Soru çoğunlukla erkeklere yönelik ama aynı zamanda bu özelliğe sahip olan kızlara da yönelik, lütfen fikrinizi paylaşın!)
İlk ilişkimi yaşadım ve her şey seksle ilgili, ama düşündüğümde görünüşle ilgili küçük kompleksim benim için boyutları farklı olan labia tezgahlarının. Biri diğerinden daha büyük ve büyük olanların biraz arkasından dışarı bakıyor. Günlük yaşamda herhangi bir rahatsızlık yoktur, hiçbir şey sürtmez veya müdahale etmez. Adamın bundan hoşlanmayacağından ya da en kritik anda soruların ortaya çıkacağından endişeleniyorum çünkü tam olarak düz değil. Kesinlikle simetrik olmadığımızı çok iyi anlıyorum, ancak endişelerim var
Henüz cinsel deneyimim olmadı, bu yüzden kendimi keskin bir şekilde algılıyorum. Tavsiye ve görüşlerle yardımcı olun, öyle mi endişelenmeye değer mi yoksa kesinlikle iyi mi
These users thanked the author Valeria. for the post (total 2):
Soru çoğunlukla erkeklere yönelik ama aynı zamanda bu özelliğe sahip olan kızlara da yönelik, lütfen fikrinizi paylaşın!) İlk ilişkimi yaşadım ve her şey seksle ilgili, ama düşündüğümde görünüşle ilgili küçük kompleksim benim için boyutları farklı olan labia tezgahlarının. Biri diğerinden daha büyük ve büyük olanların biraz arkasından dışarı bakıyor. Günlük yaşamda herhangi bir rahatsızlık yoktur, hiçbir şey sürtmez veya müdahale etmez. Adamın bundan hoşlanmayacağından ya da en kritik anda soruların ortaya çıkacağından endişeleniyorum çünkü tam olarak düz değil. Kesinlikle simetrik olmadığımızı çok iyi anlıyorum, ancak endişelerim var :( Henüz cinsel deneyimim olmadı, bu yüzden kendimi keskin bir şekilde algılıyorum. [url=viewtopic.php?t=2752]Tavsiye ve görüşlerle yardımcı olun[/url], öyle mi endişelenmeye değer mi yoksa kesinlikle iyi mi
Valeriya.WL: ↑19 Dec 2023, 19:52
Bu soru çoğunlukla erkeklere yönelik, ama aynı zamanda bu özelliğe sahip olan kızlara da yönelik, fikrinizi paylaşın!)
İlk ilişkimi yaşıyorum ve konu sekse geliyor, ama aklıma gelir gelmez Bu konuda, boyutları farklılık gösteren iç dudaklarımın görünümüyle ilgili hafif bir kompleksim var. Biri diğerinden daha büyük ve büyük olanların biraz arkasından dışarı bakıyor. Günlük yaşamda herhangi bir rahatsızlık yoktur, hiçbir şey sürtmez veya müdahale etmez. Adamın bundan hoşlanmayacağından ya da en kritik anda soruların ortaya çıkacağından endişeleniyorum çünkü tam olarak düz değil. Kesinlikle simetrik olmadığımızı çok iyi anlıyorum, ancak endişe var:(
Henüz cinsel deneyimim olmadı bu yüzden kendimi çok net algılıyorum. Tavsiye ve fikir konusunda yardım, endişelenmeye değer mi, yoksa bu kesinlikle normal mi
Birçok kız için küçük dudakların boyutu yalnızca farklı olmakla kalmaz, aynı zamanda örneğin küçük bir dudakların da boyutu farklıdır. Diğeri sanki yalnızmış gibi davranıyor, ilk seks sırasında endişelenecek başka nedenler olabilir ama kesinlikle sorduğunuz şey değil.
These users thanked the author qwerty13 for the post (total 3):
[quote=Valeriya.WL post_id=307986 time=1703004738 user_id= 22355] Bu soru çoğunlukla erkeklere yönelik, ama aynı zamanda bu özelliğe sahip olan kızlara da yönelik, fikrinizi paylaşın!) İlk ilişkimi yaşıyorum ve konu sekse geliyor, ama aklıma gelir gelmez Bu konuda, boyutları farklılık gösteren iç dudaklarımın görünümüyle ilgili hafif bir kompleksim var. Biri diğerinden daha büyük ve büyük olanların biraz arkasından dışarı bakıyor. Günlük yaşamda herhangi bir rahatsızlık yoktur, hiçbir şey sürtmez veya müdahale etmez. Adamın bundan hoşlanmayacağından ya da en kritik anda soruların ortaya çıkacağından endişeleniyorum çünkü tam olarak düz değil. Kesinlikle simetrik olmadığımızı çok iyi anlıyorum, ancak [url=viewtopic.php?t=10074]endişe [ /url] var:( Henüz cinsel deneyimim olmadı bu yüzden kendimi çok net algılıyorum. [url=viewtopic.php?t=2752]Tavsiye[/url] ve fikir konusunda yardım, endişelenmeye değer mi, yoksa bu kesinlikle normal mi [/quote]
Birçok kız için küçük dudakların boyutu yalnızca farklı olmakla kalmaz, aynı zamanda örneğin küçük bir dudakların da boyutu farklıdır. Diğeri sanki yalnızmış gibi davranıyor, ilk seks sırasında endişelenecek başka nedenler olabilir ama kesinlikle sorduğunuz şey değil.
Sevgili yazar, insan vücudu doğası gereği simetrik değildir! Bu nedenle bu konuda endişelenmenize gerek yok! Eğer konu genç bir adamsa, eğer o senden hoşlanıyorsa, o zaman senin vücudunu da sevmeli! Önce kendine baksın, sonra kusurlarını arasın!
These users thanked the author Dmitry.opolchenov for the post (total 2):
Sevgili yazar, insan vücudu doğası gereği simetrik değildir! Bu nedenle bu konuda endişelenmenize gerek yok! Eğer konu genç bir adamsa, eğer o senden hoşlanıyorsa, o zaman senin vücudunu da sevmeli! Önce kendine baksın, sonra kusurlarını arasın!
Her şeyi çok iyi anlıyorum ama kendime engel olamıyorum. Herkes mükemmel değil ama mümkün olduğu kadar bir erkeğin ilk defa bana soru sormasını, hatta belki tiksinti duymasını istemiyorum, bilmiyorum. Herkes gibi ben de her şeyi beğenmek istiyorum)
Her şeyi çok iyi anlıyorum ama kendime engel olamıyorum. Herkes mükemmel değil ama mümkün olduğu kadar bir erkeğin ilk defa bana soru sormasını, hatta belki tiksinti duymasını istemiyorum, bilmiyorum. Herkes gibi ben de her şeyi beğenmek istiyorum)
Valeriya.WL: ↑19 Dec 2023, 20:15
böylece benim için ilk kez bir erkeğin soruları oluyor, hatta belki tiksiniyor
Ben bir erkeğim. Bir kadının görünüşü konusunda çok seçicidir. Senin için her şey yolunda, sakin ol. Kızlar küçük dudaklardan ya da farklı büyüklükteki göğüslerden değil, başka şeylerden tiksinirler. Soru kapalı.
These users thanked the author qwerty13 for the post (total 2):
[quote=Valeriya.WL post_id=308012 time=1703006106 user_id= 22355] böylece benim için ilk kez bir erkeğin soruları oluyor, hatta belki tiksiniyor [/quote]
Ben bir erkeğim. Bir kadının görünüşü konusunda çok seçicidir. Senin için her şey yolunda, sakin ol. Kızlar küçük dudaklardan ya da farklı büyüklükteki göğüslerden değil, başka şeylerden tiksinirler. Soru kapalı.
Valeriya.WL: ↑19 Dec 2023, 20:15
Her şeyi çok iyi anlıyorum ama kendime engel olamıyorum. Herkes mükemmel değil ama mümkün olduğu kadar bir erkeğin ilk defa bana soru sormasını, hatta belki tiksinti duymasını istemiyorum, bilmiyorum. Herkes gibi sen de her şeyi beğenmek istiyorsun)
Bana bir fotoğraf göster, belki gerçekten güzeldir, orkide gibi
[quote=Valeriya.WL post_id=308012 time=1703006106 user_id= 22355] Her şeyi çok iyi anlıyorum ama kendime engel olamıyorum. Herkes mükemmel değil ama mümkün olduğu kadar bir erkeğin ilk defa bana soru sormasını, hatta belki tiksinti duymasını istemiyorum, bilmiyorum. Herkes gibi sen de her şeyi beğenmek istiyorsun) [/quote] Bana bir fotoğraf göster, belki gerçekten güzeldir, orkide gibi :roll:
[quote=qwerty13 post_id=308014 time=1703006330 user_id=22040] ve küçük dudaklar veya farklı boyutlardaki göğüsler değil [/quote] neden... biri küçük ve pembeyse.. ve ikincisi , avuç içi büyüklüğünde dulavratotu... mavi-mor doğum lekeleri olan, bir Gorbatchoff... bakmalısınız..)
dmitriy.opolchenov,
Dahil olmak üzere ve olay şu ki, hem insan olarak hem de görünüş, vücut açısından bana karşı olumsuz bir şey olmadı ama yine de endişeleniyorum çünkü cinsel açıdan sadece birbirimizi tanımamız gerekiyor.
These users thanked the author Valeria. for the post:
[ref=#0000ff]dmitriy.opolchenov[/ref], Dahil olmak üzere ve olay şu ki, hem insan olarak hem de görünüş, vücut açısından bana karşı olumsuz bir şey olmadı ama yine de endişeleniyorum çünkü cinsel açıdan sadece birbirimizi tanımamız gerekiyor.
[quote=dmitriy.opolchenov post_id=308038 time=1703007577 user_id= 22315] Elbette nikrofili! [/quote] Hata yaptın.. Kelimelerin ayrı ayrı yazılmasıyla "ikisi de"..) nezashto..))
[size=85] [color=green]38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=ekonomiya post_id=308041 time=1703007740 user_id=13680] Acınızı yıkayın, tarayın... fotoğrafını çekin ve sonra bize gösterin! [/quote] Biraz kola alın! onun için amını yıkadım..
ekonomiya: ↑19 Dec 2023, 20:42
Peki, dolaşımda fotoğraf yoksa ne tavsiye edebiliriz?!
Acınızı yıkayın, tarayın... fotoğrafını çekin ve sonra bize gösterin!
Birden fazla kez amcık gördük,
Neden başka bir dizi?
[quote=ekonomiya post_id=308041 time=1703007740 user_id=13680] Peki, dolaşımda fotoğraf yoksa ne tavsiye edebiliriz?! Acınızı yıkayın, tarayın... fotoğrafını çekin ve sonra bize gösterin! [ /quote]
Birden fazla kez amcık gördük, Neden başka bir dizi?
[quote=slavik.meshalkin post_id=308047 time=1703008010 user_id= 9763] aşağıda bir yumurtamız var [/quote] whaaaak??? ama korkaklardan bıktığınızda onlar (yumurtalar) ) o kadar sıkı bastırılmış ki .. bir skrotumla .. tek bir kadın bu kusuru fark etmiyor!
Valeriya.WL: ↑19 Dec 2023, 19:52
Bu soru çoğunlukla erkeklere yönelik, ama aynı zamanda bu özelliğe sahip olan kızlara da yönelik, fikrinizi paylaşın!)
İlk ilişkimi yaşıyorum ve konu sekse geliyor, ama aklıma gelir gelmez Bu konuda, boyutları farklılık gösteren iç dudaklarımın görünümüyle ilgili hafif bir kompleksim var. Biri diğerinden daha büyük ve büyük olanların biraz arkasından dışarı bakıyor. Günlük yaşamda herhangi bir rahatsızlık yoktur, hiçbir şey sürtmez veya müdahale etmez. Adamın bundan hoşlanmayacağından ya da en kritik anda soruların ortaya çıkacağından endişeleniyorum çünkü tam olarak düz değil. Kesinlikle simetrik olmadığımızı çok iyi anlıyorum, ancak kaygı var
Henüz cinsel deneyimim olmadı, bu yüzden kendimi keskin bir şekilde algılıyorum. Tavsiye konusunda yardım ve bunun endişelenmeye değer olup olmadığı ya da bunun kesinlikle normal olup olmadığı hakkında bir fikir
İnanın bana, bir erkek eşyalarını nereye koyacağını umursamaz ))) ) Özellikle seksten önce, ne tür bir labiaya sahip olduğunuzu sizinle kontrol etmeyecek!))))) Ama eğer bu konuda gerçekten endişeleniyorsanız, artık düzeltmeyi yapabilecekleri çok sayıda klinik var. sen... Ve şu anda pahalı değil!!!!
These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 2):
[quote=Valeriya.WL post_id=307986 time=1703004738 user_id= 22355] Bu soru çoğunlukla erkeklere yönelik, ama aynı zamanda bu özelliğe sahip olan kızlara da yönelik, fikrinizi paylaşın!) İlk ilişkimi yaşıyorum ve konu sekse geliyor, ama aklıma gelir gelmez Bu konuda, boyutları farklılık gösteren iç dudaklarımın görünümüyle ilgili hafif bir kompleksim var. Biri diğerinden daha büyük ve büyük olanların biraz arkasından dışarı bakıyor. Günlük yaşamda herhangi bir rahatsızlık yoktur, hiçbir şey sürtmez veya müdahale etmez. Adamın bundan hoşlanmayacağından ya da en kritik anda soruların ortaya çıkacağından endişeleniyorum çünkü tam olarak düz değil. Kesinlikle simetrik olmadığımızı çok iyi anlıyorum, ancak kaygı var Henüz cinsel deneyimim olmadı, bu yüzden kendimi keskin bir şekilde algılıyorum. [url=viewtopic.php?t=2752]Tavsiye konusunda yardım[/url] ve bunun endişelenmeye değer olup olmadığı ya da bunun kesinlikle normal olup olmadığı hakkında bir fikir [/quote] İnanın bana, bir erkek eşyalarını nereye koyacağını umursamaz ))) ) Özellikle seksten önce, ne tür bir labiaya sahip olduğunuzu sizinle kontrol etmeyecek!))))) Ama eğer bu konuda gerçekten endişeleniyorsanız, artık düzeltmeyi yapabilecekleri çok sayıda klinik var. sen... Ve şu anda pahalı değil!!!!
[quote=iriska-piska post_id=308080 time=1703009592 user_id= 17780] adamın umrunda değil [/quote] Umurumda değil.. Her şeye bakacağım. ve değerlendirin..))
Pierro: ↑19 Dec 2023, 21:18
Umurumda değil..
Her şeye bakacağım.. ve değerlendireceğim..))
)))) )))) AHA, bana hikayeler anlat)))))) Kafanız dumanlanmaya başladığında (hepiniz gibi), bakmaya vaktiniz olmayacak))))))))) Belki daha sonra, sizden sonra işi yaptık))))) Gördük, biliyoruz!!
38 saniye sonra gönderildi:
Düzeltmeye gerek yok. Farklı küçük süngerler vücudunuza cerrahi müdahale yapılması için bir neden değildir.
Elbette hayır!!! Her biri kendi yolunda güzeldir!
These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 4):
[quote=Pierro post_id=308087 time=1703009913 user_id=4666] Umurumda değil.. Her şeye bakacağım.. ve değerlendireceğim..)) [/quote] )))) )))) AHA, bana hikayeler anlat)))))) Kafanız dumanlanmaya başladığında (hepiniz gibi), bakmaya vaktiniz olmayacak))))))))) Belki daha sonra, sizden sonra işi yaptık))))) Gördük, biliyoruz!!
[size= 85][ color=green]38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ quote=qwerty13 post_id=308093 time=1703010121 user_id=22040] Düzeltmeye gerek yok. Farklı küçük süngerler vücudunuza cerrahi müdahale yapılması için bir neden değildir. [/quote] Elbette hayır!!! Her biri kendi yolunda güzeldir!
[quote=iriska-piska post_id=308102 time=1703010358 user_id= 17780] sonra, ondan sonra [/quote] ve sonra, ve sonrasında, ve öncesinde.. ve sırasında.. ve hatta onun yerine..) burası sapıkların forumu..)
iriska-piska: ↑19 Dec 2023, 21:25
bakmaya vaktiniz olmayacak
Belki öyle ama yine de kadın bedeninin tüm özelliklerini fark ediyoruz. Bir diğer husus da asimetrik süngerlerin görülmesi çoğunluk için arzuyu ortadan kaldırmayacak sanırım. Çünkü bu normal.
Belki öyle ama yine de kadın bedeninin tüm özelliklerini fark ediyoruz. Bir diğer husus da asimetrik süngerlerin görülmesi çoğunluk için arzuyu ortadan kaldırmayacak sanırım. Çünkü bu normal.
Pierro: ↑19 Dec 2023, 21:27
ve sonra, ve sonra ve öncesinde.. ve sırasında.. ve hatta onun yerine..)
burası sapıkların forumu..)
Bütün insanlar sapıktır! Sadece pek çok insan bunu saklıyor! )))) Ve eminim ki mastürbasyon yaptıklarında veya seks yaptıklarında genellikle bir tür sapıklıklar !!!
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
qwerty13: ↑19 Dec 2023, 21:29
Belki öyle ama yine de kadın bedeninin tüm özelliklerini fark ediyoruz. Bir diğer husus da asimetrik süngerlerin görülmesi çoğunluk için arzuyu ortadan kaldırmayacak sanırım. Çünkü bu normaldir.
Elbette boşa gitmeyecek! Neden ortadan kaybolmalı? Önünüzde ıslak, sıcak, susuz bir delik varsa! Arzu yalnızca artacaktır)
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bu tamamen benim öznel kadın görüşüm! Belki yanılıyorumdur!
[quote=Pierro post_id=308104 time=1703010441 user_id=4666] ve sonra, ve sonra ve öncesinde.. ve sırasında.. ve hatta onun yerine..) burası sapıkların forumu..) [/quote] Bütün insanlar sapıktır! Sadece pek çok insan bunu saklıyor! )))) Ve eminim ki mastürbasyon yaptıklarında veya seks yaptıklarında genellikle bir tür [url=viewtopic.php?t =9692]sapıklıklar[/url] !!!
[size= 85][color=green]1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=qwerty13 post_id=308107 time=1703010549 user_id=22040] Belki öyle ama yine de kadın bedeninin tüm özelliklerini fark ediyoruz. Bir diğer husus da asimetrik süngerlerin görülmesi çoğunluk için arzuyu ortadan kaldırmayacak sanırım. Çünkü bu normaldir. [/quote] Elbette boşa gitmeyecek! Neden ortadan kaybolmalı? Önünüzde ıslak, sıcak, susuz bir delik varsa! Arzu yalnızca artacaktır)
[size=85][color=green]1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bu tamamen benim öznel kadın görüşüm! Belki yanılıyorumdur!
[quote=qwerty13 post_id=308115 time=1703011247 user_id=22040] Herkes adına konuşma. İstisnalar nispeten nadirdir ama vardır. [/quote] Ciddi sapkınlıklardan bahsetmiyorum,,, Dedikleri gibi, norm ve ahlak kanunlarına göre, [url=viewtopic.php?t=14350]oral seks[/url] zaten sapıklıktır))) Sen sapık değil misin?
Valeriya.WL, düşünmemeni tavsiye ederim kesinlikle fizyolojiyle ilgili. Bir erkeğe sadece seks için ihtiyacınız yoksa ve aşık olma hissi varsa, bu büyülü duyguyu takip etmek daha iyidir. O zaman fizyoloji açısından tüm nüanslar birbiriyle uyumlu hale gelecektir. İlk defa rahatlamanın ve sınır tanımamanın zor olduğunu anlıyorum ama yine de.
Peki adam şefkatli, dikkatli ve şefkatli mi? Biraz kaba değil misiniz efendim? Eğer kabaysa, onunla ilk kez seks yapma fikrinden tamamen vazgeçmek daha iyidir. Genel olarak ilişkilerden de.
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi: n
Siz sapık değil misiniz?
Biz sapıkız. Senden ne haber? ))
These users thanked the author qwerty13 for the post:
[ref=#0000ff]Valeriya.WL[/ref], düşünmemeni tavsiye ederim kesinlikle fizyolojiyle ilgili. Bir erkeğe sadece seks için ihtiyacınız yoksa ve aşık olma hissi varsa, bu büyülü duyguyu takip etmek daha iyidir. O zaman fizyoloji açısından tüm nüanslar birbiriyle uyumlu hale gelecektir. İlk defa rahatlamanın ve sınır tanımamanın zor olduğunu anlıyorum ama yine de. Peki adam şefkatli, dikkatli ve şefkatli mi? Biraz kaba değil misiniz efendim? Eğer kabaysa, onunla ilk kez seks yapma fikrinden tamamen vazgeçmek daha iyidir. Genel olarak ilişkilerden de.
[size=85] [color=green]1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=iriska-piska post_id=308118 time= 1703011631 user_id =17780] Siz sapık değil misiniz? [/quote]
[quote=iriska-piska post_id=308130 time=1703012248 user_id= 17780] [quote=qwerty13 post_id=308128 time =1703012114 user_id=22040] Neden kızardın? )) [/quote] Ne [url=viewtopic.php?t=5748] Ben bir sapığım[/url] )))) [/quote]
[quote=Valeriya.WL post_id=308139 time=1703012682 user_id= 22355] Böyle bir özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu bir şeyin nedeni olabilir mi? [/quote]
Elbette sevdiğiniz kıza sımsıkı sarılmak ve öpmek için bir neden olur ki o düşünmesin saçmalık hakkında.
[size=85][color=green ]29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=iriska-piska post_id=308136 time=1703012523 user_id=17780] Sama şok oldu)))))))))) [/quote]
Ah, ışığım kapalıydı. Ama kesintisiz güç kaynağı yok. )) Peki, hoşçakal. Rostovlulara merhaba! ))
Herkese merhaba, sanırım forumda çok fazla kız yok ama var ve onlar da düşüncelerini paylaşacaklar. İnternette kızların büyük dudaklara sahip olduklarından şikayetçi oldukları ve kendilerini karmaşık...
Last post
Kuni için tüm pandispanyalar lezzetlidir. Çok denedim. Her biri bireyseldir.
Hangi seçeneği en çok beğendiğinizi seçin...
Ya da sevdiğiniz kadının nasıl bir popoya sahip olduğunu indirebilirsiniz... Çünkü istediğiniz her zaman gerçekle örtüşmüyor...
Last post
Ne düşünüyorsun çok güzel bir göt çok mütevazı görünüyor kız sadece güzel
Herkese selam. Yanlışlıkla doktora görünmeye geldim. 16 yaşındaydım. İstasyonda bilincimi kaybettim. Doktorun penisimi okşamasıyla uyandım. Sadece şaşkına dönmüştüm ve sadece
Last post
Evet, bunu istemeseydim daha iyi olurdu
1 saat 1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
O zaman delireceğimi düşündüm. uçuyormuşum gibi hissettiriyor
Kız arkadaşımla ilk kez seks yapmak üzereyim, o bakire. Artık bakire değilim ama bu tür kızlarla hiç deneyimim yok.
Tavsiyene ihtiyacım var, belki daha yetkin davranmam gereken anlar vardır. Penis...