Herkesi yalarım... ama belki herkesi değil
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Herkesi yalarım... ama belki herkesi değil
Burada prensipte boşuna üzüldüğümü düşündüm... Dün tamamen tarafsız bir konu hakkında şaka yapmama izin verdim... "Oradan bir salatalık aldığımı" yazdım... böylece yapabileyim Salatayı hazırlamaya başlayın... ve "oradan" derken... buzdolabını kastettim... ve kıçımdaki bu şakadan sonra... patatesleri filizlendirmeye başladılar... ve sonra tabii ki , çıkardılar... Kısacası yine sinirlendim... Konuyu bıraktığımı yazdım... ama şimdi merak ediyorum... Neden ayrılayım ki? .. kahretsin burada hiç konu kalmadı... çünkü orada her zaman birileri vardır “patates filizlendirecek”..
Bilmiyorum.... Kendi “fantezilerimi” yarattım ” Böylece insanlar ilgilensinler... daha sonra orada iletişim kursunlar... başkalarını dinlesinler... ama konularım bilerek bir çöp yığınına ve "çizik"e dönüştü...
Bu yüzden ben , yeni başlayanlar için, "beceriksiz Temka" ve şimdi diğer Konularda yazdıklarımı buraya ekliyorum... t.s. forum....
lanet olsun... buraya gel.. ve beni saçmalıklarla rahatsız etmeye başla...
nbunun gibi bir şey..
nŞimdiye kadar son hezeyanlarımdan buldum.. Hiçbir şeyi düzeltmiyorum, sadece buraya kopyaladım.
"Penisi ilk kez 15 yaşında gördüm ... Yani onu "canlı" gördüm... ve bir "resimde" ya da filmde değil... Şimdi çocuğun kendisi hakkında konuşmayacağım... sadece... Ben biraz "şaşırdım"... bu kadar mütevazi, utangaç.... ve en önemlisi.. sıska bir adamın... BU KADAR sike sahip olabilmesine...
Anlıyorum ki kimse benim umurumda değil’ burada "fısıldıyorum".... ama çocuğun kendisini "hatırladım".. çünkü umutsuz o zaman şunu düşündü: penisin boyutu sahibinin boyutuna bağlıdır... çok komik...
şimdi penisin kendisi hakkında.. onu gördüğümde.. hayrete düştüğümü söylemek, kahretsin... hiçbir şey söylememek.... Kocaman... damarları şişmiş. .. bazı nedenlerden dolayı hemen bu "detay" "dikkatini fark ettim.. sonra kafa... çok... çok büyük... tamamen "deri" ile kaplıydı... ama penisi aldığımda elim... çocuk seğirdi ve ben bir pisliktim, bırakmadım ve kafam yarıya kadar açıldı....
damn.. kocaman....pürüzsüz.. "svtol"ün kendisinden farklı olarak ...koku....
lanet olsun her şey hoşuma gitti.. oradaki çocuk bir şeyler söylemeye başladı.. ama onu hiç dinlemedim ya da duymadım.. o anda “konuşmak” istedim " sadece penisle...
onun gibi bir şey... Evet, detay vermeden denedim.. Elimden geldiğince denedim.. Konu sadece penis... kahretsin.. bu da demek oluyor ki detay olmadan hiçbir işe yaramaz)))"
ve işte başka bir
"Seks gibi görünmüyordu... Ama utandım, hatta çok utandım.
Bir çeşit ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... kahretsin, tamamen çıplak ... arkadaşımın arabasının arkasından... diyelim ki... Arabaya yetişirsem şarttı. , o zaman affedilirdi... ama değilse... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalırdım... Yaz... Bir taşra yolu... bazı isimsiz köyler arasında... Erkek arkadaşım yavaşlar neredeyse arabaya yetişebileceğim şekilde aşağı indim... ve neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza bastı....
nBen böyle koşarken... 40 dakika muhtemelen geçmişti... Artık umurumda değildi. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde.. Bunun gibi bir şey... kahretsin"
© Kaynak: Hayal gücünü heyecanlandıran resimler
Bilmiyorum.... Kendi “fantezilerimi” yarattım ” Böylece insanlar ilgilensinler... daha sonra orada iletişim kursunlar... başkalarını dinlesinler... ama konularım bilerek bir çöp yığınına ve "çizik"e dönüştü...
Bu yüzden ben , yeni başlayanlar için, "beceriksiz Temka" ve şimdi diğer Konularda yazdıklarımı buraya ekliyorum... t.s. forum....
lanet olsun... buraya gel.. ve beni saçmalıklarla rahatsız etmeye başla...
nbunun gibi bir şey..
nŞimdiye kadar son hezeyanlarımdan buldum.. Hiçbir şeyi düzeltmiyorum, sadece buraya kopyaladım.
"Penisi ilk kez 15 yaşında gördüm ... Yani onu "canlı" gördüm... ve bir "resimde" ya da filmde değil... Şimdi çocuğun kendisi hakkında konuşmayacağım... sadece... Ben biraz "şaşırdım"... bu kadar mütevazi, utangaç.... ve en önemlisi.. sıska bir adamın... BU KADAR sike sahip olabilmesine...
Anlıyorum ki kimse benim umurumda değil’ burada "fısıldıyorum".... ama çocuğun kendisini "hatırladım".. çünkü umutsuz o zaman şunu düşündü: penisin boyutu sahibinin boyutuna bağlıdır... çok komik...
şimdi penisin kendisi hakkında.. onu gördüğümde.. hayrete düştüğümü söylemek, kahretsin... hiçbir şey söylememek.... Kocaman... damarları şişmiş. .. bazı nedenlerden dolayı hemen bu "detay" "dikkatini fark ettim.. sonra kafa... çok... çok büyük... tamamen "deri" ile kaplıydı... ama penisi aldığımda elim... çocuk seğirdi ve ben bir pisliktim, bırakmadım ve kafam yarıya kadar açıldı....
damn.. kocaman....pürüzsüz.. "svtol"ün kendisinden farklı olarak ...koku....
lanet olsun her şey hoşuma gitti.. oradaki çocuk bir şeyler söylemeye başladı.. ama onu hiç dinlemedim ya da duymadım.. o anda “konuşmak” istedim " sadece penisle...
onun gibi bir şey... Evet, detay vermeden denedim.. Elimden geldiğince denedim.. Konu sadece penis... kahretsin.. bu da demek oluyor ki detay olmadan hiçbir işe yaramaz)))"
ve işte başka bir
"Seks gibi görünmüyordu... Ama utandım, hatta çok utandım.
Bir çeşit ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... kahretsin, tamamen çıplak ... arkadaşımın arabasının arkasından... diyelim ki... Arabaya yetişirsem şarttı. , o zaman affedilirdi... ama değilse... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalırdım... Yaz... Bir taşra yolu... bazı isimsiz köyler arasında... Erkek arkadaşım yavaşlar neredeyse arabaya yetişebileceğim şekilde aşağı indim... ve neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza bastı....
nBen böyle koşarken... 40 dakika muhtemelen geçmişti... Artık umurumda değildi. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde.. Bunun gibi bir şey... kahretsin"
© Kaynak: Hayal gücünü heyecanlandıran resimler
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 9):
- Yün, Eustace, Fargal94, Endişeli, Sibiryak89, Romannaich, Gümüş24, Dimkamdg, frenk
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Herkesi yalarım ama belki herkesi değil
Başlık,
konusunun içeriğiyle hiçbir şekilde bağlantılı değildir.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 34 saniye:
işte vysers’larımdan bulduğum başka bir şey. ..
"Yüz ve çıplak göğüs gibi tokatlar beni çok heyecanlandırıyor... ama öyle değil, kahretsin... insan kendini darbeye "koyar" ve diş etlerim kanamaya başlıyor... Bir "arkadaşım" vardı... bir zamanlar... o kadar kırılgan görünüyordu ki... benim gibi... ama darbe... öyle görünüyordu ki... kahretsin... her darbede bir çivi çaktı... ve bir tokat "çanlamadı" ama oldukça acı vericiydi...
Asıl mesele, zaten kendinize izin verdiğiniz zamandır. böyle davranılıyor.... kahretsin... açık dudaklara vurmasınlar diye... genellikle dudaklara ve bir üyeyle "dövülürse"))) bazı nedenlerden dolayı beni çok tahrik ediyor ....
ama şimdi bununla ilgili değil... asıl mesele, dudaklarına "şaplak atmamaları"... çünkü bir partnerin kontrolü bırakması gerçekten kana neden olabilir. güçlü bir heyecandan dolayı... "güvenli kelime" bunun için doğrudur... ama bu tür "oyunlar" oynarken ben de aşırı heyecanlanabiliyorum ve hemen "çığlık atamıyorum" ... ayrıca, mutlaka yüzünüzdeki saçları çıkarın... kulaklarınızın arkasına sıkıştırın... tam anlamıyla... çünkü yine heyecandan ve yüzünüzün yarısının saçlarla gizlenmiş olmasından dolayı... bir "tokat" gidebilir doğrudan kulağa doğru... ve sonra kulaklarda zaten bir "çınlama" var...
duruma göre değişir... bazıları için çıplak göğse şaplak atmak daha kabul edilebilir... doğrudan ".. meme uçlarına vurmak için.. yapabilirsiniz... lanet olsun ki "yukarıdan" veya aşağıdan... "eğik şekilde"....
kıçtan ne zaman. .. ayrıca çok " "Müzikal" şaplak sesi geliyor....
Açık vajinaya şaplak atmayı gerçekten seven kızlar tanıyorum... ama dürüst olmak gerekirse bundan pek hoşlanmıyorum... .
Ama yine de hiçbir şey yok, böyle şeyler bire bir olduğunda... ama seyirciler olduğunda... sonra daha sonra, günlük yaşamda bu tür "seyircilerle" karşılaştığınızda... hayatta, Utançtan gözlerini nereye koyacağını bilemezsin, çünkü onlar benim kendime neler yapabileceğimi kendi gözleriyle gördüler. gerçi benimle tanışsa ruhuma girmeyen yeterince insan da var...
Genel olarak böyle... Bütün bunları evlenmeden önce de yaşadım))) ama şimdi evliyim öyle değil.. kahretsin... travma geçirmiş bir şekilde bekliyorum... kısacası bir fantezi ve daha fazlası değil"
artık bana taş atabilirsin.. ..
Ben de yazdım bilerek böyle bir başlık... "tıklanabilir"... daha çok insan gelsin diye... Madem beni karalayacaksın... o zaman sonuna kadar lanet olsun
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 34 saniye:
işte vysers’larımdan bulduğum başka bir şey. ..
"Yüz ve çıplak göğüs gibi tokatlar beni çok heyecanlandırıyor... ama öyle değil, kahretsin... insan kendini darbeye "koyar" ve diş etlerim kanamaya başlıyor... Bir "arkadaşım" vardı... bir zamanlar... o kadar kırılgan görünüyordu ki... benim gibi... ama darbe... öyle görünüyordu ki... kahretsin... her darbede bir çivi çaktı... ve bir tokat "çanlamadı" ama oldukça acı vericiydi...
Asıl mesele, zaten kendinize izin verdiğiniz zamandır. böyle davranılıyor.... kahretsin... açık dudaklara vurmasınlar diye... genellikle dudaklara ve bir üyeyle "dövülürse"))) bazı nedenlerden dolayı beni çok tahrik ediyor ....
ama şimdi bununla ilgili değil... asıl mesele, dudaklarına "şaplak atmamaları"... çünkü bir partnerin kontrolü bırakması gerçekten kana neden olabilir. güçlü bir heyecandan dolayı... "güvenli kelime" bunun için doğrudur... ama bu tür "oyunlar" oynarken ben de aşırı heyecanlanabiliyorum ve hemen "çığlık atamıyorum" ... ayrıca, mutlaka yüzünüzdeki saçları çıkarın... kulaklarınızın arkasına sıkıştırın... tam anlamıyla... çünkü yine heyecandan ve yüzünüzün yarısının saçlarla gizlenmiş olmasından dolayı... bir "tokat" gidebilir doğrudan kulağa doğru... ve sonra kulaklarda zaten bir "çınlama" var...
duruma göre değişir... bazıları için çıplak göğse şaplak atmak daha kabul edilebilir... doğrudan ".. meme uçlarına vurmak için.. yapabilirsiniz... lanet olsun ki "yukarıdan" veya aşağıdan... "eğik şekilde"....
kıçtan ne zaman. .. ayrıca çok " "Müzikal" şaplak sesi geliyor....
Açık vajinaya şaplak atmayı gerçekten seven kızlar tanıyorum... ama dürüst olmak gerekirse bundan pek hoşlanmıyorum... .
Ama yine de hiçbir şey yok, böyle şeyler bire bir olduğunda... ama seyirciler olduğunda... sonra daha sonra, günlük yaşamda bu tür "seyircilerle" karşılaştığınızda... hayatta, Utançtan gözlerini nereye koyacağını bilemezsin, çünkü onlar benim kendime neler yapabileceğimi kendi gözleriyle gördüler. gerçi benimle tanışsa ruhuma girmeyen yeterince insan da var...
Genel olarak böyle... Bütün bunları evlenmeden önce de yaşadım))) ama şimdi evliyim öyle değil.. kahretsin... travma geçirmiş bir şekilde bekliyorum... kısacası bir fantezi ve daha fazlası değil"
artık bana taş atabilirsin.. ..
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Yün, Fargal94, Zorba Carrie, Denach
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
Örneğin, amcığı taşıyıcısından ayıramıyorum, bu bir bütün.
Kokuya gelince, öyle miydi? hoş mu yoksa sıradışı mı? :göz kırp:
Kadınların penisi ve erkeği birer obje olarak gördüklerini ilk kez fark etmiyorum. iki farklı yaratıkNatali_Natali: ↑13 Dec 2023, 11:55 şimdi penisin kendisi hakkında.. onu gördüğümde.. hayret ettiğimi söylemek, kahretsin... hiçbir şey söylememek.... Kocaman... damarları şişmiş... nedense hemen bu özel "ayrıntıya" dikkat ettim.. sonra kafa.... çok... çok büyük.... tamamen "deri" ile kaplıydı.. ama penisi elimle tuttuğumda ... çocuk "seğirdi" ama sikimi bırakmadım ve kafa yarıya kadar açıldı....
lanet olsun.. kocaman...pürüzsüz..“svtol”ün aksine kendisi...koku....
lanet olsun, her şey hoşuma gitti.. oradaki çocuk bir şeyler söylemeye başladı.. ama onu hiç dinlemedim ya da duymadım.. o anda şunu yapmak istedim: "sadece bir üyeyle konuş"...
bir şekilde öyle... ve ayrıntı vermeden denedim.. Elimden geldiğince denedim.. mesele sadece penisle ilgili... kahretsin.. bu da demek oluyor ki ayrıntılar olmadan hiçbir işe yaramaz)))"

Örneğin, amcığı taşıyıcısından ayıramıyorum, bu bir bütün.
Kokuya gelince, öyle miydi? hoş mu yoksa sıradışı mı? :göz kırp:
- These users thanked the author Yün for the post (total 3):
- Eustace, Christmas_Christmas, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
Nataha! kimse sana saçmalamayacak

- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- alexey.bro, Sibiryak89, Maksimum
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sen ve hikayelerin her zamanki gibi harikasınız
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, Endişeli, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Sadece koku FARKLIydı... o zamanlar beni de çeken de buydu.. o ana kadar sadece kız arkadaşların "istediklerinde" kokusunu "biliyordum" " ... ve bu sefer bir erkeğin seks istediğinde nasıl koktuğunu öğrendim...
bunun gibi bir şey...
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
koku... çok heyecan vericiydi... ve mesele penisin "taze" olması bile değil nefes almış ya da almamış..
Sadece koku FARKLIydı... o zamanlar beni de çeken de buydu.. o ana kadar sadece kız arkadaşların "istediklerinde" kokusunu "biliyordum" " ... ve bu sefer bir erkeğin seks istediğinde nasıl koktuğunu öğrendim...
bunun gibi bir şey...
teşekkür ederim...
- Yün, alexey.bro, Fargal94, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
Çok güzelsin.
Seninle gerçek hayatta tanışmayı hayal ederdim.
Ve salatalık hakkındaki hikayen beni güldürdü.
Dünyada olduğun için teşekkür ederim.
Yazık, Konunun başlığı kesinlikle yanlış.
Seninle gerçek hayatta tanışmayı hayal ederdim.
Ve salatalık hakkındaki hikayen beni güldürdü.
Dünyada olduğun için teşekkür ederim.
Yazık, Konunun başlığı kesinlikle yanlış.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
- Fargal94, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Kız benim bebeğimdir.
O yüksek sesle ağlamak yetişmek için acele ediyor ...
İşe gittim!
Şu anda işteyim ve Konulara hemen yanıt veremiyorum...
ve ... Somurtmuyorum... her halükarda.. Burada benim hakkımda yazdıkların için "somurtmamak" için çok çabalıyorum...
fakat anlıyorum... bu sadece senin için komikti...
Dudaklarını sokar ve kenara çekilir
Kız benim bebeğimdir.
O yüksek sesle ağlamak yetişmek için acele ediyor ...
İşe gittim!
Şu anda işteyim ve Konulara hemen yanıt veremiyorum...
ve ... Somurtmuyorum... her halükarda.. Burada benim hakkımda yazdıkların için "somurtmamak" için çok çabalıyorum...
fakat anlıyorum... bu sadece senin için komikti...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Eustace, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
sen benim tatlımsınNatali_Natali: ↑13 Dec 2023, 12:51 ve... Somurtmuyorum... en azından... Burada benim hakkımda yazdıklarınız için "somurtmamak" için çok çabalıyorum...
ancak anlıyorum.. . sadece eğleniyordun...

-
- Nirvana’dayım
Ama bunu sen de anlıyorsun gerçek hayatta tanışmak... genel olarak pek mümkün değil... ne yazık ki... ya da tam tersi...
Ama dünden beri özel olarak iletişim kurmayı bile bıraktım... herhangi biriyle...) ))
nYani geriye kalan tek şey "fanteziler"... ama burada bile ilgiyle sohbet edebilirsiniz.. değil mi?
Teşekkür ederim.. Memnun oldum...
Ama bunu sen de anlıyorsun gerçek hayatta tanışmak... genel olarak pek mümkün değil... ne yazık ki... ya da tam tersi...
Ama dünden beri özel olarak iletişim kurmayı bile bıraktım... herhangi biriyle...) ))
nYani geriye kalan tek şey "fanteziler"... ama burada bile ilgiyle sohbet edebilirsiniz.. değil mi?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
O zaman hepimiz gösterinin başlamasını bekliyoruz
- These users thanked the author Stopkin for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Kız arkadaşlarla böyle oynardık.. bir zamanlar...
