Patron seni berbat ediyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Genç kadın
Potansiyel seks nesnesi
 Patron seni berbat ediyor

Unread post by Genç kadın »

Yüksek öğrenimim yok ve artık bu olmadan, bağlantıları olmayan insanların hayatta kalması zor. Bu iyi para kazandıran normal bir iş. Yalnız yaşıyorum ve hayatta kalmam gerekiyor. Patron birkaç aydır arka arkaya benimle birlikte. Seni berbat eder, işten sonra seni bırakır ve saatlerce sikişir. Evli ve çocukları var. Her seferinde bana makul bir miktar bırakıyor. Bugün artık dayanamadım, kopronları yırttım ve onu sertçe becerdim. Sanki bütün öfkesini benden çıkarıyormuş gibi, morluklarla kaldım. Ağzımı kapatıyor ve bana tokat atıyor. Bir dahaki sefere kıçına sokacağını söyledi, bugün parmaklarını oraya soktu.

Bilmiyorum, korkuyorum ama çalışmaya devam etmem gerekiyor . Sonuçta patron o, şikayet etsem bana inanmazlar.
Andertalec24
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
 Re: Patron seni berbat ediyor

Unread post by Andertalec24 »

Bir şefaatçi bulmalıyız ki patronla konuşabilelim ve sadece yazalım, ben heteroseksüelim.
These users thanked the author Andertalec24 for the post:
Serg22
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Vasilisa »

Ben de bu durumdaydım ama bir şekilde hemen bunun sadece bir oral seks olduğunu şart koştum ve hepsi bu. Daha fazlası için girişimler olacak, vazgeçeceğim. Ve yaklaşık bir yıl boyunca hem patron hem de ben mutluyduk
These users thanked the author Vasilisa for the post (total 6):
Sibiryak89, Vladimir33, Forum, Elf, margosha22, Ramigo
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

vasilisa: 23 Mar 2020, 15:39 Ben de bu durumdaydım ama bir şekilde hemen bunun sadece bir oral seks olacağını şart koştum ve hepsi bu. Daha fazlası için girişimler olacak, vazgeçeceğim. Ve yaklaşık bir yıl boyunca hem patronum hem de ben mutluyduk
[/
Karım Dasha kendisini patronuyla tek bir oral seksle sınırlamamaya karar verdi.
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 23 Mar 2020, 15:39 Ben de bu durumdaydım ama bir şekilde hemen bunun sadece bir oral seks olacağını şart koştum ve hepsi bu. Daha fazlası için girişimler olacak, vazgeçeceğim. Yaklaşık bir yıl boyunca hem patron hem de ben memnun kaldık
Karım Dasha kendisini patronuyla tek bir oral seksle sınırlamamaya karar verdi.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Tabi bu çok yönlü bir konu. Yazarın görünüşe göre bunu yapmak istememesi ama aynı zamanda işini kaybetmekten de korkması bir şeydir, o zaman işinizi ve boşlukları korumak istiyorsanız pazarlık yapabilirsiniz. Ancak Dasha’nızın çekilmekten çekinmemesi başka bir konu.
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

Cevabımın üstünde giriş yapmayı unuttum))
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

Guest: 23 Mar 2020, 18:19 Dasha’nın kendisi kenara çekilmekten çekinmiyor.
Evet, bu doğru, güçlü erkeklere deli oluyor, onlar onu çok heyecanlandırıyor, o bizim ailelere sponsor olun!
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 23 Mar 2020, 18:21 Sadece cevabımın üstünde giriş yapmayı unuttum))
Ayrıca bazen unutuyorum))
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

Vadim: 23 Mar 2020, 18:50
Dasha’nın kendisi kenara çekilmekten çekinmiyor.
Evet, bu doğru, güçlü erkeklere deli oluyor, onlar onu çok heyecanlandırıyor çok, o ailemizin sponsorudur!
O halde, onu sadece patron değil, her güçlü adam alabilir. Bu tamamen farklı bir konu
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 23 Mar 2020, 20:48 asadece patron değil, her güçlü adam
Evet, bu doğru. Tek eşli bir yapıya sahip, Türkiye’de bir adamla yatında seks yaptı, ben otelde kızlarla birlikteyken o adamla üç gece geçirdi. Bu 5 yıl önceydi. Onunla diskoda dans ederken tanıştık ve o da onunla birlikte gitti. Bana her şeyi, nasıl, kiminle, ne zaman anlatıyor. İlk hikayemi okudunuz mu bilmiyorum, tekrar ediyorum 13 yaşımızdan beri tanışıyoruz, ilişkimiz 17 yaşında başladı ve 18 yaşında ilk kızını doğurdu. Önce beni doğurdu, benden önce 3 kişiyle çıktı ve benimle ilgilenmeye başladığında onu bekliyordum. Okul yıllarında kısa etek giymeyi severdi, külot giymezdi ve bunu hemen hemen herkes biliyordu. Bende bu şekilde.
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

Vadim: 23 Mar 2020, 21:56Ben onun ilkiydim
Ah, onun ilki olmadığımı söylemek istedim!!!
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 23 Mar 2020, 20:48 O halde onu sadece patron değil, her güçlü adam ele geçirebilir.
Oh, onun ilki olmadığımı söylemek istedim !!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Etek falan konusunda ben de bunu seviyorum ve 15 yaşında ilk defa oral seks yaptım
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

Tekrar giriş yapmayı unuttum)
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

Guest: 23 Mar 2020, 22:23 Etek vs. açısından ben de bunu seviyorum ve 15 yaşında ilk kez oral seks yaptım
Onun yaptığı 3 kişiden biri benden önce küçük kız kardeşimle evlendi ve bu eşimin ve hatta belki de kız kardeşimin ilk evliliğiydi. Kız kardeşim ve ben eşim yüzünden iletişim kuramıyoruz, kız kardeşim karımı sevmiyor, gerçek şu ki kız kardeşim karımın okulda başka bir adam tarafından pencere kenarında köpek stiliyle sikildiğini gördü ve beni gördüklerinde abla sikişmeye devam ettiler. Ama kız kardeşim annemizin bir erkek çocuk tarafından sikildiğini bilmiyor ve annemizi ideali ve örneği olarak görüyor, bunun gibi bir şey))) bu arada ikisi de beni kınıyor, düşünebiliyor musun? Benimki 14 yaşındayken zaten başkalarına veriyor ve emiyordu. Şimdi büyük kızımda annesine hafif bir benzerlik görüyorum, hatta ürperiyorum.
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

15 yaşında emebilir ve büyüyünce iyi bir kız olabilirsin ya da tam tersi.
These users thanked the author Vasilisa for the post (total 3):
Altı, Tolkala, Vedmedic
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 23 Mar 2020, 23:21 15 yaşında emebilir ve büyüyüp iyi bir kız olabilirsiniz, ya da tam tersi.
Katılıyorum! Bu neye bağlıdır?
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

Bence 1. Eğitim 2. Çevre (arkadaşlar, sınıf arkadaşları vb.)
These users thanked the author Vasilisa for the post:
Altı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Her insanın kendi çıkarları vardır. Özellikle seksi olanlar!
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 24 Mar 2020, 09:25 Sanırım 1. Eğitim 2. Çevre (arkadaşlar, sınıf arkadaşları vb.
Teşekkür ederim!! Kızlarımı iyi bir şekilde yetiştiriyorum ama ne zaman anneleri ortaya çıkıyor, kontrol edilemez hale geliyorlar, nedenini bilmiyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 24 Mar 2020, 16:07 Teşekkür ederim!! Kızlarımı iyi yetiştiriyorum ama anneleri ortaya çıkınca kontrol edilemez hale geliyorlar. Neden bilmiyorum.
Annelerinin onlar üzerinde kötü bir etkisi mi var?
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 24 Mar 2020, 17:00 Annelerinin üzerlerinde kötü bir etkisi mi var?
Her şeye izin veriyor, 13 yaşında, plajda sütyensiz bir kız hayal edin? Kaliningrad’da başımıza geldi, sık sık orada tatil yapıyoruz, ben orada doğdum. Annenin kızı, anne, yapabilirsin, cevap evet elbette ve sonra erkeklerin ona bakışlarını ve iltifatlarını yakalarsın, o iyi ve 9 yaşındaki ikincisinin de hiçbir şeyi yok ve aynı görünüm, iyi orada tatilci kalabalığı yok, sadece 5 veya 10 kişi ve en büyüğü de en küçüğümü arıyor, ben de her şey olmadan istiyorum ama şimdi sabrım tükeniyor ve soyunmasına izin vermemesi için karıma yalvarmak zorunda kalıyorum Tamamen bazen beni destekliyor ama plaj boş olduğunda üçünün de hiçbir şeyi yok.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 24 Mar 2020, 17:34
niqk: 24 Mar 2020, 17:00 Annelerinin üzerlerinde kötü bir etkisi mi var?
Her şeye izin veriyor, 13 yaşında sütyensiz bir kız düşünün sahilde mi? Kaliningrad’da başımıza geldi, sık sık orada tatil yapıyoruz, ben orada doğdum. Annenin kızı, anne, yapabilirsin, cevap evet elbette ve sonra erkeklerin ona bakışlarını ve iltifatlarını yakalarsın, o iyi ve 9 yaşındaki ikincisinin de hiçbir şeyi yok ve aynı görünüm, iyi orada tatilci kalabalığı yok, sadece 5 veya 10 kişi ve en büyüğü de en küçüğümü arıyor, ben de her şey olmadan istiyorum ama şimdi sabrım tükeniyor ve soyunmasına izin vermemesi için karıma yalvarmak zorunda kalıyorum tamamen, bazen beni destekliyor ama plaj boş olduğunda üçünün de hiçbir şeyi kalmıyor.
Evet, hepsini beğendin ! Bu arada kızlarınızla takılmak ister misiniz? Sıcak sanırım?
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 24 Mar 2020, 18:03 Evet, hepsini beğendin! Bu arada kızlarınızla takılmak ister misiniz? Seksi sanırım?
Dürüst olmak gerekirse, hayır, kesinlikle çekici değil, bunu düşünmek itici ve rahatsız edici, ama evet, çok çekici yabancılar)) ) Karımla ilgili olduğunda hoşuma gidiyor ve başka bir şey değil, ama kızlarıma erkekleriyle seks sırasında bakardım ki onlar öğrenmesin)))
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 24 Mar 2020, 18:03 Bu arada kızlarınızla takılmak istemez misiniz? Güzel sanırım?
Kendi insanlarından mı hoşlanıyorsun? Neden sordun?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 24 Mar 2020, 18:16 Kendi insanlarınızın ilgisini çekiyor musunuz? Neden sordun?
Benim çocuğum yok... Ben de sordum çünkü birçok boynuzlu erkek kızlarıyla seks yapmaktan hoşlanıyor. Özellikle küçüklerle. Karısına bir çeşit tazminat gibi görünüyor.
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 24 Mar 2020, 18:44 Bunu sordum çünkü birçok boynuzlu erkek kızlarıyla seks yapmaktan hoşlanıyor. Özellikle küçüklerle. Bu, eş için bir çeşit tazminat gibi görünüyor.
Vay canına, herkesin babaları olduğunu ve boynuzlananlar olmadığını, sıradan babaların olduğunu düşünüyorum. çekici olan ve çekici olan üvey babalar. Hayatımda bir erkekle iletişim kurma deneyimim var, o şu anda 38 yaşında, kızı 18 yaşında üvey babasını doğurdu ve annesi de onu 3 yıl arayla doğurdu, üvey babası 45 yaşında ve hepsi Pozitif ve boynuzlu olmayan üvey baba, kızıyla birlikte yaşıyor ve kızının annesi onu terk etmiş, masrafları karşılıyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 24 Mar 2020, 19:04 Vay canına, herkesin babaları olduğunu ve boynuzlananlar olmadığını, ilgi çeken sıradan babaların ve ilgi çeken üvey babaların olduğunu düşünmüyorum. Hayatımda bir erkekle iletişim kurma deneyimim var, o şu anda 38 yaşında, kızı 18 yaşında üvey babasını doğurdu ve annesi de onu 3 yıl arayla doğurdu, üvey babası 45 yaşında ve hepsi Pozitif ve boynuzlu olmayan üvey baba, kızıyla birlikte yaşıyor ve kızını terk eden anne, masrafları ödüyor.
Hayat birçok fikirden çok daha zengindir ahlak hakkında. Ve anne, baba, kız ve oğlunun her türlü kombinasyonla sikiştiği ve bu yaşam tarzını
oldukça normal saydığı bir aile tanıyorum...
These users thanked the author Nikk for the post:
Tolkala
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 24 Mar 2020, 19:41 Hayat, ahlakla ilgili pek çok fikirden çok daha zengindir. Ve anne, baba, kız ve oğlunun her türlü kombinasyonla sikiştiği ve bu yaşam tarzını
oldukça sıradan saydığı bir aile tanıyorum...
nMuhtemelen bu hayatta herkesin kendine ait!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 24 Mar 2020, 19:46 Muhtemelen bu hayatta herkesin kendine ait!
Bu kesin! Tek yapmanız gereken onu bulmak!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Benimki de periyodik olarak patronumla ve bazen de astımla birlikte
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 19 May 2020, 09:34 Benim de periyodik olarak patronumla ve bazen de astımla
Bazen bu size de ulaşıyor mu?
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

patronum beni ağzına boşaltıyor((((
These users thanked the author Fritz for the post (total 2):
margosha22, Alexsss
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Fritz: 19 May 2020, 16:28 patronum beni ağzına boşaltıyor(((
Eğer o da yeterince güzelse, o zaman çok şanslısın! Bu arada, bu ne sıklıkta oluyor ve tam olarak nasıl?
dünyanın
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by dünyanın »

Ama patronla ilişkim hoşuma gitti, çok şefkatliydi ve bana oral seks yaptı. :)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sveta: 20 May 2020, 07:44 Ama patronla ilişkim hoşuma gitti, çok şefkatliydi ve bana oral seks yaptı. :)
Yalnızca patronla mı? Ve sadece oral seks mi?
mazeretler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by mazeretler »

niqk: 24 Mar 2020, 19:41 Anne, baba, kız ve oğlunun her türlü kombinasyonla sikiştiği bir aile biliyorum
Bunun psikolojiyi nasıl etkileyeceği ve olup olmayacağı belli değil. bu çocukların yetişkin yaşamlarında canları acıyacak. Ve bu modeldeki anne/baba algısı artık klasik versiyondakiyle aynı olmayacak

38 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Kız: 22 Mar 2020, 16:40 Bilmiyorum, korkuyorum ama işime devam etmem gerekiyor. Yine de patron o, şikayet edersem bana inanmazlar
Eğer bundan gerçekten hoşlanmıyorsan (ya da belki zaten hoşuna gidiyordur) keyif alıyorsanız), o zaman ailesinin bunu öğrenmesi veya polise şikayette bulunmanız sizi korkutabilir. Son seçenek aşırı bir seçenektir. Kanıt, eylem sonrasında doktorlar tarafından kaydedilecek izler (morluklar ve meni) olacaktır. Ama büyük olasılıkla "geri verecek". Elbette işinizi kaybetme riski var (bir işverenin bunun nedenini bulması zor değil). Ancak buna izin verilmeli ve aynı zamanda başka bir tane aranmalıdır. Gerçi hanımlarımdan biri bana 80’li ve 90’lı yıllarda patronuyla terfi uğruna bir ilişkisi olduğunu söylemişti. İlk başta atölye müdürüydü, daha sonra yönetim pozisyonuna geçti. Onu her yerde takip ediyordu. Ama aralarında sevgililer gibi her şey karşılıklıydı. Ve seks ayarladım. Aileler normaldi, çocuklar bile birbirleriyle arkadaştı. Ayrıca orta yaşlı bir kadına uygulanan baskıyla ilgili bir hikaye duydum. Kafkas kökenli bireysel bir girişimci vardı, konunun sorumlusu oydu. Ona tecavüz ettiğini söyleyebilirsin ama cömertti ve kadın, bekar bir anne olduğu için işine devam etti. Üstelik satış kadınları da bunun farkındaydı; bunu saklamadı bile. Ancak daha fazla dayanamadığı için tek başına gitti.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Hayat böyle durumları ortaya çıkarır; bunu bilerek hayal bile edemezsiniz...
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Evet, son üç hafta içinde sormamanın, her şeyi kendi elinize almanın daha kolay olduğunu fark ettim ve kimsenin gidebileceği başka bir yer yok, sürtükler kontrol edilmeyi ve kabaca sikilmeyi severler
n
1 saat 13 saniye sonra gönderildi:
Merhaba, katılmak ister misin? bir gün ben ve kız kardeşim mi?
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
Yaoishica
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”