Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Biaktif
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ensest

Post by Biaktif »

İki kuzenimle denedim, ben 12 yaşındaydım, onlar 14 ve 15 ayrı ayrı, annemin arkadaşının kızıyla da 12 yaşındaydık.
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Beğenmek »

Kuzenimle, daha sonra teyzemle yani annesiyle seks yaptım
vasa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Orientation: heteroseksüel

Post by vasa »

Beğen, bu nasıl oldu?
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Post by Hamile kalmak »

14 yaşındaydım. Teyzem ve kuzenim uzun süre bizi ziyarete geldiler. O zamanlar zaten 16 yaşındaydı. Tabii ki farklı odalara yerleştirildik. Ancak odalar bitişik olduğundan odama ulaşmak için oradan geçmek zorunda kaldım. Bir hafta boyunca böyle yaşadık. Akşam geç saatlere kadar oturup konuşup farklı hikayeler anlattılar. Bir akşam erotik sahnelerin olduğu bir film izledik. Her tarafının kızardığını görüyorum. Sonuna kadar izlemeden yorulduğunu ve uyumak istediğini söyledi. Odasına gitti. Filmi izlemeyi bitirdim ve daha sonra yattım. Karanlıkta odasından geçti ve kapıyı kapatmadan yatağa düştü. Bir süre sonra aniden odasından tuhaf sesler geldiğini duyuyorum. Yatak gıcırdıyor, hızlı nefes alıyor. Sessizce yataktan kalkıp kız kardeşimin odasına yaklaşırken önümde bir resim açıldı; ay ışığı onun odasını aydınlatıyordu, böylece her şey mükemmel bir şekilde görülebiliyordu. Yüz üstü yattı ve leğen kemiğini yukarı aşağı hareket ettirdi. Külotumun indirildiğini ve bacaklarımın arasında bir yastık olduğunu görüyorum. Sanki tam üstüne biniyormuş gibi hissetti. Kıç o kadar çekiciydi ki sessizce yaklaşıp kıçına dokunmadan duramadım. Her tarafı ürperdi, arkasını döndü, beni gördü ve hemen kendini bir battaniyeyle örttü. İyi olup olmadığını sordum ve evet cevabını alınca ayrılmaya çalıştım. Cevap olarak beni durdurdu ve benimle konuşmak istediğini söyledi. Kısa bir sohbetten sonra bana ne yaptığını anlatmaya başladı ve cazibesini nasıl söylediğini göstermek için birbirini davet etti. Külotumu indirdim ve o battaniyeyi açtı. Daha sonra birbirlerinin mahrem yerlerine dokunmaya başladılar. Her dokunuşta her şey elastik hale geliyordu. Bundan sonra yaşananlar rüya gibiydi. Yanına uzandım ve birbirimizi okşamaya başladık. Tamamen ıslaktı. Daha sonra dudaklara öpücükler konuldu. Ve bunun ne kadar çabuk gerçekleştiğini anlayamadan onun içine girdim ve hissetmedim bile. Birkaç ileri hareket ve o geldi, ama onun içinde değil, çarşafın üzerinde. Daha sonra üzerime oturdu ve tüm kaslarını hissedebilmem için leğen kemiğiyle çalışmaya başladı. Bir noktada gözlerini kapattı ve bir inleme bıraktı. Bitirdiğini fark ettim. Bu durum sabaha kadar devam etti. Sabah sevgili olarak birbirimizin gözlerine baktık. Teyzemle tamamen farklı bir hikaye yaşandı.
Büyükbaba
Potansiyel seks nesnesi

Post by Büyükbaba »

Daria: 20 May 2021, 10:44Ne önerirsin?
Merhaba Daria! Burada bir yerlerde (bu sitede) benim "Geçmiş yılların zirvesinden" yazısı var belki. annemle olan ensest ilişkimi bulacaksınız. Yani bence hiçbir şey yapmanıza gerek yok, sadece hayatınızın tadını çıkarın. Elbette, ona "ışığın bir kama gibi bir araya gelmediğini" ve kesinlikle hayatını iyileştirmesi gerektiğini ona özellikle aşılamanız gerekiyor çünkü artık onun üzerinde BÜYÜK bir etkiniz var ve prensip olarak "yapabilirsiniz" “Ondan herhangi bir şey çıktı. Ya da sadece sana odaklanmış ve etrafta başka kadın görmeyen bir tür "inek". Ya da kendi aşkı, kendi ailesi, kendi çocukları olan ama... "sevgili" büyükannesi şeklinde "çocukluğundan kalma bir sırrı" olan normal bir adam. Evlendikten sonra "yakın" ilişkinizi sürdürseniz bile sorun değil. Bunlar benim düşüncelerim, ebeveynlerimin kişisel deneyimlerini ve bilgeliğini (Onlar için Cennetin Krallığı!)
Daria
Potansiyel seks nesnesi

Post by Daria »

Teşekkürler büyükbaba! Talebime verilecek tek mantıklı cevap! Aksi takdirde, burada her türden "wanker" ayrıntıları bulmaya ve tadını çıkarmaya çalışıyor, ancak yazımın özü onlar için son derece kayıtsız...
Stark
Potansiyel seks nesnesi

Post by Stark »

Herkese iyi akşamlar. Benim için nasıl olduğunu sana anlatacağım. Bir yıldır kızımı beceriyorum. Bir şekilde eve hiçbir şekilde gelmedim ve evde de yakalandım. Hiçbir fikrim yoktu. Heyecanlandı ve kızına tecavüz etti. Ama en azından sadece kıçından siktiğine göre bir şeyi anlamıştı. Ertesi gün aynen devam ettik. Herhangi bir kırgınlık vs. yok. ve girişim zaten ondandı. Bunu tercihine eklediğimde kız olmadığı ortaya çıktı. Bir yıldır bir lise öğrencisiyle birlikte olduğunu itiraf etti. Karımı neredeyse hiç sikmiyorum, yalnızca haftada bir veya iki kez.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 10 months

Post by Tolkala »

Kızınız kaç yaşında?
Büyükbaba
Potansiyel seks nesnesi

Post by Büyükbaba »

Daria: 21 May 2021, 11:02 İsteğime verilecek tek mantıklı cevap!
Merhaba Daria! Müdahaleci görünmek istemiyorum ama aynı sitede veya benzer bir sitede bir kadının yazısını okudum, anladığım kadarıyla o bekar bir anne. Gönderinin özü şu ki, oğlu ergenlik çağındayken "çarpık bir yola girdiğinde" ve tamamen onun elinden çıktığında, kendisinin de yazdığı gibi, kelimenin tam anlamıyla "onu yakasından yakaladı..." onu sürükledi. onun üstüne çıktı ve... tüm sokak, gayri resmi ve diğer "çocuksu" ilgi alanlarının yerini aldı. Ve "bu arada" onu doğru yönde eğitmeyi ve ilham vermeyi başardı. Şimdi oldukça mutlu bir evliliği var, bir annesi ve torunları var. Bu, eğer akıllıca kullanırsanız, vücudunuzdaki “belirli” yerlerin siz kadınların biz erkekler üzerinde yarattığı BÜYÜK etkidir! Size ve torununuza iyi şanslar!
Daria
Potansiyel seks nesnesi

Post by Daria »

Teşekkür ederim büyükbaba! Onunla farklı konuşacağım... Konuya tabiri caizse yaratıcı yaklaşacağım!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 10 months

Post by Tolkala »

Büyükbaba: 22 May 2021, 03:45
İsteğime verilecek tek mantıklı yanıt!
Merhaba Daria! Müdahaleci görünmek istemiyorum ama aynı sitede veya benzer bir sitede bir kadının yazısını okudum, anladığım kadarıyla o bekar bir anne. Gönderinin özü şu ki, oğlu ergenlik çağındayken "çarpık bir yola girdiğinde" ve tamamen onun elinden çıktığında, kendisinin de yazdığı gibi, kelimenin tam anlamıyla "onu yakasından yakaladı..." onu sürükledi. onun üstüne çıktı ve... tüm sokak, gayri resmi ve diğer "çocuksu" ilgi alanlarının yerini aldı. Ve "bu arada" onu doğru yönde eğitmeyi ve ilham vermeyi başardı. Şimdi oldukça mutlu bir evliliği var, bir annesi ve torunları var. Bu, eğer akıllıca kullanırsanız, vücudunuzdaki “belirli” yerlerin siz kadınların biz erkekler üzerinde yarattığı BÜYÜK etkidir! Size ve torununuza iyi şanslar!
. Bunları arkadaşım ve oğlu hakkında anlattım. Hepsi doğru.
şefkatli
Potansiyel seks nesnesi

Post by şefkatli »

36 yaşındayım. Kursk yakınlarındaki bir köyde yaşıyorum. Geçen yaz yeğenim benimle kalmaya geldi, patateslerin toplanmasına yardım etmesini istedim. Hava sıcaktı, mayolarla çalışıyorduk. Arkama düştü ve gözümün ucuyla sert olduğunu fark ettim! Belli etmedi ama vajinası hoş bir şekilde ağrıyordu. Akşam yemeğinden sonra onu verandada uyumaya davet etti, o da kabul etti. Gece yarısı bir hareket hissettim ve uyandım, bu velet ayakta duruyor ve bana bakıyordu. Meğer rüyamda açtım ve kıçım açığa çıkmış... Elini tutup üzerime koydum. Beni uzun süre okşadı ama hemen tahrik oldum ve ıslandım. Seks çok hoştu ama kısaydı. Daha sonra yanımda yatarak gün içinde beni gerçekten istediğini, çünkü her zaman arkamda olduğunu ve kıçıma baktığını itiraf etti. Neredeyse sabaha kadar uyuyamadık. Sabah, o kadar çok biriktirdiği spermi zar zor yıkadım - hayal edemiyorum! Gündüzleri yarı uykulu çalıştık ama akşama kadar zar zor yetişebildik. Ve her şey yeniden oldu. Hassasiyet, sevgi ve sperm içinde yüzdüm! Bir hafta benimle kaldı, kilo verdi ve bronzlaştı, ben de 4 kilo verdim ve on yaş daha genç göründüm! 22 yaşındaki bir erkek için "aşk"ın anlamı budur! Bu yaz sabırsızlıkla bekliyorum. Kesinlikle geleceğini zaten söyledi!
annem adam yaptı
Potansiyel seks nesnesi

Post by annem adam yaptı »

Benim ve annem için her şey, 15 yaşımdayken kazara ailemin yatak odasının balkonunda saklanıp annemi başka birinin amcasıyla seks yaparken gözetlemem, tek gözümle pencereden dışarı bakıp donup kalmamla başladı. şok - annem dizlerinin üzerinde başka birinin amcasının penisini emiyordu!
Onun eyleminin özünden gelen şok ve çılgın ilgi kafamda karışmıştı! Amca, çıplak anneyi, ayakları pencereye doğru olacak şekilde ebeveyn yatağına sırtüstü koydu, ben de oradan baktım ve sikimi annemin amına soktum! Annemin küçük amcığı sikinin üzerinde nasıl da uzanıyordu!
Annemin amcığının o sikişten nasıl sıvı akmaya başladığını gördüm! Annenin aniden her yeri seğirdi ve çok yüksek sesle inledi ve adam salladı ve durdu..... bu pozisyonda yatıp bir dakika boyunca salladılar, sonra adam ayağa kalktı ve banyoya veya tuvalete gitti ve anne bir süre orada kaldı. bacakları uzanmış halde birkaç dakika daha yattım ve sperm akıntısı akarken gözlerimi onun yarı açık amından alamadım... kaltak, aletim nasıl da duruyordu, ama mastürbasyon yapmadım, ama çıplak anneme hevesle baktım.....
Annem hareket eder etmez kendimi yakmamak için tekrar pencerenin altına oturdum.... şakaklarımda kan zonkluyordu, kalbim sikim taş gibi duruyordu..... ben de ön kapı çarpana kadar oturdum - onlar gitti... Balkondan daireye girdim, odama girdim, pantolonumu çıkardım, aletim ayaktaydı, ancak yarısı kadar İzlemenin bitiminden bir saat sonra öfkeyle mastürbasyon yapmaya başladım, gördüklerimi hatırladım ve sikimin annemin amına nasıl girdiğini, nasıl geldiğimi ve spermimin annemin amından nasıl aktığını hayal ettim! OLDUKÇA HIZLI BİR ŞEKİLDE BOŞALTIM - SJETLER VE ONLARDAN 7-8 ADET VARDI, YAKLAŞIK BİR METRE OLDU!!!!!! ve YÜKSEK ÇILGINDI!!!!!!
... ve her gün annemin amına mastürbasyon yapmaya başladım! daha sonra babam işteyken annemin başka erkekler tarafından sikilmesini üç kez daha izledim, ancak izlemeler sırasında zaten mastürbasyon yaptım, tek seansta 2-3 kez boşaldım!
hiçbir zaman annem kazara değildi Tam ilk atış anında mastürbasyon yaparken odama girdi ve onu gördüğümde yuvarlak gözlerle dondu, benden 40-50 cm’lik jetler halinde sperm uçtu ve durup izledi! Son yayına kadar izledim, canlandım ve sessizce çıkıp kapıyı kapattım.....
Olanlara hayran kaldım! Ciddi bir sohbete hazırlanıyordum ama annemden tepki gelmedi!!!!! Sanki hiçbir şey görmemiş gibi!!!!!
Annemin beni eliyle çekip boşalmamı izleyeceğini düşünmüştüm, fışkıran spermimi görünce onun gözlerini gerçekten hatırlıyorum
ama artık odama kapıyı çalmadan girmiyordu..... 16. doğum günümden bir hafta sonra, hormonlardan o kadar bunalıyordum ki, annemin kıyafetlerini değiştirmeye gittiğini bilerek ailemin yatak odasına girmeye cesaret ettim.... babam bir iş gezisindeydi, annem izindeydi, 10. sınıftan önce hâlâ tatilim vardı.....
Annem çıplak duruyordu, eğildi ve külotunu giydi, içeri girdiğimde külot hâlâ dizlerinin üzerindeydi ve ben yürürken o pozisyonda dondu. içinde! Çıplak vücudunun görüntüsü nefesimi kesti!
10-15 saniye orada durdu ve külotunu yerine çekti ve dedi ki - normal misin? Üzerimi değiştirdiğimi görmüyor musun? Çıplak annene bakmaktan utanmıyor musun?
Ben tereddüt ederek çok acil bir sorum olduğunu söyledim...
Anne - dışarı çık, üstümü değiştirip konuşacağım! ,
Öyle dedim - HAYIR, dışarı çıkmayacağım! ELİNLE sikimi çekmeni istiyorum!!!!
Anne - seni aptal!!!!! BUNU Soracak Kadar Deli Mısın???!!!Hemen Git!!!!! göğüsleri öfkeden çok seksi sallanıyordu)))))
Küstah bir şekilde ona söyledim - EĞER KABUL ETMİYORSAN, BABANA SENİN YANINDAKİ SİKİŞMELERİNİ ANLAYACAĞIM!! SASHA Amca, LENYA Amca ve diğer iki yabancının SENİ NASIL SİKTİĞİNİ GÖRDÜM!
O halde katılıyorum! Senden sadece mastürbasyon yapmanı ve spermlerimin atışlarına bakmanı istiyorum!!! Ayrıca amına dokunup ayrıntılı olarak incelememe izin verirsen çok iyi olur!
benim küstahlığım onu ​​şaşkına çevirdi!!!! gözlerinde öfke vardı, gözleriyle beni yuttu ve bakışlarını ereksiyondan dışarı çıkan şortuma nasıl diktiğini ve yanaklarının kızardığını fark ettim.
Konuşmamın ardından bir duraklama oldu... Dayanamadım hemen başlamak istiyorum dedim ama sonra tereddüt etti, bir eli sol göğsünün üzerine düştü ve sıktı - NASIL YAPARSIN İSTEK? O GİBİ AYAKTA MI YANLIŞ MI?...
BEN YALAN SÖYLÜYORUM VE SEN YAKININDASIN AMA ÖNCE KÜLOTUNU ÇIKAR VE ADINI GÖSTER.....
annem titreyerek külotunu çıkardı eller ve kafaya daha fazla kan aktı ve ereksiyon güçlendi!
Annem yatağa oturdu ve şöyle dedi: - Bana gel
Yaklaştım ve gözlerini gözlerimden ayırmadan şortumu ve külotumu çıkardı... Sikim fırladı , serbest bırakıldı!
Anne - Amımı görmek ister misin? Dizlerinin üstüne çök ve bak!
Yatağın daha derinine oturdu, bacaklarını açtı... Dick’im dışarı çıkacak şekilde dizlerimin üzerinde durdum ve onun labia’sını yaymasını vahşi bir zevkle yakından izledim ve pembe kedisini görünce şok oldum! Annemin amcığı küçüktü, avucumun yarısı büyüklüğündeydi, dolgun dış dudakları ve küçük iç dudakları ve küçük dudakların kenarlarında kahverengimsi bir kenar vardı!
Annem yaklaşık üç dakika sessizce bana baktı ve sonra şöyle dedi: "Yanıma uzan."
Her yerim titreyerek yanına uzandım, aletim anten gibi dışarı çıkmıştı! Sünnet derisi yarıya kadar geriye doğru hareket etti ve kafayı açtı, tamamen yağlayıcıdan ıslanmıştı!
Annem solumda yanıma uzandı ve sol eliyle iki parmağıyla penisi nazikçe tuttu ve sünnet derisini penise doğru çekti. son.
İşaret parmağıyla, kayganlaştırıcıyı parmağımla kafanın üzerine sürdüm! İnanılmaz derecede hoştu!
diye sordum - Şimdiden mastürbasyon yap!
Annem penisi yumruğuna aldı ve yavaşça mastürbasyon yapmaya başladı.
Ben - Daha hızlı gidebilir misin? Lütfen! Annem hızlandı ve kelimenin tam anlamıyla yarım dakika sonra aletim jetlerle patladı! Annem spermimi görünce çok sevindi - Evet! Evet! Evet oğlum! Ne kadar harika boşalıyorsun! Ne kadar güçlü jetler ve o kadar çok ki!
Sperm patladığında hayatımda ilk kez vızıltıdan kükredim! Spermlerle kaplı bir şekilde yatıyordum, annem parmaklarını karnıma sildi ve sordu
- Hepsi bu mu? Ya da başka ne istiyorsun?
- Amına dokunmak istiyorum.
- Ona dokun, ama önce git bu sıvıyı kendin yıka, aksi takdirde yatağı lekeleyeceksin.
Hızla banyoya koştum ve spermleri yıkadım. Döndüğümde annem yatakta yatıyordu ve bir eliyle sol göğsünün meme ucuyla oynuyor, diğer eliyle ise vajinasının üst kısmındaki tüylerde dairesel bir hareketle hareket ediyordu.
Bacakları iki yana açılmış ve dizleri hafifçe bükülmüştü. Bacaklarının arasına uzandım ve kendini okşamasını izledim. Sonra tek parmağımla kedinin iç dudaklarına dokunmaya başladım; kayganlaştırıcıdan dolayı kayganlaşmışlardı. Am öyle özel kokuyordu ki beni çağırıyordu ve parmağımı vajinaya soktum! Ah, orası ne kadar sıcak ve kaygandı! Onu sikiyormuş gibi yaparak parmağımı amımın içine sokmaya başladım. Annem parmaklarının amındaki hareketlerini hızlandırdı ve fısıldadı:
- Daha hızlı yap!
Daha aktif bir şekilde dürtmeye başladım, giderek daha fazla yağlama oldu ve aniden annem titremeye başladı, bacakları kasıldı, elimi amının içinde sıktı ve yüksek sesle inledi! Onu incittiğimi düşünerek geri çekildim ve sarsılmasını izledim! Çok ilginç ve heyecan vericiydi! Annem birkaç dakika titredi ve yüksek sesle nefes aldı, sonra gözlerini açtı ve gülümsedi. Şaşırmış yüzümü görünce şöyle dedi:
— Bu tam bir kadın orgazmı! Merak etmeyin, çok memnun oldum! Bugün yaptığımızı beğendin mi?
- Evet, gerçekten beğendim! Kendimi çektiğimde pek iyi hissetmiyorum! Ve bunu yapma şeklin çok ama çok hoştu!
- Bunu yarın tekrarlayabiliriz! Bu annenin sözleri karşısında tamamen şaşkına dönmüştüm!
-Tamam anne, mutluyum!
Annem ayağa kalktı ve beni tutkuyla ve yetişkinler gibi dudaklarımdan öptü! Daha önce hiç böyle öpüşmemiştim!
-Ve şimdi oğlum, gidip biraz iş yapmam lazım! Bunu yarın ve isterseniz sabah tekrarlayacağız!
Cennette mutluluktan uçuyordum! Hepsini yaptım!!!
Bhairavishakra
Potansiyel seks nesnesi

Post by Bhairavishakra »

Kim bilir? Hayvanlar arasında ensest vardır. Dört ayak üzerinde olmasak da küçük kardeşlerimizden pek uzaklaşmış değiliz. Bu psikolojik bir yaklaşımdır. Sadece üremek için değil zevk için de seks yapıyoruz. Önemli olan zevk ve sürecin karşılıklı olmasıdır. Nasıl davranırsanız öyle sonuçlanacaktır. Ancak akrabanızı sadece akraba olarak görürseniz o da öyle kalacaktır. Bir odada sakin bir şekilde kıyafetlerinizi değiştireceksiniz ve kapıyı kapatıp çiftleşme düşünceniz olmayacak.
Kuzya
Potansiyel seks nesnesi

Post by Kuzya »

İhale, Kocanız var mı? Evde kiminle yaşıyorsunuz?
şefkatli
Potansiyel seks nesnesi

Post by şefkatli »

Kuzya, Kocam çok fazla armut yemiş! Aygır gibi içti, hiçbir şey yapmadı, bunu başaran tek kişi bendim. 33 yaşındaydım ama o beni zaten biraz yaşlı buldu ve kendine genç bir kadın buldu. Kız 19 yaşındaydı, nadir görülen bir manzaraydı! Artık birlikte yaşamaya devam ediyorlar ama atlar gibi içiyorlar! İçiyorlar ve kavga ediyorlar! Asla kurumazlar. Köyün her yerinde onu kovalamadan bir hafta geçmiyor... Hiç çocuk yok. Bir gün, muhtemelen “aydınlanma” döneminde yanıma geldi, onu geri almak istedi, içki içmeyeceğine söz verdi... Bana cehenneme git dedi! Bir adım bile değil! Ortada buluştuğumuzda onuncu yolda beni geçiyor...
şefkatli
Potansiyel seks nesnesi

Post by şefkatli »

Kuzya, Ve yalnız yaşıyorum. Kızım Kursk’ta okuyor ve ailemle birlikte yaşıyor. Ve burada yalnızım - evden çıkamıyorum ve aileme yardım ediyorum... Yeğenimi bekliyorum, gelecek - yardım olacak ve yatak oldukça soğudu. yıl boyunca çok şey. Doğru, bazen kendimi "şımartıyorum", ancak bu oldukça nadirdir, zaten tamamen dayanılmaz olduğunda!
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

İhale, akıllı kız!!!!! muhteşem görünüyorsun ve adamı iyi seksle tanıştırıyorsun!))))
şefkatli
Potansiyel seks nesnesi

Post by şefkatli »

annem beni erkek yaptı, Hayat bana öğretti!
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Daria, annemin yaptığını dene, dedi, annemi becermenin yeterli olduğunu ve başkalarını becermeye başlamanın zamanının geldiğini, elbette annemin bedeninden uzak olmak istemedim... Az önce 36 yaşındaki arkadaşımı getirdim (kocası uzun süre hapiste kaldım) ve annem ilk iki seansa katıldı, sonra ben onun sadece arkadaşını sikmeye başladım... ve gidiyoruz! Annem ve ben bir süre maceralarımı nasıl, kiminle tartıştık))))
Bertrandizm
Potansiyel seks nesnesi

Post by Bertrandizm »

Lisa, Lisa, süper!!! ikisi de harika, ama bunu birlikte yapmanız daha iyi olur)))
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Post by Seryozha »

Merhaba sevgili web sitesi geliştiricileri! Kepçeler ve çağdaşlar! Hem enayilerin hem de meme uçlarının doğum günü kutlu olsun! Toplumun çoğu için heyecan verici ve zaten heyecan verici olan ensest konusuna, farklı çağlarda ve devrimlerde, karakterlerde ve davranışlarda kavramsal değişiklikler meydana gelmesine küçük bir katkı yapmama izin verin. Aile içi ilişkilerin göz önünde bulundurulması, paradoksal kıskançlık veya kötü niyet nedeniyle her zaman komşu unsurları endişelendirmiştir...
Osurdum dostum, duvarın arkasında. sabaha kadar tüm blok, tüm kasaba bu dairede dizanteri salgınının taşıyıcılarının yaşadığını duyacak...
Yani ensest meselesine gelince... Katılıyorum!..
Bu yüzden açığa vurulmuyor, kişinin kendi bilinç eşiğinin ötesine geçilmiyor ve sonuçları algılanamıyor. Pratik olarak bilinçaltında “TABULAR”a ya da “EVLER”e karşı bir refleks geliştirildi. ... Ama aynı seviyede ve bunu istiyorum! ,,ensest".
Bu toplum istese de istemese de öyleydi, öyle ve olacak.
Yasaklamak - böyle bir güç ve güç yok. İzin vermek - ama hiçbir şey yok izin vermek... Seks, Marslılarda da var... SEKS.
Arzu etmemi kim yasaklayabilir?... KİMSE!
İstediğim şeye sahip olmamı kim yasaklayabilir?. .. Yine hiç kimse!... Arzularımıza ve onların uygulanmasına ancak Biz kendimiz karar verebiliriz. Ama suyu reddetmek ve kuyu gömmek daha büyük günah olur, çünkü bu gibidir. zevk almak için ölüm, duyarsız bir aptal bile reddetmeyecektir.
Rusya Federasyonu’nun tüm bölgelerinde, şehirlerde, kasabalarda, köylerde, perde arkasında bulunan aileler olmuştur ve olacaktır. ensest duygular Nereye giderseniz gidin, ensest ilişki vakaları hakkında söylentiler var ve biliyorsunuz, kendimi birden fazla kez bu tür çevrelerin içinde buldum. sıradan ailelerden hiçbir farkı yok, hatta biraz cennet gibi...
Dürüst olmak gerekirse ben de geçen yüzyıldan beri 1977’den bu yana uzun yıllardır ensest bir ilişki yaşıyorum. Ve bana göre böyle bir ilişkide seks, elit, çok güçlü bir fahişeyle veya gerçekten hoşlandığınız bir bayanla olduğundan daha canlı ve orgazmlıdır. Kaç yaşında olduğu önemli değil. Yuna ya da iki hayatımı yaşadım..
Bir kadın, her yaşta kadın olarak kalır. Ve asıl mesele bu. Ve eğer o da yakın bir akraba ise. O zaman yüz kat zevk alacaksınız. Annem ve annesi (büyükannesi), kız kardeşi (teyzesi), kuzenleri ve kızları aldıkları gibi.
Övünmüyorum ve kuyruğumu kaldırmıyorum. Hayat bulmacası işte böyle ortaya çıktı. Okuldaki gençliğinizden itibaren kendinizi ensestte deneyin. Ve en ilginç gerçek.
Anneme sırrımızla ilgili söz verdim ve bunu hayatım boyunca onurlu bir şekilde taşıdığımı düşünüyorum. Ayrıca küçük kız kardeşime dokunmayacağıma dair söz verdim (aradaki fark bir dokuz yıl).. Ve dokunmadım!!!
Ama görünen o ki kader kendi ayarlamalarını yapıyor. Kısa bir süre önce ikimiz oturup bir bardak çay içerken konuştuk. Akrabalarımızı, annemizi, babamızı hatırladık... Genel olarak herkesi. Onlar da maceralarını hatırladılar. Ve sohbetin bir yerinde seks hakkında konuşmaya başladık. Birbirimiz hakkında çok şey öğrendik.
Genel olarak... İkisi de heyecanlandı(!) Ama sadece...
Eve gitmeye hazırlandım ve saat çoktan sabahın erken saatleriydi. Taksi çağırdım. Kapıya gittik. Kız kardeşine sarıldı ve dürüstçe onu becermekten büyük zevk alacağını söyledi. Ancak anneye verilen söz bu arzuyu azaltır. Kız kardeş konsantre olmuş bir şekilde sessizdi ve sadece kıkırdadı, görünüşe göre zihnini karıştırıyordu. Bir araba yaklaştı ve ayağa kalktı. Beni kendine doğru çekti ve... Sertçe, kardeşçe değil... Beni dudaklarımdan öptü. Sonra bıyıklarımın gıdıklandığını söyleyerek kıkırdadı. Kulağıma fısıldadı.. Şimdi benim için anahtar cümle... - Ben de seni çocukluğumdan beri istiyordum... Ve biliyorum ki annenle ve iki büyükannenle yattın... Ve şimdi, ben bunu nasıl yapacağımızı düşünelim. Eğer öyleyse, seni arayacağım. Sadece telefonu aç. Seni seviyorum... İşte bu! Git!...
Ben ayrıldım. Çalışma. Ve bugün sabah beş buçukta zil çaldı, beni uyandırdı.
- Yarın, izin günüm... Bugün gel.. Öpücükler! Kardeş!...- ve telefonu kapattı...
Onunla konuşmamızın üzerinden yalnızca sekiz gün geçti...
O yüzden özür dilerim! Kız kardeşimi göreceğim... Tek... Ve sanırım anneme verdiğim sözü de sonuna kadar tuttum.
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Seryozha, peki, bana kız kardeşinden bahset ve anneniz ve büyükanneleriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterler)) Eminim forumun tüm üyeleri inanılmaz derecede ilgilenecektir! BEKLEMEK
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Post by Hamile kalmak »

Hayatımda tek bir vakam oldu. Annem ve babam köyde yaşıyorduk. Okuldan mezun olduktan sonra şehre üniversiteye girdi. Ama her hafta sonu ailemin yanına geldim. Vardığımda babam ve bir arkadaşımın geceyi geçirmek için şehre gittiklerini fark ettim. Bahçemizde hamamımız vardı. Anneme hamama gider misiniz diye sorup olumlu cevap alınca hamamı ısıtmaya gittim. O dönemde ben 25, annem ise 46 yaşındaydı. Her zaman kendine iyi bakardı ve zayıftı. Hamamı ısıttıktan sonra önce annemin gitmesini önerdim. Ancak ev işi nedeniyle geciktiği için gece yarısını geçtiğinde gittiği ortaya çıktı. Aynı zamanda ona eşlik etmemi istiyor. Refakatçilerin eşliğinde terasa oturdum ve sıramın gelmesini bekledim. Bir noktada ışıklar kapatıldı. Annem karanlıktan çok korkar. Ona her şeyin yolunda olup olmadığını sorduktan sonra benden buhar odasında onunla oturmamı istedi. Soyunduktan sonra buhar odasına girdim. Zifiri karanlıktı. Yanıma oturup karanlığa alışmaya başlayınca annemin silüetini fark etmeye başladım. Elbette o kadar değil ama yine de bir silüetin taslağı. Yaklaşık 20 dakika oturduktan sonra üzerine su dökmek istedi. Biraz su almak için ayağa kalktı ve bana sırtını döndü. Yavaş yavaş sırtına su dökmeye başladım. Bir noktada tökezledi ve neredeyse köpek gibi bana doğru durdu. Bu resmi görünce, hiç düşünmemiş olsam da anında ereksiyon oldum. Ateş beni o kadar ısıttı ki, kendimi huzursuz hissetmeye bile başladım. Aynı zamanda penisim neredeyse onun kasık hizasındaydı. Sıcaktan dolayı bütün eti şişmişti. Penisimin ıslak ve sıcak bir şeye nasıl girdiğini bile anlamadım. Bu nedenle pratik olarak ve farkına vararak girdim. Az önce uzun bir iç çekiş duydum. Bir noktada her şeyin bir skandala dönüşeceğini düşündüm ama aynı zamanda onu terk etmedim ve o da bunu durdurmaya çalışmadı. Bir süre öyle durduktan sonra kasıklarının giderek daha fazla şiştiğini hissettim ve hatta boğuk iç çekişler bile duymaya başladım. Zaten kendisinin bunu istediğini fark ederek hareketler yapmaya başladım. Ama o anda bana hayır dedi, buna gerek yok. Orada duralım ve her şeyi kendimiz yapalım. Bu pozisyonda dururken kaslarını nasıl çalıştırmaya başladığını hissetmeye başladım, sanki biri emiyormuş gibi hissettim. İnanılmaz bir şeydi. Bir noktada bunun bitmek üzere olduğunu hissettim. Penisimi çıkarmayı başardıktan sonra sırtına bir çeşme gibi geldim. Oturunca ne olduğunu anlayamadım.. Önce annem çıktı hamamdan, biraz oturduktan sonra ben de çıktım. Sabah ilk başta gözlerimin içine bakmaktan korktum ve utandım. Ama babam öğle vakti geldi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi her şey normale döndü. İşte böyleydi. Uzun süre bunun benim başıma geldiğini anlayamadım.
boğaz
Potansiyel seks nesnesi

Post by boğaz »

Kız kardeşime onu istediğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, onu çocukluğumdan beri seviyorum, şu anda 28 yaşındayım, o 29 yaşında, dünyanın en güzel kızı, erkek arkadaşından üç çocuğu var, ayrılmış eh, çocuklarının babası, ona sevgiyle yazıyorum, tatlı rüyalar ve orada sevgiyle sesleniyorum, hemen yanına geleceğim diyorum, buluşalım, oturalım, daireyi kiralayacağım ve ona yolda olduğumu kimseye söylememesini söyle, sadece onunla buluşmak istediğimi söyledim, iyi yazdı))) Şu anda ondan uzağım, peki, her gün mesaj atıyoruz, bana nasıl tavsiyede bulun Zaten ona mastürbasyon yapmaktan yorulduğum her şeyi yapmalıyım, onu gerçekten istiyorum
boğaz
Potansiyel seks nesnesi

Post by boğaz »

bana özel mesajla yazar mısın, bunun hakkında konuşmak istiyorum, her şey yolunda giderse sana her şeyi anlatırım
boğaz
Potansiyel seks nesnesi

Post by boğaz »

Bir kez onun göğüslerine ve külotuna dokundum, korkutucu ve havalıydı
boğaz
Potansiyel seks nesnesi

Post by boğaz »

tavsiye vermek
Büyükbaba
Potansiyel seks nesnesi

Post by Büyükbaba »

Tender: 25 May 2021, 21:55Hayat bana şunu öğretti!
Herkese merhaba. "Geçmiş yılların zirvesinden ensest" konusunu açtım. Görünüşe göre ensest konusu tükeniyor, söyleyecek bir şeyi olan herkes muhtemelen konuştu. Şimdi siz genç kadınlar ve kızlara bir soru sorayım, sizden çok daha yaşlı (yaklaşık olarak babalarınızın yaşında) M ile seks hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir defasında benden 20 yaş küçük genç bir kadınla tanıştım (40 yaşındaydım). Bu yüzden toplantının en başından itibaren "paniğe kapıldı". "Ah, sen babamla aynı yaştasın, sana senin ne olduğunu "veremem", sanki babamla sevişiyormuşum gibi olacak!" Onu zar zor ikna ettim "sadece bir kez", ardından hızla kaçtı.
Fakat hayatımda tanıştığım kadınların neredeyse tamamı, 16-25 yaşlarında, oğulları yaşında olan M tarafından aktif olarak tacize uğradıklarını söyledi. Hatta bir bayan (58 yaşında) bana bir arkadaşlık sitesindeki yazışmalarını gösterdi; burada 17 yaşındaki bir adam (yaşına göre torun olarak sayılır) gözyaşları içinde onunla en az bir veya iki özel görüşme yapmak istediğini söyledi.
Peki sevgili genç kadınlar, hanginiz sizden büyük M ile seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşma, elbette, genç kadınların ticari çıkarlar nedeniyle "babalarla" nasıl yaşadıklarıyla ilgili değil, sadece bedenin çağrısı üzerine, tabiri caizse, sadece kendi arzularına göre yaşıyor.
Stepan
Potansiyel seks nesnesi

Post by Stepan »

Eve gizli kamera taktırdım. Özel bir durum için açtım. Kız arkadaşımı siktiğimde. Bir gün kapatmayı unuttum ve kayıt açıktı ve telefonumda çevrimiçi olarak gösteriliyordu. Evde ne olduğunu ve sahneyi nasıl gördüğümü görmeye karar verdim. Yatak odasında annem erkek kardeşiyle sevişiyor. Çıplak, onu köpek stili yapıyor ve sikiyor. Evde annemle konuşuyordum. Kaydı gösterdi. Gözyaşları, histeri vb. Babama söylemedim. Ailede ikimiz ben ve kız kardeşimiz. Şimdi açıkça annemi ve kız kardeşimi beceriyorum. Annem 45, ben 24, kız kardeşim ise 14. Annemin anlattığına göre erkek kardeşim 12 yaşından beri onunla sevişiyor. Kendisi köyden ve oradaki herkes birbirini sikiyor. En az 30 adamı vardı. Kız kardeşim hala bir kütük, ama annem sadece bir zanaatkar.
Evgeniy (holigan)
Potansiyel seks nesnesi

Post by Evgeniy (holigan) »

Ensestin nasıl başlayabileceğine dair birkaç gerçek hikaye. İnsanlarla kişisel olarak iletişim kurdum. Bu kurgu değil; özellikle güvensiz olanlar için yazıyorum. Ve böylece 1. hikaye. Birkaç meslektaşı ve bunlardan birinin eşi, küçük oğluyla (4 yaşında) masada oturuyordu. İş arkadaşları eğleniyor, anne sıkılmış oturuyor, önündeki bebek masada oturuyor bacaklarını sallıyor, pantolonsuz tişörtle, can sıkıntısından, anne oğlunun penisiyle oynuyor parmaklarıyla ve anlamsızca bir noktaya bakıyor. Sarhoş olmasına rağmen birisi de onun tuhaf hareketlerini fark etti ve bu acıyı aynı zamanda kocası olan babasına işaret etti.
-Bunu neden yapıyorsun aptal?!
-Sen ve arkadaşların sarhoşsan ne yapmalısın? Ve ben yalnızım.
-Neden herkesin önünde onun amıyla oynuyorsun.
-Yani en azından bu şekilde müsait değilsen!
Kalktım ve onları bıraktım; bu kesinlikle tatsızdı.
İkinci hikaye uzun olacak ve orada her şey çok zor.
Yaklaşık 13 yaşındaydım ve RSFSR şehirlerine yaptığım bir turistik geziden bir tren vagonuyla dönüyordum. grubumuzdan bir çocuk ve hem her şey hem de hiçbir şey hakkında konuşmaya başladı. Annesiyle birlikte yaşadığını, babasının olmadığını söyledi. Annemin hangi hastalığa yakalandığını söylemedi ama kendiniz tahmin edebilirsiniz, sakinleştiricilerle bile çok heyecanlıdır, çocukluğundan beri mastürbasyon yapar ve onun hikayesine göre, açıkçası o zaman neyin mastürbasyon yaptığını anlamadım. anlamına gelen. Ve onu günde birkaç kez bir erkek gibi sikiyor. Hafta sonları sikiştiği için yürüyüşe çıkamıyor. Ziyarete gelip konuşalım dedi, seni biraz sikişmeyle annenle tanıştıracağım ama konuya girmedim çünkü bir erkek ve bir kız arasındaki seks ilişkisine ilgim yoktu. O zamanlar henüz çok küçüktüm, 13 yaş seksin ne olduğunu, ne için kullanıldığını anlayacak yaş değildi. Ve ensest daha da önemlisi gezegende ne olduğunu bilmiyordu. Gerçekten annem beni bundan korudu, Allah korusun, Allah bilir bir şeyi nereye koyacağım, sonra ne yapacağım? Benim bir ailem olduğunu anlıyorsunuz, ben ve annem, babam yok; annemden ve onun cinsel konulardaki sapkınlıklarından bıktım. Diğeri daha iyi verdi ve daha iyi sikişti. Bunu kahrolası kadınlar ve onların hamamböcekleri için yazıyorum. Ya hamamböcekleri ya da aile!
Stalar
Potansiyel seks nesnesi

Post by Stalar »

Onaylıyorum. Kocası olmayan, çocuklu bir kız arkadaşım vardı. Onu haftada bir veya iki kez ziyaret ediyordum. Küçük olan 3 yaşındaydı. O da önümde amıyla oynadı, onu öptü vs.
İşkence
Potansiyel seks nesnesi

Post by İşkence »

Bee: 04 May 2021, 18:08Bee
PM’de mümkün
togatör
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 4 years 7 months

Post by togatör »

Stepan: 07 Jun 2021, 15:32 Evime gizli kamera kurdum. Özel bir durum için açtım. Kız arkadaşımı siktiğimde. Bir gün kapatmayı unuttum ve kayıt açıktı ve telefonumda çevrimiçi olarak gösteriliyordu. Evde ne olduğunu ve sahneyi nasıl gördüğümü görmeye karar verdim. Yatak odasında annem erkek kardeşiyle sevişiyor. Çıplak, onu köpek stili yapıyor ve sikiyor. Evde annemle konuşuyordum. Kaydı gösterdi. Gözyaşları, histeri vb. Babama söylemedim. Ailede ikimiz ben ve kız kardeşimiz. Şimdi açıkça annemi ve kız kardeşimi beceriyorum. Annem 45, ben 24, kız kardeşim ise 14. Annemin anlattığına göre erkek kardeşim 12 yaşından beri onunla sevişiyor. Kendisi köyden ve oradaki herkes birbirini sikiyor. En az 30 adamı vardı. Kız kardeşim hala bir kütük ama annem sadece bir zanaatkar.
Bir hayalperest. Bir yetişkine şantaj yapmak sizi seks yapmaya ikna etmeyecektir. Artık insanların ahlakı kalmadı (hiçbir şeyden utanmıyorlar, korkmuyorlar). Kimsenin video kaydı umurunda değil. Ağır vakalarda pornografi ve şantaj filme almaktan dolayı hapse girebilirsiniz. Buna ek olarak, birkaç tane de var (görünüşe göre bir kız, bir anne, bir kız kardeş ve bir baba) - görünüşe göre harem animesini yeniden izlemiş. En azından inandırıcı hikayeler yazıyorsun. Okul çocukları, Tanrı aşkına.
Diaghilev
Potansiyel seks nesnesi

Post by Diaghilev »

Ne iğrenç amcıklarsınız sizi kaltak! Seni okudum ve bunların senin ateşli fantezilerin olduğunu mantıklı bir şekilde anlıyorum, beni korkutan tek şey, bu tür düşüncelere sahip gelecekteki ebeveynlerin var olması! Anathema seni bekliyor!
Diaghilev
Potansiyel seks nesnesi

Post by Diaghilev »

Bu nasıl gerçek olabilir?!! Bir ailede bunu ancak manyaklar karşılayabilir, küçük bir oğlunu emebilir, bir anneyi yalayabilir, daha da kötüsü küçük bir kız kardeşi becerebilir!! Neden az sayıda kadın var?!! Yaşlı kadınları sikemezsin ama akrabalarını sikemezsin?!! Siz gerçekten hasta insan olmayanlarsınız!
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Balayı »

Bu foruma neden geldin?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 10 months

Post by Nikk »

Balayı: 13 Jun 2021, 13:57 Bu foruma neden geldiniz?
Peki neden? Adam kendini savunuyor! Burada herkes bok içinde, beyaz kuyruklu tek kişi o! Ve şehitlere hararetli bir vaazla... :unknown:
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 9 months

Post by rmt »

İçten kıskanç olduğu (başkaları eğleniyor ama o eğlenmiyor) ve bunu anlayamayacağından korktuğu (bu kız kardeşlerle ilgili) başka bir seçenek daha var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 10 months

Post by Nikk »

rmt: 14 Jun 2021, 12:13 Başka bir seçenek daha var ki, içten içe kıskanıyor (diğerleri eğleniyor ama kendisi eğlenmiyor) ve bunu başaramayacağından korkuyor (bu kız kardeşlerle ilgili).
Hiçbir şey alamayabilir! Kimse vermiyor! Ne kendimizin, ne de başkalarının... Öylesine kötülük yırtıyor ki...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”