Kızlığını bozma
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızlığını bozma
Çocuklar! Kızlığını bozacak kadar şanslı olanlar için, duygularımızı hatırlayalım ve anlatalım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızlık zarının bozulması
Neden hemen şanslı oldun? Kızlık zarının bozulması sadece kızlık zarının yırtılmasıdır ve işte bu, nispeten zevk yok, kız deneyimlenmiyor, en önemlisi kısıtlanıyor ve korkuyor. Ve böylece onu sakinleştirirsiniz, yalarsınız, sarsırsınız ve orada yatar ve acı çekmeyi bekler ((((. İnanın bende 40 kadar vardı. (Bakirelerle dalga geçtiğim bir dönem vardı). Ama dürüst olmak gerekirse, birinci olmanın verdiği tatmin alışılmışın dışında)))
- These users thanked the author Fritz for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, nikolj202, frenk
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Hazırlık heyecanı. Kızın ahlaki tutumundan (bakire anlamında). Onu çılgınca istediği bir duruma getirin.
Kendimden bir soru: genç bayanın aktif bir pozda olduğu seçenekte, yani bu bekaretini bozan hareketi yapması anlamında, siz... oku... Bütün kızlar sordu:"Beni seviyor musun?"
Kendimden bir soru: genç bayanın aktif bir pozda olduğu seçenekte, yani bu bekaretini bozan hareketi yapması anlamında, siz... oku... Bütün kızlar sordu:"Beni seviyor musun?"
Last edited by gynecologist_homegrown on 19 Sep 2021, 03:26, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Yani burada en önemli şey duygulardır! Duygular olmadan hiçbir bekaret bozulması ilginç değildir!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, nikolj202, Orpheus
-
Bazı nedenlerden dolayı bazı kişiler sesini kaybeder ve bir soruya cevap alamazlar...
-
- Penetrasyon
pekala, ben de bekaretini bozan hareketler hakkında biraz tartışırdım. Kızlığını daha iyi bozmak için kızın bacaklarını açın, dizlerinden bükün ve mümkün olduğunca omuzlarına doğru bastırın. Bu durumda kızlık zarı (kızlık zarı) gerilir ve gereksiz acı vermeden kolayca yırtılır. Bunu bana bir kız öğretti)))) Ben 14 yaşındaydım ve o 21 yaşındaydı. İlkim ve ona minnettarım, bana dilimle nasıl çalışılacağını, bir kadının vücudunu nasıl öpeceğimi ve çok daha fazlasını öğretti)))) ))))gynecologist_homegrown: ↑18 Sep 2021, 00:00 Hazırlık heyecanı. Kızın ahlaki tutumundan (bakire anlamında). Onu çılgınca istediği bir duruma getirin.
Kendimden bir soru: genç bayanın aktif bir pozda olduğu seçenekte, yani bu bekaretini bozan hareketi yapması anlamında, siz... oku ... Bütün kızlar sordu:"Beni seviyor musun?"
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
True2105, iki kez oldu - "ilk aşk " ile "ve gelecekteki ilk karısıyla.
"Vay be" diye bir şey yok
Kız acı çekiyor, kanıyor ve sıfır zevk alıyor.
"Vay be" diye bir şey yok
Kız acı çekiyor, kanıyor ve sıfır zevk alıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Penetrasyondan önce 14 yaşındaki çocuğumu yaladım ve yavaşça parmağımı içeri soktum. İlk başta parmak biraz sıkılaştı, sonra daha kolay girdi. Penis gerginlikle içeri girdi, ancak kan veya acı olmadan sikiştiğimde tepkisi ilginçti. ona biraz ve sikini çıkardım: nasılsın? Cevap verdi: ilk kez onu becerdiğimde ve onu dışarı çıkardığımda ortası boşaldı. orada bir boşluk hissi vardı.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Juravl
-
- Penetrasyon
Beyler, biliyor musunuz bir kızın kızlık zarını kırarsanız ve ilk kez içine boşalırsanız, kızın bedeni partnerinin genetik kodunu sonsuza kadar hatırlayacaktır, kız başka birini doğursa bile o zaman çocuğun kodu şu şekilde olacaktır: ilk ortağın.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Kesinlikle doğru. 5-6 yaşından itibaren parmağınızı dikkatlice vajinaya sokarsanız delik yavaş yavaş uzar ve artar. Bu nedenle zaten 9-10 yaşlarında penis pratik olarak çok fazla acı çekmeden ve neredeyse kan olmadan yerleştirilebilir. Ama asıl mesele şu ki, bu zamana kadar kızın kendisi bunu gerçekten isteyebilir. Ayrıca 7 yaşından itibaren penisin başı ile birlikte giriş kısmı dikkatli bir şekilde genişletilir. Yavaş yavaş.Tolqala: ↑21 Sep 2021, 02:39 Orgazm!
Yanıt: Bekaret BozmaŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Mesaj 21 Eylül 2021, 01:39
Nüfuz etmeden önce 14 yaşındayım Yazdakini yaladım ve yavaşça parmağımı içeri soktum. Parmak önce biraz sıkılaştı, sonra daha kolaylaştı. Penis gerginlikle içeri girdi, ama onu biraz sikip çektiğimde tepkisi ilginçti. ona sordum: beğendin mi? Cevap verdi: ortası boşaldı, ilk kez amının dolduğunu hissetti ve onu becerip dışarı çıkardığımda oradaydı. orada bir boşluk hissi var.
Tolqala bu mesaj için yazara teşekkür etti:
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
İlk karımla ancak beşinci kez işe yaradı. Korktum ve her şeyden vazgeçtim. Tek parmakla başladım. Daha sonra ikincisini ekledim. İkinci parmağı soktuktan sonra parmaklarda kan belirdi. Dick yalnızca 5 kez tamamen yerleştirildi. Daha sonra sik biraz kanlıydı ve çarşaf lekeliydi. Üzerine havlu koymalıydım. Sonrasında bir ay boyunca vermedim, korktum. Ve doğum yapmadan önce siki yerleştirmek oldukça zordu. Ve ikinci karımın benimle tanışmadan çok önce bekaretini bozmuştu. Harika biri, düğünden önce bile eski sikişçilerinden ve ilk sikişi tarafından bekaretinin nasıl bozulduğunu anlattı. Hiçbir şeyi saklamadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
Sürecin kendisi. heyecanlandırır. Kızı hazırla. biraz acıyacağını biliyor. Ama o da aynı fikirde. Beklemek. Ve her şey bittiğinde, onun artık gerçek bir kadın olduğu için çok minnettarım. Benim için kendimi onaylama, ben onun ilkiyim. Bunu fark etmek harika
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hiç yapmadım ve hiç pişman değilim?
- These users thanked the author arthur.isimsiz for the post:
- abartı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
18 yaşında bir bakirem vardı. İlk başta düğünden önce onu sana vermeyeceğimi, sadece seni emeceğimi söyledim. Ve ilk kez benden ağzına aldığına dair bana güvence verdi. Sonra bir şekilde sarhoş oldular ve başka bir oral seksten sonra kadın sızıntı yapmaya başladı ve dedi ki, zaten sikeyim beni. İlk başta çok sıkıydı ama daha çok bastırdım ve kırdım. Sadece sessizce inledi ama devam etmesini söyledi. Çabuk bitirdim, çıkardım ve her tarafı kan içindeydi. Hatta başlangıçta orada her şeyi mahvettiğimden bile korktum))) sonra ve anal öğrettim. Hatta kıçından daha çok hoşlanıyordu. Ve sonra ayrıldılar. Şu anda birinin tasarlanmış eşi aldığını düşünüyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
Her şeyi göründüğü gibi kabul etmeyin.
Bir keresinde bunu okumuştum ve ilgimi çekmişti ama bana öyle geliyor ki bunların hepsi saçmalık. Aynı başarıyla, bir öpücük de "kod aktarımına" atfedilebilir - sonuçta tükürük karışır... Yani aynı kaptan içemezsiniz, o zaman yemek yiyemezsiniz
Her şeyi göründüğü gibi kabul etmeyin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Evet, tüm bunlar, kız genellikle deneyimsiz, utangaç., buna ulaşmak uzun zaman alıyor... genel olarak bunun nesi bu kadar iyi bilmiyorum., sadece sen ilksin.. .. Ben de bununla yanıyordum ama birkaç kızdan sonra - cheto başlama arzusu ile buluşma tamamen gitti
- These users thanked the author müsait değil for the post:
- Tarja
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Evet, şanssız olanlara anlatalım. Bana öyle geliyor ki modern kızlar kızlık zarını o kadar erken kaybediyorlar ki zaten kızlık zarı olmadan doğuyorlar :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Şüphesiz bir kızın bekaretini bozmak tarif edilemez bir zevktir, çünkü sen ilksin, o senindir ve hepsi bu. Geri kalan her şeyin artık önemi yok. Kızlığını bozma sırasında, bir erkeğin orgazmını kadının amının mümkün olduğu kadar derininde gerçekleştirmesi gerekir. Bu durumda adam sonsuza kadar bu kızda kalır. Önemli olan, kızlığını bozduktan sonra kızı nazikçe, nazikçe ve uzun süre tüm sevgiyle öpmek ve okşamaktır.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Ne komik aşırı yaşlı oğlanlar saçmalıklara mı inanıyor? Bu sadece kafa karıştırıcı

Mükemmel bok ve sadece saçmalık

Ne komik aşırı yaşlı oğlanlar saçmalıklara mı inanıyor? Bu sadece kafa karıştırıcı
fakat bana öyle geliyor ki bunların hepsi şeytani.
Mükemmel bok ve sadece saçmalık
- These users thanked the author Tarja for the post (total 4):
- Zorba Carrie, PlajTavşan, Mancuso, seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
-
- Similar Topics
- Replies