Çocuğun sözünü kim izledi?

Görülmesi gerekenler ve görülmemeleri gerekenler
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çocuğun sözüne kim baktı?

Unread post by Pierro »

Hooligan Carrie: 08 Dec 2023, 19:53 Neyden bahsediyorsunuz, açıklayabilir misiniz? Bazıları rahatsız mı oldu, demek ister misin?)
Ben foruma senin hatırın için gidiyorum..
hatta yapma tekrar ortadan kaybolmayı dene!)
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Maksimum »

Strecoza: 08 Dec 2023, 19:08 Yeğenine daha yakından bakalım. Orada kim çalışıyor ve ne kadar kazanıyor?
Okuluyor. Ve annesinin bilimle ilgisi var. Ondan önce de Finlandiya’ya davet edilmişti. Görünüşe göre mükemmel bir uzman, çünkü Fin ve Almanya Masha için savaştı.

Ve vvm’nin zaten yazdığı gibi, artık birçok insan Batı’daki yaşam hakkında konuşuyor. Hem bizim hem de geri dönen yer değiştirenler ve bunların %40’ı geri döndü. Ama bence orada kalanlar özel bir güveni hak ediyor.
Kötü şöhretli Makarevich’in İsrail hakkında nasıl sızlandığını dinleyin.
Little Big Amerika hakkında nasıl sızlanıyor.
Bu stand-up adamları nasıl da uluyor
Ve bunlar da hatırladıklarımı hatırlıyorum.

Tamam, işte bir örnek. Amerika’da bir okul öğretmeni yılda 42-45 bin dolar alıyor. Bize göre bu bir para dağı. Ve orada bu parayla zar zor geçinebiliyorsunuz.
Maaşlarını duyduğunuzda onu rubleye çevirmeyin. Yaşamak için ne kadar paraları kaldığını ve her şeyden nasıl tasarruf ettiklerini sorun.
Sıradan saydığımız her şeye sahip değiliz.
Ve bu bizim için hiç de kolay değil, özellikle de şimdi. Her yer berbat.
Ama işte bir örnek. 17 yaşında evden ayrıldım. O zamandan beri kendi başıma yaşıyorum. Uyuşturucu satmadım ve yasaları çiğnemedim (neredeyse). Ama St. Petersburg’da kendi tek odalı dairem var. Nişanlıma bir ev aldım ve üç ruble alacağız.
Ve benim ne mirasım ne de ipoteğim vardı. 9. sınıf eğitimi.
Hükümetimizin ne kadar sübvansiyon sağladığı hakkında hiçbir fikriniz yok.
Bu arada, Rusya Federasyonu’ndaki mat sermayesi şu anda dünyanın en yüksek başkenti. Dolar bazında olsa bile.
Ve hayır, bizde her şeyin yolunda olduğunu düşünmüyorum. "Adalet yürüyüşünün" Kremlin’e ulaşmamasından dolayı üzgünüm.
Ama vatanımı seviyorum. Ve eminim başaracağız.

Üzerimize ne kadar baskı uygularlarsa biz de o kadar güçlüyüz.
These users thanked the author Maksimum for the post (total 3):
vesaire, Tapkin, Devam etmek
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Venüs »

Mak_Sim: 08 Dec 2023, 22:18
Yeğenine daha yakından bakalım. Orada kim çalışıyor ve ne kadar kazanıyor?
Okuluyor. Ve annesinin bilimle ilgisi var. Ondan önce de Finlandiya’ya davet edilmişti. Görünüşe göre mükemmel bir uzman, çünkü Fin ve Almanya Masha için savaştı.

Ve vvm’nin zaten yazdığı gibi, artık birçok insan Batı’daki yaşam hakkında konuşuyor. Hem bizim hem de geri dönen yer değiştirenler ve bunların %40’ı geri döndü. Ama bence orada kalanlar özel bir güveni hak ediyor.
Kötü şöhretli Makarevich’in İsrail hakkında nasıl sızlandığını dinleyin.
Little Big Amerika hakkında nasıl sızlanıyor.
Bu stand-up adamları nasıl da uluyor
Ve bunlar da hatırladıklarımı hatırlıyorum.

Tamam, işte bir örnek. Amerika’da bir okul öğretmeni yılda 42-45 bin dolar alıyor. Bize göre bu bir para dağı. Ve orada bu parayla zar zor geçinebiliyorsunuz.
Maaşlarını duyduğunuzda onu rubleye çevirmeyin. Yaşamak için ne kadar paraları kaldığını ve her şeyden nasıl tasarruf ettiklerini sorun.
Sıradan saydığımız her şeye sahip değiliz.
Ve bu bizim için hiç de kolay değil, özellikle de şimdi. Her yer berbat.
Ama işte bir örnek. 17 yaşında evden ayrıldım. O zamandan beri kendi başıma yaşıyorum. Uyuşturucu satmadım ve yasaları çiğnemedim (neredeyse). Ama St. Petersburg’da kendi tek odalı dairem var. Nişanlıma bir ev aldım ve üç ruble alacağız.
Ve benim ne mirasım ne de ipoteğim vardı. 9. sınıf eğitimi.
Hükümetimizin ne kadar sübvansiyon sağladığı hakkında hiçbir fikriniz yok.
Bu arada, Rusya Federasyonu’ndaki mat sermayesi şu anda dünyanın en yüksek başkenti. Dolar bazında olsa bile.
Ve hayır, bizde her şeyin yolunda olduğunu düşünmüyorum. "Adalet yürüyüşünün" Kremlin’e ulaşmamasından dolayı üzgünüm.
Ama vatanımı seviyorum. Ve eminim başaracağız.

Üzerimizde ne kadar baskı kurarlarsa o kadar güçlüyüz.
Neden, eğer her şey kötüyse Almanya’da ve bizim için her şey yolunda. Kız kardeşiniz Almanya’ya gitti ve yeğeniniz orada mı okuyor?
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza: 08 Dec 2023, 22:25 , eğer Almanya’da her şey kötüyse, ama burada her şey yolunda. Kız kardeşiniz Almanya’ya gitti ve yeğeniniz orada mı okuyor?
Öncelikle, neredeyse 20 yıl önce ayrıldı. Tam kıçımızdan çıkacakken.
Bilimimiz hâlâ hibelerle destekleniyor. Bu arada kız kardeşim ekşi bir şekilde kesmiyor. Ama iş bulmanın yolu budur.
Fizik alanında kardeş doktor. Burada, Rusya Federasyonu’nda.

Masha ayrıldı çünkü ona hemen bir kariyer verdiler, çünkü ona kendini gerçekleştirme fırsatı verdiler.
Skolkovo ona göre değildi.

Ve aramızda her şeyin harika olduğunu da yazmadım. Sözlerimi çarpıtmaya gerek yok. Pek çok sorunumuz var ve ben, katı bir monarşist olarak sık sık şunu hatırlıyorum: "Stalin seninle değil."
Ama ben gerçekçiyim ve bir sonraki tabaktaki yemeğin daha lezzetli olduğunu düşünmüyorum.
Her yerin artıları ve eksileri vardır
Birisi kendini orada bulur.
Ve burada kendilerini fark edemeyen çoğunluğa orada ihtiyaç yoktur. Ve genel olarak, bunu orada başarmış olsanız da olmasanız da. Orada kimsenin sana ihtiyacı yok. Ve bunu onun sayesinde değil, ona rağmen başardım.
Çünkü oraya taşındığında sanki arkandaki bir köprüyü yakmış gibiydin. Ve ya başarılı olursun ya da dibe gidersin. Bu da motive ediyor.

Benim düşünceme göre kıçın sıcak olduğu yeri aramaya gerek yok. Atalarımız bize bu toprakları, bu tarihi verdi. Ve büyükbabalardan değil, genel olarak bin yıllık atalardan bahsediyorum. Antes ve Sklavinlerin zamanından beri.
Acı çektiler, öldüler, kendilerini feda ettiler. Bizim için ölüme gittiler. O kadar çok mücadele ettiler ki imkansızı birden fazla kez başardılar. Böylece onların torunları bu topraklara sahip olsun, biz de var olalım.
Dünya tarihinde eşine az rastlanan eşsiz bir devlet mirasını bize bıraktılar.
Kurbanlarına ihanet etmek alçaklıktır. Sadece kendini düşünerek uzaklaş.
Öldüğümüzde kimin nerede olduğu önemli değil. Ama ne büyükbabamdan ne de büyük büyükbabamdan utanmak istemiyorum.
Churchill’in dediği gibi ben de son siperde bu ülkeyle birlikte öleceğim. Ve çocuklarıma miras kalması için her şeyi yapacağım.
Ve onlar, Yer Değiştirenlerin lyam’ı gibi kaçmadılar.
These users thanked the author Maksimum for the post (total 2):
vesaire, Tapkin
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Mak_Sim: 08 Dec 2023, 22:55
, eğer Almanya’da her şey kötüyse ama burada her şey yolundaysa. Kız kardeşiniz Almanya’ya gitti ve yeğeniniz orada mı okuyor?
Öncelikle, neredeyse 20 yıl önce ayrıldı. Tam kıçımızdan çıkacakken.
Bilimimiz hâlâ hibelerle destekleniyor. Bu arada kız kardeşim ekşi bir şekilde kesmiyor. Ama iş bulmanın yolu budur.
Fizik alanında kardeş doktor. Burada, Rusya Federasyonu’nda.

Masha ayrıldı çünkü ona hemen bir kariyer verdiler, çünkü ona kendini gerçekleştirme fırsatı verdiler.
Skolkovo ona göre değildi.

Ve aramızda her şeyin harika olduğunu da yazmadım. Sözlerimi çarpıtmaya gerek yok. Pek çok sorunumuz var ve ben, katı bir monarşist olarak sık sık şunu hatırlıyorum: "Stalin seninle değil."
Ama ben gerçekçiyim ve bir sonraki tabaktaki yemeğin daha lezzetli olduğunu düşünmüyorum.
Her yerin artıları ve eksileri vardır
Birisi kendini orada bulur.
Ve burada kendilerini fark edemeyen çoğunluğa orada ihtiyaç yoktur. Ve genel olarak, bunu orada başarmış olsanız da olmasanız da. Sen . orada kimsenin buna ihtiyacı yok. Ve bunu onun sayesinde değil, ona rağmen başardım.
Çünkü oraya taşındığında sanki arkandaki bir köprüyü yakmış gibiydin. Ve ya başarılı olursun ya da dibe gidersin. Bu da motive ediyor.

Benim düşünceme göre kıçın sıcak olduğu yeri aramaya gerek yok. Atalarımız bize bu toprakları, bu tarihi verdi. Ve büyükbabalardan değil, genel olarak bin yıllık atalardan bahsediyorum. Antes ve Sklavinlerin zamanından beri.
Acı çektiler, öldüler, kendilerini feda ettiler. Bizim için ölüme gittiler. O kadar çok mücadele ettiler ki imkansızı birden fazla kez başardılar. Böylece onların torunları bu topraklara sahip olsun, biz de var olalım.
Dünya tarihinde eşine az rastlanan eşsiz bir devlet mirasını bize bıraktılar.
Kurbanlarına ihanet etmek alçaklıktır. Sadece kendini düşünerek uzaklaş.
Öldüğümüzde kimin nerede olduğu önemli değil. Ama ne büyükbabamdan ne de büyük büyükbabamdan utanmak istemiyorum.
Churchill’in dediği gibi ben de son siperde bu ülkeyle birlikte öleceğim. Ve çocuklarıma miras kalması için her şeyi yapacağım.
Ve onlar, Yer Değiştirenlerin lyam’ı gibi kaçmadılar.
Ve kız kardeşin kaçıp kötü mü davrandı? Atalarına ihanet mi ettin? Poposunun daha sıcak olduğu ve orası çok kötü olan bir yer arıyordu ama geri dönmeye niyeti yoktu. 20 yıldır buna mı katlandı?
Sözlerimi çarpıtmıyorum. Sadece i’leri tamamen noktalamanız gerekiyor. Almanya’da durum kötü ama görünüşe göre bizimkinden daha iyi, aksi takdirde kız kardeşiniz uzun zaman önce geri dönerdi.
Şimdi, bize miras olarak bir devlet bırakan atalarımıza gelince, öyle ki bir avuç vicdansız dolandırıcı halkın sırtından semirdi. Onlar altın içinde yüzecek, biz zorluklara katlanacağız. Bu yüzden? Atalarımız bunun için mi kan döktü?
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza, Dikkatlice okuyor musun? Maşa benim kız kardeşim değil. Bu kardeşimin eski sevgilisi.
Ve evet, çok kötü davrandı, üstelik. Örneğin kızını görebilmek için ek para talep etti. Banal şantaj. Ayrıca yeğenimi de kardeşine düşman etmeye çalıştı.

Yine. Orada kötü olduğunu nereye yazdım? Herkesin sorunları olduğunu, burada, Batı’da, hatta Doğu’da bize sıradan gelen şeylerin refah ve lüks sayılacağını defalarca vurguladım.
Ve tam tersi. Bizim için hayatları bulutsuz ve medeni görünüyor.

Dolandırıcılar tüm yüzyıllar boyunca olmuştur ve olacaktır. Ve sanırım, Tanrı’yı ​​yaktıklarında biri ellerini ovuşturdu, "bu ona yaradı."
Bu bir insanda yok edilemez. Tıpkı senin aptallığın sınırındaki kötümserliğin gibi.

Suvorov’un köylülerinden de kâr elde ettiğini düşünmüyordunuz ve Koba, kişisel zenginlik uğruna (ve hayır, partinin) birinin çocuklarının babalarını öldüren sıradan bir bombacıydı. tabii ki kasa).
Ve Lenin "söğütleri" tüketilebilir bir malzeme olarak gördüğü için küçümsedi.
Ve kaç kişi Grozni tarafından ezildi, şehirde dörtnala koşarak eğlendi.
Vaftizci Vladimir nasıl bir yaratıktı?

SSCB’den mi yoksa dindarlardan mı olduğunuzu bilen herkesi araştırdım...
These users thanked the author Maksimum for the post:
Tapkin
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Mak_Sim: 08 Dec 2023, 23:22 Strecoza, Dikkatlice okuyor musun? ? Maşa benim kız kardeşim değil. Bu kardeşimin eski sevgilisi.
Ve evet, çok kötü davrandı, üstelik. Örneğin kızını görebilmek için ek para talep etti. Banal şantaj. Ayrıca yeğenimi de kardeşine düşman etmeye çalıştı.

Yine. Orada kötü olduğunu nereye yazdım? Herkesin sorunları olduğunu, burada, Batı’da, hatta Doğu’da bize sıradan gelen şeylerin refah ve lüks sayılacağını defalarca vurguladım.

Dolandırıcılar tüm yüzyıllar boyunca olmuştur ve olacaktır. Ve sanırım, Tanrı’yı ​​yaktıklarında biri ellerini ovuşturdu, "bu ona yaradı."
Bu bir insanda yok edilemez. Tıpkı senin aptallığın sınırındaki kötümserliğin gibi.

Suvorov’un köylülerinden de kâr elde ettiğini düşünmüyordunuz ve Koba, kişisel zenginlik uğruna (ve hayır, partinin) birinin çocuklarının babalarını öldüren sıradan bir bombacıydı. tabii ki kasa).

SSCB taraftarı mı yoksa dindar mı olduğunu bilen herkesi araştırdım...
Pekala, sonra beynimiz Batı’ya aksın, kaynaklarımız satılıp ceplerimizi doldursun, bir Slav kardeşi Slav’ı öldürsün, biz zorluklara katlanıp tüm dünyayı çocukların tedavisi için ayağa kaldıralım mı? Bu şekilde çalışır. Kendini hizmetçi olarak işe alacaktın. Bu normal mi? Ülkenin parasını kendilerine çeviriyorlar ve bunu kendilerine hizmet etmek için seni işe almak için kullanıyorlar.
Yukarıda karakter hakkında, onurunu savunman gerektiğini yazdın ama kendin hizmet ediyorsun. Bunda bir mantık var, kesinlikle değil.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Zorba Carrie »

Mak_Sim,
Bekle. Profilinizde 23 yaşında olduğunuz yazıyor. Ve 2017’de, siz 16 yaşındayken, St. Petersburg’da olanları ustalıkla tartışıyorsunuz. Sanki orada savaşmış gibi yazıyorsun. HAYIR? Nerede, hangi konuda güvenebilirsiniz? St. Petersburg’daki seks maceraları hakkında mı yoksa hala LPR hakkında mı?
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Hooligan Carrie: 09 Dec 2023, 00:01 Mak_Sim,
Bekle. Profilinizde 23 yaşında olduğunuz yazıyor. Ve 2017’de, siz 16 yaşındayken, St. Petersburg’da olanları ustalıkla tartışıyorsunuz. Sanki orada savaşmış gibi yazıyorsun. HAYIR? Nerede, hangi konuda güvenebilirsiniz? St. Petersburg’daki seks maceraları mı yoksa hala LPR hakkında mı?
Eşimin yaşı belirtildi. Başlangıçta takma adın Maxim ve Katya olması gerekiyordu. Bu forum gibi diğer sitelerde beni bu takma adla tanıyorlar. Veya Maxim ve Christina (daha az sıklıkla), Chris benim eski takma adımdır.
Kendimi belirtmedim, biraz büyüğüm ama çocuk gibi görünüyorum.

Biz St. Petersburg’luyuz. Milis dönemi LPR’deydi. Ve ayın 17’sine kadar ben de aynı şekilde oradaydım.

Hem burada hem de orada seks maceraları yaşandı. Ve daha fazlasının nerede olduğunu söyleyemem.

Ve benimki benden "uzman görüşü" için teşekkür etmemi istedi. Hoşuna gitti.

Ve referans olması açısından, hem 15 hem de 16 yaşında ön saflarda savaşan adamları tanıyordum.
15 yaşındaki oyuncu artık olgunlaştı ve resmi olarak ön uçta yer alıyor.
Ve 16 yaşındaki çocuk öldü. Onu şahsen tanımıyordum, St. Petersburg’da teyzemin komşu okulunda okudu.

Rusya Federasyonu’nun merkezinden de duydum (şehri hatırlamıyorum) ) bir adam yetimhaneden cepheye koştu.
Ve Almanya’dan (Rus) bir adam da Slavensk’teydi. Sonra "Benim Savaşım" adlı bir kitap yazdım (sanırım). Bu hayatta kaldı (görünüşe göre).
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mak_Sim: 09 Dec 2023, 00:20 Eşim için yaş belirtildi.
Katılımcı Mak_sim için yaş belirtildi, erkek, 23 yaşında. Cinsiyetinizin sizin ve eşinizin yaşı olduğunu tahmin etmek için gerçekten Vanga olmanız gerekir. Çoklu hareket.
Mak_Sim: 09 Dec 2023, 00:20 Hem burada hem de orada seks maceraları yaşandı. Ve başka nerede olduğunu söyleyemem.
Oraya bunun için mi gittin? Cidden? 16’dan itibaren mi?
Geri kalanı hakkında yorum bile yapmayacağım. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında cephede çocuklar da vardı, onlara "alayın oğlu" deniyordu ve cephede çocuklara yer olmadığı için ilk fırsatta evlerine gönderildiler.
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Holigan Carrie,
Evet, ile bu bir hatadır. Daha sonra hesabımı yeniden oluşturmayı denedim. Ancak girişler konusunda kafam karıştı, birden fazla forumum var. Ve golü attı. Buraya nadiren bir şeyler yazarım.
Ve kimin umurunda, bu altı ay veya daha fazla sürede ilk dikkat eden sizsiniz.
Evet ve buna hiç önem vermedim.

Fergal beni hatırlamalı, konuştuk ve TG’de de (görünüşe göre).
Gönderi MFM ve seks partisi hakkındaydı.

Hayır, 16 yaşımdayken cepheye gitmedim. Az önce Donbass’ı genç yaşta savunan adamlardan örnekler verdim. Şahsen tanıdığım veya şu veya bu şekilde yolumun kesiştiği kişilerden.
Forum spesifik olmasaydı röportajlarımı yayınlardım.
Orada çocuklara yer olmadığına katılıyorum. Kadınlar da öyle. Ama herkes yürüyordu ve onları eve geri döndürmek zordu.

Şimdi hatırladım. Belki bir gün havaya uçacak ve adı unutulmayacak.
Ayın 14’ünde Lisichansk’ta 16 yaşında bir adam beyne yaklaştı. Sergey "Şahin". Tabura katılmayı istedim. Reddedildi.
Silahı nereden aldığını bilmiyorum, yoldaşlarını topladı, ekibini kurdu.
Bunlar Genç Muhafızlar. Kesinlikle biliyorum, orada üç kız vardı. Arkadaşlar xs.
Ayın 15’inde bize kontrol noktaları ve Ukrayna hareketleri hakkında bilgi verdi...ve verileri diğer destekçilerimize göre daha doğruydu.
Ve bunu basitçe yaptı. Arkadaşlarımı, biramı ve köpeğimi yanıma aldım ve bir grupla birlikte yürüdüm.
Onların onu unutmasını istemiyorum.

Seks maceraları hakkında . Biri diğerine müdahale etmedi. Milislerde bize ayda 15 bin ruble ödeniyordu. 4-8 tonluk yerel maaşla - çok para. Ben bir çavuş + muharip gibiyim - 22-23 tona kadar koştum.
Tatilde/emekliyken veya üsteyken zaman kaybetmemeye çalıştım. Adrenalin tüm hızıyla devam ediyor. Ve her gün sonuncusu gibi. Orada neredeyse evleniyordum.
Geçen gün başarısız olan kayınpederimin daha sonra yaralandığını yazmıştım.

Regl döneminde Lugansk’ta yanıma geldi. Orada bir ay geçirdik. Kendilerine hiçbir şeyi inkar etmediler (maaş zaten dolar cinsinden ödeniyordu).
Evet ve metreslerimle arkadaş oldum.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mak_Sim: 09 Dec 2023, 01:00 Forum spesifik olmasaydı röportajlarımı yayınlardım.
Kesinlikle. Forumun konusuna odaklanalım. Herkes röportajlarınızla ilgilenmiyor. Yanlış forum.
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Endişeli »

Tanıdığım birinin bu diziyi izlediğini öğrenirsem onunla iletişimimi keserim.
Az gelişmiş olanlara saygı duymuyorum.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by vesaire »

Strecoza: 08 Dec 2023, 23:09 Şimdi bir avuç vicdansız dolandırıcı milletin sırtından semirsin diye bize devleti miras bırakan atalarımıza gelince. Onlar altın içinde yüzecek, biz zorluklara katlanacağız. Bu yüzden? Atalarımız bunun için mi kan döktüler?
Dolandırıcılar her zaman vardı ve olacak. Bu insan doğamızda var. Ülkemiz çok zengin. Bu yüzden ülke çapında şişman dolandırıcılar ve kötü niyetli kişiler var.
Zorluklara dayanabileceğimizi mi söylüyorsunuz? Tam olarak değil. arkadaşım Almanya’da. Şimdi evde +24’üm var, pencerenin dışında -30’a yaklaşıyor. İstersem +26 yaparım, cebimi hiçbir şekilde etkilemez. Bir arkadaşım ve ailesi Almanya’nın güneyinde bütün kış boyunca donuyorlar. Onlar sudan tasarruf ediyor, biz de tereddüt etmeden döküyoruz. Her tarafta açık alanlarımız var; özgürlük var. Ve bir günde ülkeyi geçersiniz ve etrafınızdaki her şey başkasının olur. Ve Almanya’nın kendisi de işgal altında. Almanya işgal için ABD’ye her yıl 30 milyar euro ödüyor. Bu, en büyüğü Ramstein dahil olmak üzere Amerikan üslerinin bakımına ilişkin bütçeye dahildir.
Her Alman şansölyesinin, yemin etmeden önce bile, bunu imzalaması gerekmektedir. - Şansölye Yasası denir. Belgenin içeriği, Willy Brandt’ın yakın arkadaşı olan Özel Görevler Bakanı (1972 - 1974) Egon Bahr bu konuda konuşana kadar tamamen gizli tutuldu. Bunu kendi gözleriyle gördü. Kısa süre sonra öldü ama sırrı keşfettiği için değil. Hayır, yakında öleceğini bildiği için insanların gözünü açmakta acele ediyordu. Her Alman Şansölyesi, doğrudan ABD Kongresi’ne ve
ABD Başkanına bağlı olduğunu ve ABD çıkarlarına zarar verecek hiçbir şey yapamayacağını imzalamalıdır."

(Ayrıca, Müttefikler ile Batı Almanya arasında 1949’da yapılan gizli bir anlaşma, Müttefiklerin 2099’a kadar Alman gazete, radyo ve televizyonlarına sahip olmasını ve Alman altın rezervlerinin Amerika Birleşik Devletleri’nde depolanmasını içeriyor.

Hans Weber
siyaset uzmanı ve aktivist. Kendisine yalnızca "vatansever" diyor
14 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Strecoza , bir de maaşlarını döviz kuruna çevirmemek lazım, giderleri farklı. Ve maaşlar vergi kesintisi yapılmadan belirtiliyor. Tanıdığım bir kaynakçı, Kanada’daki meslektaşlarının döviz kuru cinsinden büyük miktarda para aldığından şikayet etti. Vergiler ve konut için ne kadar olduğunu anlamaya başladık, ayda yüz dolarıyla burada daha da kötü yaşamadığı ortaya çıktı.
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza,
Her şey tepetaklak KAFA. Hizmetçi olarak çalışmak, seks arzularını yerine getirmek ve kendi onuruna sahip olmak iki farklı şeydir
Bir kereden fazla emdin ve kıçına soktun, inkar değil. Senin saygınlığın yok mu? Hiç arkanızdan pislik ve kusmuk temizlediniz mi? Çocuklar veya misafirler için önemli değil. Bu sizin onurunuzu zedelemiyor mu? Yoksa seks oyunlarınız, kişisel öz saygınız, kişisel sınırlarınız mı var... Tahmin etmekten korkuyorum.
O halde canlı bir insanı amınızla nasıl dürtebilirsiniz? Bu onu küçük düşürür. Evet, bunu yapamazsın?

