Forum RKN’nin kararıyla engellendi

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Forum RKN kararıyla engellendi

Unread post by vesaire »

Pierro: 12 Dec 2023, 08:36 Hooligan Carrie, durdun mu?
kendisi hakkında konuşan bir kişi savunmasız hale gelir.. dikkatsiz bir kelimeye karşı bile..
Evet , Marinka -Yusufçuk daha sonra vahiylerle incinmeyi sever. Bunu kaç kez kullandığını gördüm...
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Beluga, Gudgeon
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Bekçi »

Gudgeon: 06 Dec 2023, 22:01 Neden bu kadar uyumsuzluk var?
Peki uyumsuzluk nedir? İnsanlar nelerden memnun değil?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Bekçi, çünkü fotoğraftaki Rorschach ve takma adı Bekçi :-D Evet, herkes mutlu, her şey yolunda, unut gitsin :)

11 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie: 11 Dec 2023, 09:24 Ve burada sadece birkaç kişi seks hakkında yazıyor, ilginç hikayeler - erkeklerden - genellikle nadirdir. Ve özür dilerim, herkes ilişkilerin romantizmini çoktan unuttu.
Seks hakkında söyleyecek bir şeyleri olan erkekler bir şekilde ayrıldılar ya da artık yazmıyorlar.
Çünkü forumdaki atmosfer dostane olmaktan uzak. Ve kızlar da burada ön saflarda yer alıyor. İğnelemek, saldırmak, kınamak en sevilen eğlencedir. Burada çok fazla toksik insan var. Peki seks ve romantizmle ilgili gerçek hikayeler neler? Gülmek mi? Nito kendini ifşa etmek istemiyor.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Bekçi
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

vvm: 12 Dec 2023, 07:19 Birisi kendi seçimini savunuyor. Ve birisi oldukça iyi bir şekilde yerleşmiş gibi görünüyordu. Bu nedenle onların gerçeklerini dinlemek zordur, çözmeniz gerekir.
Birçok kişi bunun nasıl yapılacağını bilmiyor. Ve genel olarak çok az insan küresel ekonomideki durumla ilgileniyor.
Vatandaşım eyaletlere gitti.
Elbette her türlü görüş subjektiftir. Kimisi ayrılmakla doğru yaptığını düşünürken, kimisi de her yerde son saçlarını yoluyor. Benim düşünceme göre eğer bir insan sadece “dışarı çıkmak”, bir yere gitmek istiyorsa bu yanlış bir motivasyondur. "Kendimden" kaçma girişimi. Ve bu genellikle iyi bir şeye yol açmaz. Ve bu çok sık oluyor.

Küresel ekonomi büyük bir karmaşa ve çoğunluk bunu anlıyor ama aynı zamanda onu etkilemenin imkansız olduğunu da anlıyorlar.

Fakat böyle bir anlaşmazlığın ortaya çıkması, anında ABD’ye ve ne kadar aptalca kurallara karşı bir karşı argüman olarak ortaya çıkıyor. "Ve Amerika’da siyahlar linç ediliyorlar" (C) . Peki neden hemen ABD?! ABD’nin yaşanacak en rahat ülkeden çok uzak olduğunu zaten (birçok kez) söyledim. Ve suç açısından durum çok kötü. Neden Çek Cumhuriyeti’ni, Almanya’yı ve hatta Türkiye’yi almıyorsunuz?
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Kral Zogu: 12 Dec 2023, 15:51 Neden Çek Cumhuriyeti’ni, Almanya’yı ve hatta Türkiye’yi almayasınız
Türkiye’de aşırı enflasyon var, ekonomi berbat durumda, etnik açıdan çok benzersiz bir ülke. Çek Cumhuriyeti’nde hiçbir şey yok. Neyle yaşıyorlar? Almanya yüksek teknoloji üretimiyle geçiniyor
Devletler dolar, enerji ve teknoloji üretimiyle geçiniyor. Britanya şehirden, denizden ve sigortadan geçiniyor. Peki ya Çek Cumhuriyeti’nde?
Bir arkadaşımı aramam gerekiyor, Baden’de yaşıyor. Orada ailesiyle birlikte yaşıyor. Son yıllarda ailem Krasnoyarsk’ta kışı geçiriyor; Almanya’da donuyorlar. Bir arkadaşım bana spor salonuna gittiğini ve Alman kadınlarının orada duşta saçlarını tıraş edip boyadıklarını söyledi). Ve geldiğinde kliniklerin etrafında koşuyor. Orada, ultrason taramasının bile birkaç ay beklemesi gerekeceğini söylüyor.
Bu arada, hayatın pek çekici olmayan taraflarını da bu şekilde öğreniyorsunuz. Geçen yılbaşında bizimleydi, beğendiğini, havanın temiz olduğunu söyledi))). Retorik yavaş yavaş değişiyor. İlk başta sürekli olarak Almanya’nın ne kadar harika bir ülke olduğundan, nasıl yaşanacağını Almanlardan öğrendiğinden bahsediyordu. Orada sosyal yardımlarla yaşadığını ve Rusya’dan iki kiralamadan ayda 1 bin euro aldığını belirtmekte fayda var. Ve artık kiralar yok, her şey daha pahalı hale geliyor, Ukrayna’dan çok sayıda mülteci var. Pek çok insanın Almanya’yı terk ettiğini, üretimin çoğunun Amerika’ya taşındığını vs. söylüyor.
angrove, Sibiryak89
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Gudgeon: 12 Dec 2023, 14:47 Burada çok fazla zehirli insan var.
nerede?? işte karşımızda???
vvm: 12 Dec 2023, 08:47 Ejderha Marinka sonradan ifşaatlarla canını yakmayı seviyor.
Sanırım kötü niyetle değil..
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 3 years

Unread post by romantizm kitabı »

Bir zamanlar site bende açılmamıştı ama bugün VPN olmadan açılıyor
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

romanbon: 12 Dec 2023, 21:06 Sitem bir süre açılamadı ama bugün VPN olmadan da rahatlıkla açılıyor
sitemi arama motorlarından kaldırdılar ve adres *x)
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

romanbon, günaydın uykucu : D
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

vvm: 12 Dec 2023, 08:47 Evet, Ejderha Marinka sonradan ortaya çıkan açıklamalarla canını yakmayı seviyor. Bunu kullandığını kaç kez izledim..
StrekOza’nın kendisi hikayeler anlatıyor. Bilmiyorum. Hiç kimse bana zarar vermedi.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Hooligan Carrie: 12 Dec 2023, 23:39 StrekOza’nın kendisi hikayeler anlatıyor. Bilmiyorum. Hiç kimse beni incitmedi
Tarafsızlığı korumaya çalışıyorsun.
Onun fikrine karşı çıkmaya çalış.
Gudgeon, Beluga
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Kalyaev »

Ve her şey benim için VPN olmadan çalışıyor)
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Zorba Carrie
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Kalyaev: 13 Dec 2023, 06:52 Ve VPN olmadan da her şey benim için çalışıyor)
Sen bir sihirbazsın!)
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 13 Dec 2023, 08:36 Anlıyorsunuz, benim kendi fikrim var ve siz başka birinin etkisi altındasınız, empoze edilmiş, hükümete faydalı, ülkeyi mahveden ve kendi halkını soyan
Anlıyorum, asla anlamayacaksın. Hükümetimizden, özünden nefret ediyorum. Diğer ülkelerde de durum aynı. Orada kimse halk için çabalamıyor; onlar sadece konumlarını korumak için gerektiği kadar insanı öldürecekler. Kanadalı yetkililerin kamyoncuların grevini nasıl ve hangi alçak yöntemlerle bastırdığını okuyun.
Şimdi aynı Putin’in devrildiğini hayal edin... Kim? Sırada ne var? Sizce dış dünya güzel mi? Mutlu bir ülke kurmamıza yardım edecekler mi? Evet bizi parçalayacaklar, yağmalayacaklar. Bana inanmıyor musun?
Çocukken "Amhar Halk Masalları" kitabım vardı. Orada bir peri masalında zalim bir hükümdar anlatılırdı. Herkes ondan nefret ediyordu. Ve birdenbire ona, uzun yaşaması için dua eden yaşlı bir adam olduğunu söylerler. Beni getirdiler. Cevap ver yaşlı adam, neden? Ölmemi istemiyor musun?
- Uzun zamandır yaşıyorum, sen dördüncü hükümdarsın. Sonraki her olay bir öncekinden daha kötüydü. Ve korkarım ki senden sonra durum daha da kötü olacak.
Geleceklerimiz hakkında ne düşüneceğimi bile bilmiyorum?.. Çoğu şey yetkililere bağlı olacak. Baskı altındalar ve bir şeyler yapmaya zorlanıyorlar. Şu anda inşa edilen birçok işletme var. Baltık’tan Okhotsk Denizi’ne kadar tüm kuzey kaynıyor.

İlginç bir gözlemim var: İnsanlarımız maddi açıdan ne kadar iyi yaşarsa, yabancı ülkelere karşı tutumları da o kadar iyi olur ve ülkelerine karşı daha kötü. Onlarla ne kadar tartışmaya çalışsam da - zırh. Sıfır bilgi. Mantık - sıfır. Bunu fena halde yeneceksin. Tek bir cevap var; gidin ve bakın! Arkadaşlar, ülkenizi tanımıyorsunuz, tüm hayatınız boyunca burada yaşamış olmanıza rağmen orada ne görebiliyorsunuz?
Bir gözlem daha var; tek bir kişiyle bile tanışmadım, bırakın o orada olsun En az üç kat başarılı olsa tarih bilgisi varsa Batı yanlısı görüşlere sahip olmayacaktır. Tarihçilerin neredeyse tamamı sosyalist görüşlere sahiptir. Neden?
Batı’da bize düşük not verildiği gerçeğini sakinleştirmeli ve harika ülkemizde hayatımızın tadını çıkarmalıyız. Putin’ler gelir gider, şimdi onlar yüzünden mi bir yere kaçacağız? Üstelik yaşamak da mümkün.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

vvm: 13 Dec 2023, 09:32
Anlıyorsunuz, benim de kendi fikrim var ve siz başka birinin etkisi altındasınız, empoze edilmiş, hükümete faydalı, ülkeyi mahveden ve kendi halkını soyan
Görüyorum ki anlamayacaksınız. Hükümetimizden, özünden nefret ediyorum. Diğer ülkelerde de durum aynı. Orada kimse halk için çabalamıyor; onlar sadece konumlarını korumak için gerektiği kadar insanı öldürecekler. Kanadalı yetkililerin kamyoncuların grevini nasıl ve hangi alçak yöntemlerle bastırdığını okuyun.
Şimdi aynı Putin’in devrildiğini hayal edin... Kim? Sırada ne var? Sizce dış dünya güzel mi? Mutlu bir ülke kurmamıza yardım edecekler mi? Evet bizi parçalayacaklar, yağmalayacaklar. Bana inanmıyor musun?
Çocukken "Amhar Halk Masalları" kitabım vardı. Orada bir peri masalında zalim bir hükümdar anlatılırdı. Herkes ondan nefret ediyordu. Ve birdenbire ona, uzun yaşaması için dua eden yaşlı bir adam olduğunu söylerler. Beni getirdiler. Cevap ver yaşlı adam, neden? Ölmemi istemiyor musun?
- Uzun zamandır yaşıyorum, sen dördüncü hükümdarsın. Sonraki her olay bir öncekinden daha kötüydü. Ve korkarım ki senden sonra durum daha da kötü olacak.
Geleceklerimiz hakkında ne düşüneceğimi bile bilmiyorum?.. Çoğu şey yetkililere bağlı olacak. Baskı altındalar ve bir şeyler yapmaya zorlanıyorlar. Şu anda inşa edilen birçok işletme var. Baltık’tan Okhotsk Denizi’ne kadar tüm kuzey kaynıyor.

İlginç bir gözlemim var: İnsanlarımız maddi açıdan ne kadar iyi yaşarsa, yabancı ülkelere karşı tutumları da o kadar iyi olur ve ülkelerine karşı daha kötü. Onlarla ne kadar tartışmaya çalışsam da - zırh. Sıfır bilgi. Mantık - sıfır. Bunu fena halde yeneceksin. Tek bir cevap var; gidin ve bakın! Arkadaşlar, ülkenizi tanımıyorsunuz, tüm hayatınız boyunca burada yaşamış olmanıza rağmen orada ne görebiliyorsunuz?
Bir gözlem daha var; tek bir kişiyle bile tanışmadım, bırakın o orada olsun En az üç kat başarılı olsa tarih bilgisi varsa Batı yanlısı görüşlere sahip olmayacaktır. Tarihçilerin neredeyse tamamı sosyalist görüşlere sahiptir. Neden?
Batı’da bize düşük not verildiği gerçeğini sakinleştirmeli ve harika ülkemizde hayatımızın tadını çıkarmalıyız. Putin’ler gelir gider, şimdi onlar yüzünden mi bir yere kaçacağız? Üstelik yaşayabilirsiniz.
vvm: 13 Dec 2023, 09:32
Strecoza: 13 Dec 2023, 08:36 Anlıyor musun, benim kendi fikrim var ve sen başkasının dayattığı fikirlerin etkisi altındasın , ülkeyi mahveden ve kendi halkını soyan hükümetin yararına
Görüyorum ki anlamayacaksınız. Hükümetimizden, özünden nefret ediyorum. Diğer ülkelerde de durum aynı. Orada kimse halk için çabalamıyor; onlar sadece konumlarını korumak için gerektiği kadar insanı öldürecekler. Kanadalı yetkililerin kamyoncuların grevini nasıl ve hangi alçak yöntemlerle bastırdığını okuyun.

Batı’da bize düşük not verildiği gerçeğini sakinleştirmeli ve harika ülkemizde hayatımızın tadını çıkarmalıyız. Putin’ler gelir gider, şimdi onlar yüzünden mi bir yere kaçacağız? Üstelik yaşamak da mümkün.
Siz bizim küresel strateji uzmanımızsınız. Geçinilmesi imkansız olan yetersiz maaşlarımız olduğunu anlıyor musunuz? Oğlunuz neden teknik okulda okuyor? Neden doktor ve öğretmen olmadın? Çünkü şimdi para harcarsanız, zaman kaybedecek, çok fazla zaman kaybedecek, birçok şey öğrenmek zorunda kalacak ve sonunda çok düşük bir maaşla bir iş bulmak zorunda kalacak. Bu nedenle tıpta personel sıkıntısı yaşanıyor. Yakında hastaneye varacaksınız ve orası boş olacak. Sokaktan birini tıp için işe alamazsınız. Bilgi, beceri ve deneyim gereklidir. Seni kim tedavi edecek? Putin’i mi?
Maaş ve emekli maaşlarının artırılmasına yönelik her türlü öneriyi popülizm olarak nitelendiriyorlar. Para olmasına ve hala var olmasına rağmen ele geçirilen malların miktarından bu anlaşılıyor.
Kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar. Öyle lüks, öyle para ki, binlerce yıl harcasanız da harcamasanız da.
Eh, maaşların düşük olması onları değil sizi vuracak. Sadece sen artık sağlıklısın ve doktorların ne kadar maaş aldığı umrunda değil ama hastalanınca beni hatırlayacaksın.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Tanya, Zorba Carrie
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Kalyaev »

Pierro: 13 Dec 2023, 08:05Sen bir büyücüsün
Vah, birisi bunu uğursuzluk getirmiş)
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

vvm: 13 Dec 2023, 09:32 aynı Putin’in devrildiğini düşünün... Kim? Bundan sonra ne olacak?
Siyasi rekabetin olmaması onun "liyakatidir". Onun yerini kimin alabileceğini göremezsiniz çünkü o sizin görmenize asla izin vermez. Etkisi bu korkuya dayanıyor. Çok uzun zamandır halk arasında bu korkuyu besliyor. Korkan insanları itmek daha kolaydır. Artık buna layık olanları (ve belki çok daha iyilerini) ancak kral öyle ya da böyle gücünü kaybettikten sonra görebileceğiz. Bizim durumumuzda 20 yıl sonra doğal sebeplerden önce ayaklar yapılacak diye düşünüyorum. Gücün devrinin olmaması her zaman sistemik yolsuzluğa yol açar. Gördüğümüz şey bu.
vvm: 13 Dec 2023, 09:32 Ve korkarım ki senden sonra durum daha da kötü olacak.
Bu yaygın bir değişim korkusudur. İşlerin daha da kötüye gideceğinden korkmak çok aptalca bir durum. Kendilerini döven sarhoşları bırakmayan eşler gibi, böyle bir şeyi bulamayacaklarından korkuyorlar.

5 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
vvm: 13 Dec 2023, 09:32 İlginç bir gözlemim var: Kişimiz maddi olarak ne kadar iyi yaşarsa, yabancı ülkelere karşı tutumu da o kadar iyi, kendi ülkesine karşı ise o kadar kötü olur. ülke.
Haklısın. Ve bu durum tersine işliyor: Ne kadar kötü yaşarsa, Çar için o kadar çabalıyor. İş yerinde farklı mekanlarda vakit geçiriyorum, farklı katmanlarla, farklı insanlarla iletişim kuruyorum. Sokakta bir noktaya sahip, zemini toprak, gazı ve sıcak suyu olmayan harap kulübelerde yaşayanlar, bazı nedenlerden dolayı hükümetimizi kıçından öpmeye ve onu neredeyse canları pahasına korumaya hazırlar. Paradoks... Daha doğrusu korku. Bunu da kaybetmenin olağan korkusu. Korku, uyuşukluğa, kişinin kendi iradesinin inkarına ve Çar-Baba’ya güvenmesine neden olur. Bir yandan anlaşılır, bir yandan da komik. Kanlı Diriliş’i hatırlıyorum... Peder Gapon... Ne yazık ki insanların ışığı görebilmesinin tek yolu bu.
Last edited by Gudgeon on 13 Dec 2023, 12:09, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Kardeş, Kral Kuş
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 13 Dec 2023, 09:59 Siz bizim küresel strateji uzmanımızsınız. Geçinilmesi imkansız olan yetersiz maaşlarımız olduğunu anlıyor musunuz? Oğlunuz neden teknik okulda okuyor? Neden doktor ve öğretmen olmadın? Çünkü şimdi para harcarsanız, zaman kaybedecek, çok fazla zaman kaybedecek, birçok şey öğrenmek zorunda kalacak ve sonunda çok düşük bir maaşla bir iş bulmak zorunda kalacak. Bu nedenle tıpta personel sıkıntısı var.
Ve yine spekülasyonlar, çıkarımlar...
Çok ileri gidiyorsunuz. Üstelik çok güçlü bir şekilde ve her bakımdan.
Maaşlarınız yetersiz mi? Yaşamak imkansız mı?
Maaşınız az mı? Kötü mü yaşıyorsunuz?
Kişi başı ne kadara ihtiyacınız var? Gerçi ne soruyorum... İnsan hiçbir zaman doymaz. Komşum beyin cerrahı. Tıpta maaşları en üst seviyede. Maaşlarının düşük olduğunu sürekli hatırlıyor. Bir evi, bir dairesi, yeni bir Volvo’su ve bir Lexus’u var, kızı için bir daire satın aldı ve?......
Tamam, sana nasıl yaşadığımı anlatacağım.
Eşimle aramızda 140t + çocuk var. ve elimizde yeterince var gibi görünüyor. Bu az mı, çok mu, yoksa yaşam için normal mi? Bölgemizde ortalama maaş budur.

https://i.postimg.cc/7Yk2qVRX/IMG-20231210-171017.jpg

Теперь про сына. А почему он должен на врача учиться? Все должны на врача учиться? Допустим он не очень тянет образование. Мы должны его способности компенсировать деньгами? Кадровый голод?
Врачей дохрена, в ВУЗ хрен поступишь без 100 баллов. Только проблема в другом, уровень компетенции выпускников упал. Не мои утверждения.
Моя дочь на пятерки учится, с олимпиад не вылазит. Говорит, я не хочу быть врачем, хочу быть ветеренаром. Как видишь, не всем хочется быть врачами. Или может ветеринары больше получают?
А зачем вообще оплачивать вышку детям? Если у него есть способности, он и так отучится.
Strecoza: 13 Dec 2023, 09:59 Только ты сейчас здоров и тебе все равно, сколько медики получают, а вот заболеешь вспомнишь меня.
К сжалению, не всегда врачи помогают, мне несколько раз навредили своим протокольным подходом. Приходиться самостоятельно изучать природу недугов.
И не забывай, я происходящее в стране не нахваливаю, а тебя сильно заносит с выводами, что у нас хуже некуда и с восхвалением Запада.
Везде хреново, но жить можно.
These users thanked the author vesaire for the post:
Bekçi
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Strecoza: 13 Dec 2023, 09:59[quote=Strecoza post_id=304589 time=1702450753 user_id=15698] Peki, bilmiyorum. x.z. ... Tıbbi ortamda anlaşamıyorum; belki personel sıkıntısı var. Ancak tedaviye nasıl giderseniz gidin, bunun maliyeti vardır. "Bedava" ilaç "bedavadır...". 10 dakikalık herhangi bir görüşme 1,5-2-3 bin, sonra kim bilir kaç bin ücretli test yaptırın, sonra geri gelin bakın, sonra nasıl gelişeceğini bekleyelim... sonra yine bir daire içinde. Ayrıca birinin "tedavi etmiyoruz, size tavsiyede bulunuyoruz" demesi de hoşuma gitti. Eşim doğum yaptığında, bunu kasanın önündeki herkese verin: Doktordan anestezi uzmanına, kız kardeşlere kadar... Ve günde birden fazla doğum yapıyorlar. Tamam, ben cimri değilim. Şikayet etmiyorum ama bana öyle geliyor ki "doktorların maaşları yetersiz" tavrı çoktan modası geçmiş ve artık oldukça düzgün yaşıyorlar. Her ne kadar üzgün olmasam da böyle olması gerekiyor. Her türden asistan sağlık personeli - evet. Sadece iki doktor tanıyorum: küçük bir kasabadaki bir hastanenin narkolog-başhekimi ve büyük bir Rostov hastanesindeki bir ürolog. Her ikisi de benden daha iyi yaşıyor: showroomdan alınmış, bir eve layık, normal, yeni arabalar. Onlar adına mutluyum.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 3):
vesaire, Beluga, Sibiryak89
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Gudgeon: 13 Dec 2023, 11:57 Siyasi rekabetin olmaması onun "liyakatidir"
Bunu herkes yapıyor, ne olmuş yani?
Bu yaygın bir korkudur değişim. İşlerin daha da kötüye gideceğinden korkmak çok aptalca bir durum
Evet? Aptal pozisyon mu? 91 yılı bir değişim yılıdır. Peki nasıl? On yılda eksi 10 milyon nüfus. Hala bu değişikliklerin bedelini ödüyoruz. Ben şahsen küçük kardeşimi ve babamı kaybettim. Aptalca değişimden korkuyor musun? Benim evimden bir düzine buçuk akranım doksanlı yıllarda hayatta kalamadı.
Beluga, Bekçi
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

vvm, 1905-1917 aynı zamanda bir değişim zamanıydı . Ve birçoğu da hayatta kalamadı (hatta daha fazlası). Ancak yerini yeni, daha gelişmiş bir sistemin alabilmesi için çarlık iktidarından kurtulmak gerekiyordu. Çarlık iktidarı artık kullanışlılığını yitirmiş ve değişen koşullara uyum sağlayamamıştı. Yani evet, değişimden korkmak aptalca. Değişim olmadan gelişme mümkün değildir. Korkmak normaldir. Ancak bu verimli bir yöntem değil.

4 dakika 43 saniye sonra gönderildi: n
vvm: 13 Dec 2023, 12:10 Ben şahsen küçük kardeşimi ve babamı kaybettim.
Akrabalarımdan hiçbirini kaybetmedim... Belki onlar yüzünden suça bulaşmadı. Babam, erkek kardeşi ve anne tarafından akrabaları çok çalışkandı ve ellerinden gelen her yerde çalışmaya devam ettiler. Sokakta kutu satmaktan ağır fiziksel emeğe kadar. Zordu; bu bir gerçek. Ancak hiç kimse suç işlerine karışmadı ve herkes hayatta.

4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
vvm: 13 Dec 2023, 12:10 Bunu herkes yapıyor, ne olmuş yani?
"Putin değilse başka kim var?’ın konumu nedir? "Bu yine korkutulanların tutumudur ve artık değerli insanların kalmadığı iddiası değildir. Yemek yemek. Herkes... o an gelene kadar bilemeyeceksin.
Ama seni anlıyorum, 90’ları ikinci kez yaşadığım için bunu istemiyorum.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Gudgeon: 13 Dec 2023, 12:28 ’Putin değilse başka kim var?’ pozisyonu nedir? Bu yine korkulanların pozisyonudur ve artık değerli insanların olmadığı yönündeki bir argüman değildir. Yemek yemek. Herkes... O an gelene kadar bilemeyeceğin biri
Neden böyle bir pozisyona sahip olduğumu düşündün?
Yapma benim için endişelen, iyice düşün ve sonra düşündüğün şeye meydan oku.
Şahsen hiçbir şeyi değiştirmeyeceksin. Ve Lenin hiçbir şeyi değiştiremedi. 17’de devrimi görecek kadar yaşamasının pek olası olmadığını yazdı.
Tepedekiler sadece aptaldı, artı Birinci Dünya Savaşı - 4 imparatorluk yok edildi.
Ben korkmuyorum, ben gerçekçiyim. Dünyada olup bitenleri takip ediyorum. Dünyada ve burada olup bitenleri takip etmemiz gerekiyor. Durumumuz bir felaketten çok uzak; bu bilgiler en azından hükümet yanlısı kanallardan gelmiyor. Daha iyi değiller, ancak bazı durumlarda gelecekte daha da kötüler. Çok fazla şişkinlikleri var.
Kapitalizmleri kurudu ve bizim hala büyümemiz için yer var.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

vvm: 13 Dec 2023, 12:57 Neden böyle bir konumum olduğuna karar verdiniz?
Bunu kendiniz yazdınız:
vvm:13 Dec 2023, 09:32 iaynı Putin’in onu terk ettiğini düşünün.. . DSÖ? Sonra ne olacak?
5 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
vvm: 13 Dec 2023, 12:57 Durumumuz felaket olmaktan çok uzak. Bu bilgiler, en azından hükümet yanlısı kanallardan gelmiyor. Daha iyi değiller, ancak bazı durumlarda gelecekte daha da kötüler. Çok fazla abartıları var.
Buna kim itiraz edebilir? Biz/onlar hakkında iyi ya da kötü bir şey söylemiyorum. Hiçbir yerde cennet yok ama biz cehennem de değiliz. Dünyaya bir bütün olarak baktığınızda oldukça kıvırcık yaşıyoruz. Dünya nüfusunun çoğundan daha iyi. Örneğin 2 milyar insanın içme suyuna sürekli erişimi yok... Ve bahçelerimiz Japon standartlarına göre bir lüks. Evet, birçok örnek verebilirsiniz.
Bekçi
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Kalyaev »

HAKKINDA!
Siyasetle mi uğraşıyorsun?
Sapıklar!!!
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Oksana
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Kalyaev, bu konu seksle ilgili değil. Evet, onunla "sikişmiyoruz"... Sadece bunu tartışıyoruz... bunu... Konunun konusu uzun zaman önce geçerliliğini yitirdi, sadece gevezelik.
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 2 years

Unread post by Oksana »

Gudgeon, kullanışlılığını mı yitirdi??? RKN, benzer konulardaki tüm forumların arkasında nefes alıyor... Konu her zamankinden daha güncel...
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Oksanka, eskimiş olması anlamında, engellendi, adres değiştirildi ve devam edildi. İlgili değil. Buraya reklam için geldiğinizi ve bunun sizinle alakalı olduğunu anlıyorum. Bizim için pek değil.
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 2 years

Unread post by Oksana »

Gudgeon, hayır, her yerde olduğu gibi buraya da gidiyorum başka . Engellemeyle ilgili olarak, bir engelleme olduğunda halkınız nereye gidecek? Bu konu hakkında...
Last edited by Oksana on 13 Dec 2023, 14:30, edited 1 time in total.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Oksanka: 13 Dec 2023, 14:22 engellendiğinde insanlar nereye gidecek?
Engellendiğinde hiçbir yere gitmeyecekler (vpn ve tor hakkında hiçbir şey duymamış olanlar) - bu Konu da tüm forum gibi engellenecektir. Ve bir sonraki adres değişikliğinden sonra - yine alakası yok - engelleme kalkıyor ;)
Genel olarak ilk mesajı okursanız konunun açıldığını anlayabilirsiniz yalnızca duyguların taşması nedeniyle Markul ve faydası başlangıçta sıfıra yakındı.
Oksana
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Gudgeon: 13 Dec 2023, 14:26
Oksanka: 13 Dec 2023, 14:22 İnsanlar engellendiğinde nereye gidecekler?
Engellendiğinde hiçbir yere gitmeyecekler (vpn ve vpn hakkında hiçbir şey duymamış olanlar) tor) - bu konu ve tüm forum da engellenecektir. Ve bir sonraki adres değişikliğinden sonra - yine alakası yok - engelleme kalkıyor ;)
Genel olarak ilk mesajı okursanız konunun açıldığını anlayabilirsiniz sırf duyguların taşması nedeniyle Markul ve faydası başlangıçta sıfıra yakındı.
forumda işe yarar konular var mı?.. hepsi sadece saçma sapan sohbet etmek için.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Gudgeon, Beluga
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Hayır, Kesinlikle . Hiçbiri özellikle yararlı değil. Ama aralarında ilginç olanlar da var. Her türden eğlenceli ve eğitici resimlerle :-D
Sibiryak89
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 13 Dec 2023, 14:51
Gudgeon: 13 Dec 2023, 14:26
Oksanka: 13 Dec 2023, 14:22 Engelleme devam ettiğinde insanlar ülkenizde nereye gidecek?
Engellendiğinde hiçbir yere gitmeyecekler (vpn ve tor hakkında hiçbir şey duymamış olanlar) - tüm forum gibi bu konu da engellenecektir. Ve bir sonraki adres değişikliğinden sonra - yine alakası yok - engelleme kalkıyor ;)
Genel olarak ilk mesajı okursanız konunun açıldığını anlayabilirsiniz sırf duyguların taşması nedeniyle Markul ve faydası başlangıçta sıfıra yakındı.
forumda işe yarar konu var mı?.. hepsi sadece saçma sapan sohbet etmek için. n
Burası el ele veya lezzetli ve sağlıklı yiyeceklerle ilgili bir forumdan çok uzak, dolayısıyla burada hiçbir fayda yok. Ancak nasıl sohbet edeceğinizi ve hayal kuracağınızı hayal edebilirsiniz.
These users thanked the author Beluga for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Gudgeon: 13 Dec 2023, 14:09 Oksanka, bu anlamda, modası geçmiş, engelledik, adresi değiştirdik ve yolumuza devam ettik. İlgili değil. Buraya reklam için geldiğinizi ve bunun sizinle alakalı olduğunu anlıyorum. Bizim için o kadar da önemli değil.
Şimdi farkettim ki... "4all"... bu bir "rakip şirket" mi bizim forumda mı?
Evet, eğer bir "Gözlemci" varsa... o zaman merak ediyordum....
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gudgeon: 13 Dec 2023, 14:59 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Hayır, elbette değil. Hiçbiri özellikle yararlı değil. Ama aralarında ilginç olanlar da var. Her türden eğlenceli ve eğitici resimlerle :-D
Eğitici resimleri nerede buldunuz? Gerçekten ilgimi çekti)))
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 13 Dec 2023, 15:15
Gudgeon: 13 Dec 2023, 14:59 ◊_NeBo [_Na_]LaDoNi_◊, Hayır, elbette hayır. Hiçbiri özellikle yararlı değil. Ama aralarında ilginç olanlar da var. Her türden eğlenceli ve eğitici resimlerle :-D
seksoloji alanında bilişsel bilginiz var mı? :roll:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Belkha: 13 Dec 2023, 15:16
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 13 Dec 2023, 15:15
Gudgeon: 13 Dec 2023, 14:59 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Hayır, elbette hayır. Hiçbiri özellikle yararlı değil. Ama aralarında ilginç olanlar da var. Her türden eğlenceli ve eğitici resimlerle :-D
seksoloji alanında bilişsel bilginiz var mı? :roll:
pornoloji yerine :D
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Beluga, Gudgeon
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Natali_Natali: 13 Dec 2023, 15:11 "4all"...Bu, forumumuzun "rakip şirketi" mi?
Bu, forumun yeni bir yeniden doğuşudur. eski 4all forumu, özünde bu forumun tam bir benzeriyim. Ancak eski 4all ile yenisinin bir sürekliliği yok. Ortak olan tek şey adres ve mesajların kırpılmış arşividir. Ve hepsi değil.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 13 Dec 2023, 15:15 Eğitici resimleri nerede buldunuz? Gerçekten ilgimi çekti)))
Şey... Kendinize yeni porno konuları bulabileceğiniz gerçeğinden bahsediyorum :)) Hayır Daha !
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Christmas_Christmas, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Gudgeon: 13 Dec 2023, 13:28 vvm: ↑Neden böyle bir konumum olduğuna karar verdiniz?
bunu kendiniz yazdınız:
vvm: ↑aynı Putin’in devrildiğini hayal edin... Kim? Bundan sonra ne olacak
Peki benim konumum nedir?)
Kimseyi seçmeyeceksiniz. Her yerde böyle. Alternatif daha kötü olabilirken Putin’den nefret etmenin ve sürekli onun yerine geçmeyi istemenin ne anlamı var?
Zaten nefretimi aştım.
Diğer ülkelerin liderlerine bakın: Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Arjantin, Ukrayna, Finlandiya - sessiz korku! Bunları kim seçti, insanlar beğendi mi?
Hiçbir yer cennet değil ama bizim cehennemimiz de yok. Dünyaya bir bütün olarak baktığınızda oldukça kıvırcık yaşıyoruz. Dünya nüfusunun çoğundan daha iyi. Örneğin 2 milyar insanın içme suyuna sürekli erişimi yok... Ve bahçelerimiz Japon standartlarına göre bir lüks. Evet, pek çok örnek verebilirsiniz
Demek istediğim bu. Kendi mutluluğumuzu görmüyoruz, başkasının mutluluğuna bakıyoruz.
Evet, hükümet yetersiz, çalıyor. Ama baktığınızda iktidar her yerde böyledir. Bunların hepsi insan doğasından geliyor. Biz buyuz.

