Moderatör
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Moderatörler
Eğer hiçbir şey yapmıyorlarsa neden onlara ihtiyaç duyuluyor? Onlarla temasa geçtim ve hiçbiri yardım etmedi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
56 saniye sonra gönderildi:
şimdilik yalnızca bilgisayarınızda)) yerel bir sunucuda. Ama burada sadece oturmuyorum. Çay ve kahveye tutkuyla bağlıyım. ))) İnsan sadece seksle yaşamaz. Değil mi? Hayat sadece seksten ibaret olsaydı sıkıcı olurdu. Ama aslında bu konuda iki iletişim biçimi olduğunu düşünüyorum: sosyal medya ve forum komut dosyasının kırpılmış biçimi - smf
56 saniye sonra gönderildi:
burada moderatör yok. Burada sadece admin var ve tuhaf davranıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi: n
Neden adres yazdınız? Cinsiyetiniz kadın.
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi: n
Ben de burada sadece oturmuyorum. Sadece buradayız ve bu gerçek, gerçek hayatta kimseye anlatamayacağınız konularda iletişim kurmayı kolaylaştırıyor.Bir insanın yaşadığı sadece seks değildir
-
- Nirvana’dayım
peki, neden? Kendiniz kadar güvendiğiniz bir sevdiğiniz varsa güvenebilir ve iletişim kurabilirsiniz. Yine de... Gerçek değil.
-
- Nirvana’dayım
Gerçek olmayan da tam olarak bu. Bu yüzden insanlar bu tür kaynakları kullanıyor. Burada dürüstlüğü açabilirsiniz, gerçek hayatta bunu yapmamak daha iyidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Özellikle bazı konularda üzerinize o kadar çok pislik dökülecek ki.
-
- Nirvana’dayım
Bu, sanal iletişimin bir özelliğidir ve forumlarda bok kaynaması sürekli ve vazgeçilemez bir olgudur.slavik.meshalkin: ↑02 Dec 2023, 20:46Özellikle bazı konularda üzerinize o kadar çok pislik dökülecek ki. n
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year 9 months
Bu yükü üstlenmeye hazırım. Ancak çok yoğun gönderi trafiği göz önüne alındığında, bunu tek bir kaskla çıkarmayacağım.... Moderatörlük görevlerini başkası üstlenebilecek mi??? Kolay değil, çok zor..... Kimler hazır????
Moderasyona ihtiyaç var... Burada yetersiz bir çalılığa cevap verdim.... Peki, benim yaşım ve yetişme tarzım bu cahilliğe izin vermiyor ve OGE mağduru tartışıp onurunu aşağılıyor... Ama kimse bu çocuğa sözlerini haklı çıkarmak yerine emir, küfür, sürekli hakaret vermiyor... Kısacası velet -çocuk bir yalan söylerken yakalandı - ancak buna normatif olmayan yanıtlar aldı ...Moderatörler nerede???
Bu yükü üstlenmeye hazırım. Ancak çok yoğun gönderi trafiği göz önüne alındığında, bunu tek bir kaskla çıkarmayacağım.... Moderatörlük görevlerini başkası üstlenebilecek mi??? Kolay değil, çok zor..... Kimler hazır????
-
- Nirvana’dayım
Forumun moderatörlere ihtiyacı yok ama siz yapabilirsiniz kendi forumunuz ve burada onu kalbinizin arzu ettiği şekilde yönetebilirsiniz)))adan27: ↑02 Dec 2023, 21:42Moderasyona ihtiyaç var... Burada yetersiz bir çalılığa cevap verdim.... Peki, benim yaşım ve yetişme tarzım bu cahilliğe izin vermiyor ve OGE mağduru tartışıp onurunu aşağılıyor... Ama kimse bu çocuğa sözlerini haklı çıkarmak yerine emir, küfür, sürekli hakaret vermiyor... Kısacası velet -çocuk bir yalan söylerken yakalandı - ancak buna normatif olmayan yanıtlar aldı ...Moderatörler nerede???Peki buna nerede ihtiyaç var ama değil mi? Gerçekten cezasız bir şekilde mesaj gönderebileceğinizi, yabancılara hakaret edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz
Bu yükü üstlenmeye hazırım. Ancak çok yoğun gönderi trafiği göz önüne alındığında, bunu tek bir kaskla çıkarmayacağım.... Moderatörlük görevlerini başkası üstlenebilecek mi??? Kolay değil, çok zor..... Kim hazır????
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 1 year 8 months
İyi akşamlar, forum kurallarına nereden bakabilirim?)
- These users thanked the author 800Foma800 for the post:
- Danah
-
- Nirvana’dayım
Birkaç sosyal ağı test ettiniz, hatta ücretli olanları bile, tek kelimeyle saçmalık. Yalnızca forum komut dosyaları gerçekten değerlidir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
- Registered for: 3 years 11 months
Her şey doğru ve gerçeğe uygun nokta.Juravl: ↑01 Nov 2023, 15:30 Site zihinsel engelli çocuklara yönelik yatılı okul düzeyine düştü.
Kendinize bakın, yeni konuların %90’ı:
"Kız kardeşimi istiyorum, 3 beden göğüsleri var ve evde dolaşıyor çıplak, ne yapmalıyım?"
"Annemi sikmek istiyorum, çok güzel, 35 yaşında 28 yaşında görünüyor, neyi önerirsiniz? "
"Aynı anda hem kıçından hem de amından sikişen oldu mu? Tecrüben var mı, bana nasıl olduğunu anlat? "
- ve bunun gibi şeyler!
İnsanların bu moronlara ciddi bir şekilde, ayrıntılı ve kısa ve öz bir şekilde yanıt vermeye başlaması en şaşırtıcı şey.
Moderatör olsaydım, buradaki aptalların %90’ını ebedi yasaklamaya gönderirdim ve yeni ucubelerin düzenli olarak oraya uçmasını sağlardım.
Ben de bu saçma sapan konuların normal insanlar arasında ilgi uyandırmadığını düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
Moderasyon’un nasıl hızla herkesin ayakkabısını değiştirip karşılık vermeye başlayacağını görmek isterim. :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 11 months
8 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Bu yüzden ben de forum motorlarını bu moderatörlere meslek gereği dağıtıp şarkılarla ilerlemekten yanayım. Hayatının geri kalanında moderatörlük yapacaksın. Orada en önemlisi sen olacaksın. Kendinize bir sürü hesap oluşturun. İyi bir ruh halinde olduğunuzda açılan bir hesap, kız öğrenci olduğunuz bir hesap, eşcinsel gibi göründüğünüz bir hesap, aptal bir amcık annesi olduğunuz bir hesap. Ve son olarak tüm bu fikrin tacı moderatörün hesabıdır. İçeri girmeden önce başınıza karton bir taç koyacaksınız ve cezalandırmaya ve merhamet etmeye devam edeceksiniz. Cezalandırın ve affedin. Ve herkes hak ettiğini hiçbir hak olmadan alacak! Burası sana göre değil!!!
Lanet olsun!!!Yöneticiye ve diğer herkese bir soru.
BÖLÜM MODERATÖRLERİNE İHTİYAÇ VAR MI?
İşlevsel:
- ayarlama konuların bölümlere göre belirlenmesi,
- medya içeriğinin filtrelenmesi,
- katılımcılarla eğitici ve eğitici çalışmalar.
Görüşleriniz? Disk.
8 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Allah’ın boynuz vermediği kimseler zaten sıçmış durumdalar. Görünüşe göre hayatta yeterince saygı yok ve bir yerlerde patron olmak istiyorsun. Ancak hayatta patron olmak o kadar kolay değil. Yarışma Mükemmel. Ve bazen fiyat öyledir ki, şu ya da bu sandalye için ödeme yapmak bile istemezsiniz. Ve tek ihtiyacınız olan bir yerde moderatör olmayı istemek.
Bu yüzden ben de forum motorlarını bu moderatörlere meslek gereği dağıtıp şarkılarla ilerlemekten yanayım. Hayatının geri kalanında moderatörlük yapacaksın. Orada en önemlisi sen olacaksın. Kendinize bir sürü hesap oluşturun. İyi bir ruh halinde olduğunuzda açılan bir hesap, kız öğrenci olduğunuz bir hesap, eşcinsel gibi göründüğünüz bir hesap, aptal bir amcık annesi olduğunuz bir hesap. Ve son olarak tüm bu fikrin tacı moderatörün hesabıdır. İçeri girmeden önce başınıza karton bir taç koyacaksınız ve cezalandırmaya ve merhamet etmeye devam edeceksiniz. Cezalandırın ve affedin. Ve herkes hak ettiğini hiçbir hak olmadan alacak! Burası sana göre değil!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
İşe alınmadığınız için mi, yoksa değerler yeniden değerlendirildiği için mi?
Marinka, ayakkabılarını filan mı değiştirdin? Çok uzun zaman önce, ılımlılığı aktif olarak savundum ve kendimi aktif olarak moderatör olarak önerdim, ancak şimdi ılımlılığın kötü olduğu ortaya çıktı?Strecoza: ↑02 Dec 2023, 21:50Forumun moderatörlere ihtiyacı yok ama siz yapabilirsiniz kendi forumunuz var ve burada onu kalbinizin arzu ettiği şekilde yönetebilirsiniz)))adan27: ↑02 Dec 2023, 21:42Moderasyona ihtiyaç var... Burada yetersiz bir çalılığa cevap verdim.... Peki, benim yaşım ve yetişme tarzım bu cahilliğe izin vermiyor ve OGE mağduru tartışıp onurunu aşağılıyor... Ama kimse bu çocuğa sözlerini haklı çıkarmak yerine emir, küfür, sürekli hakaret vermiyor... Kısacası velet -çocuk bir yalan söylerken yakalandı - ancak buna normatif olmayan yanıtlar aldı ...Moderatörler nerede???
Bu yükü üstlenmeye hazırım. Ancak çok yoğun gönderi trafiği göz önüne alındığında, bunu tek bir kaskla çıkarmayacağım.... Moderatörlük görevlerini başkası üstlenebilecek mi??? Kolay değil, çok zor..... Kim hazır????

İşe alınmadığınız için mi, yoksa değerler yeniden değerlendirildiği için mi?
-
- Nirvana’dayım
Orada bir şey mi hayal ettiniz? Evet?
n Öncelikle bana yakın zamanda moderatör olarak nerede teklif ettiğimi gösterir misin? İkincisi, bana moderatörlerin kötü olduğunu nerede yazdığımı gösterin?Kardeş: ↑03 Dec 2023, 14:14Marinka, ayakkabılarını filan mı değiştirdin? Çok uzun zaman önce, ılımlılığı aktif olarak savundum ve kendimi aktif olarak moderatör olarak önerdim, ancak şimdi ılımlılığın kötü olduğu ortaya çıktı?Forumun moderatörlere ihtiyacı yok ama siz yapabilirsiniz kendi forumunuz var ve burada onu kalbinizin arzu ettiği şekilde yönetebilirsiniz)))adan27: ↑02 Dec 2023, 21:42 Moderasyon gerekli... Burada yetersiz olgunlaşmamış birine cevap verdim... Yaşım ve yetiştirilme tarzım bu cahil ve OGE kurbanı ile tartışmama izin vermiyor ve onurunu aşağılamak... Ama kimse bu çocuğa emir vermek, küfür etmek, sürekli hakaret etmek yerine sözlerini haklı çıkarmadı... Kısacası velet-genç bir yalanın içinde yakalandı - ama buna sadece müstehcen cevaplar aldı.. .. Moderatörler nerede???
Bu yükü üstlenmeye hazırım. Ancak çok yoğun gönderi trafiği göz önüne alındığında, bunu tek bir kaskla çıkarmayacağım.... Moderatörlük görevlerini başkası üstlenebilecek mi??? Kolay değil, çok zor..... Kim hazır????![]()
Seni almadıkları için mi, yoksa değerler yeniden değerlendirildi mi?
Orada bir şey mi hayal ettiniz? Evet?

-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, evet, şimdi kazacağım "Marinka" adına bok dağları arasında eski konularınızı bulmak için
-
- Nirvana’dayım
)))) yakın zamanda önerildi ve şimdi eski konular hakkında mı yazıyorsunuz? Bir şey mantıklı gelmiyor. Forumu sahte bir nefretçiden kurtarmak için yalnızca bir kez istekte bulundum ve bu neredeyse bir yıl önceydi. Ben hiçbir zaman ılımlılığın kötü olduğunu yazmadım. Yürüyüşe çıkın

-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, Marinka, sen usta bir demagogsun : roll:
işte sizin için bir kılavuz, kullanın, becerilerinizi geliştirin:
1. Asla bir soruyu doğrudan cevaplamayın veya konumunuzu tamamen açıklamayın. Böylece “benim kastettiğim bu değildi” diyerek kendinize daha fazla geri çekilme alanı bırakmış olursunuz
2. Rahatsız edici sorular sorulursa soruyu bir soruyla yanıtlayın, örneğin rakibinize bununla neden bu kadar ilgilendiğini sorun. Ve sonra sessizce başka bir konuya geçin - zaten birkaç gönderiden sonra herkes başlangıçta hangi sorunun sorulduğunu unutacak.
3. Rakip her zaman deve olmadığını kanıtlamalıdır.
4. Kesinlikle gerekmedikçe başka bir demagogla tartışmayın. Sizinle sanki aklı başında biriymişsiniz gibi safça konuşmaya çalışan yeni gelenleri seçin.
5. Rakibinizin gönderisinin %90’ı itiraz edilecek hiçbir şeyi olmayan zorlayıcı argümanlar içeriyorsa bunları görmezden gelin. Daha sonra kalan %10’un zayıf noktasını bulun ve bundan yararlanın.
6. Asla hatalarınızı kabul etmeyin, mazeret üretmeyin veya kendinizi savunmayın; bu gerçek bir demagoga yakışmaz.
7. Gönderilerinizde bir kanıt havası yaratın. "Bunu herkes bilir...", "bunu yalnızca bir aptal bilmez...", "bunu uzun zaman önce öğrendiler..." cümleleri harikalar yaratıyor.
8. Size herhangi bir bilgi verirlerse kaynağın güvenilmez olduğunu söyleyin
9. En iyi taktiklerden biri, rakibinizi öfkelendirmek ve en ufak bir alevlenme belirtisi bile ortaya çıktığında, hakaret ederek rakiplerinizin tartışmalarının bittiğini ve kişisel hale geldiğini ilan etmektir.
10. Varsa dinleyicilerin zihinlerine hitap edin. Örneğin, sanki yan tarafa hitap edilmiş veya seyirciye hitap edilmiş gibi "... ama burada tek bir çılgın insan göremiyorum..."
11 ifadesi çarpıcı bir etki yaratıyor. Eğer duvara yaslanırsanız, gösterişli bir şekilde esneyin ve şunu söyleyin: “Bunların hepsi tamamen saçmalık. İnanıyorum ki..." "Bunların hepsi saçmalık" iddiası temelde reddedilemez.
12. Birinin otoritesine yapılan atıf asla kanıt teşkil etmez ve basit bir "Senin kendi düşüncelerin yok mu?" ile çürütülebilir.
13. Asla bir tartışmayı önce bitirmeyin. Rakiplerinizin sizinle konuşmanın ve gitmenin faydasız olduğunu anlayana kadar bekleyin ve ardından zaferinizi ilan edin (Touché!)
14. Rakibinize cevap verecek bir şeyiniz yoksa, onun mesajını yazım ve noktalama hataları açısından dikkatlice kontrol etmelisiniz.
15. Kendinizi veya arkadaşlarınızı görgü tanığı olarak getirmekten çekinmeyin. Ayrıca Google’da arama yapmanızı da önerebilirsiniz
16. Tartışılan konu kamuoyunda yankı buluyorsa, rakiplerinizin argümanları ağır ve açıksa, basitçe şunu söyleyin: "Ne, ülkede başka sorun yok mu?" Bu ifade, açlıktan ölen çocuklar, yaygın uyuşturucu bağımlılığı, suç vb. ile desteklenmelidir. "Başka sorun yok mu?" - temelde reddedilemez bir görüş.
17. Sanki şans eseri muhatabınızın hayattaki olası başarısızlığını ima edebilirsiniz: “Ah, çok akıllısın! Senin için üzülüyorum: tüm boş zamanını akıllı kitaplar okuyarak geçirmelisin ve özel hayatınla da, güle güle...”, Rakibini mutlaka “liberal”, “bokçu”, “Amerikalı uşak” olarak etiketle. ”, “Yahudi” "vb. (duruma bakın). Karşı önlem: yukarıya bakın.
18. Cevaplayacak bir şeyin yoksa sorunun aptalca olduğunu ilan et. Karşı önlem: "Söyleyecek başka bir şey yok mu?"
19. Rakibinizin kafasında bile olmayan düşünceleri ona atfetmekten çekinmeyin. Sen harika bir medyumsun! Var olmayan düşüncelerin atfedildiğinin doğrudan bir göstergesi ve psişik olma girişimi ile kolayca karşı konulabilir.
1. Asla bir soruyu doğrudan cevaplamayın veya konumunuzu tamamen açıklamayın. Böylece “benim kastettiğim bu değildi” diyerek kendinize daha fazla geri çekilme alanı bırakmış olursunuz
2. Rahatsız edici sorular sorulursa soruyu bir soruyla yanıtlayın, örneğin rakibinize bununla neden bu kadar ilgilendiğini sorun. Ve sonra sessizce başka bir konuya geçin - zaten birkaç gönderiden sonra herkes başlangıçta hangi sorunun sorulduğunu unutacak.
4. Kesinlikle gerekmedikçe başka bir demagogla tartışmayın. Sizinle sanki aklı başında biriymişsiniz gibi safça konuşmaya çalışan yeni gelenleri seçin.
5. Rakibinizin gönderisinin %90’ı itiraz edilecek hiçbir şeyi olmayan zorlayıcı argümanlar içeriyorsa bunları görmezden gelin. Daha sonra kalan %10’un zayıf noktasını bulun ve bundan yararlanın.
6. Asla hatalarınızı kabul etmeyin, mazeret üretmeyin veya kendinizi savunmayın; bu gerçek bir demagoga yakışmaz.
7. Gönderilerinizde bir kanıt havası yaratın. "Bunu herkes bilir...", "bunu yalnızca bir aptal bilmez...", "bunu uzun zaman önce öğrendiler..." cümleleri harikalar yaratıyor.
9. En iyi taktiklerden biri, rakibinizi öfkelendirmek ve en ufak bir alevlenme belirtisi bile ortaya çıktığında, hakaret ederek rakiplerinizin tartışmalarının bittiğini ve kişisel hale geldiğini ilan etmektir.
10. Varsa dinleyicilerin zihinlerine hitap edin. Örneğin, sanki yan tarafa hitap edilmiş veya seyirciye hitap edilmiş gibi "... ama burada tek bir çılgın insan göremiyorum..."
11 ifadesi çarpıcı bir etki yaratıyor. Eğer duvara yaslanırsanız, gösterişli bir şekilde esneyin ve şunu söyleyin: “Bunların hepsi tamamen saçmalık. İnanıyorum ki..." "Bunların hepsi saçmalık" iddiası temelde reddedilemez.
12. Birinin otoritesine yapılan atıf asla kanıt teşkil etmez ve basit bir "Senin kendi düşüncelerin yok mu?" ile çürütülebilir.
13. Asla bir tartışmayı önce bitirmeyin. Rakiplerinizin sizinle konuşmanın ve gitmenin faydasız olduğunu anlayana kadar bekleyin ve ardından zaferinizi ilan edin (Touché!)
14. Rakibinize cevap verecek bir şeyiniz yoksa, onun mesajını yazım ve noktalama hataları açısından dikkatlice kontrol etmelisiniz.
15. Kendinizi veya arkadaşlarınızı görgü tanığı olarak getirmekten çekinmeyin. Ayrıca Google’da arama yapmanızı da önerebilirsiniz
16. Tartışılan konu kamuoyunda yankı buluyorsa, rakiplerinizin argümanları ağır ve açıksa, basitçe şunu söyleyin: "Ne, ülkede başka sorun yok mu?" Bu ifade, açlıktan ölen çocuklar, yaygın uyuşturucu bağımlılığı, suç vb. ile desteklenmelidir. "Başka sorun yok mu?" - temelde reddedilemez bir görüş.
17. Sanki şans eseri muhatabınızın hayattaki olası başarısızlığını ima edebilirsiniz: “Ah, çok akıllısın! Senin için üzülüyorum: tüm boş zamanını akıllı kitaplar okuyarak geçirmelisin ve özel hayatınla da, güle güle...”, Rakibini mutlaka “liberal”, “bokçu”, “Amerikalı uşak” olarak etiketle. ”, “Yahudi” "vb. (duruma bakın). Karşı önlem: yukarıya bakın.
18. Cevaplayacak bir şeyin yoksa sorunun aptalca olduğunu ilan et. Karşı önlem: "Söyleyecek başka bir şey yok mu?"
19. Rakibinizin kafasında bile olmayan düşünceleri ona atfetmekten çekinmeyin. Sen harika bir medyumsun! Var olmayan düşüncelerin atfedildiğinin doğrudan bir göstergesi ve psişik olma girişimi ile kolayca karşı konulabilir.
-
- Nirvana’dayım
))) Neden ben kılavuza mı ihtiyacınız var? Kendimi moderatör olarak önermedim; gerçek şu ki ılımlılık hiçbir zaman kötü bir şey yazmadı. Aptalca bir şey yazmışsın. Bir sonraki. Şimdi sanki bir tavadan çıkmaya çalışıyormuşsunuz gibi. Bir dahaki sefere önce düşünmenizi ve sonra yazmanızı tavsiye edebilirim.Kardeş: ↑03 Dec 2023, 15:17 Strecoza, Marinka, sen bir usta demagog![]()
19. Rakibinizin kafasında bile olmayan düşünceleri ona atfetmekten çekinmeyin. Sen harika bir medyumsun! Var olmayan düşünceleri atfetmenin ve medyum olmaya çalışmanın doğrudan göstergesiyle mücadele etmek kolaydır.

-
- En güçlü orgazm!
Strecoza,
evet, evet, dönüyorum ve dönüyorum ve genel olarak nasıl düşüneceğimi bilmiyorum, unuttum mu?

-
- Flört etmek
Burada (bu forumda) tam bir yasak konu kaosu var, ben yapmadım Forum Kurallarını buldum... Roskomnadzor bu siteyi yasaklarsa şaşırmam (onanizm.club ve birisinin (kim olabilir???) burada ses çıkarmama izin vermediği başka bir site gibi)... I Peygamber olmak istemezdim ama...
Kendi forumumu oluşturmadım forum .. Ama başka bir sitede moderatörlük yapıyorum. Ve bacchanalia yok ve hiç kimse herhangi bir hakarette bulunmuyor. Her şey sadece forumun konusuyla ilgili. Tüm tabular yerine getirildi.... Kurallara uymayanlar cezalandırılıyor, Forum 2006’dan beri canlı....
Burada (bu forumda) tam bir yasak konu kaosu var, ben yapmadım Forum Kurallarını buldum... Roskomnadzor bu siteyi yasaklarsa şaşırmam (onanizm.club ve birisinin (kim olabilir???) burada ses çıkarmama izin vermediği başka bir site gibi)... I Peygamber olmak istemezdim ama...
-
- Nirvana’dayım
))) Neredeyse üç haftadır buradasın. Burada tam bir kaos var. Neden sözlerinizden anladığım kadarıyla tam bir düzenin olduğu mucize forumunuzda olmasın?adan27: ↑03 Dec 2023, 19:42Kendi I bir forum oluşturmadım... Ama onu başka bir sitede yönetiyorum. Ve bacchanalia yok ve hiç kimse herhangi bir hakarette bulunmuyor. Her şey sadece forumun konusuyla ilgili. Tüm tabular yerine getirildi.... Kurallara uymayanlar cezalandırılıyor, Forum 2006’dan beri canlı....Forumun moderatörlere ihtiyacı yok, ancak kendi forumunuzu oluşturabilir ve orada dilediğiniz gibi moderatörlük yapabilirsiniz))
Burada (bu forumda) tam bir yasak konu kaosu var, ben yapmadım Forum Kurallarını buldum... Roskomnadzor bu siteyi yasaklarsa şaşırmam (onanizm.club ve birisinin (kim olabilir???) burada ses çıkarmama izin vermediği başka bir site gibi)... I peygamber olmak istemezdim ama....
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
-
- Nirvana’dayım
))) Seni yasaklamadım. Size neden burada olduğunuzu sordum; size göre tam bir kaosun olduğu, size göre tam bir düzenin olduğu yerde değil mi? Orası çok sıkıcı, değil mi?
-
- Flört etmek
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
burası sıkıcı! Genç forum üyelerinin ıslak fantezilerini yeniden anlatmayacağım - bu benim için ilginç değil. Tıpkı bu forumda düzen konusunda kavga çıkarmakla ilgilendiğim gibi. :evet:
Aceleyle sonuca varmak istemem... Bu arada, iyi bir "takma ad" olur... İhtiyacımız var düşünmek için....
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Orası sıkıcı değilBunu yasaklamadığınızı söyleyeceğim. Size neden burada olduğunuzu sordum; size göre tam bir kaosun olduğu, size göre tam bir düzenin olduğu yerde değil mi? Orası sıkıcı, değil mi?

-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Ah! Ve kıçınız yandığında az çok kısa yazarsınız - bu harika. :haha:
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Tapkin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 11 months
"Duvara bastırılırsan, gösterişli bir şekilde esne ve şunu söyle:..."
Ne sikiş! Kafanı bu saçmalıkla doldurmak için ne kadar berbat olmak zorundasın!
Kendi kendine yetmek diye bir kavram var.
Yine, sırf kendin için, buraya getirdiğin tüm bu lanet noktaları tekrar oku ve kendin cevapla; tüm bunları Putin’in yaptığını mı söyleyeceğiz? Veya Lavrov’u. Cevap şu ki, elbette yapmayacaklar. Çünkü onlar kendi kendilerine yetiyorlar. Herhangi bir nedenle birinin önünde gösterişli bir şekilde esnemelerine gerek yok. Şimdi tüm bu noktalara kimin ihtiyacı olduğunu ve onların nasıl insanlar olduğunu düşünün. Peki neden tüm bunları birine kanıtlamaları gerekiyor? Ve en önemlisi neden?
Ne saçmalık! Bu, hayatınızı harcamaya değer mi? Peki ya kimsenin ihtiyaç duymadığı bu saçmalık?Kardeş: ↑03 Dec 2023, 15:17 1. Asla bir soruyu doğrudan cevaplamayın veya konumunuzu tamamen açıklamayın. Böylece “benim kastettiğim bu değildi” diyerek kendinize daha fazla geri çekilme alanı bırakmış olursunuz
14. Rakibinize cevap verecek bir şeyiniz yoksa, onun mesajını yazım ve noktalama hataları açısından dikkatlice kontrol etmelisiniz. 15. Kendinizi veya arkadaşlarınızı görgü tanığı olarak getirmekten çekinmeyin. Ayrıca Google’da arama yapmanızı da önerebilirsiniz
19. Rakibinizin kafasında bile olmayan düşünceleri ona atfetmekten çekinmeyin. Sen harika bir medyumsun! Var olmayan düşünceleri atfetmenin ve medyum olmaya çalışmanın doğrudan göstergesiyle mücadele etmek kolaydır.
"Duvara bastırılırsan, gösterişli bir şekilde esne ve şunu söyle:..."
Ne sikiş! Kafanı bu saçmalıkla doldurmak için ne kadar berbat olmak zorundasın!
Kendi kendine yetmek diye bir kavram var.
Yine, sırf kendin için, buraya getirdiğin tüm bu lanet noktaları tekrar oku ve kendin cevapla; tüm bunları Putin’in yaptığını mı söyleyeceğiz? Veya Lavrov’u. Cevap şu ki, elbette yapmayacaklar. Çünkü onlar kendi kendilerine yetiyorlar. Herhangi bir nedenle birinin önünde gösterişli bir şekilde esnemelerine gerek yok. Şimdi tüm bu noktalara kimin ihtiyacı olduğunu ve onların nasıl insanlar olduğunu düşünün. Peki neden tüm bunları birine kanıtlamaları gerekiyor? Ve en önemlisi neden?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
Forum RKN tarafından tekrar engellendi. Meowkalka bir şekilde şüpheli bir şekilde tehdit etti ve sonra bu oldu. Tesadüf?
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Tor aracılığıyla geldim. Sonuçlar? Yöneticinin, konukların forumu okuması için erişimi engellemesi, yalnızca onay ile kaydolması gerekir. Ensest ile ilgili tüm konuların o bölüme taşınması ve etkinlikten kaldırılması gerekmektedir.
-
- Nirvana’dayım
25 saniye sonra gönderildi:
Kaldırılmamalı, tamamen yıkılmalı. n
25 saniye sonra gönderildi:
Bir yerde miyavladınBüyücü:05 Dec 2023, 05:23 Forum yine şu kişi tarafından engellendi: RKN. Meowkalka bir şekilde şüpheli bir şekilde tehdit etti ve sonra bu oldu. Tesadüf mü?
-
- Nirvana’dayım
Gönderildi 2 dakika 17 saniye sonra:
Katılıyorum :evet:Kaldırılmamalı, tamamen yıkılmalı
Gönderildi 2 dakika 17 saniye sonra:
Miyav! KöstebekBüyücü:05 Dec 2023, 05:23 Miyavlama tehdidinde bulundu ve sonra oldu. n

-
- Nirvana’dayım
Dün bir şeyler atıştırdı gün boyunca yanımdaydı, akşam içeri girdim, yanıtıyla ilgili bir bildirim olduğunu gördüm, gittim ve perişan oldu, görünüşe göre yönetici kaldırmış, acaba oraya bu kadar kızgın ne yazmış?
P.S. Yönetici, hiçbir koşulda burada beni savunma, lütfen! Korunmaya değil, lulz’a ihtiyacım var!
Kafasında sorunlar var, görünüşe göre iletişim açısından.
Dün bir şeyler atıştırdı gün boyunca yanımdaydı, akşam içeri girdim, yanıtıyla ilgili bir bildirim olduğunu gördüm, gittim ve perişan oldu, görünüşe göre yönetici kaldırmış, acaba oraya bu kadar kızgın ne yazmış?
P.S. Yönetici, hiçbir koşulda burada beni savunma, lütfen! Korunmaya değil, lulz’a ihtiyacım var!