Kendinizi sevmediğiniz birine verdiğinizde hissettiğiniz duygu.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Kendinizi sevmediğiniz birine verdiğinizde hissettiğiniz duygu.
Hayatta onu ya ağzıma almak zorunda kaldığım ya da sadece çekici olmamakla kalmayıp aynı zamanda nahoş olan insanlara kıçından vermek zorunda kaldığım anlar oldu. En basiti onu kıçına sokmaktı, orada durup onlar seni sikerken buna katlanıyorsun, emdiğinde kendin bir şeyler yapmak zorundasın. Size hoşlanmayan insanları memnun ettiniz mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
Re: Hoş olmayan bulduğunuz bir kişiye kendinizi verdiğinizde hissettiğiniz duygular.
Şahsen bana hoş gelmeyen insanların belirsiz bakışlarından, şakalarından veya dokunuşlarından bile tiksiniyorum - Size hoş olmayan bir kişinin altına nasıl uzanabileceğinizi hayal edemiyorum, bence bunu yapanların sorunları var özgüven
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Re: Hoş olmayan bulduğunuz bir kişiye kendinizi verdiğinizde hissettiğiniz duygular.
Hepimiz farklıyız ve koşullar da farklı.ilovebiboys: ↑14 Dec 2023, 11:47 Ben şahsen, bana hoş gelmeyen insanların belirsiz bakışlarından, şakalarından veya dokunuşlarından bile tiksiniyorum - bana göre bunu yapan, size hoş olmayan bir kişinin altına nasıl yatabileceğinizi hayal edemiyorum. özgüven sorunu yaşıyor![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim???
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Tahammül edemediğiniz birinin artık amını topuzlarınızın arasına soktuğunu açıkça anladığınız zamandan bahsediyorum.Sibiryak89: ↑14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl bakayım???![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Eh, bu bir tehdit değil biz, kıç çekici değilpekala: ↑14 Dec 2023, 12:34Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Artık hazmedemediğin birinin amını topuzlarının arasına soktuğunu açıkça anladığın zamandan bahsediyorum.Sibiryak89: ↑14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim???![]()
-
- Nirvana’dayım
pekala: ↑14 Dec 2023, 12:34Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Tahammül edemediğiniz birinin, amını topuzlarınızın arasına soktuğunu açıkça anladığınız andan bahsediyorum.Sibiryak89: ↑14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim???![]()
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
ilovebiboys: ↑14 Dec 2023, 12:37Bitmedi))) Ama işte. hayattaki farklı durumlardır.Bu biraz farklı , sarhoş bir sersemlik içindeyken ne yaptığınızı anlamıyorsunuz. Tahammül edemediğiniz birinin artık amını topuzlarınızın arasına soktuğunu açıkça anladığınız zamandan bahsediyorum.Sibiryak89: ↑14 Dec 2023, 12:27 Gençliğimde sarhoş olduğum anlar vardı, sabah baktım, nasıl yapabildim???![]()
-
- Nirvana’dayım
Yargılamıyorum, bu sadece benim için psikolojik bir travma olabilir ama birisi için bu bir psikolojik travma olabilir. heyecan
ciddi olarak, buna benzer hikayeler okudum ve şöyle düşündüm: Hoş olmayan bir adama boyun eğmek, yıkanmamış sikini emmek, kendini hayal kırıklığına uğramış pis bir fahişe gibi hissetmek erkekler için bir çeşit tuhaflık mı?Bitmedi))) Ama hayatta farklı durumlar var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Peki ne tür durumlar? Polisi aradın mı?Fakat hayatta farklı durumlar vardır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
- Registered for: 1 year 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız, güzel, akıllı , konuşmak hoş. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
Son derece nahoş bir durumdu...
Kız, güzel, akıllı , konuşmak hoş. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
nasıl bir kokuyu tarif edebilirsin?..Mart: ↑14 Dec 2023, 14:29Son derece nahoş bir durumdu...
Kız , güzel, akıllı, konuşması kolay. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
-
- En güçlü orgazm!
Bu durumdaki hoş olmayan his, kokunun kendisi değil, kişinin gücenmek zorunda kalacağı gerçeğidir.
Evet, kurgu nasıl anlatılacağını biliyor... Sıradan bir kokuya benziyor. Güçlü olduğunu bile söyleyemezsin. Bazıları için belki umursamıyorlar. Özellikle hiçbir zaman kokulara meraklı olmadım. Ve burada muhtemelen feromon düzeyinde bir şey var. Bu koku var ve beni çok yavaşlatıyor. Sadece fizyolojik olarak. Bu yüzden açıklayamıyorum. Bu sadece... nasıl desek... bu kişiyle seks yapma konusunda isteksizliğe neden oluyor. İlköğretim - "daha zayıf" bir zihniyetim olsaydı - kalkmazdım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Dec 2023, 14:55Nasıl bir kokuyu tarif edebilirsin?..Mart: ↑14 Dec 2023, 14:29Son derece nahoş bir durumdu...Stopkin: ↑14 Dec 2023, 14:21 :lütfen:
Kız, güzel, akıllı, konuşması kolay. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
Bu durumdaki hoş olmayan his, kokunun kendisi değil, kişinin gücenmek zorunda kalacağı gerçeğidir.
- These users thanked the author Mart for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
at kimyasal düzeyde bu aynı fikirde olmadıkları anlamına gelir..Mart: ↑14 Dec 2023, 15:02Evet, kurgu nasıl anlatılacağını biliyor... Sıradan bir kokuya benziyor. Güçlü olduğunu bile söyleyemezsin. Bazıları için belki umursamıyorlar. Özellikle hiçbir zaman kokulara meraklı olmadım. Ve burada muhtemelen feromon düzeyinde bir şey var. Bu koku var ve beni çok yavaşlatıyor. Sadece fizyolojik olarak. Bu yüzden açıklayamıyorum. Bu sadece... nasıl desek... bu kişiyle seks yapma konusunda isteksizliğe neden oluyor. İlköğretim - "daha zayıf" bir zihniyetim olsaydı - kalkmazdım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Dec 2023, 14:55Nasıl bir kokuyu tarif edebilirsin?..Mart: ↑14 Dec 2023, 14:29 Son derece nahoş bir durumdu...
Güzel, akıllı, kolay anlaşılır bir kız ile konuş. Toplandı... o da isteyerek kabul etti, yıkılmadı, kendini fazla şarj etmedi. Genel olarak oldukça çabuk yattık. Ve sonra kabus başladı. Koku. Vücudunun kokusu. Sorunun ne olduğunu anlatamam bile, vücudunun kokusu beni öldürüyordu. ölüme. Daha az gergin olsaydım, kalkmazdım. Ama bir süre dayandım. Önemli olan onun çok iyi bir insan olmasıdır. Ve ona doğrudan söyleyemezsin... Ve onu geri çevirmek çok yazık çünkü bunu kendisi istedi. Lanet olsun... birkaç ay sürdü. Kelimenin tam anlamıyla - zorla, saf fizyolojiye göre. Sonra bir şekilde ayrılmak için bir neden ortaya çıktı. Hala dehşetle hatırlıyorum...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Mart
-
- En güçlü orgazm!
Çok benzer. "Durumsal bir durumdu", nüfus dairesine ulaşabilirdik. Ve bu aynı zamanda moral bozucuydu...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Dec 2023, 15:22at kimyasal düzeyde bu aynı fikirde olmadıkları anlamına gelir..Mart: ↑14 Dec 2023, 15:02Evet, fic bunu nasıl tanımlayacağını biliyor... Sıradan bir kokuya benziyor. Güçlü olduğunu bile söyleyemezsin. Bazıları için belki umursamıyorlar. Özellikle hiçbir zaman kokulara meraklı olmadım. Ve burada muhtemelen feromon düzeyinde bir şey var. Bu koku var ve beni çok yavaşlatıyor. Sadece fizyolojik olarak. Bu yüzden açıklayamıyorum. Bu sadece... nasıl desek... bu kişiyle seks yapma konusunda isteksizliğe neden oluyor. İlköğretim - "daha zayıf" bir zihniyetim olsaydı - kalkmazdım.
- These users thanked the author Mart for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 95 Replies
- 4990 Views
-
Last post by Slavik 34