Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ensest

Unread post by Tanuşka »

niqk: 21 May 2020, 18:13
Hayır... ama istiyorum..!!
Hmmm... Durumun zor. Eğer denerseniz pişman olabilirsiniz. Ve denemezseniz pişman olabilirsiniz! :oops:
Evet, en önemli şey, başkasının erkeğini kendisi için kabul edip etmeyeceğine öncelikle kafasında karar vermesidir. karısı mı değil mi? Eğer şüpheniz varsa, yapmamak daha iyidir. Pişman olmayabilir ama kıskançlığı onu daha sonra kolaylıkla boğabilir.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Benim de kendimle güvene dayalı bir ilişkim var. Benden önce yaklaşık 30 kişi vardı. 29 yaşında kardeşimin yanındaydım. Ve kız kardeşimle birlikteydim. Mmm, onu da denedim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Misafir: 24 May 2020, 13:36 Benimle de güvene dayalı bir ilişkim var. Benden önce yaklaşık 30 kişi vardı. 29 yaşında kardeşimin yanındaydım. Ve kız kardeşimle birlikteydim. Mzhm de
Kız kardeşinle mi denedi?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Evet ikinci kuzenimle
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 24 May 2020, 16:20Evet, ikinci kuzeniyle
Peki üçüncüsü kim?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Bir swing kulübünde tanıştık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 24 May 2020, 16:37 Bir swing kulübünde tanıştık
Ah, pekala, çok uygun!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Kesinlikle. O hâlâ siyahi bir adamdı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 24 May 2020, 16:42 Elbette. O hala siyahi bir adamdı
Farklı partnerlerle deneyebilirsiniz. Bir arzu olurdu...
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Kesinti yaşadınız mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 24 May 2020, 16:48Kesinti mi yaşadınız?
Bana özel mesaj yazın, tartışalım...
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Irina »

Üvey babamla seks yapmaktan hoşlanıyordum. Bunu daha önce yapmalıydım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Irina: 04 Jun 2020, 10:07 Üvey babamla seks yapmaktan hoşlanıyordum. Bunu daha önce yapmalıydım.
Pişman mısın?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ben ve kız kardeşim
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ve ben ve kız kardeşim. Sadece istedim ve meşgul oldum
Автор темы
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Utangaç bebek »

Peki seni ve kız kardeşini harekete geçiren şey neydi? Hangi yaşta?
Zor değilse e-postayla yanıt verin:
[email protected]
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

