Birisi osurduktan sonra tuvalete gider misiniz?
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Birisi osurduktan sonra tuvalete gider misiniz?
Örneğin trende yolculuk yapıyorsunuz, ayakta duruyorsunuz ve tuvaletin boş olmasını bekliyorsunuz. Ve sonra gürültülü, lezzetli bir osuruk duyarsınız. Bundan sonra oraya mı gideceksin yoksa başka birine mi gideceksin?
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Birisi osurduktan sonra tuvalete gider misiniz?
Elbette konularınız var... birbirinden çarpıcı konular 

yüksek sesle osurabilirsin ve bu normaldir, ama umurunda olabilir ve asla osurmaz
sanki Şeytan bir insandan çıkmış gibidir
veya ölü hamster
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month

Sınırda askerlik yaptıktan sonra limandaki birliklerde yükleme için iskelelerde gaz tankerlerinde ve ayrıca bir kimya tesisinde çalıştıktan sonra herhangi bir kokudan korkmuyorumZayıf bağırsak: ↑07 Dec 2023, 13:03 Örneğin trende seyahat ediyorsunuz, ayakta duruyorsunuz ve tuvaletin boşalmasını bekliyorsunuz. Ve sonra gürültülü, lezzetli bir osuruk duyarsınız. Bundan sonra oraya mı gideceksiniz yoksa başka birine mi gideceksiniz?
- These users thanked the author Rasaroam for the post:
- alexey.bro
-
- Penetrasyon
- Total posts: 236
Hatırlıyorum, üçüncü sınıftayken okulda teneffüse çıkmıştık ve tuvalette birisi o kadar sarhoştu ki içeri girmek imkansızdı ve kimin içeri girip en uzun süre dayanabileceğini görmek için hemen bir oyun başladı. Ben katılmadım çünkü bu kelimeye hiç dayanamıyorum ve katılanlar solgun görünüyorlardı. Sınıfımızdan bir kişi kazandı, sadece burnunu tıkadı ve ağzından nefes aldı
.

- These users thanked the author angrove for the post (total 2):
- alexey.bro, Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 923

çok güldü)) Burnunuzdan veya ağzınızdan nefes almanın hangisinin daha kötü olduğunu bile bilmiyorum 

Tarih için yürektenangryboy: ↑07 Dec 2023, 14:04 Hatırlıyorum, üçüncü sınıftayken okulda teneffüse çıkmıştık ve tuvalette biri o kadar kirlenmişti ki içeri girmek imkansızdı ve hemen kimin içeri girip sonuncuya kalabileceğini görmek için bir oyun başlamıştı. en uzun. Ben katılmadım çünkü bu kelimeye hiç dayanamıyorum ve katılanlar solgun görünüyorlardı. Sınıfımızdan bir kişi kazandı, sadece burnunu tıkadı ve ağzından nefes aldı.
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Tanrım, ne hoş bir cinsel tema!
- Bu sana göre bir orgazm değil, seni aptal, bu bir orgazm değil! Ve sana kaç kez geceleri bezelye ve turp yememeni söylüyorum!
20 dakika 52 saniye sonra gönderilir:
Şirket partisindeki bir adam, karımın tuvaletten çıktığını görünce şöyle diyerek tuvalete daldı: - Ben, ben gidiyorum tuvalette, orada tuvaletin üzerinde çıplak ganimetle oturuyordu! Karımı tek başıma beklemem iyi oldu. Bununla birlikte, karıma ve bana bir dizi harika, hoş fikir verdi ve sık sık tuvalete birlikte gideriz, işemeyi yarıda kesmekten tuvalette yutkunarak tam bir oral seks yapmaya kadar eğleniriz. Bu arada eşimin kakasını yaparken aldığım koku da beni heyecanlandırıyor. Bazen onu bir çocuk gibi tuvaletin üzerine çömelmiş halde tutuyorum, altını siliyor ve sonra küçük bir kız gibi onu yıkıyorum. Hadi oynayalım. Haydi eğlenelim.
- Bu sana göre bir orgazm değil, seni aptal, bu bir orgazm değil! Ve sana kaç kez geceleri bezelye ve turp yememeni söylüyorum!
20 dakika 52 saniye sonra gönderilir:
Şirket partisindeki bir adam, karımın tuvaletten çıktığını görünce şöyle diyerek tuvalete daldı: - Ben, ben gidiyorum tuvalette, orada tuvaletin üzerinde çıplak ganimetle oturuyordu! Karımı tek başıma beklemem iyi oldu. Bununla birlikte, karıma ve bana bir dizi harika, hoş fikir verdi ve sık sık tuvalete birlikte gideriz, işemeyi yarıda kesmekten tuvalette yutkunarak tam bir oral seks yapmaya kadar eğleniriz. Bu arada eşimin kakasını yaparken aldığım koku da beni heyecanlandırıyor. Bazen onu bir çocuk gibi tuvaletin üzerine çömelmiş halde tutuyorum, altını siliyor ve sonra küçük bir kız gibi onu yıkıyorum. Hadi oynayalım. Haydi eğlenelim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
evet.. " larvayı ezmek" hakkında Genelde sessizim... kahretsin, belki tuvaletteki sifon çalışmıyor... o zaman genel olarak... bu bir kahrolası felaket...
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Hangi trendesin zaten, sevgili Zayıf Bağırsak... ve en önemlisi, son konudan nasıl hızla atladın... oradan kaçtın? evet?Zayıf bağırsak: ↑07 Dec 2023, 13:03 Örneğin, bir trendesiniz ve orada durup tuvaletin boş olmasını bekliyorsunuz.
"sınıflandırmanıza" bakılırsa " sürecin kendisi. .. kahretsin.... "dibe vuran" biri... gerçi senin yerinde olsam oraya gitmek için acele etmezdim, bekledim... kahretsin... kim gelecek oradan dışarı... çünkü eğer bir adam dışarı çıkarsa, o zaman "dibi deldi"... eh, kabul etmelisin... "dibi" deldi... kahretsin... ve "delip geçti" alt kısım” tamamen farklı şeyler)))Sonra yüksek sesli, lezzetli bir osuruk duyarsınız.
1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
evet.. " larvayı ezmek" hakkında Genelde sessizim... kahretsin, belki tuvaletteki sifon çalışmıyor... o zaman genel olarak... bu bir kahrolası felaket...
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
damn... I gerçekten yanlış okula gittin... orada ne tür oyunlar var... ilginçti)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
Bir kız yüze otururken osurdu ve sonra üzerime kaka yaptı, kurtuldum)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
En tehlikeli şey yüksek sesli osuruk değil, sessizce fısıldayan kişidir
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 1 year 11 months
Zayıf bağırsak,
Pantolona işemeZayıf bağırsak : ↑07 Dec 2023, 13:03 Örneğin, Trende seyahat ediyorsunuz, tuvaletin boş olmasını bekliyorsunuz. Ve sonra gürültülü, lezzetli bir osuruk duyarsınız. Bundan sonra oraya mı gideceksin yoksa başka birine mi gideceksin?
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
Trende başka bir tuvalete gidebilirsin. aksi halde başkasının osuruk kokusunu almak zorunda kalacaksın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
Yani başka bir tuvalette belki birisi sıçmış ve sifonu çekmemiştir))Zayıf bağırsak: ↑10 Dec 2023, 18:20Trende başka bir tuvalete gidebilirsin. aksi halde başka birinin osuruk kokusunu duymak zorunda kalacaksınız
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
evet, bu da doğru, ama bir tane aramalıyız durumdan çıkış yolu)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 3739 Views
-
Last post by Seregyn
-
- 0 Replies