1 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
dammit.... zamanlar vardı. Gözlerim bağlıyken... bu kadar mahrem bir ayrıntı için özür dilerim... ve körü körüne... kokudan... yani, tadından... kimin amı olduğunu "hemen" belirleyebildim. ..
Kız arkadaşlarla böyle oynardık.. bir zamanlar...
1 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
I’ Zaten bekliyorum (((ama yakında başlayacağını düşünüyorum....)
- Fargal94, Yün, Stopkin, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Ben de bunu şaka amaçlı yazdım)))...
- Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Her şakada bir parça mizah vardır) (halk bilgeliği)
- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Tebrikler! Yan, sevgilim!

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
Genel olarak harikasınız.
Mizah anlayışınızı takdir ediyorum, teşekkür ederim.Natali_Natali: ↑13 Dec 2023, 13:57Ben de bunu şaka amaçlı yazdım)))... nVe salatalık hakkındaki hikayen beni güldürdü
Genel olarak harikasınız.
- These users thanked the author Endişeli for the post:
- Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Natalya ..hiç içmemeyi ama ortalama eşiğin altında içmeyi denedin mi?)))

-
- Nirvana’dayım
Daha az içerim - daha sağlıklı olacağım..
bunun gibi bir şey...
İçmiyorum.... en azından kastettiğin "boyutlarda" veya "hacimlerde"
Daha az içerim - daha sağlıklı olacağım..
bunun gibi bir şey...
- Sibiryak89, Denach, Zorba Carrie, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Ne dehşet, alkol içmek gibi!)))
Natali_Natali: ↑13 Dec 2023, 18:13İçmiyorum.... yani, en azından kastettiğin "boyutlarda" veya "hacimlerde"Natalya ..hiç içmemeyi denediniz mi ama ortalama eşiğin altında içmeyi denediniz mi?)))![]()
Daha az içiyorum - daha sağlıklıyım olacak..
bunun gibi bir şey...

Ne dehşet, alkol içmek gibi!)))

-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
hayır bundan da fazlası... Ciddi anlamda söylemiyorum... ilginç değil... ve hâlâ bir sürü "ama" olabilir...
öyle olsun.. Nasıl yapacağımı biliyorum karar verdim... en azından bir kişi benden hoşlansa bile " onu "fatazia" altına koy... bu birisinin onunla ilgilendiği anlamına gelir...
bunun gibi bir şey...
en üste yazdım ... sadece "gülmek" ve insanları neşelendirmek için "hayal kurduğum şey"... neşelendirmek için... bilmiyorum... eğlenmek için...
hayır bundan da fazlası... Ciddi anlamda söylemiyorum... ilginç değil... ve hâlâ bir sürü "ama" olabilir...
öyle olsun.. Nasıl yapacağımı biliyorum karar verdim... en azından bir kişi benden hoşlansa bile " onu "fatazia" altına koy... bu birisinin onunla ilgilendiği anlamına gelir...
bunun gibi bir şey...
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
tüm fantezilerin benim için ilginç :)Natali_Natali: ↑13 Dec 2023, 18:50 Nasıl karar verdiğimi biliyorum... en az bir kişi bana "fatazia" altında bir "beğeni" vermiş olsa bile... bu, birisinin ilgisini çekmiş demektir...
bunun gibi bir şey ...
- These users thanked the author Eustace for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Tapkin,
ve yalnızca bir kopya .. Buradaki birçok insanı rahatsız ettiğimi anlıyorum... gerçi tamam, geçtik... ama en azından "memnuniyetsizliğinizde" tutarlı ve objektif olmalısınız... işte beni kınadınız... ... o zaman bu başka bir Konudaki bir ifade olduğu için beni azarla.. yani aşağıya kopyaladığım alıntım.. her şey yolunda... ama burası benim "sarhoş" olduğum yer... ve oraya yaz daha az içmem gerekiyor...
ve yalnızca bir kopya .. Buradaki birçok insanı rahatsız ettiğimi anlıyorum... gerçi tamam, geçtik... ama en azından "memnuniyetsizliğinizde" tutarlı ve objektif olmalısınız... işte beni kınadınız... ... o zaman bu başka bir Konudaki bir ifade olduğu için beni azarla.. yani aşağıya kopyaladığım alıntım.. her şey yolunda... ama burası benim "sarhoş" olduğum yer... ve oraya yaz daha az içmem gerekiyor...
Natali_Natali: ↑10 Dec 2023, 12:23Eğer kızınızla böyle bir ilişkiniz varsa... o zaman en önemli şey bunu korumaktır ilişki... onunla konuş.. Svetik125’in sana tavsiye ettiği gibiAma asıl önemli olan, onun aptallarıyla birlikte kalmak zorundasın... Hayat öyle düzenlenmiştir ki, özellikle bir erkeğe aşık olan bir kız, onu dinleyecek ve itaat edecektir, ancak ebeveynlerini değil... %99’da yüz... Ve sen onunla hiçbir şey yapamıyorsun ve onu hiçbir şekilde ikna edemiyorsun...
kızının sana karşı bu kadar "haksız" davrandığını görünce... başlayacaksın onu kıskanmak... kelimenin tam anlamıyla... bir baba gibi..... ve burası aptalca bir şey yapabileceğin yer.... ona bağırmaya, bir şeyi yasaklamaya başlayabilirsin... . erkek arkadaşı hakkında kötü şeyler söyleyin (bu sizin için çok kırıcı olacaktır, yani onun erkek arkadaşı hakkındaki gerçeği söyleseniz bile o buna inanmayacaktır).... kısacası, çok şey yapacaksınız. daha fazlası vay be, ne yapmaya değmez..
Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın, onu her zaman geri alacağınızı, yardım için ona geleceğinizi ve onu reddetmeyeceğinizi anlamasına izin verin.. ailesi, evi... burası onun ne zaman yardıma ihtiyacı olsa onu koruyacak KALESİ...
Herkes adına konuşmayacağım ama mesela benim için ailemin böyle bir konumu çok büyük olurdu. önemli... ve ailem bunun nasıl olduğunu anlamayabilir bile... Küçük yaşta bir kızın kendisini koruyabilecek, her şeyi bırakıp sabah saat 2’de onu içinde bulunduğu korkunç durumdan kurtarabilecek arkadaşları ve kız arkadaşları henüz yoktur...
Kızınıza, gerçekten korkunç bir şey yapsa bile HER ZAMAN ve her an onu kurtarmak için acele ettiğinizi, ancak yine de onun yanında olduğunuzu bilmesini sağlayın..
İnanın bana, bunu bildiğinde onun için çok daha kolay olacak ve doğru kararları verecek ve "aptalca" şeyler yapmayacaktır çünkü ne olursa olsun arkasında olduğunu biliyor...
Kahretsin... koca bir mektup çıktı... Sadece kişisel deneyimime dayanarak yazdım ve burada artık "şaka yaptığımı" vb. yazmayacağım.
-
- Nirvana’dayım
Anlıyorum, eğer şaka yapmıyorsan ayık yazmışsın demektir :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
V. Vysotsky’nin yazdığı gibi yan, gerçekten şiddet uygulayanların sayısı çok az, dolayısıyla lider yok... Altı aydır yoktum ve gitmiyorum Artık pek fazla insan tanımıyorum, aktif, değerli, seninle ilgilenmemiz lazımNatali_Natali: ↑13 Dec 2023, 18:50Şurada yazdım: en üstte... sadece "gülmek" ve insanları neşelendirmek için "hayal kurduğum"... neşelendirmek için... bilmiyorum... ortalığı karıştırmak için...Ne korkunç, alkol içmek gibi!)))![]()
ndaha fazlası değil.. . Anlıyorum, cidden değil... ilginç değil... ve yine de bir sürü "ama" olabilir...
öyle olsun.. Neye karar verdiğimi biliyorum ... "fatazia"nın altına "beğen" yazan en az bir kişi olsa bile... bu birisinin onunla ilgilendiği anlamına gelir...
bunun gibi bir şey...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Sibiryak89,
desteğiniz için teşekkürler . ....
Benden biraz nefret etmeye başlayanların durumunu gerçekten anlamıyorum... bir kez başladılar mı... o zaman devam etmeliyiz... kahretsinaynı şekilde olmuyor.. . burada nefret ediyoruz ama burada etmiyoruz..
bu yüzden sarhoş olduğumu yazmıyorlar.. hayır, cidden..
başka bir konudan kopyalıyorum
Anladım.. annemden nefret etmiyorum, değil mi?
3 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Lanet olsun, bu mesajı senin adresine kopyalamadım sevgili Sibirya...
Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim...
Ama benimle ilgilenmenize gerek yok... porselen değil... Kendimi kırmayacağım... Buradan kendim kayboluyorum. .. yarım yıl boyunca... sonra geri gelirim... yoksa tamamen ortadan kaybolurum... ve biliyor musun.... ama hiçbir şey... hatta hiç kimse hatırlamayacak bile...
bunun gibi bir şey...
desteğiniz için teşekkürler . ....
