Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

galip
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Ensest

Unread post by galip »

Üçüncü kuzenimle seks yaptım, beni baştan çıkardı, ne tuhaf ki o 16 yaşındaydı, ben 21 yaşındaydım, geceleri yatağa giriyordu, ne olduğunu çözemiyordum ve akşamdan kalmaydım... Belirli aralıklarla çıkıyorduk 2 yıl boyunca benimle evlendi, artık sadece aile dostuyuz)))
Birden
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Birden »

İyi anlaşma...
İrasya
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by İrasya »

:ayyy: :ayyy: :ayyy:
Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_221 »

HAYIR. Hissettim, geldim, birkaç kez inledim
Misafir_515
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_515 »

Overse: 08 Sep 2020, 11:27 Kız kardeşimle gerçek bir ilişkim vardı, üstelik zaten yetişkinlik çağındayım, 29 ve 27 yaşındayım. Bu gerçek bir tutkuydu!!!! Neredeyse iki yıldır çıkıyorduk ama şimdi her şey boşa çıktı. O evli ve benim bir ilişkim var ama tuzağımı ona saklamayacağım ve o da sık sık aşkımızı hatırladığını söyledi.
tamamen normal ve çok tanıdık bir durum!!!! Eğer bu çok genç yaşta olmuş olsaydı, gençlik hiper cinselliği vb. hakkında konuşabilirdik!!!! Ve bu yaşta bu gerçekleşir! Üstelik bu gençlikte bile bilinçli olabilir ama nedense birçok kişi tarafından anormal olarak algılanıyor! Ne yaptıklarını bilmediklerini söylüyorlar!!!! Aynı zamanda çocukluğumuzu da unutuyoruz. Yetişkin kadınlara nasıl mastürbasyon yaptılar, anneleri, kız kardeşleri, komşuları gözetlediler ve öğretmeni ele verip becermeyi hayal ettiler! Ve yetişkin olduklarında 180 derece döndüler ve bir gencin psikoloğa gitmesi gerektiği vb. hakkında konuşmaya başladılar!!! Yani mesele yaş veya normdan sapma değil, bunu kabul etmeyen bir toplumdan karşılıklı ilgi ve yakınlıktır. En azından kelimelerle. Genel olarak, konuyu tartışma ve belki de deneyimi daha özel bir modda paylaşma arzusu vardır))))
Yyyyt
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Yyyyt »

Ben 15 yaşındaydım, o 14 yaşındaydı, biz kız kardeştik. Bu, ensestin ne olduğunu ve neden kötü olduğunu bilmediğimiz için oldu, çünkü toplumumuz ergenlik döneminde cinsel eğitimin gerekliliği konusunda sessiz kaldı.
Her şey birbirimizi öpmeyi öğrendikten sonra başladı, çünkü şunu buldum: kızların erkeklerle pratik yapmaya başlamadan önce birbirlerine bunu öğretebilecekleri bir filmden alıntı. Ben başlatıcıydım ve küçük kız kardeşim de aynı fikirdeydi. Birbirimizden öğrendik, tamam bu her şeyin sonu olabilirdi ama bir şeyler ters gitti. Devam ettik. Her şey yavaş yavaş gerçekleşti, ancak her seferinde daha da ileri gittik ve daha cesurca hareket ettik. İkisi de kötü bir şey yaptığımızı bilmiyordu ama bu konuda konuşmadılar. Muhtemelen sezgisel olarak bunun için kafamızı okşamayacaklarını hissetmişlerdi.
Karşılıklı okşamalar, oral seks, öpücükler; bunların hepsi onun rızasıylaydı. Hiçbir ipucu, manipülasyon veya zorlama olmadan doğrudan sordum. Bana birkaç kez "hayır" dedikten sonra her şey tamamen durdu ve artık tartışılmadı. Artık onun sınırlarına tamamen saygı duyuyorum ve onları ihlal etmiyorum, böyle bir şey düşünmüyorum ve iyi bir abla olarak üzerime düşen görevi yerine getiriyorum.
Bir gün kız kardeşim bundan bahsederse ona şunu söyleyeceğim: hiçbir şey için suçlanmıyorum ve en başından beri daha fazla bilgi bilseydim bunun olmasına izin vermezdim.
Artık bunun hormonların ekip çalışmasının ve insan ilişkilerinin daha önce bilinmeyen bir yönünü keşfetme arzusunun sonucu olduğunu düşünüyorum.
Pişman mıyım? HAYIR. Çok nadiren, cinsel ilişkiler sırasında kız kardeşiniz düşüncelerinizde ortaya çıkar. Bazen vücut buna heyecanla tepki verir. Ancak bu yalnızca birkaç kez oldu, dolayısıyla özel bir durum yok.
Misafir_656
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_656 »

Ve hoşuma gitti! Aradan çok zaman geçmesine rağmen 18 yaşındaydım, annemin teyzesi ve kız kardeşinin yanındaydım. 27 yaşında evli. Kocam ve ben kavga ettik, biraz içki içtik ve geceyi bizde geçirdik. Aynı yatakta yattık. Onu uzun zamandır istiyordum. Sonra çıldırdı ve bana sarıldı ve dudaklarımdan öpmeye başladı. Diğer odadaki ebeveynlerin duyacağından çok korkmama rağmen, hemen harekete geçmem gerektiğini anladım. Bu yüzden gece boyunca ona 3… kez geldim. Ve sabah özür diledi, sarhoştum, hiçbir şey hatırlamıyorum!
Renara
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90

Unread post by Renara »

Guest_514, Guest_514, bu onun için normal! Senin için...bunun hakkında ne hissettiğini anlamalısın! Ve sonra buna karşı tavrınıza karar verin. Eğer gözetlediğini bilmeseydin, bu soru ortaya çıkmazdı! O her şeyi gördü, sen bunu bilmiyorsun! Ve şimdi öğrendin. Peki ne değişti???? Hiç bir şey!!!! Duygularınızı fark etmemiş ve değerlendirmemiş gibi davranmayı bir kez deneyin!
O
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Orientation: biseksüel

Unread post by O »

Kuzenimle lezbiyen seks yaptım ve bunun kınanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

Yana: 12 Sep 2020, 22:17 Kuzenimle lezbiyen seks yaptım ve bunu kınanacak bir şey olarak görmüyorum
Aferin kızım
Elena
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Elena »

Kardeşimle birlikte Lermotovka’daki bir tatil yerindeydim. Onunla son dakika gezisine çıktık ve başka kimsenin bunu yapamadığı ortaya çıktı. Evet, üçüncü gün, daha doğrusu gece, her şey oldu :oops: *x) Ve tüm tatil boyunca onunla nefesleri kesildi :oops: E> Evde tabi ki her şey durdu, benim erkek arkadaşım var, onun da kız arkadaşı var, başımıza gelenler bir tür takıntıydı :)
Artyom
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Artyom »

Küçük kız kardeşim benimle seks yapmak istiyor, bunu doğrudan anlatıyor, ne yapmalıyım, bilmiyorum, ondan uzak durmaya çalışıyorum
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

Elena: 13 Sep 2020, 07:09 Kardeşimle birlikte Lermotovka’daki bir tatil yerindeydim. Onunla son dakika gezisine çıktık ve başka kimsenin bunu yapamadığı ortaya çıktı. Evet, üçüncü gün, daha doğrusu gece, her şey oldu :oops: *x) Ve tüm tatil boyunca onunla nefesleri kesildi :oops: E> Evde tabi ki her şey durdu, benim erkek arkadaşım var, onun kız arkadaşı var, bize ne oldu, bir çeşit takıntı vardı :)
Tamam zamanında durmuşsun, cinsel gerilimi azaltıyorsun
Misafir_781
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_781 »

Burada mesele şu ki, her şeye bir kafanızın olması gerekiyor. Kız kardeşim ya da onu arayanlar hamile kalmasın diye. Kimse bundan bahsetmedi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Artyom: 13 Sep 2020, 11:02 Küçük kız kardeşim benimle seks yapmak istiyor, bunu doğrudan konuşuyor, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, ondan uzak durmaya çalışıyorum
Çok ilginç; neden istemiyorsunuz?
Misafir_171
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_171 »

Utangaç Bebek, merhaba bizimle tanışır mısın?
Misafir_171
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_171 »

Kuzenimle seks yaptım. Şimdi ensest aile kuracak bir kız bulmak istiyorum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest_171: 13 Sep 2020, 18:29 Kuzenimle seks yaptım. Şimdi ensest aile kuracak bir kız bulmak istiyorum
Bu nasıl bir aile merak ediyorum...
Автор темы
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Utangaç bebek »

Guest_171, E-postaya yazabilirsiniz:
[email protected]
Misafir_781
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_781 »

Ben de çocukken iki kız kardeşimle birlikte yaşadım. İkimiz de hoşumuza gitti.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest_781: 15 Sep 2020, 15:24 Çocukken iki kız kardeşimle birlikte bende de vardı. İkimiz de hoşumuza gitti.

Peki onunla ne kadar süre seviştin? Şimdi ne olacak?
Dan
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dan »

Ve 20 yaşımda bir tane vardı, kız kardeşim 26 yaşındaydı. 170 boyunda uzun saçlı, oldukça ince bir esmer. 63 göğüs 2ka. Onu bir seks objesi olarak görmüyordum. Çok güzel olmasına rağmen. 20 yaşında evlendi. Bir çocuğu var, 4 yaşında. Kocasıyla ayrı yaşıyor. Kocam 28 yaşında. Kız kardeşimin yaşadığı başka bir şehirde iş buldum. Çünkü bir daire kiralayacak param yoktu. Yarım yıl onunla yaşamayı teklif etti. Kocam umursamadı. Üstelik sık sık iş gezilerine gidiyordu. Yeğenimle birlikte bana bir oda verildi. Her şey yolunda gitti. İşten evde çok az zamanı olduğu için kız kardeşine yardım etmek için yaşadı... Kişisel hayatı için zaman yoktu. Sonra külotunun sepette kuruduğunu fark etmeye başladım. Bu beni gerçekten tahrik etmeye başladı. Ama anladım ki... bu benim kız kardeşim ve çok güzel bir iç çamaşırıydı! Ve sonra bir gün onun inlemelerinden uyandım. Bir gafım var. Neredeyse korkuyorlardı. Zaten mastürbasyon yapmayı düşünüyordum. Sonra oğlum uyandı ve ağlamaya başladı... Ne yapacağımı bilmiyorum, öylece yatıyorum... sertleşmem kötü. Daha sonra kız kardeş koşarak odaya girdi, ışığı açtı ve küçük çocuğun beşiğine gitti. Bir tişört giymişti. Poposunu biraz kapatıyordu. Sırtını döndü ve eğildi, ben o zaman mutluluktan 7. cennetteydim.. Külotsuzdu.. Pürüzsüz tıraşlıydı.. her şey ıslaktı.. ve dudakları dolgundu, bebeği sakinleştirdi ve bir süre öyle durdu. 2 dakika sonra tamamen korktum.. vajinadan çok kalın beyaz sperm akmaya başladı. Hemen battaniyenin altına girdim. Uyuyormuş gibi yaptım... Belli ki hissetmişti... aniden ayağa kalktı ve elini bacaklarının arasında gezdirdi. Hızla ayrıldı. Bundan sonra sadece onu istedim. Külotunu becerdi.. iç çamaşırlarıyla dolaşırken. Ve evden ayrılmadan hemen önce. Kocası bir iş gezisine çıkmıştı... bir aylığına yoktu. Arkadaşlarıyla birlikte yürüyüşe çıkmak istediğini söyledi. Ve yakında bebek bakıcılığı yapacağım için. Kabul ettim, sıkıldım ve dizüstü bilgisayarına girdim. Fotoğrafa baktım... ve içinde şifre olan bir klasör vardı. Eğlenmek için oğlunun doğum günü şifresini girdim. Ve açıldı.. Lanet olsun, ne gördüm... Bir şeydi... Eşimle samimi fotoğraflar ve video.. Ama en ilginci şok oldum.. Türkiye’de denizdeyken oldu. .. 30 dakikalık bir video vardı en büyük şey.. O videolarda eşiyle birlikte. Ve bu noktada şaşkına döndüm... Onun sikiştiği iki Türktü. Ve ondan hoşlandım.. sonra yüzüne geldiler. İnanamadım. Kocası neyi çekiyordu? Bu video karşısında mastürbasyon yapmak istedim ama çalan telefon kendime gelmemi sağladı. Kız kardeşim aradı ve onunla buluşmamı ve taksiyle geleceğini söyledi. Çocuk uyuyordu, hemen dışarı koştum ve kız kardeşimle buluştum. Oldukça sarhoştu. Üçüncü kata çıkmasına yardım etmemi söyledi. Biz geldik, iç çamaşırlarına kadar soyundu ve banyoya gitti. 2 Türk’ün ona yaptıklarını görünce hâlâ sakinleşemedim. Havlulara sarınıp mutfağa gitti. Türkiye’deki tatilinizi nasıl geçirdiğinizi sordum. Şimdiye kadarki en iyisi olduğunu söyledi. Sonra sendeleyerek yatak odasına gitti ve uzandı. 30 dakika geçti, sessizce yatak odasına girdim ve baktım. Çıplak yatıyordu, yerler örtülüydü, yerde havlular vardı. Çok heyecanlandım ve ona mastürbasyon yapmak istedim. Ama onu okşamaya başlamaktan kendini alamadı. Hiçbir tepki olmadı, sonra sessizce bacaklarının arasını okşamaya ve parmağımı amının içine doğru hareket ettirmeye başladım. Hiçbir tepki olmadı, sonra şortumu tamamen çıkarıp içine girdim.. İşin garibi, orası ıslaktı.. ve tamamen içeri girdim.. inledi.. Durdum ve dondum. Sonra şöyle dedi: "Kirill, durma, bu onun kocası." Hareket etmeye başladım.. yan yatıyordu.. ve sonra inlemeye başladı.. Ve o cümleyi içine boşalmam için söyledi, beni tanıyacağından çok korktum ama dayanamadım ve. onun içine geldi. Orada yatmaya devam etti. Sessizce dışarı çıkıp banyo yaptım. Daha sonra yaptığım şeyden dolayı gerçekten kendimi suçladım. Çok utanç vericiydi! Hepimiz insanız ve bazı deneyler istiyoruz. Kiralık bir daireye geldim, kız kardeşim ona kim ve ne olduğunu hâlâ bilmiyor.. ya da biliyor olabilir..! Az önce bunun nasıl olduğuna, her şeyin nasıl başladığına dair gerçek bir hikaye yazdım.
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

adım Roman, çocukluğumdan beri engelliyim, annemin hep mastürbasyon yapmasını istedim
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Adım Roman, çocukluğumdan beri engelliyim, hep annemin beni mastürbasyon yapmasını istedim.
Misafir_214
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_214 »

Benim için her şey 14 yaşında başladı. 16 yaşında annemi rahatsız etmeye, göğüslerine dokunmaya başladım. Kim olduğunu ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama o zaman bile onu ne zaman siksem kendimi çok gergin hissettim. Ben istedim, o beni reddetmedi, o içeri girdi. 20 yaşıma geldiğimde annemi ve ablamı aynı yatakta siktim, onlarla ne istersem yaptım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest_214: 18 Sep 2020, 03:13 Benim için her şey 14 yaşında başladı. Annemi rahatsız etmeye, göğüslerine dokunmaya başladım. 16 yaşında onu siktim, kim olduğunu ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama o zaman bile kendimi çok gergin hissettim. istediğimde beni reddetmedi, onun içine girdim. 20 yaşıma geldiğimde annemi ve ablamı aynı yatakta siktim ve onlarla ne istersem yaptım.
Forum üyeleri için ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
, Александр
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by , Александр »

Annem en azından oğluna mastürbasyon yapabilirdi. Çok memnun olurdu
Misafir_722
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_722 »

2 yıldır yalnız olan annenize nasıl seks teklif edersiniz? 30 yaşındayım
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233

Unread post by Milla »

İyi günler, evet reşittim.
başarısızlıklar21
Göz teması kurmak

Unread post by başarısızlıklar21 »

Annemle uzun ve karşılıklı sevgi dolu bir ilişkim vardı. Ben 20 yaşımdayken başladılar. Yıllar boyunca birçok kez başka kadınlarla yaşadım ama her zaman anneme döndüm. Artık seks yapamayacak olsa bile birbirimizi şefkatle sevmeye devam ettik.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

fallos21: 20 Sep 2020, 15:11 Annemle uzun süreli, karşılıklı bir aşk ilişkim vardı. Ben 20 yaşımdayken başladılar. Yıllar boyunca birçok kez başka kadınlarla yaşadım ama her zaman anneme döndüm. Artık seks yapamayacak olsa bile birbirimizi şefkatle sevmeye devam ettik.
Ayrıntıları paylaşırsanız harika olur!
başarısızlıklar21
Göz teması kurmak

Unread post by başarısızlıklar21 »

niqk: 20 Sep 2020, 15:13 Ayrıntıları paylaşırsanız harika olur!
Hangi ayrıntılar? Bir kadın olarak onun yanında kendimi iyi hissettim ve bu yeterliydi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

fallos21: 20 Sep 2020, 15:17
niqk: 20 Sep 2020, 15:13 Ayrıntıları paylaşırsanız harika olur!
Hangi ayrıntılar? Bir kadın olarak onun yanında kendimi iyi hissettim, bu kadar yeter.
Detaylar neler? Kim kimi baştan çıkardı? Ne tür bir seks yaptın? Ne sıklıkta? Başka ortaklarınız var mıydı? Eğer istersen birçok şeyi hatırlayabilirsin...
Misafir_425
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_425 »

Peki ensest ilişkiye nasıl girmeyi düşünüyorsunuz? Herkese merhaba
Misafir_765
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_765 »

niqk: 20 Sep 2020, 16:16 Ayrıntılar nelerdir? Kim kimi baştan çıkardı? Ne tür bir seks yaptın? Ne sıklıkta? Başka ortaklarınız var mıydı? Dilerseniz pek çok şeyi hatırlayabilirsiniz...
Kendinden memnun olmayı sevenler için bir şube var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest_765: 22 Sep 2020, 13:48 Kendinden memnun olmayı sevenler için bir şube var.
Hayal kurmayı sevenler için de...
Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi

Bazıları bunu çocuklarıyla deneyiyor(((
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest_221: 22 Sep 2020, 17:09 Bazıları çocuklarıyla deneyiyor(((
Ve oluyor bu... Böyle bir deneyiminiz var mı?
Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi

HAYIR. Ama videoyu gördüm
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım