Teknolojide değil, programlarda. Excel her şeyi yapar. Bir "şema veya diyagramda" herhangi bir şey yapmadan önce, net bir teknik spesifikasyona ve hangi sonucu elde etmek istediğinize ihtiyacınız vardır. Bundan sonra görebilirsiniz. Bütün bunlar ne için? Bir anket yapın, sadece soruları net bir şekilde formüle edin. ve kısacaNatali_Natali: ↑05 Dec 2023, 21:13 İnsanlar .. teknolojiden anlayanlar .. eğer bu mümkünse .. böyle bir diyagrama "giriş yapma" fırsatıyla nasıl bir diyagram veya diyagram "yazar" .. kim nefret eder pedoHVilov... n
Forum yönetimi için katılımcıların anketi
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Forum yönetimi için katılımcılara yönelik anket
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Ama bunu yapabiliriz. kalabalıkta, sanırım... daha tatlı olacak... peki, halka açık olarak da...
1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
lanet olsun.. tanıtımla ilgili şeyler okumayın.. kendi meselemden bahsediyorum.. " hamamböcekleri"
5 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Ben anal konuya gönderildim... lanet olsun anal konuya... baktım. kısaca onları... bazı nedenlerden dolayı gerçekten oraya gitmek istemiyorum .. o yüzden şimdi onları anal kanalları için yasaklayalım gibi bir "anket planı" oluşturmalıyım?... özellikle tek yapmanız gereken bu. oraya yazıyor.. temizlemek için hemen öneriler yağacak... peki.. kanal .. veya anal... kahretsin teklifler nasıl da yağıyor... kahretsin PM’de... yani şimdi onlar da yasaklanmalı...
peki, bırakalım insanlar bunu kendileri çözsünler... kahretsin böyle bir şey, bu şekilde okunmuyor.. bana göre değil.. kahretsin.. ama birisini temize çıkarıyorlar dışarı...
lanet olsun kısacası.. neden burada kendimi haklı çıkarıyorum.. sadece şaka yaptığımı ve birinin yasaklanmasına karşı olduğumu söylüyorum)))
Öncelikle, ben bir sanatçı değilim... ve ikincisi.... oraya gönderilecek hiçbir şey yok.. . Ben onunum, ben bir sübyancıyım... yani, bir çizim... Bir sübyancıyı pedofili haline getirecek kadar gücüm yok... eğer bu olursa))
Ama bunu yapabiliriz. kalabalıkta, sanırım... daha tatlı olacak... peki, halka açık olarak da...
1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
lanet olsun.. tanıtımla ilgili şeyler okumayın.. kendi meselemden bahsediyorum.. " hamamböcekleri"
5 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
dürüst olmak gerekirse... Sadece şaka yapıyordum... Genel olarak herkesin burada yasaklanmasına karşıyım... benim . Konuyu beğenmediyseniz oraya gitmeyin... hepsi bu...Teknolojide değil, programlarda. Excel her şeyi yapar. Bir "şema veya diyagramda" herhangi bir şey yapmadan önce, net bir teknik spesifikasyona ve hangi sonucu elde etmek istediğinize ihtiyacınız vardır. Bundan sonra görebilirsiniz. Bütün bunlar ne için? Bir anket yapın, sadece soruları net bir şekilde formüle edin. ve kısacası
Ben anal konuya gönderildim... lanet olsun anal konuya... baktım. kısaca onları... bazı nedenlerden dolayı gerçekten oraya gitmek istemiyorum .. o yüzden şimdi onları anal kanalları için yasaklayalım gibi bir "anket planı" oluşturmalıyım?... özellikle tek yapmanız gereken bu. oraya yazıyor.. temizlemek için hemen öneriler yağacak... peki.. kanal .. veya anal... kahretsin teklifler nasıl da yağıyor... kahretsin PM’de... yani şimdi onlar da yasaklanmalı...
peki, bırakalım insanlar bunu kendileri çözsünler... kahretsin böyle bir şey, bu şekilde okunmuyor.. bana göre değil.. kahretsin.. ama birisini temize çıkarıyorlar dışarı...
lanet olsun kısacası.. neden burada kendimi haklı çıkarıyorum.. sadece şaka yaptığımı ve birinin yasaklanmasına karşı olduğumu söylüyorum)))
Last edited by Christmas_Christmas on 05 Dec 2023, 21:31, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- alexey.bro, Ksenofon, Natalie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Diğer pedofillerin önünde bir pedofili pedofilileştirmek ilginç bir fikir. Çiziminizden sübyancı bir vudu bebeği yapmak ve onu iğnelerle dürtmek güzel olurdu. Sanal olsa bile!Natali_Natali: ↑05 Dec 2023, 21:23Öncelikle ben bir sanatçı değilim... ve ikincisi....yapılacak hiçbir şey yok orada paylaş.. Onu pedofili haline getirdim... peki, çizim... Bir pedofili pedofili haline getirecek gücüm yok... eğer varsa))
Ama bunu kalabalığın içinde yapabiliriz, Bence... daha tatlı olacak... peki, halka açık olarak da...
1 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
kahretsin .. tanıtım hakkında okumayın .. Kendi işlerimden bahsediyorum .. "hamamböceklerim" n
-
- Nirvana’dayım
Ksenofont,
kimseyi "pedofili" yapmaya gerek yok... burada hiçbir yerde... her halükarda.. ben kimim.. böyle şeyleri "talep edecek"...
sadece birisi kim günahsız .. o zaman belki böyle bir insan yapabilir... ama benim için... kocam öğrenecek... burada seninle ne işim var.... henüz bu kadar pedofili değil)))
kimseyi "pedofili" yapmaya gerek yok... burada hiçbir yerde... her halükarda.. ben kimim.. böyle şeyleri "talep edecek"...
sadece birisi kim günahsız .. o zaman belki böyle bir insan yapabilir... ama benim için... kocam öğrenecek... burada seninle ne işim var.... henüz bu kadar pedofili değil)))
-
- Nirvana’dayım
Burada ne yapıyoruz? Kimsenin anal bölgesini temizlemiyoruz ve temizlememize de izin vermiyoruz. Forumun parlak imajı için elimizden geldiğince iletişim kuruyor ve mücadele ediyoruz. Eğer kocanız sizden çok daha yaşlıysa, o zaman sizi gerektiği gibi pedofilize etmesi iyidir. Sadece mutlu olacaksın.Natali_Natali: ↑05 Dec 2023, 21:43 Ksenofont,
n
"sübyancılığa" gerek yok.. burada hiçbir yerde olmaz... zaten.. ben kimim ki.. böyle şeyleri "talep edecek"...
nsadece günahsız biri.. o zaman belki böyle biri yapabilir... ama benim için... kocam öğrenecek... burada seninle ne yaptığımı.... henüz bu kadar pedofili değil))) n
-
- Nirvana’dayım
Ksenofont,
kocası neredeyse 5 yaş büyük))) ve pedofilit hakkında... kahretsin "kavga ediyoruz".. peki, güreş... Bir keresinde onunla spor salonuna gitmiştim... sadece antrenman ve yarışmalar için.. ne demek deniyordu... peki, boks ve güreş ne zaman ve nasıl yapılabilir... hepsi birden...
hepsi birden... kahretsin... "bacakların dizlerine kadar koşmak genel olarak suda"...
ama cidden... elleriyle birbirlerinin yüzüne böyle vuruyorlardı ve sadece... hoşuma gitmedi... kanı bile ... gerçekten kahretsin... burnunu ve dudaklarını kırdılar... ve o da orada bir şeyler bağırıyor... yani, bir dövüşçü...
lanet olsun bununla ilgili değil... gerçekten hoşuma gitti “yaygara” başladığında.. eh, ringde kavga etmeye başladıklarında... Lanet olsun, ben de orada herkesle "savaşırdım"... orada kızlar bile kavga eder...
