Hamile gençler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Hamile gençler.
Genel olarak, bu popüler bir hizmet, görüyorum ki, hamileliklerini daha yüksek fiyata satan bir sürü peri var....
hamile bir kadınla prezervatif olmadan, sakince boşalabileceğinizi söylüyorlar defalarca dışarı çıkarmadan boşalırsan hamile kalmazsın??
ama genç hamile kızlar var ama bilmiyorum, sadece 30 yaşında görünmek heyecan verici, aynı görünebilirler
ve o zaman bir anne ve kızını giydirmek harika olurdu..
hamile bir kadınla prezervatif olmadan, sakince boşalabileceğinizi söylüyorlar defalarca dışarı çıkarmadan boşalırsan hamile kalmazsın??
ama genç hamile kızlar var ama bilmiyorum, sadece 30 yaşında görünmek heyecan verici, aynı görünebilirler
ve o zaman bir anne ve kızını giydirmek harika olurdu..
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
Pekala, kendi yaş kategorinde hırsların var .
Madem bunu gerçekten birçok kez yapabiliyorsun, neden hamile kalman gerekiyor? Tabletlerde veya spiralli olarak uygundur.
Pekala, kendi yaş kategorinde hırsların var .
Madem bunu gerçekten birçok kez yapabiliyorsun, neden hamile kalman gerekiyor? Tabletlerde veya spiralli olarak uygundur.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Orientation: biseksüel
:özür dilerim: :bilinmiyor:
Erken yaşta hamilelik bir kabustur. Ancak bu olursa fetüsü öldüremezsiniz. Bir kızım var, şu an 16 yaşında. İlişkisi olan bir adamla. Baş omuzlarda olmalıdır. Onu çok iyi anlıyorum ama yapıyorlar ama önlem alıyorlar. Birkaç kez olmadan bir şeyler içtikleri oldu, kendisinin de söylediği gibi, prezervatif kullanmaktan daha iyi bir an oldu. Neyse ki adam dediği gibi içine boşalmadı...

- These users thanked the author abartı for the post (total 2):
- Tolkala, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
18 yaşından sonra hamileliği düşünmeniz ve kendinizi çocukluktan mahrum etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Ebeveynler, gençlere koruma kullanmamaları durumunda sonuçlarının ne olacağını anlatmalıdır.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 5):
- Utangaç bebek, olur, Veloman, Fargal94, pembe_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 3 years
İkinci nokta ise 10 yaşında yüz kişiden yalnızca yüzde yarısı hamile kalabiliyor.
Ben de kendi kız kardeşimle böyle oynardım. O 10 yaşında bile değildi ama zaten 12 yaşındaydı ve ben de 17 yaşındaydım. Neredeyse her gün seks yapıyorduk. İlk kez onun içine girdiğimde çok endişelendim. Kız kardeşim sakindi çünkü arkadaşlarından kız kardeşinin ve erkek kardeşinin kardeşlerinin çocuk sahibi olamayacaklarını duymuştu. Sonra beni sakinleştirdi ve iki ay, hatta daha uzun bir süre boyunca her seferinde, hatta çoğu durumda onunla aynı anda onun içine girdim. Sonra bunu yapamayacaklarını anladılar, ben de kenara çekildim ama bazen gerçekten oraya gitmek istedim ve kendimi tutamadım. O zaman üzerime bir şey geldi, özellikle de bunu köpek stili pozisyonunda yaptıklarında. Penisim, kız kardeşimin vajinasının derisi tarafından o kadar hoş bir şekilde sıkıştırılmıştı ki, çevresinde farklı yönlere doğru uzanan kıvırcık tüyler vardı. Kendimin kontrolünü kaybediyordum. Sanırım bir kez daha sonuna kadar soktum ve penisimden bir akıntı çıkmaya başladı bile. Çıkarmak için artık çok geç, bu yüzden diğer her şeyi de oraya koyacağım. Sonra yine endişeleniyorsun. O zaman her şeyin yolunda gitmesi iyi.
