Yoksunluk yaşı
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yoksunluk yaşı
Bekaretinizi ne zaman kaybettiniz, yaşınız ve ne? Mesela ben 22 yaşında normalim. Birisi 19 yaşında oral, 20 yaşında anal veriyor.
- These users thanked the author Tempy_Brennan for the post:
- Rasaroam
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Yoksunluk yaşı
18 yaşında, neredeyse 19 yaşında kaybettim. eski karımla düzenli seks!Tempy_Brennan: ↑13 Dec 2022, 17:11 Bekaretinizi, yaşınızı ve ne zaman kaybettiniz? Mesela 22 yaşında sıradandım. Birisi 19 yaşında oral seks yaptı, 20 yaşında anal seks yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Ama ondan önce, orada, orduda bazı meslektaşlarımı (o arkadaş dahil) ve bir başkasını yaladım. beni analdan sikmeye çalıştı ama denemelerin ötesinde işe yaramadı.
Sıradan - geldiğinde 20’nin biraz üzerinde. ordudan, kız kardeşiyle birlikte bir ordu arkadaşının gelini, onu ziyarete geldiğinde.Tempy_Brennan: ↑13 Dec 2022, 17:11 Bekaretinizi, yaşınızı ve ne zaman kaybettiniz? Örneğin, ben 22 yaşında normalim. Birisi ise 19 yaşında oral, 20 yaşında anal oluyor
Ama ondan önce, orada, orduda bazı meslektaşlarımı (o arkadaş dahil) ve bir başkasını yaladım. beni analdan sikmeye çalıştı ama denemelerin ötesinde işe yaramadı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 7 months
10. sınıfta bir sınıf arkadaşımla birlikteyim. Karşılıklı olarak kayıp.Tempy_Brennan: ↑13 Dec 2022, 17:11 Bekaretinizi, yaşınızı ve ne zaman kaybettiniz? Örneğin ben 22 yaşında normalim. Birisi ise 19 yaşında oral, 20 yaşında ise anal oluyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
15 yaşındayken, kuzenimle birlikte 13 yaşındaydı... ve o başladı... Annesi ve teyzem bizi yakaladığında ben kendimi ona kaptırmayı yeni başarmıştım... O duyguyu hala hatırlıyorum. Teyzemin beni zorla yakalayıp koparmaya çalıştığı yarı çıkarılmış toplardan...
- These users thanked the author Martin for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 678
12 yaşında ağabeyimle birlikte Yanıt: Çocukluğumuz neyi saklıyor? (Cuckold-Cola Post #148686)
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Bana ona nasıl yalvardığını söyle? Bunu o kadar çok mu istedin ki muhtemelen ona en sevdiğin oyuncağını verdin? Ona ne kadar yalvardın?Cuckold-Cola: ↑17 Dec 2022, 10:19 12 yaşında ağabeyimle birlikte Yanıt: Çocukluğumuz neyi saklıyor? (Cuckold-Cola Post #148686)
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca seni çağırırlarsa kaçacağını da yazdın? Orada seni kıçından nasıl sikeceklerini hayal ediyor musun? Oğlunuz da sizi sikti mi? Söyle bana, utanma.
Bir kadınla tartışmaktan çekinmediğini görüyorum. Bir ifade bulamıyorsun ama artık utangaç oldun. Bize kanepe kahramanını anlat. Veya kahramanımızın kıçında bir delik olduğundan, bunun bir şekilde utanç verici olduğundan mı bahsedelim?
Neden birdenbire utangaç oldun? Utanma. Kardeşine nasıl yalvardığını anlat bana?
Ayrıca seni çağırırlarsa kaçacağını da yazdın? Orada seni kıçından nasıl sikeceklerini hayal ediyor musun? Oğlunuz da sizi sikti mi? Söyle bana, utanma.
Bir kadınla tartışmaktan çekinmediğini görüyorum. Bir ifade bulamıyorsun ama artık utangaç oldun. Bize kanepe kahramanını anlat. Veya kahramanımızın kıçında bir delik olduğundan, bunun bir şekilde utanç verici olduğundan mı bahsedelim?
-
- Orgazm!
Tekrar söylüyorum seni küçük ördek, yatakta davranış vardır, hayatta davranış vardır, günlük hayatta sana yaptıklarının aynısını yatakta da bana yaptılar

-
- Nirvana’dayım
Anladınız mı - homo sapiens. Bir kadınla herkes tartışabilir; bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. Ancak bundan sonra kahramanca bir davranışta bulunduğunuzu düşünmenize gerek yok. Yatakta bir hiçsiniz, hayatta bir hiçsiniz ve internette bir hiçsiniz. Ne demek istediğimi biliyor musun?
Peki söyle bana, neden utanıyorsun? Söyle bana, oğlun ayrılmadan önce seni nasıl becerdi? Bunu sabırsızlıkla bekliyor musun? Delik kaşınıyor mu?Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:02 Tekrar söylüyorum seni küçük ördek, yatakta davranış vardır, hayatta davranış vardır, günlük hayatta sana yaptıklarının aynısını yatakta bana da yaptılar :)
Anladınız mı - homo sapiens. Bir kadınla herkes tartışabilir; bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. Ancak bundan sonra kahramanca bir davranışta bulunduğunuzu düşünmenize gerek yok. Yatakta bir hiçsiniz, hayatta bir hiçsiniz ve internette bir hiçsiniz. Ne demek istediğimi biliyor musun?
-
- Orgazm!
Hangi kadınla? Senin derdin ne?
Gerçek hayatta adın ne? Panas’ı mı? Taras’ı mı? Mykola mı?
Sen kadın profili altında kayıtlı sıradan bir hanım evladısın ve kimsenin senin komplonu anlamayacağını düşünüyorsun
Ne kadar radikal bir şekilde farklı olduğumuzu biliyor musun?
Bunu benim yaptığım gerçeği kendi özgür irademle ve SBU’n sana emir verdiğinde bunu yapacaksın

Sen kadın profili altında kayıtlı sıradan bir hanım evladısın ve kimsenin senin komplonu anlamayacağını düşünüyorsun
Bunu benim yaptığım gerçeği kendi özgür irademle ve SBU’n sana emir verdiğinde bunu yapacaksın

-
- Nirvana’dayım
Bu bir çeşit şey mi? komplo mu? Evet? Buraya özellikle seni ne zaman ve kimin kıçından siktiğini söylemek için kaydoldum. Ah, bir partizan gibi sessizsin. İyi kız, bunu onlara söyleyeceğim.Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:15 Hangi kadınla? Senin derdin ne?Gerçek hayatta adın ne? Panas’ı mı? Taras’ı mı? Mykola mı?
Bunu benim yaptığım gerçeği kendi özgür irademle ve SBU’n sana emir verdiğinde bunu yapacaksın![]()
-
- Orgazm!
Bildirebilirsin ama denedin, sana yüz Grivnası bonus versinler, bir şişeye yetecek kadar
-
- Nirvana’dayım
nElbette yapacağım. Hemen onlara senin hayata kırgın, sıradan bir eşcinsel olduğunu söyledim. Akıllı değil, mesafeli değil, terbiyeli ve öfkeli değil. Ah, bana inanmadılar.Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:25 bunu bildirebilirsiniz ama denediniz, bırakın size yüz Grivnası bonus versinler, bir şişe için yeterli
-
- Orgazm!
Yanılıyorsun, ben hayattan memnunum ve mutluyum, sadece Banderloglara ve çakallarına alerjim var
-
- Nirvana’dayım
Donbass’ın kaderini gerçekten umursuyorsanız. Burada, forumda değil, orada olurdunuz. Bütün bu hikayede oğlunuz için üzülüyorum. Gerçekten erkek kimdir? Gerçekten bir kahraman. Babasının ne kadar bir hiç olduğunu öğrenmek onun için çok acı olacaktır.
Alerjiniz yok, aşağılık kompleksiniz var. Dolayısıyla safra miktarı.Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:33 yanılıyorsun, ben nazik ve hayattan memnunum, sadece banderloglara ve onların çakallarına alerjim var
Donbass’ın kaderini gerçekten umursuyorsanız. Burada, forumda değil, orada olurdunuz. Bütün bu hikayede oğlunuz için üzülüyorum. Gerçekten erkek kimdir? Gerçekten bir kahraman. Babasının ne kadar bir hiç olduğunu öğrenmek onun için çok acı olacaktır.
-
- Orgazm!
Bana burada ahlak dersi okumayın, sapıklar forumuna gelen maymunun doğru düzenlemeleri zorlamaya başlaması yeterli değildi
Yazık, o ... hava hafifken ve yeni eğitim roketleri henüz ulaşmamışken Khreshchatyk’e ağlayın :)

Yazık, o ... hava hafifken ve yeni eğitim roketleri henüz ulaşmamışken Khreshchatyk’e ağlayın :)
-
- Nirvana’dayım
Bu sabah sana yazdım, uzanıyorsun, kanepedesin ve biraz daha uzan. Sen sapık değilsin, sen bir hiçsin. Ve burada etnik nefreti kışkırttığınız için pis bir süpürgeyle buradan sürülmeniz gerekiyor.Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:49 Bana burada ahlak dersi okumayın, sapıkların forumuna gelen maymunun doğru düzenlemeleri zorlamaya başlaması yeterli değildi![]()
Çok yazık, o... hava aydınlanıp yeni bir eğitim roketleri grubu gelene kadar Khreshchatyk’e ağlayın![]()
-
- Orgazm!
siktir git, ben değilim etnik gruplar arası nefreti kışkırtıyor, özellikle sana söylüyorum domuz ve tüm bağımsız kardeşlerine karşı bir şikayetim var ve yaratıkları, tuvaletlerin seni beklediği sevgili AB’ne at, Rus şehirlerini pis kokulu varlığından kurtar :)Marinka: ↑18 Dec 2022, 14:55Bu sabah da yazdığımı söyleyeyim, kanepede yatıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun. Sen sapık değilsin, sen bir hiçsin. Ve burada etnik gruplar arası nefreti kışkırttığınıza göre buradan pis bir süpürgeyle sürülmelisiniz.Bana burada ahlak dersi okumayın, sapıkların forumuna gelen maymunun doğru düzenlemeleri zorlamaya başlaması yeterli değildi![]()
Ona yazık .. gün ağarmadan ve yeni bir eğitici roket grubu gelmeden önce Khreshchatyk’e ağlayın :)
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
18 yaşında kulüpte. Kızken tanıştık, dans ettik ve devam ettik arabada.... Ah, ne çok anı var o arabayla...
-
- Nirvana’dayım
Zavallı şey, bence kendini orada fazla abartmışsın. Burada kavga eden bir adamla konuştum. Düşmanlarına saygı duyuyor ama sen kanepeye uzanıp kıçını herkese gösteriyorsun ve kendini bir yargıç olarak hayal ediyorsun. Git aynaya bak. Orada korkak bir çakal göreceksin.
Ne zaman şikayetleriniz oluyor, size kıçınızdan saldırıyorlar? Peki bunları inleme şeklinde nasıl ifade edersiniz? Sonra da gözdağı olarak kocaman deliğini mi gösteriyorsun?Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:58siktir git, ben değilim etnik gruplar arası nefreti kışkırtıyor, özellikle sana söylüyorum domuz ve tüm bağımsız kardeşlerine karşı bir şikayetim var ve yaratıkları, tuvaletlerin seni beklediği sevgili AB’ne at, Rus şehirlerini kokuşmuş varlığından kurtarMarinka: ↑18 Dec 2022, 14:55Bu sabah sana yazdım, kanepede yatıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun. Sen sapık değilsin, sen bir hiçsin. Ve burada etnik gruplar arası nefreti kışkırttığınıza göre buradan pis bir süpürgeyle sürülmelisiniz.Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 14:49 Bana burada ahlak dersi okumayın, sapıklar forumuna gelen maymunun doğru düzenlemeleri zorlamaya başlaması yeterli değildi![]()
e yazık ki, o... gün ağarmadan ve yeni bir eğitici roket grubu gelmeden önce Khreshchatyk’e ağlayın :)![]()
Zavallı şey, bence kendini orada fazla abartmışsın. Burada kavga eden bir adamla konuştum. Düşmanlarına saygı duyuyor ama sen kanepeye uzanıp kıçını herkese gösteriyorsun ve kendini bir yargıç olarak hayal ediyorsun. Git aynaya bak. Orada korkak bir çakal göreceksin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Yaz aylarında 11 yaşımdayken bir komşu benim için pazarlık yaptı ve bana bunu nasıl yapacağımı anlattı ve ayrıca pençesiyle sivrisinekleri uzaklaştırdı
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Tempy_Brennan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 94 Replies
- 3582 Views
-
Last post by Bekçi