Bunun görünüşle alakası yok. Orada soytarılık yapmıyorlar ya da maymun gibi davranmıyorlar
"Mutabor"da parti
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Mutabor’da parti
- These users thanked the author Dal for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Sakin olilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:11hayır Tanrım, ne trajedi, gerçekten burada birisinin bana ihtiyaç duymasını istedimBurada kimsenin sana ihtiyacı yok.bu çok prestijli))
Beklentilerinizi karşılayamadığım için üzgünümBiber gazı tartışmasından sonra, senin o kadar da akıllı olmadığını fark ettim.Denemedim))
Peki kokusunu alıyor muyum?Aslında bu konuda kıçından çıkan kokain tam bir iğrençlik. Sanırım bunu sen de anladınbazaar 0)

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
yeterli misin? Yazdıklarına cevap verdim) sadece bir şey
Strecoza: ↑22 Dec 2023, 16:15Sakin olilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:11oaman tanrım, ne trajedi, gerçekten burada birinin bana ihtiyaç duymasını istedimbu çok prestijli))
nBeklentilerinizi karşılayamadığım için üzgünümBiber gazı tartışmasından sonra senin o kadar da akıllı olmadığını fark ettim.Denemedim))
Peki kokusunu alıyor muyum?Aslında bu konuda kıçından çıkan kokain tam bir iğrençlik. Sanırım bunu sen de anladınbazaar 0)
![]()
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
Ben yeterliyim, siz yeterli misiniz?ilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:17Sakin olilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:11
Aman Tanrım, ne trajedi, gerçekten burada birinin bana ihtiyaç duymasını istedimçok prestijli))
beklentilerinizi karşılayamadığım için üzgünümBen basitim, denemedim))
Peki, kokusunu alıyor muyum?bazaar 0)
![]()
yeterli misin? Yazdıklarınıza yanıt verdim) sadece

-
- Nirvana’dayım
fikirleri benim için bir şey ifade edenlerin hiçbiri şikayetçi görünmüyor :unknown :
-
- Nirvana’dayım
Pekala, güzel. Çok akıllısınilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:20fikirleri benim için bir şey ifade edenlerin hiçbiri şikayetçi görünmüyor :unknown :Ben yeterliyim, siz yeterli misiniz?![]()

-
- Nirvana’dayım
teşekkür ederim, takdir ettiğine çok sevindim :grust:
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
’i takdir ettiğime sevinmene sevindim.
Ah,ilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:23teşekkür ederim, takdir ettiğine çok sevindim :grust:Pekala, güzel. Çok akıllısınilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 16:20
fikirleri benim için bir şey ifade edenlerin hiçbiri şikayetçi gibi görünmüyor![]()
![]()

- These users thanked the author Venüs for the post:
- ilovebiboys
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 8 months
Peki neden herkes davet edilmedi?
Peki bunun maliyeti 23 lemma mı???
Sefahati talep ediyorum! Diğerleri neye benziyordu!)?Tania: ↑22 Dec 2023, 12:58 Blog yazarı Anastasia Ivleeva’nın Mutabor kulübündeki partisi önemli bir yankı uyandırdı. Etkinlik, "Neredeyse Çıplak" (neredeyse kıyafetsiz) olarak formüle edilen ve hararetli tartışmalara yol açan kışkırtıcı kıyafet yönetmeliği sayesinde tanındı. Aktris Olga Rodina, en çok dikkat çeken kıyafetleri olan yıldızları sıraladı.
Neredeyse 20 kg kilo veren Nastya Ivleeva, akşam için iç çamaşırı, yarı saydam bir pelerin ve bir elbiseden oluşan bir kıyafet seçti. 23 milyon ruble değerinde elmas ve zümrütlerle süslenmiş bir kolye.
TV sunucusu Ksenia Sobchak, dikenli tel şeklinde baskılı dar bir elbiseyle göründü.
Alena Vodonaeva konukların karşısına sadece bir sütyen ve file elbiseyle çıktı. 56 yaşındaki Philip Kirkorov da şeffaf file tulum ve büyük gözlük tercih etti.
Lolita beyaz şeffaf tulum ve jartiyerle göründü.
Blogger Oksana Samoilova ten rengi bir tulum seçti.
Glikoz, payetlerle süslenmiş şeffaf bir etekle üst ve şortla görünerek tevazu gösterdi.
Gazeteci Ksenia Sobchak bunu, TV sunucusu Nastya Ivleeva’nın blog yazarının doğum gününü kutlamak için düzenlenen "çıplak" partisine katılmanın kişisel bir mesele olduğunu düşünüyor. Bu partinin bazılarına başarısız görünebileceğini, çoğu kişinin ise bunu kabul etmediğini itiraf etti. ona bakmak hoşuma gidiyor. Aynı zamanda yıldıza göre, yetişkinlerin nerede ve ne zaman çıplak gezeceği onların bileceği iş.
— Dünya adaletsiz; öyleydi, öyle ve her zaman öyle olacak. Bir yerlerde öldürüyorlar, bir yerlerde çocuklar açlıktan ölüyor ve şu anda bir yerlerde şampanya içiyorlar. Ünlü, Telegram kanalında "Hiçbir yas sonsuza kadar süremez" diye yazdı.
Başkentin kulüplerinden birinde düzenlenen bu partiye, aralarında Philip Kirkorov, Dima Bilan, Lolita ve Dzhigan’ın da bulunduğu pek çok şov dünyası yıldızı katıldı. Bazıları etkinliğe oldukça açıklayıcı kıyafetlerle geldi.
Peki bunun maliyeti 23 lemma mı???
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Boynuna taktığı zümrüt kolyeyi kıçına taktıKalyaev: ↑22 Dec 2023, 16:42Sefahati talep ediyorum! Diğerleri neye benziyordu!)?Blog yazarı Anastasia Ivleeva’nın Mutabor kulübündeki partisi önemli bir yankı uyandırdı. Etkinlik, "Neredeyse Çıplak" (neredeyse kıyafetsiz) olarak formüle edilen ve hararetli tartışmalara yol açan kışkırtıcı kıyafet yönetmeliği sayesinde tanındı. Aktris Olga Rodina, en çok dikkat çeken kıyafetleri olan yıldızları sıraladı.
Neredeyse 20 kg kilo veren Nastya Ivleeva, akşam için iç çamaşırı, yarı saydam bir pelerin ve bir elbiseden oluşan bir kıyafet seçti. 23 milyon ruble değerinde elmas ve zümrütlerle süslenmiş bir kolye.
TV sunucusu Ksenia Sobchak, dikenli tel şeklinde baskılı dar bir elbiseyle göründü.
Alena Vodonaeva konukların karşısına sadece bir sütyen ve file elbiseyle çıktı. 56 yaşındaki Philip Kirkorov da şeffaf file tulum ve büyük gözlük tercih etti.
Glikoz, payetlerle süslenmiş şeffaf bir etekle üst ve şortla görünerek tevazu gösterdi.
Gazeteci Ksenia Sobchak bunu, TV sunucusu Nastya Ivleeva’nın blog yazarının doğum gününü kutlamak için düzenlenen "çıplak" partisine katılmanın kişisel bir mesele olduğunu düşünüyor. Bu partinin bazılarına başarısız görünebileceğini, çoğu kişinin ise bunu kabul etmediğini itiraf etti. ona bakmak hoşuma gidiyor. Aynı zamanda yıldıza göre, yetişkinlerin nerede ve ne zaman çıplak gezeceği onların bileceği iş.
— Dünya adaletsiz; öyleydi, öyle ve her zaman öyle olacak. Bir yerlerde öldürüyorlar, bir yerlerde çocuklar açlıktan ölüyor ve şu anda bir yerlerde şampanya içiyorlar. Ünlü, Telegram kanalında "Hiçbir yas sonsuza kadar süremez" diye yazdı.
Başkentin kulüplerinden birinde düzenlenen bu partiye, aralarında Philip Kirkorov, Dima Bilan, Lolita ve Dzhigan’ın da bulunduğu pek çok şov dünyası yıldızı katıldı. Bazıları etkinliğe oldukça açıklayıcı kıyafetlerle geldi.
Ve ssss, 23 lyam’ın değeri nedir???
-
- Sürtünmeler
28 saniye sonra gönderildi:
21-22 Aralık gecesi, Nastya Ivleeva’nın üst üste ikinci "yarı çıplak" partisi Moskova kulübü Mutabor’da gerçekleşti. Bu sefer herkes katılabildi - bilet fiyatı "standart" için 1,5 bin ile "VIP bölgesi" için 1 milyon ruble arasında değişiyordu.
SHOT ve Baza tarafından bildirildiği üzere, akşam güvenlik güçleri arama yapmak üzere kulübe geldi - ziyaretçilerin içeriye girmesine izin verilmedi. Bir saat sonra savcılık çalışanları belgeleri toplayarak ayrıldı ve ardından ziyaretçilerin kulübe girmesine izin verildi.
Ve işte başka bir şey) yürüyüşe çıkın , prenses)))
44 saniye sonra gönderildi:
Güvenlik güçleri davet edildi)
ince bir şekilde ima edildi)Sibiryak89: ↑22 Dec 2023, 16:45Boynuna taktığı zümrüt kolyeyi kıçına taktı nKalyaev: ↑22 Dec 2023, 16:42Sefahati talep ediyorum! Diğerleri neye benziyordu!)?Tania: ↑22 Dec 2023, 12:58 Blog yazarı Anastasia Ivleeva’nın Mutabor kulübündeki partisi önemli bir yankı uyandırdı. Etkinlik, "Neredeyse Çıplak" (neredeyse kıyafetsiz) olarak formüle edilen ve hararetli tartışmalara yol açan kışkırtıcı kıyafet yönetmeliği sayesinde tanındı. Aktris Olga Rodina, en çok dikkat çeken kıyafetleri olan yıldızları sıraladı.
Peki bu 23 lyama’nın değeri nedir???
28 saniye sonra gönderildi:
21-22 Aralık gecesi, Nastya Ivleeva’nın üst üste ikinci "yarı çıplak" partisi Moskova kulübü Mutabor’da gerçekleşti. Bu sefer herkes katılabildi - bilet fiyatı "standart" için 1,5 bin ile "VIP bölgesi" için 1 milyon ruble arasında değişiyordu.
SHOT ve Baza tarafından bildirildiği üzere, akşam güvenlik güçleri arama yapmak üzere kulübe geldi - ziyaretçilerin içeriye girmesine izin verilmedi. Bir saat sonra savcılık çalışanları belgeleri toplayarak ayrıldı ve ardından ziyaretçilerin kulübe girmesine izin verildi.
Ve işte başka bir şey) yürüyüşe çıkın , prenses)))
44 saniye sonra gönderildi:
Güvenlik güçleri davet edildi)
- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 3 months
%!!! 
Dostum, seni her konuda destekliyorumSibiryak89: ↑22 Dec 2023, 06:34 SVO’daki adamların şoka gireceğini varsayıyorum, cezasını infaz ederse şaşırmayacağım, onun yerine iyi bir avukat tutacağım. Pisliğin yok edilmesi gerekiyor.
Yeni Yıl konserini zaten çektik, izlemeyeceğim, 70’li ve 80’li yılların yabancı pop müziklerini izleyeceğim
- These users thanked the author çoban for the post (total 2):
- Sibiryak89, Murena0314
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
Penisine çorap takılan adama 15 gün (NG yaratıcı bir şekilde buluşacak) ve 200 bin para cezası verildi.
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
5 dakika sonra gönderildi: n
Dak ve ben onlar için de aynısını söylüyoruz. Kayakçılar yeni yeni toplanmaya başladı. Ama onların zamanı 80 yıl önceydi!ilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 13:03burada ne kadar ciddi yoldaşlar toplandıBana öyle geliyor ki bazı vatandaşlar (kimseye ima etmiyorum) sırf böyle bir etkinliğe asla katılmayacakları için çıldırıyor ve öfkeleniyorlar.![]()
post-ironi yapamıyorum
burası aslında saçma sapan bir forum değil, bir çeşit forum zirvesi))
5 dakika sonra gönderildi: n
Bunun nasıl bittiğini bilmiyorum ama Sibirya’nın büyük bir şehrinde iki adam, Soğukta dondurma yediler, fotoğraf çektirdiler ve yerel halk onları LGBT dövmeli olmakla suçladı. Beni savcılığa gönderdiler. Ve Rusya Federasyonu’nda da artık Franco gibi olduğunu ve yasanın geriye dönük geçerli olduğunu göz önünde bulundurursak - puanlar: sosyal ağda, çekirdek hayranım ve ben dondurma yerken fotoğrafımızı yayınladık. Doğru, yazın ve sahildeydi. Peki ya yazın dondurma da LGBT ise? Oh, ve sadece mayo giyiyorlardı... PPC, LGBT!!!
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- ilovebiboys, Korsan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
Videoda dondurmalı adamlar gördüm. Orada belediye başkanı bence şüphelendi ve şüphelendikten sonra ondan şüphelendiler.Kral Zogu: ↑22 Dec 2023, 18:25Dak ve ben onlar için de aynısını söylüyoruz. Kayakçılar yeni yeni toplanmaya başladı. Ama onların zamanı 80 yıl önceydi!ilovebiboys: ↑22 Dec 2023, 13:03burada ne kadar ciddi yoldaşlar toplandıpost-ironi yapamıyorum
burası aslında saçma sapan bir forum değil, bir çeşit forum zirvesi))
5 dakika sonra gönderildi: nBunun nasıl bittiğini bilmiyorum ama Sibirya’nın büyük bir şehrinde iki adam, Soğukta dondurma yediler, fotoğraf çektirdiler ve yerel halk onları LGBT dövmeli olmakla suçladı. Beni savcılığa gönderdiler. Ve Rusya Federasyonu’nda da artık Franco gibi olduğunu ve yasanın geriye dönük geçerli olduğunu göz önünde bulundurursak - puanlar: sosyal ağda, çekirdek hayranım ve ben dondurma yerken fotoğrafımızı yayınladık. Doğru, yazın ve sahildeydi. Peki ya yazın dondurma da LGBT ise? Ah, üstelik sadece mayo giyiyorlardı... PPC, LGBT!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Ivleeva o kadar zayıf ki onu tanıyamadım. Hafif dolgunluğu ve kıvrımları ona daha çok yakışıyordu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
Şvaboda! Shvaboda!
Rashka’da Schwaboda’yı boğuyorlar!
Sahilde mayolu bir arkadaşınızla birlikte dondurma yalamanıza izin vermiyorlar!
Rashka’da Schwaboda’yı boğuyorlar!
Sahilde mayolu bir arkadaşınızla birlikte dondurma yalamanıza izin vermiyorlar!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 3 months
https://i.postimg.cc/kDr8mPq3/IMG-20231222-233245.jpg
Bütün bunları zaten yaşadık.Tania: ↑22 Dec 2023, 12:58 - Dünya adaletsiz; öyleydi, öyle ve her zaman öyle olacak. Bir yerlerde öldürüyorlar, bir yerlerde çocuklar açlıktan ölüyor ve şu anda bir yerlerde şampanya içiyorlar. Ünlü, Telegram kanalında "Hiçbir yas sonsuza kadar süremez" diye yazdı.
Başkentin kulüplerinden birinde düzenlenen bu partiye, aralarında Philip Kirkorov, Dima Bilan, Lolita ve Dzhigan’ın da bulunduğu pek çok şov dünyası yıldızı katıldı. Bazıları etkinliğe oldukça açık kıyafetlerle geldi.
https://i.postimg.cc/kDr8mPq3/IMG-20231222-233245.jpg
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
vvm, çekiç! Kostya Semin’in seslendirdiği bu şiiri buraya koymak istedim; videosu temayla çok alakalı çıktı, tıpkı Mayakovski’nin kendisi gibi.
Yıllar geçiyor ama hiçbir şey değişmiyor. Her zaman güncel metin
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Yıllar geçiyor ama hiçbir şey değişmiyor. Her zaman güncel metin
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Peki, neden onlara ceza kesesiniz ki? Asılacak daha çok madalya, birinin büyük isteğiyle dikilecek daha çok madalya :evet:
-
- Nirvana’dayım
Sanırım süreleri dolduğunda tek bir güzel sözümüz olmayacak onlar hakkında duymayacağımız kimseden. Şimdi duymuyoruz bile ama artık paralarından dolayı övünenler var.
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
Strecoza, Nekrasov’un yazdığı gibi, "Bu sadece bir yazık ki ne ben ne de sen bu harika zamanda yaşamak zorunda kalacağız"

-
- Nirvana’dayım
n12 yıl sabırlı olmanız gerekiyor.
Last edited by Venüs on 22 Dec 2023, 21:21, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
Kendim güzel sözler söyleyeceğim..
ve daha sert biri gelecek..
Volgograd Stalingrad olacak.. sonsuza kadar..
nBaşkentteki Lubyanskaya Meydanı.. yeniden Dzerzhinsky Meydanı olacak..
ve Felix Edmundovich anıtı yerine geri dönecek..
güzel anılar kalacak..
nBaşkentteki Lubyanskaya Meydanı.. yeniden Dzerzhinsky Meydanı olacak..
-
- Nirvana’dayım
Bir kişi hakkında güzel sözler söyleyebilmek için en azından o kişinin iyi bir şey yapması gerekir. Ve eğer bir kişi iyi bir şey yapmadıysa, onun hakkında ne iyi söylenebilir?Pierro: ↑22 Dec 2023, 21:19iyi anılar kalacak..Sanırım süreleri dolduğunda kimseden onlar hakkında tek bir güzel söz bile duymayacağız.
Başkentteki Lubyanskaya Meydanı.. yeniden Dzerzhinsky Meydanı olacak..
-
- En güçlü orgazm!
peki, ne demek istediğinizi anlamak için..)
Rusya’nın veya insanlık tarihindeki herhangi bir ülkenin hükümdarının adını verin.. iyi .. ve onun da, belki 3-4 iyilik yapmasına rağmen?)
peki, ne demek istediğinizi anlamak için..)
-
- Nirvana’dayım
n Neden? Bunun ne işe yaradığını yaz. Yapabilir misin? Sadece soyut olarak değil, somut olarak. Herkese soruyorum ama herkes bunu yapmakta zorlanıyor. İlk olacaksın.
-
- En güçlü orgazm!
ama oraya bakılırsa hayatınızda her şeyi çocukça inkar etmekten başka bir şey değil..)
ve eğer öyleyse, o zaman kendi iyilik örneklerinizi vermenizin bir anlamı yok..)
peki, en azından kişisel olarak sizin için ülkenin iyi bir liderinin var olup olmadığını anlamak için.
ama oraya bakılırsa hayatınızda her şeyi çocukça inkar etmekten başka bir şey değil..)
ve eğer öyleyse, o zaman kendi iyilik örneklerinizi vermenizin bir anlamı yok..)
-
- Nirvana’dayım
Hiç örneğiniz yok
Bunlar olmadan da yapalım. 92’de doğdum ve hayatımda sadece üç başkan oldu. Yeltsin, Putin ve Medvedev. Bu üçünün hiçbiri iyi bir şey yapmadı. Benim için değil. Vatan için, milletimiz için.Pierro: ↑22 Dec 2023, 21:47en azından kişisel olarak sizin için ülkenin iyi bir liderinin var olup olmadığını anlamak için.
nfakat , görünüşe göre, her şeyi ve herkesi çocukça inkar etmen dışında, hayatında hiçbir şey yok..)
ve eğer öyleyse, o zaman kendi iyilik örneklerini vermenin bir anlamı yok..)
Hiç örneğiniz yok

-
- En güçlü orgazm!
tarih hakkında.. yurtiçi veya dünya hakkında.. meraklı değil misiniz?
n tek bir olumlu örnek yok mu?
tahmin edilebilir..
n tek bir olumlu örnek yok mu?
-
- Nirvana’dayım
Dinle. Belirli bir kişiden bahsediyoruz. Konuşmayı başka yöne kaydırmaya gerek yok. Onun hakkında iyi bir şeyin var mı? Yazmak. Aksi halde demagoji yapmaya gerek yok.Pierro: ↑22 Dec 2023, 22:05tahmin edilebilir..Bunlar olmadan da yapalım. 92’de doğdum ve hayatımda sadece üç başkan oldu. Yeltsin, Putin ve Medvedev. Bu üçünün hiçbiri iyi bir şey yapmadı. Benim için değil. Ülke için, halkımız için.
ntek bir olumlu örnek yok mu?
-
- En güçlü orgazm!
fakat. İsterseniz Svetloliky döneminde yaşanan bazı olayları değerlendirmeye çalışabiliriz..)
sorulan çok spesifik bir soruyu yanıtlamadınız)
fakat. İsterseniz Svetloliky döneminde yaşanan bazı olayları değerlendirmeye çalışabiliriz..)
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
-
- Nirvana’dayım
İki çocuğum var. Ve onların hikayesi benimkinden farklı, annem de bana kendi hikayesinden farklı olduğunu söyledi. Yani hepimizin farklı bir hikayesi var.
Değerlendirmek istemiyorum.
Tarihe pek meraklı değilim ama şunu söyleyebilirim. günlük düzeyde, okulda, üniversitede okuduklarımız, internette olanlar, şu anda yetkililerin işine yarayacak olayların yorumlanmasıdır. Arşivlerde kendiniz oturup bunları kişisel olarak incelemezseniz, o zaman yalnızca dışarıdan empoze edilen başka birinin fikrini yayınlamış olursunuz.
İki çocuğum var. Ve onların hikayesi benimkinden farklı, annem de bana kendi hikayesinden farklı olduğunu söyledi. Yani hepimizin farklı bir hikayesi var.
Değerlendirmek istemiyorum.
Last edited by Venüs on 22 Dec 2023, 23:27, edited 2 times in total.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1021 Views
-
Last post by M_Yana
-
- 0 Replies