Öncelikle, 10 yaşında bir kızın penetrasyonu kolayca tolere etmesi pek mümkün değildir, bu olmadan hamilelik mümkün değildir, hepimizin bildiği gibi. Bu yaşlarda bir kız çocuğunun cinsel organında cinsel ilişki sonrasında sorun yaşayacağını, ciddi yırtıkların olabileceğini düşünüyorum.Çılgın Arzu: ↑01 Aug 2023, 23:45 Oh)) mesela, küçük kız kardeşimi 10 yaşına girdiği andan itibaren hamile bırakmak istiyorum)) o zaman bile o kadar esnek bir kıçı vardı ki
İkinci nokta ise 10 yaşında yüz kişiden yalnızca yüzde yarısı hamile kalabiliyor.
Ben de kendi kız kardeşimle böyle oynardım. O 10 yaşında bile değildi ama zaten 12 yaşındaydı ve ben de 17 yaşındaydım. Neredeyse her gün seks yapıyorduk. İlk kez onun içine girdiğimde çok endişelendim. Kız kardeşim sakindi çünkü arkadaşlarından kız kardeşinin ve erkek kardeşinin kardeşlerinin çocuk sahibi olamayacaklarını duymuştu. Sonra beni sakinleştirdi ve iki ay, hatta daha uzun bir süre boyunca her seferinde, hatta çoğu durumda onunla aynı anda onun içine girdim. Sonra bunu yapamayacaklarını anladılar, ben de kenara çekildim ama bazen gerçekten oraya gitmek istedim ve kendimi tutamadım. O zaman üzerime bir şey geldi, özellikle de bunu köpek stili pozisyonunda yaptıklarında. Penisim, kız kardeşimin vajinasının derisi tarafından o kadar hoş bir şekilde sıkıştırılmıştı ki, çevresinde farklı yönlere doğru uzanan kıvırcık tüyler vardı. Kendimin kontrolünü kaybediyordum. Sanırım bir kez daha sonuna kadar soktum ve penisimden bir akıntı çıkmaya başladı bile. Çıkarmak için artık çok geç, bu yüzden diğer her şeyi de oraya koyacağım. Sonra yine endişeleniyorsun. O zaman her şeyin yolunda gitmesi iyi.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 7):
- Endişeli, Servis, Evgeniy-Spb, Mart, Sibiryak89, Juravl, RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Evet, her şey yolunda... Birlikte yaşadığım kişinin küçük kız kardeşi beni 14 yaşında doğurdu ve hiçbir şey... Kendisi bir penis istedi, bu yüzden aslında tüm nefes alıp verme ve itmelerle ona neredeyse tecavüz etmek zorunda kaldım. ..))))
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 9 months
Eğer bir kız regl olmuşsa, adet bittikten sonra üç veya dört gün boyunca pratik yapabilirsiniz. Kız kardeşimin oraya boşalması gerekiyor. Bu büyük olasılıkla kız kardeşinizi hamile bırakmayacak, ancak bu her ikisine de tam cinsel ilişkiden maksimum zevk alma ve kızın hamileliğiyle ilgili sorunların gerekli olup olmadığını bir kez daha düşünme fırsatı verecektir. Fikrinizi değiştirmediyseniz tam olarak bir hafta daha bekleyin. Bu süre zarfında mastürbasyondan kaçınmaya çalışın. Antrenman sırasında yaptığınız her şeyi tekrarlayın. Her şeyi doğru yaparsanız, kız kardeşiniz yaklaşık dokuz ay boyunca regl dönemini unutacak ve siz de sakince anne babanızın kedisini bekleyebilirsiniz.Çılgın Arzu: ↑01 Aug 2023, 23:45 Oh)) mesela, küçük kız kardeşimi 10 yaşına girdiği andan itibaren hamile bırakmak istiyorum)) o zaman bile o kadar esnek bir kıçı vardı ki
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Babanın seni belirsiz bir süreliğine eşcinsellere kiralamasından korkmuyor musun?Çılgın Arzu: ↑01 Aug 2023, 23:45 Oh)) mesela, küçük kız kardeşimi 10 yaşına girdiği andan itibaren hamile bırakmak istiyorum)) o zaman bile o kadar esnek bir kıçı vardı ki
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Yan tarafta iki çocuklu bir aile yaşıyordu. Oğlan kızdan iki yaş büyüktür. Okulda mükemmel öğrencilerdi, bahçede diğer çocuklarla arkadaş oldular ve çatışmadılar. Ancak sıradan çocuklar. Sekizinci sınıfta kız hamile kaldı. Başka çocuklarla hiç görülmedi. Hamile olduğunu kimseye itiraf etmedi. Ebeveynleri, bunu birbirlerine yapanların çocukları olduğundan şüphelenmeye başladı. Kızı kürtaj için bir yere götürmek istediler ama süre zaten uzundu. Kız, anne babasına, bir gün önce her şeyi devralmak için konuştukları başka bir oğlan hakkında bir hikaye uydurdu. Hatta neredeyse bir yıldır düzenli seks yaptığı erkek kardeşinden hamile kalmıştı.
Bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ensestin sonucu olduğunu bile söyleyemezsiniz. Akıllı ve güzel. Yaşına göre yaşıtlarına göre daha akıllıdır. Artık neredeyse bir yetişkin oldu.
Bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ensestin sonucu olduğunu bile söyleyemezsiniz. Akıllı ve güzel. Yaşına göre yaşıtlarına göre daha akıllıdır. Artık neredeyse bir yetişkin oldu.
- These users thanked the author Andryuşa for the post (total 3):
- Mart, Rasaroam, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Bu tür hikayelerin bazen erkek veya kız kardeşler tarafından okunması korkutucu olabiliyor.Andryusha: ↑03 Dec 2023, 12:39 Mahallemizde iki çocuklu bir aile yaşıyordu. Oğlan kızdan iki yaş büyüktür. Okulda mükemmel öğrencilerdi, bahçede diğer çocuklarla arkadaş oldular ve çatışmadılar. Ancak sıradan çocuklar. Sekizinci sınıfta kız hamile kaldı. Başka çocuklarla hiç görülmedi. Hamile olduğunu kimseye itiraf etmedi. Ebeveynleri, bunu birbirlerine yapanların çocukları olduğundan şüphelenmeye başladı. Kızı kürtaj için bir yere götürmek istediler ama süre zaten uzundu. Kız, anne babasına, bir gün önce her şeyi devralmak için konuştukları başka bir oğlan hakkında bir hikaye uydurdu. Hatta neredeyse bir yıldır düzenli seks yaptığı erkek kardeşinden hamile kalmıştı.
Bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ensestin sonucu olduğunu bile söyleyemezsiniz. Akıllı ve güzel. Yaşına göre yaşıtlarına göre daha akıllıdır. Artık neredeyse bir yetişkin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Muhtemelen sahte ama kızın 9 yaşında olduğunu söylediler.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 6):
- Oleg257, Sibiryak89, Ded, Juravl, RedFox, Henson
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
https://ru.m.wikipe dia.org/wiki/Medina,_Lina
1 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Hayır, sahte değil. Bu mümkün
https://ru.m.wikipe dia.org/wiki/Medina,_Lina
1 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
https:// ru.m.wikipedia.org/wiki/Medina,_LinaHayır, sahte değil. Bu mümkünMuhtemelen sahte, ama kızın 9 yaşında olduğunu söylediler.
https://ru.m.wikipe dia.org/wiki/Medina,_Lina n
-
- Sürtünmeler
eğer karnının yakınındaki çimlere bakarsanız orada bir kusuru internette buldum ve aynı kurulumla birlikte nehirde bir kız da var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
Doğum yapmak istiyorum ama ameliyat olmam gerektiği ortaya çıktı. Gelecek yıl yapmaya karar verdik((
- These users thanked the author Dal for the post (total 2):
- olur, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 7 months
Oğlunuzdan hamile kalabilir misiniz?
- These users thanked the author andrey.petrov for the post:
- Alexander Trofimoviç
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- These users thanked the author Hypericum for the post (total 3):
- abartı, pembe_, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Bir kadın oğlundan hamile kalırsa, o zaman hamileliği sonlandırmak daha iyi olur diye düşünüyorum böyle bir hamilelik. Engelli çocuğa sahip olma riski çok yüksek
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 2):
- Sibiryak89, pembe_
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Bir yerlerde İkinci Dünya Savaşı’nın hemen ardından birçok kadının kocasız kaldığını okumuştum. cephede öldü. Bu kadınların çoğunun evde ergenlik çağındaki oğulları vardı. Bu oğlanların, ölen babalarının yerine sonuna kadar geçmeleri gerekiyordu. Orada kimse ne olacağını düşünmedi. Anneler oğullarına hamile kaldı, doğurdu ve tekrar hamile kaldı. Hiçbir zaman o zamanki kadar büyük aileler olmadı. Ve şimdi olduğundan daha fazla ucube çocuk yoktu.Bir kadın ondan hamile kalırsa oğlum, o zaman böyle bir hamileliği sonlandırmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Engelli bir çocuk doğurma riski çok yüksek
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 2):
- Mart, Maşa12
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Konu ergenlik çağındaki hamilelikle ilgili başlıyor gibi görünüyordu, ancak tartışmalarda tamamen farklı bir şeye "yelken açtılar".
Yoldaşlar!!! Konunun başlığını dikkatlice okuyun.Valentin-74: ↑20 Dec 2023, 16:11 Bir yerlerde İkinci Dünya Savaşı’nın hemen ardından birçok kadının cephede ölen kocasız kaldığını okumuştum. Bu kadınların çoğunun evde ergenlik çağındaki oğulları vardı. Bu oğlanların, ölen babalarının yerine sonuna kadar geçmeleri gerekiyordu. Orada kimse ne olacağını düşünmedi. Anneler oğullarına hamile kaldı, doğurdu ve tekrar hamile kaldı. Hiçbir zaman o zamanki kadar büyük aileler olmadı. Ve şimdi olduğundan daha fazla ucube çocuk yoktu.
Konu ergenlik çağındaki hamilelikle ilgili başlıyor gibi görünüyordu, ancak tartışmalarda tamamen farklı bir şeye "yelken açtılar".
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- olur, Sibiryak89, Fargal94, İskender
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
18 saniye sonra gönderildi:
Biliyorsunuz burada, herhangi bir konuda aynı limana yelken açıyorlar! Ve anlamıyorum, dünya mı çıldırdı yoksa burası bu sözde ebeveynleri cezbeden bir yer mi?Yana-Yanochka: ↑20 Dec 2023, 21:55Yoldaşlar!!! Konunun başlığını dikkatlice okuyun.Valentin-74: ↑20 Dec 2023, 16:11 Bir yerlerde İkinci Dünya Savaşı’nın hemen ardından birçok kadının cephede ölen kocasız kaldığını okudum. Bu kadınların çoğunun evde ergenlik çağındaki oğulları vardı. Bu oğlanların, ölen babalarının yerine sonuna kadar geçmeleri gerekiyordu. Orada kimse ne olacağını düşünmedi. Anneler oğullarına hamile kaldı, doğurdu ve tekrar hamile kaldı. Hiçbir zaman o zamanki kadar büyük aileler olmadı. Ve şimdi olduğundan daha fazla ucube çocuk yoktu.
18 saniye sonra gönderildi:
Biliyorsunuz burada, herhangi bir konuda aynı limana yelken açıyorlar! Ve anlamıyorum, dünya mı çıldırdı yoksa buradaki yer bu sözde ebeveynleri cezbeden bir şey mi?Yana-Yanochka: ↑20 Dec 2023, 21:55Yoldaşlar!!! Konunun başlığını dikkatlice okuyun.Valentin-74: ↑20 Dec 2023, 16:11 Bir yerlerde İkinci Dünya Savaşı’nın hemen ardından birçok kadının kocasız kaldığını okudum cephede ölen. Bu kadınların çoğunun evde ergenlik çağındaki oğulları vardı. Bu oğlanların, ölen babalarının yerine sonuna kadar geçmeleri gerekiyordu. Orada kimse ne olacağını düşünmedi. Anneler oğullarına hamile kaldı, doğurdu ve tekrar hamile kaldı. Hiçbir zaman o zamanki kadar büyük aileler olmadı. Ve şimdi olduğundan daha fazla ucube çocuk yoktu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Ksenofont,
Evet, katılıyorum, forumun kendisi belli bir yer. Ancak dünya her ne ise hep böyleydi, teknolojiler ve normlar değişiyor, insanlar arasındaki ilişkiler artı eksi aynı.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
- These users thanked the author olur for the post (total 9):
- Aion2012Ölü, Fargal94, Sibiryak89, Tanya, O Yanochka, Korsan, Mart, Aslan 123540, Rasaroam
-
- Nirvana’dayım
Ve eğer birisi aniden bir yanlış anlaşılma nedeniyle evlendiyse, o zaman tüm arkadaş canlısı aileyle birlikte bir eşe sahip olduğumuz için mutlu olacağız.
