Karımın sadakatsizliğini affedersem boynuzlanmak mı olur?
-
Автор темыRomano
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 1 year 11 months

Karımı sarhoş olduğu için beni iki kez aldattığı için zaten affettim, beni affediyormuş gibi yapıyorlar, sarhoşken birisinin onu sikebilmesi beni tahrik ediyor, ona onu önünde sikmesini nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum benden. Doğru anlayacak mı?
- These users thanked the author Romano for the post (total 2):
- PavelNokia, Pol66
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Karımın sadakatsizliğini affedersem bu boynuzlanma sayılır mı?
Bunu anlamıyorum ama bu sizin için normalse kimin ne düşündüğü kimin umurunda.
Evet, bu kadar. Eğer onu bağışlasalardı sıradan bir boynuzlu adam olurdu. Ve eğer bu seni tahrik ediyorsa, o zaman evet, boynuzlamak. Bir sonraki adım ona bakmak.
Bunu anlamıyorum ama bu sizin için normalse kimin ne düşündüğü kimin umurunda.
-
Автор темыRomano
- Flört etmek
Belki hasta bir kişinin onu tahrik ettiğini düşünecektir, burada bir nevi özür dilemiş ve bunun böyle olmayacağına söz vermiştir. Aptal sanki beni biriyle paylaşmaya hazırmış gibi konuşup yollarımızı ayıracak.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыRomano
- Flört etmek
Bu kadar çok ilginç seks varsa harika... Bundan kim hoşlanır?
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Yakın zamanda farklı bir takma ad altında başka bir yerdeydi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 5 months
aldatmak çok sert bir kelime... Karınızın kendini iyi hissetmesinden hoşlanıyorsanız ne sorun var? Sikiliyor, açıkça bundan hoşlanıyor. Ve onun vızıltısı seni tahrik ediyor, bu oldukça normal
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- Endişeli
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Sen affetmeyen bir boynuzlu adamsın ama Kendisi eşinin başka biriyle seks yapmasını isteyen biri - duygularınıza karşı dürüst olun, duygularınız daha keskin hale gelecektir. Ama karınız sarhoş olduğu için bunun farkında değil, o sadece bir fahişe. Genellikle eşler fahişeliklerinden dolayı affedilir ve basitçe dövülür.
Forumlarda boynuzlamayla ilgili zaten pek çok görüş, pek çok tartışma var. Ve bu konuyla ilgili makaleler. Boynuzlananlar farklıdır; bazı eşler başkalarıyla seks yapmak için eşlerini eğlendirir, bazıları bir başkasıyla seks yapmak için eşlerini eğlendirir, diğerleri karşılıklı rıza ile vb., vb.
Sen affetmeyen bir boynuzlu adamsın ama Kendisi eşinin başka biriyle seks yapmasını isteyen biri - duygularınıza karşı dürüst olun, duygularınız daha keskin hale gelecektir. Ama karınız sarhoş olduğu için bunun farkında değil, o sadece bir fahişe. Genellikle eşler fahişeliklerinden dolayı affedilir ve basitçe dövülür.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Firavun faresi, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
grekko10, her şeyi yanlış anladın. Bu ne eşimin ne de benim başıma gelen bir şey değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Gudgeon, İkinci bölüm artık size göre değil, Hatta yeni bir satır yazmaya başladım. Takma adını ikinci paragraftan önce eklemeliydim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 8 months
-
- En güçlü orgazm!
grekko10, aaa.... Votanocho, Mikhalych

-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Görünüşe göre karımın bir sevgilisi olduğunu biliyorsam ve ona bu bilgilerimden bahsetmiyorsam, çünkü bunun nereye varacağından emin değilim ve onu siktiği video prensipte beni heyecanlandırıyorsa, o zaman bu boynuzluluk mu?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
Bu nasıl oluyor? Karısının sikildiğini bilmediğini biliyorsun ama sen? onun sikildiğine dair bir video var.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Evet, kendinize bir nişan ve şenlik boynuzları satın alabilirsiniz.
-
- ön sevişme
Tolqala, eve kameralı bir saat kurdum ve ben de bunu gördüm. Ama eşim bilmiyor çünkü henüz ona söylemedim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Eğer hikaye gerçekse, o zaman... Bence karınıza teklif etmelisiniz... onun sadakatsizliği yasallaşacak ve siz de zevkinize ulaşacaksınız.
-
- ön sevişme
manyyak, hikaye gerçek. Şimdi ne yapacağımı düşünüyorum. Ailedeki her şey çok iyi.
-
- heyecanlanıyorum
Üstelik... ve gecikmemelisiniz) sadece arzularınızı söylemeniz yeterli. şampanya ile. o zaman bana söyle

-
- ön sevişme
manyyak, sahip olduğum gerçeğini dikkate alarak 3 aylık hile videosu, bu konuşmaya şimdi başlamak tuhaf olacak. Bir dahaki sefere kadar bekleyeceğim ve sonra durumu açıklığa kavuşturacağım.
-
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Muhtemelen yukarıda belirtildiği gibi. .. Eşinizle nasıl flört ettiğinizi ve nasıl bir eşiniz olduğunu görmekten hoşlanıyorsanız ve aynı zamanda çok heyecan vericiyse, o zaman bu boynuzlamadır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
16 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Senin gibi bir adam her kadın için bir lütuftur. Aslında kadınlar kocalarını her konuda aldatırlar. Çoğu bunu kocalarından gizlice yapar ve koca kazara bunu öğrendiğinde aile dağılır.
Seni neden anlamıyor??? Bir gerçek var. Karın başkaları tarafından becerilmişti ve senin her şeyi bildiğini biliyor ve bu yüzden onu affediyorsun. Artık birbirinizden sır saklamanıza gerek yok. Akşam bir aile yemeğinin ardından eşinizle bir araya geliyorsunuz ve ona ciddi bir şekilde onun başka erkeklerle seks yapmasından heyecan duyduğunuzu ve bunu nasıl yaptığını görmek istediğinizi söylüyorsunuz. İkiniz bunu evinizde nasıl, ne zaman ve kiminle organize edebileceğinizi çözeceksiniz.
16 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Önce nerede ve ne zaman olacağını düşünecek yine böyle bir aptal bulacak ve eminim ki senden ayrılmayacak.
Senin gibi bir adam her kadın için bir lütuftur. Aslında kadınlar kocalarını her konuda aldatırlar. Çoğu bunu kocalarından gizlice yapar ve koca kazara bunu öğrendiğinde aile dağılır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 1 year 10 months
Sanırım anlayacaktır, ancak kafasındaki hamamböcekleri hükmedenler ve omegalarla ilgiliyse saygı duymayı bırakabilir. kadınların umurunda değil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Çaresizlikten dolayı sekse suç ortaklığı yapmak gibi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
Eşimle bu konuda tamamen farklıyız. Kimse kimseden bir şey saklamaz. Bir eşin bir şey istediğini söylemekten utandığı ve tahmin etmeniz, ona sormanız ve soruna bir tür çözüm önermeniz gerektiği olur. Mesela şu anki gibi. Şimdi de sorunumuz, yanımızda oturan adam ve eşimin haftada bir kez komşuya sohbet etmek ve kahve içmek için gittiğini söylemesi. Ondan önce her zaman temiz külot alır ve tuvalete gider. Bunun ne için olduğunu eşim de ben de biliyoruz.
Komşumuz neredeyse üç haftadır iş gezisinde ve ancak bu gece gelmesi bekleniyor. Son iki haftadır eşim her zamanki gibi değildi. Zaten ona aşık olup olmadığını ve onun için ayrılıp ayrılmayacağını dikkatlice sormuştum, çünkü kendi payıma, onda eksik olanı tamamen telafi etmeye çalışıyordum. Örneğin, dün işten sonra onun için bunu iyi yaptım, ardından geceleri birkaç kez. Bugün onunla bu konu hakkında konuştuğumuzda, sadece beni sevdiğini, benden hiçbir yere gitmediğini, ancak komşusuyla yeterince iletişiminin olmadığını çünkü ona ve büyüklüğüne çoktan alıştığını söyledi.
Karınızı gözetlemek hoş değil. Güvensizlik gibi bir şey :)
Eşimle bu konuda tamamen farklıyız. Kimse kimseden bir şey saklamaz. Bir eşin bir şey istediğini söylemekten utandığı ve tahmin etmeniz, ona sormanız ve soruna bir tür çözüm önermeniz gerektiği olur. Mesela şu anki gibi. Şimdi de sorunumuz, yanımızda oturan adam ve eşimin haftada bir kez komşuya sohbet etmek ve kahve içmek için gittiğini söylemesi. Ondan önce her zaman temiz külot alır ve tuvalete gider. Bunun ne için olduğunu eşim de ben de biliyoruz.
Komşumuz neredeyse üç haftadır iş gezisinde ve ancak bu gece gelmesi bekleniyor. Son iki haftadır eşim her zamanki gibi değildi. Zaten ona aşık olup olmadığını ve onun için ayrılıp ayrılmayacağını dikkatlice sormuştum, çünkü kendi payıma, onda eksik olanı tamamen telafi etmeye çalışıyordum. Örneğin, dün işten sonra onun için bunu iyi yaptım, ardından geceleri birkaç kez. Bugün onunla bu konu hakkında konuştuğumuzda, sadece beni sevdiğini, benden hiçbir yere gitmediğini, ancak komşusuyla yeterince iletişiminin olmadığını çünkü ona ve büyüklüğüne çoktan alıştığını söyledi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimin de iki zayıf noktası var; bunlar kızımızdan birkaç yaş büyük genç erkekler ve büyük yaraklı güçlü erkekler :)
Erkek çocuklar için, hamile kalmaktan korkmayan, yetişkin, güzel bir teyze denemek heteroseksüeldir mutluluk ve amını genişçe uzatan ve doğrudan rahmin içine giren siki olan bir adam ve karım için o mutluluktur :)
Erkek çocuklar için, hamile kalmaktan korkmayan, yetişkin, güzel bir teyze denemek heteroseksüeldir mutluluk ve amını genişçe uzatan ve doğrudan rahmin içine giren siki olan bir adam ve karım için o mutluluktur :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2142 Views
-
Last post by Alexey38991
-
- 5 Replies