Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Nikk
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
Annemle yattım. Dacha’da bir tatil vardı. Ve köylerin her yerinde olduğu gibi burada da hemen hemen herkesin ya akrabası ya da yakın tanıdığı var. Herkes kaçak içkiyle sarhoş oldu. Baba masanın üzerinde bayıldı, misafirler gitti ve anne ondan yatak odasına gitmesine yardım etmesini istedi. Orada da bayıldı. Kalçalarını görünce kafam karıştı. Ben de biraz sarhoştum. Onu soydu ve onu becermeye başladı ve onu amına ve kıçına da soktu. İçine boşalmak. Daha sonra onu bırakıp yatağına gitti. Sabah beni uyandırdı ve ne hatırladığımı sordu, ben de babamın bayıldığını, yattığımı ve birisiyle içmeye devam ettiğini söyledim, kim olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Fırsat bulursam tekrar yapacağım.
-
Ralph
Kız kardeşim ve ben ikiziz. Aynı odada uyuduk. Orada tam teşekküllü sekse dönüşen oyunlarımız başladı. 16 yaşında hamile kalana kadar seviştiler. Hemen kürtaj yapmayı bıraktım. Ve hala onu tekrar almanın hayalini kuruyorum.
-
Kutsij
Lanet hikayeleriniz, büyükannelerinizi nasıl becerdiğiniz, sizi klim-huimler, kahrolası forum yanlıları artık size inanmıyor, biraz yalan söylemenin ve her şeyi berbat etmenin nasıl bir şey olduğunu herkes biliyor
-
AuthorUtangaç bebek
- Sürtünmeler

- Total posts: 408
- Registered for: 6 years 1 month
Ama ölmeden önce.... daha akıllı olacaksın. .....Belki ....Ya da belki değil....
....Üzgünüm ama sen son derece aptalsın......Klim: 20 Feb 2021, 06:39 31 yaşındayım, yetimhanede büyüdüm, askerden sonra evlendim, birlikte refah içinde yaşadık, eşim akrabalarımı bulma fikrine kapıldı, ben karşı çıktım, beni terk ettiler. ve beni terk etti, hayır, sanki kıçına bir baykuş sokmuşlar gibi, yetimhaneye gittim, belgeleri aldım, gözyaşları içinde geldim, sordum, neden ağlıyorsun? ama neden ağlıyorsun? bu senin kayınvaliden, çıldırdım, meğerse kayınvalidem beni 16 yaşında doğurmuş, red mektubu yazmış, sonra evlenmiş, karım doğmuş, ben doğmamışım’ Ona bir erkek kardeşim olduğunu söylemedim, üzerinden 5 ay geçti, dışarıdan her şey yolunda ama ilişkide bir çatlak var, eşimin sevgiye tepkisi yok, seksten zevk almıyor, aileden ayrıldı. , karım geri dönmek için yalvarıyor ama ilişkimizin ona yük olduğunu görüyorum. Akrabalar buldum, bir aptal, kayınvalidemle harika bir ilişkim vardı, artık ondan nefret etmiyorum.
Ama ölmeden önce.... daha akıllı olacaksın. .....Belki ....Ya da belki değil....
-
Özel Meclis Üyesi
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 84
- Orientation: heteroseksüel
Ancak bunun ona faydası olmayacak. Saçmalıklarınıza inanmıyoruz. İyi bir forumu saçmalıklarınızla kirletmeyi bırakın!
Bu hikaye anlatıcısı mesajımı okuduktan sonra yazmaya başladı büyük harflerle yazılan takma adlar.
-
Aslen Erivanlıyım ve şu anda Moskova’da yaşıyorum. Her zaman bir kız kardeş hayal ettim. Bazen yürüyüşe geliyor, onu bir restorana götürdüğümde, onu çok sarhoş ettim ve ona bir patojen verdim. Bütün gece seviştik, bu doğru, sikiştik. Şimdi düzenli olarak onun her ziyareti çılgın ve kontrol edilemeyen bir seks
-
Mastopati
Dinle Batman. Neden erotik foruma geldin? Muhtemelen burada çuvalladım ve şimdi bütün pislikler sende.
-
Iraklı
- ön sevişme

- Total posts: 107
- Registered for: 4 years 11 months
-
Çiftleşme Döngüsü
-
Anton40
Forumu okudum! Elbette çok fazla kurgu var, ama bu herkesi ilgilendirir. Gerçi belki de gerçek sadece süslenmiştir! Ben de bununla karşılaştım. Utanıyorum. Ancak uzun bir perhiz döneminde her erkek çocuk ve hatta bir erkek bu aptallığı yapabilir!
O sırada 32 yaşındaydım; eşim 29 yaşındaydı ve hamileydi! Bir kız kardeşim var, o sırada 24 yaşındaydı, ailesiyle birlikte yaşıyordu. Eşimle başka bir şehirde yaşıyorduk. Sonra bir gün annem aradı ve kız kardeşimin yaşadığımız şehirde bir iş bulduğunu söyledi. Ve bir süre bizimle yaşayacak! Prensip olarak eşim ve ben buna karşı değiliz. Yulia bize geldi. Dürüst olmak gerekirse kız kardeşime karşı hiçbir zaman bir şey hissetmedim! Çok güzel olmasına rağmen boyu 170, çok iyi bir figürü ve 2,5 civarında göğüsleri var! Eşim de şaka yollu, kız kardeşim olmasaydı onu eve almayacağını söyledi!) Orada hepimiz güldük! Dürüst olmak gerekirse, belki uzak durmanın etkisi falan olmuştur... Ama sabah kız kardeşimle işe giderken onu kısa sabahlıklarla dolaşırken gördüm... Ona kadın gözüyle bakmaya başladım. . Ama düşünceleri kafamdan uzaklaştırmaya devam ettim. O zamanlar yaz ve sıcaktı. İşten eve geldim ve eşim tarafından karşılandım. Soyundum ve duş almaya hazırlandım. Nereye gidiyorsun karım... işte Yulka. Anlıyorum, onun peşindeyim. Yulka havlulara sarılı olarak dışarı çıktı. O kadar seksi görünüyordu ki biraz heyecanlandım. Hemen kurşun gibi duşa uçtu. Şortumu çıkardığımda iç çamaşırını, külotunu ve sutyenini gördüm. Beni çok tahrik etti. Yine de kız kardeşimi hiçbir zaman bir seks objesi olarak düşünmediğimi sık sık söyleyeceğim. Titreyen elimle külotunu aldım ve koklamaya başladım. Teri, parfümü ve salgıları çok lezzetli kokuyordu! Onlara nasıl mastürbasyon yaptığımı bile anlamadım. Gerçi neredeyse hiç mastürbasyon yapmadım. Ve iç çamaşırına çok ağır geldi. Sonra ne yaptığımı anladım! Her tarafı spermle kaplıydı. Utandım.!! Hele ki eşi kapıyı çalıp kız kardeşinin iç çamaşırını almak istediğini söylediğinde. Sanki elektrik çarpmış gibiydim! Ne yapacağımı bilemedim ve sonra ona çamaşır makinesini açmasını söyledim.. Hızlıca çamaşırları oraya attım ve çamaşır makinesinden başka hiçbir şey olmadan çamaşır makinesini açtım! Kalbim hafifledi. Karısı, bu açık) ama neden her şeyi kendim yıkıyorum? Hemen korunman gerektiğini söyledim! Güldü ve gitti! Bu olaydan sonra çok utandım. Ama kız kardeşimle ilgili düşünceler beni terk etmedi. Ve bir ay sonra karısı, korunmak için hastaneye kaldırıldı. Kız kardeşim taşınacak bir daire buldu bile. Birkaç gün içinde başka bir dairede yaşıyor olacak. Sabah işe gitmek için hazırlanırken arkadaşlarıyla ilk maaşını iptal etmek istediğini ve işe geleceğini söyledi. Ve eğer daha sonra gelip almam için bir fırsat varsa! Prensip olarak umurumda değil. Ve beni gece saat 12’de aradı. Çok sarhoş olduğunu anlıyorum, gelip uzun süre onu bekledim, sonra ofislerine çıkmaya karar verdim. Dürüst olmak gerekirse kız kardeşimi hiç böyle bir durumda görmemiştim. Çok sarhoştu, onu alıp arabaya taşıdı. Onu arka koltuğa oturtup kemerini bağladım. Hadi eve gidelim. Eve geldiğinde onu yatağa yatırdı. Heyecandan her yerim titremeye başladı. Çoraplarını ve külotunu gördüm. Dürüst olmak gerekirse ona mastürbasyon yapma isteğimden kendimi alıkoyamadım. Ama arzu güçlüydü, ona dokunmak istedim. Elbisesini çıkardım. İç çamaşırıyla yatıyordu. Dayanamadım ve külotunun altına tırmanmaya başladım. Orası oldukça ıslaktı. Kendimi elektrik çarpmış gibi hissettim. Pantolonumu çıkardım ve hemen onun üstüne çıktım. Ve içeri girmeye başladı.. biraz dardı ama çok hoştu! Doğrusunu söylemek gerekirse 3-4 dakika hareket ettikten sonra içine girdim, çıkamadım bile. Kafamda bir sis vardı! Daha sonra ne yaptığımı fark edip hızla duşa girdim. Ruhum çok berbat ve nahoş hissediyordu. Olayları analiz etmeye başladım ve geri dönüp onu takip etmeye karar verdim. Ondan sperm aktığını gördüm, ıslak mendil alıp her şeyi sildim, dikkatlice üzerini örttüm ve çıktım! Bütün gece uyuyamadım ve ne yaptığımı düşündüm. Ertesi sabah kız kardeşim çok hastaydı. Kendisine ne olduğunu bilmiyordu! En kötü şey bu değil. Ve 3 ay sonra hamile kalması, kimden olduğunu bile bilmemesine rağmen bize doğum yapacağını söylemesi? Artık her şey yolunda, kocasıyla birlikte yaşıyor ve 3 çocuğu var! Bütün bunları neden yazdım!? Bazen çılgın arzularımız eylemlerimizi kontrol edemiyor! Ensest keyifli olabilir! Önemli olan birbirimizin hayatını mahvetmemek!!
O sırada 32 yaşındaydım; eşim 29 yaşındaydı ve hamileydi! Bir kız kardeşim var, o sırada 24 yaşındaydı, ailesiyle birlikte yaşıyordu. Eşimle başka bir şehirde yaşıyorduk. Sonra bir gün annem aradı ve kız kardeşimin yaşadığımız şehirde bir iş bulduğunu söyledi. Ve bir süre bizimle yaşayacak! Prensip olarak eşim ve ben buna karşı değiliz. Yulia bize geldi. Dürüst olmak gerekirse kız kardeşime karşı hiçbir zaman bir şey hissetmedim! Çok güzel olmasına rağmen boyu 170, çok iyi bir figürü ve 2,5 civarında göğüsleri var! Eşim de şaka yollu, kız kardeşim olmasaydı onu eve almayacağını söyledi!) Orada hepimiz güldük! Dürüst olmak gerekirse, belki uzak durmanın etkisi falan olmuştur... Ama sabah kız kardeşimle işe giderken onu kısa sabahlıklarla dolaşırken gördüm... Ona kadın gözüyle bakmaya başladım. . Ama düşünceleri kafamdan uzaklaştırmaya devam ettim. O zamanlar yaz ve sıcaktı. İşten eve geldim ve eşim tarafından karşılandım. Soyundum ve duş almaya hazırlandım. Nereye gidiyorsun karım... işte Yulka. Anlıyorum, onun peşindeyim. Yulka havlulara sarılı olarak dışarı çıktı. O kadar seksi görünüyordu ki biraz heyecanlandım. Hemen kurşun gibi duşa uçtu. Şortumu çıkardığımda iç çamaşırını, külotunu ve sutyenini gördüm. Beni çok tahrik etti. Yine de kız kardeşimi hiçbir zaman bir seks objesi olarak düşünmediğimi sık sık söyleyeceğim. Titreyen elimle külotunu aldım ve koklamaya başladım. Teri, parfümü ve salgıları çok lezzetli kokuyordu! Onlara nasıl mastürbasyon yaptığımı bile anlamadım. Gerçi neredeyse hiç mastürbasyon yapmadım. Ve iç çamaşırına çok ağır geldi. Sonra ne yaptığımı anladım! Her tarafı spermle kaplıydı. Utandım.!! Hele ki eşi kapıyı çalıp kız kardeşinin iç çamaşırını almak istediğini söylediğinde. Sanki elektrik çarpmış gibiydim! Ne yapacağımı bilemedim ve sonra ona çamaşır makinesini açmasını söyledim.. Hızlıca çamaşırları oraya attım ve çamaşır makinesinden başka hiçbir şey olmadan çamaşır makinesini açtım! Kalbim hafifledi. Karısı, bu açık) ama neden her şeyi kendim yıkıyorum? Hemen korunman gerektiğini söyledim! Güldü ve gitti! Bu olaydan sonra çok utandım. Ama kız kardeşimle ilgili düşünceler beni terk etmedi. Ve bir ay sonra karısı, korunmak için hastaneye kaldırıldı. Kız kardeşim taşınacak bir daire buldu bile. Birkaç gün içinde başka bir dairede yaşıyor olacak. Sabah işe gitmek için hazırlanırken arkadaşlarıyla ilk maaşını iptal etmek istediğini ve işe geleceğini söyledi. Ve eğer daha sonra gelip almam için bir fırsat varsa! Prensip olarak umurumda değil. Ve beni gece saat 12’de aradı. Çok sarhoş olduğunu anlıyorum, gelip uzun süre onu bekledim, sonra ofislerine çıkmaya karar verdim. Dürüst olmak gerekirse kız kardeşimi hiç böyle bir durumda görmemiştim. Çok sarhoştu, onu alıp arabaya taşıdı. Onu arka koltuğa oturtup kemerini bağladım. Hadi eve gidelim. Eve geldiğinde onu yatağa yatırdı. Heyecandan her yerim titremeye başladı. Çoraplarını ve külotunu gördüm. Dürüst olmak gerekirse ona mastürbasyon yapma isteğimden kendimi alıkoyamadım. Ama arzu güçlüydü, ona dokunmak istedim. Elbisesini çıkardım. İç çamaşırıyla yatıyordu. Dayanamadım ve külotunun altına tırmanmaya başladım. Orası oldukça ıslaktı. Kendimi elektrik çarpmış gibi hissettim. Pantolonumu çıkardım ve hemen onun üstüne çıktım. Ve içeri girmeye başladı.. biraz dardı ama çok hoştu! Doğrusunu söylemek gerekirse 3-4 dakika hareket ettikten sonra içine girdim, çıkamadım bile. Kafamda bir sis vardı! Daha sonra ne yaptığımı fark edip hızla duşa girdim. Ruhum çok berbat ve nahoş hissediyordu. Olayları analiz etmeye başladım ve geri dönüp onu takip etmeye karar verdim. Ondan sperm aktığını gördüm, ıslak mendil alıp her şeyi sildim, dikkatlice üzerini örttüm ve çıktım! Bütün gece uyuyamadım ve ne yaptığımı düşündüm. Ertesi sabah kız kardeşim çok hastaydı. Kendisine ne olduğunu bilmiyordu! En kötü şey bu değil. Ve 3 ay sonra hamile kalması, kimden olduğunu bile bilmemesine rağmen bize doğum yapacağını söylemesi? Artık her şey yolunda, kocasıyla birlikte yaşıyor ve 3 çocuğu var! Bütün bunları neden yazdım!? Bazen çılgın arzularımız eylemlerimizi kontrol edemiyor! Ensest keyifli olabilir! Önemli olan birbirimizin hayatını mahvetmemek!!
-
s_oleg355
“Yaşlılığımda” başıma gelenlerin gerçek hikayesini anlatmaya karar verdim. O zamanlar ben 15 yaşındaydım ve kız kardeşim 12 yaşındaydı (ilk "tüy" ve küçük göğüsler yeni ortaya çıktı). Yani o günlerde internet yoktu, video yoktu, hiçbir şey yoktu ve dergiler kesinlikle yasaktı. Bunun üzerine arkadaşlarım bana dergiden fotoğraflı negatifler getirdiler. Okuldan eve geldim ve ailem uzaktayken fotoğrafları basmaya karar verdim. Daha sonra kız kardeşim ve arkadaşı geldiler ve onlar da benim ne yaptığımla ilgilenmeye başladılar. Bastırdım ve bakmaları için onlara verdim, tabii ki alayla ve şaşkınlıkla baktılar, ben de aldım ve eğer isterlerse bu şekilde fotoğraflarını çekebileceğimi söyledim, şaşırtıcı bir şekilde kabul ettiler, ama sonra benim de çıplak olmam şartıyla. Tabi şu ana kadar 36 kare çektim, bana dokunabilirler mi dediler, reddetmedim ve dokunur dokunmaz güçlü bir jetle geldim. Tabii sonra onlara istediğim yere dokundum ama artık yok. Sonra ertesi gün çıplak vücutlarını gözümün önünden alamadım, hemen fotoğraflarını çektim. Kız kardeşim geldi görmek istedi, gösterdim. Ve eğer bir yetişkin gibi denemek isterse istediğini ancak fotoğraf ve negatifleri alması şartıyla istediğini söyledi. Ben de o zamanlar bakireydim. Kısacası biz... Sonra aynı şey birkaç kez daha oldu ve bir şekilde her şeyin frene basmasına izin verdik. Bundan sonra hayatında hiçbir şey olmadı.
İkinci kez, askerden döndükten sonra kuzenimle yattım, o da yalnızca bir kez.
İkinci kez, askerden döndükten sonra kuzenimle yattım, o da yalnızca bir kez.
-
Kullanıcı
Kız kardeşim üzüldü, kocasıyla yeni bir skandal yaşandı. Nasıl oldu bilmiyorum, önce beni sakinleştirdi, sonra bu. Evden çıkarken beni öptü ve teşekkür etti. O zamandan beri ara sıra yardım etme bahanesiyle geliyor ve seks yapıyoruz. Onu becermeyi seviyorum. İlk başta tamamen farklı bir duyguydu ama artık o sadece yatakta bir kadın, kız kardeş değil. Ve artık sadece sağlık için kaliteli seks yapıyoruz.
-
1 numaralı damadı
Benden çok daha yaşlı bir kadınla tanıştım ve evli olmasına rağmen ilişkiye başladım. Kızını gördüm, aşık oldum ve evlendim, bazen teyzemi sikiyorum
-
Ignatius
Kız kardeşim uyuşturucu kaçakçılığından hapse girdi, 5 yıl verdiler, çıktım, sürekli seks yaptık, 3,5 yıl sonra serbest kaldı, şimdi evli, seks yok, belki olurdu, ama uzakta yaşıyorum.
-
Ahlaki eğitim
Olga, Olga, kategoricheskii ,,protiv,,? esli obsudit normalno chto emu ostaiotsa delat? eto takoi vozrast kogda xochetsa vso uznat o jenskom tele... i neskem pogavarit... podrujki ne dadut, a deneg u nego chtobi sniat sebe jenshinu vi ne dadite... i tut je nachinaetsa bezvixodnaia situacia... edinstvennii sposob xot kak ta oshutit jenskii zapax eto vashi trusi... moi vam tavsiyem; pogavarite s nim naedine po dusham, bez lishnix svidetelei, obiasnite vsiu situaciu chto i kak i esli nado budet pokajite nagliadno... potom postaraites obiasnit chto eto nado delat s ilaçimi devushkami ve shto obiazatelno nujno predoxraniatsa chtob ne sebe u nebud zarazu.. .i vsio budet normalno.... bir esli interesuet moi vzgliad na etu skaju odno; vasha semeinnaia ve seksualnaia jizn eto lichno vashe delo i uyuşturucu nechego sudit... luchshe tükürdü s mamoi ve biraz zdarovim, chem zaxvatit sebe neizlechimuiu bolezn iz za neznanii
-
Ahlaki eğitim
pochemu tak kategoricheskii ,,protiv,,? esli obsudit normalno chto emu ostaiotsa delat? eto takoi vozrast kogda xochetsa vso uznat o jenskom tele... i neskem pogavarit... podrujki ne dadut, a deneg u nego chtobi sniat sebe jenshinu vi ne dadite... i tut je nachinaetsa bezvixodnaia situacia... edinstvennii sposob xot kak ta oshutit jenskii zapax eto vashi trusi... moi vam tavsiyem; pogavarite s nim naedine po dusham, bez lishnix svidetelei, obiasnite vsiu situaciu chto i kak i esli nado budet pokajite nagliadno... potom postaraites obiasnit chto eto nado delat s ilaçimi devushkami ve shto obiazatelno nujno predoxraniatsa chtob ne sebe u nebud zarazu.. .i vsio budet normalno.... bir esli interesuet moi vzgliad na etu skaju odno; vasha semeinnaia ve seksualnaia jizn eto lichno vashe delo i uyuşturucu nechego sudit... luchshe tükürdü s mamoi ve biraz zdarovim, chem zaxvatit sebe neizlechimuiu bolezn iz za neznaniiOlga: 12 Mar 2020, 09:24 Ben enseste kategorik olarak karşıyım. Her ne kadar fizyolojik olarak insanlar buna yatkın olsa da. Bu muhtemelen doğanın doğasında var. 37 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var, 16 yaşında. Her zaman küçük olduğunu düşünmüşümdür. Ta ki yanlışlıkla mastürbasyon yaptığını fark edene kadar. Bunun normal olduğunu anlıyorum. Ama çamaşır yıkarken çok şaşırdım... Özel bölgeye yapışan külotum ilk başta öyle sandım ama orada birkaç parça vardı. Kocam olabileceğini düşündüm. Hafta sonuydu ve temizlik yapıyordum. Ve bilgisayardaki tozu sildim. Açıktı ve ben sadece klavyeyi siliyordum, tarayıcıda anne-oğul ensesti olduğunu görünce şok oldum. Etek umurumda değil. Ben zayıf ve güzelim. Onun hâlâ küçük olduğunu sanıyordum. Bazen iç çamaşırlarıyla yürüyebiliyordu. Artık kızların çocuklarını dikkatle izlediğini anlıyorum!
-
Gizli
Yapacak başka bir şeyim olmadığı için foruma gittim ve yıllar öncesinden edindiğim deneyimlerimi anlatmaya karar verdim. Ben anadilim Rus değilim bu yüzden hatalar olabilir.
15 yaşındaydım, ilk önce üniversiteye girdim. yıl, sonra staj, halam köye gitmemek için staj sırasında onunla yaşamayı teklif etti, sanki kocam birkaç aylığına iş gezisine çıkmıştı. Teyzem 40 yaşın altındaydı, güzel bir kızdı. O zaman bile seksi sadece internetteki fotoğraflardan biliyordum, birkaç hafta boyunca orada değildim bile, bir şekilde işten eve geldi, ben orada yatıp fotoğraflara bakıyordum. kızlar, penisim net bir şekilde duruyordu, kulaklığımda müzik çalıyordu, nasıl geldiğini ve onunla konuşmak istediğini duymadım, odama geldi, ışığı açtı, hava sıcaktı ve ben bir battaniyenin altında yatıyordum. ince battaniye, daha sonra ayakta durduğumu fark etti.
İçeriye girdi ve her şeyin nasıl olduğunu sordu, biraz çay içer misin? Evet dedim, cevap verdi, şimdi değiştirip getireceğim.
Bir süre sonra kısa ipek bir elbiseyle içeri girdi, çay getirdi, yatağa oturdu. Neşeli bir şekilde okulun nasıl olduğunu falan soruyordu, ben de o gelmesin diye bacaklarıma bakmaya çalıştım. bakın, bornoz bacaklarımın arasındaki alanı zar zor kaplıyordu, az önce ayaktaydım, patlayacak gibiydi, tabii ki doğru pozisyonu aldığımdan beri bunu artık göremedi)
Bu ve bu, ve sonra kızların nasıl olduğunu sordu, kimseden hoşlandım mı, sevmiyormuş gibi bir şeyler mırıldandım... seni görüyorum diyor, yetişkin hayatına zaten hazırım ve bakışlarım yatak örtüsünün penisin olduğu kısmına kayıyor yani, ben bir salağım... Güldüm, elini battaniyenin içinden geçirip sıkmaya başlıyor. Kafam karıştı, ne yapacağımı bilmiyorum, orada yatıyorum, hatta korkuyorum. , aletim düşmeye başladı. Eliyle battaniyenin altından külotunun içine uzanıyor, vay be, ne kadar da ıslaksın diyor, battaniyeyi geri atıyor ve üzerime oturuyor. Sinirlendim ve neredeyse düşüyordum, amını hissettim, o. Teyzem kıçını üzerimde hareket ettirmeye başladı, çok heyecanlandım, sikimi eline aldı ve yavaşça yerleştirmeye başladı, ikimiz de çok ıslaktık, o anı hala hatırlıyorum. İçeri girdim. Taşaklarımı okşarken kelimenin tam anlamıyla birkaç kez aletimin üzerinde kaydı ve hoş bir his hissettim. Sanki uzun süredir keskin bir acıya katlanıyordum ve şimdi işiyordum... Fark ettim ki, ben öyleyim. Ne kadar da güzeldi... o kadar seksi kıvrandı, sessizce inledi ki düştüğümü fark ettiğinde bacaklarını açtı ve aletim sanki güzel, büyük bir dudakları ve bir dudakları vardı. yüzü tamamen siyah traşlı... Sarı spermim ondan fışkırdı, beyaz değil sarı sarıydı. İlk geldiğimde sadece bir kez bu renkteydi. Eliyle amını kapattı ve tuvalete gitti. ve sonra uyudum.
Ertesi gün ereksiyon oldum, öylece yürüdüm ve oturdum... Onu gerçekten istiyordum, bütün günümü bunu nasıl tekrarlayacağımı düşünerek geçirdim, akşam eve geldiğinde İşten geldi, kendini yıkadı ve bir havluya sarılarak yanıma geldi ve dün boşalmadım, şimdi onu bütün akşam ve gece yarısı becerdim tabii ki. .
Antrenman sona erdi ve kocam iş değiştirene ve iş gezisine çıkmayı bırakana kadar haftada bir sikişmeye gittim. Bunun bonusu da neredeyse her zaman onun içine girmemdi.
15 yaşındaydım, ilk önce üniversiteye girdim. yıl, sonra staj, halam köye gitmemek için staj sırasında onunla yaşamayı teklif etti, sanki kocam birkaç aylığına iş gezisine çıkmıştı. Teyzem 40 yaşın altındaydı, güzel bir kızdı. O zaman bile seksi sadece internetteki fotoğraflardan biliyordum, birkaç hafta boyunca orada değildim bile, bir şekilde işten eve geldi, ben orada yatıp fotoğraflara bakıyordum. kızlar, penisim net bir şekilde duruyordu, kulaklığımda müzik çalıyordu, nasıl geldiğini ve onunla konuşmak istediğini duymadım, odama geldi, ışığı açtı, hava sıcaktı ve ben bir battaniyenin altında yatıyordum. ince battaniye, daha sonra ayakta durduğumu fark etti.
İçeriye girdi ve her şeyin nasıl olduğunu sordu, biraz çay içer misin? Evet dedim, cevap verdi, şimdi değiştirip getireceğim.
Bir süre sonra kısa ipek bir elbiseyle içeri girdi, çay getirdi, yatağa oturdu. Neşeli bir şekilde okulun nasıl olduğunu falan soruyordu, ben de o gelmesin diye bacaklarıma bakmaya çalıştım. bakın, bornoz bacaklarımın arasındaki alanı zar zor kaplıyordu, az önce ayaktaydım, patlayacak gibiydi, tabii ki doğru pozisyonu aldığımdan beri bunu artık göremedi)
Bu ve bu, ve sonra kızların nasıl olduğunu sordu, kimseden hoşlandım mı, sevmiyormuş gibi bir şeyler mırıldandım... seni görüyorum diyor, yetişkin hayatına zaten hazırım ve bakışlarım yatak örtüsünün penisin olduğu kısmına kayıyor yani, ben bir salağım... Güldüm, elini battaniyenin içinden geçirip sıkmaya başlıyor. Kafam karıştı, ne yapacağımı bilmiyorum, orada yatıyorum, hatta korkuyorum. , aletim düşmeye başladı. Eliyle battaniyenin altından külotunun içine uzanıyor, vay be, ne kadar da ıslaksın diyor, battaniyeyi geri atıyor ve üzerime oturuyor. Sinirlendim ve neredeyse düşüyordum, amını hissettim, o. Teyzem kıçını üzerimde hareket ettirmeye başladı, çok heyecanlandım, sikimi eline aldı ve yavaşça yerleştirmeye başladı, ikimiz de çok ıslaktık, o anı hala hatırlıyorum. İçeri girdim. Taşaklarımı okşarken kelimenin tam anlamıyla birkaç kez aletimin üzerinde kaydı ve hoş bir his hissettim. Sanki uzun süredir keskin bir acıya katlanıyordum ve şimdi işiyordum... Fark ettim ki, ben öyleyim. Ne kadar da güzeldi... o kadar seksi kıvrandı, sessizce inledi ki düştüğümü fark ettiğinde bacaklarını açtı ve aletim sanki güzel, büyük bir dudakları ve bir dudakları vardı. yüzü tamamen siyah traşlı... Sarı spermim ondan fışkırdı, beyaz değil sarı sarıydı. İlk geldiğimde sadece bir kez bu renkteydi. Eliyle amını kapattı ve tuvalete gitti. ve sonra uyudum.
Ertesi gün ereksiyon oldum, öylece yürüdüm ve oturdum... Onu gerçekten istiyordum, bütün günümü bunu nasıl tekrarlayacağımı düşünerek geçirdim, akşam eve geldiğinde İşten geldi, kendini yıkadı ve bir havluya sarılarak yanıma geldi ve dün boşalmadım, şimdi onu bütün akşam ve gece yarısı becerdim tabii ki. .
