kuzenimle ensest ilişki yaşadım

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Gima_17
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
 kuzenimle ensest ilişki yaşadım

Unread post by Gima_17 »

17 yaşındayım, kuzenimle mastürbasyon ve anal seks yaptım, yüz üstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzanıp bacaklarını bir araya getirdim ve ellerimle göğüslerini alttan tuttum, yani başının arkasına baktım, başını yana çevirdim, sanki bu pozisyonda dalgalar halinde yürüdüm, o annemin kız kardeşinin kızı, kimde böyle bir şey vardı? anon
Teori
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kuzenimle ensest ilişki yaşadık

Unread post by Teori »

Kız kardeşinizi ensest ilişkide bulunmaya nasıl ikna edersiniz?
Biz
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Biz »

Kuzenimi gerçekten istiyorum, ona nasıl ipucu verebilirim? Mizah ve şakaları paylaşıyoruz ama daha fazlasını paylaşmıyoruz. Ve sollamak biraz korkutucu, tepkiyi bilmiyorum
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Orientation: biseksüel

Unread post by zıt »

12 yaşımdayken elimle kuzenimin amını ovuşturdum ki işesin... O da o zaman 8-9 yaşlarındaydı. Ve her gün benimle yalnızlık aradı. Bütün yaz köyde büyükannemizin yanında kaldık ve bolca zamanımız oldu. Ancak işler sürtüşmekten öteye gitmedi... O zamanlar kız kardeşimle bu konuda her şey çok güzeldi. Sikişmeyi severdik... Bütün oyunlarımız sekse dayalıydı... Harika bir zamandı, itiraf etmeliyim))
These users thanked the author zıt for the post (total 3):
Mart, Mikha77, abartı
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Yurik »

Birçok kişi seks ile ensesti karıştırır; birçoğu akrabalarıyla seks yapmıştır, ancak ensest ensesttir, yani hamilelik ve çocuk doğumudur.
These users thanked the author Yurik for the post:
Mart
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192

Unread post by zıt »

Yurik, Vikipedi’nin bu konuda verdiği bilgiler şunlardır:
Ensest (Latince ensest - “suç, günah”) veya ensest, yakın kan akrabaları (ebeveynler ve çocuklar, erkek ve kız kardeşler) arasındaki cinsel ilişkidir
Yani, özellikle cinsel ilişkiden bahsediyoruz bağlantılar...
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Yurik »

Cidden, ensest hakkında daha fazla şey okuyun, Darwin hakkında okuyun ve bu kiliseden geliyor, ama bana Adem ile Havva ve insan ırkının devamı hakkında bir soru sorun. Genel olarak böyle bir şey
_BENCE_
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by _BENCE_ »

gima_17: 05 Jul 2021, 06:54 17 yaşındayım, kuzenimle mastürbasyon ve anal seks yaptım, yüzüstü yatıyordu, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzanıp bacaklarımı bir araya getirdim ve göğüslerimi alttan tuttum. eller, meğer onun başının arkasına bakıyordum ve başlarını yana çevirdiler, sanki bu pozisyonda dalgalar halinde yürüdüm, o annemin kız kardeşinin kızı, kimde böyle bir şey vardı? anon
Merhaba, kız kardeşimle benzer bir deneyim yaşadım ama artık bunu yapmayı bıraktım. Bu konuyla ilgili bir yazım var: "Kuzeninizi seks yapmaya ikna etmeye yardımcı olun." Merak ediyorum buna nasıl ulaştın?
Lordi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Lordi »

Bu durumum var. Bir kızla seks yaptığımda bazen kuzenimin indiğini hayal ediyorum. Sanki üzerime bir elektrik çarpıyor, hemen onu istiyorum ve istiyorum. Bir kız kardeş istiyorum ama onu buna nasıl ikna edeceğimi hayal edemiyorum. Bu durumu kim yaşadı?
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Edik: 05 Jul 2021, 19:41 Kuzenimi gerçekten istiyorum, ona nasıl ipucu verebilirim? Mizah ve şakaları paylaşıyoruz ama daha fazlasını paylaşmıyoruz. Ve sollamak biraz korkutucu, tepkiyi bilmiyorum
Ben 27 yaşındaydım, kuzenimin kız kardeşi 24 yaşındaydı... Onunla herhangi bir konuda tartıştık. konular hiç. Sonra kız kardeşim prezervatiften bahsetmeye başladı... Devam ettim... ve sonra her şey kendi kendine başladı, kız kardeşim aldırış etmedi...
These users thanked the author Nandandaar for the post:
Mart
Metatropizma
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Metatropizma »

Kuzenim kendisi önerdi. Zaten 18 yaşındaydık. Önce mastürbasyon yaptık, sonra seks yaptık.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Nasıl başlarsınız? Durumu bozmamak için
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

1 dakika 16 saniye sonra gönderilir :
Alec,
Bu kaç yaşında olduğunuza bağlıdır. Yetişkinler için makul dozlarda alkol mükemmel bir yardımcıdır elbette)) gereksiz engellemeleri ve önyargıları ortadan kaldırır
These users thanked the author Kardeş for the post:
Mart
fötr şapka_1986
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by fötr şapka_1986 »

Yaklaşık iki yüz yıl önce, bir kuzenle seks ensest sayılmıyordu - çok az insan vardı, sahip olduklarınızla yetinmek zorundaydınız))
Konuya gelirsek, kuzenim ve ben her yazımızı orada geçirirdik. büyükbabamızın çocukken kulübesi. Beş yaşından itibaren çıplak oyunlar oynamaya başladılar - her türlü şeyi yaptılar: çıplak soyundular, baktılar, kokladılar, dokundular ve mastürbasyon yaptılar - kendileri ve birbirleri için, amlarını ovuşturdular, birlikte işediler ve kaka yaptılar, erotik dergilere baktılar amcamdan çalındı. Ancak doğrudan seks yapmadılar; sadece ne olduğunu bilmiyorlardı.
These users thanked the author fötr şapka_1986 for the post (total 4):
Mitya, Mart, Juravl, Biyel kolu
Mitya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by Mitya »

sombrero_1986: 05 Aug 2021, 18:18 İki yüz yıl önce, bir kuzenle seks ensest olarak kabul edilmiyordu; çok fazla insan yoktu, elimizdekiyle yetinmek zorundaydık))
Ve konu hakkında konuşursak, kuzenim ve ben Çocukluğumuzda her yazı büyükbabamızın kulübesinde geçirirdik. Beş yaşından itibaren çıplak oyunlar oynamaya başladılar - her türlü şeyi yaptılar: çıplak soyundular, baktılar, kokladılar, dokundular ve mastürbasyon yaptılar - kendileri ve birbirleri için, amlarını ovuşturdular, birlikte işediler ve kaka yaptılar, erotik dergilere baktılar amcamdan çalındı. Ancak doğrudan seks yapmadılar, sadece ne olduğunu bilmiyorlardı.
Aynı hikaye))
These users thanked the author Mitya for the post (total 2):
Biyel kolu, fötr şapka_1986
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

28 yaşındayım, kuzenim 32 yaşında, kısa süre önce kocasından boşandı, bizi ziyarete geldi, vücudu yanıyor, evde yalnız olmadığımız için şanslıyım, ona gerçekten itiraf ettim onu sikmek istiyorum, kıçını kaybediyor, ensest diyorlar, günah, vermeyeceğim falan, ben de ona eğer vermezse kendim alacağımı söyledim. yanıt olarak bana bir gülümseme gönderdi, belki birisi bana ne yapacağımı söyleyebilir? Kızlar, aptalca onun odasına uçup, külotunu söküp amını yalamaya başlasam ne dersiniz? fikrini değiştirip hâlâ bacaklarını önümde açabileceğini mi düşünüyorsun, yoksa bu pek olası değil mi?

1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Ben onu yalarken ağlamaya başlamazsa, o zaman onu yapıştırmanın mümkün olacağını düşünüyordum, kim düşünür?
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 307
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by abartı »

Kuzenimin yanında olurdum. O zamanlar 16 yaşındaydı.
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Biyel kolu »

Bu birkaç kez oldu. O zamanlar 14 yaşındaydık. Ama bu ensest değil
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Bağlantı çubuğu: 26 Dec 2023, 05:00 Ama bu ensest değil
Ve kuzenim ve ben bunun ensest olup olmadığı konusunda çok fazla endişelenmedik. Birbirlerinin külotlarına girmeyi seviyorlardı - sadece içine girdiler.
Yani hiç uğraşmadılar.
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

Mart: 26 Dec 2023, 12:31 Kuzenim ve ben de çok fazla uğraşmadık
, biz de öyle. Köydeki akraba ziyaretlerimiz toplam 4 gün sürdü. Ablasının düğünüydü. Yetişkinler kendi başlarına, gençler de kendi çevrelerinde, biz 14 yaşındaydık. Onu kız kardeş olarak görmüyordum. Kız arkadaş. Peki, akrabalar ve akrabalar. Üç yıl boyunca yazı büyükannemle geçirdikten sonra onu tekrar gördüğümde ne kadar şaşırdığımı hatırlıyorum. 11 yaşımdayken birlikte bisiklete bindiğimiz ve gölete koştuğumuz onu hatırladım. Hafızamda öyle kaldı. Ve sonra aniden gerçek bir kız. Böylece onunla bir erkek oldum)
Ve kendi kız kardeşimle de her şey şımartılmakla ilgiliydi. 10 yıllık fark. Kardeşimin amıyla oynuyordum. 5-6 yaşındaydım. Hiçbir şey anlamadım. Kız kardeşimle böyle harika oyunlar oynamamız çok hoşuma gitti. Aynı yatakta yattık. Ebeveynler diğer odada. Küçük amcığıyla yaramazlık yapıyordu. Özellikle sabahları ailemin işe gitmek için ayrıldığını hatırlıyorum. Çok şımartıcı
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 3):
alexey.bro, Funtik, Mart
Trox
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Trox »

Öyleydi, öyleydi, ne olmuş yani? Batıda hala kuzenlerle evleniyorlar
These users thanked the author Trox for the post: