Teslim olmak mı yoksa savaşmak mı?
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Teslim olmak mı yoksa savaşmak mı?
Erkekler, sevgilinizden ayrıldıktan sonra başka bir erkeğin ona doğru ilerlemeye başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururunuza ve incinmiş gururunuza tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısınız?
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Asgard
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Teslim olmak mı, savaşmak mı?
Peki eğer o eski sevgiliyse, ne fark eder ki ne ve ne kiminle.. .)) yeni hayat, yeni ilişki)ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:19 Erkekler, sevgilinizden kaçtıktan sonra başka bir adamın ona ulaşmaya başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururuna ve yaralı gururuna tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısın?
- These users thanked the author Kunimen for the post (total 4):
- Andrey57115, Pol66, Lexa55, VoVa09
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
ya aşk olsaydı?)Cuniman: ↑28 Nov 2023, 17:21Peki eğer o eski sevgiliyse, ne fark eder ki ne ve ne kiminle.. .)) yeni hayat, yeni ilişki)Erkekler, sevgilinizden kaçtıktan sonra başka bir adamın çok geçmeden ona ulaşmaya başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururuna ve yaralı gururuna tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısın?![]()
-
- Sürtünmeler
o zaman ayırmaya gerek yok))ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:22ve eğer aşksa?)Peki eğer o eski sevgiliyse, ne fark eder ki ne ve ne kiminle.. .)) yeni hayat, yeni ilişki)ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:19 Erkekler, sevgilinizden kaçtıktan sonra, çok geçmeden başka bir adamın ona ulaşmaya başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururuna ve yaralı gururuna tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısın?![]()
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
koşullar farklıdır) biri heyecanlandı, sonra pişman oldu, ama gururu onu engelliyor örneğin ileriye doğru bir adım atmak
-
- Sürtünmeler
Ya da her iki taraftaki çiftin ilişkisini %100 bilmeniz gerekir...)
her şey çok kişisel!! Net bir tavsiyede bulunmak için benzer iki durum olamaz!)ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:24şartlar farklıdır) birisi heyecanlandı ve sonra pişman oldu, ancak gurur onun bir adım ileri gitmesini engelliyor, örneğino zaman ayırmaya gerek yok))
Ya da her iki taraftaki çiftin ilişkisini %100 bilmeniz gerekir...)
- These users thanked the author Kunimen for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 7 months
boşanma kararı ve boşanmanın kendisi yaklaşıyor ve bir günde gerçekleşmeyecek. Bu nedenle heyecanlanmak uygun değildir.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
peki diyelim ki, sizi ona geri götürmeniz için hangi argümanlar geçerli olur?
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
ilki ağır gelirse, ve ikincisi pek önemli değil, ikinci bir şans verirdim
duygularımın ne kadar dinmediğine ve bana ne kadar acı verdiğine bağlı
ilki ağır gelirse, ve ikincisi pek önemli değil, ikinci bir şans verirdim
-
- Nirvana’dayım
Duyguların soğumaması için çeşitliliğe ihtiyacınız var ve günlük yaşamı ortadan kaldırmalısınız. Er ya da geç her şey geçer, geriye alışkanlık, şükran ve dostluk kalır. Bazen itiraf etmeniz, anlamanız ve zamanında ayrılmanız gerekir. Tıpkı müzik gruplarında olduğu gibi, popülerliklerinin zirvesine ulaştıklarında, hiçbir şeyi bozmamak için zamanla dağılıyorlar. İlişkilerde de durum aynıdır. Bazen kırık bir bardağı tamir etmemeli, yenisini almalısınız.
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- ilovebiboys
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 4 months
Eski sevgililerimle anlaşamıyordum. Ama bulduğum her fırsatı siktim. Eski sevgilim yatakta iyiyse neden kaybolayım)
Ve tüm eski sevgililerim, yeni bir ilişki içindeyken bile benimle yatmayı isteyerek kabul ettiler. Herhangi bir pişmanlık hissetmedim. Tam tersine, fahişeleri çifte zevkle siktim)
Ve tüm eski sevgililerim, yeni bir ilişki içindeyken bile benimle yatmayı isteyerek kabul ettiler. Herhangi bir pişmanlık hissetmedim. Tam tersine, fahişeleri çifte zevkle siktim)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Gittiğinizde defolup gidin!ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:19 Erkekler, sevgilinizden kaçtıktan sonra başka bir adamın ona ulaşmaya başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururunuza ve yaralı gururunuza tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısınız?
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Zorba Carrie, IkaRuss
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 8 months
Eğer o giderse, gitmesi onun için daha uygun olur. Eğer ayrıldıysa bu onun olmadığı ve hiç yaşanmadığı anlamına gelir, sizin de bir tür aşk hakkında söylediğiniz gibiilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:19 Erkekler, sevgilinizden kaçtıktan sonra başka bir adamın ona ulaşmaya başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururunuza ve yaralı gururunuza tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısınız?
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
burada çok naziksiniz))
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
hayat bu bebeğim. Kintsugi yardımcı olmaz, ikinci girişim işkencedir
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
adamlar yumuşadı)) beyaz atlı şövalyeler nerede, hanımefendi için savaşmaya hazır? ))
-
- Nirvana’dayım
eğer o başka birine giderse , bu bir şeyin tatmin edici olmadığı anlamına gelir - küçük pislik, yeterli para yok. Onun için kavga etmenin ne anlamı var? Ve eğer o zaten başka birini becermek için oradaysa ve bunu biliyorsun. İade etmenin ne anlamı var, yani iade ettin ama yine de güven olmayacak. Sürekli olarak bir kez bıraktığınızı düşüneceksiniz, ikinci kez de bırakacağınızı. Kendinizi ahlaki olarak kendini kırbaçlamaya mahkum etmek, kendinizi ifade etmekten korkmak ve onu sürekli memnun etmek utanç verici. Doğası gereği bir şeyi yapmaktan korkmak, ya beğenmezse diye korkmak. Yani artık kendiniz olmayın, ona uyum sağlayın. Ve onun başkasını becerdiğini de unutma.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 19:41 adamlar yumuşadı)) hanımefendi için savaşmaya hazır beyaz atlı şövalyeler nerede?))
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
İnsanlar ayrıldığında her zaman ilk sikişmek için onlar koşarlar?)) Belki siz erkekler için de durum böyledir kabul edildi :bilinmiyor: ))Büyücü: ↑28 Nov 2023, 19:46eğer o kadınsa başka birine gittim, bu demek oluyor ki Bir şey bana uymuyor - sikim küçük, yeterli param yok. Onun için kavga etmenin ne anlamı var? Ve eğer o zaten başka birini becermek için oradaysa ve bunu biliyorsun. İade etmenin ne anlamı var, yani iade ettin ama yine de güven olmayacak. Sürekli olarak bir kez bıraktığınızı düşüneceksiniz, ikinci kez de bırakacağınızı. Kendinizi ahlaki olarak kendini kırbaçlamaya mahkum etmek, kendinizi ifade etmekten korkmak ve onu sürekli memnun etmek utanç verici. Doğası gereği bir şeyi yapmaktan korkmak, ya beğenmezse diye korkmak. Yani artık kendiniz olmayın, ona uyum sağlayın. Ve onun başkasını becerdiğini de unutmayın.adamlar yumuşadı)) beyaz atlı şövalyeler nerede, hanımefendi için savaşmaya hazır mı?))
-
- Nirvana’dayım
saf Çukçi kızı. İnsanların gittiğini ve istifa edenin zaten bir seçeneği olduğunu düşünmüyor musunuz? Belki daha iyi bir şey olduğu için istifa etmiştir? Belki bir kavga ilişkinin bitmesine ve vicdan rahatlığıyla ayrılmasının sebebidir.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 19:48İnsanlar ayrıldığında her zaman ilk sikişmek için onlar koşarlar?)) Belki siz erkekler için de durum böyledir kabul edildiEğer başka birine gittiyse, bu sana uymayan bir şey olduğu anlamına gelir - sen küçük bir pisliksin, yeterince paran yok. Onun için kavga etmenin ne anlamı var? Ve eğer o zaten başka birini becermek için oradaysa ve bunu biliyorsun. İade etmenin ne anlamı var, yani iade ettin ama yine de güven olmayacak. Sürekli olarak bir kez bıraktığınızı düşüneceksiniz, ikinci kez de bırakacağınızı. Kendinizi ahlaki olarak kendini kırbaçlamaya mahkum etmek, kendinizi ifade etmekten korkmak ve onu sürekli memnun etmek utanç verici. Doğası gereği bir şeyi yapmaktan korkmak, ya beğenmezse diye korkmak. Yani artık kendiniz olmayın, ona uyum sağlayın. Ve onun başkasını becerdiğini de unutmayın.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 19:41 adamlar yumuşadı)) beyaz atlı şövalyeler nerede, hanımefendi için savaşmaya hazır mı?))))