Antrenman sona erdi ve kocam iş değiştirene ve iş gezisine çıkmayı bırakana kadar haftada bir sikişmeye gittim. Bunun bonusu da neredeyse her zaman onun içine girmemdi.
-
OlgaVas
Çocukken ensest yaşamadım ve bunu hiç düşünmedim.
Last edited by OlgaVas on 11 Mar 2021, 10:28, edited 1 time in total.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
-
Gerçek
Tavsiye konusunda yardım edin. Ama yalnızca buna gerçekten sahip olanlar. Ben kız kardeşimden 8 yaş büyüğüm. Onunla ilk kez 12 yaşındayken seks yaptım. Ama penetrasyon olmadan. 13’ten 15’e kadar onu oral seks dışında her şeyi doğru şekilde becerdim. 15 yaşındayken her şey boşa çıktı. Hala fantezilerim var, onu gerçekten becermek istiyorum. Yukarıdan 23 yıl geçti. Zaten evli, çocukları var. Sanırım çoktan her şeyi unuttu ve ona hatırlatmaya korkuyorum. İlişkiyi mahvetmek gibi. Onu seks yapmaya nasıl ikna edeceğime yardım et
-
Gerçek
Bekaretimi utangaç olduğum için ona kaptırdım ve ondan etkileniyorum çünkü o benim ilk kadınım ve çok güzel, kız kardeşim olmasına rağmen
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Panspermi
nik1976n, üvey kızımla antrenmanlara küçükken başladım. 14 yaşında Onun sessiz rızasıyla nasıldı?
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 10 months
Utangaç Bebek, hanımımın dediği gibi, başka kim yapabilir sevgili oğlumu annesinden daha iyi kılmak için mi?
-
AuthorUtangaç bebek
- Sürtünmeler

- Total posts: 408
...Bir anne her şeyi yapmalı mı?Tolqala: 28 Mar 2021, 10:45 Utangaç Bebek, hanımımın dediği gibi , sevgili oğlum için annesinden daha iyisini kim yapabilir?
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

Annesinin inisiyatifi olmasaydı, kim bilir ne olacaktı oğlunun.. Geceleri kontrolsüz bir şekilde yürümeye başladı. Bir akşam arkadaşlarının yanına koştu. Sonra onu sikinden ve ağzından köpürttü ve onu tamamen becerdi. Peki, bir dahaki sefere aynı şekilde onu dışarı çıkardı. Artık evliyiz.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Kordebale
-
Asfiksi
Oğlum 16 yaşından beri yanımdaydı. İlk başta sadece okşamalara düşkündüler. Sonra seks vardı. Şimdi 30 yaşında, kendi ailesi var ve her şey yolunda. Yani bana öyle geliyor ki eğer kişi yeterliyse ensestin hiçbir etkisi yok.
-
Allah
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Vitalizm
Benim için ensest sadece olumlu duygulardır!! İlk sefer kız kardeşimle birlikteydim, ben o zaman 17 yaşındaydım, o da 22 yaşındaydı. Çok güzel, ince, uzun saçlı! Onu seks objesi olarak görmedim. Bu bir düşünce bile değildi. Tabii ki arkadaşlarına mastürbasyon yaptım. Ebeveynlerimiz birkaç haftalığına kulübeye gittiğinde sık sık bize gelirler ve partiler verirlerdi. Öyle oldu ki ailemle birlikte kulübeye gitmek zorunda kaldım. Ama ailem bunun işe yaramayacağını söyledi. Ve gittik abla. Kız kardeşim iki kız arkadaşını daha aldı. En azından birine dokunabileceğimi düşündüm.) Biraz şampanya birası aldılar. Ve gidiyoruz! Dışarıda yaz mevsimiydi ve kız mayo giymişti. O zaman kız kardeşimin bir kadın olarak göğüslerine ve poposuna dikkat eden ilk kişi muhtemelen bendim. Arkadaşlarıyla karşılaştırıldığında kız kardeşi bir modeldi. Akşam olduğunda zaten oldukça sarhoş olmuşlardı. Şerit kartları oynamaya başladık, sanki cennetteydim... kızların arasında yalnızdım! Beni iç çamaşırlarıma kadar soydular! Mayo giyerken akıllı değilim! Şortlarını ve tişörtlerini çoktan çıkarmışlardı. Ve sonra kız kardeş iyi diyor. Yoksa şimdi çıplak kalacağız! Kız arkadaşım yok, hadi külotumuzu çıkarmaya devam edelim!? Lanet olsun, akıllı değilim ve burada kız kardeşimi kaybettim. Onu vermeyeceğim. Kız arkadaşlar kızmaya başladı.! Kart borcu kutsaldır.. ve sonra kalkıp külotunu çıkarır ve hızla yerine oturur. Delirdim. Tıraşlı dudaklarını ve dudaklarını gördüm. Kalbim küt küt atıyordu. Penis yavaş yavaş şişmeye başladı. Artık söylemeyeceğim. Çıplak olacaksın gibi olmayacaklar. Daha sonra arkadaşı kaybolunca sütyenini çıkardı. Küçük göğüsleri vardı. Yine de bu beni tahrik etti. Şampanya da içtiler. Ereksiyonlarımın görünmesin diye oturmaya çalıştım. Ve sonra kaybettim ((Soyunmak ve külotumu çıkarmak istemedim. Kızmaya başladılar. Ve kız kardeşim dedi ki, ben çırılçıplak oturuyorum ve sen öyle değilsin? Hadi çıkaralım!! Ben öyleydim) Çok utandım, ayağa kalktım ve külotumun çok dışarı çıktığını görünce sustular. Yavaş yavaş külotumu çıkardım ve penisim dövüş pozisyonundaydı, dürüst olmak gerekirse 18 cm’ydi. tam 5-10 saniye sonra ilk bozan ben oldum ve her şeyi söyledim, giyiniyorum. Sonra kız kardeş hayır dedi, herkes soyunmalı - kazanan o oldu. Bizde de böyle mi??? Ne diyeceğimi bile bilmiyordum.. Sonra kız kardeşim ayağa kalktı ve tabii ki burada kimin için çıplak oturuyoruz dedi.. Kardeşimin önünde mumu işedim. Oturdum ve ereksiyonumu kapattım ve sonra kız arkadaşım külotunu çıkardı! Herkes güldü. Bundan sonra kız kardeş toparlanıp uyumamız gerektiğini söyledi. Herkes isteksizce toplanmaya başladı. Ve sonra soru kimin nerede uyuyacağı oldu... sadece iki yatak. Rahibe, Dima ve ben yatak odasında uzanacağız ve sen koridorda daha çok kan olacak! Ve öyle de yaptılar. Hızla duvara yaslandım, sonra kız kardeşim bir tişört giyerek geldi. Hafif duman ve parfüm kokusu beni çok heyecanlandırdı. O uzandı ve biz de birbirimize yakın uzandık. Sikim bir asker gibi duruyordu. Yanlışlıkla eliyle ona dokundu. Ve hala ayakta olduğunu söylüyor. Utanarak evet dedim. Herif Lenka’yı arayabilir. Böylece seks yapabilirsin. Yapamam... o... Ciddi misin? Evet. Sonra beni külotumun içinden penisimden tutuyor ve bu birimin henüz hiçbir amın içine girmediğini söylüyor. Titreyen bir sesle evet demeye başladım, dokunuşundan ağzım kurumuştu. O, bombayı düşündün mü? Samimi düşünceler açısından.? Yaptım.. elini alnımdan çekti.. Dondum, elimi alıp bacaklarımın arasına koydum.. külot yoktu. Orası nemliydi.. Ondan hoşlanıyor musun..? Ben, evet.. Bacaklarını açtı ve bana gel dedi. Bacaklarının arasına tırmandım, külotu da yanındaydı, hızla çıkardım, bana sarıldı ve leğen kemiğinin hareketini karşılamak için düştü. Dondum.. Penisimin ıslak ve sıcak bir yere girdiğini hissettim ve yavaş yavaş batmaya başladığını hissettim.. inledi.. Tamamen içine girdim.. Seni memnun ediyor mu?..? Ben çok... yavaşça pelvisini hareket ettirdi... Ne kadar çabuk nemlendiğini ve ısındığını hissettim... Kalbim ağzımda hızla çarpıyordu, her şey kurumuştu. Aslında sarhoş kız kardeşim tarafından becerildim. Dipte yatıyordu... bana sarılıyor ve pelvisini ritmik olarak bana doğru hareket ettiriyordu. Amcığında susturulmanın başladığını duydum. Sonra boynuma ve sırtıma tutundu ve ritmik olarak bastırıp ovalamaya başladı. Ve onun amındaki her şeyin kasılmaya ve penisimi sıkıştırmaya başladığını hissettim. Bu kasılmalardan sonra onun içine boşalmaya ve çok güçlü bir orgazm hissetmeye başladım. Oradaki her şey o kadar çok susmaya başladı ki. Evet dedi... Tutuşunu gevşetti. Onun üzerinde yatıyordum.. Boşaldı mı? Yapıyorum.. beni beceriyor mu? BEN, EVET. Lanet olsun O’na. Orada yatıyordum ve hiçbir şey yapamadım. Ayağa kalktı ve çantasında bir şeyler aradı. Benden bir el feneri tutmamı istedi. Feneri açın, bu resim beni çok tahrik etti... Orada duruyordu, çantasıyla oynuyordu... Ve vajinasından sperm damlaları aktı. Bacaklarının arasını ıslak mendille ovuşturdu ve oraya bir tür hap yapıştırdı. Ve küçük çocuğa bunun ilk ve son kez olduğunu söyledi!! Başka hiçbir şey hatırlamadık! Her şeyin nasıl olduğunu hâlâ hatırlıyorum!!
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

Alla: 29 Mar 2021, 22:38 Bana kim destek olabilir?
Kızımla ensest ilişki yaşadım
Bana özel bir mesaj yaz, sana çok şey anlatabilirim
3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Panspermia, kişisel olarak yazın
-
Edward
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 4 years 9 months
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Avrupa’da bu neredeyse yaygın bir şey. Çocuklarla ilgili tüm bu kilise skandallarını hatırlamak yeterli...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15528 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies