Akşam, leziz bir akşam yemeğinin ardından rahat bir atmosfer, loş ışıklar, bir tür film ve lezzetli bir osuruk yaratmayı seviyorum. Bir kızın benimle osurmasını isterim.
nasılsın? Akşamları dinlenmeyi ve osurmayı, diğer yarılarınızla rahatlık yaratmayı mı seviyorsunuz?
Konfor unsuru olarak ev içi osuruk
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Konfor unsuru olarak evdeki osuruk
Kahretsin, eğer aynı zamanda seninse... kahretsin "osuruk" zamanla filmdeki doruk sahnesine denk gelecek... yani, bir çeşit patlama ya da felaket var... Yapabilirim sürprizden doğuyor... kahretsin.. tabiri caizse, "tamamen daldırma" veya 3D ses ..
otamam ama.. hayatta kalacağım.. ama... aniden birisi içeri girmek istiyor. oda... örneğin akrabalardan biri... ve sonra lanet olsun "osurdun")))) yani . "balta tavana asılabilir"... havanın yoğunluğundan dolayı düşmez... kahretsin bu hava değil... peki, sen ne yaptın...
kısacası, "atmosfer basıncındaki" ani bir değişimden girildiğinde hemen bilincini kaybedecek... acil servise... kısacası her şey önemli... ve bundan sonra nasıl bir yakınlık olabilir?
burada bitirmem gerekiyordu... yine de... dedikleri gibi, kimin umrunda... ama hayal ederseniz... sen ve ben rahat bir ortamda oturuyoruz... Film izliyorum. .. ve sen... Tanrı beni affet... seni osuruk... ve burada "duygusal açıdan zirvedesin"... kahretsin, aynen böyle osuruyorsun... seninle olan rahat atmosferimiz boyunca.. .Zayıf bağırsak: ↑14 Dec 2023, 17:34 Bu yüzden akşam, lezzetli bir akşam yemeğinin ardından rahat bir atmosfer, loş ışık ve bir tür film yaratmayı seviyorum...
Kahretsin, eğer aynı zamanda seninse... kahretsin "osuruk" zamanla filmdeki doruk sahnesine denk gelecek... yani, bir çeşit patlama ya da felaket var... Yapabilirim sürprizden doğuyor... kahretsin.. tabiri caizse, "tamamen daldırma" veya 3D ses ..
otamam ama.. hayatta kalacağım.. ama... aniden birisi içeri girmek istiyor. oda... örneğin akrabalardan biri... ve sonra lanet olsun "osurdun")))) yani . "balta tavana asılabilir"... havanın yoğunluğundan dolayı düşmez... kahretsin bu hava değil... peki, sen ne yaptın...
kısacası, "atmosfer basıncındaki" ani bir değişimden girildiğinde hemen bilincini kaybedecek... acil servise... kısacası her şey önemli... ve bundan sonra nasıl bir yakınlık olabilir?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- zayıf bağırsak
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Natali_Natali: ↑14 Dec 2023, 17:53[quote=Natali_Natali post_id=305367 time=1702565626 user_id=6331] Ve yabancıların gelip samimi atmosferi bozmasına da gerek yok))
Yani bunu tek başına yapmamalısın. Kız gibi osurukların açıkça benimkinden daha sıcak))Natali_Natali : ↑14 Dec 2023, 17:53 birlikte oturuyoruz rahat bir atmosferde... Film izliyorum... ve sen beni affet, Tanrım... seni osuruk...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sana bir pirzola ve bir kavanoz katı meyve vereceğim petrol... şükretmeye gerek yok, SAĞLIĞINIZ İÇİN TAKIN)))Zayıf bağırsak: ↑14 Dec 2023, 17:34 Akşam, lezzetli bir akşam yemeğinin ardından rahat bir atmosfer, loş ışık, bir tür film ve lezzetli bir osuruk yaratmayı seviyorum. Bir kızın benimle osurmasını isterim.
nasılsın? Akşamları dinlenmeyi ve diğer yarımlarınızla rahatlık yaratarak osurmayı sever misiniz?

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 7 months
Bırakın sonsuza kadar taksın)
Onu bir süreliğine gres yazısıyla yapıştırın)
Bırakın sonsuza kadar taksın)
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 7 months
Fitil anüsüne doğru. Gazlı su ısıtıcısında olduğu gibi söndürülemez. :deli:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Lanet insanlar... siz nesiniz... iyi kalplisiniz... sadece sevgililer... ve saygı duyulan Zayıf Boyunlularla birlikte film izlememde bir sakınca var mı?.... Anladığım kadarıyla, cephaneliğinden bir şey var sevgili Zayıf Boyunlu Kolayca benim üzerimde kullanılabilir(((... önce odanın kapısını açıp havalandırsan iyi olur....)
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 97 Replies
- 1441 Views
-
Last post by Christmas_Christmas