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
gitti/gitti ve geçmiş olsun. Not defterini açın ve sayfayı çevirin. Ve sıfırdan başlıyoruz. Aşk ya da alışkanlık geçecek ve silgi gibi yeni bir nesne önceki nesneyi silecektir. Elimi kaldırıp siktir et diyeceğim. Hmm, elbette ihtiyaç duyulan yer burası ama tek yer bu değil.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
ah, bu kadar basit mi?)) Hiç hatta içki alemine bile gitti - kimin için? :göz kırp:Büyücü: ↑28 Nov 2023, 19:57gitti/gitti, geçmiş olsun. Not defterini açın ve sayfayı çevirin. Ve sıfırdan başlıyoruz. Aşk ya da alışkanlık geçecek ve silgi gibi yeni bir nesne önceki nesneyi silecektir. Elimi kaldırıp siktir et diyeceğim. Hmm, elbette orada ihtiyaç duyulan kişi o, ama tek kişi o değil.e istisnasız herkes)
-
- Nirvana’dayım
Aşırı içki de ne öyle? Keşke Coca Cola olsaydı.
bırakın gitsin ve canı cehenneme. Chu chu kurbağa, geri gelecek, onu becerecek, tereyağlı çörek değil. Onu geri vermek veya herhangi bir şey yapmak için kendimi küçük düşürmeyeceğim. Ve kullanılmış olana ihtiyacım yok.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 20:01ah, bu kadar basit mi?)) Hiç hatta içki alemine bile gitti - kimin için?gitti/gitti, geçmiş olsun. Not defterini açın ve sayfayı çevirin. Ve sıfırdan başlıyoruz. Aşk ya da alışkanlık geçecek ve silgi gibi yeni bir nesne önceki nesneyi silecektir. Elimi kaldırıp siktir et diyeceğim. Hmm, elbette orada ihtiyaç duyulan kişi o, ama tek kişi o değil.![]()
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
clear))Büyücü: ↑28 Nov 2023, 20:04bırakın gitsin ve canı cehenneme. Chu chu kurbağa, geri gelecek, onu becerecek, tereyağlı çörek değil. Onu geri vermek veya herhangi bir şey yapmak için kendimi küçük düşürmeyeceğim. Ve kullanılmış olana ihtiyacım yok.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 20:01ah, bu kadar basit mi?)) Hiç hatta içki alemine bile gitti - kimin için?gitti/gitti ve geçmiş olsun. Not defterini açın ve sayfayı çevirin. Ve sıfırdan başlıyoruz. Aşk ya da alışkanlık geçecek ve silgi gibi yeni bir nesne önceki nesneyi silecektir. Elimi kaldırıp siktir et diyeceğim. Hmm, elbette orada ihtiyaç duyulan kişi o, ama tek kişi o değil.![]()
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
Büyükbabayı sana bırakıyorum
sen 2 cepheli bir oyuncusun
ah genç erkekleri ne kadar da seviyorlar :wink:

-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
Her şey zaten oldu. Önemli olan var olmayan bir şey için mücadele etmektir.
Kaçarsanız. Artık yapmanız gereken hiçbir şey yok.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 17:19 Erkekler, sevgilinizden kaçtıktan sonra başka bir adamın ona ulaşmaya başladığını öğrenseniz ne yapardınız? Aranızda hiçbir şeyin geri dönemeyeceğini düşündüğünüz için geri çekilip teslim mi oluyorsunuz? Yoksa gururunuza ve yaralı gururunuza tükürüp ne olursa olsun savaşacak mısınız?
Her şey zaten oldu. Önemli olan var olmayan bir şey için mücadele etmektir.
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Peki o zaman büyükannen de seni bırakmayacak. Ayrıca 2 takımın da oyuncususunuz))
geç, her şey geçmişte kaldı. Kimi isterlerse onu sevsinler, bu onların işi. Karşılıklı değil.ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 20:37 Dedeleri sana bırakıyorum, sen 2 cephe oyuncususun, onlar ah genç erkekleri ne kadar da seviyorlar
Kurallarını kabul ediyorum
Peki o zaman büyükannen de seni bırakmayacak. Ayrıca 2 takımın da oyuncususunuz))
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
büyükanne ve büyükbabalara benzer, benim kapıma değil lütfen))
in genel olarak fikirlerinizi o kadar çok okuyorsunuz ki, hatta bir şekilde birisinin geri döndüğü gerçeğini daha çok takdir etmeye başlıyorsunuz))

in genel olarak fikirlerinizi o kadar çok okuyorsunuz ki, hatta bir şekilde birisinin geri döndüğü gerçeğini daha çok takdir etmeye başlıyorsunuz))
-
- Nirvana’dayım
ortalıkta dolaştı, kullanıldı, sinsi bir prezervatif gibi atıldı. Geri döndüğümde bana sanki bir çöp kutusuymuşsun ve bu pislik oraya atılmış gibi davrandın.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
hiç kimse yerel sakinlerin sürekli seks yapmak ve çocuk doğurmak dışında prensip olarak ilişkiye girmedikleri izlenimini edinmiyor
ne kadar iğrençsin) Ben de geri döndüm ve birden fazla kez mi piç olduğumu söylüyorsunuz?
hiç kimse yerel sakinlerin sürekli seks yapmak ve çocuk doğurmak dışında prensip olarak ilişkiye girmedikleri izlenimini edinmiyor

-
- Nirvana’dayım
Peki neden sikişelim ama burada kimse birbiriyle sikişmiyor. Ve ilişki ciddi olmalı, yaşasın ya da yaşamasın. Sonra yaşamak istedik, kaçmak istedik, bizi oraya sürdüler ve geri döndüler.
peki, seni gerçek hayatta tanımıyorum , bu yüzden sana teşhis koyamıyorum. Durumları tam bilmiyorum. Belki hayır ya da belki evet)))
Peki neden sikişelim ama burada kimse birbiriyle sikişmiyor. Ve ilişki ciddi olmalı, yaşasın ya da yaşamasın. Sonra yaşamak istedik, kaçmak istedik, bizi oraya sürdüler ve geri döndüler.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
sen kesinlikle hiçbir zaman duygusal bir kişiyle ilişki yaşamadın kişi))Büyücü: ↑28 Nov 2023, 20:54peki, seni tanımıyorum gerçek hayat, bu yüzden sana teşhis koyamıyorum. Durumları tam bilmiyorum. Belki hayır ya da belki evet)))Birden fazla kez geri döndüm ve benim bir piç olduğumu mu söylüyorsun?
Peki neden sikişelim ama burada kimse birbiriyle sikişmiyor. Ve ilişki ciddi olmalı, yaşasın ya da yaşamasın. Sonra biz yaşamak istedik, kaçmak istedik, bizi içeri sürdüler ve geri geldiler.

-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
) tek başınıza duygusal mısınız? veya bir boa yılanı gibi sakin)
duygusal olmak için emo olmanıza gerek yok

-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 1 year 5 months
Hmm... Her türlü aşırı içki vardı (biri gerçekten kötüydü) ve onu iade etmeye çalıştım ve iade ettim. Bunun hiçbir anlamı yok.
Şövalyeliğin bununla hiçbir ilgisi yok, sadece eğer ayrıldılarsa bir nedeni vardı/vardır.
Ve evet, bu önemli: insanlar değişmiyor, dolayısıyla her şey normale dönüyor .
Şövalyeliğin bununla hiçbir ilgisi yok, sadece eğer ayrıldılarsa bir nedeni vardı/vardır.
Ve evet, bu önemli: insanlar değişmiyor, dolayısıyla her şey normale dönüyor .
- These users thanked the author vlasm for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım