Hamile……..
-
- Potansiyel seks nesnesi
Hamile……..
Ne yapacağımı bilmiyorum, küçüklüğümden beri kardeşimle sevişiyoruz, seksimizi seviyoruz, onunla işim bitti, artık yetişkiniz, kendi ailelerimiz, çocuklarımız var ama hâlâ sikişmeye devam, dün hamile olduğumu öğrendim, vadesi üç hafta gibi kısa bir süre, eşim hamileydi son bir aydır vardiyadayım, kardeşimden hamile kaldım, ne yapayım, ayrıl her şey olduğu gibi ve kimseye bir şey söyleme, ya kocam zamanlamayı hesaplarsa ya da itiraf ederse??? :ayyy: :ayyy: :ayyy:
-
Yanıt: Hamile……..
Düğünden önce gelini sağa sola yürüdü, sonra müstakbel kocasına görünüşe göre ondan hamile olduğunu duyurdu. Kocası çocuğun kimden geldiğini tam olarak bilmiyor ve oğluyla sürekli kavga ediyor. Hala skandallar var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Orientation: heteroseksüel
’den bahsediyorsun bu tam da amacına uygun. Gelecekte sorun yaratmayın. Kısa bir süreliğine de olsa bundan kurtulmamız gerekiyor.
- These users thanked the author 6996 for the post (total 3):
- Sergey Arı, Evgeniy-Spb, Kyle1992
-
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
’den bahsediyorsun kızın kendi kafası mı var? Burada soracak bir şey buldum. Büyük ihtimalle başka bir troll.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- 6996
-
Arama motorunda Kask takma adının ne anlama geldiğine baktım. Bu hapishanelerdeki bir tabak. Belki bu konunun yazarından bir ipucudur?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Arama motorunda Kask takma adının ne anlama geldiğine baktım. Bu hapishanelerdeki bir tabak. Belki bu konunun yazarından bir ipucudur?
[/quote
:evet: Haaah, pekâlâ olabilir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bu hayat ne için?! Ya ayrılmalısınız ya da her şeyi olduğu gibi kabul edip huzur içinde yaşamalısınız. Aksi takdirde kalp krizlerine ve felçlere yol açacaksınız...Kayınvalidesi: ↑20 Sep 2021, 10:01 Gelin, düğünden önce sağa sola yürüdü, ardından müstakbel kocasına, görünüşe göre ondan hamile olduğunu duyurdu. Kocası çocuğun kimden geldiğini tam olarak bilmiyor ve oğluyla sürekli kavga ediyor. Skandallar hâlâ aynı.

-
Kardeşime söyledim, sevdiklerimize her şeyi anlatmaya karar verdik, çocuğu tutmak istiyoruz, aile kurmayı planlıyoruz, evliliklerimiz bittikten sonra saklanmaktan yorulduk, başka bir şehre taşınıp başlayacağız. sıfırdan hayat, birbirimizi seviyoruz, cevaplar için teşekkürler :oku:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
niqk: ↑20 Sep 2021, 16:45Bu hayat ne için?! Ya ayrılmalısınız ya da her şeyi olduğu gibi kabul edip huzur içinde yaşamalısınız. Aksi takdirde kendinizi kalp krizlerine ve felçlere sürüklersiniz...Düğün öncesinde gelini sağa sola yürüdü, ardından müstakbel kocasına, görünüşe göre ondan hamile olduğunu duyurdu. Kocası çocuğun kimden geldiğini tam olarak bilmiyor ve oğluyla sürekli kavga ediyor. Skandallar hâlâ aynı.![]()

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Bir arkadaşım regl olmadan önce sevgilisinin içine boşalmasına izin vermişti. Sabah kocası işe giderken sevgilisi içeri girdi, yanında 18 yaşında bir çalışanla sarhoş bir koca geldi. Yaşında bayıldı ve Anya adama tuzak kurdu. Sabahleyin Sergei de uyandı ve hamile kaldı. böylece bebeğin nasıl olacağını görebilsin diye bana söyledi ve kendi başına doğurdu.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- Sergey Arı, Kültür, Mart
-
Kask, kendinizi ifşa etmemek için sadece verin kendinizi kocanıza verin ve sonra elbette çocuk isterse onu mutlu edeceksiniz. Ve mantıklı düşün, kocan yok ve sen hamilesin. Kutsal Ruh seni hamile bırakmadı ve rüzgar seni komşularından uçurmadı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Bir hikaye değil, bir problemin doğrudan koşulu. üç bilinmeyen))Tolqala: ↑21 Sep 2021, 00:33 Arkadaşım regl olmadan önce sevgilisinin içine boşalmasına izin vermişti. Sabah kocası işe giderken sevgilisi içeri girdi, yanında bir çalışanla birlikte sarhoş bir koca geldi. 18 yaşında, bayıldı ve Anya adama tuzak kurdu. O da sabah uyandı ve o da hamile kaldı. doğumu, bebeğin neye benzeyeceğini görmek için söyledi ve kendi başına doğum yaptı

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Sergey Arı, Kırk beşinci
-
Ya da karısının arkadaşı kıskançlıktan ya da bir arkadaşıyla kavga ettikten sonra anlatacak. Önce arkadaşlarına anlatıyorlar, sonra bu arkadaşıyla kavga ettikten sonra arkadaşının kocasına anlatıyor. Veya içki içen arkadaşlarınız size söyleyecektir. Karısını affedebilirler, karısı geceleri onu emer, böylece kocası ona iyi davranır. Ve bir yabancının çocuğu, hayatının sonuna kadar bir yabancı olarak kalacak ve ona her baktığında karısının ihanetini hatırlatacaktır. Öfkenizi karınızdan değil, birinden çıkarmalısınız (geceleri berbattır, bu yüzden ona iyi davranılacaktır).
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
er ya da geç çocuğunuz onun anlayışını öğrenin ve daha sonra kardeşinize baba adını nasıl vereceğini öğrenin ?????Helmet: ↑20 Sep 2021, 18:47 Kardeşime söyledim, sevdiklerimize her şeyi anlatmaya karar verdik, çocuğu tutmak istiyoruz, aile kurmayı planlıyoruz, evliliklerimiz bittikten sonra saklanmaktan yorulduk, taşınacağız başka bir şehirde ve hayata sıfırdan başlıyoruz, birbirimizi seviyoruz, yanıtlarınız için teşekkürler :read:
-
- En güçlü orgazm!
Her şey barış içinde ve sevgi içinde olduğu sürece ona ne isim vereceği umurunda mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 49 saniye:
Gençken sık sık kız kardeşlerimi sikerdim. Askerden döndüğümde en küçüğüyle karı-koca gibiydik.
Bu doğru.
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 49 saniye:
Gençken sık sık kız kardeşlerimi sikerdim. Askerden döndüğümde en küçüğüyle karı-koca gibiydik.
-
- En güçlü orgazm!
Seni doğurmadın mı?
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi: Kuzen oldukları bir aile tanıyorum. Kızım da yakında 15 yaşına girecek. Kızını da doğurmayı planlıyorlar.
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi: Kuzen oldukları bir aile tanıyorum. Kızım da yakında 15 yaşına girecek. Kızını da doğurmayı planlıyorlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
İlk başta hamile kaldım; askerden sonra açtım. Çıkaramadım.
4 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
nKardeş-karınız onun kızını becermesi konusunda ne hissetti?Seni doğurmadın mı?
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Kuzen oldukları bir aile tanıyorum. Kızım da yakında 15 yaşına girecek. Kızının onu doğurmasını planlıyorlar.
-
Kim kiminle akraba?
Gelin müstakbel kocanındır. Yani, gelini dersen oğlun. Peki kocası kim ve kiminle kavga ediyor? Ne tür bir oğulla? Kendinle mi yoksa neyle?
Anlamadığım bir şey var. İşte düşüncelerine gülümsüyorsun...Kayınvalidesi: ↑20 Sep 2021, 10:01 Gelin, düğünden önce sağa sola yürüdü, ardından müstakbel kocasına, görünüşe göre ondan hamile olduğunu duyurdu. Kocası çocuğun kimden geldiğini tam olarak bilmiyor ve oğluyla sürekli kavga ediyor. Skandallar hâlâ aynı.
Kim kiminle akraba?
Gelin müstakbel kocanındır. Yani, gelini dersen oğlun. Peki kocası kim ve kiminle kavga ediyor? Ne tür bir oğulla? Kendinle mi yoksa neyle?
-
- Sürtünmeler
Bu tür evlilikler uzun sürmez. Buna zorla seks denilebilir. sadece kaba bir şekilde değil. ama daha yumuşak bir şekilde. Ve sonra çocuk ebeveynleri hakkında her şeyi öğrenmekle ilgilenecek. Peki diğer akrabalarla ilişkilerini sürdürecekler mi? ailenle mi? Ve burada tüm gerçek ortaya çıkacak. Bu yüzden birine ne isim verileceği önemli değil.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
- En güçlü orgazm!
-
Herkese teşekkürler, her şeye ben karar verdim, kardeşim ve ben eşime her şeyi anlattık, eşim sürprizime normal tepki verdi, aileyi kurtarmak istedi, çocuğu kendi çocuğumuz gibi büyüteceğiz dedi, beni bildiğini söyledi ve ağabeyim uzun zamandır, kısacası her şey yolundaydı, sorunu büyüttüm, hayatımıza devam etmeye karar verdik, kardeşimle eskisi gibi sevişebiliriz, kocam aldırmıyor, bunun gibi bir şey, herkese iyi şanslar, ben gidip kocamla sevişeceğim, o vardiyasından dolayı acıktı
ve sabah kardeşim ve ben buluşmaya karar verdik

-
Bir peri masalına benziyor. Yani belki bir peri masalı vardır.
Ve kocası yalan söyledi. Çocuktan hayatı boyunca nefret edecek.
Ve kocası yalan söyledi. Çocuktan hayatı boyunca nefret edecek.
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Ve ensestin çoğunlukla fiziksel ve diğer engelleri olan çocukların ortaya çıkması gerçeği... bu sizi korkutmuyor mu?
-
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
-
- Sürtünmeler
başka bir peri masalıyla tanışmaya karar verdik. Ne yapacağımı bilmiyordum. ve birkaç gün sonra kocama bunun ikincisiyle ne ilgisi olduğunu söyledim ve o da tahmin etti ve her şey mutlu sonla sonuçlandı??????????????? Bütün bunlar çok tuhaf. Muhtemelen başka bir salak, değerlendirmeleri okumak mastürbasyon yapmayı kolaylaştırsın diye fantezilerini herkesin önünde ifade etmeye karar vermiştir.Helmet: ↑22 Sep 2021, 05:40 Herkese teşekkür ederim, her şeye ben karar verdim, kardeşim ve ben eşime her şeyi anlattık, eşim sürprizime normal tepki verdi, aileyi kurtarmak istedi, çocuğu kendi çocuğumuz gibi büyüteceğiz dedi, sahip olduğunu söyledi uzun zamandır beni ve kardeşimi tanıyoruz, kısacası her şey yolunda, ben daha çok büyüttüm sorunu, hayatımıza devam etmeye karar verdik, kardeşimle eskisi gibi sevişebiliriz, kocam aldırış etmiyor , buna benzer bir şey, herkese iyi şanslar, ben gidip kocamla sevişeceğim, o vardiyasından dolayı acıktı:oops: :oops: ve sabah kardeşim ve ben
![]()
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 5):
- Sergey Arı, 6996, Kırk beşinci, kaptan63, Mart
-
-
Yazarın takma adı bunu göstermektedir. Cezaevlerinde kask plakadır. Arama motorunda bulabilirsin.
Görünüşe göre başlangıçta böyle bir ipucu vardı.
Görünüşe göre başlangıçta böyle bir ipucu vardı.
-
Bu forumda yeterli sayıda insan olduğu için teşekkür ederim
bu benim hikayem, sadece biriyle paylaşmak istedim ve bunun kurgu mu yoksa gerçek mi olduğuna karar vermek size kalmış, asıl önemli olan bundan kurtulmanın bir yolunu bulduğumu,

-
Ve kocam bana kask diyor çünkü başkalarının kasklarının arasında dolaşmayı seviyorum...

-
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Bence hiçbir şey söylememek daha iyi. Kocanız ayrılmadan önce sizi sikti mi?
3 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
3 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Bir çocuktan nasıl kurtulabilirsiniz? Bu onun hatası değilİşte tam da bu. Gelecekte sorun yaratmayın. Kısa bir süreliğine ondan kurtulmak gerekiyor
- These users thanked the author Bozorova Feruza for the post:
- kaptan63
-
Bozorova Feruza, suçsuz ama ben üvey babam hayatım boyunca ondan nefret etti. Ailesi için okuldan sonra okul ücretini ödeyecekti. Ve eğer aile üyesi değilse, elinden geldiğince (ücretsiz) bir iş bulacak ve sonra onarım talep edecekler ve "hemen ödeyemezsiniz, bu yüzden aylık" diyecekler (bu sıklıkla olur, her yerde olmasa da). Ancak ebeveynleri okulu onarmak için para vermeyecek ve işte bu, muhtemelen zayıf akademik performans nedeniyle okuldan atılacak veya bir konuda kusur bulacak. Bedava öğrenciden kurtulmaya çalışıyorlar. Ancak yine de herhangi bir uzmanlığı olmayacak. Sırada ne var?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post