Karısı MFM’yi denemeyi kabul etti
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Karısı MFM’yi denemeyi kabul etti
Dün böyle bir olay oldu, eşimle telgrafla mesajlaşıyorduk ve sohbet sekse ve şu soruya döndü: Beni nasıl istiyorsun? İki erkeğin bir kadını öptüğü fotoğrafı çekip ona gönderdim. Cevap verdi: bu fantezi gitmene izin vermeyecek) hadi akşam tartışalım.
Akşam yürüyüşte tartıştık, umursamıyor ama ilişkinin kötüleşeceği korkusu var böyle bir deneyimden sonra.
Şimdi bir sorum var, üçüncüsünü nereden alabilirim?) Fikirleri ve gerçek hikayeleri duymak isterim, bu herkes için nasıl sonuçlandı?
Okudum tanıdık çevrenizden kişileri dahil edemeyeceğiniz çeşitli konuşmalar, ardından tematik arkadaşlık siteleri öyle mi görünüyor?
Akşam yürüyüşte tartıştık, umursamıyor ama ilişkinin kötüleşeceği korkusu var böyle bir deneyimden sonra.
Şimdi bir sorum var, üçüncüsünü nereden alabilirim?) Fikirleri ve gerçek hikayeleri duymak isterim, bu herkes için nasıl sonuçlandı?
Okudum tanıdık çevrenizden kişileri dahil edemeyeceğiniz çeşitli konuşmalar, ardından tematik arkadaşlık siteleri öyle mi görünüyor?
- These users thanked the author Polonya for the post (total 7):
- mega saniye, Vladmar, Sibiryak89, Boynuzlamak!!!, Dimon84, Alex05041977, Pol66
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşim MFM’yi denemeyi kabul etti
Yani onu onun kıçına sokarsın ya da ağız. Hatta erkek onu sikerken oral seks yapsa bile bundan %100 hoşlanacaktır. :göz kırp:Eşimle benim biraz alışılmadık olabilecek bir aile ilişkimiz var. Eşimin benden başka bir adamı var. Eşim bunu benden saklamıyor ve evde bile ilişkilerinin detaylarını konuşuyoruz. Kısa bir süre önce eşim ve annem, ilişkilerine benim de dahil olmam ve katılmam ihtimalini ima etmeye başladılar; başka bir deyişle, eşimin kendisi, benim ve o erkeğinin aynı anda yanında olması konusunda fikir sahibi oldu. Şimdi bunun aynı zamanda pek de uygun olmadığını görüyoruz. Bunun nedenlerinden biri büyük penis boyutunun karımın vajinasına oldukça sıkı giren tek arkadaşımız.
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
MFM formatını gerçekten deneyenler arkadaşlarla bunun riskli olduğunu, arkadaşlarınızı kaybedebileceğinizi söylüyor fazla...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
Belki... Ama bu bizde de oldu... Artık öyle arkadaşlar yok, herkes karmaşık.
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
Bir grupta profil oluşturdunuz, hemen çok sayıda teklif geldi, tecrübeli çiftler var, kimi seçtiniz? Hangi kriterleri kullandınız? Bizim için her şey ilk seferdir ve "Bunu istiyorum ve acıtıyor") hissi uyandırır)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Fakat dün gece vajinaya iki penis yerleştirmeye çalıştı. Hemen kendiminkini orada nasıl tanıtacağımı hayal bile edemedim. Arkadaşımızın penisi hem uzunluk hem de kalınlık olarak çok büyük ve bana eşime çok sıkı uyuyormuş gibi geldi. Eşim sikini biraz hareket ettirince beni de oturmaya davet etti ama her zamanki kovboy kızı pozisyonunda hiçbir şey olmadı.
Ve sonra hayal bile edemeyeceğim bir şey oldu. Karısı onu arkadaşımıza geri götürdü ve penisi zaten karısının içindeyken, biraz geriye yaslandı ve başka bir parmağını oraya soktu, bana hala benim için küçük bir yeri olduğunu gösterdi. Kesinlikle yağlayıcı kullanmadık. Gördüğüm şey yüzünden aletim zaten damlıyordu ve orası da ıslaktı. Penisimi oraya eğdiğimde eşim yukarıdan eliyle bastırdığında arkadaşımızın penisinin olduğu vajinanın aşağı doğru uzandığını ve üstte daha da fazla boşluk oluştuğunu fark ettim. Oldukça hafif bir şekilde yerleştirdim ve karımın amının ne kadar geniş olduğunu görünce şok oldum. Taşınmak benim için "üvey kardeşim" için daha uygundu. Yaklaşık iki dakika sonra karımın amına bir şey tükürmeye başladığını hissettim ve sonra ne olduğunu anlamadım. Henüz bitirmedim ama vajinamdan sperm akmaya başladı bile. Eşim benden önce anladı çünkü gözlerimin içine baktı ve gülümsemeye başladı. O zaman arkadaşımızın işini bitirdiğini anladım ve birkaç saniye sonra ben de aynısını yapmaya başladım. Eşim yine her şeyi anladı ve gülümsedi ve sonra şaka yollu bir şekilde ona ikiz doğurmak istediğimizi söyledi. Hemen penisim düştü ve arkadaşımız bana göre hala gençti, hemen ikinci geçişe gitti. Karısı hemen geldi ve o işini bitirdiğinde karısı yine yanındaydı.
Karısı anüsten hoşlanmaz, hoşlanmaz’ bundan zevk almıyorum. Prensip olarak ben de bundan pek hoşlanmıyorum. Çok uzun zaman önce onunla birlikte deneyip bunun bize ait olmadığı sonucuna varsak nasıl olur?
Fakat dün gece vajinaya iki penis yerleştirmeye çalıştı. Hemen kendiminkini orada nasıl tanıtacağımı hayal bile edemedim. Arkadaşımızın penisi hem uzunluk hem de kalınlık olarak çok büyük ve bana eşime çok sıkı uyuyormuş gibi geldi. Eşim sikini biraz hareket ettirince beni de oturmaya davet etti ama her zamanki kovboy kızı pozisyonunda hiçbir şey olmadı.
Ve sonra hayal bile edemeyeceğim bir şey oldu. Karısı onu arkadaşımıza geri götürdü ve penisi zaten karısının içindeyken, biraz geriye yaslandı ve başka bir parmağını oraya soktu, bana hala benim için küçük bir yeri olduğunu gösterdi. Kesinlikle yağlayıcı kullanmadık. Gördüğüm şey yüzünden aletim zaten damlıyordu ve orası da ıslaktı. Penisimi oraya eğdiğimde eşim yukarıdan eliyle bastırdığında arkadaşımızın penisinin olduğu vajinanın aşağı doğru uzandığını ve üstte daha da fazla boşluk oluştuğunu fark ettim. Oldukça hafif bir şekilde yerleştirdim ve karımın amının ne kadar geniş olduğunu görünce şok oldum. Taşınmak benim için "üvey kardeşim" için daha uygundu. Yaklaşık iki dakika sonra karımın amına bir şey tükürmeye başladığını hissettim ve sonra ne olduğunu anlamadım. Henüz bitirmedim ama vajinamdan sperm akmaya başladı bile. Eşim benden önce anladı çünkü gözlerimin içine baktı ve gülümsemeye başladı. O zaman arkadaşımızın işini bitirdiğini anladım ve birkaç saniye sonra ben de aynısını yapmaya başladım. Eşim yine her şeyi anladı ve gülümsedi ve sonra şaka yollu bir şekilde ona ikiz doğurmak istediğimizi söyledi. Hemen penisim düştü ve arkadaşımız bana göre hala gençti, hemen ikinci geçişe gitti. Karısı hemen geldi ve o işini bitirdiğinde karısı yine yanındaydı.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- Ahah, Fargal94, mega saniye, Manfred
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 4 months
Eşimin mfm fantezileri kurduğunu biliyorum, benim de fantezilerimde var ama sadece 5-7 yılda))
Bu arada çifte penetrasyonun etkisini oyuncaklarla telafi ediyoruz)
Bu arada çifte penetrasyonun etkisini oyuncaklarla telafi ediyoruz)
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
Yarın M ile bir kafede çay kahve içmek için buluşacağız, süreç yavaş yavaş ilerliyor...
- These users thanked the author Polonya for the post (total 2):
- Büyüleyici, mega saniye
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 2 years
sol sayfanın altında mamba ve VK flörtlerini araştırdık ancak %90’ının yetersiz olduğu gerçeğine de hazırlıklı olun.Polk: ↑24 Jun 2023, 22:43 Dün böyle bir olay yaşandı, eşimle telgraf üzerinden mesajlaşıyorduk ve sohbet sekse ve şu soruya döndü: beni nasıl istiyorsun? İki erkeğin bir kadını öptüğü fotoğrafı çekip ona gönderdim. Cevap verdi: bu fantezi gitmene izin vermeyecek) hadi akşam tartışalım.
- These users thanked the author Sanat for the post:
- Büyüleyici
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
v Yetersizlik nasıl ifade edilir? Son dakikada toplantılara gelmiyor musunuz?)Ar.t: ↑24 Jul 2023, 21:43sol sayfanın altında mamba ve VK flörtlerini araştırdık , ancak %90’ının yetersiz olduğu gerçeğine hazırlıklı olun.Polk: ↑24 Jun 2023, 22:43 Dün böyle bir olay oldu, eşim ve ben telgraf üzerinden sohbet ediyorduk ve konuşma sekse ve şu soruya dönüştü: beni nasıl istiyorsun? İki erkeğin bir kadını öptüğü fotoğrafı çekip ona gönderdim. Cevap verdi: bu fantezi gitmene izin vermeyecek) hadi akşam tartışalım.
- These users thanked the author Polonya for the post (total 2):
- Büyüleyici, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
Eh, burada sonsuz sayıda listeleyebilirsiniz!
Bir gecelik bir partnerle hiç ilgilenmedik, kalıcı bir partner istedik!
Bir sürü hayalperest var, çok şey istiyorlar ama iş harekete geçmeye gelince ortadan kayboluyorlar! Yalnızca yazışmaya ve fotoğraf alışverişine ihtiyaç duyan ve daha fazlasına ihtiyaç duymayan birçok erkek var, bunlara genellikle "wanker..mi" denir! Ayrıca ekstra maliyet olmadan hemen yatmaya ihtiyaç duyanlar da var. Her şeyin parasını ödüyoruz ve o bundan hoşlanıyor!
Eh, burada sonsuz sayıda listeleyebilirsiniz!
Bir gecelik bir partnerle hiç ilgilenmedik, kalıcı bir partner istedik!
- These users thanked the author Sanat for the post (total 2):
- Polonya, Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Eşim ve ben uzun zamandır MMF hayali kuruyorduk, bana MMF istediğini itiraf etti, tüm deliklerimin doldurulmasını istediğimi söyledi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Mamba konusunda yaklaşık yüzde 90’ın yetersiz olduğuna katılıyorum, ancak seçenekler var ve oldukça ilginç olanlar da var. Tanıdığımız evli bir çift bir kadınla tanıştı. Kadın onlardan on yaş büyük ama güzel, zeki, çok temiz ve terbiyeli. Eşim ve ben o zamanlar hâlâ gençtik ve hepimiz birlikte çıkıyorduk.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Polonya
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 8 months
Pratik yapıyoruz, 20 yıldır her şey yolunda
8 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Birkaç yıldır kocamı anlayamadım ama sonunda kabul ettiler! Ve bundan bir nebze olsun pişman olmadım
8 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Birkaç yıldır kocamı anlayamadım ama sonunda kabul ettiler! Ve bundan bir nebze olsun pişman olmadım
- These users thanked the author Anna Dimitrova for the post (total 3):
- mega saniye, Slogancı, Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Bir şekilde "tanıklık" konusunda kafanız karıştı: 10 yıl boyunca bunun hayalini kurdunuz , sonra 2 yıl kocamı anlamadım ve sonra kabul ettim...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
Arkadaşımızı alıp bir şeyler içtik. Kızı öpmeye başladılar. Sonra üzerime oturdu ve o da onun kıçına doğru ilerledi. Her şeyi hızla bitirdik. Arkadaş bekardı.
- These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 2):
- Anna Dimitrova, Büyüleyici
-
- Flört etmek
Hiçbir şeyi karıştırmıyorum. Uzun süre fantastik yerlerdeydi. Ve sonra kocam sayesinde her şey gerçek oldu.
