Herkese selam .
Erkek kardeş arasındaki seks yaygın bir olgu değildir, ancak her zaman ve tüm halklar arasında var olmuştur. Bunu Julius Caesar’dan başlayarak sıralayabilirsiniz ve bizim Rusya’da bu tür cinsiyetler kraliyet ailelerinde mevcuttu.
Ensest genellikle akrabalarla olan ilişkiler olarak kabul edilir, ancak yalnızca ebeveynlerle değil.
Ensestin en yaygın türü erkek ve kız kardeş arasındaki ilişkidir.
Sapıklık sizin için henüz sekste kabul edilebilir olmayan bir şeydir, ya da sizce sizi küçük düşürüyor.
Ensest çoğunlukla yakın akrabalardan çocuk sahibi olmayı ifade eder. DNA’da biriken genetik hatalar nedeniyle çocukların önemli fiziksel anormalliklerle doğabilmesi nedeniyle bu tür vakalardan kaçınılmalıdır.
Ancak, ileri yaşlarda kolayca azalabilecek aşık olma durumu da olabilir.
Bu durumda, her iki partner de akranlarıyla ilişkilere geçecektir.
Belki, elbette, aşık olmak bir ömür boyu sürecek ve aşka dönüşecektir - ancak bu tür durumlar nadirdir.
Tüm bunlara sıklıkla benzer yanıtlarla karşılaşıyorum, örneğin: Şok oldum!! ! Bir erkek kardeşim vardı, birlikte büyüdük ama böyle bir düşünceyi kendime bile itiraf edemedim, kabusta bile böyle bir şeyin hayalini kurmazdım. Korkunun canı cehenneme...
ve tabii ki Aslında bu şekilde okuduğunu anlıyorum, ancak bu ensestin var olduğu ve gerçekleştiği gerçeğini ortadan kaldırmıyor, sadece herkes olaya farklı bakıyor.
Gerçekten kız kardeşle ensest (ile kardeşim), duygular, nasıl oldu, hala devam ediyor mu, yoksa tam tersi (zaten aileleri var ve sakinleştiler). Mesele şu ki, ensest yaşamış olanlarla değil, bunu düşünen, hayal eden, hayal kuran, denemek isteyen ama ilk adımı atmaya cesaret edemeyenlerle iletişim arıyorum. Bütün bunlara bu konuyla ilgili iletişim denir. erkek ve kız kardeşlerim hakkında sohbet etmek isteyenler, işte telgraftaki takma adım: Bragas2022 . Skype’ta da var. Bugün internetin zamanıdır ve her konuda iletişim kurabilir, böyle bir konuda bile açılabilir ve çok keyif alabilirsiniz veya yine yasak bir konu (yasak meyve) hakkında basit iletişimin rahatlığını yaşayabilirsiniz.
Erkek ve kız kardeş (gerçeklik, fantezi)
-
Автор темыTaş
- ön sevişme
- Total posts: 104
- Registered for: 1 year 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-