Kocanızın babasıyla seksin kabul edilemez olduğunu mu düşünüyorsunuz, yoksa hala bazen kabul edilebilir mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Katerina2001
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Kocanızın babasıyla seksin kabul edilebilir olmadığını mı düşünüyorsunuz, yoksa hala bazen kabul edilebilir mi?

Unread post by Katerina2001 »

Bir yıldan biraz fazla bir süredir evliyim. Harika bir kocam var, onu seviyorum ama ne yazık ki cinsel açıdan beni tam anlamıyla tatmin edemiyor. Bilmiyorum, belki ben bu konuda çok talepkarım ve birçok insan bu şekilde yaşıyor ama bu bana eziyet ediyor. Kocamı seviyorum
ne olursa olsun aldatmak istemiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Memnuniyetsizliğimi telafi etmeye yardımcı olacak birini aramaktan korkuyorum. Eğer öyleyse, o zaman bu benim aile hayatımı hiçbir şekilde etkilememeli, sadece seks, başka hiçbir şey iddia edilmeden, herhangi bir yükümlülük ve müteakip talepler olmadan. Ve bence bundan kaçınmak çok zor, aldatma nesnesi olma ihtimali daha yüksek. Sağlık açısından da kiminle karşılaşacağınızı, daha sonra nelerle karşılaşacağınızı nasıl bileceksiniz? Sağlıklı, güvenli seksi garanti eden ve daha fazlası için daha fazla iddiaya ilişkin endişeleri ortadan kaldıran bir seçenek var ve üstelik kimsenin bunu düşünmesi bile pek mümkün değil. Bu kocamın babasıyla, yani kayınpederimle yakınlaşmaktır. Benimle aile ilişkileri dışında başka ilişkilere karşı olmayacağından eminim. Hala oldukça bir adam, kendine iyi bakıyor, iyi yapılı, hem iletişimde hem de genel olarak hoş. Kısa bir süre önce sadece oğlunun karısı olarak değil, aynı zamanda bir kadın olarak da bana gösterdiği ilgiyi fark etmeye başladım. Onunla seks yapmadığımı telafi etmeye çalışmalı mıyım? Bu kimseyi daha kötü hissettirecek mi? Sadece seks, başka bir şey değil.
These users thanked the author Katerina2001 for the post (total 4):
Sibiryak89, Mart, Tolkala, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months
 Re: Kocanızın babasıyla seksin kabul edilemez olduğunu mu düşünüyorsunuz, yoksa hala bazen kabul edilebilir mi?

Unread post by Eustace »

Katerina2001: 10 Dec 2023, 17:36 Hâlâ oldukça iyi bir adam, kendine iyi bakıyor, iyi yapılı, hem iletişim hem de genel olarak hoş biri.
o zaman bazen kabul edilemez, ama sadece düzenli!!! Olmalı!
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Mart, RedFox
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 6 months
 Re: Kocanızın babasıyla seksin kabul edilemez olduğunu mu düşünüyorsunuz, yoksa hala bazen kabul edilebilir mi?

Unread post by olur »

Katerina2001, görünüşe göre sadece onay arıyorsun bahaneleriniz.
En azından ona saygınızdan dolayı, önce ihtiyaçlarınız hakkında kocanızla konuşmalısınız.
Ve kayınpederiniz böyle davrandığı için tam bir pislik. Kendisine, oğluna veya karısına saygı duymuyor
These users thanked the author olur for the post (total 4):
Çift 33, slavik.meshalkin, Aion2012Ölü, Fargal94
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Katerina2001: 10 Dec 2023, 17:36Kocanızın babasıyla seks yapmanın kabul edilebilir olmadığını mı düşünüyorsunuz, yoksa hâlâ bazen kabul edilebilir mi?
Yine değil, yine. Ve yine birkaç saatlik tek kullanımlık bir hesaptan...
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Seks sırasında daha rahat ve daha lezzetli osurmanızı tavsiye ederim, bu erkeği heyecanlandıracak, sizi daha çok sikmek isteyecek ve sizi tatmin edecektir.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Zayıf bağırsak: 10 Dec 2023, 18:42 Seks sırasında daha rahat ve daha lezzetli osurmanızı tavsiye ederim, bu erkeği heyecanlandıracaktır, sizi daha çok sikmek isteyecek ve tatmin olacaktır
kahretsin... şimdi ciddi misin?... Yani kocasız kalabilirsin... O lezzetli osuruğundan sonra bunu kastetmiyorum... kahrolası lezzetli osuruğun Katerina2001, onu terk edecek... kocası kolaylıkla boğulabilir.... ancak ne söyledikleri kimin umurunda... her durumda, Katerina2001, en azından kocanızın yüzü bacaklarınızın arasındaysa bunu yapmayın)))
şaka yapıyorum...

1 saat 22 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
damn.... insanlar o kadar çok şey yazdı ki.... ve Katerina2001, sessiz(((en azından lanet bir satır) yanıt olarak.... ya da biri gibi ((( Muhtemelen Katya’nın tavsiyemize ihtiyacı vardı.... bir balığın şemsiyeye ihtiyacı vardı...((((
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Çift 33, Fargal94
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by olur »

Natali_Natali: 10 Dec 2023, 22:56 Katya’nın tavsiyemize ihtiyacı vardı.... bir balığın şemsiyeye ihtiyacı vardı..
kesinlikle.
These users thanked the author olur for the post:
Christmas_Christmas
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years

Unread post by Aion2012Ölü »

Kimsenin gücenmemesi için herkesle rızaya dayalı seks - bu bir efsane...
İnsanlar kendileri için zorluklar icat ederler.
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years

Unread post by Yeşil »

Burada hile kesinlikle cevap değil. :unknown: Ve nesnenin kocanın akrabası olması nedeniyle bu durumu daha da kötüleştirecektir. Burada sadece psikolog-seksolog var ve sorunlarınızı memnuniyet temelinde çözebilirsiniz.
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Dal »

Bu benim için normal ama kimseye fikrimi dayatmıyorum
These users thanked the author Dal for the post (total 3):
Mart, Sibiryak89, Mishanya090
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Christmas_Christmas »

"Kocamın babasıyla seks yapmak kabul edilebilir mi?"... Şimdi oğlumun "karısı" adına konuşmayacağım... ama önce böyle bir babayla anlaşmanız gerekiyor... . hayır, eğer ailede baba kendi oğlunu karısına "yapıştırabileceğini" düşünüyorsa... o zaman bu artık baba değil... ama kahretsin.... söylemeyeceğim. kim olduğuna dair herhangi bir şey...
Ve sarhoş olsa bile... kahretsin, ne yaptığını anlamış olmalı....
Ve "karısı" hakkında... benim için kategorik olarak kabul edilemez.. Burada zaten bazı konularda yazmıştım...
Her ne kadar kime, dedikleri gibi, ne... klasiklerde olduğu gibi "Kısrağın kime gelini olur" ....
ama eğer babama bir koca vermiş olsaydım.... o zaman kelimenin tam anlamıyla ertesi gün ne kocam ne de ailem olurdu...
bunun gibi bir şey... ve kişisel bir şey değil, alınmayın... sadece bir açıklama
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Tapkin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”