Karımın sevgilisiyle oral seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karımın sevgilisiyle oral seks
Sorum şu; bir kızın bir erkeğin penisini emmesi psikolojik ve duygusal açıdan zararlı mıdır, gelecekteki yaşamını ve gelişimini bir şekilde etkiler mi? Eşim 5 yıldır sevgilisini emiyor ve bazen spermini yutuyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşimin sevgilisiyle oral seks yapması
Bir kız oral seksten hoşlanıyorsa bunun ne zararı olabilir ki? Üstelik meni birçok faydalı madde içerir...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- yüzyıl, Seninkinden daha iyi olan koca28, Stas99rus
-
-
Katılıyorum! Böyle bir zevk insanı psikolojik olarak bozabilir mi?
-
- Nirvana’dayım
Bir kız oral seksten hoşlanıyorsa bunun ne zararı olabilir?
[/quote]
Katılıyorum! Peki böyle bir zevk insanı psikolojik olarak şımartabilir mi?
[/quote]
"Bir insanı psikolojik olarak şımartmak" derken ne demek istiyorsunuz? Kesinlikle Şiza olmayacak!
[/quote]
Katılıyorum! Peki böyle bir zevk insanı psikolojik olarak şımartabilir mi?
[/quote]
"Bir insanı psikolojik olarak şımartmak" derken ne demek istiyorsunuz? Kesinlikle Şiza olmayacak!
-
-
- Nirvana’dayım
Dürüst olmak gerekirse kendimi tanımıyorum, sadece ilgileniyorum.
[/quote]
O halde her türlü alışkanlık psikolojik bozukluğa bağlanabilir. Sigara içiyor musunuz? Evet! Psikolojik olarak zarar gördün!
[/quote]
O halde her türlü alışkanlık psikolojik bozukluğa bağlanabilir. Sigara içiyor musunuz? Evet! Psikolojik olarak zarar gördün!

-
Karısı, Andrei Nikolaevich’in oral seks sırasındaki kabalığından bahsediyor. Adamın sikiyle yüzüne ve dudaklarına vurduğunu ve siki boğazındayken onun yerine boşaldığını söylüyor. Karısı, salgılarla kirlenmemek için her zaman gömleğini ve sutyenini çıkardığını, çünkü penisinden ve ayrıca salyasından çok miktarda kayganlaştırıcı çıktığını ve tüm bunların göğsünden ve çenesinden yere aktığını söylüyor. Eşim de parası karşılığında dudaklarına botoks yaptırdı ve onu öyle somurtkan dudaklarla öpmeyi gerçekten seviyorum, saatle öpüşüyoruz ve onu öptüğümde Andrei Nikolaevich’in karımın ağzıyla ne yaptığını düşünüyorum ve bu beni gerçekten heyecanlandırıyor . Burada başka bir durum daha var, gerçek şu ki Andrei Nikolaevich, karım Dasha’nın benden hamile kalmasını, Dasha’yı göbekli görmek istediğini önerdi. Dasha dün bana bundan bahsetti, Andrei Anatolyevich karımı tatile gönderdi ve karantina için işi kapattı ve neredeyse herkesi kovdu. Ben de şu anda evdeyim, dün Dasha ve ben hamile kaldık ve bu sabah aynı şeyi tekrar yaptık, yarın tekrarlayacağız.
-
- Nirvana’dayım
n Peki onun karnını kendi gözünüzle görmek ister misiniz? Ve kocaman göbeğinin altındaki klitorisi mi yalayacaksın? Ve... başka ne istiyorsun?Vadim: ↑24 Mar 2020, 20:10 Eşi, Andrei Nikolaevich’in oral seks sırasındaki kabalığından bahsediyor. Adamın sikiyle yüzüne ve dudaklarına vurduğunu ve siki boğazındayken onun yerine boşaldığını söylüyor. Karısı, salgılarla kirlenmemek için her zaman gömleğini ve sutyenini çıkardığını, çünkü penisinden ve ayrıca salyasından çok miktarda kayganlaştırıcı çıktığını ve tüm bunların göğsünden ve çenesinden yere aktığını söylüyor. Eşim de parası karşılığında dudaklarına botoks yaptırdı ve onu öyle somurtkan dudaklarla öpmeyi gerçekten seviyorum, saatle öpüşüyoruz ve onu öptüğümde Andrei Nikolaevich’in karımın ağzıyla ne yaptığını düşünüyorum ve bu beni gerçekten heyecanlandırıyor . Burada başka bir durum daha var, gerçek şu ki Andrei Nikolaevich, karım Dasha’nın benden hamile kalmasını, Dasha’yı göbekli görmek istediğini önerdi. Dasha dün bana bundan bahsetti, Andrei Anatolyevich karımı tatile gönderdi ve karantina için işi kapattı ve neredeyse herkesi kovdu. Ben de şu an evdeyim, dün Dasha ve ben hamile kaldık ve bu sabah aynı şeyi tekrar yaptık, yarın tekrarlayacağız.
-
-
-
-
- Nirvana’dayım
-
-
-
- Nirvana’dayım
-
Ahhh, özür dilerim! Karımı neden hamile görmek istediğini merak ediyorum.
-
- Nirvana’dayım
Farklı şeyleri sevenler var. Diyelim ki büyükanneleri sikmeyi sevenler var, genç kızları sikmeyi sevenler var, hamile bir kadınla eğlenmek isteyenler var vs.
-
-
-
- Nirvana’dayım
Peki Galkin ve Pugacheva hakkında hiçbir şey duymadım, öyle mi?
-
Talkova’yı öldürdüğünü duydum ama Galkin hakkında hiçbir şey duymadım. Peki ne?
-
- Nirvana’dayım
-
Görünüşe göre gürültü, halkla ilişkiler, çocukları başkaları tarafından idam edilir edilmez. Ve bu tamamen farklı bir şey, sanki seksten bahsediyoruz, bir veya daha fazla kadını becerdim ve kaçtım ve bu farklı, sanki onunla onun arasında aşk mümkünmüş gibi ve bu sayılmaz, değil mi?
-
- Nirvana’dayım
Elimde mum yoktu. Sadece büyükannelerini becermekten hoşlanan amatörleri tanıyorum. Ve genç kadınların yüzüne bile bakmıyorlar.Vadim: ↑24 Mar 2020, 22:30 Görünüşe göre gürültü, PR olur olmaz çocukları başkaları tarafından infaz edilmiş. Ve bu tamamen farklı bir şey, sanki seks hakkında konuşuyoruz, bir ya da daha fazla büyükanneyi sikip kaçtık ve bu farklı, sanki onunla onun arasında aşk mümkünmüş gibi ve bu sayılmaz, değil mi?
-
Bu büyükanneler adına sevinmelisin, bende de öyle olurdu))))
-
-
- Nirvana’dayım
Büyükannenin hâlâ sekse ihtiyacı var mı? O kaç yaşında? Eğer 50+’nin altındaysa bu anlaşılabilir bir durumdur. Her ne kadar bazı insanlar 70’inden sonra bile hoş karşılanırsa da!
-
Büyükannem annemi 14 yaşında, annem de beni 18 yaşında doğurdu, ben şu anda 32 yaşındayım , annem şu anda 50 yaşında ve büyükannem +14 = 64 yaşında, hâlâ motosiklete biniyor ve bisikletçi topluluğunun bir parçası, gruplarla yüzme antrenörlüğü yapıyor ve hala çalışıyor, zayıf ve narin bir kadın, öyle görünüyor annemin eşiti gibi, büyükannemin de bir tane olduğundan şüpheleniyorum ve kendisi 30 yaşlarında, ve geçenlerde annemi sette benim yaşımdaki bir adama sarılırken gördüm, buna benzer bir şey.
-
- Nirvana’dayım
Oh! Mükemmel bir kalıtımınız var! Süper bir sikici olmalısın!Vadim: ↑25 Mar 2020, 15:36 Annem 14 yaşında annemi doğurdu, annem de beni 18 yaşında doğurdu, ben şu anda 32 yaşındayım, yani annem şu anda 50 yaşında ve büyükannem de +14 = 64 yaşında, hala biniyor motosiklet kullanıyor ve motorcu topluluğunun bir parçası, dolayısıyla gruplar halinde yüzme antrenörlüğü yapıyor ve hala çalışıyor, zayıf ve narin bir kadın, anneme benziyor, büyükannemin de bir tane olduğundan şüpheleniyorum ve o da 30 yaşlarında. ve geçenlerde annemi sette benim yaşımdaki bir adamla kucaklaşırken gördüm, o zaman öyle.
-
-
Maalesef hayır, tam tersi, süper sikik, tıpkı bir kadın ve anne gibi)))
-
- Nirvana’dayım
Ya da belki de sen yapmalısın bir kadınla bir anneyi sikmeyi deneyebilir misin? Nasıllar?
-
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
n Beni karınla tanıştır!Vadim: ↑24 Mar 2020, 20:10Karısı, Andrei Nikolaevich’in oral seks sırasındaki kabalığından bahsediyor. Adamın sikiyle yüzüne ve dudaklarına vurduğunu ve siki boğazındayken onun yerine boşaldığını söylüyor. Karısı, salgılarla kirlenmemek için her zaman gömleğini ve sutyenini çıkardığını, çünkü penisinden ve ayrıca salyasından çok miktarda kayganlaştırıcı çıktığını ve tüm bunların göğsünden ve çenesinden yere aktığını söylüyor. Eşim de parası karşılığında dudaklarına botoks yaptırdı ve onu öyle somurtkan dudaklarla öpmeyi gerçekten seviyorum, saatle öpüşüyoruz ve onu öptüğümde Andrei Nikolaevich’in karımın ağzıyla ne yaptığını düşünüyorum ve bu beni gerçekten heyecanlandırıyor . Burada başka bir durum daha var, gerçek şu ki Andrei Nikolaevich, karım Dasha’nın benden hamile kalmasını, Dasha’yı göbekli görmek istediğini önerdi. Dasha dün bana bundan bahsetti, Andrei Anatolyevich karımı tatile gönderdi ve karantina için işi kapattı ve neredeyse herkesi kovdu. Ben de şu an evdeyim, dün Dasha ve ben hamile kaldık ve bu sabah aynı şeyi tekrar yaptık, yarın tekrarlayacağız.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Eğer hoşuna giderse. Bırakın yapsın. Bu sağlığınızı hiçbir şekilde etkilemez. Sadece ilişki mümkünse
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ya da belki siz ve sevgiliniz onun aynı anda emmesine izin vermelisiniz?
her ikisini de aynı anda emmeyi ve her ikisinin de ağzına, yüzüne veya canı nereye isterse oraya boşalmasını ne kadar istediğini hayal edebiliyor musun?
her ikisini de aynı anda emmeyi ve her ikisinin de ağzına, yüzüne veya canı nereye isterse oraya boşalmasını ne kadar istediğini hayal edebiliyor musun?
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 87 Replies
- 35790 Views