Benden biraz nefret etmeye başlayanların durumunu gerçekten anlamıyorum... bir kez başladılar mı... o zaman devam etmeliyiz... kahretsinaynı şekilde olmuyor.. . burada nefret ediyoruz ama burada etmiyoruz..
bu yüzden sarhoş olduğumu yazmıyorlar.. hayır, cidden..
başka bir konudan kopyalıyorum
2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:Natali_Natali: ↑11 Dec 2023, 20:55Her zaman annene inanman gerekiyor.. ve annene de inanman gerekiyor... bu yüzden boşuna şüpheleniyorsun... ve sana kim farklı söyleyebilir ki... öyleyse yapma böyle bir insana aldırmayın.. ya da daha iyisi, buna tükürün.... monitörde değil... ama hayatta... biri size anneniz hakkında kötü şeyler söylerse) )StepanGG: ↑06 Mar 2023, 10:36 Forumda konuştuktan sonra bir soru ortaya çıktı
Kulüplerde dans eden kızlar , gerçekten hepsi müşterilerle birlikte mi ayrılıyor, yoksa bu bir kurgu mu..???
Annem gençliğinde dans etmekten hoşlanıyordu ve bundan para kazanıyordu. Doğal olarak striptiz değil, kulüplerde, özel etkinliklerde vb. gerçekleştirilen gösteri programı gibi bir şey.
Bunu her zaman biliyordum, o da bunu saklamadı ve eskiden böyle bir hobisi olduğu için gurur duyuyordu. Ancak sitede konuştuktan sonra düşünmeye başladım..![]()
bunun gibi bir şey...
Anladım.. annemden nefret etmiyorum, değil mi?
3 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Lanet olsun, bu mesajı senin adresine kopyalamadım sevgili Sibirya...
Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim...
Ama benimle ilgilenmenize gerek yok... porselen değil... Kendimi kırmayacağım... Buradan kendim kayboluyorum. .. yarım yıl boyunca... sonra geri gelirim... yoksa tamamen ortadan kaybolurum... ve biliyor musun.... ama hiçbir şey... hatta hiç kimse hatırlamayacak bile...
bunun gibi bir şey...
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Bronevoy’un kahramanının Pokrovsky Kapısı’nda söylediği gibi kim içki içmez??? Ayrıca burada defalarca sarhoş konuştum, sabahları yazılarımı yeniden okudum, gençliğimin şakalarını anlattım ve ayık olsaydımNatali_Natali: ↑13 Dec 2023, 19:12 Sibiryak89,
Desteğiniz için teşekkür ederim.....
Benden biraz nefret etmeye başlayanların durumunu gerçekten anlamıyorum... bir kez başladılar mı... o zaman devam etmeliyiz çok... kahretsin
aynısı olmuyor... burada nefret ediyoruz ama burada olmuyor..
bu yüzden öyle yazmıyorlar ki ben sarhoştu..hayır, cidden..
burada başka bir konudan kopyalıyorum
2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:Natali_Natali: ↑11 Dec 2023, 20:55Her zaman annene inanman gerekiyor.. ve annene de inanman gerekiyor... bu yüzden boşuna şüpheleniyorsun... ve sana kim farklı söyleyebilir ki... öyleyse yapma böyle bir insana aldırmayın.. ya da daha iyisi, buna tükürün.... monitörde değil... ama hayatta... biri size anneniz hakkında kötü şeyler söylerse) )StepanGG: ↑06 Mar 2023, 10:36 Forumda konuştuktan sonra bir soru ortaya çıktı
Kulüplerde dans eden kızlar, gerçekten hepsi müşterileriyle mi ayrılıyor, yoksa bu bir kurgu mu..???
Annem gençliğinde dans etmekten hoşlanıyordu ve bundan para kazanıyordu. Doğal olarak striptiz değil, kulüplerde, özel etkinliklerde vb. gerçekleştirilen gösteri programı gibi bir şey.
Bunu her zaman biliyordum, o da bunu saklamadı ve eskiden böyle bir hobisi olduğu için gurur duyuyordu. Ancak sitede konuştuktan sonra düşünmeye başladım..![]()
bunun gibi bir şey...
Anladım.. annesinden nefret etmiyor, değil mi?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, Denach, Eustace
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Sen bir gurmesin, kelimenin tam anlamıyla bunu yapabilirim. Gözlerin kapalıyken her şeyi hemen tanıyabilirsin ama herkes arkadaşlarını bu şekilde tanıyamaz.Natali_Natali: ↑13 Dec 2023, 13:12[quote=Natali_Natali post_id=304712 time=1702462365 user_id=6331] Kız arkadaşlarımla böyle oynardık.. bir zamanlar
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
şaka ne... . "Kayınvalidemi gömdüler, iki düğme akordeonunu yırttılar"
böylece seni çok iyi anladım....
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
sadece benim hakkımda kötü düşünme... ama ne yazık ki öyle düşünmüyorum ne hakkında yazdığını bile biliyorum ... Bu nedir? bir kitap ya da belki bir film...
çok mu?’yi özleyeceğim:(
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Dikkatimi çektiğin için teşekkür ederim.. işte burada gerçekten kendimi kaptırdım... Gereksiz ve kişisel şeyler yazdım... Bundan sonra daha dikkatli olacağım... bu tür "yumruklar" olmadan...Den725: ↑13 Dec 2023, 19:21Sen bir gurmesin, kelimenin tam anlamıyla, her şeyi anında belirleyebilirdim gözlerim kapalı ama herkes arkadaşlarını bu şekilde tanıyamazNatali_Natali: ↑ dammit.... gözlerimin bağlı olduğu zamanlar oldu ve ... bu kadar mahrem bir ayrıntı için özür dilerim... ve körü körüne... kokusundan... ve tadından... "hemen" kimin amcığı olduğunu belirleyebildim...
Biz kız arkadaşlarımla böyle oynadım.. bir zamanlar
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali,
Pokrovsky Kapısı şöyle kitabın filmi de çekildi ve o kadar çok ünlü alıntı var ki, özellikle benim en sevdiğim ve en komik sözüm:
Bir bardak içmemiz gerekmez mi?!
Bunu önermediğimi unutmayın!
Pokrovsky Kapısı şöyle kitabın filmi de çekildi ve o kadar çok ünlü alıntı var ki, özellikle benim en sevdiğim ve en komik sözüm:
Bir bardak içmemiz gerekmez mi?!
Bunu önermediğimi unutmayın!
- These users thanked the author Denach for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Film Pokrovsky Gate, iyi bir ışık filmi, tavsiye ederimNatali_Natali: ↑13 Dec 2023, 19:26sadece benim hakkımda kötü düşünme... ama ne yazık ki, Ne hakkında yazdığını bile bilmiyorum... ne var? bir kitap ya da belki bir film...Kahraman Bronevoy’un Pokrovsky Kapısı’nda söylediği gibi
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:çok mu?’yi özleyeceğim:(
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:Dikkatimi çektiğin için teşekkür ederim.. işte burada gerçekten kendimi kaptırdım... Gereksiz ve kişisel şeyler yazdım... Gelecekte daha dikkatli olacağım... bu tür "yumruklar" olmadan...Den725: ↑13 Dec 2023, 19:21Sen bir gurmesin, kelimenin tam anlamıyla, her şeyi anında belirleyebilirdim gözlerim kapalı ama herkes arkadaşlarını bu şekilde tanıyamazNatali_Natali: ↑ dammit.... gözlerimin bağlı olduğu zamanlar oldu ve ... bu kadar mahrem bir ayrıntı için özür dilerim... ve körü körüne... kokusundan... ve tadından... "hemen" kimin amcığı olduğunu belirleyebildim...
Biz kız arkadaşlarımla böyle oynadım.. bir zamanlar
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Denach
-
- Nirvana’dayım
sıkılacak.... çok komik...
ama cidden... nefret dökülmeye başlayacak seviyeye ulaştığında kulaklarımdan... fazlalığından... o zaman gideceğim ve bu kadar... sonsuza kadar... t.s "Buraya geliyorum...
bunun gibi bir şey... ve evet... kişisel bir şey değil
2 dakika 1 saniye sonra gönderildi: n
3 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
eski filmlerden, tüm komedileri izledim... her şeyi... Gaidai’den başlayarak....
ciddi filmlerden sinema..."Buluşma yeri değiştirilemez"..."Tasfiye" ve Kardeş... ilk film...
hepsi bu... Belki başka bir şey izlemiştim... çocuğum... ama eğer hatırlamıyorsam... bu işe yaramadığı anlamına gelir... bir nedenden dolayı
"memleketim beni asla unutmayacak.... ama aynı zamanda asla hatırlamayacağım"....
sıkılacak.... çok komik...
ama cidden... nefret dökülmeye başlayacak seviyeye ulaştığında kulaklarımdan... fazlalığından... o zaman gideceğim ve bu kadar... sonsuza kadar... t.s "Buraya geliyorum...
bunun gibi bir şey... ve evet... kişisel bir şey değil
2 dakika 1 saniye sonra gönderildi: n
evet... öyle görünüyorsun ben bunu zaten bir konuda yazmıştım... meğerse bu bir filmdeki "slogan cümle"ymiş... kahretsin... şimdi öğreneceğim... ve en önemlisi, not alacağım.. . ""Fantezilerim" sona erdiğinde "inciler" serpeceğim...
3 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Bu filmin "geçmiş" döneme ait olduğunu anlıyorum... İzlemeye çalışacağım.. . ama bunun için uygun ruh haline ihtiyacınız var....
eski filmlerden, tüm komedileri izledim... her şeyi... Gaidai’den başlayarak....
ciddi filmlerden sinema..."Buluşma yeri değiştirilemez"..."Tasfiye" ve Kardeş... ilk film...
hepsi bu... Belki başka bir şey izlemiştim... çocuğum... ama eğer hatırlamıyorsam... bu işe yaramadığı anlamına gelir... bir nedenden dolayı
Last edited by Christmas_Christmas on 13 Dec 2023, 22:54, edited 1 time in total.
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post