Torunlarla ilgili konu henüz açıklanmadı. Ama bekleyeceğiz.
Soru, insanlar arasında ne tür bir ilişkinin olduğu değil. Ensest eski bir olgudur ve kimse bununla tartışmayacaktır. Ve bu fenomene karşı tutum. Daha önce bu tamamen reddedilme gibi bir şeydi, şimdi ise olduğu gibi kabul edilen bir şey olarak tartışılıyor. Sorun ne? Çocuk doğurdular, büyüyene kadar beklediler (eğer bekledilerse) ve hadi sikelim onları. Ve çünkü Ebeveynlerin sınırsız gücü vardır ve onların da çalışması gerekir, bu yüzden arada sırada birbirlerini sikmelerine izin verin.Aion2012Dead: ↑21 Dec 2023, 06:43 Ksenofont,Evet, katılıyorum, forumun kendisi belli bir yer. Ancak dünya her ne ise hep böyleydi, teknolojiler ve normlar değişiyor, insanlar arasındaki ilişkiler artı eksi aynı.Biliyorsun , burada herhangi bir konuda aynı limana yelken açıyorlar! Ve anlamıyorum, dünya çıldırdı mı, yoksa bu sözde ebeveynleri cezbeden bir yer mi var?
Ve eğer birisi aniden bir yanlış anlaşılma nedeniyle evlendiyse, o zaman tüm arkadaş canlısı aileyle birlikte bir eşe sahip olduğumuz için mutlu olacağız.
Torunlarla ilgili konu henüz açıklanmadı. Ama bekleyeceğiz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Ksenofont,
Rüya yapmıyorum doğru olmak. Sadece benim anladığım kadarıyla.
Eski zamanlarda ensest normdu, sonra insanlar bu tür ilişkilerden hasta çocukların doğduğunu fark ettiler ve bu tür şeylerden kaçınmaya ve tamamen inkar etmeye başladılar.
Bu da yerleşmişti. ahlaki ilkelerde.
Ensest iğrenç ve iğrençtir, kabul edilemez!
Ve her şey mantıklı ve doğrudur. Yeterince güvenilir doğum kontrol yöntemleri ortaya çıkana kadar.
Ve benim için her şey oldukça mantıklı, neden ensest kabul edilemez bir şey olmaktan çıksın?
Sonuçta, hamile kalma riski olmadan ve zevk uğruna sevişirseniz, o zaman kimse için sorun olmaz.
Fakat sosyal temellerin ataleti nedeniyle, Herhangi bir paradigma için en az 3-4 neslin değişmesi gerekiyor ve bu da kararlı bir şekilde terk edilmesi şartıyla.
Ve hiç kimse ensestin kötü olduğu fikrinden vazgeçmiş değil, vazgeçmeyecek. uzun süredir ayakta. Farklı bakış açısına sahip biraz daha fazla insan olacak. Ancak bu çok fazla zaman alacaktır.
Dolayısıyla bizim ve sonraki nesillerin ahlaki karakteri hakkında endişelenmenize gerek yok.
Ensest ilişkinin yasaklı doğası daha birçok yüzyıl boyunca böyle kalacak.
Artık teknoloji çağına girdik ve bilgiye her zamankinden daha erişilebilir, yani daha önce gizli olduğu düşünülen şey artık ulaşılabilir durumda tartışma için.
Rüya yapmıyorum doğru olmak. Sadece benim anladığım kadarıyla.
Eski zamanlarda ensest normdu, sonra insanlar bu tür ilişkilerden hasta çocukların doğduğunu fark ettiler ve bu tür şeylerden kaçınmaya ve tamamen inkar etmeye başladılar.
