Den725: ↑11 Dec 2023, 00:52
Bir yere varmak için acelen var
damn... tabii ki acelem var... şimdi kocam durmalı tanklarıyla oynuyor... ve buradan çıkacağım ...ve hiçbir uyarı yapmadan(((
5 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Yani... bu kadar yeter... Konuyu tekrar spamladım(((şimdi Dragonfly’a.... yarın) Alacağım..
Bugün ben bir Büyücüyüm.... yoldaşlarımla birlikte "ihmal edildi".... önce kendi konusuyla... sonra o benimkinde bana yetişti... ve diye ekledi... Dragonfly’ın konuyu spamladığım için bana kızmasına hâlâ yetmiyordum...
Eğer bir şey varsa özür dilerim.... Öyle yapmak istemedim.... her şey gitti
[quote=Den725 post_id=303779 time=1702245128 user_id=6378] Bir yere varmak için acelen var [/quote] damn... tabii ki acelem var... şimdi kocam durmalı tanklarıyla oynuyor... ve buradan çıkacağım ...ve hiçbir uyarı yapmadan(((
[size=85][color=green]5 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Yani... bu kadar yeter... Konuyu tekrar spamladım(((şimdi Dragonfly’a.... yarın) Alacağım.. Bugün ben bir Büyücüyüm.... yoldaşlarımla birlikte "ihmal edildi".... önce kendi konusuyla... sonra o benimkinde bana yetişti... ve diye ekledi... Dragonfly’ın konuyu spamladığım için bana kızmasına hâlâ yetmiyordum... Eğer bir şey varsa özür dilerim.... Öyle yapmak istemedim.... her şey gitti
Hooligan Carrie: ↑11 Dec 2023, 01:01
Lanet olsun, ne kadar şüpheci olduk! İlk düşüncem şu olurdu: ne oldu?)
ama hiçbir sorun yok. Büyücü kişisel hakaretlere geçti... Anlıyorum... o kim ve ben kimim... "köksüz melez".... orada ona ve yaratıklarına yazdı... ya da her kimseler ona... devamı Burada Topics’te kendi “fantezilerimi” yaratmayacağım... en azından mutlaka bir tane yaratacağım... çünkü bu herkesi çok rahatsız ediyor(((
bu tam yakalama... bunun gibi bir şey
[quote="Hooligan Carrie" post_id=303784 time=1702245708 user_id=18654] Lanet olsun, ne kadar şüpheci olduk! İlk düşüncem şu olurdu: ne oldu?) [/quote] ama hiçbir sorun yok. Büyücü kişisel hakaretlere geçti... Anlıyorum... o kim ve ben kimim... "köksüz melez".... orada ona ve yaratıklarına yazdı... ya da her kimseler ona... devamı Burada Topics’te kendi “fantezilerimi” yaratmayacağım... en azından mutlaka bir tane yaratacağım... çünkü bu herkesi çok rahatsız ediyor((( bu tam yakalama... bunun gibi bir şey
Natali_Natali, Sunny, üzülme, ben yalvarırım! Aslında
Aksine, yanlış yere girdim, aptalca başlangıç konusunun sorusuna cevap verdim)
Harika yazıyorsun, her zaman yaz !
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[ref=#804000]Natali_Natali[/ref], Sunny, üzülme, ben yalvarırım! Aslında :cat1: Aksine, yanlış yere girdim, aptalca başlangıç konusunun sorusuna cevap verdim) Harika yazıyorsun, her zaman yaz !
Den725: ↑11 Dec 2023, 01:05Natali_Natali, sonra karar verdim hepsi eve geldiler kızı üzdüler ah piç sanırım uzun zamandır
Başka hiçbir şey yazmayacağım.... Büyücü’nün "yoldaşları"yım... ya da her ne ise onun "kavramlarına" göre bu daha doğru olur "arkadaşlar" demek için... "arkadaşlar"... konu başlığımda bile "yakalandık"... bu yüzden kimin kime yakın olduğunu bilmiyorum.... kim kimin ve kim kimin için? ... yani tamamen gittim....
daha fazla özür dilerim... eğer kendime çok fazla izin verdiysem... sessiz kalacağım. şunu beğen...
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, Sunny, üzülme, sana yalvarıyorum! Aslında
Aksine, yanlış yere girdim, aptalca başlangıç konusunun sorusuna cevap verdim)
Harika yazıyorsun, her zaman yaz ! n
damn... Siteyle ilgili bir sorunum var... çünkü kendi mesajlarımı gönderiyorum.. ve ancak o zaman insanların yönettiği diğer mesajları alabiliyorum buraya gelmek için yazın.... sizinki artık böyle
2 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
ama artık yazmayacağım... en azından fantezi içeren konular aynen böyle... insanlar sinirleniyor... ama ben... prensip olarak, Büyücü doğru... kişisel fikrim.. ama herkes için yazıyorum....
bu yüzden...şimdilik sessiz kalacağım...diğerlerinden daha iyi okuyacağım)) )
Daha sağlıklı olacağım...
Ve Dragonfly, konuyu gerçekten spamladım... Şimdi çok rahatsız oldum(((
[quote=Den725 post_id=303786 time=1702245937 user_id=6378] [ref=#804000]Natali_Natali[/ref], sonra karar verdim hepsi eve geldiler kızı üzdüler ah piç sanırım uzun zamandır🤣 [/quote] Başka hiçbir şey yazmayacağım.... Büyücü’nün "yoldaşları"yım... ya da her ne ise onun "kavramlarına" göre bu daha doğru olur "arkadaşlar" demek için... "arkadaşlar"... konu başlığımda bile "yakalandık"... bu yüzden kimin kime yakın olduğunu bilmiyorum.... kim kimin ve kim kimin için? ... yani tamamen gittim.... daha fazla özür dilerim... eğer kendime çok fazla izin verdiysem... sessiz kalacağım. şunu beğen...
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=303790 time=1702246256 user_id =18654] [ref=#804000]Natali_Natali[/ref], Sunny, üzülme, sana yalvarıyorum! Aslında :cat1: Aksine, yanlış yere girdim, aptalca başlangıç konusunun sorusuna cevap verdim) Harika yazıyorsun, her zaman yaz ! n[/quote] damn... Siteyle ilgili bir sorunum var... çünkü kendi mesajlarımı gönderiyorum.. ve ancak o zaman insanların yönettiği diğer mesajları alabiliyorum buraya gelmek için yazın.... sizinki artık böyle
[size=85][color=green]2 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ama artık yazmayacağım... en azından fantezi içeren konular aynen böyle... insanlar sinirleniyor... ama ben... prensip olarak, Büyücü doğru... kişisel fikrim.. ama herkes için yazıyorum.... bu yüzden...şimdilik sessiz kalacağım...diğerlerinden daha iyi okuyacağım)) ) Daha sağlıklı olacağım... Ve Dragonfly, konuyu gerçekten spamladım... Şimdi çok rahatsız oldum(((
yani millet.. sitede bir sorun var... buraya yazamıyorum... ya da PM mesajları gitmiyor.... bu yüzden ayrıldım... herkese hoşça kalın)))
konuya spam gönderdiğim için ayrıca özür dilerim... Bunu kastetmemiştim
yani millet.. sitede bir sorun var... buraya yazamıyorum... ya da PM mesajları gitmiyor.... bu yüzden ayrıldım... herkese hoşça kalın))) konuya spam gönderdiğim için ayrıca özür dilerim... Bunu kastetmemiştim
[quote=mouse post_id=303805 time=1702248284 user_id=22235] İlgileniyorum bile! Eğer yaklaşsaydım beni kim reddederdi?! [/quote] Vay be! Çok güzel ve seksi misin? Yoksa reddetmemek senin için daha mı iyi? :bilinmiyor:
[ref=#0000ff]fare[/ref], kendinize olan güveniniz iyi ve hemen ilgilenmeye başladı Kimsenin reddetmeyeceğine hemen karar verirseniz ne kadar iyi olursunuz?
"Teşekkür ederim, bundan kaçınacağım." Eylemler bunlar. Bu davranış ciddi bir deliliğe işaret eder. Ve bu çok tehlikelidir. Ayrıca ben evliyim
mouse: ↑11 Dec 2023, 01:44
İlgileniyorum bile! Eğer yaklaşsaydım beni kim reddederdi?!
Cevabınız burada. En azından ben Ama bu seninle ilgili değil, bunun çok tuhaf bir davranış olduğu gerçeğiyle ilgili. Bu da tehlikeli bir şey anlamına geliyor.
Aslında ben de benzer bir durumdaydım. Sadece kadın 40 yaşlarındaydı, ben de 27. Bunun tuhaf olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Daha sonra onun bir tür rahatsızlığı olduğu ve birçok insanı "zorladığı" ortaya çıktı.
Last edited by Gudgeon on 11 Dec 2023, 01:55, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
[quote=Strecoza post_id=300325 time=1701523485 user_id=15698] İşlemleriniz? [/quote] "Teşekkür ederim, bundan kaçınacağım." Eylemler bunlar. Bu davranış ciddi bir deliliğe işaret eder. Ve bu çok tehlikelidir. Ayrıca ben evliyim :-D [quote=mouse post_id=303805 time=1702248284 user_id=22235] İlgileniyorum bile! Eğer yaklaşsaydım beni kim reddederdi?! [/quote] Cevabınız burada. En azından ben ;) Ama bu seninle ilgili değil, bunun çok tuhaf bir davranış olduğu gerçeğiyle ilgili. Bu da tehlikeli bir şey anlamına geliyor. Aslında ben de benzer bir durumdaydım. Sadece kadın 40 yaşlarındaydı, ben de 27. Bunun tuhaf olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Daha sonra onun bir tür rahatsızlığı olduğu ve birçok insanı "zorladığı" ortaya çıktı.
hayır olmasına rağmen... sorunlar ortadan kalkmadı... Hooligan Carrie[/ref], bir öncekine ekleme yapmayı denediğimde ortaya çıktı (((
in kısacası sonuç.... hatta "forum".... yani, mesajda "brownie" ipuçları Bu bana yeter ve kahretsin... zamanı geldi(((
Gidiyorum... Sinir etmeyeceğim.... "forum" bana karşı olsa bile. .. genel olarak....
2 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
exactly "forum" tuhaf davranıyor... ve Den725, yazdı... ve Gudgeon, mesaja göre yazdım .. ve onları ancak benimkini gönderdikten sonra gördüm((((
damn...
hayır olmasına rağmen... sorunlar ortadan kalkmadı... [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], bir öncekine ekleme yapmayı denediğimde ortaya çıktı ((( in kısacası sonuç.... hatta "forum".... yani, mesajda "brownie" ipuçları Bu bana yeter ve kahretsin... zamanı geldi((( Gidiyorum... Sinir etmeyeceğim.... "forum" bana karşı olsa bile. .. genel olarak....
[size=85][color=green ]2 dakika 4 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] exactly "forum" tuhaf davranıyor... ve [ref=#804000]Den725[/ ref], yazdı... ve [ref=#bf0000]Gudgeon[/ref], mesaja göre yazdım .. ve onları ancak benimkini gönderdikten sonra gördüm(((( damn...
Natali_Natali, kahretsin, heyecanlanma! Bugün biraz uyusan ve yarın bize gelsen iyi olur! İnsanlar, deyim yerindeyse, birlikte daha eğlenceli iletişim kurabilmek için sizi bekliyorlar!
[ref=#804000]Natali_Natali[/ref], kahretsin, heyecanlanma! Bugün biraz uyusan ve yarın bize gelsen iyi olur! İnsanlar, deyim yerindeyse, birlikte daha eğlenceli iletişim kurabilmek için sizi bekliyorlar!
Hooligan Carrie: ↑11 Dec 2023, 01:47
Vay canına! Çok güzel ve seksi misin? Yoksa reddetmemek senin için daha mı iyi?
Öncelikle senin için! Ama erkekler bunu gerçekten düşünmeli!
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Den725: ↑11 Dec 2023, 01:50
fare, özgüvenin iyi mi ve kimsenin reddetmeyeceğine hemen karar verdiğin için ne kadar iyi olduğunla hemen ilgilenmeye başladın mı?
Yani gerçekten iyiyim! Ben tatlı ve çok nazik bir kızım. Kısacası reddederseniz pişman olursunuz!
[quote="Hooligan Carrie" post_id=303807 time=1702248478 user_id=18654] Vay canına! Çok güzel ve seksi misin? Yoksa reddetmemek senin için daha mı iyi? [/quote] Öncelikle senin için! Ama erkekler bunu gerçekten düşünmeli!
[size=85][color=green]5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Den725 post_id=303810 time=1702248658 user_id=6378 ] fare, özgüvenin iyi mi ve kimsenin reddetmeyeceğine hemen karar verdiğin için ne kadar iyi olduğunla hemen ilgilenmeye başladın mı? [/quote] Yani gerçekten iyiyim! Ben tatlı ve çok nazik bir kızım. Kısacası reddederseniz pişman olursunuz!
Den725: ↑11 Dec 2023, 01:54
İnsanlar, dedikleri gibi birlikte daha eğlenceli sohbet edebilmek için sizi bekliyorlar!
asıl, ne tür insanlar var... onlarda zaten beni nasıl beklediklerini anlamamı sağladı..
otamam... aldırma... filmdeki gibi.... "yeni yılda mahvolacağız. .. eğer ölmezsem"
[quote=Den725 post_id=303813 time=1702248897 user_id=6378] İnsanlar, dedikleri gibi birlikte daha eğlenceli sohbet edebilmek için sizi bekliyorlar! [/quote] asıl, ne tür insanlar var... onlarda zaten beni nasıl beklediklerini anlamamı sağladı.. otamam... aldırma... filmdeki gibi.... "yeni yılda mahvolacağız. .. eğer ölmezsem"
Bunun bir çingene hilesi veya şakası olduğunu düşünüyorum.
Yanımda prezervatif taşımıyorum, ancak test edilmemiş bir kızın şüpheli olduğunu ve ona sunulan doğum kontrol yöntemlerinin güvenilmez olduğunu düşünüyorum.
Nerede olursa olsun. atarsan, pusu kurulur.
Eğer onu zincirleme, tıbbi muayene yapma ve ardından doğal olarak noter tarafından onaylanan seks yapmayı kabul etme fırsatı olsaydı, -
- O zaman neden değil!
Kolay!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Bunun bir çingene hilesi veya şakası olduğunu düşünüyorum. Yanımda prezervatif taşımıyorum, ancak test edilmemiş bir kızın şüpheli olduğunu ve ona sunulan doğum kontrol yöntemlerinin güvenilmez olduğunu düşünüyorum. Nerede olursa olsun. atarsan, pusu kurulur. Eğer onu zincirleme, tıbbi muayene yapma ve ardından doğal olarak noter tarafından onaylanan seks yapmayı kabul etme fırsatı olsaydı, - - O zaman neden değil! Kolay!
Bu kötü şakaya çok benzediği için reddederdim. Ve köşede muhtemelen iki ya da üç aptal ve gülmeyi bekleyen başka bir kız var. Kadınlar, seks için bile zorunluluk yokbunu yapmazlar. Bir vaka vardı, sarhoş bir bayan restorana geldi, pantolonuma girdi ve kendini boynuma astı. Eğer o kadar sarhoş olsaydım onu arka odaya tıkabilirdim. Daha ayık olsaydı böyle davranmazdı. Ve ona bakmak oldukça iğrençti.
Ancak, hafif bir sarhoşluk ve şiddetli sperm toksikozu durumunda, eğer evli değilsem ve cebimde nöbetçi bir prezervatifle, muhtemelen buna kanardı. Ve en azından 20-25 yaşlarında.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Bu kötü şakaya çok benzediği için reddederdim. Ve köşede muhtemelen iki ya da üç aptal ve gülmeyi bekleyen başka bir kız var. Kadınlar, seks için bile [url=viewtopic.php?t=8282]zorunluluk yok[/url]bunu yapmazlar. Bir vaka vardı, sarhoş bir bayan restorana geldi, pantolonuma girdi ve kendini boynuma astı. Eğer o kadar sarhoş olsaydım onu arka odaya tıkabilirdim. Daha ayık olsaydı böyle davranmazdı. Ve ona bakmak oldukça iğrençti.
Ancak, hafif bir sarhoşluk ve şiddetli sperm toksikozu durumunda, eğer evli değilsem ve cebimde nöbetçi bir prezervatifle, muhtemelen buna kanardı. Ve en azından 20-25 yaşlarında.
[quote=Natali_Natali post_id=303776 time=1702245048 user_id=6331] ""Kızı kim yiyor?" [/quote] Nedense am yeme ifadesini hatırladım. Gerçi bunun bu olmadığını anlıyorum. : dumayu: hakkındadır.
[quote=Strecoza post_id=300334 time=1701524019 user_id=15698] senin önüne geçti ve bunu kendisi önerdi. Ne yapacaksın? [/quote] Hiçbir şey, devam edeceğim...
Vert: ↑11 Dec 2023, 08:48
Nedense am yeme ifadesini hatırladım. Bunun bununla ilgili olmadığını anlasam da
Pek bir şey kastetmedim))) ama eğer eğer beni bir meyhanede besleselerdi... sabaha kadar... o zaman sanırım am yeme demek değil... biraz başka bir şey demek daha doğru olur))) lanet olsun.. son konuyla ilgili açıklama... artık spam yok)))
[quote=Vert post_id=303875 time=1702273723 user_id=18255] Nedense am yeme ifadesini hatırladım. Bunun bununla ilgili olmadığını anlasam da :dumayu: [/quote]
Pek bir şey kastetmedim))) ama eğer eğer beni bir meyhanede besleselerdi... sabaha kadar... o zaman sanırım am yeme demek değil... biraz başka bir şey demek daha doğru olur)))lanet olsun.. son konuyla ilgili açıklama... artık spam yok)))
Strecoza: ↑02 Dec 2023, 16:24
Konu başka bir konudan esinlenilmiştir.))))
Sokakta bir kız size yaklaşıyor ve seks yapmayı teklif ediyor. Alışılmadık ve dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi. Genç, güzel, bakımlı. Eylemleriniz neler?
Arayacağım polis, ambulans ve itfaiye ekipleri gelene kadar onu alıkoymaya çalışacağım
These users thanked the author Bekçi for the post:
[quote=Strecoza post_id=300325 time=1701523485 user_id=15698] Konu başka bir konudan esinlenilmiştir.))))
Sokakta bir kız size yaklaşıyor ve seks yapmayı teklif ediyor. Alışılmadık ve dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi. Genç, güzel, bakımlı. Eylemleriniz neler? [/quote] Arayacağım polis, ambulans ve itfaiye ekipleri gelene kadar onu alıkoymaya çalışacağım
Sokakta bir kız size yaklaşıyor ve seks yapmayı teklif ediyor. Alışılmadık ve dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi. Genç, güzel, bakımlı. Eylemleriniz neler?
Arayacağım polis, ambulans ve itfaiye ekipleri gelene kadar onu alıkoymaya çalışacağım
[quote=Watchman post_id=304329 time=1702372829 user_id=20514] [quote=Strecoza post_id=300325 time=1701523485 user_id= 15698] Konu başka bir konudan esinlenilmiştir.))))
Sokakta bir kız size yaklaşıyor ve seks yapmayı teklif ediyor. Alışılmadık ve dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi. Genç, güzel, bakımlı. Eylemleriniz neler? [/quote] Arayacağım polis, ambulans ve itfaiye ekipleri gelene kadar onu alıkoymaya çalışacağım [/quote ]
Tanıdık olmayan bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret alacaktır. Burada uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsiniz, ancak gerçek farklıdır.
Belki de genç neslin büyük bir kısmı böyle bir teklifi kabul edecektir, çünkü çok fazla teklif var. kafalarındaki umursamazlık.
Ve eğer bu duruma mantıklı bir şekilde bakarsanız: Bu basit bir hile veya hatta bir kızın daha fazla erkeğe bir tür hastalık veya bir grup hastalık bulaştırma arzusu olabilir.
These users thanked the author birçok for the post (total 2):
Tanıdık olmayan bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret alacaktır. Burada uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsiniz, ancak gerçek farklıdır.
Belki de genç neslin büyük bir kısmı böyle bir teklifi kabul edecektir, çünkü çok fazla teklif var. kafalarındaki umursamazlık.
Ve eğer bu duruma mantıklı bir şekilde bakarsanız: Bu basit bir hile veya hatta bir kızın daha fazla erkeğe bir tür hastalık veya bir grup hastalık bulaştırma arzusu olabilir.
Strecoza: ↑12 Dec 2023, 12:29
Yani yanılmışım ve seni tanımıyorum
Benim hakkımda bir hata mı yaptılar? Yazık (((
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi: n
manyyak: ↑12 Dec 2023, 12:39
Tanımadığın bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret alır. Uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsin ama gerçek farklıdır.
Belki de çoğunlukta olan genç nesil böyle bir teklifi kabul edecektir, çünkü kafalarında çok fazla pervasızlık var
Ve böyle bir duruma mantıklı bir şekilde bakarsanız: bu basit bir yakalama ve hatta kızın bir çeşit hastalığı veya hastalığı daha fazla erkeğe bulaştırma arzusu olabilir.
Ya da ona liderlik etme. suç ortaklarının beklediği karanlık bir geçide ya da tecavüz iftirasının ardından şantaj içeren kurnaz bir hesaplamaya.
These users thanked the author Bekçi for the post:
[quote=Strecoza post_id=304336 time=1702373369 user_id=15698] Yani yanılmışım ve seni tanımıyorum [/quote]Benim hakkımda bir hata mı yaptılar? Yazık (((
[size=85] [color=green]1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n [quote=manyyak post_id=304342 time=1702373968 user_id=21604] Tanımadığın bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret alır. Uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsin ama gerçek farklıdır.
Belki de çoğunlukta olan genç nesil böyle bir teklifi kabul edecektir, çünkü kafalarında çok fazla pervasızlık var
Ve böyle bir duruma mantıklı bir şekilde bakarsanız: bu basit bir yakalama ve hatta kızın bir çeşit hastalığı veya hastalığı daha fazla erkeğe bulaştırma arzusu olabilir. [/quote] Ya da ona liderlik etme. suç ortaklarının beklediği karanlık bir geçide ya da tecavüz iftirasının ardından şantaj içeren kurnaz bir hesaplamaya.
Tanımadığım bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret alacaktır. Burada uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsiniz, ancak gerçek farklıdır.
Ve eğer bir kıza yaklaşıp seks teklif ederseniz ve o da kabul ederse, bu sizin kafanızı karıştırmaz mı?
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=manyyak post_id=304342 time=1702373968 user_id=21604] Tanımadığım bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret alacaktır. Burada uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsiniz, ancak gerçek farklıdır.
Ve eğer bu duruma mantıklı bir şekilde bakarsanız: Bu basit bir hile veya hatta bir kızın daha fazla erkeğe bir tür hastalık veya bir grup hastalık bulaştırma arzusu olabilir. [/quote]
Ve eğer bir kıza yaklaşıp seks teklif ederseniz ve o da kabul ederse, bu sizin kafanızı karıştırmaz mı?
Tanımadığım bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret cevabı alacak. Burada uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsiniz, ancak gerçek farklıdır.
Peki bir kıza yaklaşıp seks teklif ederseniz ve o da kabul ederse bu sizi rahatsız etmez mi?
geçmek istedim .... ama lakabı fark ettim.... Manyak... kahretsin, başka kim kime yaklaşacak...))
Şaka.. alınma, sadece bir yorum ve daha fazlası değil..
"Önceden eminim - bugün biri ölecek! Nerede olduğunu biliyorum, nasıl yapılacağını biliyorum, ben falcı değilim - ben’ ben bir manyağım!"
Millet, kusura bakmayın.. sadece bir açıklama.... cidden, şu anda kızgın değilim....
[quote=Strecoza post_id=304387 time=1702381357 user_id=15698] [quote=manyyak post_id=304342 time=1702373968 user_id= 21604] Tanımadığım bir kız sokakta bana böyle bir teklifle yaklaşırsa kesin bir ret cevabı alacak. Burada uzun süre her türlü konuyu hayal edebilirsiniz, ancak gerçek farklıdır.
Ve eğer bu duruma mantıklı bir şekilde bakarsanız: Bu basit bir hile veya hatta bir kızın daha fazla erkeğe bir tür hastalık veya bir grup hastalık bulaştırma arzusu olabilir. [/quote]
Peki bir kıza yaklaşıp seks teklif ederseniz ve o da kabul ederse bu sizi rahatsız etmez mi? [/quote] geçmek istedim .... ama lakabı fark ettim.... Manyak... kahretsin, başka kim kime yaklaşacak...)) Şaka.. alınma, sadece bir yorum ve daha fazlası değil..
"Önceden eminim - bugün biri ölecek! Nerede olduğunu biliyorum, nasıl yapılacağını biliyorum, ben falcı değilim - ben’ ben bir manyağım!"
Millet, kusura bakmayın.. sadece bir açıklama.... cidden, şu anda kızgın değilim....
Strecoza, bu durumun daha muhtemel olduğunu kabul edin)
ve genel olarak çoğu kız böyle bir mücadeleye hazırdır.
15 dakika 7 saniye sonra gönderilir: Nabubu, kanıtlanması gereken şey buydu. Çünkü kıçının üstünde yürüyen ve macera arayan bir kız "dışarı çıkmalısın" çağrıştırmasını çağrıştırır.)
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], bu durumun daha muhtemel olduğunu kabul edin)
ve genel olarak çoğu kız böyle bir mücadeleye hazırdır.
[size =85 ][color=green]15 dakika 7 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#0000ff]Nabubu [/ ref], kanıtlanması gereken şey buydu. Çünkü kıçının üstünde yürüyen ve macera arayan bir kız "dışarı çıkmalısın" çağrıştırmasını çağrıştırır.)
[size=85][color=green]2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[/ color] [/size] [quote=Strecoza post_id=304387 time=1702381357 user_id=15698] Ve bir kıza yaklaşıp seks teklif edersen ve o da kabul ederse, bu seni rahatsız etmeyecek mi? [/quote]Elbette kafa karıştırıcı olacak, ya suçlu arkadaşlarım onu en yakın geçitte bekliyorlarsa? Yoksa tecavüzden dolayı şikayet edip şantaj mı yapacağım?
Sevgili kızımla ilk buluşmamızda 27 yaşında bir adamın parkta yanımıza gelip bizimle yürüdüğünü söylemiştim. Sonra saat 22 civarında eve gitme zamanımızın geldiğini söyledi, otobüse bindi ve gitti,...
Last post
Bir kadın sikişmek ister ama sadece iç çeker ve endişelenir
Ne yazık ki, bu genellikle genç erkeklerde görülen bir durumdur... kendisi zamanında kaybolmuştu, çünkü neredeyse doğrudan imaları...
İsimsiz Erkek 19. Kız arkadaşımla bir aydan az bir süredir birlikteyiz. Bazen bana geliyor ve sevişiyoruz. Bir gece ondan korkmaya başladım. Göğsüne geldim ve hızla sıvımı yalamaya başladı....
Herkese selam. Yanlış yerde konu açtıysam şimdiden özür dilerim. İki sorum olacak:
1. Ensest daha çok bir kurgu mu yoksa gerçekten olabilir mi? Örneğin, bir oğul ve annesi seks yaptığında veya bir...
Last post
1976 yılıydı, o zamanlar 1. sınıfta okuyordum.. 1. dönem sonunda öğrenci arkadaşım bana sihirli bir cümle söyledi : Hanımefendi.. istemez misin? sikişmek mi?
Yakında 24 olacağım. Yalnız yaşıyorum. Yan dairede bir komşu yaşıyor, neredeyse 45 yaşında. Ve son bir yıldır bana ilgi işaretleri gösteriyor. Bazen işten eve geliyorum, bilerek kapıyı açıyor ve...
Last post
Aşk, hiç beklemediğin anda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkacak
belki sadece seks istiyordur, belki aşk ona çarpmıştı, kapı eşiğinde durması boşuna değil tekrar tekrar çıplak bir ip
Park alanlarına veya bir yolun çıktığı tren istasyonunun olduğu yerlere gitmeyi, orada seks dükkanından alınmış kıyafetler, transparan elbiseler, iç çamaşırları, vajinası görülsün diye kemerli...
Last post
Katılın
coğrafya olarak biraz uzak...)), davetiniz için teşekkürler!