Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Ensest

Post by Nikk »

Evgeniya: 03 Dec 2020, 09:42 ]Sadece kocamla zevk için seks yapıyorum) Başka bir erkekle sadece cinsel gerilimi azaltmak için ve sadece kocam uzun süre evden uzakta olduğunda. İnanın bu o kadar sık ​​olmuyor, sadece altı ayda 2-3 kez oluyor, artık dayanamayacak hale geliyorsunuz. Ve sen bana kalıcı bir sevgili ve grup seks teklif ettiğinde :oops: her seferinde çok utanç verici oluyor. Üzgünüm ama hayır.
Sadece kocanızla ve başka bir adamla zevk almak - hiç zevk almadan mı? Tiksinti ile mi, yoksa ne? Ve böylece - altı ayda 2-3 kez! Kalıcı bir sevgili istemiyorsun ama yine de kararsız bir sevgili bulman gerekiyor! Evet - doğrulandı! Fasulyeleri dökmemek için! Evet, nakavt olmamak için! Evet, bir tür saçmalık toplamamak için!
Ve hatta utanç duygularıyla bile!.. Hmm, anlaşılmaz kadın mantığı! Üzgünüm! :göz kırp:
Jocasta
Potansiyel seks nesnesi

Post by Jocasta »

niqk: 03 Dec 2020, 18:27 Yalnızca kocanızla ve başka bir adamla zevk almak - hiç zevk almadan mı? Tiksinti ile mi, yoksa ne? Ve böylece - altı ayda 2-3 kez! Kalıcı bir sevgili istemiyorsun ama yine de kararsız bir sevgili bulman gerekiyor! Evet - doğrulandı! Fasulyeleri dökmemek için! Evet, nakavt olmamak için! Evet, bir tür saçmalık toplamamak için!
Ve hatta utanç duygularıyla bile!.. Hmm, anlaşılmaz kadın mantığı! Anlıyorum
Burada belirsiz olan şey. Kocamla zevk için, dayanılmaz hale gelen rahatsızlığı gidermek için başka bir erkekle birlikteyim. Kocamla olmayan seks süreci oldukça hoş, tiksinti yok. Daha sonra, seksten sonra biraz utanç verici oluyor, ancak sonraki bir ay boyunca kesinlikle seks hakkında hiçbir düşünce yok. Ve ben yabancı aramıyorum, sadece iki tane var, ikisi de evli. Biri eski iş arkadaşım, diğeri kuzenim.
Evgenia
Potansiyel seks nesnesi

Post by Evgenia »

Üzgünüm, bu üstteki yorumum, abone olmayı unuttum, yapay zeka orada bir şey buldu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Evet... Sadece bölünmüş bir kişilik...
leon38
Potansiyel seks nesnesi

Post by leon38 »

Sonuçta sürekli aşıklar. Zevk gelince, en büyük zevk yalansız yaşamaktır. Her şey dürüst olduğunda ve hiçbir şey icat etmeye veya bunun dışına çıkmaya gerek olmadığında. Ruh eşinize %1000 güvendiğinizde. Diğer partnerlerle seks olsa bile ama yalan olmadan. Kimse gerçek zevki yalnızca eşinizle (kocanızla) elde ettiğinizi iddia etmiyor. Ama başkalarıyla birlikte olmak da güzel. Ve genel olarak herkes bunu yapıyor, sadece bazıları bunu saklamıyor, diğerleri saklıyor. İkincisi bence zor ve en önemlisi tehlikeli. Ya kocası öğrenirse? Yoksa ne olacağını asla bilemezsiniz.
Venüs de Milo
Potansiyel seks nesnesi

Post by Venüs de Milo »

Onun evliliğinden sonra kız kardeşim ve ben başarılı olduk, kocası vardiyalı çalıştı ve gece geç saatlerde döndü ve o günlerde geceyi kız kardeşimle geçirdim ve geceleri onlar kızlarıyla sevişirken onları gözetlemeyi başardım. Bir süre sonra casusluk yaptığımı anladı ve tekrar yanına geldiğimde öfkeyle beni azarlamaya başladı, neden baktı, neden casusluk yaptı ben suçumu inkar etmedim ve kabul ettim. Casusluk yapmamak benim elimde değildi. Sonra öfkeyle, madem beni çıplak gördün, bana kendini göster, ben de spor kıyafetliydim ve sikimi çıkardı. Bir süre oturup sohbet ettiler, aletim onun önündeydi ve ikinci kez kapısının önündeyken belden aşağısı soyundum ve şakalaştım, güldüler, cesurca kıçına dokundum. , memeler ve akşama doğru ikisi de çıplaktı.
Evgenia
Potansiyel seks nesnesi

Post by Evgenia »

leon38: 04 Dec 2020, 09:04 Ya kocası öğrenirse? Yoksa başka ne olabileceğini asla bilemezsiniz
Sanırım kocam tahmin ediyor. Ama hiçbir şey sormama nezaketini gösteriyor :oops: Kendi adıma, onunla sohbetlerimizde bu konuya mümkün olduğunca değinmemeye çalışıyorum. Erkeklerimle seks neredeyse her zaman korunuyor, dolayısıyla bu konuda her şey normal.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Evgeniya: 04 Dec 2020, 13:21 ]Sanırım kocam tahmin ediyor. Ama hiçbir şey sormama nezaketini gösteriyor :oops: Kendi adıma, onunla sohbetlerimizde bu konuya mümkün olduğunca değinmemeye çalışıyorum. Erkeklerimle seks neredeyse her zaman korunuyor, dolayısıyla bu konuda her şey yolunda.
İkiniz de akıllısınız! Olaylar böyle geliştiğine ve bir şeyleri değiştirmek çok zor olduğuna göre, o zaman uğraşmamak daha iyi...
Evgenia
Potansiyel seks nesnesi

Post by Evgenia »

Elbette ideal olarak, kocamın uzun bir iş gezisine çıktığı sırada başka bir erkekle seks yapmama izin vereceğini hayal ederim. Sonunda karşısındaki utanç ve suçluluk duygusundan kurtulmak için. Üstelik berbat bir sahibim, ben de kıskanıyorum ve kocama asla aynı izni veremeyeceğim. Bu adil olmayacak. Bu nedenle her şeyin olduğu gibi kalmasına izin verin.
Doğal Nüfus Artışı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Doğal Nüfus Artışı »

Ensest sıradan seks, üreme vb.’dir.
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: biseksüel

Post by Avare »

Doğal Nüfus Artışı: 04 Dec 2020, 23:10 Ensest sıradan seks, üreme vb. anlamına gelir.
Birçok kişi bu konu hakkındaki bakış açınıza katılmayacaktır
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Her şey güçlü genetik kusurları olan bir çocuğa hamile kalma olasılığıyla ilgilidir. Bu yüzden ensest neredeyse tüm dinler tarafından yasaklanmıştır! Ancak günümüzde o kadar çok doğum kontrol yöntemi var ki, istenmeyen gebelik neredeyse imkansızdır. Geriye yalnızca psikolojik tabular kaldı.
Olalya
Potansiyel seks nesnesi

Post by Olalya »

Merhaba. Benim adım Olya. Ben babayım. )) 13 yaşındaydım ve kız arkadaşım beni becerdi, diğerleri bunu öğrendi ve bana fahişe demeye başladı ve ben de babamı baştan çıkardım, o bana söylemiyor. Pek çok avantaj, hediye ve seks var. 6 yıl oldu ve hiç kimseyi aldatmadım, herkes bakire olduğumu düşünüyor)) Aynı çiftle grup seks için tanışmak istiyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Olyalya: 06 Dec 2020, 00:02 Merhaba. Benim adım Olya. Ben babayım. )) 13 yaşındaydım ve kız arkadaşım beni becerdi, diğerleri bunu öğrendi ve bana fahişe demeye başladı ve ben de babamı baştan çıkardım, o bana söylemiyor. Pek çok avantaj, hediye ve seks var. 6 yıl oldu ve hiç kimseyi aldatmadım, herkes bakire olduğumu düşünüyor)) Aynı çiftle grup seks için tanışmak istiyorum.
Bana hikayenizi daha detaylı anlatabilir misiniz? PM’de mümkün. :)
Warcraft
Potansiyel seks nesnesi

Post by Warcraft »

Giriş-Çıkış, neyin var? Yeter ki gerçeklere gelelim. Bazen kız kardeşimi sikiyorum. Her şey çocuklukta başladı ve bazen biz de yapabiliyoruz ve ikimiz de bir aileyiz
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 9 months
Orientation: biseksüel

Post by Yurik »

niqk: 06 Dec 2020, 16:53 Grup seks için aynı çiftle tanışmak istiyorum.
Annem ve benim 22 yıldır aynı yerde bir kızımız var. Eğer onu seviyorsan ne yazdığın umurumda değil. Ama bu grup seksle ilgili değil. Kız olmadığı sürece kimsenin annemi sevmesini istemem.
roman trinovr@yandex
Potansiyel seks nesnesi

Post by roman trinovr@yandex »

sen kaç yaşındasın ve annen kaç yaşında?
Nayadi
Potansiyel seks nesnesi

Post by Nayadi »

benim adım Roman, çocukluğumdan beri engelliyim, her zaman annemin mastürbasyon yapmasını istemiştim
yaz hadi buluşalım yedi altı beş kırk sekiz sıfır dokuz köpek maille ruu
Dimitro
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 4 years 10 months

Post by Dimitro »

Kızım önümde mastürbasyon yapmayı seviyor.

31 dakika 58 saniye sonra gönderilir:
Irina, Giriş-Çıkış , farklıydı. İlk başta her şey istediği zamandı ve sonra ortak arzular konusunda anlaştık))) Sık sık krema için sperm elde etmek için kullandı, oral seks yaptı ve bir fincanla geldi.
ensest2020
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 4 years 9 months

Post by ensest2020 »

Olyalya, merhaba Kisulya, hadi mektuplarla arkadaş olalım ve aileler
Alex40
Potansiyel seks nesnesi

Post by Alex40 »

Seninle buluşabilirim, yedi altı beş kırk sekiz sıfır dokuz e-posta yazabilirim, sana maddi olarak yardımcı olurum
galip
Potansiyel seks nesnesi

Post by galip »

İyi akşamlar. Herkes ensesti farklı algılıyor. Bu yanlış. Bir gün kız kardeşim ve ben bir arkadaşımızın düğününe gittik. Sarhoş oldum. Kız kardeşim de başka bir şehirde yaşıyor. Düğünün 8’inde sarhoş olarak yanıma geldik. Benim evimde kaldı. Hala içtik. Daha sonra çılgınca seks yapmaya başladık. Her ayrıntıyı hatırlıyorum. Hiç böyle bir gafım olmadı. Mümkün olan her şekilde sikiştiler. Ve sabah kucaklaşarak çıplak uyandığımızda kız kardeşim hiç böyle seks yapmadığını söyledi. Her şeyi beğendiğini ama artık iletişim kuramayacağımızı. Bu seksle her şeyi mahvettik. Ve şimdi uzun zamandır iletişim kurmuyoruz. Biz sadece listelerin dışındayız.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Victor: 12 Dec 2020, 17:13 İyi akşamlar. Herkes ensesti farklı algılıyor. Bu yanlış. Bir gün kız kardeşim ve ben bir arkadaşımızın düğününe gittik. Sarhoş oldum. Kız kardeşim de başka bir şehirde yaşıyor. Düğünün 8’inde sarhoş olarak yanıma geldik. Benim evimde kaldı. Hala içtik. Daha sonra çılgınca seks yapmaya başladık. Her ayrıntıyı hatırlıyorum. Hiç böyle bir gafım olmadı. Mümkün olan her şekilde sikiştiler. Ve sabah kucaklaşarak çıplak uyandığımızda kız kardeşim hiç böyle seks yapmadığını söyledi. Her şeyi beğendiğini ama artık iletişim kuramayacağımızı. Bu seksle her şeyi mahvettik. Ve şimdi uzun zamandır iletişim kurmuyoruz. Aşırıya kaçıyoruz.
Hamamböceklerinin herkesin kafasında yaşadığını herkes uzun zamandır biliyor. İnsanların huzur içinde ve kendi zevkleri için yaşamalarına izin vermiyorlar. İşte buradasınız - sikişmek ve hayattan zevk almak yerine
hamamböceklerinin liderliğini takip ediyorsunuz! Ve şimdi kendinize eziyet etmeye başlayacaksınız: Bu nasıl mümkün olabilir ve biz ne yaptık?
Baba Ailesi
Potansiyel seks nesnesi

Post by Baba Ailesi »

Çocukken, küçük kız kardeşimle şakalar yapardık, ancak kocasıyla evliyken onu sadece amından sikerdik... Kızımla sadece okşama, oral seks ve oral seks yapardık. Bu arada, bu tür ilişkilerin başlatıcısı oydu... Ensestte yanlış bir şey görmüyorum... Şiddet olmadan ve karşılıklı rıza ile ise neden olmasın? Önemli olan çocuk sahibi olmamak
1111
Potansiyel seks nesnesi

Post by 1111 »

Herkese selam. Annemle bir ilişkim var. Onu ilk kez 17 yaşındayken siktim, annem ise 36 yaşındaydı ve onu mutfakta köpek stiline soktum. Düğünden babamla eğlenmeye geldim. Babam yatağa gider ve o da içmek için mutfağa gider. Şimdi hatırladığım kadarıyla kısa bir etek ve geniş yakalı bir kazak giymişti. Ben de biraz içtim ve sırtı odaya dönük durduğunda daha da cesurlaştım, dayanamadım ve hızla onu eğdim. şortumu çıkardım ve onu giydim. Şaşırtıcı bir şekilde direnmedim ve ritme ayak uydurdum. O gün onu 2 kez becerdim. Sabah babam işe gidiyor ve benim iyi olmadığımı söyleyerek beynimi sikiyor ve bundan faydalanıyor. Neyse bir süre sonra aynı şey tekrar oldu. Şimdi zaten 63 yaşında, periyodik olarak ziyaret edip onu beceriyorum. Onun köpek stilini mutfakta kullanmayı seviyorum. Her zaman lastik bantsız olmasına ve içine girmesine rağmen hiç hamile kalmadı..
1111
Potansiyel seks nesnesi

Post by 1111 »

Bu arada, bir sürü kadınla birlikte oldum ama kimse bana onun verdiği gibi oral seks yapmadı.
Carl
Potansiyel seks nesnesi

Post by Carl »

1111, peki, özellikle annede bir sorun var ağzına ver. Kız kardeşimle bir bağım var. Ve her şey köyde kız kardeşimin, annemi hamamda kendi erkek kardeşi tarafından parçalanırken kazara yakmasıyla başladı ve babam şehirde çiftçilik yaparken)) O zamanlar 17 ve 14 yaşlarındaydık. ve biz de bundan hoşlanmış görünüyorduk. Annesi onu yaklaşık bir ay sonra yakaladı. Ama onu gördüğümü söylediğimde her şey kararlaştırıldı. İstesem dokunabilirdim ama anneme dokunmadım ama kız kardeşimi seviyorum. Bu durum 3 yıldır devam ediyor. Bakalım sırada ne var. Annem doğum yapmamak için tek bir şey istedi)
Attis
Potansiyel seks nesnesi

Post by Attis »

Aslında endişelenecek bir şey yok. Akrabalarla daha da kolay. Sadece kararınızı vermeniz, gelip ne istediğinizi söylemeniz gerekiyor. Karar vermek zor. Şaşırtıcı olan kimsenin reddetmemesi. Eşim kız kardeşimle seks yaptığımı söylediğimde onu görmek istedi. Ve hatta katılın. Herkesi harekete geçiriyor.
1111
Potansiyel seks nesnesi

Post by 1111 »

Bu tür bağlantılardan kimseye bahsetme riskine girmem. Sonra heyecan kayboluyor. Annem zaten 63 yaşında olmasına rağmen, onu siktiğimde o kadar sertleşiyorum ki, daha önce hiç kimseyle birlikte olmamıştım. Babama asla oral seks yapmadı, bu sadece bir klasik. Ben de onu kıçından sikiyorum. Oradaki ilk benim)). Bazen rol yapma oyunlarımız oluyor. O beni herkesten daha iyi tanıyor, ben de onu tanıyorum çünkü biz bir aileyiz ve dolayısıyla seksimiz her zaman kaliteli. Ve yan tarafta babanın kızını becerdiği ve onun çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı. Bu ortaya çıkınca daireyi satıp başka bir yere taşındılar, herkes onları işaret etti. O bir kız, her ne kadar iyi bir figürü olsa da ama güzel değil. Belki de babasının ona acımasından dolayı becermesinin nedeni budur.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

1111: 14 Dec 2020, 15:06 Bu tür bağlantılardan kimseye bahsetme riskine girmem. Sonra heyecan kayboluyor. Annem zaten 63 yaşında olmasına rağmen, onu siktiğimde o kadar sertleşiyorum ki, daha önce hiç kimseyle birlikte olmamıştım. Babama asla oral seks yapmadı, bu sadece bir klasik. Ben de onu kıçından sikiyorum. Oradaki ilk benim)). Bazen rol yapma oyunlarımız oluyor. O beni herkesten daha iyi tanıyor, ben de onu tanıyorum çünkü biz bir aileyiz ve dolayısıyla seksimiz her zaman kaliteli. Ve yan tarafta babanın kızını becerdiği ve onun çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı. Bu ortaya çıkınca daireyi satıp başka bir yere taşındılar, herkes onları işaret etti. O bir kız, her ne kadar iyi bir figürü olsa da ama güzel değil. Belki de babası bu yüzden acıdığından onu sikti.
Peki, neden acıdığından! Oldukça fazla tanıdığım var ve aralarında güzel kadınlar da var - bir veya iki tanesini kaçırdım! Çoğunlukla sıradan yüzler! Ve işte bu - evli!
1111
Potansiyel seks nesnesi

Post by 1111 »

Babanla mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

1111: 14 Dec 2020, 19:21Babasıyla mı?
Peki kim babayla evlenebilir?
1111
Potansiyel seks nesnesi

Post by 1111 »

Lanet olsun. Peki babalarından çocuk mu doğurdular?
1111
Potansiyel seks nesnesi

Post by 1111 »

Gerçi annemin hamile kalması durumunda ne isteyeceğini bilmiyorum. Ona göre doğum yaptı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

1111: 14 Dec 2020, 19:56 Annemin hamile kalması durumunda ne dileyeceğini bilmiyorum. Ona göre doğum yapmış.
Ve haklı olarak öyle! Kürtaj çok tehlikeli!
Meçhul
Potansiyel seks nesnesi

Post by Meçhul »

İyi akşamlar. Bütün forumu bir oturuşta okudum. İlginç. Kız kardeşimle yatıyorum. İlk başta çocukken biraz oynardık, ben onun amını okşarım, o da benimkini çeker, biraz içine girerim, sonra kafamı içeri sokarım, hepsi bu. Neyse oynadık ve sikilmedik. Sonra oyalanmayı bıraktılar ve unutmuş gibi göründüler. Yaklaşık bir yıl önce boşandı. Ve 8 ay önce aradım ve mobilya montajı konusunda yardım istedim. Her zamanki gibi hiçbir şey konuşmadık, yakınlarımızın kemiklerine dokunduk, sadece sohbet ettik. O sırada üzerinde kısa bir elbise vardı. Yemek yemek için mutfağa gittim ve oturdum. Yemeği ısıtmak için ocağa gider. Ne olduğunu bilmiyorum, oyunlarımızı hatırladım, çok heyecanlandım, yanına gittim, bornozumu kaldırdım ve onu arkadan ittim. İlk başta yapmadı ve yapmadı, sonra öyle bir şey yaptı ki sonunda cennete düştüm. O gece onun yanında kaldım, karımı ayıyla ilgili bir sorun olduğu konusunda uyardım ve belki geç saatlere kadar orada kalacağımı söyledim. Sabaha kadar kontrolsüzce sikiştik. Oyunlarımızı unutmadığını ve bir şekilde gerçekten uyumak istediğini söyledi. Artık düzenli olarak buluşuyoruz. Eski kocamdan hamile kalamadım. Şu anda 7. ayındadır. Bir oğlumuz olacak.
Meçhul
Potansiyel seks nesnesi

Post by Meçhul »

Beni üzen şeylerden biri de her zaman oğlumun babası değil amcası olacağımdır.
Meçhul
Potansiyel seks nesnesi

Post by Meçhul »

Attis, haydi birbirimizi gerçek hayatta tanıyalım
İsimsiz
Potansiyel seks nesnesi

Post by İsimsiz »

İyi akşamlar. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Kardeşimin kızı bizi ziyarete geliyordu. 17 yaşındadır. Onu kısa gecelikle gördüğümde nedense çok heyecanlandım, biraz sarhoştum ve onu seks yapmaya zorladım. Sonraki bir ay boyunca, o ziyaretteyken her fırsatta seviştiler. Sonra her şey durdu. Artık vermiyor.
İsimsiz
Potansiyel seks nesnesi

Post by İsimsiz »

Zaten kızıma bakıyorum. Genç vücudu gerçekten beğendim. Ve sadece sevdiğiniz kişiyi siktiğinizde değil, her şey farklıdır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”