Anal seks sırasında penisteki dışkıyı heyecanlandırır
-
Автор темыKap
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anal seks sırasında penisteki dışkıyı heyecanlandırır
Birçoğunun iğrenebileceğini anlıyorum, ancak forum hala sapıklar içindir))) Anal’ı seviyorum ve bunu hem karımla hem de metresimle yapıyorum. Her ikisiyle de uzun zamandır birlikteyiz, birbirimize güveniyoruz ve bu nedenle anal sırasında peniste bok kaldığında veya kokusu çıktığında özel bir utanç veya sorun olmuyor. Ama farkettim ki beni gerçekten heyecanlandıran şey tam olarak peniste, pis bir kıçla sikişmeyi seviyorum. Hanımım bu konuda anlayışlı davranıyor ve bu konuda uyumumuz var) eşim bunu bir sapıklık olarak görüyor ve genellikle pisliği penisimde kaldığında üzülüyor.
Erkeklere soru: bu tür şeyleri sever misiniz
Kadınlara soru: anal seks sırasında penisinizin kirlenmesinden korkar mısınız? Bu, anal sekse hazır olma durumunuzu etkiliyor mu?
Kadınlara soru: anal seks sırasında penisinizin kirlenmesinden korkar mısınız? Bu, anal sekse hazır olma durumunuzu etkiliyor mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Anal seks sırasında penise dışkı gelmesi
Heyecan verici değil ama bu günlük yaşamın bir meselesi. Titreyen biri değilim ama utançtan kaçınmak için anal sekse hazırlanıyorum.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Fargal94
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 9 months
Evet, çok heyecan verici ama ne anlamı var? Görünüşe göre bu ülkede böyle piliçler bile yok, anal sevgili bulmak zor ve dahası, muhtemelen Almanya’da kesinlikle sayısız var, bu yüzden oraya gitmek bile istiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: aseksüel
Evet, kendin yalayabilirsin. Belki 2 kilo umurunda değil?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Evet. Vatan sevgimiz kötü. Gerçekten Anavatanı seven ve sizi Anavatanda bırakmak için isteklerinizi yerine getirmeyecek tek bir bayan yok mu?
Hata! Sevgili forum üyelerimiz!
İlginç. Peki neden Almanya’da? Ve sana sadece sempati duyuyorum, böyle asil bir amaç için bile kimse oraya gitmene izin vermeyecek.
Evet. Vatan sevgimiz kötü. Gerçekten Anavatanı seven ve sizi Anavatanda bırakmak için isteklerinizi yerine getirmeyecek tek bir bayan yok mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
yeter! Tanrı sizinle olsun!)) Almanya’larına kil karıştırmaya gitmelerine izin verin)Ksenofont: ↑20 Dec 2023, 23:26İlginç. Peki neden Almanya’da? Ve sana sadece sempati duyuyorum, böyle asil bir amaç için bile kimse oraya gitmene izin vermeyecek.Evet, çok heyecan verici ama ne anlamı var? Görünüşe göre bu ülkede böyle hatunlar bile yok, anal aşık bulmak zor, hatta dahası, muhtemelen Almanya’da onlardan sayısız var ve bu yüzden oraya gitmek bile istiyorum
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Ksenofon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Çağrımı geri çekiyorum! Ben öyle düşünmedim.
Peki vatanlarını kim savunacak? Ancak görünüşe göre bunu kıçından yapıyorlar. Kabul ediyorum. Bırak gitsinler. Başımız dertte olacak gibi değil.ilovebiboys: ↑20 Dec 2023, 23:30yeter! Tanrı yardımcınız olsun!))) Kil karıştırmak için Almanya’larına gitmelerine izin verin)Ksenofont: ↑20 Dec 2023, 23:26İlginç. Peki neden Almanya’da? Ve sana sadece sempati duyuyorum, böyle asil bir amaç için bile kimse oraya gitmene izin vermeyecek.
Çağrımı geri çekiyorum! Ben öyle düşünmedim.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- ilovebiboys
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 2 months
Koprofaji... Neden bahsediyorum? Ah, hatırlamıyorum.
Bir yerde bir adamın penisinde domates kabukları görüp kustuğunu okumuştum... Bunu neden yapıyor? Ben de hatırlamıyorum...
Bir yerde bir adamın penisinde domates kabukları görüp kustuğunu okumuştum... Bunu neden yapıyor? Ben de hatırlamıyorum...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 3 years
Sessizce onu yıkamaya gittim.
Fakat heyecan verici olabileceği doğru.
Kaka defalarca peniste kalıyor. Özellikle sünnet derisinin olduğu yer.Gorro: ↑30 Nov 2023, 07:42 Birçok kişinin tiksindiğini anlıyorum ama forum hala sapıklar için))) Anal yapmayı seviyorum ve hem karımla hem de metresimle yapıyorum. Her ikisiyle de uzun zamandır birlikteyiz, birbirimize güveniyoruz ve bu nedenle anal sırasında peniste bok kaldığında veya kokusu çıktığında özel bir utanç veya sorun olmuyor. Ama farkettim ki beni gerçekten heyecanlandıran şey tam olarak peniste, pis bir kıçla sikişmeyi seviyorum. Hanımım bu konuda anlayışlı davranıyor ve bu konuda uyumumuz var) eşim bunu bir sapıklık olarak görüyor ve genellikle pisliği penisimde kaldığında üzülüyor.
Kadınlara soru: anal seks sırasında penisinizin kirlenmesinden korkar mısınız? Bu genel olarak anal sekse hazır olma durumunuzu etkiliyor mu?
Sessizce onu yıkamaya gittim.
Fakat heyecan verici olabileceği doğru.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
"-Siz sevgili kadınının sapkınlıklarından, zevkinden, zevkinden bahsediyorsunuz, idrarını, dışkısını küçümsüyorsunuz ama bu arada bu maddeler onun içinde, biz erkekler için en büyük hazzın, zevkin geldiği yerde bulunuyor."
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 6 months
- These users thanked the author Alexaaapass for the post:
- A0000
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Bir keresinde kıçından bir siktim, doğrudan anal bölgesine girdim, sonra çöreklerini yaydım, ona şaplak attım, sperm ondan dışarı aktı ve bir noktada biraz kahverengi, yani dışkıyla karışmış sperm dışarı aktı. Çok güzeldi
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 8 months
Peki osurmadı mı bile?(Zayıf bağırsak: ↑14 Jan 2024, 21:31 Birinin kıçından siktiğimde, doğrudan anal bölgesine girdim, sonra çöreklerini yaydım, ona şaplak attım, sperm ondan aktı ve bir noktada biraz kahverengi, yani dışkıyla karışmış sperm çıktı. Eğlenceliydi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Maalesef hayır, biraz utangaçtı, osurmadı ve osurmadı Bırakın bir gıcırtı bile sikilsin. Sadece kıçını bile kızların neden gizemli olduğunu hala bilmiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 3 months
Anal sırasında sürprizler olur ve biz buna hazırız. Bunun beni heyecanlandırıp heyecanlandırmadığına gelince, sanmıyorum. Kendimi alıngan olarak görmüyorum. Ama kızdan kanala hazırlanmasını istemiyorum, her şeyi kendisi anlıyor ve hazırlanıyor. Bu nedenle %95 oranında her şey temizdir ve koku yoktur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 919 Views
-
Last post by Sanek911
-
- 5 Replies