Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Din71
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 80
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ensest
Hayatımda tabiri caizse bu tür ilk "eylem" oldukça erken yaştaydı. Bu benim arzumdan çok uzak ve bu konuda iyi bir şey söyleyemem. Geriye çok kötü anılar kaldı. Ve on yedi yaşımdayken ablam ve ben oldukça fırtınalı bir ilişki geliştirmeye başladık. O sırada 23 yaşındaydı. Bekaretimi onunla kaybettim ve o bana çok şey öğretti.
-
Arkadaşlar
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Anne, onu baştan çıkardığında kaç yaşındaydı? !
2 saat 10 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
anne, onu baştan çıkardığında kaç yaşındaydı ?!Nadezhda, bana özel bir mesaj gönder, ben size sepetteki kişiyi vereceğim
2 saat 10 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
anne, onu baştan çıkardığında kaç yaşındaydı ?!Nadezhda, bana özel bir mesaj gönder, ben size sepetteki kişiyi vereceğim
-
nikolj202
- Oral stimülasyon

- Total posts: 168
-
Serbest sürüş
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 12
- Registered for: 4 years 6 months
-
Duvar
- Sürtünmeler

- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız kardeşime seks teklif etmek istiyorum. O 60, ben 50. Sanırım şunu söyleyebilir. Ne tavsiye edersiniz?
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 8 months
-
Duvar
- Sürtünmeler

-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Duvar
- Sürtünmeler

-
Nikk
- Nirvana’dayım

Bu ne kadar muhteşem! Onu tüm hayatın boyunca tanıyorsun! Ve o iş için tam olgunlaşmış durumda! Çok belirsiz...
-
Duvar
- Sürtünmeler

Şaşırtıcı olan ne? Bu konuda yavaşlamaya devam ediyorum. Ve çok utangaç. İşte olduğu gibi.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Duvar
- Sürtünmeler

Bilmiyorum
Bunun normal olduğunu düşünüyorum ama Konu seks olduğunda yavaşım
Belki
Bilmiyorum
Bunun normal olduğunu düşünüyorum ama Konu seks olduğunda yavaşım
Last edited by Duvar on 11 Aug 2021, 22:01, edited 1 time in total.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Diaghilev
- Potansiyel seks nesnesi
-
Kuni
Ben Vinnitsalıyım, gerçekten kız çocuğu olan bir kadın istiyorum, bize yazın, tartışalım viittoo7700@gmail com
-
Dmitry.Novikov
- Flört etmek

- Total posts: 27
Herkese merhaba.
Bu konu çok ilgi çekici. Ama ne yazık ki hiçbir deneyim yoktu. Annemle karakter olarak çok farklıyız. Çok kaba. Ve hassasiyeti ve şefkati seviyorum.
Çocukluğumdan beri okul çağındaki teyzemin hayalini kurardım. Annemin kız kardeşi.
İki kızı var, benim ikinci dereceden kuzenlerim. Onunla ve genel olarak onlarla olan fanteziler akıllara durgunluk verici)
Bu riske girip bir şekilde bu konuya yönelmeye değer mi, yoksa hala gerekli mi bilmiyorum.
Belki sizin de benzer bir deneyiminiz oldu veya herhangi bir tavsiyeniz oldu?)
Bu konu çok ilgi çekici. Ama ne yazık ki hiçbir deneyim yoktu. Annemle karakter olarak çok farklıyız. Çok kaba. Ve hassasiyeti ve şefkati seviyorum.
Çocukluğumdan beri okul çağındaki teyzemin hayalini kurardım. Annemin kız kardeşi.
İki kızı var, benim ikinci dereceden kuzenlerim. Onunla ve genel olarak onlarla olan fanteziler akıllara durgunluk verici)
Bu riske girip bir şekilde bu konuya yönelmeye değer mi, yoksa hala gerekli mi bilmiyorum.
Belki sizin de benzer bir deneyiminiz oldu veya herhangi bir tavsiyeniz oldu?)
-
Jüri
Askerden geldiğimde annemle seks yaptım. Akşam kızları görmek için dışarı çıkmak istedim ama annem eve geldiğimde masaya bir şişe şarap getirdi. ve kırışık çoraplarının ortaya çıktığını görünce annemi düşündüm. Annemin gözlerinin içine bakmaya başladım ve yüzümle ona yaklaştım. Annem anladı ve tutkuyla öpüştük ve elim onun yolculuğunu okşamaya başladı. Elimi annemin bacaklarının arasına koyduğumda beni sıkıca kendine çekti. kanepeye geri döndüm, bluzunu çıkardım ve karnını öptüm, ardından hemen bacaklarını bağladı, ilk defa külotunu çıkarmama yardım eden annem kadar azgın bir kadın görmedim. Kasıklarını yalamak zorunda kaldım. Annem hamilelikten korkmadığım her şeyi aldı çünkü yumurtalıklarından biri ameliyat edilmişti ve ben 54 yaşındaydım.
-
artm.razvratnik
- Oral stimülasyon

- Total posts: 159
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
George
- Orgazm!

- Total posts: 806
-
Beckon
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 8 months
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
George
- Orgazm!

- Total posts: 806
Çoğunluğun wanker olduğu açık, ama gerçek insanlar da var.... İkili site sayesinde eşim ve ben artık mükemmel iletişim kuruyoruz, üzücü bir şey var - bizden uzaktalar !!!
11 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Eğer daha yakın olsalardı öyle bir ortalığı karıştırırlardı ki, dünyanın yarısı kıskançlıktan ölürdü, diğer yarısı da onlara katılırdı!!!
ve hayır, muhtemelen asıl önemli olan herkese ayrım gözetmeksizin mastürbasyon yapmaktır. İşte işin püf noktası!!!
Çoğunluğun wanker olduğu açık, ama gerçek insanlar da var.... İkili site sayesinde eşim ve ben artık mükemmel iletişim kuruyoruz, üzücü bir şey var - bizden uzaktalar !!!
11 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Eğer daha yakın olsalardı öyle bir ortalığı karıştırırlardı ki, dünyanın yarısı kıskançlıktan ölürdü, diğer yarısı da onlara katılırdı!!!
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1436
-
Alena
- Penetrasyon

- Total posts: 268
- Registered for: 4 years 4 months
neden acil bir durum, tam tersine rahat ve tam bir güvenUtangaç Bebek: ↑15 Feb 2020, 03:24 Bir takım nedenlerden dolayı yanında kimse olmadığında ensestin "acil" seks olduğuna inanıyorum.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
nikolj202
- Oral stimülasyon

- Total posts: 168
-
Baba katili
14 yaşındayken sikin kendi hayatını yaşar, hiç tecrüben olmaz, henüz ne yapacağını bilmiyorsun ama sadece emilmek ya da mastürbasyon yapmak istiyorsun, o zaman kimin emeceği ya da kimin emeceği umurumda değildi. salla onu. Annemle hamama gittiğimde penisimin ayakta olduğunu gördü, yıkadı ve ben de onun eline geldim. İşte o zaman penisimi emmeye başladı ve bana onu nasıl düzgün yalayacağımı öğretti. Bana gerçekten seksi öğretti. Çok yazabilirsiniz ama 19-20 yaşlarındayken bir ara utanıyordum. Ama artık evliyim ve hafta sonları bazen annemin evine gidiyorum.
-
Didim
Yalnız kaldığımızda ben 20, kız kardeşim ise 12 yaşındaydı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ona karşı her zaman şefkatli hislerim vardı. Uykulu bir şekilde uyuyor, bazen sarılıp uyuyor. Benden hiç utanmıyordu, evde sadece külotla dolaşabiliyordu; göğüsleri o zamanlar henüz çok küçüktü. Biz uyurken sabahları kemikli bir şekilde uyanırdım, o bunu görürdü ve bundan rahatsız olurdum. Bir sabah birinin beni dürtmesiyle uyandım. Beni mastürbasyon yaptığını ve bana oral seks yapmaya çalıştığını görüyorum. İnternette okudu ve bana yardım etmeye karar verdi. Aynı akşam onun bekaretini aldım ve dolu dolu bir seks hayatı yaşamaya başladım. O, bir kadın ve eş olarak benim idealimdir. 7 yıldır birlikte yaşıyoruz. Doğum yapmaktan korkuyoruz ama komşular dedikodu yapmasın diye daireyi satıp herkesin evli olduğumuzu düşündüğü başka bir yerden aldık. Nasıl devam edileceği konusunda ne önerirsiniz? Onun benim olduğu gibi ben de onun ilkiyim. Artık boyu uzadı, güzelleşti ve her şey onunla birlikte.
-
LordMike
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 63
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1436
Çok güzel, senin adına sevindim. Nasıl oldu da 12 yaşındaki kız kardeşiniz sizinle birlikte yaşadı? Ailen neredeydi?Dimdim: ↑26 Aug 2021, 18:02 Yalnız kaldığımızda ben 20, kız kardeşim ise 12 yaşındaydı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ona karşı her zaman şefkatli hislerim vardı. Uykulu bir şekilde uyuyor, bazen sarılıp uyuyor. Benden hiç utanmıyordu, evde sadece külotla dolaşabiliyordu; göğüsleri o zamanlar henüz çok küçüktü. Biz uyurken sabahları kemikli bir şekilde uyanırdım, o bunu görürdü ve bundan rahatsız olurdum. Bir sabah birinin beni dürtmesiyle uyandım. Beni mastürbasyon yaptığını ve bana oral seks yapmaya çalıştığını görüyorum. İnternette okudu ve bana yardım etmeye karar verdi. Aynı akşam onun bekaretini aldım ve dolu dolu bir seks hayatı yaşamaya başladım. O, bir kadın ve eş olarak benim idealimdir. 7 yıldır birlikte yaşıyoruz. Doğum yapmaktan korkuyoruz ama komşular dedikodu yapmasın diye daireyi satıp herkesin evli olduğumuzu düşündüğü başka bir yerden aldık. Nasıl devam edileceği konusunda ne önerirsiniz? Onun benim olduğu gibi ben de onun ilkiyim. Artık büyüdü, çok güzel ve her şey onunla birlikte.
-
Misafir_15
.................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:51, edited 1 time in total.
-
rmt
- Sürtünmeler

- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 7 months

14 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
İkiniz de sağlıklıysanız doğum yapmaktan korkmayın. İstismar yapan, cinsel yolla bulaşan hastalık geçiren ve her yerde dolaşan çocuklarda hasta çocukların görülme olasılığı çok daha yüksektir. Kayıt daha karmaşıktır. Ancak hayali bir evlilik ve boşanma yoluyla, birinin soyadını değiştirerek sorun çözülebilir. Daha sonra sizinkini kaydedin. Orada birbiriniz için kim olduğunuzu kimse umursamayacak. İyi şanlar!
eh, buraya gelmek güzel üçüncünün mutlu çifti girer, "danışman". MFM’yi seviyorsanız, bunu kendiniz yapın ve siz olmadan iyi durumda olan başkalarına müdahale etmeyin. Burada yarım sayfaya kadar felsefeyi de yaydım.Ivan62: ↑26 Aug 2021, 20:24Aslında pasaporttaki damga yalnızca bazı mülk eşyalarını güvence altına almak için gerekiyor. Veya boşanma sırasında birisinin çıkarlarını korumak için.Dimdim: ↑26 Aug 2021, 18:02 Yalnız kaldığımızda ben 20, kız kardeşim ise 12 yaşındaydı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ona karşı her zaman şefkatli hislerim vardı. Uykulu bir şekilde uyuyor, bazen sarılıp uyuyor. Benden hiç utanmıyordu, evde sadece külotla dolaşabiliyordu; göğüsleri o zamanlar henüz çok küçüktü. Biz uyurken sabahları kemikli bir şekilde uyanırdım, o bunu görürdü ve bundan rahatsız olurdum. Bir sabah birinin beni dürtmesiyle uyandım. Beni mastürbasyon yaptığını ve bana oral seks yapmaya çalıştığını görüyorum. İnternette okudu ve bana yardım etmeye karar verdi. Aynı akşam onun bekaretini aldım ve dolu dolu bir seks hayatı yaşamaya başladım. O, bir kadın ve eş olarak benim idealimdir. 7 yıldır birlikte yaşıyoruz. Doğum yapmaktan korkuyoruz ama komşular dedikodu yapmasın diye daireyi satıp herkesin evli olduğumuzu düşündüğü başka bir yerden aldık. Nasıl devam edileceği konusunda ne önerirsiniz? Onun benim olduğu gibi ben de onun ilkiyim. Artık boyu uzadı, güzelleşti ve her şey onunla birlikte.
Genel olarak dedikodu yapanlar dışında kimse, kimliği açıklanmayan yetişkin bir çifti umursamaz.
Ama eğer çocuklar ortaya çıkarsa o zaman sorunlar olacak. Bu çocukların birisine kaydedilmesi gerekiyor. Çocuklara babalarının ve annelerinin kim olduğunu açıklayın. Ve çocuklar saflıktan dolayı her şeyi diğer çocuklara veya yetişkinlere sızdırırlar. Ve çok kısa sürede herkes seni tanıyacak. Saklanması zor olacak.
Çocuğun kendisine gelince, bir çocuğa sahip olmak hiç de zor değil. Diyelim ki arkadaşlarınız arasından önceden seçeceğiniz bir adamı davet edin. Peki, bunun nasıl yapılacağı, bence bu bir teknoloji meselesi. Sadece üçlü bir grup yapabilirsiniz ve erkek ve kız kardeş boşalamaz ve diğer adamın elinden geldiğince orada takılmasına izin verir. Ya da kız kardeş hafta sonu tatil evine gidebilir ve orada biriyle sikişebilir. Ama burada bir nokta var.
Onun ilk olduğunu ve onun da senin olduğunu yazıyorsun. Gerçek şu ki, senin dışında sevişeceği başka birine de aşık olabilir.
Kardeş ve kız kardeşlerin birbirinize olan duygularıyla bağlı olabilirsiniz. Ama birkaç kez birinin altına boşalacak ve bundan o kadar hoşlanacak ki, bunu kabul edip aşık olacak. Korkmuyor musun?
Genel olarak, çocuk olmadığı sürece sorun yaşanmaması gerekir. Sıradan bir ailenin karşılaşabileceği en sıradan olanlar hariç.
Onun ilki olmanız pek de iyi değil. Aslında kızlara gençlik veriliyor ki önce aşık olsunlar, sonra aşktan ayrılsınlar.
Biriyle sikiş, diğeriyle sikiş. Seks hakkında neyi sevdiğini ve neyi sevmediğini anlayın. Gençlerde hoşlanmadığı ve sevdiği şeyler. Yani karşı cinsten kişilerde.
Bir şeyden yanabilirsiniz. Belki bazı illüzyonlardan veya hayallerden kurtulabilirsiniz. Ve şu anda senin yanında küçük bir köpek yavrusu gibi; savunmasız, nazik ve saf.
Hayatta çok pratik olabilir ve hatta muhtemelen bir ekibe liderlik edebilir, ancak ya şu ya da bu alanda deneyimi vardır ya da yoktur.
Ve bir kişi ya ilişkiler konusunda deneyime sahiptir karşı cinsten ya da orada değil. Ve eğer orada değilse, o zaman her şey ileride demektir. Yalnızca bir fırsatın ortaya çıkması yeterlidir.
Ve bu kolaylıkla ortaya çıkabilir. Hele ki "..Artık boyu uzadı, çok güzel ve her şeye sahip."
Sonuçta bu kadar güzelse ve her şeye sahipse onunla, o zaman mutlaka iş yerinde veya başka bir yerde, kulaklara bal döken, gerektiği yerde, gerektiği yerde ve ne verilmesi gerektiği konusunda anlaşan biri mutlaka bulunacaktır.
Eh, yine. Kardeşin seninkinden başka sik görmedi değil mi? Bu da varsayılan olarak diğer erkeğinin onu heyecanlandıracağı ve oldukça somut duygulara neden olacağı anlamına geliyor.
Kadınlar buna midedeki kelebekler diyor.
Evet, seni seviyor, evet o seninle birlikte uyuyor falan, ama sonra Vasya’nın biri işten geliyor ve midesinde kelebekler uçuşuyor. Peki tüm bunlarla ne yapmalı?
Genel olarak belirtmek gerekir ki, kendilerine eş bulmaya çalışan erkeklerin bu eşleriyle bundan sonra ne yapacaklarını iyice düşünmeleri gerekir.
Ve sonra birisinin bir yerde üzerine tırmandığını merak ediyorlar. Peki, bir meslektaşı herhangi bir nedenle elinden veya dirseğinden tuttuğunda, isteği dışında sızıntı yapıyorken neden üzerine tırmanmıyorsunuz?
Bunu benim zamanımda genç kadınlardan duydum. Kocası ilk erkek olan bu insanlardandır. Onu masada ondan hoşlanmayan bir adamın yanına oturtmak yeterli ve adamın ona vücudunun herhangi bir yeri ile dokunması yeterli; dirseğiyle, diziyle, sadece elini tut...
Ve hemen her tarafa akmaya başladı. Bu arada, genellikle onun isteği dışında.
Yani evet, - gözlerini kırpmadı, kıçını döndürmedi ve hiçbir arzusunu ifade etmedi - ama başka bir adam ona dokundu ve hemen akmaya başladı.
Hormonlar. Bedeni kandıramazsınız. Bazı insanlar için seks tamamen kafalarının içindedir. Ancak bazıları için, çoğu zaman kadınlar için, her şey tamamen farklıdır. Sadece onlara dokunulması gerekiyor. İlk başta vücudun hangi kısmının önemi bile yok.
Peki, o zaman ellerinizi bu vücudun etrafında ustaca hareket ettirirseniz...
Göze batmadan, nazikçe, belirli bir amaç için ve gerektiği gibi şans eseri çok şey başarabilirsiniz.
Birisi şu ya da bu kadının ön tarafta zayıf olduğunu söylüyor. Ben farklı bir şekilde söyleyebilirim; yeterli zamanı yoktu. Basitçe söylemek gerekirse, doğası gereği kendisine verilen sürede kendine doyamıyordu.
Birisi ebeveynleri tarafından çobanlık edildi, birileri kafasına bir şeylerle ilgilenmesi gerektiği saçmalığını soktu. kimse nedenini bilmiyor ve sebepsiz.
Aksine, bu bekaretten mümkün olduğu kadar erken ve fırsat varken kurtulmanız gerektiğini düşünüyorum...
Anne-babanız tarafından desteklendiğiniz sürece, sosyal çevreniz varken, karşı cinsle ilişkilerde deneyim kazanmaya çalışın. Bu adamların nasıl olduğunu anlayın. Neye ihtiyaçları var.
Kim nasıl sikiyor, kim nasıl sikiyor. Kimin sekste veya sadece hayatta kadınlardan neye ihtiyacı var? Bu adamlar günlük hayatta nasıllar ve onları neleri affedebilirsiniz, neleri hiçbir koşulda affedemezsiniz.
Peki, sizin probleminize gelince, bence er ya da geç kız kardeşiniz affedecek çocuk sahibi olmak istiyorum Ve yine de bu sorunu çözmeniz gerekiyor. Ve eğer yaratıcı olursan onun senden olmayan bir çocuk doğurmasının bir yolunu bulabilirsin. Ancak bundan sonra sizi nasıl yasallaştıracağınız tamamen belirsiz.
Ya da herkes için üvey baba olarak konumlandırılmanız gerekiyor. Sanki anne çocuğu bir yere yürüyüşe çıkarmış gibi. Ve sen bir üvey baba gibisin.
Ama bu kadının erkek kardeşi olduğunu herkesten nasıl saklayacağımı tam olarak bilmiyorum. Sonuçta, bir çocuğun doğumunda ve sonraki yaşamında her türlü farklı belgeyi doldurmanız gerekebilir. Görünmeniz gerekebilecek yer.
Ya da görünmemeniz. Kız kardeşinin genelde bekar bir anne olması gibi. Ve sen öylece geçip gidiyordun. İşten zaman zaman geceyi orada geçiren bir tanıdık gibi.
Eh, ancak durum buysa...
14 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
şu ana kadar çok iyi. Harika bir çiftiniz olduğu ve Ivan62 gibi danışmanları daha az dinlediğiniz için mutlu olun. Manik oyunlarıyla aileyi bir anda mahvederler. Sanırım ben de "bağışçı" olacağım.Dimdim: ↑26 Aug 2021, 18:02 Yalnız kaldığımızda ben 20, kız kardeşim ise 12 yaşındaydı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ona karşı her zaman şefkatli hislerim vardı. Uykulu bir şekilde uyuyor, bazen sarılıp uyuyor. Benden hiç utanmıyordu, evde sadece külotla dolaşabiliyordu; göğüsleri o zamanlar henüz çok küçüktü. Biz uyurken sabahları kemikli bir şekilde uyanırdım, o bunu görürdü ve bundan rahatsız olurdum. Bir sabah birinin beni dürtmesiyle uyandım. Beni mastürbasyon yaptığını ve bana oral seks yapmaya çalıştığını görüyorum. İnternette okudu ve bana yardım etmeye karar verdi. Aynı akşam onun bekaretini aldım ve dolu dolu bir seks hayatı yaşamaya başladım. O, bir kadın ve eş olarak benim idealimdir. 7 yıldır birlikte yaşıyoruz. Doğum yapmaktan korkuyoruz ama komşular dedikodu yapmasın diye daireyi satıp herkesin evli olduğumuzu düşündüğü başka bir yerden aldık. Nasıl devam edileceği konusunda ne önerirsiniz? Onun benim olduğu gibi ben de onun ilkiyim. Artık büyüdü, çok güzel ve her şey onunla.
İkiniz de sağlıklıysanız doğum yapmaktan korkmayın. İstismar yapan, cinsel yolla bulaşan hastalık geçiren ve her yerde dolaşan çocuklarda hasta çocukların görülme olasılığı çok daha yüksektir. Kayıt daha karmaşıktır. Ancak hayali bir evlilik ve boşanma yoluyla, birinin soyadını değiştirerek sorun çözülebilir. Daha sonra sizinkini kaydedin. Orada birbiriniz için kim olduğunuzu kimse umursamayacak. İyi şanlar!
-
Andrey ben
- Sürtünmeler

- Total posts: 353
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies