Hamile……..
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Yanıt: Hamile……..
Kocalarıyla seviştiklerinden beri durum hala iyi değil, neden onun çocuğu olduğunu söylemiyorsun?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Zihinsel engelli veya aşağı insanların akrabalardan doğması olur. Dıştan normal ama aşağı. İnternetten okuyun.
Peki, eğer doğuştan geriyse ya da zihinsel engelliyse onu huzurevine teslim edecekler. Ve tüm hayatını bu huzurevinde geçirecek.
Peki, eğer doğuştan geriyse ya da zihinsel engelliyse onu huzurevine teslim edecekler. Ve tüm hayatını bu huzurevinde geçirecek.
-
- Flört etmek
Bence ne yapacağına karar vermek ona kalmış, eğer onu sevmiyorsa bırak kürtaj yaptırsın ama sonra ağlama canım, artık çocuğun yoksa
-
Kocalarıyla birlikte ikinci çocuklarını doğursunlar. Ve en büyüğü en azından finanse edilecek. En küçüğü bir kral (ya da prenses) gibi giyinmiş olacak, hepsi toplanmış olacak. Büyük olan ise işten kahrolası eski şeyler getirecek ve dondurma bile almayacak.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Orientation: heteroseksüel
Belki her şey o kadar kategorik değil, ama temelde katılıyorum . Kendisine ait olmadığını biliyorsa, er ya da geç bu, çocuğa karşı tutumunda kendini gösterecektir.Eşleriyle birlikte ikinci çocuklarını doğursunlar. Ve en büyüğü en azından finanse edilecek. En küçüğü bir kral (ya da prenses) gibi giyinmiş olacak, hepsi toplanmış olacak. Büyük olan ise işten kahrolası eski şeyler getirecek ve dondurma bile almayacak.
-
-
Militan eşcinseller, 90’lardan önce kendinizi tanıtmaya çalışmalıydınız. Beni hapse atarlardı.
-
-
-
-
Sergey Bi, genel olarak forumlar şunun için kullanılabilir: eğitim. Konuşma yapma konusunda daha iyi olduğumu düşünüyorum.
Bu ibneler zavallı insanlar.
Bu ibneler zavallı insanlar.
-
Düşük, ne güzel bir takma adın var.. ..
Sinemanın Yasası: Çatışma yoksa ilgi çekici değildir.
Sinemanın Yasası: Çatışma yoksa ilgi çekici değildir.
-
Sergey Bi, siz ibneleri iyileştirmek kesinlikle imkansız. Doktorlar buna ikna oldu.
-
-
Sergey Bi, bunda kıskanılacak bir şey yok. Sempati duyabilirsiniz (horozları indirdik)
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
-
- Flört etmek
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
SüperHelmet: ↑22 Sep 2021, 05:40 Herkese teşekkür ederim, her şeye ben karar verdim, kardeşim ve ben eşime her şeyi anlattık, eşim sürprizime normal tepki verdi, aileyi kurtarmak istedi, çocuğu kendi çocuğumuz gibi büyüteceğiz dedi, sahip olduğunu söyledi uzun zamandır beni ve kardeşimi tanıyoruz, kısacası her şey yolunda, ben daha çok büyüttüm sorunu, hayatımıza devam etmeye karar verdik, kardeşimle eskisi gibi sevişebiliriz, kocam aldırış etmiyor , bunun gibi bir şey, herkese iyi şanslar, ben gidip kocamla sevişeceğim, o vardiyasından dolayı acıktı ve sabah kardeşimle buluşmak için sözleştik
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post