Ve her şey mantıklı ve doğrudur. Yeterince güvenilir doğum kontrol yöntemleri ortaya çıkana kadar.
Ve benim için her şey oldukça mantıklı, neden ensest kabul edilemez bir şey olmaktan çıksın?
Sonuçta, hamile kalma riski olmadan ve zevk uğruna sevişirseniz, o zaman kimse için sorun olmaz.
Fakat sosyal temellerin ataleti nedeniyle, Herhangi bir paradigma için en az 3-4 neslin değişmesi gerekiyor ve bu da kararlı bir şekilde terk edilmesi şartıyla.
Ve hiç kimse ensestin kötü olduğu fikrinden vazgeçmiş değil, vazgeçmeyecek. uzun süredir ayakta. Farklı bakış açısına sahip biraz daha fazla insan olacak. Ancak bu çok fazla zaman alacaktır.
Dolayısıyla bizim ve sonraki nesillerin ahlaki karakteri hakkında endişelenmenize gerek yok.
Artık teknoloji çağına girdik ve bilgiye her zamankinden daha erişilebilir, yani daha önce gizli olduğu düşünülen şey artık ulaşılabilir durumda tartışma için.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- RedFox, frenk
-
- Nirvana’dayım
Sen bir iyimsersin!Aion2012Dead: ↑21 Dec 2023, 13:23 Ksenofont,
Doğruymuş gibi davranmıyorum. Sadece benim anladığım kadarıyla.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Bir arkadaşım, gerçekten doğum yapmak istiyorsanız ve bunun yapılabileceği kişiler arasında yalnızca sarhoşlar, moronlar vb. varsa, o zaman bunu oğlunuzla yapmanın daha iyi olacağını söyledi. Çocuğun iyi olma olasılığı birçok kez daha yüksektir.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 6):
- Oleg257, olur, Sibiryak89, Mart, Esnek, Ded
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
ama nasıl bir konu yaratmayın, her şey ensestle biter.Yana-Yanochka: ↑20 Dec 2023, 21:55 Yoldaşlar!!! Konunun başlığını dikkatlice okuyun.

-
- Sürtünmeler
https://i.postimg.cc/Lsnnj043/Screenshot-20231222-074818-Chrome.jpg
Отправлено спустя 55 секунд:
https://i.postimg.cc/C5ZNt44G/Screenshot-20231222-074718-Chrome.jpg
Отправлено спустя 55 секунд:
https://i.postimg.cc/C5ZNt44G/Screenshot-20231222-074718-Chrome.jpg
- These users thanked the author olur for the post (total 15):
- Sibiryak89, Eustace, Mart, Korsan, Aslan 123540, MağaralarJ, Rasaroam, RedFox, Didudo, Nicolausblind, sapık, Evgeniy7519, Tuhaf Adam 163, yvsyv’ler, Oleg257
-
- Sürtünmeler
https://i.postimg.cc/8C5tMDrX/Screenshot-20231222-073731-Google.jpg
https://i.postimg.cc/gkFS5ffr/Screenshot-20231222-074929-Chrome.jpg
https://i.postimg.cc/gkFS5ffr/Screenshot-20231222-074929-Chrome.jpg
- These users thanked the author olur for the post (total 20):
- Eustace, Mart, mega saniye, Korsan, Aslan 123540, MağaralarJ, Ded, RedFox, Sibiryak89, Nazgül, Didudo, Nicolausblind, sapık, Evgeniy7519, frenk, Tuhaf Adam 163, yvsyv’ler, Oleg257, Tolkala, Rasaroam
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 1 year 6 months
eğer bacaklar ayrılmaya hazırsa yavruları hamile bırakmak gerekir
- These users thanked the author gahfjasdkj for the post (total 5):
- Rasaroam, Alisa A, Rexx, Karanlık Lord, frenk
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 6 months
, onda ne olduğunu neden biliyorsun? henüz kimse yok mu?Ve bir baba olarak benim için kızımın hamileliği korkunç bir kabus olurdu! Çünkü bu, belki de sarhoşken bir yerlerde hata yaptığım anlamına gelir, çünkü kızım ancak benden hamile kalabilir!
- These users thanked the author pembe_ for the post (total 3):
- Mart, Pol66, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 3 months