Spermin tadı nasıldır?
-
Автор темыSEN
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Spermin tadı nasıldır?
Kızlar spermin tadı nasıl? tükürür müsün yoksa yutar mısın?
- These users thanked the author SEN for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 7 months
Re: Spermin tadı nasıl?
Değişir, çoğu zaman salyayla karıştırılmış tuzlu süzme peynir gibi görünür, söylemesi zordur, bazen ilacın tadı gelir, bazen de acıdır.
- These users thanked the author ben. kartallar for the post:
- ScromnayaLady
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 3 years 1 month
Kabul etmek. Tadı hem farklı erkekler için hem de aynı adam için her zaman farklıdır.
Bu aynı zamanda ruh halime de bağlı. Eğer kendim bir erkek istersem, onunla seks yapmak isterim, o zaman spermin tadı lezzetli olur
Ve onu sadece benden hızla uzaklaşıp gitmesi için emdiğinde yalnız ben olursam tadı kesinlikle "sümüklü bir şey" gibi olur

Bu aynı zamanda ruh halime de bağlı. Eğer kendim bir erkek istersem, onunla seks yapmak isterim, o zaman spermin tadı lezzetli olur

Ve onu sadece benden hızla uzaklaşıp gitmesi için emdiğinde yalnız ben olursam tadı kesinlikle "sümüklü bir şey" gibi olur

- These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 5):
- Pol66, Truwor, Mart, Ahah, PlajTavşan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
))) Spermin tadı sperme benziyor. Gözlerimi kapatsam tadını her zaman diğerlerinden ayırt edebiliyorum ve kokusundan bile sperm koktuğunu rahatlıkla anlayabiliyorum))))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 7):
- ScromnayaLady, alexey.bro, Christmas_Christmas, kvlst, Mart, Ahah, PlajTavşan
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Strecoza,
Dedikleri gibi, tam da
noktasında
Dedikleri gibi, tam da

- These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 2):
- Venüs, alexey.bro
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Muz yeseniz veya bira içseniz bile, muayene bunu hemen belirleyecektir!))
:dumayu:
İşte .bilgili bir kişiyi saçmalıkla kandıramazsınız!
Muz yeseniz veya bira içseniz bile, muayene bunu hemen belirleyecektir!))

:dumayu:
- These users thanked the author Tapkin for the post:
- alexey.bro
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
bu sadece sperm için mi geçerli?ScromnayaLady: ↑29 Nov 2023, 21:24 Bu aynı zamanda ruh halime de bağlı. Ben de bir erkeği istersem, onunla seks yapmak istersem spermin tadı lezzetli olur
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
O halde neden onu alayım ki’ havanda mısın Hayır? Hala sözün var))ScromnayaLady: ↑29 Nov 2023, 21:24 Kabul ediyorum. Tadı hem farklı erkekler için hem de aynı adam için her zaman farklıdır.![]()
Bu aynı zamanda ruh halime de bağlı. Eğer kendim bir erkek istersem, onunla seks yapmak isterim, o zaman spermin tadı lezzetli olur![]()
Ve onu sadece benden hızla uzaklaşıp gitmesi için emdiğinde yalnız ben varsam tadı kesinlikle "sümüklü bir şey" gibi olur![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
Şimdi. , prensipte kocamla hiçbir sorun yok... Tadını beğeniyorum ve yutuyorum... her zaman zevkle olmasa da gayet iyi.. ama yutuyorum...
Evlenmeden önce... sorunlar ortaya çıkabilir... kahretsin... "organın" kendisinin "kokusu" yüzünden... Onu yıkamadım, adam bir pislik(((... bunu anlamadığına göre anlıyorum) gül gibi kokmuyorsa Bart’ı ağzına sokmamalı... ama hiçbir şeyin bana bağlı olmadığı anlar vardır... ve gözleme kasıklarımda menekşe gibi kokar ya da... başka bir şey gibi kokar ... ama yine de berbat olmalısın...
bunun gibi bir şey...
Bence, eğer bir kız onu zaten ağzına aldıysa... o zaman neden tüküreyim ki? şimdi))) Her zaman sperm yutuyorum, ne olursa olsun Tadını beğenip beğenmediğim))) Sadece.... kahretsin... detaylar ve detaylar için üzgünüm... benim için asıl mesele spermi yutmak hemen... çünkü bir süre ağzımda tutarsam, o zaman kahretsin.. karakteristik tadını ve kokusunu gerçekten "duyuyorum" ve benim için şimdiden rahatsız edici olabilir..
Şimdi. , prensipte kocamla hiçbir sorun yok... Tadını beğeniyorum ve yutuyorum... her zaman zevkle olmasa da gayet iyi.. ama yutuyorum...
Evlenmeden önce... sorunlar ortaya çıkabilir... kahretsin... "organın" kendisinin "kokusu" yüzünden... Onu yıkamadım, adam bir pislik(((... bunu anlamadığına göre anlıyorum) gül gibi kokmuyorsa Bart’ı ağzına sokmamalı... ama hiçbir şeyin bana bağlı olmadığı anlar vardır... ve gözleme kasıklarımda menekşe gibi kokar ya da... başka bir şey gibi kokar ... ama yine de berbat olmalısın...
bunun gibi bir şey...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
- alexey.bro, ScromnayaLady, Mart, Ahah, Shlyhoeb, PlajTavşan
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 6 months
Natali_Natali,
İyi açıklama) Kendini yıkamadığı için bence bu çılgınlık, bir erkek bir kıza her zaman temiz ve yıkanmış olarak gelmeli, tıpkı bir kız gibi, bu seksi daha iyi hale getirir ve tiksinti olmaz. Ve yuttuğun şeye gelince, kökün çok şanslı, sen akıllısın
İyi açıklama) Kendini yıkamadığı için bence bu çılgınlık, bir erkek bir kıza her zaman temiz ve yıkanmış olarak gelmeli, tıpkı bir kız gibi, bu seksi daha iyi hale getirir ve tiksinti olmaz. Ve yuttuğun şeye gelince, kökün çok şanslı, sen akıllısın
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, kvlst, ScromnayaLady
-
- Orgazm!
Natali_Natali, zavallı dostum (peki, bu iyi bir şey) en azından alıştım ama bir dahaki sefere nefes spreyi kullanın, üzerine püskürtün, daha iyi kokabilir ve yapmadan önce biraz sakız çiğneyin
- These users thanked the author Denach for the post (total 3):
- alexey.bro, Christmas_Christmas, ScromnayaLady
-
- Orgazm!
Benimki mesela tam tersi yutmak istemiyor, denedik, rahat olmadığını söylüyor ama pek de öyle değil canımı sıkıyorsun, neden sevdiğim birini zorluyorsun, büyük bir zevkle göğsüme veya karnıma boşalmamNatali_Natali: ↑30 Nov 2023, 00:54 Artık prensipte kocamla hiçbir sorun yok... Onun tadı hoşuma gidiyor ve yutuyorum... kahretsin, her zaman zevkle olmasa da.. ama yutuyorum...
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca testislerin birini silip kuruttuğunu da eklemeyi unuttum, böylece daha sonra endişelenmenize gerek kalmaz. beni emmeye zorluyorlar))) Şaka yapıyorum...
Şaka yapıyorsun, evet... gerçi.. o zaman yanında ıslak mendil de taşıyabilirsin... ya da daha iyisi, mendil ve havlu... her şeyi peçeteyle sildim... bir bezle kuruladım havluyla kuruladı ve kuruladı... kasık bölgesine biraz dezenfektan sıktı... ve başlayabilirsiniz)))
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca testislerin birini silip kuruttuğunu da eklemeyi unuttum, böylece daha sonra endişelenmenize gerek kalmaz. beni emmeye zorluyorlar))) Şaka yapıyorum...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
- alexey.bro, ScromnayaLady, Tapkin, Mart, Ahah
-
- Orgazm!
Natali_Natali, görüyorsun, aptal olma, belki konuşun ve yutkunmaya ara vermek istediğinizi kabul edin! Ama senin şakaların benim en iyilerim
- These users thanked the author Denach for the post:
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
İhtiyacınız var ağzınızdan nefes alıyorsunuz ve koku yok. Burnunuzda mandal varsa bu genellikle ideal bir seçenektir ancak sadece ağzınızdan nefes alsanız bile herhangi bir koku hissetmezsiniz.Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:07Şaka yapıyorsun, evet... ama .. o zaman yanında ıslak mendil de taşıyabilirsin.. ya da daha iyisi, mendil ve havlu... her şeyi peçeteyle sildim.. lekeli havluyla sildi ve kuruladı.. kasık bölgesine biraz dezenfektan sıktı... ve başlayabilirsiniz)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
- alexey.bro, Christmas_Christmas, ScromnayaLady, Mart, Ahah
-
- Orgazm!
Ve penisin genişse ağzından nasıl nefes alabiliyorsun?) Orada her şey meşgul)
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- Denach, ScromnayaLady
-
- Nirvana’dayım
Ve bunun hakkında, sadece bir kıza boşalmak... pek çok erkek bundan daha çok hoşlanıyor. .. yüze boşalmak... dudaklar.. göğüsler... hatta saçın üzerine... tekrar.. ve izin ver... eğer evdeysen ve tuvalete gidebiliyorsan ve kendini toparla. .. ve eğer kahrolası bir "bu" olsaydı... diyelim ki şehirde... ve benim hala toplu taşımayla eve dönmem gerekiyor)))
Benim için yutmakta sorun yok hayır.... gerçi mesela bir arkadaşım... asla yutmadığını söylüyor. .. ama kim bilir... belki sadece yutmakla kalmıyor, aynı zamanda daha fazlasını da istiyor)))aleksey.bro: ↑30 Nov 2023, 01:06Benimki mesela tam tersine yutmak istemiyor, denedik, hissetmediğini söylüyor rahat ama bu beni pek rahatsız etmiyor, neden sevdiğimi zorluyorum, büyük zevkle veya mideyle göğsüme boşalmamNatali_Natali: ↑30 Nov 2023, 00:54 Artık prensipte kocamla hiçbir sorun yok... Onun zevkini seviyorum ve yutuyorum... kahretsin, her zaman zevkle olmasa da.. ama Yutuyorum...![]()
Ve bunun hakkında, sadece bir kıza boşalmak... pek çok erkek bundan daha çok hoşlanıyor. .. yüze boşalmak... dudaklar.. göğüsler... hatta saçın üzerine... tekrar.. ve izin ver... eğer evdeysen ve tuvalete gidebiliyorsan ve kendini toparla. .. ve eğer kahrolası bir "bu" olsaydı... diyelim ki şehirde... ve benim hala toplu taşımayla eve dönmem gerekiyor)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- ScromnayaLady, Ahah
-
- Orgazm!
aleksey.bro, tamamen katılıyorum, sadece katılmıyorum bunu anlamıyorum bana deneyeceğimi söyleme
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
Hiç bu kadar kalın üyelerle tanışmamıştım. nefes almak imkansız ve onlarla tanışabileceğimi hiç sanmıyorum. Bu bence milyonda bir.aleksey.bro: ↑30 Nov 2023, 01:12Ve penisin genişse ağzından nasıl nefes alabiliyorsun?) Orada her şey meşgul )
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- ScromnayaLady, Mart
-
- Orgazm!
sen iyiyim
o zaman elbette evet) öyle değildi’ çok uygun değil))) Böyle bir durumda yutkunmak daha iyidir))) harika bir mizah anlayışınız varNatali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:13 bunu şehirde söyleyelim... ve yine de eve toplu taşımayla dönmem gerekiyor)))
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
Natali_Natali, muhtemelen bunu yalnızca üzerinde beğeniyorsun karnınız ya da başka bir şey Göğsünüzü kirletiyor musunuz?
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
Kahretsin... Pekala, Dragonfly... yani ağzım meşgul... ve sadece bir tane var... ne yazık ki.. ya da neyse ki... Ya emebiliyorum ya da nefes alabiliyorum...
Ve mandal hakkında.. . kız. emdiğinde... nefes almak pek de rahat olmuyor
2 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin... Pekala, Dragonfly... yani ağzım meşgul... ve sadece bir tane var... ne yazık ki.. ya da neyse ki... Ya emebiliyorum ya da nefes alabiliyorum...
Ve mandal hakkında.. . kız. emdiğinde... nefes almak pek de rahat olmuyor
2 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin... nasılsın, nasılsın? küçüksün... eğer zaten bir erkeğin ağzına götürdüysem nereye boşalacağımı soran kim olacak)))) o nereye boşalmak istiyorsa oraya ve boşalmak)))) gerçi birçok insan karnına boşalmayı seviyor.. .ve göğüslerinde..
- alexey.bro, ScromnayaLady
-
- Nirvana’dayım
Sadece burnunuzdan nefes almaya alışkınsınız. Ağzınızla deneyin, karmaşık bir şey yok. Artık her şey göründüğünden daha kolay. Ancak peçeteler sizi keskin kokudan kurtaramayacaktır. Sadece duşa git. Bu nedenle, peçetelerin, onu sildiğinizi ve daha iyi olduğunu, ancak aslında hiçbir şeyin değişmediğini düşünerek kendinize güven verme olasılığı daha yüksektir.Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:18 Strecoza,
Lanet olsun... yani Dragonfly... yani ağzım meşgul... ve sadece bir tane var... ne yazık ki.. ya da neyse ki... ya emebiliyorum ya da nefes alabiliyorum...
Ve yaklaşık mandallar... Deneyiminizi dikkate alacağım... ve şimdi yanımda tam bir set taşıyacağım... dezenfektan, ıslak mendil, havlu.. ve mandal))) Şaka yapıyorum.. Ama cidden.. yani bazı erkekler bir kızın burnunu tutar. emdiğinde... aslında nefes almak pek rahat olmuyor
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
aleksey.bro,
teşekkür ederim iltifat için)))
Sakso aldım...
beni kahveye veya daha sert bir şeye davet ettiğinizde bunu bana hatırlatmayı unutmayın)))
teşekkür ederim iltifat için)))
Sakso aldım...
beni kahveye veya daha sert bir şeye davet ettiğinizde bunu bana hatırlatmayı unutmayın)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- alexey.bro
-
- Orgazm!
Natali_Natali, karşılıklı rızanız nasıl oluyor! Yutma konusunda ona biraz izin vermeye karar verdin!
-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
Deneyeceğim .. . ama emerken gerçekten ağzımdan nefes almaya çalışmıyorum...
Ordan gelen kokuya gelince... Prensip olarak pek dikkat etmiyorum... bazen hatta bir erkeğin "doğal" kokusunu ve tadını hissetmek isterim... makul sınırlar içinde elbette... aksi takdirde bir adam kot pantolonunu ve şortunu dizlerine kadar çeker... ve hiçbir koku olmaz. , ama bir KOKU... İçeride karıncaları veya sinekleri zehirleyebilirsiniz... başımı kasıklarına doğru çekiyor) ))
50 saniye sonra gönderildi:
Deneyeceğim .. . ama emerken gerçekten ağzımdan nefes almaya çalışmıyorum...
Ordan gelen kokuya gelince... Prensip olarak pek dikkat etmiyorum... bazen hatta bir erkeğin "doğal" kokusunu ve tadını hissetmek isterim... makul sınırlar içinde elbette... aksi takdirde bir adam kot pantolonunu ve şortunu dizlerine kadar çeker... ve hiçbir koku olmaz. , ama bir KOKU... İçeride karıncaları veya sinekleri zehirleyebilirsiniz... başımı kasıklarına doğru çekiyor) ))
50 saniye sonra gönderildi:
Kocanızla mı? Evet, kocam ve ben aynı fikirdeyiz... Kocam hakkında biraz yazmadım)))Natali_Natali, nasıl karşılıklı rızanız var! Yutma konusunda ona biraz izin vermeye karar verdin!
- ScromnayaLady
-
- Orgazm!

eğer bana gerçek hayatta basit bir iltifat karşılığında mutlu olacağımı söyleselerdi))) moralimi çok iyi yükselttin, akıllısın
Sen en iyisisinNatali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:22 iltifatın için teşekkür ederim)))
Sakso alıyorum...
beni kahveye veya daha sert bir şeye davet ettiğinde bunu bana hatırlatmayı unutma)))
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
O halde durun millet.. yazışmaların artık genel kullanım amaçlı olmadığını düşünmüyor musunuz? />
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
aleksey.bro,
iltifatın için tekrar teşekkürler
aleksey.bro,
iltifatın için tekrar teşekkürler
- alexey.bro
-
- Orgazm!
Natali_Natali, muhtemelen orada çok fazla içtin
Şarap veya şampanya mı yudumladınız?
Şarap veya şampanya mı yudumladınız?
Last edited by Denach on 30 Nov 2023, 01:30, edited 1 time in total.
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Onu duşa gönderin. Neden sana bu kadar kötü kokuyor?Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:27 ve koku değil, KOKU var.. içeride karıncaları veya sinekleri zehirleyebilirsiniz
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, alexey.bro, ScromnayaLady
-
- Orgazm!
2 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
İş yerinde bir meslektaşımla deneyimim oldu; penis normalse koktuğunu, bana oral seks yapmış gibi olduğunu söyledi. sünnetli biri, çok daha hoş olduğunu ve böyle bir kokunun olmadığını söylüyorNatali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:27ir adam kot pantolonunu ve şortunu dizlerine kadar çekiyor.. ve koku yok ama KOKU var.. karıncaları zehirleyebilir veya içeride uçabilirsin.. başımı kasıklarına doğru çekiyor))) n
2 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Şu ana kadar her şeyin sınırlar dahilinde olduğunu düşünüyorum) aşırıya kaçmıyoruz) çok kaba bir şey söylemiyoruzNatali_Natali : ↑30 Nov 2023, 01:29 O halde durdurun insanları.. Yazışmaların artık genel kullanım amaçlı olmadığını düşünmüyor musunuz.. ya da buraya kadar her şey çerçeve içinde.. kendime de izin verseydim çok, o zaman bana bir ipucu ver ve kahretsin... Duracağım)))
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Şaka .. Lanet olsun... şimdi çok güzel, kız arkadaşlarımla sevişmek gibi, şimdi oturuyorum ve birbirimizle dalga geçiyoruz.
Her şey bu kadar basit olsaydı... toplantı tarafsız bölgede yapılabilirdi... ne benimle ne de benimle Onu ...parkta, kahretsin...ya da girişte...hakimin yanında...ta ki köye koşana kadar...haykırıp geri dönene kadar...bunu koymak için zamanım olacak başkasının ağzından)))Strecoza: ↑30 Nov 2023, 01:30Onu şuraya gönder: duş. Ona neden bu kadar kokuşmuş bir şekilde ihtiyacınız var?Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:27 ve koku değil, KOKU var... İçeride karıncaları veya sinekleri zehirleyebilirsiniz
Şaka .. Lanet olsun... şimdi çok güzel, kız arkadaşlarımla sevişmek gibi, şimdi oturuyorum ve birbirimizle dalga geçiyoruz.
- Venüs, ScromnayaLady
-
- Nirvana’dayım
Eğer bir erkek sağlıklı ve iyiyse hijyen durumunda, bir gece önce yıkanmış olsa bile hoş olmayan bir koku olmayacaktır.aleksey.bro: ↑30 Nov 2023, 01:32İş yerinde bir meslektaşımla deneyimim oldu, bana penis normalse kendi gibi koktuğunu söyledi bana oral seks yaptı, sünnetliyim, çok daha hoş diyor ve böyle bir koku yokNatali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:27 Bir adam kot pantolonunu ve şortunu dizlerine kadar çekiyor.. ve koku değil, KOKU var.. odadaki karıncaları veya sinekleri lanetleyebilirsiniz.. o başımı kasıklarına doğru çekiyorum)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- alexey.bro, Christmas_Christmas, ScromnayaLady, PlajTavşan
-
- Nirvana’dayım
aleksey.bro,
sakinleşti ) )) Madem her şey çerçeve dahilinde.. o zaman devam edebiliriz..
ve henüz “sünnetli” bir üyeyle tanışmadım... Henüz kıyaslayamam... ama eğer yap mutlaka yazacağım.. arkadaşın doğruyu söylüyor ya da seni kandırıyor
sakinleşti ) )) Madem her şey çerçeve dahilinde.. o zaman devam edebiliriz..
ve henüz “sünnetli” bir üyeyle tanışmadım... Henüz kıyaslayamam... ama eğer yap mutlaka yazacağım.. arkadaşın doğruyu söylüyor ya da seni kandırıyor
- alexey.bro
-
- Orgazm!
Natali_Natali, hatta belki tanıtımını bile yapabilirsiniz) ) Mekanı hazırlamak için ihtiyacı olan tek şey bu değil))
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
Biliyorsun ben içmedim... kocam şu anda odada değil ve o dönmeden önce yazmak için acelem var ve. .. kısacası, veda etmeden gideceğim
- alexey.bro
-
- Orgazm!
Tabii ki asıl önemli olan bunu yapmamak foruma gitmeyi ve rapor vermeyi unutmayın))) Her zaman burada olacağım ve bekleyeceğim)) )))Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 01:38 sakinleşti)))) her şey çerçeve içinde olduğuna göre.. o zaman devam edebiliriz..
ve henüz “sünnetli” bir üyeyle tanışmadım... Henüz kıyaslayamam. .. ama söylersem mutlaka yazarım.. arkadaşın doğruyu söylüyor ya da seni kandırıyor
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Ama ben aynı değilim.. Dürüstüm))
n 1 dakika sonra gönderilir 24 saniye:
Ben onu meşgul edeceğim, işte o zaman parayı al.. ve onu duşa kendim göndereceğim))
Ama ben aynı değilim.. Dürüstüm))
n 1 dakika sonra gönderilir 24 saniye:
Katılıyorum... sakın kimseye söyleme, tamam . ..özellikle kocamaaleksey.bro: ↑30 Nov 2023, 01:41Kesinlikle asıl önemli olan gitmeyi unutmamak foruma ve rapora)))) Her zaman burada olacağım ve bekleyeceğim))))sakinleşti))) her şey çerçeve içinde olduğuna göre.. o zaman devam edebiliriz..
ve "sünnet" ile henüz bir üyeyle tanışmadım... Henüz kıyaslayamam... ama eğer yap, mutlaka yazacağım... arkadaşın doğruyu mu söylüyor yoksa seni kandırıyor mu
- alexey.bro
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post