Konfor unsuru olarak ev içi osuruk

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months
 Konfor unsuru olarak ev içi osuruk

Unread post by zayıf bağırsak »

Akşam, leziz bir akşam yemeğinin ardından rahat bir atmosfer, loş ışıklar, bir tür film ve lezzetli bir osuruk yaratmayı seviyorum. Bir kızın benimle osurmasını isterim.

nasılsın? Akşamları dinlenmeyi ve osurmayı, diğer yarılarınızla rahatlık yaratmayı mı seviyorsunuz?
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Konfor unsuru olarak evdeki osuruk

Unread post by Christmas_Christmas »

Zayıf bağırsak: 14 Dec 2023, 17:34 Bu yüzden akşam, lezzetli bir akşam yemeğinin ardından rahat bir atmosfer, loş ışık ve bir tür film yaratmayı seviyorum...
burada bitirmem gerekiyordu... yine de... dedikleri gibi, kimin umrunda... ama hayal ederseniz... sen ve ben rahat bir ortamda oturuyoruz... Film izliyorum. .. ve sen... Tanrı beni affet... seni osuruk... ve burada "duygusal açıdan zirvedesin"... kahretsin, aynen böyle osuruyorsun... seninle olan rahat atmosferimiz boyunca.. .
Kahretsin, eğer aynı zamanda seninse... kahretsin "osuruk" zamanla filmdeki doruk sahnesine denk gelecek... yani, bir çeşit patlama ya da felaket var... Yapabilirim sürprizden doğuyor... kahretsin.. tabiri caizse, "tamamen daldırma" veya 3D ses ..
otamam ama.. hayatta kalacağım.. ama... aniden birisi içeri girmek istiyor. oda... örneğin akrabalardan biri... ve sonra lanet olsun "osurdun")))) yani . "balta tavana asılabilir"... havanın yoğunluğundan dolayı düşmez... kahretsin bu hava değil... peki, sen ne yaptın...
kısacası, "atmosfer basıncındaki" ani bir değişimden girildiğinde hemen bilincini kaybedecek... acil servise... kısacası her şey önemli... ve bundan sonra nasıl bir yakınlık olabilir?
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
zayıf bağırsak
Автор темы
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Natali_Natali: 14 Dec 2023, 17:53[quote=Natali_Natali post_id=305367 time=1702565626 user_id=6331] Ve yabancıların gelip samimi atmosferi bozmasına da gerek yok))
Natali_Natali : 14 Dec 2023, 17:53 birlikte oturuyoruz rahat bir atmosferde... Film izliyorum... ve sen beni affet, Tanrım... seni osuruk...
Yani bunu tek başına yapmamalısın. Kız gibi osurukların açıkça benimkinden daha sıcak))
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

Zayıf bağırsak: 14 Dec 2023, 17:34 Akşam, lezzetli bir akşam yemeğinin ardından rahat bir atmosfer, loş ışık, bir tür film ve lezzetli bir osuruk yaratmayı seviyorum. Bir kızın benimle osurmasını isterim.

nasılsın? Akşamları dinlenmeyi ve diğer yarımlarınızla rahatlık yaratarak osurmayı sever misiniz?
Sana bir pirzola ve bir kavanoz katı meyve vereceğim petrol... şükretmeye gerek yok, SAĞLIĞINIZ İÇİN TAKIN)))
:smile103:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Denach
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Kalyaev »

Tapkin: 14 Dec 2023, 18:16 chopik ve bir kavanoz gres
Onu bir süreliğine gres yazısıyla yapıştırın)
Bırakın sonsuza kadar taksın)
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by 0dlb0 »

Fitil anüsüne doğru. Gazlı su ısıtıcısında olduğu gibi söndürülemez. :deli:
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Lanet insanlar... siz nesiniz... iyi kalplisiniz... sadece sevgililer... ve saygı duyulan Zayıf Boyunlularla birlikte film izlememde bir sakınca var mı?.... Anladığım kadarıyla, cephaneliğinden bir şey var sevgili Zayıf Boyunlu Kolayca benim üzerimde kullanılabilir(((... önce odanın kapısını açıp havalandırsan iyi olur....)
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”