Erkek vücudunun en aseksüel kısmı
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Erkek vücudunun en aseksüel kısmı
Aşağıda "Kadın vücudunun hangi kısmı en itici?" sorusunun yer aldığı bir konu vardı ("Kadın vücudu") ("Kadın vücudu") - yani simetri adına diyelim...Dürüst olmak gerekirse, Erkek vücudunun hangi kısmı en seksi değil? Nasılsınız kişisel olarak öyle görünüyor?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Venüs, Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Cevap: Erkek vücudunun en aseksüel bölgesi
Kadın forumlarında bir erkeğin en itici özelliğinin çoraplarının çıkarılmamış olması olduğu yazıyor

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Orientation: biseksüel
eğer bir erkeği seviyorsam, o benim için tepeden tırnağa güzeldir
onun sevmediğim ve heyecanlandırmadığım hiçbir yanı yok
E>

- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 8):
- Hacı, Zorba Carrie, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Venüs, Fargal94, Yün, yorgun, Galce
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
evet ve ayrıca evli insanlar için - yüzük parmağında bir nişan yüzüğü)))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- olur, Fargal94, Yün
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
tamam, bu tek bir adam. Ama genel olarak?ilovebiboys: ↑11 Dec 2023, 08:56 eğer bir erkeği seviyorsam, benim için o tepeden tırnağa güzeldironun sevmediğim ve heyecanlandırmadığım hiçbir yanı yok :angel :
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
temelde benim için böyle vücut parçaları yok) dağınıklık ve kişisel hijyen eksikliği her zaman vücudun herhangi bir yerinde beni itiyor
Hooligan Carrie: ↑11 Dec 2023, 09:05tamam, bu tek bir adam. Ama genel olarak?ilovebiboys: ↑11 Dec 2023, 08:56 Eğer bir erkeği seviyorsam, o benim için tepeden tırnağa güzeldirsevmediğim ve sevmediğim hiçbir yeri yok Onun için heyecanlanmıyorum
![]()

- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Venüs, Galce
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Evet. Özellikle tırnakların altındaki kir: hemen değil.
- Venüs, Mart, yorgun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Bir kişiyi seversem, her şeyi severim, eğer beğenmezsem, o zaman süper bir model olsa bile onunla ilgili her şey beni rahatsız eder ve ona karşı hislerim veya çekiciliğim olmayanlar için, Onları cinsel açıdan değerlendirmiyorum... sorun değil
diyemem

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Yeşil, Venüs, Beluga, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
Parayı seviyorum... ama artık onlar hakkında değil... yani... eğer bir erkeğin "havalı" ve en önemlisi bakımlı ayakkabıları varsa... o zaman zaten "yakından bakabilirsin" ona..
yani, eğer bir erkekse .. kahretsin .. çıplak... bu aynı şey... o kadar da "çekici olmayan" değil... ama... kısacası, eğer onunkiyse. ayak tırnakları bakımsız... Allah korusun kesilmemişler... üstelik "mantar" da var
bazı nedenlerden dolayı bende tüm istek anında yok oluyor...
şaka yapıyorum... Bazen filmlerde bir adamın... kahretsin çorabında bir delik olduğu ve parmağının büyük olanın çıktığı yerden çıktığı bölümler olur.. kahretsin.. hemen belirlemek mümkün olur... buna değse de değse de değmez..
ve öyle.. genellikle önce beni soyarlar.... Çırılçıplak duruyorum... beklenti içinde "Bekliyorum".. ve sonra kahrolası bir pislik ortaya çıkıyor tırnaklarımın altında da... mantar var...
Ayakta duruyorum, yani oturuyorum.. hatta bazen yalan söylüyorum... ve "her şeye başlamaya değerdi." diye düşünüyorum. bu"...
bunun gibi bir şey...
Eğer bir adam giyinmişse... o zaman bir sebepten dolayı öncelikle ayakkabılarına bakarım... Nedenini bilmiyorum... ama eğer ayakkabılar... kahretsin, o kadar da pahalı değil... yoksa her şey şimdi başlayacak..... benim için asıl önemli olan para, eh, vs.Hooligan Carrie: ↑11 Dec 2023, 08:35 Aşağıda "kadın vücudunun hangi kısmı en itici?" sorusunun yer aldığı bir konu vardı (Konu "Kadın vücudu") - yani, diyelim ki simetri... Dürüst olmak gerekirse, erkek vücudunun en seksi olmayan kısmı neresidir? Nasılsınız kişisel olarak öyle görünüyor?
Parayı seviyorum... ama artık onlar hakkında değil... yani... eğer bir erkeğin "havalı" ve en önemlisi bakımlı ayakkabıları varsa... o zaman zaten "yakından bakabilirsin" ona..
yani, eğer bir erkekse .. kahretsin .. çıplak... bu aynı şey... o kadar da "çekici olmayan" değil... ama... kısacası, eğer onunkiyse. ayak tırnakları bakımsız... Allah korusun kesilmemişler... üstelik "mantar" da var
bazı nedenlerden dolayı bende tüm istek anında yok oluyor...
şaka yapıyorum... Bazen filmlerde bir adamın... kahretsin çorabında bir delik olduğu ve parmağının büyük olanın çıktığı yerden çıktığı bölümler olur.. kahretsin.. hemen belirlemek mümkün olur... buna değse de değse de değmez..
ve öyle.. genellikle önce beni soyarlar.... Çırılçıplak duruyorum... beklenti içinde "Bekliyorum".. ve sonra kahrolası bir pislik ortaya çıkıyor tırnaklarımın altında da... mantar var...
Ayakta duruyorum, yani oturuyorum.. hatta bazen yalan söylüyorum... ve "her şeye başlamaya değerdi." diye düşünüyorum. bu"...
bunun gibi bir şey...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Fargal94, yorgun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
saçlar burun deliklerinden ve kulaklardan dışarı çıkıyor...)
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
ne güzel dedin

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
22 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
a siğil mi, sivilce mi yoksa keçi sakalı mı var?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Dec 2023, 09:20 Bir kişiyi seviyorsanız, o kişiyi bütünüyle seversiniz, eğer ondan hoşlanmazsanız, o zaman onunla ilgili her şey sizi rahatsız eder; süper bir model ama duygu ya da çekim yaşamadığım kişilere - bunları cinsel açıdan değerlendirmiyorum.. Bu konuda hiçbir şey söyleyemem![]()
22 saniye sonra gönderildi:
ve kıçından mı?
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Yani proletaryayı sevmiyorsunuz?Hooligan Carrie: ↑ Özellikle tırnakların altındaki kir
-
- Nirvana’dayım
Sevgilimin sivilceleri var, utanıyor ama ben diyorum ki.. ne tür sivilceler?.. Hiçbir şey göremiyorum)) kalp sevdiğinde sevmez böyle küçük şeylere dikkat edin)..Watchman: ↑12 Dec 2023, 12:01Ya siğil veya sivilce varsa ya da keçi sakalı varsa?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Dec 2023, 09:20 Bir kişiden hoşlanıyorsanız her şeyi beğenmişsinizdir, beğenmediyseniz onunla ilgili her şey sizi rahatsız etmektedir , süper bir model olsa bile, ama duygu ya da çekim hissetmediğim kişilere - onları cinsel açıdan değerlendirmiyorum... Bu konuda hiçbir şey söyleyemem![]()
22 saniye sonra gönderildi:ve kıçından mı?Pierro: ↑11 Dec 2023, 23:06 burun deliklerinden ve kulaklardan saç çıkıyor..)
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:Yani proletaryayı sevmiyor musun?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 5):
- Zorba Carrie, Fargal94, Yün, Beluga, Yeşil
-
- Orgazm!
Kalp kördür ama göz. görür◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑12 Dec 2023, 12:04sevgilimin sivilceleri var, utangaç ve ben de diyorum ki.. ne sivilceleri?. . Hiçbir şey görmüyorum)) Kalp sevdiğinde bu kadar küçük şeyleri fark etmez)..Watchman: ↑12 Dec 2023, 12:01ya siğil veya sivilce varsa veya keçi sakalı?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Dec 2023, 09:20 Bir kişiden hoşlanıyorsanız, o zaman sen o kişiyi bütünüyle seviyorsun, eğer ben bundan hoşlanmıyorsam, o zaman onun hakkındaki her şey beni rahatsız ediyor, süper bir model olsa bile ve onlara karşı hislerim ya da çekiciliğim olmayanlar için bunları dikkate almıyorum. cinsel bir yön.. Bu konuda hiçbir şey söyleyemem : bilinmiyor:
22 saniye sonra gönderildi:kıçından mı?saç yapışması burun delikleri ve kulaklardan..)
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:Yani proletaryayı sevmiyorsun?Hooligan Carrie: ↑11 Dec 2023, 09:17 Özellikle tırnakların altındaki kir
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Proletaryanın sıcak suya, sabuna ve tırnak fırçasına erişimi var. Ayrıca tırnaklarınızı kesmek için makas. )
- Mart, yorgun, Galce
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Holigan Carrie, sana korkunç bir sır vereceğim : Ellerinizle çalışırsanız bunun düzenli olarak bir faydası olmaz. Arabayı tamir etmeye çalışın ve ardından ellerinizi tek seferde bembeyaz yıkayın. İnce tozlu siyah yağ, özellikle alüminyum, banyoda bir saat yatıp kesseniz bile bir anda yıkanamaz. Peki ya otomobil mekaniği? Her gün bu işin içindeler. Bu bir örnek... Zeminde çalışmak da ellerinizi acıtıyor, özellikle karışım/boyalarla yapılan inşaat işleri ellerinize temizlik ve tazelik katmıyor. Ve eldivenlerin faydası olmaz. Ve eldivenlerle çalışmak her zaman mümkün olmuyor.
Yani Watchman burada doğru bir şekilde belirtti; aslında elleriyle çalışan tüm erkekleri reddettiniz. Tartışmak sizin hakkınız... Ancak "sıcak su, sabun ve tırnak fırçası" ile tüm sorunların çözüldüğünü ancak elleriyle çalışmayanlar söyleyebilir.
Yani Watchman burada doğru bir şekilde belirtti; aslında elleriyle çalışan tüm erkekleri reddettiniz. Tartışmak sizin hakkınız... Ancak "sıcak su, sabun ve tırnak fırçası" ile tüm sorunların çözüldüğünü ancak elleriyle çalışmayanlar söyleyebilir.
-
- Orgazm!
Kazayla başları belaya giren ofis tembelleri.
Ya da kalıcı değil, isteğe bağlı olarak çalışmışlar.
Kazayla başları belaya giren ofis tembelleri.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Böyle bir şey var mıydı? Hmm, görünüşe göre bir şeyi atlamışım

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
..fakat aslında Kovo’ya mı soruyorsun?))Hooligan Carrie: ↑11 Dec 2023, 08:35 Aşağıda "kadın vücudunun hangi kısmı en itici?" sorusunun yer aldığı bir konu vardı (Konu "Kadın vücudu") - yani, diyelim ki simetri... Dürüst olmak gerekirse, erkek vücudunun en seksi olmayan kısmı neresidir? Nasılsınız kişisel olarak öyle görünüyor?

-
- En güçlü orgazm!
Muhtemelen herkes, burada eleştiri ve özeleştirinin devreye gireceğini düşünüyorumTapkin: ↑12 Dec 2023, 21:33..fakat aslında Kovo’ya mı soruyorsun?))Aşağıda "kadın vücudunun hangi kısmı en itici bölgedir?" ("Kadın vücudu" Konusu) sorusunun yer aldığı bir konu vardı. belki de simetri için.. .Dürüst olmak gerekirse, erkek vücudunun hangi kısmı en seksi değil? Nasılsınız kişisel olarak öyle görünüyor?![]()
-
- En güçlü orgazm!
n..ah, peki o zaman elbette Kıç!)))Belkha: ↑12 Dec 2023, 21:38Muhtemelen herkes eleştirinin ve özeleştirinin devreye gireceğini düşünüyor..fakat aslında Kovo’ya mı soruyorsun?))Aşağıda "kadın vücudunun hangi kısmı en itici bölgedir?" sorusunun yer aldığı bir konu vardı (Konu "Kadın vücudu") - peki, hadi ama simetri için falan... Dürüst olmak gerekirse, erkek vücudunun en seksi olmayan kısmı neresi? Nasılsınız kişisel olarak öyle görünüyor?![]()

-
- En güçlü orgazm!
bedenin bir parçası olarak mı, yoksa tüm uygarlığın sonu olarak mı?
-
- Nirvana’dayım
Eh... arabayı sen sürüyorsun )) eşek Erkekler hala seksi olabilir

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
..eh, bilmiyorum, benim için bundan daha iğrenç bir manzara görmedim!)))

-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
nVe teneke fabrikasında birkaç vardiyadan sonra, yaklaşık bir hafta boyunca, sanki bir travesti makyajlı gözlerle dolaşıyormuş gibi!
Konsantre toz, kirpikleri ve kaşları o kadar çok tüketiyordu ki... çamaşır sabunu işe yaramadı!)))
:çılgın :
..ilk navigasyondan sonra, iyi olan ve olmayan tüm yerlerden yakıtı temizlemek bir ay sürdü, yeni yılda bir şekilde başardım))Gudgeon: ↑12 Dec 2023, 15:00 Holigan Carrie, anlatacağım Size korkunç bir sır: Ellerinizle düzenli olarak çalışırsanız, bunun hiçbir faydası olmaz. Arabayı tamir etmeye çalışın ve ardından ellerinizi tek seferde bembeyaz yıkayın. İnce tozlu siyah yağ, özellikle alüminyum, banyoda bir saat yatıp kesseniz bile bir anda yıkanamaz. Peki ya otomobil mekaniği? Her gün bu işin içindeler. Bu bir örnek... Zeminde çalışmak da ellerinizi acıtıyor, özellikle karışım/boyalarla yapılan inşaat işleri ellerinize temizlik ve tazelik katmıyor. Ve eldivenlerin faydası olmaz. Ve eldivenlerle çalışmak her zaman mümkün olmuyor.
Yani Watchman burada doğru bir şekilde belirtti; aslında elleriyle çalışan tüm erkekleri reddettiniz. Tartışmak sizin hakkınız... Ancak "sıcak su, sabun ve tırnak fırçasıyla" tüm sorunların çözüldüğünü ancak elleriyle çalışmayanlar söyleyebilir.
nVe teneke fabrikasında birkaç vardiyadan sonra, yaklaşık bir hafta boyunca, sanki bir travesti makyajlı gözlerle dolaşıyormuş gibi!
Konsantre toz, kirpikleri ve kaşları o kadar çok tüketiyordu ki... çamaşır sabunu işe yaramadı!)))
:çılgın :
-
- En güçlü orgazm!
Tapkin, bize ne tür bir şey olduğunu daha ayrıntılı olarak anlatın toz ve neden özellikle kirpiklerde ve kaşlarda? (gerçekten çok merak ediyorum)
-
- En güçlü orgazm!
ama genel olarak pek ilgi çekici değil, "sıcak ağ" ın arkasına gizlenmiş ((( :deli:
Kalay içeren konsantre, muhtemelen kalay içeren “cevher” olarak adlandırabileceğiniz başka bir yol, genel olarak içeriği bazen şunları içerir: Mendeleev masasının tamamı...Yakutistan’dan 5 tona kadar özel kaplarda geldi, özel kurutucularımızda kurutuldu ve yüzer tank için taşıma bantlarına dolduruldu! Burun ve ağız "özel bir taç yaprağı" ile korunuyordu ve gözler savunmasızdı .. tüm toz üzerlerinde birikiyordu.
ama genel olarak pek ilgi çekici değil, "sıcak ağ" ın arkasına gizlenmiş ((( :deli:
-
- En güçlü orgazm!
Tapkin, hmm... bu çok saçma Bu tür cevherin tozunu solumak faydalıdır. KKD olmadan mı çalıştınız? O_o
-
- En güçlü orgazm!
2 milyonluk bir şehirde tek fabrikalar çalışıyordu! :bükülmüş:
KKE ne halt ..90 ortaları!)))
2 milyonluk bir şehirde tek fabrikalar çalışıyordu! :bükülmüş:
-
- En güçlü orgazm!
Ne kadar zalimce bir şey! Üzgünüm. Umarım orada uzun süre kalmamışsındır. Çünkü bu sağlığı artırmaz. Muhtemelen fotoğraf yoktu, telefon numarası yoktu. Çok yazık. Birçok üretim tesisini ziyaret ettim ama böylesini hiç görmedim. İlgilenirim.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Tapkin, aynı şey (fotoğraf değil) benimki
):

Last edited by Gudgeon on 12 Dec 2023, 22:37, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
bağ yok ve uçup gitmiyor!)))
Hatta şunu bile söyleyebilirim bu cihazın daha iyi olduğunu :evet:
bağ yok ve uçup gitmiyor!)))

-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Şık, diyelim ki ayakkabılar :) .Natali_Natali: ↑11 Dec 2023, 15:55 ama eğer ayakkabılar... kahretsin, o kadar da pahalı değiller....
- These users thanked the author Yeşil for the post:
- Christmas_Christmas
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ama nedense ne tür ayakkabılar umurumda değil. Aksine eski, yıpranmış deri ayakkabıların seksi bir yanı var. Veya çıplak bacakta keçe çizmeler... Ya da tozlu kovboy çizmeleri... ve üzerinde başka hiçbir şey yok, seksi mi?)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Christmas_Christmas, Fargal94, yorgun
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Şaka yapıyor. İnce tozla çalışanlar için tek bir tavsiye var; vardiyadan sonra sıcak suyla yıkamayın. Sadece soğuk. Yeni gelenleri gözlerinin altındaki koyu halkalardan hemen tanıyabilirsiniz; bu şirket sırrını paylaşacak zamanları yoktu.
-
- Nirvana’dayım
Ama ben tamamen farklı bir türüm.. Erkekleri severim)
1 dakika 30 saniye sonra gönderilir: n
Erkeklerin kıçlarından etkileniyor olsaydın şaşırırdım))Tapkin: ↑12 Dec 2023, 21:49... yani, bilmiyorum, ben hiç görmedim daha iğrenç bir manzara!))))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑12 Dec 2023, 21:48Hadi.. sürüyorsun)) erkeklerin kıçı çok seksi olabilir :roll:![]()
Ama ben tamamen farklı bir türüm.. Erkekleri severim)
1 dakika 30 saniye sonra gönderilir: n
Vücudun bu kısmını saygısızca adlandırdıktan sonra.. ayrıca YouTube’da bir Meksikalı hakkında kısa bir video gördüm. büyük penis mi?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 43 Replies
- 2321 Views
-
Last post by Küçük