O önerdi. O 19 yaşındaydı ben 18 yaşındaydım
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ensest vaaz eden bir ailede oyunlara katılacağım.
loveyourmom@list ru yaz (boşluk yerine nokta)
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Size başımdan geçen bir hikayeyi anlatacağım. 18 yaşındaydım. Ensesti düşünmedim bile. Hiçbir ipucu yoktu, bir kız kardeşim olmasına rağmen 22 yaşında, çok güzel ve ince. Bir erkek arkadaşı var. Onu gözetlemedim ve mastürbasyon yapmadım. Bu tesadüfen oldu... 3 odalı bir dairede yaşıyoruz. Birinde anne-baba, diğerinde kız kardeşim, üçüncüsünde ben, üçüncüsünde ben varım. Öyle oldu ki büyükannemiz hastalandı. Ve annesi onu bizim eve götürdü. Ben de kız kardeşimin arkadaki odasına taşındım. Kız kardeşimin çift kişilik yatağı vardı. Ve yeterli alanımız var. Kız kardeşimin düğünü var. Ve kocasına aşırı yemek yiyor. Bu nedenle yalnızca 4 gün yeniden başlayacağız. Ben istemedim. Kız kardeşim de orada uyuyacağımızdan memnun değildi. İlk gece geçti. Yeterince uyuyamadım, yeterince yer yoktu. Ve kız kardeşim yatağın her tarafına uzandı. Kocasının yanına gitmesini bekledim. Akşam onu ​​kısa bir elbise ve çoraplarla görüyorum. saç modeli. Nereye gidiyorsun diyorum? O bizim bekarlığa veda partimiz. Daha sonra kendimi kız kardeşimi istediğimi düşünürken yakaladım. Yani çok güzel ve seksi. Ama bunlar sadece düşüncelerdi. Yürüyüşe çıktı. Ben de arkadaşlarımla birlikteyim. Sabah saat bir civarında kızı uğurladım. Onu yakaladım ama bana vermedi. Ben de eve gittim. Girişe girdim ve 3. kata çıktım, 4. katta yaşıyoruz sanırım çünkü telefonumu kullanamıyorum. Birisi gürültüyle girişe daldı. ? Aşağıya baktığımda sarhoş kız kardeşimi ve bir adamı gördüm ama bu onun diğeri değildi. Onu çimdikledi ve el yordamıyla salladı. Sarhoş olmasına rağmen bunun onun düğünü olduğunu söyledi. Seks istemiyor. Çok sarhoş olmasına rağmen. Ve adam ona daha çok hakim oldu. Kaçtığımı sanıyordum. Bakıyorum 2. kata çıkmışlar. Bence tamam. Kız kardeş zar zor parmaklığa tutunabiliyor ve sonra adam onu ​​dudaklarından öpüyor, kız bunu umursamıyor gibi görünüyor... her ne kadar onu uzaklaştırmaya çalışsa da. Ve elini elbisesinin altına soktu ve bacaklarının arasına sürttü, muhtemelen külotunun altına girmiştir. İnledi. Lütfen yapma diyor. Evleniyorum. Çoraplarını gördüm. Elbise kaldırılmıştı ve onun siyah külotunu hareket ettirdiğini ve iki parmağını oradaki parmaklara soktuğunu gördüm. İnledi. Elbisenin göğsünün düğmelerini açtı... ve 2 beden göğüsleri ortaya çıktı ve onları öpmeye başladı. Öyle bir karmaşanın içinde kaldım ki ne yapacağımı bile bilmiyordum. Öyle bir gafım vardı ki. Yola çıkmayı düşündüm. Ama görmek istedim. Daha sonra pantolonunun fermuarını açtı ve içinden en az 20 cm uzunluğunda bir sopa çıktı. Sünnetli kocaman penis. Onu sallamaya başladı. Göğüslerini öpüyorum. Ve onu merdivene doğru bastırırken amını okşuyorum. İnledi ve fısıldadı, hayır... gerek yok... ama aynı zamanda hiçbir şey yapamadı. Sonra birdenbire onu sırtı kendisine dönük olacak şekilde ters çevirip korkuluğun üzerinden eğiyor, elbisesini arkaya doğru kaldırıyor, külotunu kenara itiyor, eline tükürüyor ve alnına sürüp yarıya kadar içeri giriyor. İnledi ve eliyle ağzını kapattı. Ve onu çok hızlı ve sert bir şekilde sikmeye başladı. Dayanamadı. Ve sonra fışkırdığını fark ediyorum. Başını salladı. O bir kaltak ve sen ona dar deliğini vermek istemedin. Ve nasıl da hırlıyor. Sanırım ben de bitirdim. Penisini çıkardı ve sperm ondan aktı. Battaniyeyi indirdi, kız kardeşi artık yoktu, onu sessizce merdivenlere oturttu ve girişten çıktı. Çok şok oldum. Ne yapacağımı bilmiyordum. Sessizce aşağı indim. Kız kardeşime yaklaştım ve onun fışkırtmasından bir sperm birikintisi, gömleğinin üzerinde ve yerde birkaç damla vardı. Bayılmıştı. Onu alıp eve taşıdım, sessizce eve girdim ve odaya getirdim. Yatağın üzerine koydu. Ayağa kalkıp yırtık çoraplarına bakıyorum. Sikim kazık gibi duruyor, elbisesinden çıkarıyorum. Genel olarak tüm vajinaların ve külotların spermle kaplı olmasına şaşırdım, onları kenara çekip üstüne çıktım. Orası o kadar ıslak ve özgürdü ki onu yaklaşık 5 dakika becerdim ve içine girdim. Daha sonra her şeyi dikkatlice silip yatağa gittim. Kız kardeşim bundan sonra uzun süre içki içmedi. İlk etapta eve nasıl geldiğini bile hatırlamıyordu! Evliyken her şey yolunda! İkizler doğuyor!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ama hâlâ annemle babamı kulübede sevişirken gördüğüme dair anılarım var. Ve 16 yaşındaydım. Gerçekten daha yakın olmayı istedim
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

Guest: 09 Jun 2020, 10:29 Size başımdan geçen bir hikayeyi anlatacağım. 18 yaşındaydım. Ensesti düşünmedim bile. Hiçbir ipucu yoktu, bir kız kardeşim olmasına rağmen 22 yaşında, çok güzel ve ince. Bir erkek arkadaşı var. Onu gözetlemedim ve mastürbasyon yapmadım. Bu tesadüfen oldu... 3 odalı bir dairede yaşıyoruz. Birinde anne-baba, diğerinde kız kardeşim, üçüncüsünde ben, üçüncüsünde ben varım. Öyle oldu ki büyükannemiz hastalandı. Ve annesi onu bizim eve götürdü. Ben de kız kardeşimin arkadaki odasına taşındım. Kız kardeşimin çift kişilik yatağı vardı. Ve yeterli alanımız var. Kız kardeşimin düğünü var. Ve kocasına aşırı yemek yiyor. Bu nedenle yalnızca 4 gün yeniden başlayacağız. Ben istemedim. Kız kardeşim de orada uyuyacağımızdan memnun değildi. İlk gece geçti. Yeterince uyuyamadım, yeterince yer yoktu. Ve kız kardeşim yatağın her tarafına uzandı. Kocasının yanına gitmesini bekledim. Akşam onu ​​kısa bir elbise ve çoraplarla görüyorum. saç modeli. Nereye gidiyorsun diyorum? O bizim bekarlığa veda partimiz. Daha sonra kendimi kız kardeşimi istediğimi düşünürken yakaladım. Yani çok güzel ve seksi. Ama bunlar sadece düşüncelerdi. Yürüyüşe çıktı. Ben de arkadaşlarımla birlikteyim. Sabah saat bir civarında kızı uğurladım. Onu yakaladım ama bana vermedi. Ben de eve gittim. Girişe girdim ve 3. kata çıktım, 4. katta yaşıyoruz sanırım çünkü telefonumu kullanamıyorum. Birisi gürültüyle girişe daldı. ? Aşağıya baktığımda sarhoş kız kardeşimi ve bir adamı gördüm ama bu onun diğeri değildi. Onu çimdikledi ve el yordamıyla salladı. Sarhoş olmasına rağmen bunun onun düğünü olduğunu söyledi. Seks istemiyor. Çok sarhoş olmasına rağmen. Ve adam ona daha çok hakim oldu. Kaçtığımı sanıyordum. Bakıyorum 2. kata çıkmışlar. Bence tamam. Kız kardeş zar zor parmaklığa tutunabiliyor ve sonra adam onu ​​dudaklarından öpüyor, kız bunu umursamıyor gibi görünüyor... her ne kadar onu uzaklaştırmaya çalışsa da. Ve elini elbisesinin altına soktu ve bacaklarının arasına sürttü, muhtemelen külotunun altına girmiştir. İnledi. Lütfen yapma diyor. Evleniyorum. Çoraplarını gördüm. Elbise kaldırılmıştı ve onun siyah külotunu hareket ettirdiğini ve iki parmağını oradaki parmaklara soktuğunu gördüm. İnledi. Elbisenin göğsünün düğmelerini açtı... ve 2 beden göğüsleri ortaya çıktı ve onları öpmeye başladı. Öyle bir karmaşanın içinde kaldım ki ne yapacağımı bile bilmiyordum. Öyle bir gafım vardı ki. Yola çıkmayı düşündüm. Ama görmek istedim. Daha sonra pantolonunun fermuarını açtı ve içinden en az 20 cm uzunluğunda bir sopa çıktı. Sünnetli kocaman penis. Onu sallamaya başladı. Göğüslerini öpüyorum. Ve onu merdivene doğru bastırırken amını okşuyorum. İnledi ve fısıldadı, hayır... gerek yok... ama aynı zamanda hiçbir şey yapamadı. Sonra birdenbire onu sırtı kendisine dönük olacak şekilde ters çevirip korkuluğun üzerinden eğiyor, elbisesini arkaya doğru kaldırıyor, külotunu kenara itiyor, eline tükürüyor ve alnına sürüp yarıya kadar içeri giriyor. İnledi ve eliyle ağzını kapattı. Ve onu çok hızlı ve sert bir şekilde sikmeye başladı. Dayanamadı. Ve sonra fışkırdığını fark ediyorum. Başını salladı. O bir kaltak ve sen ona dar deliğini vermek istemedin. Ve nasıl da hırlıyor. Sanırım ben de bitirdim. Penisini çıkardı ve sperm ondan aktı. Battaniyeyi indirdi, kız kardeşi artık yoktu, onu sessizce merdivenlere oturttu ve girişten çıktı. Çok şok oldum. Ne yapacağımı bilmiyordum. Sessizce aşağı indim. Kız kardeşime yaklaştım ve onun fışkırtmasından bir sperm birikintisi, gömleğinin üzerinde ve yerde birkaç damla vardı. Bayılmıştı. Onu alıp eve taşıdım, sessizce eve girdim ve odaya getirdim. Yatağın üzerine koydu. Ayağa kalkıp yırtık çoraplarına bakıyorum. Sikim kazık gibi duruyor, elbisesinden çıkarıyorum. Genel olarak tüm vajinaların ve külotların spermle kaplı olmasına şaşırdım, onları kenara çekip üstüne çıktım. Orası o kadar ıslak ve özgürdü ki onu yaklaşık 5 dakika becerdim ve içine girdim. Daha sonra her şeyi dikkatlice silip yatağa gittim. Kız kardeşim bundan sonra uzun süre içki içmedi. İlk etapta eve nasıl geldiğini bile hatırlamıyordu! Evliyken her şey yolunda! İkizler doğdu!
Kızlarınızın dinlenmesi harika! Peki ilginç bir şekilde ikizler kimden geldi?
İgorek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by İgorek »

Herkese merhaba)
Bunu hem kız kardeşimle hem de annemle yaşadım.
Ben 12 yaşındaydım, kız kardeşim 6 yaşındaydı, her şey öpücüklerle başladı ve oral seksle sona erdi. Ve annem her zaman önümde ya da sadece külotla iç çamaşırı giyerdi, banyoda onu sık sık gözetlerdim, 14 yaşındayken yazın külotla kanepeye uzandılar ve ben onun göğüslerine dokunmaya başladım ve sonra o penisime dokundu ve ağzına aldı. Ve sonra bana bakarken, bir şeyi almak için kapıyı çalmadan banyoma girebildi
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Sadece ikinci bir kuzenim var. Ama biz zaten 18-19 yaşındaydık
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Teyzemle yaşadım. 19 yaşındaydım ve askere çağrıldım. Teyzem 25 yaşında evliydi. Sevimli ince! Böylece bir veda partisi vardı, o ve kocası geldi. Bir sürü insan vardı, hepsi oldukça sarhoştu. Dans müziği. Oldukça yavaş dans ediyordu. Kocası aldırmadı. O zamanlar onu zaten bir kız olarak istiyordum. Altından sütyeninin göründüğü bir bluz giyiyordu. Ve dizlerinin üstünde bir elbise, altında çorap var. Bu resim beni gerçekten tahrik etti. Üstelik 2 hafta boyunca seks yapılmadı. Kız arkadaşımdan ayrıldım. Ama bunlar sadece hayallerdi. Ve bayramdan sonra dağılmaya başladılar. Kocası çok tombul biriydi, kendisi de öyle. Yanıma geldi ve kocamı eve getirmeme yardım et dedi. Kabul ettim. Biz onu yönlendirmeye başladık, o da onu ellemeye ve sikeceğini söylemeye başladı. Elbisesini bile kaldırdım ve tangasını gördüm. Beni tahrik etti. Kes şunu, burada yalnız değiliz. Uyumaları gereken odaya gittik. Teşekkür etti. Dışarı çıktım ve onun külotunu nasıl gördüğümü hatırlamaya devam ettim. Annemle babama yardım etmeye gittim, masayı temizledim ve teyzemin telefonunu gördüm. Aldım ve sanırım ona getireceğim. Eve girdim ve sessizce kapıya doğru yürüdüm, gece lambası açıktı. Kapıyı açtım ve teyzemin soyunmadan bile sikini emdiğini ve kendini okşadığını gördüm. Delirdim. Sonra diyor ki, seni kaltak.. kocana.. Ben sikişmek istiyorum, sen de ağzıma boşalıp uyuyorsun, iletişimin nerede!?? Şok oldum. Ayağa kalkıp eteğini ve bluzunu düzeltti. Hızla evden çıktım. Onunla verandada tanıştım, o, ohhh.. canım. Arkadaşların nerede... Ben, neden. içmek ve eğlenmek istiyor. Ben ve kocam.. O ve ya kocam... çocuk sahibi olamıyoruz; o iş yerinde sürekli içki içiyor. Bundan zaten yoruldum! Ben, özellikle de yakında askere gideceğim için, bir içki içmek için sana eşlik edebilirim. Hadi ama, en azından sen bir yeğensin! Şampanya aldık ve köyde yürüyüşe çıktık. Bisetteye gittik, bir şeyler içtik... ve konuştuk. Saat gecenin 3’üydü ve hava yavaş yavaş aydınlanmaya başlamıştı. Lanet olsun, işemek istiyorum. Ben gidiyorum, o ah, birdenbire köpekler ya da yılanlar beliriyor, korkarım. Tam buraya işiyorum... O bir korkak... senin önünde. ? Ah, orada ne görmedim. ?? Herkesin durumu aynı... O kadar yetişkin ki, çok şey görmüş. ??? Ben, hayır) ama öyle düşünüyorum. O, hahaha.. O, ama evdeyken işeyebildin mi?) Ben, evet) O, senin hiçbir kompleksin yok. yerinde istiyorum. O, ben bile bilmiyorum. Ya ona dokunmak istersem?)) Ben, sen kocanın evlendiğini görmedin. Siktir et onu. . Sonra külotunu çıkardı ve işemek için oturdu. Ben de yarı dik olanlarımı çıkardım ve işemeye başladım.. 10 saniyelik bir sessizlikten sonra. Odada arkanı dön diyor, yan durdum ve işemesine bakmadım. Biraz emin olamayarak arkama döndüm. Ve işte burada, seni ufaklık. Demek istediğim o bir dev. Ayağa kalktı ve traş edilmiş dudaklarını gördüm, külotunu giydi ve eteğini düzeltti. O sırada penisimi pantolonumun içine soktum. Ama aynı zamanda onu görmek beni sertleştiriyordu. O, gerçekten sikişmek istiyorum. Ve sen hâlâ beni cihazınla baştan çıkarıyorsun. Yoksa yeğenime bakıp onu yıpratmayacağım. Peki ya seni seviyorsam!? Neden yaşlı bir kadına ihtiyacın var? Yanına gittim ve onu dudaklarından öpmeye başladım. Bana sarıldı. Sonra beni itti ve senin... teyzene tecavüz etmek istediğini söyledi. Başıma ne geldi bilmiyorum. Aldım ve pantolonumu çıkardım... Mekik süngü gibi duruyordu, 17cm. Senin sadece bir tanrıça olduğunu söylüyorum, seni gerçekten istiyorum. Saat sabahın 4’üydü. Penisime bakıyor. Ve dedi ki, kahretsin, şimdi kendi yeğenimi sikeceğim, bu sözlerle geldi, beni penisimden tuttu, beni sarstı ve dedi ki, iyi düşünmüşsün. Hemen onu dudaklarından öpmeye başladım, eteğinin altına ve külotunun içine tırmandım, o kadar ıslaktı ki iki parmağı yeni girdi, inledi... Dizlerimin üzerine oturup eteğini kaldırdım ve amını yalamaya başladım. .. o kadar çok inledi ki... kafama bastırdı.. ve sonra şimdi içime gel dedi.. Arkasını döndü ve tekme attı. .. Kıçını yalamaya başladım.. kedi.... İnliyor ve çabuk gel diyor, sabunlu.. Hızla ayağa kalktım ve penisimi soktum.. çok ıslaktı.. ve sıkıydı.. inlemeye başladı çok ve sikin üzerinde hareket edin.. .. Onu kalçalarından tuttum ve dövmeye başladım.. ve 3-5 dakika sonra öyle boşalmaya başladım. Dışarı çıkmak istedim ama o, sevgilim, durmadan boşalmama izin ver dedi. Ve ben direkt onunla bütünleştim, birkaç dakika içinde o da.. o kadar titriyordu ki.. zaten ağlıyordu.. zevkten. Sik düşmedi, onu becerdim. Çok tatlı, dur... Sperminin öyle aktığını gördüm... Boşalmadı mı? Yalan söyledim hayır.. Oturdu emmeye başladı.. o kadar güzeldi ki ikinci kez direkt ağzına girdim.. Sonra taktık ve düzene girdik. Her şeyin harika olduğunu söylüyor. Ama anlıyorsunuz ki bu ilk ve son seferdi!!! Evet. Aferin, hadi eve gidelim. Askerden döndüğümde teyzemin bir bebeği vardı! Hikaye gerçekten yaşandı. İlişkimiz iyi. Bu bir daha asla gerçekleşmedi. Yine de tekrar etmekten çekinmiyorum!
Trollefag
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Trollefag »

İşte bir pyTRIDobole! Tüm ayak sargılarında aynı şey.
ensest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by ensest »

Ensest normal bir seks şeklidir
ensest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by ensest »

Annemi siktim ve daha iyi bir am olmadığını söyleyeceğim. Ben ensestten yanayım
Автор темы
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

incest: 20 Jun 2020, 20:17 Annemi siktim ve daha iyi bir am olmadığını söyleyeceğim. Ben ensestten yanayım
incest: 20 Jun 2020, 20:17 Annemi siktim ve daha iyi bir am olmadığını söyleyeceğim. Ben ensesti savunuyorum
...Ensest ilişkim vardı ama enseste karşıyım. Ensest ilişki içinde olanlar, diğer partnerlerle ilgilenmemeye başlarlar. Seninkinin daha iyi olduğu an gelir. İşte bu kadar, kişi "ortadan kayboluyor." Kendi ailesiyle sekse sürükleniyor ve kural olarak sonunda bir ailesi olmuyor ve hiçbir zaman da olmayacak....
...Eh, kelimenin tam anlamıyla anneleriyle birlikte olanlar ve mecazi olarak annenin çocukları olmak.. ...
Yuri.ivanov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 5 years

Unread post by Yuri.ivanov »

Üzgünüm, aynı fikirde değilim. Belki kadınlarda durum böyledir ama kızımla benim böyle bir şeyimiz yok. Onunla ve karımla seks farklı şeyler ve her biri kendine göre iyi. Bir kişiye alışmak yok, o da benim de hoşuma gidiyor, yaş farkı 21.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

yuriy.ivanov: 23 Jun 2020, 12:49 Üzgünüm, buna katılmıyorum. Belki kadınlarda durum böyledir ama kızımla benim böyle bir şeyimiz yok. Onunla ve karımla seks farklı şeyler ve her biri kendine göre iyi. Bir kişiye alışmak yok, hem o hem de ben bundan hoşlanıyoruz, yaş farkı 21.
Peki bu ne kadar sürüyor? Sorun değil?
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Alinka »

Konu elbette çok keskin ve net değil... :voprosy: Kocam, küçük kardeşim 12 yaşında, aileyle bir araya geldiğimizde bu erkek fatmanın bana nasıl yan yan baktığını fark ediyorum. akşamları, yumuşak köşemizde, televizyonun karşısında, o hep yanıma, kocamın karşı tarafına oturuyor, ben kolumla ona sarılıyorum, o da küçük kafasının küçük erkeksisi, daha da yakınlaşmaya çalışıyor. göğsüme. Ya da serin akşamlar geç saatlerde bahçede oturduğumuzda bir battaniye getirecek ve hemen dizlerinin üstüne oturup battaniyenin altına girip bana sarılacak. Çekmecemde çamaşırların benim katladığım şekilde durmadığını birçok kez fark ettim :wink:
Автор темы
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Alinka: 27 Jun 2020, 23:17 Konu tabi ki çok keskin ve net değil... :voprosy: Kocam, küçük kardeşim 12 yaşında, bu erkek fatmayla bir araya geldiğimizde bana nasıl yan gözle baktığını fark ediyorum. ailemle akşamları, yumuşak köşemizde, telekomun önünde, hep yanımda kocamın karşı tarafında oturuyor, ben ona kolumla sarılıyorum ve o, onun küçük erkek çocuğu göğsüme daha yakın oturmaya çalışıyor. Ya da serin akşamlar geç saatlerde bahçede oturduğumuzda bir battaniye getirecek ve hemen dizlerinin üstüne oturup battaniyenin altına girip bana sarılacak. Birçok kez şifonyerimde çamaşırların benim katladığım şekilde düzenlenmediğini fark ettim :wink:
Evet... ...Açıkçası bir erkek gibi.... :roll:
mazeretler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by mazeretler »

Utangaç Bebek: 15 Feb 2020, 03:24 aksi takdirde kişi tam bir cinsel yaşam için uygun olmaz
Neden?

Çocukken benim de vaftiz babamla (amcam) bir deneyimim oldu. Birkaç yıl boyunca onu ziyaret ettiğimde beni baştan çıkardı ve düzenli olarak sikti. Tabii benim için de güzeldi (bana mastürbasyon yapmayı öğretti ve beni yaladı). Sık sık farklı hediyeler verirdi. Onu kıçından becerdiğimde gerçekten acıdığını söyleyemem (belki sadece ilk başta). O zaman analdan gelebilirim. Artık biseksüelim. Erkeklere karşı pasif. Ancak kadınlar yalnızca yaşlı insanlardan etkilenir (ama neden ayrı bir konudur). Sekste genel olarak her şey yolundadır. Amcamla okuldan sonra çok az iletişim kurmaya başladık; o artık yaşlı. Ona gücenmiyorum ama sanırım tüm bunlar benim cinselliğimi ve yaşlı insanlara yönelik tercihlerimi etkiledi. Ama tabii ki ailemle bir ilişki hayal edemiyorum. Bunun her şeyi olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorum.
Anne
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anne »

15 yaşındaki çocuğum 2 yıldır ortalıkta mı?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

İlk başta sarhoştum ama sonra düzenli olarak başladı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bütün bunlar hoşuna gitti mi? Peki sorun ne?
Lisa
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Lisa »

34 yaşındayım, küçüğüm 12 yaşında, onu banyoda kendim yıkayıp külotsuz yatağa gönderiyorum, ona sadece sabahları iç çamaşırı veriyorum, çocukluğundan beri bunu ona öğrettim ve aynısını kendim de yaptım, o yüzden yatmadan önce ben duştayken yanıma koşuyor, ben de iç çamaşırsız geliyorum, tek çarşafın altında yatıyoruz. Nasıl geleceğimi ve onu kesinlikle memnun edeceğimi zaten biliyor. 10 yaşından itibaren ne ve nasıl soruları ortaya çıkmaya başladı ve ardından sıra pratik derslere geldi. Ona verdim ama oraya boşalamaz. Çoğunlukla onu ağzımla okşuyorum. Bu onunla bizim sırrımız. Ona tüm annelerin erkek çocuklarına bunu yaptığını ama bunun hakkında yüksek sesle konuşmanın alışılmış bir şey olmadığını söyledim. Annem yanımıza geliyor ve onu benimle bir iki saat aynı yatakta yattığı için yargılamıyor, onu hâlâ küçük görüyor ama tüm detayları bilmiyor. Ben giderken o da yıkadı. Bana hiçbir şey söylemedi, ama yıkarken, her zamanki gibi zaten dik olan penisinin üzerinde oyalanmasına ve iyice bir yıkama kisvesi altında onu neredeyse tamamen çekmesine biraz şaşırdım. uzakta olduğum günler. Bu böyle oluyor.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ve sevgili büyükannem neredeyse her akşam yatmadan önce mastürbasyon yapardı; annem geceleri çalışıyordu. Sırtımı ve karnımı kaşıyarak mastürbasyon yapmaya başladı, ne kadar kalkmam gerekiyor, karnımın alt kısmına uzandı ve kafa çoktan külotumdan dışarı bakıyordu. Ve kadın, ah, yine gergin, ama ne yapabilirsin, oğlanların uzun süre ayakta kalmasına izin veremezsin, bu sağlığın için kötü, iki dakika sonra gerginliği gidermeli ve onu okşamaya başlamalısın. Ben geldim. Ve bir gün birinin bana bir şey söylediği gerçeğiyle uyandım... 11-12 yaşlarındayım ve sonra sanki zaten uyuyormuşum gibi beklemeye başladım ve beklemek zorunda kalmadım uzun, büyükannem battaniyeyi tamir etme kisvesi altında içeri girdi ve sırtımı veya göğsümü, karnımı kaşımaya başladı ve uyuduğumu fark ettiğimde elimle çoktan külotumun yanından amımı çıkardım ve sonra ağzımla... Bu sanırım bir buçuk yıl kadar sürdü, ta ki üvey babamın yanına taşınana kadar ve hayatım bitmedi...
mazeretler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by mazeretler »

Lisa, bir yandan şunu söyleyebiliriz: küçük olan şanslıydı - cinsel ihtiyaçları karşılandı ve yatak konusunda çok şey öğrenecek, anladığım kadarıyla bu da size zevk veriyor. Peki bundan sonra ne olacağını düşünüyorsunuz? Yaklaşık 2 yıl içinde penisi çoktan gelişmiş olacak ve sperm çoktan döllenebilecek hale gelecektir. Devam edecek misin? Başka kimseye ihtiyaç duymayacak kadar (duyduğum vakalarda olduğu gibi) böyle bir takıntı mı doğacak? Aile hayatını etkileyecek mi (müdahale edecek mi)? Bu konu ne kadar çekici olsa da kişisel olarak benim için de korkutucu. Onun yerinde olsaydım ne hissederdim bilmiyorum. Bunu elbette zaman gösterecek. Asıl mesele bunu kimsenin öğrenmemesi.

1 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Misafir, Büyükannenizle ayrıldıktan sonra normal bir şekilde iletişim kurmaya devam ediyor musunuz?
Roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Roman »

Bir arkadaşım (yakın) bana Shafe yönetimi altında kocasının onu uzun süre nasıl ikna etmeye çalıştığını anlattı. Oğullarına dokunmasından etkilenmişti ve kendisi 3-4 yaşındaydı. Genel olarak, biraz eğlendikten sonra, onu sırtüstü yatırıp amını emdiğini ve o anda onu arkadan yakaladığını kabul etti. Ve birkaç kez kocanın kendisi küçük kediyi ağzına aldı, ama ışıklar kapalıydı. Ama bu çok uzun sürmedi ama sanırım benim sözlerimden sonra yapamayacağımı söyledi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”