vvm dostum, arabayı atın önüne koy. Hadi çözelim. Bir insan neden yemek yer?
Açlıktan ölmemek için. Hayatta kalmak! Bu nedenle, kendini korumak için.
Bir kişi neden üstünlük mücadelesine katılır? Sonuçta, daha fazla yiyeceğin ve hayatta kalmak için diğer faydaların olduğu toplumda daha iyi bir sosyal yer edinmek! Bu nedenle, kendini korumak için.
Fakat içgüdülerimizin çalışmasına sıklıkla beynimiz müdahale eder. Aklımız. Bazı önemsiz şeyler uğruna önemli şeyleri feda edebiliriz! Korkunç sonuçlara yol açabilecek olsa bile. Bu nedenle, ince, ince bir figür için modayı takip etme arzusuyla aptal kızlar kendilerini anoreksiyaya sürüklerler. Aklın yaşam içgüdüsüne karşı apaçık çalışması...
Bu arada, "yüksek fikrimi belirtme" arzusunu bana atfetmekte yanılıyorsun. Yanıldığımı ciddi argümanlarla bana kanıtladıklarında, sırf benim görüşüm olduğu için bu fikrime bağlı kalmayacağım. Hatamı
hiçbir sorun yaşamadan kabul ediyorum... Şu ana kadar sizin açınızdan ciddi bir tartışma yok...
Yani, Görüyorsunuz, kendimizi korumak adına yemek yiyoruz, seks yapıyoruz ve aynı şekilde gösteriş yapıyoruz? Ölümü düşünmenin insan doğasına aykırı olması seni rahatsız etmiyor mu? Bu çok makul.
Kendini koruma içgüdüsünün insanı nasıl seks yapmaya ittiğini açıklayabilir misiniz? Elbette makul bir mantık olmadan.
Serg_A: ↑11 Jul 2023, 15:44
Haplar, masajlar... Ve boşalma sayısı, bunlar yalnızca tavsiyedir
Hangi haplar?
Antibiyotikler, ancak duruma bakmak zorundasınız. Ama aynı zamanda masaja da ihtiyaçları var ve gün aşırı 10 kere reçete yazdı, ben de haftada 4 kere idare ettim.)
Antibiyotik ve tedavi edildi . Hapları kendi haline bırakabilirdin, sonuç aynı olurdu. Katılmıyor musunuz?
[alıntı [/quote][quote=niqk post_id=226693 time=1689080250 user_id=218] [ref=#804000]vvm[/ref] dostum, arabayı atın önüne koy. Hadi çözelim. Bir insan neden yemek yer? Açlıktan ölmemek için. Hayatta kalmak! Bu nedenle, kendini korumak için. Bir kişi neden üstünlük mücadelesine katılır? Sonuçta, daha fazla yiyeceğin ve hayatta kalmak için diğer faydaların olduğu toplumda daha iyi bir sosyal yer edinmek! Bu nedenle, kendini korumak için. Fakat içgüdülerimizin çalışmasına sıklıkla beynimiz müdahale eder. Aklımız. Bazı önemsiz şeyler uğruna önemli şeyleri feda edebiliriz! Korkunç sonuçlara yol açabilecek olsa bile. Bu nedenle, ince, ince bir figür için modayı takip etme arzusuyla aptal kızlar kendilerini anoreksiyaya sürüklerler. Aklın yaşam içgüdüsüne karşı apaçık çalışması... Bu arada, "yüksek fikrimi belirtme" arzusunu bana atfetmekte yanılıyorsun. Yanıldığımı ciddi argümanlarla bana kanıtladıklarında, sırf benim görüşüm olduğu için bu fikrime bağlı kalmayacağım. Hatamı hiçbir sorun yaşamadan kabul ediyorum... Şu ana kadar sizin açınızdan ciddi bir tartışma yok... [/quote] Yani, Görüyorsunuz, kendimizi korumak adına yemek yiyoruz, seks yapıyoruz ve aynı şekilde gösteriş yapıyoruz? Ölümü düşünmenin insan doğasına aykırı olması seni rahatsız etmiyor mu? Bu çok makul. Kendini koruma içgüdüsünün insanı nasıl seks yapmaya ittiğini açıklayabilir misiniz? Elbette makul bir mantık olmadan.
[size=85] [color=green]3 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226712 time=1689082446 user_id=18010] [quote=vvm post_id=226703 time=1689081938 user_id= 18147 ] [quote=Serg_A post_id=226687 time = 1689079491 user_id=18010] Haplar, masajlar... Ve boşalma sayısı, bunlar yalnızca tavsiyedir [/quote] Hangi haplar? [ /quote] Antibiyotikler, ancak duruma bakmak zorundasınız. Ama aynı zamanda masaja da ihtiyaçları var ve gün aşırı 10 kere reçete yazdı, ben de haftada 4 kere idare ettim.) [/quote] Antibiyotik ve tedavi edildi . Hapları kendi haline bırakabilirdin, sonuç aynı olurdu. Katılmıyor musunuz?
[size=85] [color=green]2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226688 time=1689079602 user_id=18010] [quote=vvm post_id=226683 time=1689079170 user_id= 18147] Neden zararlı?)[/quote] Soğuk algınlığına yakalanma eğilimim var.( [/quote] nSık sık boşaldınız mı?
vvm: ↑11 Jul 2023, 17:34
Antibiyotik ve tedavi edildi. Hapları kendi haline bırakabilirdin, sonuç aynı olurdu. Katılmıyor musun?
Katılmıyorum, daha önce kendi başıma iki haftalık bir kursa gitmiştim, rahatlama zayıf ve kısa sürdü. Ayrıca prostatın boyutunun ve "görünümünün" nasıl değiştiğini görsel olarak hissediyor. Bu en tatsız prosedür olmasına rağmen, ilk kez bilincimi bile kaybettim.
[quote=vvm post_id=226729 time=1689086043 user_id=18147] Antibiyotik ve tedavi edildi. Hapları kendi haline bırakabilirdin, sonuç aynı olurdu. Katılmıyor musun? [/quote] Katılmıyorum, daha önce kendi başıma iki haftalık bir kursa gitmiştim, rahatlama zayıf ve kısa sürdü. Ayrıca prostatın boyutunun ve "görünümünün" nasıl değiştiğini görsel olarak hissediyor. Bu en tatsız prosedür olmasına rağmen, ilk kez bilincimi bile kaybettim.
[quote=vvm post_id=226729 time=1689086043 user_id=18147] Sık sık boşaldınız mı? [/quote] Her gün sürekli soğuk algınlığına yakalandınız. Bu nedenle gençliğimde bile boşalmayı bırakmaya başladım. Kendimi harika hissettim ve çok eğlendim.
Antibiyotik ve tedavi edildi. Hapları kendi haline bırakabilirdin, sonuç aynı olurdu. Katılmıyor musun?
Katılmıyorum, daha önce kendi başıma iki haftalık bir kursa gitmiştim, rahatlama zayıf ve kısa sürdü. Ayrıca prostatın boyutunun ve "görünümünün" nasıl değiştiğini görsel olarak hissediyor. Her ne kadar bu en tatsız prosedür olsa da, ilk defa bilincimi bile kaybettim.
Diğer antibiyotiklerin yeni bir yöntemi olması gerekiyordu ama yapmadılar’ çalışmıyor.
1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Sık sık boşaldınız mı? n
Her gün sürekli soğuk algınlığına yakalanıyordum. Bu nedenle gençliğimde bile boşalmayı bırakmaya başladım. Kendimi harika hissettim ve çok eğlendim.
Partiye gittiğimde genel ruh halimin giderek kötüleştiğini fark ettim
[quote=Serg_A post_id=226740 time=1689087714 user_id=18010] [quote=vvm post_id=226729 time=1689086043 user_id= 18147] Antibiyotik ve tedavi edildi. Hapları kendi haline bırakabilirdin, sonuç aynı olurdu. Katılmıyor musun? [/quote] Katılmıyorum, daha önce kendi başıma iki haftalık bir kursa gitmiştim, rahatlama zayıf ve kısa sürdü. Ayrıca prostatın boyutunun ve "görünümünün" nasıl değiştiğini görsel olarak hissediyor. Her ne kadar bu en tatsız prosedür olsa da, ilk defa bilincimi bile kaybettim. [/quote] Diğer antibiyotiklerin yeni bir yöntemi olması gerekiyordu ama yapmadılar’ çalışmıyor.
[size=85] [color=green] 1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226742 time=1689088103 user_id=18010] [quote=vvm post_id=226729 time=1689086043 user_id=18147] Sık sık boşaldınız mı? n[/quote] Her gün sürekli soğuk algınlığına yakalanıyordum. Bu nedenle gençliğimde bile boşalmayı bırakmaya başladım. Kendimi harika hissettim ve çok eğlendim. [/quote] Partiye gittiğimde genel ruh halimin giderek kötüleştiğini fark ettim
[size=85][color=green]17’den sonra gönderildi dakika 43 saniye :[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226742 time=1689088103 user_id=18010] Ne zaman her gün [/quote ] Günde bir kez tam olarak anlamadığım bir şey mi oldu?
vvm, evet dostum, bunun için yiyoruz açlıktan ölmemek için. Ve
üreme uğruna seks yapıyoruz. Bunlar bir insanın hayatındaki iki FARKLI ana içgüdüdür! Ancak bunlar tek ihtiyaçlar değil!
Ve tek içgüdüler de değil. Örneğin bir kişinin, onu meraklı olmaya ve çevresini keşfetmeye iten bir yönlendirme refleksi vardır. Bu nedenle, kişi uzun burnunu her yere sokar: burada ne olduğuyla ilgileniyor mu? ve orada ne var? nasıl kokuyor? peki bu meyvelerin tadı nasıl?.. Ve zevk için çabalamak da insanın doğasında var! Bu nedenle her yerde hoş bir şeyler bulmaya çalışır: iletişimde, bilgide, oyunda, işte vb... Üstelik insan her yerde olayların, olayların, nesnelerin anlamını arar. Bunları
kendi yararına kullanmanın yollarını arar. Üstelik hayatta karşılaştığı her şeyi kendine açıklamaya çalışır... Ve içgüdüler, ihtiyaçlar, ilgilerden oluşan oldukça karmaşık bir hiyerarşi kurar...
Prensip olarak tüm bunlar, tarafından ayrıntılı olarak analiz edilmiştir. psikoloji - iyi bir psikoloji ders kitabı okuyun.
Aynı Nemov...
[ref=#804000]vvm[/ref], evet dostum, bunun için yiyoruz açlıktan ölmemek için. Ve üreme uğruna seks yapıyoruz. Bunlar bir insanın hayatındaki iki FARKLI ana içgüdüdür! Ancak bunlar tek ihtiyaçlar değil! Ve tek içgüdüler de değil. Örneğin bir kişinin, onu meraklı olmaya ve çevresini keşfetmeye iten bir yönlendirme refleksi vardır. Bu nedenle, kişi uzun burnunu her yere sokar: burada ne olduğuyla ilgileniyor mu? ve orada ne var? nasıl kokuyor? peki bu meyvelerin tadı nasıl?.. Ve zevk için çabalamak da insanın doğasında var! Bu nedenle her yerde hoş bir şeyler bulmaya çalışır: iletişimde, bilgide, oyunda, işte vb... Üstelik insan her yerde olayların, olayların, nesnelerin anlamını arar. Bunları kendi yararına kullanmanın yollarını arar. Üstelik hayatta karşılaştığı her şeyi kendine açıklamaya çalışır... Ve içgüdüler, ihtiyaçlar, ilgilerden oluşan oldukça karmaşık bir hiyerarşi kurar... Prensip olarak tüm bunlar, tarafından ayrıntılı olarak analiz edilmiştir. psikoloji - iyi bir psikoloji ders kitabı okuyun. Aynı Nemov...
niqk: ↑11 Jul 2023, 18:34vvm, evet dostum, hadi başlayalım Açlıktan ölmemek için yemek yiyoruz. Ve
üreme uğruna seks yapıyoruz. Bunlar bir insanın hayatındaki iki FARKLI ana içgüdüdür! Ancak bunlar tek ihtiyaçlar değil!
Ve tek içgüdüler de değil. Örneğin bir kişinin, onu meraklı olmaya ve çevresini keşfetmeye iten bir yönlendirme refleksi vardır. Bu nedenle, kişi uzun burnunu her yere sokar: burada ne olduğuyla ilgileniyor mu? ve orada ne var? nasıl kokuyor? peki bu meyvelerin tadı nasıl?.. Ve zevk için çabalamak da insanın doğasında var! Bu nedenle her yerde hoş bir şeyler bulmaya çalışır: iletişimde, bilgide, oyunda, işte vb... Üstelik insan her yerde olayların, olayların, nesnelerin anlamını arar. Bunları
kendi yararına kullanmanın yollarını arar. Üstelik hayatta karşılaştığı her şeyi kendine açıklamaya çalışır... Ve içgüdüler, ihtiyaçlar, ilgilerden oluşan oldukça karmaşık bir hiyerarşi kurar...
Prensip olarak tüm bunlar, tarafından ayrıntılı olarak analiz edilmiştir. psikoloji - iyi bir psikoloji ders kitabı okuyun.
Aynı Nemov...
Sorumu anlamadın mı? Mekanizmayı açıklayın. Anlamaya çalışmayın, psikologlar yardımcı olmaz, sadece kafanızı karıştırırlar. Burada nörofizyologlara, biyologlara gitmeniz gerekiyor.
Orada merak ettiğiniz, hangi beyin sisteminin sizi hangi havuçla motive ettiği sorusunun cevabını alacaksınız.
[quote=niqk post_id=226752 time=1689089641 user_id=218] [ref=#804000]vvm[/ref], evet dostum, hadi başlayalım Açlıktan ölmemek için yemek yiyoruz. Ve üreme uğruna seks yapıyoruz. Bunlar bir insanın hayatındaki iki FARKLI ana içgüdüdür! Ancak bunlar tek ihtiyaçlar değil! Ve tek içgüdüler de değil. Örneğin bir kişinin, onu meraklı olmaya ve çevresini keşfetmeye iten bir yönlendirme refleksi vardır. Bu nedenle, kişi uzun burnunu her yere sokar: burada ne olduğuyla ilgileniyor mu? ve orada ne var? nasıl kokuyor? peki bu meyvelerin tadı nasıl?.. Ve zevk için çabalamak da insanın doğasında var! Bu nedenle her yerde hoş bir şeyler bulmaya çalışır: iletişimde, bilgide, oyunda, işte vb... Üstelik insan her yerde olayların, olayların, nesnelerin anlamını arar. Bunları kendi yararına kullanmanın yollarını arar. Üstelik hayatta karşılaştığı her şeyi kendine açıklamaya çalışır... Ve içgüdüler, ihtiyaçlar, ilgilerden oluşan oldukça karmaşık bir hiyerarşi kurar... Prensip olarak tüm bunlar, tarafından ayrıntılı olarak analiz edilmiştir. psikoloji - iyi bir psikoloji ders kitabı okuyun. Aynı Nemov... [/quote] Sorumu anlamadın mı? Mekanizmayı açıklayın. Anlamaya çalışmayın, psikologlar yardımcı olmaz, sadece kafanızı karıştırırlar. Burada nörofizyologlara, biyologlara gitmeniz gerekiyor. Orada merak ettiğiniz, hangi beyin sisteminin sizi hangi havuçla motive ettiği sorusunun cevabını alacaksınız.
vvm, ah! Bana da biraz teçhizat ver! Google’da kendiniz araştırıp nasıl ve ne olduğunu bulmak size kalmış...
Burada eğlenmek için takılıyorum, kimseyi eğitmek için değil...
[ref=#804000]vvm[/ref], ah! Bana da biraz teçhizat ver! Google’da kendiniz araştırıp nasıl ve ne olduğunu bulmak size kalmış... Burada eğlenmek için takılıyorum, kimseyi eğitmek için değil... :m0571:
vvm: ↑11 Jul 2023, 18:30
Günde bir kez tam olarak anlamadığım bir şey mi var?
vvm, neyi anlamıyorsun? Bütün gün bunun hakkında yazdım ve daha önce de yazdım. Bir kadını (eğer bir klasiğe ihtiyacı varsa) hiç durmadan bir saat, belki de iki saat boyunca, o beni durdurana kadar siktim, kaç kez boşalmam gerekti? Belki kendin anlayacaksın? Sonra düşündüm ki, zaten bana zevk vermeyecekse ve dokunulmazlığım tükenecekse bunu "bitirmenin" ne anlamı var...
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=vvm post_id=226744 time=1689089405 user_id=18147] Günde bir kez tam olarak anlamadığım bir şey mi var? [/quote] [ref =#804000]vvm[/ref], neyi anlamıyorsun? Bütün gün bunun hakkında yazdım ve daha önce de yazdım. Bir kadını (eğer bir klasiğe ihtiyacı varsa) hiç durmadan bir saat, belki de iki saat boyunca, o beni durdurana kadar siktim, kaç kez boşalmam gerekti? Belki kendin anlayacaksın? Sonra düşündüm ki, zaten bana zevk vermeyecekse ve dokunulmazlığım tükenecekse bunu "bitirmenin" ne anlamı var...
[quote=vvm post_id=226744 time=1689089405 user_id=18147] Diğer antibiyotiklerin yeni bir yöntemi olmalıydı, işe yaramadılar. [/quote] Artık insanları kendiniz tedavi edebilirsiniz, yine de basit , referans kitabını aldım ve tedaviyi yazdım.😁😁 ;😁
niqk: ↑11 Jul 2023, 19:04hayır! Bana da biraz teçhizat ver! Google’da kendiniz araştırıp nasıl ve ne olduğunu bulmak size kalmış...
Burada eğlenmek için takılıyorum, kimseyi eğitmek için değil...
Atladın mı?) Ve dedim ki, hatalıysam her zaman itiraf ederim. Yoksa haklı olduğunuzu tartışmaya gerek yok mu? Kendiniz mi arıyorsunuz?
Üreme için seks yapıyoruz, kendimizi koruma içgüdümüz var...)
Ve solucanlar çimlerin daha iyi büyümesi için toprağı gevşetir - bu onların içgüdüsüdür, çim toprağın kurumasını önler (kendini koruma içgüdüsü).
4 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Serg_A: ↑11 Jul 2023, 20:02
Artık insanları kendiniz tedavi edebilirsiniz, sadece bir referans kitabı alın ve tedaviyi reçete edin
Doktorlar böyle çalışır)))
Bir arkadaşımın bir kadını var, bulaşıcı hastalıklar bölümünün başında, covid nedeniyle hastaneye yatırılmış. Ona, sana herkes gibi değil, en iyi olduğunu düşündüğüm şekilde davrandığımı söylüyor. Herkes yalnızca protokole göre hareket etsin, aksi takdirde dava açılacak.
7 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Serg_A: ↑11 Jul 2023, 19:06
Bir kadını (eğer bir klasiğe ihtiyacı varsa) hiç durmadan bir saat, belki iki saat boyunca, o beni durdurana kadar siktim, kaç kez boşalmam gerekti? Belki kendin anlayacaksın? Sonra düşündüm ki, eğer bana zaten zevk vermiyorsa ve dokunulmazlığım tükeniyorsa bunu "bitirmenin" ne anlamı var..
Anlıyorum , denendi. Mantıksal olarak önemli değil. Cinsel organlardaki reseptörler doğrudan opioid salınımını uyarır. Bitiriyorsun, bitiremiyorsun, dengeni kaybediyorsun. Bunu bir süre ben de denedim ama ruh halimle ilgili daha çok sorun yaşadım.
Daha da kötüye gitti...
Ta ki temas sayısını azaltana kadar.
[quote=niqk post_id=226769 time=1689091442 user_id=218]hayır! Bana da biraz teçhizat ver! Google’da kendiniz araştırıp nasıl ve ne olduğunu bulmak size kalmış... Burada eğlenmek için takılıyorum, kimseyi eğitmek için değil... [/quote] Atladın mı?) Ve dedim ki, hatalıysam her zaman itiraf ederim. Yoksa haklı olduğunuzu tartışmaya gerek yok mu? Kendiniz mi arıyorsunuz?
Üreme için seks yapıyoruz, kendimizi koruma içgüdümüz var...) Ve solucanlar çimlerin daha iyi büyümesi için toprağı gevşetir - bu onların içgüdüsüdür, çim toprağın kurumasını önler (kendini koruma içgüdüsü).
[size=85 ][color=green]4 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226800 time= 1689094950 user_id=18010] Artık insanları kendiniz tedavi edebilirsiniz, sadece bir referans kitabı alın ve tedaviyi reçete edin [/quote] Doktorlar böyle çalışır))) Bir arkadaşımın bir kadını var, bulaşıcı hastalıklar bölümünün başında, covid nedeniyle hastaneye yatırılmış. Ona, sana herkes gibi değil, en iyi olduğunu düşündüğüm şekilde davrandığımı söylüyor. Herkes yalnızca protokole göre hareket etsin, aksi takdirde dava açılacak.
[size=85][color=green]7 dakika 51 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226770 time =1689091607 user_id=18010 ] Bir kadını (eğer bir klasiğe ihtiyacı varsa) hiç durmadan bir saat, belki iki saat boyunca, o beni durdurana kadar siktim, kaç kez boşalmam gerekti? Belki kendin anlayacaksın? Sonra düşündüm ki, eğer bana zaten zevk vermiyorsa ve dokunulmazlığım tükeniyorsa bunu "bitirmenin" ne anlamı var.. [/quote] Anlıyorum , denendi. Mantıksal olarak önemli değil. Cinsel organlardaki reseptörler doğrudan opioid salınımını uyarır. Bitiriyorsun, bitiremiyorsun, dengeni kaybediyorsun. Bunu bir süre ben de denedim ama ruh halimle ilgili daha çok sorun yaşadım. Daha da kötüye gitti... Ta ki temas sayısını azaltana kadar.
[quote=vvm post_id=226913 time=1689122716 user_id=18147] Anladım, denedim. Mantıksal olarak bunun bir önemi yok [/quote] Benim için eğer bitirirsem daha kötü bir ruh halinde olurum. Ancak artık doktor tavsiyesi üzerine gerekli olacaktır.) [quote=vvm post_id =226913 time=1689122716 user_id=18147] Cinsel organlardaki reseptörler doğrudan opioid salınımını uyarır. [/quote] Eğer gerçekten varlar, o zaman dilimdeler, penisimde değil. Bir kadını sözlü olarak tatmin etmek benim için mega dozda kokain gibidir.))) [quote=vvm post_id=226913 time=1689122716 user_id=18147] Herkes yalnızca protokole göre hareket eder, aksi takdirde dava açacaktır [/quote] Ben ücretli doktorlara rastladım, önce yorumları okudum, sonra bazılarını doğrudan dinledim. Orada her biri kendi yöntemiyle davranıyorlar)
Serg_A: ↑12 Jul 2023, 09:58
Ücretli doktorlar buldum, önce yorumları okudum, sonra bazılarını doğrudan dinledim. Orada herkes kendi yöntemiyle tedavi ediyor)
Daha doğrusu klinik protokolüne göre. Kendi versiyonları var. Ve böylece kendi tehlikeleri ve riskleri altında tedavi etmekten korkacaklar. Genellikle biri devlete ait olmak üzere iki klinikte çalışırlar.
Serg_A: ↑12 Jul 2023, 09:58
Eğer gerçekten varlarsa, o zaman penisimde değil dilimdedirler. Bir kadını ağızdan tatmin etmek benim için mega dozda kokain gibidir.)))
Yanılmıyorsam kokain, amfitamin ona bağlanır dopamin reseptörleri. Bu da (yanılmıyorsam) hareketin, müziğin, iletişimin, merakın verdiği haz.)))
Bence bu bir dil meselesi değil, daha çok psikolojik bir heyecan, bir şeye tutunmak. kökenleri.)))
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Serg_A:12 Jul 2023, 09:58
Bitirdiğimde ruh halim daha kötü. Ama artık doktorun tavsiyesi üzerine bunu yapmak zorunda kalacağım.)
yani haftada bir kez pek sık olmuyor. Dengeyi bozmaz.)
[quote=Serg_A post_id=226969 time=1689145130 user_id=18010] Ücretli doktorlar buldum, önce yorumları okudum, sonra bazılarını doğrudan dinledim. Orada herkes kendi yöntemiyle tedavi ediyor) [/quote] Daha doğrusu klinik protokolüne göre. Kendi versiyonları var. Ve böylece kendi tehlikeleri ve riskleri altında tedavi etmekten korkacaklar. Genellikle biri devlete ait olmak üzere iki klinikte çalışırlar. [quote =Serg_A post_id=226969 time=1689145130 user_id=18010] Eğer gerçekten varlarsa, o zaman penisimde değil dilimdedirler. Bir kadını ağızdan tatmin etmek benim için mega dozda kokain gibidir.))) [/quote] Yanılmıyorsam kokain, amfitamin ona bağlanır dopamin reseptörleri. Bu da (yanılmıyorsam) hareketin, müziğin, iletişimin, merakın verdiği haz.))) Bence bu bir dil meselesi değil, daha çok psikolojik bir heyecan, bir şeye tutunmak. kökenleri.)))
[size=85][color=green]1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=226969 time=1689145130 user_id=18010] Bitirdiğimde ruh halim daha kötü. Ama artık doktorun tavsiyesi üzerine bunu yapmak zorunda kalacağım.) [/quote] yani haftada bir kez pek sık olmuyor. Dengeyi bozmaz.)
Hayatımda yalnızca bir kez yaklaşık 11-12 gün çekimser kaldım, bir iş gezisindeydim ve mastürbasyon yapmamaya karar verdim, ancak geldiğimde maksimumu arkadaşıma sızdırmaya çalışmak için işe döndüm ve hemen ofisine gittim. , sikişmeye başladım ve şimdi neredeyse doruğa ulaştım, ama ben bir lastik banttaydım, yani, eğer yalan söylemiyorsam, çok daha uzun süre ve kısımlar halinde bir lastik bantla geldim, arkadaşım ve ben ne kadar sperm olduğuna şaşırdık vardı, ama dürüst olmak gerekirse artık böyle bir yoksunluğa hazır değilim, sperm bolluğuna başka bir şekilde neden olabilir
Hayatımda yalnızca bir kez yaklaşık 11-12 gün çekimser kaldım, bir iş gezisindeydim ve mastürbasyon yapmamaya karar verdim, ancak geldiğimde maksimumu arkadaşıma sızdırmaya çalışmak için işe döndüm ve hemen ofisine gittim. , sikişmeye başladım ve şimdi neredeyse doruğa ulaştım, ama ben bir lastik banttaydım, yani, eğer yalan söylemiyorsam, çok daha uzun süre ve kısımlar halinde bir lastik bantla geldim, arkadaşım ve ben ne kadar sperm olduğuna şaşırdık vardı, ama dürüst olmak gerekirse artık böyle bir yoksunluğa hazır değilim, sperm bolluğuna başka bir şekilde neden olabilir
Bir ay içinde seksi daha canlı yaşayabilmek için seksten uzak durmaya karar verdik. İki haftadır direniyoruz, karım yakında bu günlerde onların önünde vahşice sevişmeye başlayacak, sonra bir şey bana...
Bekaretinizi ne zaman kaybettiniz, yaşınız ve ne? Mesela ben 22 yaşında normalim. Birisi 19 yaşında oral, 20 yaşında anal veriyor.
Last post
Yaz aylarında 11 yaşımdayken bir komşu benim için pazarlık yaptı ve bana bunu nasıl yapacağımı anlattı ve ayrıca pençesiyle sivrisinekleri uzaklaştırdı 😄
İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yorgundum ve ne anlama geldiğini anlamadım, hatta birkaç kez seksten vazgeçmeye veya aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks...
Last post
))) Bu, seks yapmayı bırakamayacağınızı, ancak geçici araların yalnızca faydalı olduğunu gösteriyor)))
Fark ettim ki ne kadar uzun süre hayır seks, onu ne kadar az istersen. Ama bir kez başlayınca...
Uzun süre seks yapılmazsa prostatitin ve ardından adenomun gelişebileceği bilinmektedir. Rahiplerin seks olmadan nasıl yaşayabildiklerini merak ediyorum. Belki de dalga geçiyorlar? Belki hücrelerinde...
Last post
Bu Biba Ted_2023 ,
Ve bu Boba Ded ,
Sorunun konusu hakkında. Prostatit düzensiz seks ile gelişir ve seks ve mastürbasyonun olmadığı durumlarda bu fonksiyon bir süre sonra kapanır - bazı bilimsel...