Kızlığını bozma

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi
 Kızlığını bozma

Unread post by Vitalizm »

Çocuklar! Kızlığını bozacak kadar şanslı olanlar için, duygularımızı hatırlayalım ve anlatalım.
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kızlık zarının bozulması

Unread post by Fritz »

Neden hemen şanslı oldun? Kızlık zarının bozulması sadece kızlık zarının yırtılmasıdır ve işte bu, nispeten zevk yok, kız deneyimlenmiyor, en önemlisi kısıtlanıyor ve korkuyor. Ve böylece onu sakinleştirirsiniz, yalarsınız, sarsırsınız ve orada yatar ve acı çekmeyi bekler ((((. İnanın bende 40 kadar vardı. (Bakirelerle dalga geçtiğim bir dönem vardı). Ama dürüst olmak gerekirse, birinci olmanın verdiği tatmin alışılmışın dışında)))
These users thanked the author Fritz for the post (total 3):
gynecologist_homegrown, nikolj202, frenk
Manevi Eşler
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Manevi Eşler »

Fritz: 17 Sep 2021, 07:10 Yaklaşık 40
vay be, ne kadar çok deneyimim vardı! Kıskancım..
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by gynecologist_homegrown »

Hazırlık heyecanı. Kızın ahlaki tutumundan (bakire anlamında). Onu çılgınca istediği bir duruma getirin.
Kendimden bir soru: genç bayanın aktif bir pozda olduğu seçenekte, yani bu bekaretini bozan hareketi yapması anlamında, siz... oku... Bütün kızlar sordu:"Beni seviyor musun?"
Last edited by gynecologist_homegrown on 19 Sep 2021, 03:26, edited 1 time in total.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Yani burada en önemli şey duygulardır! Duygular olmadan hiçbir bekaret bozulması ilginç değildir!
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
gynecologist_homegrown, nikolj202, Orpheus
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Bazı nedenlerden dolayı bazı kişiler sesini kaybeder ve bir soruya cevap alamazlar...
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fritz »

gynecologist_homegrown: 18 Sep 2021, 00:00 Hazırlık heyecanı. Kızın ahlaki tutumundan (bakire anlamında). Onu çılgınca istediği bir duruma getirin.
Kendimden bir soru: genç bayanın aktif bir pozda olduğu seçenekte, yani bu bekaretini bozan hareketi yapması anlamında, siz... oku ... Bütün kızlar sordu:"Beni seviyor musun?"
pekala, ben de bekaretini bozan hareketler hakkında biraz tartışırdım. Kızlığını daha iyi bozmak için kızın bacaklarını açın, dizlerinden bükün ve mümkün olduğunca omuzlarına doğru bastırın. Bu durumda kızlık zarı (kızlık zarı) gerilir ve gereksiz acı vermeden kolayca yırtılır. Bunu bana bir kız öğretti)))) Ben 14 yaşındaydım ve o 21 yaşındaydı. İlkim ve ona minnettarım, bana dilimle nasıl çalışılacağını, bir kadının vücudunu nasıl öpeceğimi ve çok daha fazlasını öğretti)))) ))))
These users thanked the author Fritz for the post:
Alexsss
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314

Unread post by frenk »

True2105, iki kez oldu - "ilk aşk " ile "ve gelecekteki ilk karısıyla.
"Vay be" diye bir şey yok
Kız acı çekiyor, kanıyor ve sıfır zevk alıyor.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Penetrasyondan önce 14 yaşındaki çocuğumu yaladım ve yavaşça parmağımı içeri soktum. İlk başta parmak biraz sıkılaştı, sonra daha kolay girdi. Penis gerginlikle içeri girdi, ancak kan veya acı olmadan sikiştiğimde tepkisi ilginçti. ona biraz ve sikini çıkardım: nasılsın? Cevap verdi: ilk kez onu becerdiğimde ve onu dışarı çıkardığımda ortası boşaldı. orada bir boşluk hissi vardı.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Juravl
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fritz »

Beyler, biliyor musunuz bir kızın kızlık zarını kırarsanız ve ilk kez içine boşalırsanız, kızın bedeni partnerinin genetik kodunu sonsuza kadar hatırlayacaktır, kız başka birini doğursa bile o zaman çocuğun kodu şu şekilde olacaktır: ilk ortağın.
These users thanked the author Fritz for the post (total 2):
Tolkala, Livrik
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by Orpheus »

Tolqala: 21 Sep 2021, 02:39 Orgazm!

Yanıt: Bekaret BozmaŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Mesaj 21 Eylül 2021, 01:39

Nüfuz etmeden önce 14 yaşındayım Yazdakini yaladım ve yavaşça parmağımı içeri soktum. Parmak önce biraz sıkılaştı, sonra daha kolaylaştı. Penis gerginlikle içeri girdi, ama onu biraz sikip çektiğimde tepkisi ilginçti. ona sordum: beğendin mi? Cevap verdi: ortası boşaldı, ilk kez amının dolduğunu hissetti ve onu becerip dışarı çıkardığımda oradaydı. orada bir boşluk hissi var.
Tolqala bu mesaj için yazara teşekkür etti:
Kesinlikle doğru. 5-6 yaşından itibaren parmağınızı dikkatlice vajinaya sokarsanız delik yavaş yavaş uzar ve artar. Bu nedenle zaten 9-10 yaşlarında penis pratik olarak çok fazla acı çekmeden ve neredeyse kan olmadan yerleştirilebilir. Ama asıl mesele şu ki, bu zamana kadar kızın kendisi bunu gerçekten isteyebilir. Ayrıca 7 yaşından itibaren penisin başı ile birlikte giriş kısmı dikkatli bir şekilde genişletilir. Yavaş yavaş.
These users thanked the author Orpheus for the post (total 5):
Sibiryak89, Nikolay., Servis, Livrik, abartı
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

İlk karımla ancak beşinci kez işe yaradı. Korktum ve her şeyden vazgeçtim. Tek parmakla başladım. Daha sonra ikincisini ekledim. İkinci parmağı soktuktan sonra parmaklarda kan belirdi. Dick yalnızca 5 kez tamamen yerleştirildi. Daha sonra sik biraz kanlıydı ve çarşaf lekeliydi. Üzerine havlu koymalıydım. Sonrasında bir ay boyunca vermedim, korktum. Ve doğum yapmadan önce siki yerleştirmek oldukça zordu. Ve ikinci karımın benimle tanışmadan çok önce bekaretini bozmuştu. Harika biri, düğünden önce bile eski sikişçilerinden ve ilk sikişi tarafından bekaretinin nasıl bozulduğunu anlattı. Hiçbir şeyi saklamadı.
These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
Altı, Servis
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110

Unread post by Servis »

Sürecin kendisi. heyecanlandırır. Kızı hazırla. biraz acıyacağını biliyor. Ama o da aynı fikirde. Beklemek. Ve her şey bittiğinde, onun artık gerçek bir kadın olduğu için çok minnettarım. Benim için kendimi onaylama, ben onun ilkiyim. Bunu fark etmek harika
arthur.isimsiz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by arthur.isimsiz »

Hiç yapmadım ve hiç pişman değilim?
These users thanked the author arthur.isimsiz for the post:
abartı
Andron141
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Andron141 »

18 yaşında bir bakirem vardı. İlk başta düğünden önce onu sana vermeyeceğimi, sadece seni emeceğimi söyledim. Ve ilk kez benden ağzına aldığına dair bana güvence verdi. Sonra bir şekilde sarhoş oldular ve başka bir oral seksten sonra kadın sızıntı yapmaya başladı ve dedi ki, zaten sikeyim beni. İlk başta çok sıkıydı ama daha çok bastırdım ve kırdım. Sadece sessizce inledi ama devam etmesini söyledi. Çabuk bitirdim, çıkardım ve her tarafı kan içindeydi. Hatta başlangıçta orada her şeyi mahvettiğimden bile korktum))) sonra ve anal öğrettim. Hatta kıçından daha çok hoşlanıyordu. Ve sonra ayrıldılar. Şu anda birinin tasarlanmış eşi aldığını düşünüyorum
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Mancuso »

Fritz: 21 Sep 2021, 08:05 Arkadaşlar, biliyor musunuz, bir kızın kızlık zarını kırarsanız ve ilk kez onun içine boşalırsanız, o zaman kızın vücudu, partnerinin genetik kodunu sonsuza kadar hatırlayacaktır, kız başka birini doğursa bile, o zaman çocuğun kodu ilk partner olacak.
Bir keresinde bunu okumuştum ve ilgimi çekmişti ama bana öyle geliyor ki bunların hepsi saçmalık. Aynı başarıyla, bir öpücük de "kod aktarımına" atfedilebilir - sonuçta tükürük karışır... Yani aynı kaptan içemezsiniz, o zaman yemek yiyemezsiniz
Her şeyi göründüğü gibi kabul etmeyin.
These users thanked the author Mancuso for the post:
Korsan
müsait değil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by müsait değil »

Evet, tüm bunlar, kız genellikle deneyimsiz, utangaç., buna ulaşmak uzun zaman alıyor... genel olarak bunun nesi bu kadar iyi bilmiyorum., sadece sen ilksin.. .. Ben de bununla yanıyordum ama birkaç kızdan sonra - cheto başlama arzusu ile buluşma tamamen gitti
These users thanked the author müsait değil for the post:
Tarja
Sahtekar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Sahtekar »

Vitalism: 16 Sep 2021, 22:21 Arkadaşlar! Kızlığını bozacak kadar şanslı olanlar için duygularımızı hatırlayalım ve anlatalım.
Evet, şanssız olanlara anlatalım. Bana öyle geliyor ki modern kızlar kızlık zarını o kadar erken kaybediyorlar ki zaten kızlık zarı olmadan doğuyorlar :)
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Truwor »

Şüphesiz bir kızın bekaretini bozmak tarif edilemez bir zevktir, çünkü sen ilksin, o senindir ve hepsi bu. Geri kalan her şeyin artık önemi yok. Kızlığını bozma sırasında, bir erkeğin orgazmını kadının amının mümkün olduğu kadar derininde gerçekleştirmesi gerekir. Bu durumda adam sonsuza kadar bu kızda kalır. Önemli olan, kızlığını bozduktan sonra kızı nazikçe, nazikçe ve uzun süre tüm sevgiyle öpmek ve okşamaktır.
Tarja
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Tarja »

Truwor: 23 Oct 2023, 01:04 Bu durumda adam sonsuza kadar bu kızda kalır. Önemli olan, bekaretini bozduktan sonra kızı nazikçe, nazikçe ve uzun süre tüm sevginizle öpmek ve okşamaktır.

Ne komik aşırı yaşlı oğlanlar saçmalıklara mı inanıyor? Bu sadece kafa karıştırıcı 😏😆😄
fakat bana öyle geliyor ki bunların hepsi şeytani.

Mükemmel bok ve sadece saçmalık 😏😆😄
These users thanked the author Tarja for the post (total 4):
Zorba Carrie, PlajTavşan, Mancuso, seksforumu_
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Truwor »

tarja: 23 Oct 2023, 01:11
Truwor: 23 Oct 2023, 01:04 Bu durumda adam sonsuza kadar bu kızda kalır. Önemli olan, bekaretini bozduktan sonra kızı nazikçe, nazikçe ve uzun süre tüm sevginizle öpmek ve okşamaktır.

Ne komik aşırı yaşlı oğlanlar saçmalıklara mı inanıyor? Bu sadece kafa karıştırıcı 😏😆😄

Bilmiyorum İnanın kendim hissettiklerimi yazdım. Bir şeyin zihninize anlaşılmaz gelmesinden kim sorumlu?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”