Kendinizi sevmediğiniz birine verdiğinizde hissettiğiniz duygu.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
 Kendinizi sevmediğiniz birine verdiğinizde hissettiğiniz duygu.

Unread post by evet peki »

Hayatta onu ya ağzıma almak zorunda kaldığım ya da sadece çekici olmamakla kalmayıp aynı zamanda nahoş olan insanlara kıçından vermek zorunda kaldığım anlar oldu. En basiti onu kıçına sokmaktı, orada durup onlar seni sikerken buna katlanıyorsun, emdiğinde kendin bir şeyler yapmak zorundasın. Size hoşlanmayan insanları memnun ettiniz mi?
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years
 Re: Hoş olmayan bulduğunuz bir kişiye kendinizi verdiğinizde hissettiğiniz duygular.

Unread post by ilovebiboys »

Şahsen bana hoş gelmeyen insanların belirsiz bakışlarından, şakalarından veya dokunuşlarından bile tiksiniyorum - Size hoş olmayan bir kişinin altına nasıl uzanabileceğinizi hayal edemiyorum, bence bunu yapanların sorunları var özgüven 😐
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Sibiryak89
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
 Re: Hoş olmayan bulduğunuz bir kişiye kendinizi verdiğinizde hissettiğiniz duygular.

ilovebiboys: 14 Dec 2023, 11:47 Ben şahsen, bana hoş gelmeyen insanların belirsiz bakışlarından, şakalarından veya dokunuşlarından bile tiksiniyorum - bana göre bunu yapan, size hoş olmayan bir kişinin altına nasıl yatabileceğinizi hayal edemiyorum. özgüven sorunu yaşıyor 😐
Hepimiz farklıyız ve koşullar da farklı.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim??? 😃
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sibiryak89: 14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl bakayım??? 😃
Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Tahammül edemediğiniz birinin artık amını topuzlarınızın arasına soktuğunu açıkça anladığınız zamandan bahsediyorum.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

pekala: 14 Dec 2023, 12:34
Sibiryak89: 14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim??? 😃
Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Artık hazmedemediğin birinin amını topuzlarının arasına soktuğunu açıkça anladığın zamandan bahsediyorum.
Eh, bu bir tehdit değil biz, kıç çekici değil😂
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

pekala: 14 Dec 2023, 12:34
Sibiryak89: 14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim??? 😃
Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Tahammül edemediğiniz birinin, amını topuzlarınızın arasına soktuğunu açıkça anladığınız andan bahsediyorum.
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ilovebiboys: 14 Dec 2023, 12:37
Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Tahammül edemediğiniz birinin artık amını topuzlarınızın arasına soktuğunu açıkça anladığınız zamandan bahsediyorum.
Bitmedi))) Ama işte. hayattaki farklı durumlardır.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bitmedi))) Ama hayatta farklı durumlar var.
ciddi olarak, buna benzer hikayeler okudum ve şöyle düşündüm: Hoş olmayan bir adama boyun eğmek, yıkanmamış sikini emmek, kendini hayal kırıklığına uğramış pis bir fahişe gibi hissetmek erkekler için bir çeşit tuhaflık mı? 🤔 Yargılamıyorum, bu sadece benim için psikolojik bir travma olabilir ama birisi için bu bir psikolojik travma olabilir. heyecan 🤷🏻‍♀️
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704

Unread post by Bekçi »

Fakat hayatta farklı durumlar vardır.
Peki ne tür durumlar? Polisi aradın mı?
Stopkin
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 543
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Stopkin »

Ağlıyorum :lütfen:
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

Stopkin: 14 Dec 2023, 14:21 :lütfen:
Son derece nahoş bir durumdu...
Kız, güzel, akıllı , konuşmak hoş. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
These users thanked the author Mart for the post:
Stopkin
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Mart: 14 Dec 2023, 14:29
Kız , güzel, akıllı, konuşması kolay. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
nasıl bir kokuyu tarif edebilirsin?..
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Dec 2023, 14:55
Mart: 14 Dec 2023, 14:29
Kız, güzel, akıllı, konuşması kolay. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
Nasıl bir kokuyu tarif edebilirsin?..
Evet, kurgu nasıl anlatılacağını biliyor... Sıradan bir kokuya benziyor. Güçlü olduğunu bile söyleyemezsin. Bazıları için belki umursamıyorlar. Özellikle hiçbir zaman kokulara meraklı olmadım. Ve burada muhtemelen feromon düzeyinde bir şey var. Bu koku var ve beni çok yavaşlatıyor. Sadece fizyolojik olarak. Bu yüzden açıklayamıyorum. Bu sadece... nasıl desek... bu kişiyle seks yapma konusunda isteksizliğe neden oluyor. İlköğretim - "daha zayıf" bir zihniyetim olsaydı - kalkmazdım.
Bu durumdaki hoş olmayan his, kokunun kendisi değil, kişinin gücenmek zorunda kalacağı gerçeğidir.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Mart: 14 Dec 2023, 15:02
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Dec 2023, 14:55
Mart: 14 Dec 2023, 14:29 Son derece nahoş bir durumdu...
Güzel, akıllı, kolay anlaşılır bir kız ile konuş. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
Nasıl bir kokuyu tarif edebilirsin?..
Evet, kurgu nasıl anlatılacağını biliyor... Sıradan bir kokuya benziyor. Güçlü olduğunu bile söyleyemezsin. Bazıları için belki umursamıyorlar. Özellikle hiçbir zaman kokulara meraklı olmadım. Ve burada muhtemelen feromon düzeyinde bir şey var. Bu koku var ve beni çok yavaşlatıyor. Sadece fizyolojik olarak. Bu yüzden açıklayamıyorum. Bu sadece... nasıl desek... bu kişiyle seks yapma konusunda isteksizliğe neden oluyor. İlköğretim - "daha zayıf" bir zihniyetim olsaydı - kalkmazdım.
Bu durumdaki hoş olmayan his, kokunun kendisi değil, kişinin gücenmek zorunda kalacağı gerçeğidir.
at kimyasal düzeyde bu aynı fikirde olmadıkları anlamına gelir..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Mart
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Dec 2023, 15:22
Mart: 14 Dec 2023, 15:02
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Dec 2023, 14:55 ne tür bir kokuyu tanımlayabilirsiniz? ? ..
Evet, fic bunu nasıl tanımlayacağını biliyor... Sıradan bir kokuya benziyor. Güçlü olduğunu bile söyleyemezsin. Bazıları için belki umursamıyorlar. Özellikle hiçbir zaman kokulara meraklı olmadım. Ve burada muhtemelen feromon düzeyinde bir şey var. Bu koku var ve beni çok yavaşlatıyor. Sadece fizyolojik olarak. Bu yüzden açıklayamıyorum. Bu sadece... nasıl desek... bu kişiyle seks yapma konusunda isteksizliğe neden oluyor. İlköğretim - "daha zayıf" bir zihniyetim olsaydı - kalkmazdım.
at kimyasal düzeyde bu aynı fikirde olmadıkları anlamına gelir..
Çok benzer. "Durumsal bir durumdu", nüfus dairesine ulaşabilirdik. Ve bu aynı zamanda moral bozucuydu...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”