Kimin için çalışıyorsun, öğrenebilir miyim? Ev hanımı mı yoksa kendi işiniz mi? Ah, böyle biriyle uzun zaman önce iflas etmiş olurdu. Amcan için mi çalışıyorsun? Ama 90’larda bize iş verenlerin yüzde 99’u onları sizden ve benden çaldı. Bu seni rahatsız etmiyor mu?
Ve yaşadığınız ev atalarınızdan alınan toprakların üzerinde duruyor. Kimmerler yaşadı, Agathistler, İskitler veya Finno-Ugor halkları; hiç fark etmez.
Yani, hepimiz berbat durumdayız
Hepiniz bu karışımın içindesiniz. Senin için kişi a priori suçludur, ama sen hiç çalmadın mı? Hiç başkasından bir şey aldın mı? Ama yalan söylemek iyi değil.
Senin gibi hırsızlar için çalışmak, yani hizmetçi olarak çalışmak, onurun aşağılanmasıdır. Yani sen bir hırsızsın. Çocuğunuz sizin elinizden yemek yiyerek aşağılanıyor.
Mantığınıza göre.
Mantığınızın saçmalığını göstermeye çalışıyorum.
Eğer işler bu şekilde yürümezse ellerimi yıkayacağım. Burası bir klinik.

Sonra, Slavlar Slavları öldürüyor.
Eğer kan kardeşim yıllarca küçük kardeşimi öldürürse ve tüm ailemizi öldürmekle tehdit etse, inanın elim titremez. Ve sonuçları umurumda değil.
Bir sivil geliyor. İlk defa değil.
Ve şunu da hatırlatmak isterim ki...sempati duyduğunuz kişiler Odessa’da insanları diri diri yaktılar.
İzvarino’da tankları mülteci sütunlarına doğrudan ateşle çarptı. Buna ölüm yolu denir.
Bir tanktan Pervomaisk ve Slavensk’e sanki atış poligonundaymış gibi ateş ettiler.
Onlardan sonra 14’üncü ayda, DPR’de yalnızca ilk ayda 500 sivil ceset buldular ve aralarında hamile olanlar da vardı kadınlar da orada
Orada kamera varken tutuklularımızı ve sivilleri vurdular. Kherson bölgesinde Rusya Federasyonu pasaportu alan çocukların pasaportları dizlerine çivilendi. Taburdaki meslektaşım bu adamları şahsen tanıyor. İnanın bana yalan söylemedi.
Çünkü daha kötü şeyler gördüm. Burada bunlardan bahsetmeyeceğim.
Böyle bir şeritimiz var. "İnsanları öldüren insanları da öldürüyorum. Çünkü insanları öldürmek kötüdür" .
Korumaya çalıştığınız kişiler artık devlet kanallarında Moskovalı çocukların sayısının üçten az olduğuna (iki genci öldüren bir kız hakkında) gülüyorlar.
Siz de öyle misiniz? onları akraba olarak mı kaydettirdiniz?
Ve oradaki herkesin böyle olduğunu söylemeyeceğim. Ama durdurulmazlarsa böyle olacaklar.
Ya da yarın evimize gelecekler. />
Sonra, kaynakların satışı hakkında. Peki, ıssız bir adaya gidin. Çünkü eviniz, insanların yüzyıllardır onlar için savaştığı göz önüne alındığında, yağmalanmış kaynaklardan inşa edilmiş ve ısıtılmıştır.>
Beyin göçü hakkında.
Emin değilim, ama muhtemelen oradan ayrılıyorlar ama daha fazlası geliyor. Peki sızıntımız bu kadar felaketse, hançerleri nasıl bulduk? Peki neden 90’larda bile roketlerimiz ve bir bütün olarak uzay programımız rekabetçiydi (Luna25 hakkında tek kelime bile yok). Farmakoloji dünyada ilk üç arasında... ve kendine güvenen ilk üç bazen aslında 1 numara oluyor.
Biri ayrılıyor. İnsanlar senin gibi. Çoğu sessizce geri dönüyor. Ve çoğu zaman orada bir yer bulamıyor ama geri dönmek zaten orada kalmaktan daha zor.
Birçoğumuz yurt dışında başarıya ulaştı mı? Birimler. Yoksa itiraz edebilir misin?
Matematikçilerimiz, fizikçilerimiz ve Ber sporları zirvede, madalya alıyorlar
Batı’ya yetiştiğimiz için de kalıyorlar.

Sızlananlardan bıktık. Her şey kötü, orası daha iyi… Umurumda değil. Devam et, iyi şanslar.
Saygılarımızla. Sızlananlar ve liberaller ağladı.
Kapa çeneni. Buna yanıt olarak sızlanma duyarsam, yanıt olarak size yazarım.
Viktor (git-git)
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Viktor (git-git) »

Rus dizilerini izlemedim ve asla izlemeyeceğim. Film çekmeyi bilmiyoruz.
These users thanked the author Viktor (git-git) for the post (total 2):
Zorba Carrie, Gudgeon
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Poma_21, zkd
Hariç tutma bölgesi
Okul. Guy Germanicus.
Klinik 13
Stajyerler

Hayır?
Viktor (git-git)
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Viktor (git-git) »

HAYIR. Yerli yaratımları izlerken şiddetli bir utanç duyuyorum. Nedenini bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki, başarılı olmaya çalışmayanlar yazarlar değil, yönetmenler değil, oyuncular değil. Yani tüm bunlar inandırıcı görünmüyor.
Bu arada Hollywood da düşüşe geçti, son 5 yıldır tam bir rezalet.
These users thanked the author Viktor (git-git) for the post:
Devam etmek
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tapkin »

Strecoza: 08 Dec 2023, 23:33
Mak_Sim: 08 Dec 2023, 23:22 Strecoza, sen hiç dikkatli okur musun? Maşa benim kız kardeşim değil. Bu kardeşimin eski sevgilisi.

SSCB taraftarı mı yoksa dindar mı olduğunu bilen herkesi araştırdım...
Pekala, sonra beynimiz Batı’ya aksın, kaynaklarımız satılıp ceplerimizi doldursun, bir Slav kardeşi Slav’ı öldürsün, biz zorluklara katlanıp tüm dünyayı çocukların tedavisi için ayağa kaldıralım mı? Bu şekilde çalışır. Kendini hizmetçi olarak işe alacaktın. Bu normal mi? Ülkenin parasını kendilerine çeviriyorlar ve bunu kendilerine hizmet etmek için seni işe almak için kullanıyorlar.
Yukarıda karakter hakkında, onurunu savunman gerektiğini yazdın ama kendin hizmet ediyorsun. Kelimenin tam anlamıyla bunda bir mantık var.
Marinka "" bugün uyanacaksın ve bundan utanmalısın dün buradaydın, bir insana rastladım, iyice düşünmeye başlayınca öyle bir “ŞAPKA” çıkıyor ki!((
Dinlenmen, gitmen ve tüm dertlerinden kurtulman lazım.. .alkol var, gece kulüplerine gitmek, sonunda seks...
:cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Maksimum
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Tapkin, iyi geceler.
Peki bu yusufçuk Marinka mı?
Vay canına. Eski bir arkadaş.
Zaten bir ısırık aldık....
Bunu kötü niyetle yapmıyorum.
Aslında çok güzel duygular yaşadım... ama bir insan okumadığında, tartışmadan kendi başına ayakta durduğunda vs. bir daire içinde bu biraz çıkarım yapıyor.

Kısa süre önce özel bir mesajla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Hatta hoşuna gitti. Bazen sevimli
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Mak_Sim: 09 Dec 2023, 05:53 Tapkin, iyi geceler.
Peki bu yusufçuk Marinka mı?
Vay canına. Eski bir arkadaş.
Zaten bir ısırık aldık....
Bunu kötü niyetle yapmıyorum.
Aslında çok güzel duygular yaşadım... ama bir insan okumadığında, tartışmadan kendi başına ayakta durduğunda vs. bir daire içinde bu biraz çıkarım yapıyor.

Kısa süre önce özel bir mesajla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Hatta hoşuna gitti. Güzel olabilir
Günaydın, Sibirya’da sıcaklık zaten 10 ve -35.
Yerel bir cazibe, yine de sık sık "süpürüldü" .. ..sanki bu kaçınılmazmış gibi buna alıştım!
Ve o her anlamda çekici bir bayan! :özür dilerim:
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Tapkin: 09 Dec 2023, 05:22 Dinlenmeye ihtiyacın var, gidip tüm ağır şeylerden kurtulmalısın...alkol var, gece kulüplerine gitmek, sonunda seks...
O yapmıyor ağır olanlara ihtiyacım yok). Bırakın yürüyüşe çıksın, kar gidecek).

55 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim: 09 Dec 2023, 05:53 Kısa süre önce özel bir mesajla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Hatta hoşuna gitti. Bazen tatlı
Bazen esprili).

40 saniye sonra gönderildi:
Tapkin: 09 Dec 2023, 05:57 Günaydın, Sibirya’da saat zaten 10 ve -35.
nNeyi anlamadım, +10?
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

vvm: 09 Dec 2023, 06:49
[quote=Tapkin post_id=302957 time=1702088541 user_id= Onun için zorlanmaya gerek yok). Bırakın yürüyüşe çıksın, kar gidecek).

55 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim: 09 Dec 2023, 05:53 Kısa süre önce özel bir mesajla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Hatta hoşuna gitti. Bazen tatlı
Bazen esprili).

40 saniye sonra gönderildi:
Tapkin: 09 Dec 2023, 05:57 Günaydın, Sibirya’da saat zaten 10 ve -35.
nNe -Anlamadım, +10?
orada + hayır, sabah 10))
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Tapkin,
Yakınlarda hava daha sıcak Yenisey, açık deniz -32. Ama nem oranı yüksek.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

vvm: 09 Dec 2023, 08:39 Tapkin,
nYenisey yakınlarında hava daha sıcak, açık deniz -32. Ama nem yüksek.
Ben de bir nevi "DENİZ"de yaşıyorum... gerçi balıkçılar zaten bu denizde yürüyor)) )
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Tapkin: 09 Dec 2023, 08:45 Eh, ben de bir bakıma "DENİZ"de yaşıyorum...her ne kadar balıkçılar zaten orada yürüyor olsa da))
Ne zaman onlar Hidroelektrik santralimizi yaptık, 25 kilometre boyunca suyun donmayacağını varsaydılar. 200 km yol aldık))).

https://i.postimg.cc/ZKFV3XCx/IMG-20231209-133345.jpg

https://i.postimg.cc/50sf6s84/IMG-20231209-133433.jpg

https://i.postimg.cc/QCSSLTLn/IMG-20231209-133550.jpg

https://i.postimg.cc/kXQR5mBq/IMG-20231209-133614.jpg
Народу нравится, купаются).
Я тут с женой, гуляя по острову в прошлые выходные, полчаса стояли смотрели на женщин в купальниках, аж самому захотелось с ними поплескаться))).
Они говорят, что чем сильнее мороз, тем теплее в воде, что в -35 купаться приятнее всего))).
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Zorba Carrie, Tapkin
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mak_Sim: 09 Dec 2023, 02:22 Strecoza,
nHer şey tepetaklak. Hizmetçi olarak çalışmak, seks arzularını yerine getirmek ve kendi onuruna sahip olmak iki farklı şeydir
Bir kereden fazla emdin ve kıçına soktun, inkar değil. Senin saygınlığın yok mu? Hiç arkanızdan pislik ve kusmuk temizlediniz mi? Çocuklar veya misafirler için önemli değil. Bu sizin onurunuzu zedelemiyor mu? Yoksa seks oyunlarınız, kişisel öz saygınız, kişisel sınırlarınız mı var... Tahmin etmekten korkuyorum.
O halde canlı bir insanı amınızla nasıl dürtebilirsiniz? Bu onu küçük düşürür. Evet, bunu yapamazsın?

Kimin için çalışıyorsun, öğrenebilir miyim? Ev hanımı mı yoksa kendi işiniz mi? Ah, böyle biriyle uzun zaman önce iflas etmiş olurdu. Amcan için mi çalışıyorsun? Ama 90’larda bize iş verenlerin yüzde 99’u onları sizden ve benden çaldı. Bu seni rahatsız etmiyor mu?
Ve yaşadığınız ev atalarınızdan alınan toprakların üzerinde duruyor. Kimmerler yaşadı, Agathistler, İskitler veya Finno-Ugor halkları; hiç fark etmez.
Yani, hepimiz berbat durumdayız
Hepiniz bu karışımın içindesiniz. Senin için kişi a priori suçludur, ama sen hiç çalmadın mı? Hiç başkasından bir şey aldın mı? Ama yalan söylemek iyi değil.
Senin gibi hırsızlar için çalışmak, yani hizmetçi olarak çalışmak, onurun aşağılanmasıdır. Yani sen bir hırsızsın. Çocuğunuz sizin elinizden yemek yiyerek aşağılanıyor.
Mantığınıza göre.
Mantığınızın saçmalığını göstermeye çalışıyorum.
Eğer işler bu şekilde yürümezse ellerimi yıkayacağım. Burası bir klinik.

Sonra, Slavlar Slavları öldürüyor.
Eğer kan kardeşim yıllarca küçük kardeşimi öldürürse ve tüm ailemizi öldürmekle tehdit etse, inanın elim titremez. Ve sonuçları umurumda değil.
Bir sivil geliyor. İlk defa değil.
Ve şunu da hatırlatmak isterim ki...sempati duyduğunuz kişiler Odessa’da insanları diri diri yaktılar.
İzvarino’da tankları mülteci sütunlarına doğrudan ateşle çarptı. Buna ölüm yolu denir.
Bir tanktan Pervomaisk ve Slavensk’e sanki atış poligonundaymış gibi ateş ettiler.
Onlardan sonra 14’üncü ayda, DPR’de yalnızca ilk ayda 500 sivil ceset buldular ve aralarında hamile olanlar da vardı kadınlar da orada
Orada kamera varken tutuklularımızı ve sivilleri vurdular. Kherson bölgesinde Rusya Federasyonu pasaportu alan çocukların pasaportları dizlerine çivilendi. Taburdaki meslektaşım bu adamları şahsen tanıyor. İnanın bana yalan söylemedi.
Çünkü daha kötü şeyler gördüm. Burada bunlardan bahsetmeyeceğim.
Böyle bir şeritimiz var. "Ben insanları öldüren insanları öldürüyorum. Çünkü insanları öldürmek kötü." .
Korumaya çalıştığınız kişiler artık devlet kanallarında Moskovalı çocukların sayısının üçten az olduğuna gülüyorlar (ikisini öldüren bir kız hakkında) gençler).
Onları akraba olarak kaydettiniz mi?
Ve oradaki herkesin böyle olduğunu söylemeyeceğim. Ama durdurulmazlarsa bu hale gelecekler.
Ya da yarın evimize gelecekler.

Sonra, kaynakların satışı hakkında. Peki, ıssız bir adaya git. Çünkü eviniz yağmalanan kaynaklarla inşa ediliyor ve ısıtılıyor. Ve ayrıca insanların yüzyıllardır onlar için savaştığını düşünürsek kanlı.

Beyin göçü hakkında.
Emin değilim ama muhtemelen yalnızca ABD bundan zarar görmüyor. Gerçi onlar da oradan ayrılıyor. Ama daha fazlası geliyor.
Peki sızıntımız bu kadar felaketse, hançerleri nasıl bulduk? Lobanov’un tüfekleri neden bu kadar uhhh... neden 90’larda bile roketlerimiz ve uzay programımız bir bütün olarak rekabetçiydi? (Ay hakkında tek kelime yok25).
Farmakolojimiz neden dünyanın en iyileri arasında? Ve ilk üçte... hatta bazen 1 numarada.
Birisi ayrılıyor. İnsanlar senin gibi. Çoğu sessizce geri dönüyor. Ve çoğu zaman orada bir yer bulamıyor ama geri dönmek zaten orada kalmaktan daha zor.
Birçoğumuz yurt dışında başarıya ulaştı mı? Birimler. Yoksa itiraz edebilir misin?
Matematikçilerimiz, fizikçilerimiz ve Ber sporları zirvede, madalya alıyorlar
Batı’ya yetiştiğimiz için de kalıyorlar.

Sızlananlardan bıktık. Her şey kötü, orası daha iyi… Umurumda değil. Devam et, iyi şanslar.
Saygılarımızla. Sızlananlar ve liberaller ağladı.
Kapa çeneni. Buna yanıt olarak sızlanmalar duyarsam sana neden cevap yazayım
Eh, yine kendi başınasın! Senden forumun konusuna daha yakın yazmanı istedim, diğer forum kullanıcıları - konuyu nasıl başka yöne çekebilirler - hayır, yine sen... Burası bir seks forumu, anladın mı? Seks hakkında.
Daha önce seks hakkında yazmıştın, nasıl olduğunu bildiğini ve yapabileceğini biliyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Maksimum
fare
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by fare »

Mak_Sim: 08 Dec 2023, 14:54 Hayır, savaşa karşı değilsiniz. Bunun size getirdiği rahatsızlığa karşısınız.
Akrabalarımızın 9 yıl boyunca bodrumlarda yaşamasını kesinlikle umursamıyorsunuz.
9 yıl boyunca her gün sivillerin ölmesini umursamıyorsunuz. , hepsinin suçu sadece Rus olmaları.
Ortak vatanımızda atalarımızın mezarlarının ve anıtlarının yıkılmasını umursamadınız.
Melekler Bulvarı bize yabancı bir şey. Sen. Kapınızın eşiğinde değil. Burası yabancı bir ülke, yani diğer insanların çocukları.
Swift geri döndüğü ve Barbie beyazperdede gösterildiği sürece umurunda değil.

Öyle mi Bütün ülke üzerinde genel olarak bir baskının olduğunu, bizi kansere sürüklemek istediklerini hiç düşünmemiştim. Size göre bunlar Kremlin’in mide bulandırıcı derecede hileli propagandasının sözleri.
Ve düşmanın üsleri yaklaşıyor, bu saçmalık, kimse bize saldırmayacak...
Kulübeniz sınırda çünkü huzur içinde yaşarsanız zorba cüzdanınızı almaz veya size tecavüz etmez. Komşusuna tecavüz etmesi de onların kişisel sorunudur. "Sıradaki" biz değiliz
Ukraynalıların yaz için bir saldırı hazırlığında olmaları size saçma geliyor. Burası Ukrayna, Rusya Federasyonu sınırlarına saldırmak aptalca değil. Nükleer silahımız var, değil mi?
Ve birkaç gün içinde St. Petersburg’a ulaşmış olacaklardı. Tıpkı Moskova’dan önce olduğu gibi. Çünkü ülkemizin yarısı böyle düşünüyor. Ordu da öyle düşünüyordu.

Hiç umursamıyorsun. Bu bir protesto değil. Etrafınızda olup bitenler sizi ilgilendirmiyordu. Sen de o devekuşu kadar apolitiksin.
Profiline bakılırsa benim yaşımdasın ve sen de Lugansk’lısın. Burada yazdıklarınızı okudum ve Lugansk bölgesinin öfkeli bir yurtseveri olarak size bir sorum var. Bölgeniz için neler yaptınız? Anladığım kadarıyla St. Petersburg’da dikkatli yaşıyorsunuz, hayattan keyif alıyorsunuz. Lugansk’a giderseniz bunu yalnızca cinsel maceralar için yapın. Ve arkadaşlarınız, akrabalarınız bomba sığınaklarında oturuyor, çocuklar ölüyor. Altı yıldır (2017’den beri), ifadeyi bağışlayın, Anavatanınızı savunmak için hiçbir şey yapmadınız ve şimdi kardeşim siz burada forumda otururken bir makineli tüfek alıp sizin için ölmeli mi? Biliyorsunuz vicdan diye bir şey var. Yani sen vicdansız bir insansın.
Herkes için bu kadar güncel konuların neden buradaki cinsel forumda tartışıldığını hiç anlayamıyorum. Bu formatta yaşam ve ölüm hakkında, hayal edilen değil de gerçek hakkında tartışmak utanç verici! Burada benim gibi "enayilerin" yanı sıra yetişkin erkekler ve kadınlar da var. Bu konuyu ve diğer siyasi konuları tartışabileceğim pek çok platform var. Ama burada bunu yapmaktan utanıyorum. Yazıklar olsun şimdi canlarını tehlikeye atanlara, yazıklar olsun çoktan ölmüş olanlara! Üzgünüm!
These users thanked the author fare for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

fare, katılıyorum. Bir seks forumunda seks hakkında konuşmak istiyorum. Normal insan cinsiyeti.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Hooligan Carrie: 09 Dec 2023, 11:34 Seks forumunda seks hakkında konuşmak istiyorum. Normal insan seksi
Buradaki konu seksle ilgili değil.
Seksle ilgili bir konu oluşturun, size yazarım))) .
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

vvm: 09 Dec 2023, 11:47
Seks forumunda seks hakkında konuşmak istiyorum. Normal insan seksi
Buradaki konu seksle ilgili değil.
Seksle ilgili bir konu oluşturun, size yazarım))) .
Kesinlikle. Sinemayla ilgili tema. Ama herkes sinemayı çoktan unuttu.
Bir konu oluşturdum ama yine iki veya üç cevap olacak. Ve herkes yeniden siyaset uğruna mücadeleye koşacak.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Beluga
fare
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by fare »

vvm: 09 Dec 2023, 11:47 Buradaki konu seks değil).
Seks hakkında konu aç, sana yazarım))).
Biliyorsun, avatarına baktığımda seninle seks hakkında hiç konuşmak istemiyorum. Üzgünüm, bu sadece benim görüşüm. Belki de çok etkileniyorum!
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

mouse: 09 Dec 2023, 11:58
Buradaki konu seks değil).
nBiliyorsun, avatarına bakınca seninle seks hakkında hiç konuşmak istemiyorum. Üzgünüm, bu sadece benim görüşüm. Belki de çok etkileniyorumdur!
Peki....amcanı gücendirme! :cat1: Sabahları neden bu kadar huysuz oluyorsun bebeğim?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
fare, vesaire, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Beluga
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

mouse: 09 Dec 2023, 11:58
Buradaki konu seks değil).
nBiliyorsun, avatarına bakınca seninle seks hakkında hiç konuşmak istemiyorum. Üzgünüm, bu sadece benim görüşüm. Belki de çok etkileniyorumdur!
Avatarına değil, fotoğrafa bakıyorsun... Vay be :oops:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
fare, vesaire, Beluga
fare
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by fare »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Dec 2023, 12:04 avatarına değil fotoğrafa bakıyorsunuz.. wow
Biliyor musun, bu yüz ifadesiyle... vay be, hiçbir faydası olmayacak. Daha da kötüsü. Bunun siyasi bir çılgınlık halinde yüzüne nasıl çarpacağını hayal edebiliyorum. *x) O halde henüz elimde hiçbir fotoğraf yok. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum?
vesaire
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

mouse: 09 Dec 2023, 12:17
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Dec 2023, 12:04 avatarına değil fotoğrafa bakıyorsunuz... vay be
Biliyor musun, bu yüz ifadesiyle... vay be, hiçbir faydası olmayacak. Daha da kötüsü. Bunun siyasi bir çılgınlık halinde yüzüne nasıl çarpacağını hayal edebiliyorum. *x) O halde henüz elimde hiçbir fotoğraf yok. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum?
Bu çifte gülüyorum :-D :-D :-D
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
vesaire, Beluga
fare
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by fare »

Hooligan Carrie: 09 Dec 2023, 12:02 Hadi....amcanı gücendirme! Bu sabah neden bu kadar huysuzsun bebeğim?
Özür diledim. Ama bu koltuk siyasetçileri ve aynı askerler bizden bıktı. Gerçek hayatta bunu zaten anladılar ve şimdi burada da. Tüm! İtaatkarım ve bir daha bu konulara adım atmadım. Peki, hepsi...
Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

mouse: 09 Dec 2023, 12:17
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Dec 2023, 12:04 avatarına değil fotoğrafa bakıyorsunuz... vay be
Biliyor musun, bu yüz ifadesiyle... vay be, hiçbir faydası olmayacak. Daha da kötüsü. Bunun siyasi bir çılgınlık halinde yüzüne nasıl çarpacağını hayal edebiliyorum. *x) O halde henüz elimde hiçbir fotoğraf yok. Bunun iyi mi yoksa kötü mü olduğunu bilmiyorum?
evet, normal bir yüz ifadesi, eşek ya da amcık olmaması iyi.. aksi takdirde, öyle olur Buradaki avatarların %80’inin anal/vajinal açıklıkları olduğunu biliyorsunuz.. onlarla iletişim kurduğunuzda onları görmek çok rahatsız edici.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
vesaire, fare, Eustace, Beluga
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Dec 2023, 12:44 evet normal yüz ifadesi, iyi ki eşek ya da amcık değil..
Burası bir seks forumu gibi, neden olmasın? Benim de göğüslerim var)
Last edited by Zorba Carrie on 09 Dec 2023, 12:54, edited 1 time in total.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
vesaire, Beluga
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by fare zehiri »

Hooligan Carrie: 09 Dec 2023, 12:46
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Dec 2023, 12:44 evet, normal yüz ifadesi, eşek ya da amcık olmaması iyi..
SKS forumu gibi neden olmasın? Benim de ave’imde göğüslerim var)
Ava’nızda tam bir insan var. Neredeyse tamamı.
A ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, sanırım özellikle anal-genital avatarlardan bahsediyor)))
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 4):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, vesaire, Zorba Carrie, Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Film”