n
42 saniye sonra gönderildi:
MMA - işte sporunun adı nedir
kocası neredeyse 5 yaş büyük))) ve pedofilit hakkında... kahretsin "kavga ediyoruz".. peki, güreş... Bir keresinde onunla spor salonuna gitmiştim... sadece antrenman ve yarışmalar için.. ne demek deniyordu... peki, boks ve güreş ne zaman ve nasıl yapılabilir... hepsi birden...
hepsi birden... kahretsin... "bacakların dizlerine kadar koşmak genel olarak suda"...
ama cidden... elleriyle birbirlerinin yüzüne böyle vuruyorlardı ve sadece... hoşuma gitmedi... kanı bile ... gerçekten kahretsin... burnunu ve dudaklarını kırdılar... ve o da orada bir şeyler bağırıyor... yani, bir dövüşçü...
lanet olsun bununla ilgili değil... gerçekten hoşuma gitti “yaygara” başladığında.. eh, ringde kavga etmeye başladıklarında... Lanet olsun, ben de orada herkesle "savaşırdım"... orada kızlar bile kavga eder...
n
MMA - işte sporunun adı nedir
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Ksenofon
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
Siktir et şunu. Sonuçlar zaten pedofililerin bambu aracılığıyla ateşe atıldığını söylüyor.
-
- Nirvana’dayım
Yani muhtemelen kızlarla birlikte olmayı tercih ediyorsun, "tamir etmek" ister misin?Natali_Natali: ↑05 Dec 2023, 21:58 Ksenofont,
kocam neredeyse 5 yaş büyük))) ve pedofilit hakkında... kahretsin "kavga ediyoruz".. peki, güreş... Bir keresinde onunla spor salonuna gitmiştim... sadece antrenman ve yarışmalar için. . nasıl denir... peki, boks ve güreş ne zaman ve nasıl yapılır... hepsi birden...
hepsi birden... kahretsin... "halterle koşmak" diz boyu suda" genel olarak...
ama ciddiyim.... elleriyle birbirlerinin suratlarına böyle vuruyorlardı ve sadece... Hoşuma gitmedi.. . kan bile... gerçekten kahretsin... burnunu ve dudaklarını kırdılar.. ve aynı zamanda bir şeyler bağırıyor... yani o bir dövüşçü...
lanet olsun mesele bu değil... "Yaygaranın" başlaması gerçekten hoşuma gidiyor.. eh, ringde kavga etmeye başlamaları... Lanet olsun, ben de herkes oradayken böyle "dövüşürdüm"... kızlar bile orada kavga ederdi...
MMA - işte adı nedir sport
-
- Nirvana’dayım
Büyücü,
Arkadaşınız bana prenses dedi
Ve siz de korkunuzu gizleyerek şöyle dediniz
Eski oyunlardaki prensesler böyledir
Sonunda kazıkta yakıldılar...
Ateşlere lanet olsun, yani yangınlara.... söyle bana yakacak odunu nereye taşıyacağım... veya bambu... neyle ateş yakacaksın
n
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
neden sadece kızlarla.... sadece değil)))
Arkadaşınız bana prenses dedi
Ve siz de korkunuzu gizleyerek şöyle dediniz
Eski oyunlardaki prensesler böyledir
Sonunda kazıkta yakıldılar...
Ateşlere lanet olsun, yani yangınlara.... söyle bana yakacak odunu nereye taşıyacağım... veya bambu... neyle ateş yakacaksın
n
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont:05 Dec 2023, 22:29 Yani muhtemelen şunu yapmak istersiniz " kızlarla uğraşmak" daha fazla?
neden sadece kızlarla.... sadece değil)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Ksenofon
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali, fazla ileri gitme sınır, önce seçtiğiniz kategoriye uygun bir kişiyi seçin ve sonra deneyim kazandığınızda diğerine geçmeyi deneyebilirsiniz)) asıl mesele acele etmemek))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Acaba bir kötülük yenildiğinde onun yerine bir sonraki kim atanacak?
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Natalie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 2 months
Bence birisini yasaklamayı, engellemeyi ve yasaklamayı seven herkes toplu halde cehenneme gitmeli
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, Natalie
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Burada kim öttü? Ve sen bir yanardağın tepesinde gururlu bir kartal gibi büyüyorsun ve tuvaletin kenarında oturuyorsun.
-
- En güçlü orgazm!
Büyücü,
Hayali bir sevinç zafer, pekâlâ sizin ve görüşlerinizin baskı altına alınmasıyla sonuçlanabilir. Ancak yanılıyor olabilirim ve yasaklama ve silme politikası tam olarak şu şekilde işleyecektir sizin istediğiniz gibi İstiyorum.
Temiz, steril bir forum, tam da bizim ihtiyacımız olan ve herkesin istediği şey.
I Zaferden en az bir yıl sonra forumun ayakta kalıp kalamayacağını merak ediyorum (tüm yanlış olanlar atıldığında)
Hayali bir sevinç zafer, pekâlâ sizin ve görüşlerinizin baskı altına alınmasıyla sonuçlanabilir. Ancak yanılıyor olabilirim ve yasaklama ve silme politikası tam olarak şu şekilde işleyecektir sizin istediğiniz gibi İstiyorum.
Temiz, steril bir forum, tam da bizim ihtiyacımız olan ve herkesin istediği şey.
I Zaferden en az bir yıl sonra forumun ayakta kalıp kalamayacağını merak ediyorum (tüm yanlış olanlar atıldığında)
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Natalie
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Aion2012Ölü, pedofili ceza gerektiren bir suçtur, aynı zamanda ve bir psikiyatri hastanesinde tedavi edilmesi ve kimyasal hadım edilmesi gereken ahlaki deformite. Pedofili konularını çoğaltarak farklı yapıların dikkatini çekiyorsunuz.
-
- En güçlü orgazm!
Büyücü,
Yasalar özellikle reşit olmayanlara yönelik eylemleri açıkça belirtiyor.
Eylemleriniz nedeniyle mahkum edilebilirsiniz, bu doğru.
Fakat düşünceleriniz açısından, henüz değil, ancak üzerinde çalıştıklarından eminim.
Prensip olarak , bunun üzerinde zaten çalıştılar.
Size cevap vermem, düşüncelerimi ve argümanlarımı yazmam kınanacak ve hukukun ihlali vb. olarak adlandırılacak.\
Neredeyse bir düşünce suçunu kınamanın eşiğindeyiz . Elbette en uygun konu seçildi. Buna itiraz edemezsiniz.
Ama insanları bir yerde ifade edilen düşünceler nedeniyle hapse atmaya başladıklarında, işleri düzene koymanın sevincini yaşayabilirsiniz.
Zaten bir kötülüğü mağlup ettiğinizde, bunu anlıyorsunuz. başka bir tane bulmamız gerekiyor.
Ya da buna benzer bir şey işe yarıyor.
Hayır. Bu sadece bir teşhis. Bir kişi tercihlerine göre sübyancı olabilir ancak bu onu suçlu yapmaz.pedofili ceza gerektiren bir suçtur n
Yasalar özellikle reşit olmayanlara yönelik eylemleri açıkça belirtiyor.
Eylemleriniz nedeniyle mahkum edilebilirsiniz, bu doğru.
Fakat düşünceleriniz açısından, henüz değil, ancak üzerinde çalıştıklarından eminim.
Prensip olarak , bunun üzerinde zaten çalıştılar.
Size cevap vermem, düşüncelerimi ve argümanlarımı yazmam kınanacak ve hukukun ihlali vb. olarak adlandırılacak.\
Neredeyse bir düşünce suçunu kınamanın eşiğindeyiz . Elbette en uygun konu seçildi. Buna itiraz edemezsiniz.
Ama insanları bir yerde ifade edilen düşünceler nedeniyle hapse atmaya başladıklarında, işleri düzene koymanın sevincini yaşayabilirsiniz.
Zaten bir kötülüğü mağlup ettiğinizde, bunu anlıyorsunuz. başka bir tane bulmamız gerekiyor.
Ya da buna benzer bir şey işe yarıyor.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- şeytan_x, Natalie
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Aion2012Dead, bir kız bulmalısın, kendini kaybedeceksin bekaret, seksin böyle bir şey olduğunu öğren, o zaman bu saçmalığı unutursun.
-
- En güçlü orgazm!
Ama ben artık bununla ilgilenmiyorum.
Belki de öyledir.
Ama ben artık bununla ilgilenmiyorum.
-
- Orgazm!
Bir parabol dalının grafiğini hayal edin - x çalışanın aptallığının değeri, y ise bu çalışanın sinirlilik düzeyidir. Bu tablodan sonuncuyu çıkarın, bundan sonra sizi kim rahatsız edecek? Doğru, ondan önceki grafikte olan. Ve bu böyle 0’a kadar devam eder - bu psikolojidir.
https://i.postimg.cc/bN8LRwKv/i.webp
Ну и яркий пример - поход ЧВК на Москву во имя справедливости. Кто определяет критерии вины на кого пошли, кто будет следующим "виновным" ? и тд
Помните как в песне: Если есть те, кто приходит к тебе , найдутся и те кто придет за тобой......
Batılı şirketlerde böyle analizler var; yöneticilere bunu yapmamayı öğretiyorlar rüzgarla mücadele etmek - şirketin parasını ve çalışma süresini boşa harcamamak.Aion2012Dead: ↑06 Dec 2023, 00:55 Acaba bir şeytan mağlup edildiğinde onun yerine bir sonraki kim atanacak?
Bir parabol dalının grafiğini hayal edin - x çalışanın aptallığının değeri, y ise bu çalışanın sinirlilik düzeyidir. Bu tablodan sonuncuyu çıkarın, bundan sonra sizi kim rahatsız edecek? Doğru, ondan önceki grafikte olan. Ve bu böyle 0’a kadar devam eder - bu psikolojidir.
https://i.postimg.cc/bN8LRwKv/i.webp
Ну и яркий пример - поход ЧВК на Москву во имя справедливости. Кто определяет критерии вины на кого пошли, кто будет следующим "виновным" ? и тд
Помните как в песне: Если есть те, кто приходит к тебе , найдутся и те кто придет за тобой......
-
- Penetrasyon
- Total posts: 244
Katılıyorum, Çocukluk kutsaldır. Bu arada, bu tür sitelerin yalnızca katılımcıları tarafından değil, aynı zamanda kolluk kuvvetleri tarafından da okunduğunu ve dedikleri gibi yem, yakalayıcı ve canavarın kaçması gibi konuları kendilerinin tanıtabileceğini hiç düşündünüz mü?
-
- En güçlü orgazm!
Nautilus Pompilius - Hala dinliyorum.
4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Hacı ,
Peki o zaman neden toplu ekim yok?
Yapılar neden suçluların önünde durmuyor?
Cevap
Kimsenin umurunda değil.
Gösteri olsun diye birini takip edip kapatacaklar. İşte bu.
Yapıların olması gerektiği gibi çalıştığı bir sistemimiz yok.
Ama artık bu konuda konuşamayız, bunu aşırıcılığa bağlayacaklar.
4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Hacı ,
Peki o zaman neden toplu ekim yok?
Yapılar neden suçluların önünde durmuyor?
Cevap
Kimsenin umurunda değil.
Gösteri olsun diye birini takip edip kapatacaklar. İşte bu.
Yapıların olması gerektiği gibi çalıştığı bir sistemimiz yok.
Ama artık bu konuda konuşamayız, bunu aşırıcılığa bağlayacaklar.
-
- Orgazm!
Bunu yapmıyorlar, bunun için Tyumen’e gidebileceğinizi çok iyi biliyorlar, tabureler. Bu forumun kapsamı yeterince büyük değil. Çok iş, sonuç 50/50, sopa şöyle böyle. Baskınlar sonucunda gerçekte olan şey olan stüdyoyu takip etmek daha kolaydır. Yarışmacılar tatlı bir ruh için para döküyorlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 5 months
Buradaki tüm dövüşçüleri okudum ve kapıdaki bilgeliği hatırladım: Her zaman en yüksek sesle kim bağırır - "HIRSIZI DURDURUN!"
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post