Kadınsı erkeklerden ve erkeksi kızlardan hoşlanırım. Buna ne ad vermeliyim?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
IŞİD
Potansiyel seks nesnesi
 Kadınsı erkeklerden ve erkeksi kızlardan hoşlanırım. Buna ne ad vermeliyim?

Unread post by IŞİD »

Ve bende neyin yanlış olduğunu anlamıyorum. 18’den 25’e kadar kadınsı erkeklere (yani erkeklere değil erkeklere) bayılıyorum. ve cesur kızlardan. Başka bir şeyi sevmiyorum. Ama kızlarla seks istemiyorum, sadece romantik ilişkiler istiyorum. Ve gerçekten kadınsı erkeklerle birlikte olmak istiyorum. Bir adamla tanıştığım bir zaman vardı, davranış olarak bir adama benziyordu ama görünüşte uzun saçlı, ince, belli, bebek şeklinde bir yüz. Yani ben ölüyordum (bunu hatırlayarak hala ölüyorum) şimdi ne tür erkeklerin benim tipim olduğunu anlayabilirsiniz, örneğin Ivan Rzhevsky adını yazın (Holidayboy takma adıyla şarkı söylüyor) Onun yüzünden ölüyorum . Ve eğer kızlarsa isimleri girin, örneğin: Ksenia Milas ve Kostya Kupper. Beni deli eden böyle kızlar. Soruyu cevaplayın, bu gerçekten benim başıma mı geliyor ve buna ne denir?
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kadınsı erkeklerden ve erkeksi kızlardan hoşlanıyorum. Buna ne ad vermeliyim?

Unread post by gynecologist_homegrown »

Merhaba!
Hiçbir şey olmuyor😊 Bu sizin zevkiniz!
Bakımlı, yakışıklı erkekler yalnızca memnun edebilir: kişisel hijyene, görünüşlerine ve modaya dikkat ederler. Acımasız metroseksüeller😎
Kızlara gelince: Her ikisinin de adını unuttum) Ksenia Milas Serin! 😚 Forumda erkeksi kızlara duyulan özel arzuyu tartıştılar. Ksenia yüzde yüz bu kategoriye giriyor! Hem erkeklerin hem de kadınların dikkatini kolaylıkla çekecektir.🤩

Kültürde ve sokaklarda bu tür görüntülerde gözle görülür bir artış var. Bir anarşi anı)) Görünüşe göre gençler, "bir kız kadınsı olmalı, bir hanımefendi, bir prenses", "bir erkek cesur bir tank olmalı" gibi çürümüş stereotiplerden bıkmış durumda.
Belki anarşiyi seviyorsunuzdur? Her şeyde, hatta özellikle seks türlerinde.
Ya da ben de öyleyim... Üzgünüm.

Tüm bu adamların fotoğraflarına baktım: Nasıl olduklarını hayal edebiliyorum Şok, görünüşlerinin, davranışlarının parlaklığı ve beklenmedikliğiyle gurur duyuyor. Toplumun basmakalıp tavırlarının tam tersi...

Giydirme oyunlarını sever misiniz? Partnerinizle kıyafet değiştirilsin mi?😉’ 128522 ;

Ne olursa olsun bunlar sizin zevkiniz! Ve bu harika!
IŞİD
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kadınsı erkeklerden ve erkeksi kızlardan hoşlanıyorum. Buna ne ad vermeliyim?

Unread post by IŞİD »

Hayır, giydirme oyunlarını sevmiyorum. Elbiseli erkekler de pek iyi değil. Ama erkek gibi giyinenlerin çok kadınsı bir yüzü ve uzun saçları olabilir.
Ve yatakta çok utangacım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”