Strecoza: 27 Nov 2023, 12:36
))) Ne kadar ciddi görünüyorsun)))
))) Ahaha. Neden yorgunsun? Belki düşük hemoglobin veya tiroid beziyle ilgili sorunlar? O zaman bu pozisyona demir eksikliği anemisi diyelim))))
Bu pozisyon, gece işten eve geldiğinizde geriye kalan tek canlının kaldığı pozisyondur. penisin vücuttadır, uzanırsın, sevgilini baştan çıkarırsın ve sonra... yani, bilirsin...
)) ) Anlayayım diye önce bana ne tür bir iş olduğunu söyle Seni bu kadar yoran bir işin var mı?
Bir keresinde şöyle yazmıştım: Bir madenciyim, altı ay öncesine geri sardım.
Tüm gün boyunca sıcak, nemli bir madende cevher kazıyorum.
))) Ne kadar ciddi görünüyorsun))) ))) Ahaha. Neden yorgunsun? Belki düşük hemoglobin veya tiroid beziyle ilgili sorunlar? O zaman bu pozisyona demir eksikliği anemisi diyelim)))) [/quote]
Bu pozisyon, gece işten eve geldiğinizde geriye kalan tek canlının kaldığı pozisyondur. penisin vücuttadır, uzanırsın, sevgilini baştan çıkarırsın ve sonra... yani, bilirsin... [/quote]
)) ) Anlayayım diye önce bana ne tür bir iş olduğunu söyle Seni bu kadar yoran bir işin var mı? [/quote]
Bir keresinde şöyle yazmıştım: Bir madenciyim, altı ay öncesine geri sardım.
Tüm gün boyunca sıcak, nemli bir madende cevher kazıyorum.
Bu poz, gece işten eve geldiğinizde vücudunuzda kalan tek canlı şeyin penisiniz olduğu, uzanıp sevdiğinizi cezbettiğiniz ve sonra.. .peki, biliyorsun...
)) Anlayabilmem için, önce bana seni bu hale getiren ne tür bir işin olduğunu söyle. çok yoruldunuz mu?
Bir zamanlar madenci olduğumu yazmıştım, altı ay önce geri sardım.
Kazıyorum sıcak, nemli bir madende tüm gün boyunca cevher.
))) Madenci olsaydın burada sıkışıp kalmazdın. Kazıyor olmanız mümkündür, ancak cevher için veya madende kazmamalısınız
Bu poz, gece işten eve geldiğinizde vücudunuzda kalan tek canlı şeyin penisiniz olduğu, uzanıp sevdiğinizi cezbettiğiniz ve sonra.. .peki, biliyorsun... [/quote]
)) Anlayabilmem için, önce bana seni bu hale getiren ne tür bir işin olduğunu söyle. çok yoruldunuz mu? [/quote ]
Bir zamanlar madenci olduğumu yazmıştım, altı ay önce geri sardım.
Kazıyorum sıcak, nemli bir madende tüm gün boyunca cevher. [/quote]
))) Madenci olsaydın burada sıkışıp kalmazdın. Kazıyor olmanız mümkündür, ancak cevher için veya madende kazmamalısınız :cat1:
Markul: 27 Nov 2023, 12:49
Bir keresinde madenci olduğumu yazmıştım, altı ay öncesine saralım.
Bütün gün sıcak bir havada cevher kazıyorum, nemli maden.
))) Madenci olsaydın burada sıkışıp kalmazdın. Kazıyor olmanız mümkündür, ancak cevher için veya madende kazmamanız mümkündür
Sapık fantezileriniz hakkımda fanteziler öyle kalacak.
Çekmek için doğmuş birinin içi boş olamaz.
)) Seninle ilgili ne gibi fanteziler olabilir?))) Orada kendini yorgun bir madenci olarak hayal eden sensin))) Gerçekten kimsin? Kimin için çalıştığını yazmaya utanıyor musun? Evet?
Bir keresinde madenci olduğumu yazmıştım, altı ay öncesine saralım.
Bütün gün sıcak bir havada cevher kazıyorum, nemli maden. [/quote]
))) Madenci olsaydın burada sıkışıp kalmazdın. Kazıyor olmanız mümkündür, ancak cevher için veya madende kazmamanız mümkündür :cat1: [/quote]
Sapık fantezileriniz hakkımda fanteziler öyle kalacak.
Çekmek için doğmuş birinin içi boş olamaz. [/quote]
)) Seninle ilgili ne gibi fanteziler olabilir?))) Orada kendini yorgun bir madenci olarak hayal eden sensin))) Gerçekten kimsin? Kimin için çalıştığını yazmaya utanıyor musun? Evet?
[quote=Strecoza post_id=294811 time=1701080499 user_id=15698] Kimin için çalıştığını yazmaya utanıyor musun? Evet? [/quote] Düşük maaşlı ve düşük sosyal bir işim var. Ondan utanıyorum, tahmin etmişsindir...
Kimin için çalıştığını yazmaya utanıyor musun? Evet?
Düşük maaşlı ve düşük sosyal bir işim var. Ondan utanıyorum, tahmin etmişsindir...
Endişelenme ve ağlama . Sana Shakhtar dememi ve kendini daha iyi hissetmeni ister misin?
Ya da takma adınızı Shakhtar olarak değiştirmeyi isteyin; herkes size Shakhtar diyecek
[quote=Markul post_id=294817 time=1701081235 user_id=17435] [quote=Strecoza post_id=294811 time=1701080499 user_id= 15698] Kimin için çalıştığını yazmaya utanıyor musun? Evet? [/quote] Düşük maaşlı ve düşük sosyal bir işim var. Ondan utanıyorum, tahmin etmişsindir... [/quote]
:cat1: Endişelenme ve ağlama . Sana Shakhtar dememi ve kendini daha iyi hissetmeni ister misin? Ya da takma adınızı Shakhtar olarak değiştirmeyi isteyin; herkes size Shakhtar diyecek :cat1:
[quote=Strecoza post_id=294823 time=1701081794 user_id=15698] Merak etmeyin ve ağlayın [/quote] Merak etmiyorum ama işimi gururla yapıyorum, ben değilsem kim?
[quote=Strecoza post_id=294823 time=1701081794 user_id=15698] Veya takma adınızı Shakhtar olarak değiştirmeyi isteyin [/quote] Bu o kadar da ilginç değil. Ve eğer herkes mesleğini lakaplarla anarsa burası bir iş borsası gibi olur. Kendimize daha ilginç isimler takalım.
Alenka: 27 Nov 2023, 13:55qwerty13 ve sen kimsin ve Ben ?
Reşit olmayan kızıyla yattı, sonra hepimizin cehenneme gideceğini bağırdı, sonra kadın olduğunu düşündü, sonra koştu ve Bu forumda herkes gözüne çarpan herkese hakaret etti ve şimdi de külotu kokluyor.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
[quote=Alenka post_id=294837 time=1701082540 user_id=19239] [ref=#0000ff]qwerty13[/ref] ve sen kimsin ve Ben ? [/quote]
Reşit olmayan kızıyla yattı, sonra hepimizin cehenneme gideceğini bağırdı, sonra kadın olduğunu düşündü, sonra koştu ve Bu forumda herkes gözüne çarpan herkese hakaret etti ve şimdi de külotu kokluyor.
[quote=Strecoza post_id=294831 time=1701082217 user_id=15698] [quote=Markul post_id=294827 time=1701082068 user_id= 17435] Ve genel olarak konudan uzaklaştık [/quote]
))) Konuyla ilgili olarak yukarıda şunu yazmıştım: şimdi kovboy kız pozisyonundaki bir erkeği memnuniyetle küçük düşürüyorum))) İki hatta üç kez))) [/quote] Bir kovboy kız pozisyonundaki bir erkeği nasıl küçük düşürebileceğin bir sır değil konum?
Markul: 27 Nov 2023, 13:47
Ve genel olarak konudan uzaklaştık
)) Yukarıdaki konu hakkında, kovboy kızı pozisyonundaki bir adamı memnuniyetle aşağılayacağımı yazmıştım))) İki hatta üç kez)))
Hayır sır eğer poz veren bir adamı nasıl küçük düşürürsünüz?
))) Neden hepiniz bana soruyorsunuz? Konu bu. Konuyu okudunuz mu? TS öyle düşünüyor ve ben de bunu biraz ironi yaparak yazdım. Uzun zaman önce buradaki forum üyelerinin çoğunun mizah anlayışıyla ilgili bir sorunu olduğunu fark ettim. Şaka yaptıklarında elbette bunun bir şaka olduğunu anlıyorlar ama başkalarının şakalarını hiç anlamıyorlar
3 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
qwerty13: 27 Nov 2023, 14:08
Evet, 13 yaşındaki kızımla seks oyunları oynadığımızı yazmıştım
Evet, kızınızla seks hakkında yazdınız, sonra hepimizin cehenneme gideceğini yazdınız. Sonra kadın olduğunuzu yazdınız, sonra da buradaki herkese hakaret ettiniz. Elbette benden daha fazla, aynı zamanda Holigan ve Fergal de.
Ah, şimdi külotu kokluyorsun.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote="Alexey 997" post_id=294843 time=1701083185 user_id=21355] [quote=Strecoza post_id= 294831 time=1701082217 user_id=15698] [alıntı =Markul post_id=294827 time=1701082068 user_id=17435] Ve genel olarak konudan uzaklaştık [/quote]
)) Yukarıdaki konu hakkında, kovboy kızı pozisyonundaki bir adamı memnuniyetle aşağılayacağımı yazmıştım))) İki hatta üç kez))) [/quote] Hayır sır eğer poz veren bir adamı nasıl küçük düşürürsünüz? [/quote]
))) Neden hepiniz bana soruyorsunuz? Konu bu. Konuyu okudunuz mu? TS öyle düşünüyor ve ben de bunu biraz ironi yaparak yazdım. Uzun zaman önce buradaki forum üyelerinin çoğunun mizah anlayışıyla ilgili bir sorunu olduğunu fark ettim. Şaka yaptıklarında elbette bunun bir şaka olduğunu anlıyorlar ama başkalarının şakalarını hiç anlamıyorlar
[size= 85][color=green]3 dakika 2 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [quote=qwerty13 post_id=294844 time=1701083290 user_id=22040] Evet, 13 yaşındaki kızımla seks oyunları oynadığımızı yazmıştım [/quote]
Evet, kızınızla seks hakkında yazdınız, sonra hepimizin cehenneme gideceğini yazdınız. Sonra kadın olduğunuzu yazdınız, sonra da buradaki herkese hakaret ettiniz. Elbette benden daha fazla, aynı zamanda Holigan ve Fergal de. Ah, şimdi külotu kokluyorsun.
Strecoza: 27 Nov 2023, 14:14
Evet, seks hakkında yazdınız
Cevaplarınızın doğası bana, benim övüngenliğinizin, narsistliğinizin yanı sıra iflasınızın da olduğunu söylüyor kişisel yaşamda hedefi vurdum ve sen bunu anlıyorsun. Bu sizi gerçekten kızdırıyor, bu yüzden mesajlarımı görmezden gelip "13 yaşındaki kızımla yattım" diye yazmaya devam edemiyorsunuz çünkü yalnızlığınız, cinsel tatminsizliğiniz, internet bağımlılığınız ve narsisizminizle ilgili verecek bir cevabınız yok.
Not: Onlar sana narsisizm ve seks takıntısı hakkında yazıyorlar ve sen de külot, kız çocukları vb. hakkında cevap veriyorsun. ))
[quote=Strecoza post_id=294846 time=1701083671 user_id=15698] Evet, seks hakkında yazdınız [/quote]
Cevaplarınızın doğası bana, benim övüngenliğinizin, narsistliğinizin yanı sıra iflasınızın da olduğunu söylüyor kişisel yaşamda hedefi vurdum ve sen bunu anlıyorsun. Bu sizi gerçekten kızdırıyor, bu yüzden mesajlarımı görmezden gelip "13 yaşındaki kızımla yattım" diye yazmaya devam edemiyorsunuz çünkü yalnızlığınız, cinsel tatminsizliğiniz, internet bağımlılığınız ve narsisizminizle ilgili verecek bir cevabınız yok. :cat1:
Not: Onlar sana narsisizm ve seks takıntısı hakkında yazıyorlar ve sen de külot, kız çocukları vb. hakkında cevap veriyorsun. ))
[quote=Alenka post_id=294794 time=1701078636 user_id=19239] Teorinizde nasıl olduğunu bilmiyorum ama pratikte vakaların %50’sinde tam olarak buna denir.
[quote=Markul post_id=294779 time=1701077517 user_id=17435] Bu pozun adı - Ben yorgunsan, kendin binebilirsin [/quote] [/quote]bazı erkekler bu pozisyonda aktif olmayı başarır :ayyy:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki, evet ..şakacı eller serbest....
39 saniye sonra gönderildi:
Cevaplarınızın niteliği bana, övünme, narsisizm ve kişisel hayatınızdaki başarısızlığınızla ilgili olarak çiviyi tam üstüne koyduğumu ve bunu anladığınızı gösteriyor.
Bu seni neden bu kadar etkiliyor?
These users thanked the author Alice for the post:
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], peki, evet ..şakacı eller serbest....
[size=85][color=green]39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=qwerty13 post_id=294854 time=1701084108 user_id= 22040 ] Cevaplarınızın niteliği bana, övünme, narsisizm ve kişisel hayatınızdaki başarısızlığınızla ilgili olarak çiviyi tam üstüne koyduğumu ve bunu anladığınızı gösteriyor. [ /quote] Bu seni neden bu kadar etkiliyor?
Alenka: 27 Nov 2023, 14:29
Bu sizi neden bu kadar etkiliyor?
Çünkü bu hanımefendi gerçekte kim ve ne olduğunu bilmiyor ama yine de izin veriyor çeşitli nedenlerle başkalarının konularına girip başkalarına gülmek. Kendisine karşı kişisel bir düşmanlığım yoktur. Kişisel düşmanlık beslemek için kişisel olarak tanışmış olmanız gerekir. Forumda dolup taşmış durumda. Narsisizmi, övünmesi ve ahlaksızlığı beni hasta ediyor. Kendisinin psikolojik sorunları var ama her konuda başkalarına öğretiler yazıyor. Bütün sebep bu. Umarım açıklama kapsamlıdır.
P.S. Muhtemelen burada müstehcen mesajlar yazan herkesin kendisi gibi ahlaksız olduğunu düşünüyor. Ve aynı zamanda kendisini trolleme konusunda uzman olarak görüyor! (Ancak ne hakkında konuşursa konuşsun kendini her konuda uzman olarak görüyor.)) )
Last edited by qwerty13 on 27 Nov 2023, 14:40, edited 2 times in total.
[quote=Alenka post_id=294858 time=1701084557 user_id=19239] Bu sizi neden bu kadar etkiliyor? [/quote]
Çünkü bu hanımefendi gerçekte kim ve ne olduğunu bilmiyor ama yine de izin veriyor çeşitli nedenlerle başkalarının konularına girip başkalarına gülmek. Kendisine karşı kişisel bir düşmanlığım yoktur. Kişisel düşmanlık beslemek için kişisel olarak tanışmış olmanız gerekir. Forumda dolup taşmış durumda. Narsisizmi, övünmesi ve ahlaksızlığı beni hasta ediyor. Kendisinin psikolojik sorunları var ama her konuda başkalarına öğretiler yazıyor. Bütün sebep bu. Umarım açıklama kapsamlıdır.
P.S. Muhtemelen burada müstehcen mesajlar yazan herkesin kendisi gibi ahlaksız olduğunu düşünüyor. Ve aynı zamanda kendisini trolleme konusunda uzman olarak görüyor! :-D (Ancak ne hakkında konuşursa konuşsun kendini her konuda uzman olarak görüyor.)) )
[quote=Alenka post_id=294858 time=1701084557 user_id=19239] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] , yani, evet...oynayan eller serbest.... [/quote]ve vücudun alt kısmı bastırılamaz, dinlenmez, aynı zamanda atlaması gerekiyor :D
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=294857 time=1701084441 user_id=5795] [quote=Alenka post_id=294794 time=1701078636 user_id=19239] Teoride bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum, ancak pratikte vakaların %50’sinde buna böyle denir.
[quote=Markul post_id=294779 time=1701077517 user_id =17435] Bu pozun adı - Yoruldum, kendi başına atla [/quote] [/quote]bazı erkekler bu pozisyonda aktif olmayı bile başarıyorlar :oops: [/quote]Bunu çok iyi yapabilirim, sadece sevgilim üstümde yatmalı ) En merak ettiğim şey sürtünme hızının benim için mümkün olan en yüksek hız olması.)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=294857 time=1701084441 user_id=5795] [quote=Alenka post_id=294794 time=1701078636 user_id=19239] Teoride bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum, ancak pratikte vakaların %50’sinde buna böyle denir.
[quote=Markul post_id=294779 time=1701077517 user_id =17435] Bu pozun adı - Yoruldum, kendi başına atla [/quote] [/quote]bazı erkekler bu pozisyonda aktif olmayı bile başarıyorlar :oops: [/quote] Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışın mümkün :oops: küçük eller sadece esniyor :oops:
[quote=Alenka post_id=294870 time=1701085486 user_id=19239] [ref=#804000]Alexey 997[/ref], nerede uzanırsa uzansın, içinde tam olarak bu konum! [/quote] Burada iki seçenek var. Ya esnemelerine izin verin ya da eğlenceli küçük ellere vurun :oops:
[quote=Tapkin post_id=185201 time=1680167280 user_id=14438] Sonuçta, kovboy kız pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. [/quote]Kemik yok, kırılacak hiçbir şey yok, Anatomi’nin olması gerekirdi Biyoloji öğretildi ve durdurulmadı. :haha: :ROFL:
[quote=Alex_ post_id=294943 time=1701089559 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=185201 time=1680167280 user_id= 14438] Sonuçta, kovboy kızı pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. [/quote]Kemik yok, kırılacak hiçbir şey yok Biyoloji ile yetinmek yerine Anatomi öğretilmeliydi. :lol: :ROFL: [/quote]
))) Penis kırığı meydana geldi , gerçi orada gerçekten hiç kemik yok.
[quote=Alex_ post_id=294943 time=1701089559 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=185201 time=1680167280 user_id= 14438] Sonuçta, kovboy kızı pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. [/quote]Kemik yok, kırılacak hiçbir şey yok Biyoloji ile yetinmek yerine Anatomi öğretilmeliydi. :lol: :ROFL: [/quote]
Senin bir kemiğin yok... ama sizler gerçek sapıklarsınız, neredeyse kaval kemiğiniz gibi sadece biraz daha kalın!((( İnsanları yanıltmayın! :cat1:
Alenka: 27 Nov 2023, 16:46Markul, bir adımla başlıyorum , ve Bizi atlarla karşılaştırırsanız, sizi her yere götürür, genellikle hızlı bir tırıs yeterlidir.
7 dakika 1 saniye sonra gönderilir: Markul , yürüyüşle başlıyorum ve ilerledikçe, eğer bizi atlarla karşılaştırırsanız, çoğu zaman hızlı bir tırıs yeterli oluyor.
n22 saniye sonra gönderildi: Markul, bir yürüyüşle başlıyorum ve devam ettikçe, karşılaştırırsanız çoğu zaman geniş bir tırıs yeterli oluyor atlarla birlikteyiz.
ayrıca bir yandan diğer yana sallanıyor
These users thanked the author Fargal94 for the post:
[quote=Alenka post_id=294966 time=1701092792 user_id=19239] [ref=#bf0000]Markul[/ref], bir adımla başlıyorum , ve Bizi atlarla karşılaştırırsanız, sizi her yere götürür, genellikle hızlı bir tırıs yeterlidir.
[size= 85][color=green]7 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [ref=#bf0000]Markul[ /ref] , yürüyüşle başlıyorum ve ilerledikçe, eğer bizi atlarla karşılaştırırsanız, çoğu zaman hızlı bir tırıs yeterli oluyor. n [size=85][color=green]22 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [ref=#bf0000]Markul [/ref], bir yürüyüşle başlıyorum ve devam ettikçe, karşılaştırırsanız çoğu zaman geniş bir tırıs yeterli oluyor atlarla birlikteyiz. [/quote] ayrıca bir yandan diğer yana sallanıyor
[quote=Markul post_id=294779 time=1701077517 user_id =17435] Bu pozun adı - Yoruldum, kendi başına atla [/quote] [/quote]bazı erkekler bu pozisyonda bile aktif olmayı başarıyorlar :oops: [/quote] elbette ben aktifim, Kütük gibi yalan söyleme, asıl mesele ritme göre hareket etmektir. Ve ellerinizle onun erojen bölgelerini uyarın.
[quote=Strecoza post_id=294777 time=1701077319 user_id=15698] Artık bir erkeği memnuniyetle aşağılarım [/quote] senin için değil.. havanelim çiçek açtı!) n [size=85][color=green]2 dakika sonra gönderilir 13 saniye :[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=294841 time=1701082943 user_id=15698] ve şimdi külotu kokluyor. [/ alıntı] gerçekten.. koklamak mı? korkunç!
[quote="Psikolojiyle ilgileniyorum" post_id=185196 time=1680166317 user_id=17623] Bazen kovboy kız pozisyonunda seks yapan erkekler için üzülüyor musunuz? [/quote]bu teknik olarak mı olası? Kovboy kız pozisyonu kadın pozisyonu mu, yoksa bir şeyi mi kaçırıyorum?
Tabi konunun adı tuhaf, kovboy kız pozisyonunda erkek değil kadın seks yapabilir tabii "böyle olmadığı sürece"...
Genel olarak poz şu şekildedir hatta çok havalı. Kocam ve ben bundan hoşlanıyoruz. Ona göre özellikle göğüslerin sallanmasıyla tahrik oluyor. Ve tabii ki, göğüsleri, karnı karşılıklı okşama olasılığı... Ve onun için tembel değil, bazen leğen kemiğiyle böyle çalışıyor, penisinden uçmaktan korkuyorum.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 6):
Tabi konunun adı tuhaf, kovboy kız pozisyonunda erkek değil kadın seks yapabilir tabii "böyle olmadığı sürece"... Genel olarak poz şu şekildedir hatta çok havalı. Kocam ve ben bundan hoşlanıyoruz. Ona göre özellikle göğüslerin sallanmasıyla tahrik oluyor. Ve tabii ki, göğüsleri, karnı karşılıklı okşama olasılığı... Ve onun için tembel değil, bazen leğen kemiğiyle böyle çalışıyor, penisinden uçmaktan korkuyorum.
Kovboy kızı pozu bir kadın pozudur. Bu pozisyonda kadın tam olarak kendine maksimum zevk verecek şekilde hareket eder. Tempoyu, derinliği vb. ayarlayabilir. ve aynı zamanda erkeğinin tamamlanmaya yakın olduğunu hissederek, durarak, yavaşlayarak erkeğiyle dalga geçebilir.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post (total 4):
Kovboy kızı pozu bir kadın pozudur. Bu pozisyonda kadın tam olarak kendine maksimum zevk verecek şekilde hareket eder. Tempoyu, derinliği vb. ayarlayabilir. ve aynı zamanda erkeğinin tamamlanmaya yakın olduğunu hissederek, durarak, yavaşlayarak erkeğiyle dalga geçebilir.
Kadınlar neden en kötü köpek stili pozisyonunda vajinal seks yapmayı kabul ediyorlar? Sonuçta korkunç acılara, kanamalara ve yırtılmalara katlanmak zorundalar. Ve ayrıca dayanılmaz ahlaki aşağılanma....
Last post
Sadece bizi trollüyor.
Evet, trollemeye benziyor. Kullanıcı tarafından oluşturulan üç konudan ikisi bu sorun a ayrılmıştır.
🎀 Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda patronumun bana sahip olduğunu hayal ediyorum. Bana açıkça ilgi işaretleri gösteriyor ve ben de ona boyun eğmeyi düşünüyorum. Sonuçta evlilik yatağındaki...
Last post
Her ikinci kadının kocasıyla seks yaparken fanteziler kurduğunu, kocasının yerinde başka bir erkeği hayal ettiğini söylersem yanılmayacağımı düşünüyorum.
Benimki de bu konuda bazen farklı değil....
Mesela ben bu pozisyonu sevmiyorum, ne istersem denedim, eşimin bacakları bitişik, biraz ayrık, ikisi de ayakta, ikisi de dizlerinin üzerinde, hiç zevk alamadım.
Hem erkekler hem de kadınlar için...
Last post
))) Bu benim en sevdiğim pozlardan biri)))) Bir erkeğin önünde sırtımı eğip kıçımı döndürmeyi, kızdırmayı seviyorum)))
ayy akıllı kız! ) 😉
Hassas bir sorunum var. Nişanlım benim tepede, kovboy kız pozisyonunda olmamı seviyor. Ama penisin sonuna kadar oturduğumda acı verici ve rahatsız edici oluyor. Misyoner pozisyonunda bana tamamen...
Last post
Amatör, peki neden vajina girişine yakın bölge, duvarlar ve rahim ağzı değil de iç dudaklar hasar gördü?
sen ve büyüklerin penisler makineli tüfeğin hızını koruyamayabilir
Annem, onun sevgilisi ve iki arkadaşıyla birlikte denize gittiğimizi yazmıştım zaten. Sonra içlerinden biri (masaj terapisti) anneme evlenme teklif etti ama o reddetti. Bugün okuldan eve geliyorum,...
Last post
Ah kahretsin yazar hala hayatta, tatil yakında geliyor