4 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon,
Elbette ülkemizde her şeyin yoluna gireceğini hayal ediyorum ama... Ve hayat kısa, uçup gidiyor... Bunu iklimimizin bir özelliği olarak görüyorum ve endişelerle kafamı yormuyorum. bir çeşit düzgün hayat. Sanki yaşamın onuru yalnızca tüketim düzeyiyle belirleniyormuş gibi.
These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
Sibiryak89, 0dlb0, Bekçi
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

vvm: 13 Dec 2023, 09:32 Sıfır bilgi. Mantık - sıfır. Bunu fena halde yeneceksin. Tek bir cevabı var - git ve bak!
Bunun aşkla ilgili olduğunu düşünüyorum.
ne kadar iddialı görünse de, Anavatan sevgisi , ülkenize olan sevginiz
ve bazıları ayrılana kadar bunun farkına bile varmıyor.
ve bazılarında bu sevgi yok.
ve bence bu bir yetiştirme meselesi değil. ..
it ya kişiye sevilmesi için verilir.. ya da verilmez..
işte bu kadar..)

17 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon: 13 Dec 2023, 15:52 Tek ortak noktaları adres ve kesilmiş arşivdir
eh, evet, sadece bir aramaydı.
aksi takdirde yöneticinin diğer sitelerde dolaşmaya vakti olması tuhaf olurdu..)kendi işini yapmak yerine..)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Pierro: 13 Dec 2023, 21:00
vvm: 13 Dec 2023, 09:32 Sıfır bilgi. Mantık - sıfır. Bunu fena halde yeneceksin. Tek bir cevabı var - git ve bak!
Bunun aşkla ilgili olduğunu düşünüyorum.
ne kadar iddialı görünse de, Anavatan sevgisi , ülkenize olan sevginiz
ve bazıları ayrılana kadar bunun farkına bile varmıyor.
ve bazılarında bu sevgi yok.
ve bence bu bir yetiştirme meselesi değil. ..
it ya insana sevilmesi için verilir.. ya da verilmez..
işte bu kadar..)
Peki Anavatan nedir? Kendi ülkenizi hangi ülke olarak düşünmelisiniz?
These users thanked the author Venüs for the post:
alexey.bro
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Forumumuz”