Hayattaki en inanılmaz fantezidir gerçek oluyor! Olur. Bazen...
Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Valim
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
24 yaşındayım ve kız kardeşimle beş yıldır cinsel ilişkim var. Ebeveynler bunu hemen olmasa da normal bir şekilde kabul ettiklerini biliyorlardı! Bunu komşularınızdan saklamanız gerekir. Resmi olarak evlenmeyi planlıyoruz, kız kardeşim birimizin soyadını değiştirme seçeneğini önerdi, sonra bunun işe yarayacağını söyledi
-
Fedya
-
Servis
- ön sevişme

- Total posts: 110
- Registered for: 5 years
niqk, Doğru söyledin. Kaç kişi, bu kadar fikir
19 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Din28, Evet, çok Çocukken kız kardeşlerimle birlikte bu sitede olanlar
19 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Din28, Evet, çok Çocukken kız kardeşlerimle birlikte bu sitede olanlar
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
123
İyi akşamlar. Ben ve kız kardeşim de. Biz zaten yetişkiniz, çocuklukta başladı. Ve şimdi, ruh halinize bağlı olarak. Ve biz buna o kadar önem vermiyoruz. İlişkimiz iyi.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Kahretsin! Buradaki pek çok kişi maceralarıyla övünüyor, ancak çok azı deneyimlerini ve izlenimlerini paylaşmaya çalışıyor.
-
Servis
- ön sevişme

-
123
niqk
Ciddi misin?
Siz kendiniz şifrelisiniz ve başkalarından açıklama talep ediyorsunuz!
Ciddi misin?
Siz kendiniz şifrelisiniz ve başkalarından açıklama talep ediyorsunuz!
-
Servis
- ön sevişme

Ensest bir fantezi ve şans oyunudur. Birçok insan bunun hayalini kurdu ama herkes bunu başardı
-
Nikk
- Nirvana’dayım

1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Ciddi bir yaklaşım değil. Eğer dürüst olmaya karar verirsen, sonuna kadar dürüst ol! Forumda değil - ama özel olarak. Ve yanaklarını şişirip, "Bende başka hiç kimsede olmayan bir şeye sahiptim" diyerek mütevazı bir şekilde yana doğru süründüklerinde mantıklı bir soru ortaya çıkıyor: Merichlundia’ya sahip olmak neden gerekliydi?
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
O halde dürüstçe itiraf etmeliyim ki, evet, bunların hepsi benim mütevazi şeylerle ilgili mütevazı fantezilerim!Ensest bir fantezi ve şans oyunudur. Birçok kişi bunun hayalini kurdu ama herkes bunu yaşadı
-
Kazanova
-
Servis
- ön sevişme

1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Gençliğimin ilk yıllarında, yazın köyde büyükannemle birlikte kuzenimle seks yaptım.
1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Sevgili kardeşim?Ben ve Çocukluğumdan beri kız kardeşim.
-
Fritz
- Penetrasyon

- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 7 months
-
Servis
- ön sevişme

-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
bir peri
- Penetrasyon

- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
Nick
Günaydın. Kız kardeşimle uzun yıllardır cinsel bir ilişki içerisindeyiz. Böyle bir çiftle tanışmak isteriz. Açık olmak gerekirse, her birimizin kendi aileleri var ama birbirimizi sikmeyi seviyoruz. Gerçek hayatta sohbet edebileceğiniz, saklanmadan kendiniz olabileceğiniz biriyle tanışmaktan mutluluk duyarız. Anladığım kadarıyla burada onlardan çok var.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Bana özel bir mesaj yaz, bunu tartışalım.Nick: ↑21 Nov 2020, 09:20 Günaydın. Kız kardeşimle uzun yıllardır cinsel bir ilişki içerisindeyiz. Böyle bir çiftle tanışmak isteriz. Açık olmak gerekirse, her birimizin kendi aileleri var ama birbirimizi sikmeyi seviyoruz. Gerçek hayatta sohbet edebileceğiniz, saklanmadan kendiniz olabileceğiniz biriyle tanışmaktan mutluluk duyarız. Anladığım kadarıyla burada çok sayıda var.
-
Servis
- ön sevişme

-
Giriş-Çıkış
"Cinsel sapmalar" bu şekilde mevcut değildir.
Farklı kültür ve halklardan oluşan bir geçmiş vardır ve toplumun değişen normları vardır.
Eğer ilgileniyorsanız Bu konuyu genişleteceğim.
Farklı kültür ve halklardan oluşan bir geçmiş vardır ve toplumun değişen normları vardır.
Eğer ilgileniyorsanız Bu konuyu genişleteceğim.
-
Metatropizma
-
Avare
- Orgazm!

- Total posts: 890
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Anladım
-
Anonim
İyi akşamlar. Çocukken kız kardeşimle cinsel oyunlar oynadım. 14 yaşından itibaren bir yıl veya biraz daha uzun bir süre beni emdi, ben ona oral seks yaptım, tamamen içine girmeden onu becerdim. Kızken evlendi. O şu anda 30 yaşında, ben de 32 yaşındayım. Son zamanlarda bu konuşma nerede başladı bilmiyorum ama o şakalardan bahsetmeye başladık. Kocası güvenlik görevlisiydi ve görevdeydi. Biraz içtik ve aniden ona tamamen nüfuz etmek isteyip istemediğimi sordu. Peki, meseleyi nasıl sonlandıracağız? Onunla seks yaptık. Sonra kasırga romantizmi başlıyor gibiydi. Kocası 15/15 çalışıyor. Yani o görevdeyken çok eğlendik. Şimdi ilk çocuğuna hamile, babası benim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Midesi görünene kadar sessiz kaldı. Zaten 5. ay oldu. Kürtaj yaptıramazsınız. Anneme Nadya’nın çocuğunun benden olduğunu itiraf ettim, beni azarlamasını, bağırmasını ama sonra ne yapacağımı söylemesini bekliyordum. Ve o sessiz. Ne yapacağımı bilmiyorum, çocuğun hastalanmasından korkuyorum. Ama bir de artısı var: Anneme verme şansım var, hep bunun hayalini kurdum. 51 yaşında olmasına rağmen o oh oh oh oh. Tek kelimeyle başım ağrıyor. Kabul ediyorum. Ama kız kardeşimle nasıl seviştiğimi ve başka hiç kimseyle nasıl bir gaf yaşamadığımı.
-
Anonim
Bu yüzden bana hayatım boyunca bir gafım olduğunu söyledi. Bugün, daha doğrusu şimdi annemi becereceğim, daha doğrusu onu zorlamaya çalışacağım. Bu yaşta gençlere bir avantaj sağlayacak ve sanırım 5 yıldır veya daha uzun süredir seks yapmıyor.
-
Anonim
-
Dimitro
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 4 years 11 months
13 yaşımdayken annem beni banyoda anonimlik yaparken yakaladı... penisimi elleri arasına aldı, öptü ve dışarı çıktığımda onu yatakta çıplak yatarken gördüm. Ve bana düzenli bir şekilde içine girmemi söyledi. Bu 19 yaşına gelene kadar sürdü.
-
Andrey
-
Hamile
Kaç yaşındasın ve bu ne kadar sürebilir? Kız kardeşimle ve annemle ilişkimin bitmesini asla istemiyorum?
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Hamile
Şu ana kadar herkes çok mutlu, sadece annem kız kardeşinin ailesi için endişeleniyor ve o uykulu uyurken benim kızlara kapılmayacağımdan endişeleniyor.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Baştan çıkarıcı bir kızla karşılaştığınızda, sanırım hiçbir şey sizin de onu becermek istemenize engel olamaz!
-
Venüs de Milo
Sikişebileceğimi biliyorum ama annem hayatım boyunca sadece annemi ve kız kardeşimi sikeceğimi düşünüyor
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Bunun gerçek olduğunu kanıtlamaktan sizi alıkoyan ne? Bir kız arkadaş bul ve onu annenle becer!Milo Venüs: ↑27 Nov 2020, 17:13 Sikebileceğimi biliyorum ama annem hayatım boyunca sadece annemi ve kız kardeşimi sikeceğimi düşünüyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15310 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies