Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ensest
Neye katılmıyorsun?
Aslında ben de aynı fikirde değildim. Bu benim için sadece vahşilik.
[/quote]
Evet bebeğim, kendi tavırlarına pek uymayan her şey pek normal değil, hatta vahşi görünüyor. ..
Aslında ben de aynı fikirde değildim. Bu benim için sadece vahşilik.
[/quote]
Evet bebeğim, kendi tavırlarına pek uymayan her şey pek normal değil, hatta vahşi görünüyor. ..
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir kez oldu! Nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum? Kuzeninin kız kardeşi. O 34 yaşında ve ben 26 yaşındayım. Takside çalışıyorum. Bu yüzden geceleri onu kulüpten alabilmem için beni aradı. Hayır ve hayır geldi, sonra bir arkadaşıyla geldi. Çöpte sarhoş. Elbette kışkırtıcı giyinmiş.. Kısa elbise ve çoraplar! Bir erkek olarak onlara baktım bile. Bir kız kardeş anlaşılabilir ama bir arkadaş da sorun değil! Kız kardeşim eve gelmemizi önerdi. Ve her şey orada oldu! Şimdi sanki hiçbir şey olmamış gibi!)
-
Ve ben ensest ilişki yaşadım.. Çocukluğumda köyde benden 10 yaş büyük büyükannesi olan bir kuzen beni emmeye zorladı.. Sonra her yaz onu emdim.. Ta ki o evlenene ve ben askere gidene kadar. seq=" 1f928" tseq="1f928">🤨
-
Herkese merhaba, size bir sorum var. Oğlum 13 yaşında, beni gözetlediğini fark etmeye başladım, bu normal mi?
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: biseksüel
ama boşuna. Farklı seçenekler var, asıl mesele şiddet olmadan, karşılıklı arzu ve rızayla ve SADECE yetişkinlerle
-
Kayınvalidemle bir deneyimim oldu. İlk başta yan odada uyurken ona mastürbasyon yaptım ve kapıyı kapatmadım. Yatağına gidip mastürbasyon yaptım, elimle göğüslerini dikkatlice okşayabiliyordum. Tişörtle uyurken onu kaldırdım ve penisimin başını göğsüne dokundurdum. Ayrıca sikini dudakları boyunca hareket ettirebiliyordu ve çok fazla değil, eğer ağzı açıksa sikini içeri sokabiliyordu. Bir keresinde battaniyesinin altına girip onu yalamaya başlamıştı. Ama çok uzun sürmez, 5 dakikayı geçmez. Bazen karnına veya göğsüne geliyordu ama hemen sildi. Bütün bunlar gece işten eve sarhoş geldiğinde oldu. Restoran yöneticisi olarak çalıştı. Öyle oldu ki sabah gelip yatacaktı. Eşim işte, ben de evde sarhoş kayınvalidemle birlikteyim. Daha sonra genellikle havlu veya çıplak giydim. Bana öyle geliyor ki bazen uyuyormuş gibi yaptı ve her şeyi hissetti. Hatta elini tuttum ve sikimi çektim. O da onun eline geldi. Ama bir keresinde dayanamadım ve onu sikmeye karar verdim. Uyuyordu, öğle yemeğinde eve geldim, duşa girdim ve çıplak olarak yanına girdim. Üstüne çıktı ve onu becermeye başladı. Bundan önce bile iktidar için bir hap aldım. Ben ona girdikten bir dakika sonra uyandı. Mücadele etti ve sinirlendi. Ellerini tuttum ve onu sikmeye devam ettim. Onun karnının üstüne geldim, penisim hâlâ ayaktaydı ve spermle kaplıydı. Ben de onu klitorisinin üzerine taşıdım. O banyoya gitti, ben de giyindim ve çıktım. Akşam özür diledi ve karısına söylememesini istedi.
-
Yakın ilişkilerde dikkatinizi ona odaklamanızı sağlayacak hiçbir şey yoktur. Bu diğer ilişkilerle aynı... Bir şey var ama! Ortaklar, eylemlerinden tamamen sorumlu olan yetişkinler ise!
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 5 years 5 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Herkese selam. 22 yaşındayım ve sık sık 57 yaşında bir adamla yakınlaşıyorum. Doğru, ilk seferinde 21 yaşındaydım ve sonrasında biraz şarap ve konyak içtim. Herşeyi beğendim

-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 6 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Bende vardı. Ben 14 yaşındaydım, o ise 21. 3 yıl boyunca seviştik. İkinci kuzenin ne kadar akraba olduğunu bilmiyorum. Ama durum böyleydi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 4 years 11 months
Görünüşe göre birçok insan çocuklukta kız kardeşleriyle başlamış)
Sizi seviyorum kardeşlerim)
Sizi seviyorum kardeşlerim)
-
- Nirvana’dayım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 4 years 11 months
"Peki hangileri seks yapmayı başardı?"
ikinci kuzenleriyle. Ortak büyükannelerimizden birinin hamamında. gençlerin yıkanmasına yardım ettiğimde. harika bir tatildi
ikinci kuzenleriyle. Ortak büyükannelerimizden birinin hamamında. gençlerin yıkanmasına yardım ettiğimde. harika bir tatildi
-
- Nirvana’dayım
-
Bunda kötü bir şey yok. Her şeyde olduğu gibi en önemli şey karşılıklı anlaşma ve ilgidir. Üstelik yasak bir şey yaparsanız, o zaman ya bir daha asla karşılaşmayacağınız biriyle ya da tam tersi çok yakın biriyle! Kim buna anlayışla yaklaşacak ve ihanet etmeyecek. Doğal olarak karşılıklı çekimle. Ve elbette gizliliği korumak. O zaman her şey mümkün.
-
- Nirvana’dayım
Ancak iyi fikir! Bu ilişkilerin gelecekte katılımcıların kişisel yaşamlarında bir engel teşkil etmediğini de eklememiz gerekiyor...Guest_515: ↑04 Sep 2020, 10:07 Bunda kötü bir şey yok. Her şeyde olduğu gibi en önemli şey karşılıklı anlaşma ve ilgidir. Üstelik yasak bir şey yaparsanız, o zaman ya bir daha asla karşılaşmayacağınız biriyle ya da tam tersi çok yakın biriyle! Kim buna anlayışla yaklaşacak ve ihanet etmeyecek. Doğal olarak karşılıklı çekimle. Ve elbette gizliliği korumak. O zaman her şey mümkündür.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
-
-
- Nirvana’dayım
-
Eteğimi kaldırdım ve üstteydim. Genellikle koyar, bitirir, çıkarırdı)). O hayatımdaki ikinci kişiydi. Daha önce sadece 4 kez vardı))
-
- Nirvana’dayım
-
Kız kardeşimle seviştim, sadece bacaklarının arasında bir am vardı, klitoriste değil, ve erkek kardeşimi emdim, o da bunu bana kız kardeşimin önünde yaptı ve bu ikimiz sırayla ona saldırdık. ve herkes iyiydi, artık hepimiz ailelerle birlikteyiz ve artık pratik yapmıyoruz, ama zevkten sikiştik.
-
Merhaba. Tecrübem var, 13 yaşlarındaydım, her şey saldırgan olmadan başladı, sırtımı okşadım ve duştan sonra çok güzel, üç kişiydik, bir erkek ve bir kız kardeş, ve sonra bir gün onun amına dokundum , hoşuna gitti, sonra benden hoşlandı. Birkaç yıl boyunca birbirlerini bu şekilde okşadılar. Bir gün aklıma onun penisini ağzıma alma fikri geldi, aldım, güzeldi, amcığı küçüktü, o 14 yaşlarındaydı, ben 15 yaşımdaydım, sonra bana söyledi ve birbirlerini emdiler. İlk başta kız kardeşimden bir sırdı ama bizi bunu yaparken birden çok kez yakaladı. Ama aynı zamanda hepimiz kızlardan hoşlanıyorduk. Kız kardeşim de benimle ya da erkek kardeşimle yalnızken amını okşamaktan fazlasını kabul etmedi ama kız kardeşimin onu okşamama izin verdiğini birbirimize itiraf ettik. Bir kez daha annemiz bizi bulamasın diye tepede şüpheyle sessizce süründüğümüzü fark edince çırılçıplak soyunup sevişmeye başladık, sessizce yanımıza gelip süreci izledi ve sonra “ne oldu” dedi. senin burada işin var," diye herkesin sözünü kesti bu çok heyecan vericiydi ama o da yanımıza geldi, biz çıplaktık, o da ona aynı şeyi teklif etti, Ana bunu ağzına almayacağımı söyleyerek kabul etti ve sonra onu yaladık. ilk kez birlikteyken daha sık vermeye başladı, ancak sonra oral seks yaptı ve 20 yaşından sonra erkek gibi göründüğünü söylemeyi bıraktı. Evet, kız arkadaşımı onunla ve bir değişiklik olsun diye erkek kardeşimle aldattım. )) 18 yaşındayken bir kız arkadaşım vardı, biraz sonra da erkek kardeşim de vardı.
-
- Nirvana’dayım
-
Bence böyle bir ilişki olursa gerçekleştiyse, bunun gelecekte kişisel yaşamınıza engel teşkil etmesi pek olası değildir! Bu çok kişisel hayata dönüşebilirler! Veya paralel olarak var olun! Ve birçoğu tam da bunu yapıyor. Sadece bunu dile getirmiyorlar. Sadece bunu bir sır olarak saklıyorlar ve hepsi bu. Ensestin yanlışlığı, Oedipus kompleksi ve diğer her şey konusunda histerik olmaktan daha iyi bu!!!
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
Bu o kadar basit değil! Elbette kaybedenler hakkında çok daha fazla şey biliyoruz, çünkü şanslı olanlar sessiz kalıyor ve kendi zevkleri için sevişiyor!
Bence eğer böyle bir ilişki gerçekleşmişse, bunun gelecekte kişisel hayata bir engel oluşturması pek olası değil! Bu çok kişisel hayata dönüşebilirler! Veya paralel olarak var olun! Ve birçoğu tam da bunu yapıyor. Sadece bunu dile getirmiyorlar. Sadece bunu bir sır olarak saklıyorlar ve hepsi bu. Ensest ilişkinin yanlışlığı, Oedipus kompleksi ve diğer her şey konusunda histerik olmaktan bu şekilde daha iyidir!!!
[/quote]
Bu o kadar basit değil! Elbette kaybedenler hakkında çok daha fazla şey biliyoruz, çünkü şanslı olanlar sessiz kalıyor ve kendi zevkleri için sevişiyor!
-
- Nirvana’dayım
Bunun pek bir anlamı yok. Belki bir çocukla arkadaş olmaktan utanıyordur. Ve kız arkadaşı da bizden biri gibi...
-
Kız kardeşimle gerçek bir ilişkim vardı, üstelik zaten yetişkinlik çağındayım, 29 ve 27 yaşındayım. Bu gerçek bir tutkuydu!!!! Neredeyse iki yıldır çıkıyorduk ama şimdi her şey boşa çıktı. Bir ilişkim var ama ona olan arzumu saklamayacağım, evet ve o da sık sık aşkımızı hatırladığını söyledi.
-
- Nirvana’dayım
ve ikisini de çekeceksiniz, belki yeniden bir şeyleri karıştıracaksınız...
Beni şaşırtan şey, ilişkilerinizde normal insani duyguların varlığına şaşırmanızdı! Bu doğal! Ve ikisini de hatırlayacaksınızOverse: ↑08 Sep 2020, 11:27 Kız kardeşimle gerçek bir ilişkim vardı, üstelik zaten yetişkinlik çağındayım, 29 ve 27 yaşındayım. Bu gerçek bir tutkuydu!!!! Neredeyse iki yıldır çıkıyorduk ama şimdi her şey boşa çıktı. O evli ve benim bir ilişkim var ama tuzağımı ona saklamayacağım ve o da sık sık aşkımızı hatırladığını söyledi.
ve ikisini de çekeceksiniz, belki yeniden bir şeyleri karıştıracaksınız...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15114 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies