Spontane oral seks
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
- Total posts: 236
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Spontane oral seks
Kızlar/kadınlar, diyelim ki tamamen hijyenik olmayan koşullarda ağızdan almanız gereken durumlar vardır. Bu arabada, girişte, kır yürüyüşü sırasında, çadırda, tatilde olabilir... Aynı zamanda ağzınızdaki penis su işlemine tabi tutulmamıştır, idrar kalıntıları vardır ve hepsi bu... Sen Bu sinir bozucu mu yoksa bu anı fark etmedin mi?
- These users thanked the author angrove for the post (total 2):
- alexey.bro, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kendiliğinden oral seks
Şu an bunu düşünmüyorum...
- These users thanked the author kazx31 for the post (total 5):
- alexey.bro, Diana itaatsizlik etti, Vik.ruba80, Mihaaaa 4, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Kelimeler konusunda hiç titiz değilim. Yıllardır yıkanmayan pisliğim olmadı ve umarım da olmaz. Böyle bir insan ilgimi çekemez, büyük olasılıkla beni uzaklaştıracaktır, ancak doğada dinlenirken, özellikle de bir yürüyüşse ve hijyen çok mütevazıysa, her şey oldu ve beni biraz rahatsız etmedi))) Tek şey Dişlerini fırçalamayanları sevmiyorum. Bu benim için kırmızı çizgidir.angryboy: ↑02 Dec 2023, 15:36 Kızlar/kadınlar, diyelim ki pek hijyenik olmayan koşullarda ağızdan almanız gereken durumlar vardır. Bu arabada, girişte, kır yürüyüşü sırasında, çadırda, tatilde olabilir... Aynı zamanda ağzınızdaki penis su işlemine tabi tutulmamıştır, idrar kalıntıları vardır ve hepsi bu... Sen Can sıkıcı mı yoksa bu anı fark etmedin mi?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 7):
- alexey.bro, PlajTavşan, Alex-888, Diana itaatsizlik etti, Vik.ruba80, Mihaaaa 4, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Yaz aylarında sık sık ana kamplara gideriz çadırlarla ve hiçbir sorun yokken değil, ormanın bir yerinde veya çadırda spontane bir oral seks olmuşsa, bu arada, gün içinde bol miktarda güneşlenme ve güneşlenmenin olduğu bir çadırda seks yaptığımı da söyleyeceğim. insanları daire içinde yürümek çok heyecan verici, asıl önemli olan yüksek ses çıkarmamak
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- Venüs, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Sünnetli kişiler için bu bakımdan uygundur... penis her zaman temizdir ve yabancı bir koku taşımaz)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- alexey.bro, Esinti
-
- Orgazm!
Ben onlardan biriyim◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑02 Dec 2023, 16:09 Bu bakımdan sünnetliler için uygundur.. penis her zaman temizdir ve yabancı bir koku taşımaz)
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Venüs
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Bunlara her zaman sahipler.
Kocalarını, arkadaşlarını, patronlarını emiyorlar ve sadece berbatlar.
Emmeyi severler.
7 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Ve popo külota o kadar sürtünüyor ki, duvara yaslanabilirsin.
Somutluk hiç azalmaz. Doğa bunu insanın kendi amını kesmesi için tasarladı.
Sonuçta Tanrı’nın bir Yahudi olmadığını anlıyorum. Ve sonra bir yerlerde "kendi benzerliğinde" ifadesini duydum.
Mmmmm. Garip bir soru.
Bunlara her zaman sahipler.
Kocalarını, arkadaşlarını, patronlarını emiyorlar ve sadece berbatlar.
Emmeyi severler.
7 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Evet.Bu bakımdan sünnetliler için uygundur.. penis her zaman temizdir ve yabancı bir koku taşımaz)
Ve popo külota o kadar sürtünüyor ki, duvara yaslanabilirsin.
Somutluk hiç azalmaz. Doğa bunu insanın kendi amını kesmesi için tasarladı.

Sonuçta Tanrı’nın bir Yahudi olmadığını anlıyorum. Ve sonra bir yerlerde "kendi benzerliğinde" ifadesini duydum.
-
- Orgazm!

Daha fazlasını anlatacağım, orada her şey o kadar keskin ki eğer istersen bir insanı delebilirsin
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- Topçik, Yetişkin
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Yüksek sesle çığlık attımTopchik: ↑02 Dec 2023, 16:19 Evet.
Ve popo külota o kadar sürtünüyor ki duvara karşı mastürbasyon yapabilirsin.
Dokunulmazlık hiç azalmadı. Doğa bunu insanın kendi amını kesmesi için tasarladı.
Sonuçta Tanrı’nın bir Yahudi olmadığını anlıyorum. Ve sonra bir yerlerde şu ifadeyi duydum - "kendi benzerliğimde"
-
- Orgazm!
Topchik,
O halde dikkatli bakın , aksi takdirde seni sikebilirim, seni bıçaklayabilirim de

şaka tabii ki
sadece bıçakla...
O halde dikkatli bakın , aksi takdirde seni sikebilirim, seni bıçaklayabilirim de
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Orada saç tokası falan var mı? :)aleksey.bro: ↑02 Dec 2023, 16:31 O halde dikkatli bak, yoksa seni becerebilirim, seni bıçaklayabilirim, şaka tabi ki, sadece beni bıçakla...
- These users thanked the author Topçik for the post:
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
İlginçse , başka bir şey daha ekleyebilirim...
Şakayı anlamayanlar... "Spermin Tadı" başlığında yer alanlar umarım beni anlarlar)))
bunun gibi bir şey...
Yani bu tür durumlara her zaman hazırlıklı olmak gerekiyor.... daha doğrusu, hazırlanmış... kahretsin... omzunda bir sırt çantası... ve orada... ve kot pantolonunu ve şortunu aşağı çektiğimde adam kokmaya başlarsa kasıklarına "patlayacak" bir dezenfektan. dizleri.. gerçek şu ki, dezenfektan ancak kokuyu oradan alabiliyorsan işe yarar.. peki, eğer bir KOKU varsa... daha önce de söylediğim gibi, iç mekanlarda böcekleri zehirleyebilirsin... o zaman dezenfektandır. yeterli değil... Sırt çantamda bir gaz maskesi taşıyorum... ayrıca ıslak mendiller.. bu sadece bir zorunluluktur... herhangi bir oral seks kızının kıyafetinde... adam bundan önce işedi mi... veya hatta... bu onun işi... kahretsin... sadece nemli bir bezle silin... ayrıca havlu kullanmanız tavsiye edilir... böylece ıslanıp daha sonra kendiniz kurulayabilirsiniz organ.. yani, kafamı ağzıma koyduğumda ağızda rahatsızlık olmasın... bu arada, kurutma konusunda... düşünüyordum da... yanımda saç kurutma makinesi de taşıyorum... bu pille çalışan bir tane olması ilginç... ve aynı zamanda bir adamın saçını orada bir saç kurutma makinesiyle sabitleyebilirsiniz... aksi takdirde erkeklerin genellikle orada şekilsiz çalıları büyür....angryboy: ↑02 Dec 2023, 15:36 Kızlar/kadınlar, diyelim ki pek hijyenik olmayan koşullarda ağızdan almanız gereken durumlar vardır. Bu arabada, girişte, kır yürüyüşü sırasında, çadırda, tatilde olabilir... Aynı zamanda ağzınızdaki penis su işlemine tabi tutulmamıştır, idrar kalıntıları vardır ve hepsi bu... Can sıkıcı mı yoksa bu anı fark etmiyor musun?
İlginçse , başka bir şey daha ekleyebilirim...
Şakayı anlamayanlar... "Spermin Tadı" başlığında yer alanlar umarım beni anlarlar)))
bunun gibi bir şey...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- alexey.bro, Topçik, Fargal94
-
- Orgazm!
hazırlıksız yakalanmayacaksınız 
Evet, bu vaka için eksiksiz bir savaş kitine sahip olduğunuzu hatırlıyoruzNatali_Natali: ↑02 Dec 2023, 16:40 Şakayı anlamayan insanlar... "Spermin Tadı" konusuna girenler, umarım beni anlarlar)))
bunun gibi bir şey...
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
12 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
ama genel olarak ciddi bir şekilde... yazar çok ciddi bir konuyu gündeme getiriyor.. anlaşılabilir... burada hijyen sorunları var... ve kişinin bu konunun tam da nerede olduğu konusunda endişelendiği hemen anlaşılıyor. olacak... kahretsin, yani, bu doğru.. temiz havada yapabilirsin.. ama yılın sıcak zamanında .. ve kahretsin kışın .. soğuk hava ve özellikle bazıları için don yüzünden bir erkeğin organının boyutunun küçülmesinin nedeni .... kız arkadaşımın dediği gibi, "üç santimetre derinlikte .. bu yüzden onu kazmak için bir iğne takıyorum "... Tamam, şaka yapıyorum... erkekler için beden kutsal... ama "yer" sorunu hiçbir yerde bulunamıyor... oral seks için otel odası kiralamak bir şekilde doğru değil... sonuçta yok... . biliyorum .. ibadethaneler .. öyleyse neden inşa etmiyorsunuz .. kahrolası "Sosalni"... ve ucuz ve zevkli .. ne olursa olsun, adam soğukta üşütmeyecek.... ben yapacağım em onu .. kahretsin yarım saatliğine orada olacağım... zavallı adam zatürreye yakalanacak...
Eh, kız rahat... yine başını sokacak bir çatı.. .
Ve eğer bir şey olursa, sevdikleri kızın nereye kaybolduğunu her zaman bilecek... Mesela işten geç kaldım.. ve kocam komşuya soruyor.. Igor, sen benimsin . Karınızı hiç gördünüz mü? ve sonra bir nedenden ötürü gecikti"... ve komşu cevap veriyor.. "Demek Bolshaya Preobrazhenskaya’da Sosalny’de"... ve her şey hemen anlaşılıyor.. ve ben ve kocamın karısıyla olan gururu neredeyim .. kirli bir girişi değil, özel olarak belirlenmiş bir yeri emdiğimi...
3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
lanet millet, şaka yapıyorum... ve yine kişinin konusunu spamladım.. ciddi şeylerden bahsediyor.. ama bir nedenden dolayı Eğleniyorum...
Yazar kimdir Konuyu görürse lütfen ona teşekkür edeceğimi söyleyin.... Ona Sosalny’de veya başka bir yerde oral seks yapacağım..
insanlara şaka yapın)))
peki... beni çıplak ellerinle alamazsın))) şaka yapıyorum... sende yok eldiven giymek)))aleksey.bro: ↑02 Dec 2023, 16:43 Evet, bu vaka için eksiksiz bir savaş kitine sahip olduğunuzu hatırlıyoruzolmayacaksınız hazırlıksız yakalandı
n
12 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
ama genel olarak ciddi bir şekilde... yazar çok ciddi bir konuyu gündeme getiriyor.. anlaşılabilir... burada hijyen sorunları var... ve kişinin bu konunun tam da nerede olduğu konusunda endişelendiği hemen anlaşılıyor. olacak... kahretsin, yani, bu doğru.. temiz havada yapabilirsin.. ama yılın sıcak zamanında .. ve kahretsin kışın .. soğuk hava ve özellikle bazıları için don yüzünden bir erkeğin organının boyutunun küçülmesinin nedeni .... kız arkadaşımın dediği gibi, "üç santimetre derinlikte .. bu yüzden onu kazmak için bir iğne takıyorum "... Tamam, şaka yapıyorum... erkekler için beden kutsal... ama "yer" sorunu hiçbir yerde bulunamıyor... oral seks için otel odası kiralamak bir şekilde doğru değil... sonuçta yok... . biliyorum .. ibadethaneler .. öyleyse neden inşa etmiyorsunuz .. kahrolası "Sosalni"... ve ucuz ve zevkli .. ne olursa olsun, adam soğukta üşütmeyecek.... ben yapacağım em onu .. kahretsin yarım saatliğine orada olacağım... zavallı adam zatürreye yakalanacak...
Eh, kız rahat... yine başını sokacak bir çatı.. .
Ve eğer bir şey olursa, sevdikleri kızın nereye kaybolduğunu her zaman bilecek... Mesela işten geç kaldım.. ve kocam komşuya soruyor.. Igor, sen benimsin . Karınızı hiç gördünüz mü? ve sonra bir nedenden ötürü gecikti"... ve komşu cevap veriyor.. "Demek Bolshaya Preobrazhenskaya’da Sosalny’de"... ve her şey hemen anlaşılıyor.. ve ben ve kocamın karısıyla olan gururu neredeyim .. kirli bir girişi değil, özel olarak belirlenmiş bir yeri emdiğimi...
3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
lanet millet, şaka yapıyorum... ve yine kişinin konusunu spamladım.. ciddi şeylerden bahsediyor.. ama bir nedenden dolayı Eğleniyorum...
Yazar kimdir Konuyu görürse lütfen ona teşekkür edeceğimi söyleyin.... Ona Sosalny’de veya başka bir yerde oral seks yapacağım..
insanlara şaka yapın)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
- alexey.bro, Alexey 997, Vik.ruba80, Denach, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
Vzrosliy,
işte... görüyorsunuz, bu doğru yönde düşündüğüm anlamına geliyor.... Anladığım kadarıyla bütçeden para bunun için değil... "halk ilaçları" için ayrılacak... adı gibi.. startup falan... sanırım kolaylıkla toparlayabiliriz... bir slogan buldum zaten.. "Her sokağın kendine ait bir sosalnyası var"... kahretsin, eğer. biraz daha para topluyoruz, sonra "Yalayan"ı açabiliriz... sloganıyla... "Onu yalamayan, hayatı tanımamıştır!"... gerçi hayır... dondurmayla ilgili, dondurmayla ilgili... ambalajın üzerinde yazıyor... ama başka bir şey bulacağız)))
1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
eklemeyi unuttum .. bu bir şaka millet... yoksa benim guguk kuşunun olduğunu düşüneceksiniz. soğuk havalarımızdan daha sıcak topraklara uçtu)))
işte... görüyorsunuz, bu doğru yönde düşündüğüm anlamına geliyor.... Anladığım kadarıyla bütçeden para bunun için değil... "halk ilaçları" için ayrılacak... adı gibi.. startup falan... sanırım kolaylıkla toparlayabiliriz... bir slogan buldum zaten.. "Her sokağın kendine ait bir sosalnyası var"... kahretsin, eğer. biraz daha para topluyoruz, sonra "Yalayan"ı açabiliriz... sloganıyla... "Onu yalamayan, hayatı tanımamıştır!"... gerçi hayır... dondurmayla ilgili, dondurmayla ilgili... ambalajın üzerinde yazıyor... ama başka bir şey bulacağız)))
1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
eklemeyi unuttum .. bu bir şaka millet... yoksa benim guguk kuşunun olduğunu düşüneceksiniz. soğuk havalarımızdan daha sıcak topraklara uçtu)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Vik.ruba80, Denach, Fargal94
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
öfkeli çocuk,
Sizce de öyle çok mu, evet? kahretsin... Bir şeye kendimi kaptırdım)))
Sizce de öyle çok mu, evet? kahretsin... Bir şeye kendimi kaptırdım)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
hayır, hayır, devam et, gönderilerin bu konuya biraz renk katıyor :wink:Natali_Natali: ↑02 Dec 2023, 20:53 Bunun çok fazla olduğunu düşünüyorsun, değil mi? kahretsin... Bir şeye kendimi kaptırdım)))
-
- Nirvana’dayım
Ama Lizalnya hakkında, muhtemelen zaten çok fazla.... yeni bir slogan bulmama rağmen... "İzlenimler dolup taşıyor - kim olursa olsun" yaladı cennete gitti!"
4 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
lanet olsun... Ben pek akıllı değilim..... bu senin konumun.... gerçekten çok özür dilerim... işte bu.. sustum.. tek kelime bile etmeyeceğim. .. arkadaşımın dediği gibi "Sessizce emiyorum ve dikkatim dağılmıyor)))
Sizce.. . sonra bir kişiye bir konu hakkında konuşmaya başladım... spermin tadı hakkında... şimdi kahretsin... aydınlandı... bu çok değerli bir konu... ev gibi falan.... peki, burası nasıl aydınlatılmaz)))
Ama Lizalnya hakkında, muhtemelen zaten çok fazla.... yeni bir slogan bulmama rağmen... "İzlenimler dolup taşıyor - kim olursa olsun" yaladı cennete gitti!"
4 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
lanet olsun... Ben pek akıllı değilim..... bu senin konumun.... gerçekten çok özür dilerim... işte bu.. sustum.. tek kelime bile etmeyeceğim. .. arkadaşımın dediği gibi "Sessizce emiyorum ve dikkatim dağılmıyor)))
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
Natali_Natali, ...hayır..... tamam....devam......her şey yolunda....elektrolitik ayrışma teorisi açısından bakıldığında.....abr....abr....işte bu yüzden o bir kadın ..... .herhangi bir konuyu bozmak için....ama yine de harika....
-
- Nirvana’dayım
öfkeli çocuk,
kahretsin... şimdi anlamıyorum... şimdi bana iltifat mı ediyorsun... yoksa tam tersi mi oluyor)))
3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
ve neden hemen sonra... kahretsin... Çok dikkatliyim bu konuda... ve genel olarak))) Her ne kadar ipucunu anlasam da... işte bu... Sustum
Kahretsin... Spam için başka bir konuya geçeceğim... bu... artık yabancı değilmişiz gibi görünüyor, arkadaş arkadaş... yani, Sosalnya’da seninle birlikteydim... peki, genel olarak... ne demek istiyorum... eğer bir "düşmanınız varsa" " burada ya da kahretsin... bir arkadaş... o zaman sen benim için sadece ışık ol... şimdi gidip onun için konuyu spamlayacağım... Benim için zor değil... açıkçası)))
kahretsin... şimdi anlamıyorum... şimdi bana iltifat mı ediyorsun... yoksa tam tersi mi oluyor)))
3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
ve neden hemen sonra... kahretsin... Çok dikkatliyim bu konuda... ve genel olarak))) Her ne kadar ipucunu anlasam da... işte bu... Sustum
Kahretsin... Spam için başka bir konuya geçeceğim... bu... artık yabancı değilmişiz gibi görünüyor, arkadaş arkadaş... yani, Sosalnya’da seninle birlikteydim... peki, genel olarak... ne demek istiyorum... eğer bir "düşmanınız varsa" " burada ya da kahretsin... bir arkadaş... o zaman sen benim için sadece ışık ol... şimdi gidip onun için konuyu spamlayacağım... Benim için zor değil... açıkçası)))
Last edited by Christmas_Christmas on 02 Dec 2023, 21:19, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- angrove, Vik.ruba80
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
Natali_Natali, ...lanet....of elbette ...tamamlayıcı...
- These users thanked the author angrove for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
O halde burada biraz daha oturayım mı?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
evet...evet....lütfen.....yeter ki seviyorsun.... hiç soru değil.....
- These users thanked the author angrove for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
öfkeli çocuk,
Fakat benim önerim hala geçerli.... bana konuların bir listesini ver... hemen oraya geçeyim... inanın bana, yazar bu konuya girdiğim için mutlu olmayacak... sadece yapmayın bana önerdiğin şeyin ne olduğunu kimseye söyleme
49 saniye sonra gönderildi:
Bu bir şaka millet... yoksa başka bir şey düşünürsünüz)))
Fakat benim önerim hala geçerli.... bana konuların bir listesini ver... hemen oraya geçeyim... inanın bana, yazar bu konuya girdiğim için mutlu olmayacak... sadece yapmayın bana önerdiğin şeyin ne olduğunu kimseye söyleme
49 saniye sonra gönderildi:
Bu bir şaka millet... yoksa başka bir şey düşünürsünüz)))
- angrove, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Şahsen ben uzun süre ağzıma kirli bir şey sokmayacağım ve bu benim için hoş değil, partnerim için de hoş değil.
- These users thanked the author 800Foma800 for the post (total 2):
- alexey.bro, Viyola
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 1 year 11 months
Natali_Natali,
"Sosalni "bu iyi, değerlendirilmek üzere Sağlık Bakanlığına başvuruda bulunmamız gerekiyor
"Sosalni "bu iyi, değerlendirilmek üzere Sağlık Bakanlığına başvuruda bulunmamız gerekiyor
- These users thanked the author padshiy for the post (total 2):
- alexey.bro, angrove
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 4 months
İncil’in bir yerinde "karı koca tek vücuttur" der, dolayısıyla onun sıvıları ve kokuları ile benim kokularım arasında bir ayrım yoktur.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Çantamda her zaman hijyenik pedler bulunur, bir erkeğin penisini nazikçe silebilirsin ve skrotum......angryboy: ↑02 Dec 2023, 15:36 Kızlar/kadınlar, diyelim ki pek hijyenik olmayan koşullarda ağızdan almanız gereken durumlar vardır. Bu arabada, girişte, kır yürüyüşü sırasında, çadırda, tatilde olabilir... Aynı zamanda ağzınızdaki penis su işlemine tabi tutulmamıştır, idrar kalıntıları vardır ve hepsi bu... Bu sinir bozucu mu yoksa bu anı fark etmiyor musun?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- 800Foma800, Fargal94, sapık
-
- Nirvana’dayım
"Kim bütün gün "mührü" yaladıysa - sırrını öğrendi sevgiler!"....
3 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Sadece şaka yapıyorum)))....hepsi bu kadar... konunun yazarı bana bu kadarının yeterli olduğunu ima etti....
işte bu... ben artık spam yapmayacağım.... hadi sessizce huzur içinde emelim)))
bunun gibi bir şey.. ..
Peki ya "Lizalni" "?.... Lizalni olabilir mi?...Sağlık Bakanlığı’nda bu konuda endişelenmeniz gerekecek...
"Kim bütün gün "mührü" yaladıysa - sırrını öğrendi sevgiler!"....
3 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Sadece şaka yapıyorum)))....hepsi bu kadar... konunun yazarı bana bu kadarının yeterli olduğunu ima etti....
işte bu... ben artık spam yapmayacağım.... hadi sessizce huzur içinde emelim)))
bunun gibi bir şey.. ..
- Vik.ruba80, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Bunun kendiliğinden olduğunu asla unutmayın. A la guerre comme à la guerre. Her şey sahada ve kooperatiflerde oluyor; aşırı durumlarda hijyenik pedler ve diğer ürünler var.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post (total 2):
- Venüs, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 10 months
Natali_Natali, bu iki kurumun birleşmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum! ))
- These users thanked the author Yetişkin for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
damn, ben de aynı şeyi düşündüm... burada bu... mutluluk)))
- Yetişkin, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali, fikirlerin harika değil, sen bir yenilikçi milletvekillerinin Duma’ya gitmeleri ve sosolizok’un oluşturulmasına ilişkin yasalarını tanıtmaları gerekiyor

Peki, eğer her şehre verdiğiniz (onun iki fikrini birleştirmeyi anlamıyorsunuz)

Peki, eğer her şehre verdiğiniz (onun iki fikrini birleştirmeyi anlamıyorsunuz)
-
- Nirvana’dayım
"Sosolizka".... göbek adım... kahretsin... şaka yapıyorum))) Ama bu fikir hoşuma gitti)))
- Yetişkin, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali, bir kuruluş için ne harika bir isim) değil gerçekten, git milletvekili ol, fikrini tanıt, çok para kazanacaksın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
İlginç bir konu) genel olarak kasıktaki her şey kirliyse, terliyse, onu ağzıma koymak benim için bir şekilde rahatsız oluyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post