Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Unread post by rmt »

Ramrod34: 22 Aug 2023, 13:11
saçları zaten tüm gücüyle uzuyor,
İlginç! 15 yaşında saç mı? Hangi saçlar? Evet, orada zaten aşılması imkansız bir orman olmalı!
Herkese göre değil. Bazen sadece kıllardır. Elbette küçük değil, ama düzgün falan. 😁
Bazı kadınlara yetişkinlikte bile çalılık denemez.
Ivan.gorelov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: aseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ivan.gorelov »

Kız kardeşim ve kuzenimle birlikteydi ama nüfuz etmeden
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by çiçek hastalığı »

ivan.gorelov, ne dersin?
Ivan.gorelov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Ivan.gorelov »

Evet elbette ve kardeşim de
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by PavelNokia »

ivan.gorelov: 26 Sep 2023, 17:56 Kız kardeşiniz ve kuzeninizle ama nüfuz etmeden
oral olarak birbirinizi okşadınız mı?
Edkotkov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Edkotkov »

En büyük kız kardeşim ve ben, o 13, ben 11 yaşındaydık, aynı yatakta uyuduk Jack, misafirler geldiğinde o bana penisinden dokundu, ben de onun amına dokundum. Birbirlerinin kıçına kalem soktular (bu onun inisiyatifiydi))) Sabah çiçek açtığında, herkes uyurken bacaklarının arasından birbirlerine bakabilsinler diye erken kalktık. Genel olarak ilginçti!!!
These users thanked the author Edkotkov for the post:
Kostiai72
arthur.isimsiz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by arthur.isimsiz »

Edkotkov: 06 Oct 2023, 03:05 En büyük kız kardeşim ve ben, o 13 yaşındaydı, ben de 11 yaşındaydım, aynı yatakta uyuduk Jack, misafirler geldiğinde o penisime dokundu, ben de onun amına dokundum. Birbirlerinin kıçına kalem soktular (bu onun inisiyatifiydi))) Sabah çiçek açtığında, herkes uyurken bacaklarının arasından birbirlerine bakabilsinler diye erken kalktık. Genel olarak ilginçti!!!
👍👍👍
Edkotkov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Edkotkov »

Kız kardeşim de küçük kağıt parçaları üzerine farklı pozlarla, köpek stilinde, çömelmiş, bacaklarını iki yana açmış, ayakta tek bacağını yana kaldırmış öyle yarım yamalak resimler yapmıştı... ve henüz tam olarak hatırlamıyorum (40 yıl) geçtiler))) tüy yatağın altında yatıyorlardı ve herkes rastgele birini çıkarıp o pozisyonda dururken diğeri ona bakıyordu.
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 235
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by RealMax »

Kız kardeşimi gözetledim; ben 10, o da 17 yaşındaydı. Onu gece mastürbasyon yaparken gördüm. Bir su odasında yaşıyorduk.
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 307
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by abartı »

RealMax: 06 Oct 2023, 16:31 Kız kardeşimi gözetledim, ben 10, o 17 yaşındaydı. Geceleri nasıl mastürbasyon yaptığını gördüm. Bir su odasında yaşıyorduk
Oldu, sadece ben en büyüğüydüm))
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by RealMax »

Aleks5225, b njkmrj ve 30 yıl sonra seks yaptık onunla
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by abartı »

RealMax: 06 Oct 2023, 17:34 b njkmrj ve 30 yıl sonra onunla seks yaptık
Bu harikallll))) :shamp: :cat1:
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by RealMax »

Aleks5225 ve en önemlisi güzel)))
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by abartı »

RealMax: 06 Oct 2023, 17:43 ve en önemlisi güzel)))
Evet, 20 yıl oldu, görmeyeli uzun zaman oldu
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by RealMax »

Aleks5225: 06 Oct 2023, 17:46
ve en önemlisi güzel)))
Evet, 20 yıl oldu, uzun zamandır görüşmüyordu
ve bu yazdan beri neredeyse günaşırı buluşuyoruz
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

RealMax: 06 Oct 2023, 17:34 Aleks5225, b njkmrj ve 30’dan sonra yıllar önce onunla seks yapmıştık
Kız kardeşinizle yalnızca yetişkinliğinizde mi seks yaptınız?
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Yardım etmek »

Sadece bir gerçeğin beyanını değil, ayrıntıları da duymak isterim
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by RealMax »

Lelic337: 08 Oct 2023, 18:49 Yalnızca bir gerçeğin ifadesi değil, ayrıntıları da duymak isterim
Çocukken abla battaniyenin altında mastürbasyon yapıyor. sonra sürekli onu gözetlemeye başladı. Ama ona asla bu soruyla yaklaşmadım. Şimdi ben 47 yaşındayım, o ise 55. Yaz aylarında forumda çok şey okudum ve onun da beni çıplak görmesini ve baştan çıkmasını gerçekten istedim. Artık çalıların etrafından dolaşacak gücüm yoktu. Ancak bunun nasıl ve hangi koşullar altında gerçekleşebileceğine dair hiçbir fikrim yoktu. Forumda bana çıplak fotoğraflarımı göndermemi önerdiler ve onları açtığını görünce silip, ah, kusura bakma, bu sana göre değil... dememi önerdiler. Onlar tartışırken o kadar heyecanlandım ki, kafamı kapattım ve aynen bunu yaptım. Üç gün boyunca hiçbir tepki vermeden sessiz kaldı ve sonra tüm bunların ne anlama geldiğini, tüm bunları kime gönderdiğinizi, beyniniz var mı, yoksa sperm toksikozu yüzünden her şey silinip gitti mi diye beni sorguya çekti... Yapmam gerektiğini düşündüm. hala ona her şeyin nasıl başladığını anlatıyorsunuz ve aslında her şey onun içindi. Sonra derin bir geri çekilme içine girdi ve tüm konuşma boyunca ağladı. Önce küfür etti, sonra tekrar ağlamaya başladı. Sonra ona arkadan güçlü bir şekilde sarıldım ve onu sakinleştirmeye başladım ama ben sadece bir kazıktım, o bunu hissetti. Genel olarak, sonunda külotunun içine girmeyi başardım ve orada... genel olarak her şey dönmeye başladı.
These users thanked the author RealMax for the post:
Kuzgun
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

RealMax,
Bu veya en fazlası tüm dünyevi hayatım boyunca gerçekleşen olayların sonucu inanılmaz....
Ya da sadece şakalar ve diğer saçmalık türlerini ifade eden rofl, şaka ve diğer argo sözcükler!
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

RealMax: 09 Oct 2023, 12:04
Lelic337: 08 Oct 2023, 18:49 Yalnızca bir gerçeğin beyanını değil, ayrıntıları da duymak isterim
Çocukken abla battaniyenin altında mastürbasyon yapıyor. sonra sürekli onu gözetlemeye başladı. Ama ona asla bu soruyla yaklaşmadım. Şimdi ben 47 yaşındayım, o ise 55. Yaz aylarında forumda çok şey okudum ve onun da beni çıplak görmesini ve baştan çıkmasını gerçekten istedim. Artık çalıların etrafından dolaşacak gücüm yoktu. Ancak bunun nasıl ve hangi koşullar altında gerçekleşebileceğine dair hiçbir fikrim yoktu. Forumda bana çıplak fotoğraflarımı göndermemi önerdiler ve onları açtığını görünce silip, ah, kusura bakma, bu sana göre değil... dememi önerdiler. Onlar tartışırken o kadar heyecanlandım ki, kafamı kapattım ve aynen bunu yaptım. Üç gün boyunca hiçbir tepki vermeden sessiz kaldı ve sonra tüm bunların ne anlama geldiğini, tüm bunları kime gönderdiğinizi, beyniniz var mı, yoksa sperm toksikozu yüzünden her şey silinip gitti mi diye beni sorguya çekti... Yapmam gerektiğini düşündüm. hala ona her şeyin nasıl başladığını anlatıyorsunuz ve aslında her şey onun içindi. Sonra derin bir geri çekilme içine girdi ve tüm konuşma boyunca ağladı. Önce küfür etti, sonra tekrar ağlamaya başladı. Sonra ona arkadan güçlü bir şekilde sarıldım ve onu sakinleştirmeye başladım ama ben sadece bir kazıktım, o bunu hissetti. Genel olarak, sonunda hâlâ onun külotunun içine girdim ve orada... genel olarak her şey dönmeye başladı.
ana öyle geliyor ki Forumdaki en gerçekçi hikayelerden biri! Her şey yolunda giderse sen ve kız kardeşin adına çok mutluyum
These users thanked the author PavelNokia for the post:
Kuzgun
Yetişkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Yetişkin »

11-12 yaşlarımda kuzenimle tutkuyla öptüm, onun küçük meme uçlarını okşadım, sonra külotunu çıkardım, bacaklarını ayırdım ve amına mastürbasyon yaptım... bu ensest sayılır mı?
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vzrosliy: 16 Oct 2023, 08:25 11-12 yaşlarımda kuzenimle tutkuyla öptüm, küçük meme uçlarını okşadım, sonra külotunu çıkardım, bacaklarını ayırdım ve amına mastürbasyon yaptım... bu ensest sayılır mı? n
Peki, nüfuz etmeden de olsa evet diyebiliriz
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by Yardım etmek »

Dürüst olmak gerekirse yeterince gerçek hikaye yok.

7 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Kaç mesaja ihtiyaç var fotoğrafın görülebilmesi için?
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Lelic337: 17 Oct 2023, 13:50 Dürüst olmak gerekirse yeterince gerçek hikaye yok.

7 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Kaç mesaj gerekli fotoğrafın görülebilmesi için mi?
Yalnızca bir video daha gerçek olabilir.

10 mesaja daha ihtiyacınız var
cerato166
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by cerato166 »

Ve sahip olduğum maksimum şey kuzenimle aynı yatakta yatmamızdı, 8 yaşındaydık, birbirimize baktık ve birbirimize dokunduk. Bir keresinde annem ve ben onun arkadaşlarını ziyarete gitmiştik ve beni de hamama götürdü, 9 yaşındaydım. Bana gözlerimi kapatmamı ve soyunmamı söyledi ve tabii ki ben de üzerimdeki köpüklerin arasından baktım. sabunlu kafam)) sonra kalktım, sadece güldü))

8 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Ve şunu da hatırladım... Hava soğuktu ve annemle yattım. Ve nedense bir rüyada uyandım (10-11 yaşındaydı). Annem de bunu hissetti ve bu yüzden uyandım. Yaklaşık 10 dakika boyunca ona dokundu ve okşadı ve tüm bu süre boyunca uyuyormuş gibi davrandım))
Xxxgghxg6778
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Xxxgghxg6778 »

Ergenlik yıllarımda ikiz kardeşimle sık sık kavga ederdim.
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102

Unread post by Shompol34 »

Sestros, Bu kimin için bir soru?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Omut46 »

Herkese selam. Çocukken kız kardeşim ve ben ilk kez penisimi ona soktuğum cinsel oyunlar oynadık. Bu benim 7-12 yaşlarımda olduğum zamanlardı. Kız kardeşim iki yaş büyük. Bu çoğunlukla yaz aylarında köyde meydana geldi. Ve oyunlara 2 kuzen katıldı. O zamanlar böyle bir cinsel ilişki yoktu. Ve 13 yaşındayken yazın seks yapmak için büyüdüler. Kardeşler yine katkıda bulundu. Bu durum kız kardeşim 19 yaşına gelene kadar devam etti.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Omut46: 26 Oct 2023, 09:22 Herkese merhaba. Çocukken kız kardeşim ve ben ilk kez penisimi ona soktuğum cinsel oyunlar oynadık. Bu benim 7-12 yaşlarımda olduğum zamanlardı. Kız kardeşim iki yaş büyük. Bu çoğunlukla yaz aylarında köyde meydana geldi. Ve oyunlara 2 kuzen katıldı. O zamanlar böyle bir cinsel ilişki yoktu. Ve 13 yaşındayken yazın seks yapmak için büyüdüler. Kardeşler yine katkıda bulundu. Bu durum kız kardeşim 19 yaşına gelene kadar devam etti.
Son derece ilginç - bize daha ayrıntılı olarak anlatın, hiç böyle bir şey duymadım, eşsiz bir deneyime sahipsiniz , daha ayrıntılı ve diyalog formatında yazın.

#oyunlar, #yaz ve #köy etiketleri olmasaydı nerede olurduk?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Daha önce de yazdığım gibi Anya adında bir kız kardeşim var. Artık 40 yaşımızın üzerindeyiz, ailelerimiz ve çocuklarımız var. İlişki mükemmel. Ve çocuklukta çok yakınlardı. İşte onunla ilk cinsel ilişkiden orgazm olduğum durum. Köyde yaz mevsimiydi. Bazı nedenlerden dolayı çocukluğa dair erotik anıların çoğu köyle ilişkilidir. Ben 13 yaşına girdim ve Anya 15 yaşındaydı. Zaten güzel göğüsleri vardı ama hala küçüktüler. Kasık bölgemde kıllar zaten uzuyordu. Bunu onu banyoda gözetlerken ve yatak odasında kıyafetlerini değiştirirken fark ettim. Genelde yaz aylarında her zamanki gibi büyükannemizi ziyarete köye gelirdik. Bahçede çalıştılar, saman kuruttular ve büyükanneye ev işlerinde yardım ettiler. Her gün yüzmek ve arkadaşlarla sohbet etmek için nehre koştuk. Kuzenlerimiz Sasha ve Seryoga ile ikinci kuzenimiz Andryukha da oradaydı. Sırasıyla 17, 15 ve 20 yaşındaydılar. Sasha ve Seryoga geçen yıl bizimle anne-kız oyunları oynadılar; burada Anya anne, Sasha baba ve Seryoga da komşuydu. Kız olarak atandım (çünkü onlar da siklerini kıçıma sokmayı seviyorlardı). Andryukha o sırada ordudaydı ve yakın zamanda geri döndü.
Biz yüzdük ve çocuklarla oturup sohbet ettik, Anya ise yüzdü. Çocuklar Anyutka’nın çok olgunlaştığını ve daha güzel göründüğünü belirtti. Ve oyunlarımızı tekrarlamayı hayal ettik, ama daha da iyisi. Ben de bunu mu sordum? Gülümsediler ve nasıl nazik olunacağını öğrendiklerini söylediler. Andryukha geçen yaz eğlencemizi öğrendiğinde şaşkına döndü. Kendisinin de katılacağını söyledi. Anya’nın aynı fikirde olacağından şüphelendiğimi söyledim. Utangaç olacaktır, onu uzun süredir görmemiştir ve artık olgunlaşmıştır ve artık bu şekilde oynamaktan korkmaktadır.
Çocuklar oyun odasında kağıt oynamaya gitme fikrini ortaya attılar. Samanlıktaki ahırda, eskiden eğlendiğimiz yer. Benden Anya’yı desteklememi ve ikna etmemi istediler. Ve nasıl ortaya çıkıyor? Andryukha’nın bir saat içinde gelmesi gerekiyordu.
Anya banyo yaptı ve bize katıldı, Andrei ise işi olduğunu söyleyip kaçtı. Seryoga kart oynamaya gitmemizi önerdi ve birlikte Anya’yı ikna ettik. Öğle yemeğinden sonra gitmeye karar verdik. Büyükanneme ormanın yakınında ve nehre doğru yürüyüşe çıkacağımızı söylediler.
Öğle yemeği yedik, biraz dinlendik, mayo ve şortlarımızı giydik. Anya da mayo giymeye gitti. İki parçalı ve yandan bağcıklı, havalı bir külotu vardı. Kıyafetlerini değiştirirken çatlaktan baktım ve kasıklarının tamamen pürüzsüz olduğunu ve hiç saç olmadığını görünce çok şaşırdım. Şehirdeki evde durum farklıydı. Ama manzara gerçekten hoşuma gitti ve sonra belki istediğimiz gibi oynayabiliriz düşüncesi aklımdan geçti. Eğer amını traş ederse, onun da bunu göstermek isteyeceğini düşündüm. Bu mantıksal zinciri sıraladım.
Genel olarak kardeşlerin samanlığında toplandık. Orada tenha bir köşeleri vardı. Birkaç pamuklu şilte ve bir battaniye serilmişti. Birkaç yastık. Onlara karşı ayrı düştük ve birkaç tur boyunca aptalı oynadık. En küçükleri olarak bana anne-kız rolünü teklif etmem söylendi ve ben de bunu yaptım. Anya reddetmeye ve yıkılmaya başladı. Ama geçen yazın ne kadar harika olduğunu hatırlayarak onu birlikte ikna ettik. Anya Vlad dar bir üst ve kısa bir etek giyiyor. Ve altında bir mayo var. İkna sürecinde meme uçlarının üst kısımdan açıkça görünmeye başladığını fark ettim. Çocuklar da bunu gördüler ve ikna çabalarını iki katına çıkardılar. Sasha onun yanına ve biraz arkasına oturdu ve sessizce mayo külotunun iplerini çözdü. Anya kalktığında yatak örtüsünün üzerinde kaldılar. İnledi ve onları almak istedi ama Sasha onlarla birlikte kaçtı. Ve onu kovalamak istediğinde Seryoga eteğini aşağı çekti ve yere düştü. Anya’nın tamamen çıplak kalması sonucu komik bir mücadele çıktı. Biz hep birlikte ona hayran kaldık ve göğsünü, bacaklarının arasını okşamaya çalıştık. Anya’nın yüzü kızarmıştı. Çocuklar ve ben de soyunup ona sarıldık ve onu okşamaya devam ettik. Anya gözlerini erkeklerin üyelerinden, özellikle de Sasha’dan ayırmadı. Eğer 12 cm çok küçük olsaydım, o zaman Sasha ve Seryoga’nın her biri 17 santimetreydi, ancak Seryoga benden biraz daha kalındı ​​ve Sasha çok daha kalındı. Battaniyenin üzerine düştük ve Sasha bana Anya’nın üstüne yatmamı emretti. Yatağa gittim. Oyuna göre bugün bir kocaydım. Birkaç kez yerleştirmeyi denedim ama işe yaramadı. Sonra Anya onu doğru yere yönlendirdi ve ben de ateşli kızın vajinasına girdim. Duygu geçen yıla göre çok farklıydı. Her şeyden önce içerisi çok kaygandı. Anya’nın nefesi kesildi ve dizlerini daha da genişletti. Sasha bana kıçımı nasıl hareket ettireceğimi anlattı. Nefesim zevkten alındı ​​ve onu misafirperver kedinin içine dikkatlice yerleştirdim. Anya hızla nefes alıyordu. Çok geçmeden başım gıdıklanmaya başladı ve orgazm yaşadım. Mastürbasyon sırasında olduğundan çok daha parlaktı. Henüz spermim olmadığı için aletimi çıkarmadım. Yan tarafa düştüm ama Anya’nın dizlerini bir araya getirecek vakti bile olmadı, Seryoga aralarına yerleşip 17 cm’lik kısmını hemen içine soktu ve Anya’nın tatlı bir inlemesine neden oldu. Vajinasına sürekli olarak çarpmaya başladı ve kızın tamamen yüzdüğü ve zaten sürekli inlediği açıktı. Bacakları titriyordu. Baktım ve bunun artık çocukluk oyunlarımıza benzemediğini fark ettim... kız kardeşim sikildi ve kendini çok iyi hissetti. Bir süre sonra Sasha, Sergei’ye bir işaret verdi ve o isteksizce kenara çekildi ve Sasha onun yerine uzandı. Anya ilk başta anlamadı bile ama adam sikini ona sokmaya başladığında inlemeye başladı çünkü çok daha kalındı. Sasha siparişi doğru bir şekilde dağıttı ve gelişen ve ısınan vajinanın sosisini tutma şansı yoktu. Zorlukla kafasını içeri soktu ve birkaç hamlede sikini köküne kadar itti. Arabayı çekti ve keskin bir şekilde tekrar ve tekrar sürdü... inlemeler hıçkırıklarla birlikte daha da yükseldi. Sonra çığlık attı, bacakları titredi ve birkaç uzun inlemeyle kız kardeşi geldi. Sasha bir süre hareketsiz kaldı ve sonra Anya’nın aklını başına toplamasına izin vermeden onu becermeye devam etti. Vajinadan şapırdama sesleri gelmeye başladı ve kız kardeşim yeniden sessizce inlemeye başladı. Sanya temposunu artırdı, inlemeler yoğunlaştı. Anya sarsılarak yumruklarını sıktı ve yatak örtüsünü yakaladı. Seryoga başının yanına oturdu ve penisini salladı. Anya’nın ikinci orgazmı onu sarmaya başladığı anda Seryoga penisini yüzüne yaklaştırdı ve doğrudan dudaklarına ve yüzüne boşalmaya başladı ve bol miktarda sperm akıttı. Sasha aniden penisini vajinadan çıkardı ve diğer taraftan kız kardeşinin yüzüne atladı, onu çevirdi ve kafasını dudaklarının arasına soktu ve vırakladı, yutkundu... Anya itiraz ederek inledi ama boynundan görülebiliyordu spermini nasıl çılgınca yuttuğunu... bu hikayenin sonu değil.
These users thanked the author Omut46 for the post:
Kuzgun
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Omut46,
Bu kadar uzun okudum metin ürünü.
Bir sorum var; halihazırda herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Tapkin, İskender
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Doktor musun?
İhtiyacım yok)
Bunlar sadece benim anılarım. Eğer inanmıyorsanız, o zaman inanmayın.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Omut46,

Buna nasıl inanmazsınız? Her şey o kadar inandırıcı bir şekilde yazılmış ki hiçbir şüphe uyandırmıyor.
Teşhis nedir? Tahmin nedir? Doktora gitmeyi özlüyor musunuz?
https://i.postimg.cc/7YWR97Wq/1675621849-www-funnyart-club-p-psikh-mem-smeshno-3.jpg
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Markul,
Eğitimin yoksa teşhis koymaya çalışmana gerek yok.
Kimseyi hiçbir şeye ikna etmiyorum. Yalnızca olumlu veya olumsuz deneyim yaşadığım konular hakkında yazıyorum.
Depresif mesajlarınıza bakılırsa kesinlikle bir uzmanın yardımına ihtiyacınız var.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Omut46,
Deneyim ve cazibe fantezisi aynı şey değil.
Peki neden çekici fanteziler bu kadar ilkel bir şeye indirgeniyor?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Anlamsız diyalog.
Olayları olduğu gibi anlattı. Bunu kanıtlamayacağım ve bunu yapmak gerçekçi değil. Unutmak)
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Omut46: 26 Oct 2023, 11:49 Anlamsız diyalog.
Olayları olduğu gibi anlattı. Bunu kanıtlamayacağım ve bunu yapmak gerçekçi değil. Unutun)
Bu konu bağlamında ve özellikle de yazınız bağlamında ne tür bir diyaloğu anlamlı bulursunuz?
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by çiçek hastalığı »

İnsanların sahip olduğu deneyim budur.
Kız kardeşime ateş etmeden, onu ovmak, mastürbasyon yapmak, onu gözetlemek veya külotunu çalıp içine boşalmak zorunda kaldım. Çok heyecan vericiydi. Hayatım ne kadar sıkıcı hale geliyor
Viktor59
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Viktor59 »

:muza: Uzun zaman önce ergenlik döneminde bir deneyim yaşandı. 13 yaş civarında ailemi gözetlemeye ve fanteziler kurmaya başladım. Ve 15 yaşımdayken kendimi kaptırdım ve sarhoş uyurken babamın penisine dokundum ve tadına baktım. Sonra süreci büyük ölçüde heyecanlandırdı ve mümkün olduğu kadar yaptı. Hatta birkaç kez onu oral seksle orgazma ulaştırmak bile mümkündü. Sonra bir şekilde her şey durdu, ordu. Sonra babam öldü ve aynı zamanda alkolün etkisiyle sikini ovuşturup anneme biraz soktu.
These users thanked the author Viktor59 for the post:
fötr şapka_1986
Liman. Öğretmen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Liman. Öğretmen »

poxuer: 27 Oct 2023, 08:05 Hayatım ne kadar sıkıcı görünüyor
Yalnız değilsin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”