ilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 19:04
y-yay-yay, kurbanı suçlamak iyi değil
Kurbanı suçlamıyorum mağdur.. Mağduru suçlama pozisyonunu almak gibi bir niyetim yoktu...
Sadece sebebini kızın kendisinin verdiğini söylüyorum...
ve hepsi bu tür durumlar ve anlar bireyseldir ve böyle bir durumda nasıl davranılacağına muhtemelen herkes kendisi karar verir...
eğer kişisel bir şeye, özellikle de "seninkine" değindiysem.. o zaman özür dilerim... I sadece fikrimi belirttim...
[quote=ilovebiboys post_id=311774 time=1703693085 user_id=19082] y-yay-yay, kurbanı suçlamak iyi değil :cat1: [/quote]
Kurbanı suçlamıyorum mağdur.. Mağduru suçlama pozisyonunu almak gibi bir niyetim yoktu... Sadece sebebini kızın kendisinin verdiğini söylüyorum... ve hepsi bu tür durumlar ve anlar bireyseldir ve böyle bir durumda nasıl davranılacağına muhtemelen herkes kendisi karar verir... eğer kişisel bir şeye, özellikle de "seninkine" değindiysem.. o zaman özür dilerim... I sadece fikrimi belirttim...
Bilmiyorum ’Ben kurbanı suçlamıyorum.. Kesinlikle kurbanı suçlama pozisyonunu almak gibi bir niyetim yoktu...
Sadece sebebini kızın kendisinin verdiğini söylüyorum...
ve bu tür durumların ve anların tümü bireyseldir ve böyle bir durumda nasıl davranılacağına muhtemelen herkes kendisi karar verir...
eğer kişisel bir şeye, özellikle de "seninki"ne dokunduysam.. o zaman Özür dilerim... Sadece fikrimi ifade ettim...
eher şey yolunda
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
[quote=Natali_Natali post_id=311776 time=1703693450 user_id=6331] [quote=ilovebiboys post_id=311774 time=1703693085 user_id= 19082] y-yay-yay, kurbanı suçlamak iyi değil :cat1: [/quote]
Bilmiyorum ’Ben kurbanı suçlamıyorum.. Kesinlikle kurbanı suçlama pozisyonunu almak gibi bir niyetim yoktu... Sadece sebebini kızın kendisinin verdiğini söylüyorum... ve bu tür durumların ve anların tümü bireyseldir ve böyle bir durumda nasıl davranılacağına muhtemelen herkes kendisi karar verir... eğer kişisel bir şeye, özellikle de "seninki"ne dokunduysam.. o zaman Özür dilerim... Sadece fikrimi ifade ettim... [/quote ] eher şey yolunda :cat1:
ilovebiboys: ↑18 Nov 2023, 14:38
İşyerinde hiç tacizle karşılaştınız mı?
Defalarca.
Hem kadın çalışanlar ve patronlar (birkaç kez) hem de komşu departmanlardan .
Kadınların genelde ilginç tuhaflıkları vardır...
"Bu Mart... bir sonraki bölümden... tam bir aygır. Tek bir eteği bile kaçırmayacak. Ve orada Onu seven aptallar mı ondan etkilendiklerini merak ediyorum
Kontrol etmemiz lazım..."
[quote=ilovebiboys post_id=290054 time=1700307522 user_id=19082] İşyerinde hiç tacizle karşılaştınız mı? [/quote]Defalarca. Hem kadın çalışanlar ve patronlar (birkaç kez) hem de komşu departmanlardan . Kadınların genelde ilginç tuhaflıkları vardır... "Bu Mart... bir sonraki bölümden... tam bir aygır. Tek bir eteği bile kaçırmayacak. Ve orada Onu seven aptallar mı ondan etkilendiklerini merak ediyorum Kontrol etmemiz lazım..."
ilovebiboys: ↑18 Nov 2023, 14:38
İşyerinde hiç tacizle karşılaştınız mı?
Defalarca.
Hem kadın çalışanlar hem de patronlar (birkaç kez) ve komşu departmanlardan.
Kadınların genel olarak ilginç koşuları var...
"Bu Mart... bir sonraki departmandan... tam bir köpek. Tek bir şeyi bile kaçırmayacak Ve onu ona verenler de aptallar! Onları ona çeken şeyin ne olduğunu merak ediyorum
Kontrol etmemiz lazım...
[quote=Mart post_id=311802 time=1703696470 user_id=11571] [quote=ilovebiboys post_id=290054 time=1700307522 user_id= 19082] İşyerinde hiç tacizle karşılaştınız mı? [/quote]Defalarca. Hem kadın çalışanlar hem de patronlar (birkaç kez) ve komşu departmanlardan. Kadınların genel olarak ilginç koşuları var... "Bu Mart... bir sonraki departmandan... tam bir köpek. Tek bir şeyi bile kaçırmayacak Ve onu ona verenler de aptallar! Onları ona çeken şeyin ne olduğunu merak ediyorum Kontrol etmemiz lazım... [/quote] kendini övemezsin.. :cat1: 😁
[quote=ilovebiboys post_id=311804 time=1703696536 user_id=19082] kendini övemezsin.. [/quote]Kendimi tanıtacak yaşta değilim. Olmadı’ her zaman iyi bitmez.
[quote=Mart post_id=311808 time=1703696658 user_id=11571] [quote=ilovebiboys post_id=311804 time=1703696536 user_id= 19082] Kendini övemezsin.. [/quote]Kendimi tanıtacak yaşta değilim. Bu her zaman mutlu sonla bitmiyor. [/quote] sen [b]her zaman [/b]bu yaşta :wink:
[quote=Venüs post_id=290089 time=1700310131 user_id=15698] ) Çağımızda bir erkek bir erkek tarafından patron, bir kadın da bir kadın tarafından taciz edilebiliyor. [/quote]ah zamanlar, ah ahlak !
18 yaşındayım. Okuldan sonra bir iş buldum ve artık 28 ila 32 yaşları arasındaki erkekler aktif olarak benimle flört etmeye başladı. Beş! Sürekli hediyeler, davetler, iltifatlar. Okulda fazla kilolu...
Last post
Ohhh kahretsin... Bu çok kötü... Ben aslında onlar için bir çocuğum! Ben 18 yaşındayım ve onlar en az 28! Ne biçim üyeler
18 yaşında nasıl bir çocuk? Erkekler içgüdüsel olarak en gençlere ilgi...
Kızın duvarında üç gönderi var; biri cinsel taciz, bir kulüpte nasıl tacize uğradığı hakkında.
İkincisi, bir kulübe nasıl hazırlandığı, fahişe gibi giyinmiş bir sürü fotoğraf. (bu benim görüşüm)....
Kardeşim (üvey annemin oğlu) ve benim her zaman bir aile ilişkimiz oldu. Ancak üniversiteden sonra orduya katıldı. Ve oradan tamamen farklı bir insan olarak döndü. Şimdi beni rahatsız ediyor. Onu...
Last post
Kristina Aloyamova , kardeşim için üzülüyorum, belki Onunla biraz daha arkadaş canlısı mı olmalıyım?
Mayıs ayının başında meslektaşlarım Andrei, Marat ve Magomed beni görmeye geldiler. Eşim tatildeydi ve onlara bakmak zorundaydı. 9 gün benimle kaldılar ve gittiler. Genel olarak iyi dinlendik. Bugün...
Last post
Böyle bir şey yazmanın maliyeti nedir?
Ödeme, karakter sayısı veya başka bir şey için yapılır.
Fotoğrafı bir arama yoluyla çalıştırın motor, postada hâlâ hikayeler var - biri diğerinden daha harika...
Önce annemi bizim binada yaşayan bir adamla buldum. Daha sonra annemi seven tanıdığı bir masaj terapistini yanımıza getirdi. Şişman, kır saçlı ve 50 yaş üstü. Çok iğrenç ama annesini rahatsız etmeye...
Last post
hepsi uzun zamandır onu beceriyor.
Bu doğru değil. Onu sadece beşinci kattan bir adamla buldum. O annemin sevgilisi, diğerleri değil