8 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Bizim de aşağı yukarı böyle oldu
8 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Bizim de aşağı yukarı böyle oldu
- These users thanked the author Anna Dimitrova for the post (total 2):
- Büyüleyici, Slogancı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 11 months
Bunu her zaman yaşıyoruz ve yalnızca aşk ve seks[ /url] ile karıştırılmamalıdır.
- These users thanked the author lulucka for the post (total 6):
- Anna Dimitrova, Fargal94, Büyüleyici, Slogancı, Mihaaaa 4, Pol66
-
- Flört etmek
İşte bu! Aşk ve seks karıştırmayın
- These users thanked the author Anna Dimitrova for the post (total 4):
- Fargal94, Büyüleyici, Slogancı, Mihaaaa 4
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Kesinlikle hayır, çünkü bugün o bir arkadaştır - yarın da kim bilir...
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 7 months
Tanıdık/arkadaş yok, tek seferlik tanışmak daha iyi, sadece yeterli
- These users thanked the author Alex.Ivanov for the post:
- Mihaaaa 4
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 7 months
Eğer bir çiftte her ikisi de kendine güveniyorsa, iletişimi normalse ve her ikisi de gruba karşı değilse kimse bir yere gitmez. Ahlaki olgunluğa bağlıdır. Bu sadece seks, çeşitlilik ve başka bir şey değilHooligan Carrie: ↑05 Jul 2023, 12:23 MFM biçimindeki seksin MM’ye dönüşme şansı her zaman yüksektir. Veya kıskançlığa dayalı aptal bir skandal. Veya F başka bir M ile ayrılacak.
FFM formatındaki seks tamamen aynıdır, yalnızca şans daha da yüksektir.
Böyle bir şansı yakalayan gerçek insanlar tanıyorum.
- These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 3):
- Pol66, Şalun70, Mihaaaa 4
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Kayınvalidem Cumartesi gecesi için iki adam kiraladı. Bütün gece onu parçaladılar. Dün gece bana bundan bahsetti. O da bana gözleri parlayarak kafamda bir kazık olduğunu söyledi. Bundan yararlandı. Eşime de söyledim; o da iki erkek almayı ve kendisinin ve annesinin her yerde sevişmesini ayarlamayı teklif ediyor.
2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Sınıf arkadaşım ve kocasıyla aile dostuyuz sevimli ve kız gibi davranmayı seven biri. Her şey bir patlama ile gider.Polk: ↑24 Jun 2023, 22:43 Dün böyle bir olay oldu, eşim ve ben telgrafla mesajlaşıyorduk ve konuşma sekse ve şu soruya döndü: : beni nasıl istiyorsun? İki erkeğin bir kadını öptüğü fotoğrafı çekip ona gönderdim. Cevap verdi: bu fantezi gitmene izin vermeyecek) hadi akşam tartışalım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 1 month
İkinci partnerin seçimi tamamen kadının kararına bırakılmalıdır. Böylece ondan hoşlanıyor. Hiçbir durumda kendi başınıza seçim yapmamalısınız; bu seçimi bir kadına emanet etmeyin. Önemli olan, erkeğin evli olmasıdır (çünkü evli olmayanlar her şeyi hızla ağzından kaçırırlar) ve evli insanlar çenelerini kapalı tutarlar. SOSYAL ağlarda çok sayıda aptal, yetersiz insan, uyuşturucu bağımlısı olduğu için ikinci M’yi bulmak sorunlu! Herkesin moderatör tarafından kontrol edildiği, önce kişiyle iletişim kurduğu, fotoğraf istediği ve ardından gruba eklendiği kapalı gruplarda VK’da arama yaptım. Bu başka bir şehirde veya bölgede yapılabilir. Ona yazın, sohbet edin, bir yerde, bir kafede, restoranda buluşun, birlikte yürüyüşe çıkın ve onun nasıl bir insan olduğunu anlayın... Sonra onun size uygun olup olmadığına dair planlar yapın. Her şey yolundaysa ve herkes her şeyden memnunsa, o zaman asıl mesele ondan ve sizinkinden bir sağlık sertifikası istemektir! Ve paydaya geldikten sonra, tüm bunların gerçekleşeceği ve nelerin yapılıp yapılamayacağını zaten tartışabilirsiniz. Bir kadın seni seviyorsa MFM ayrılık nedeni olmayacaktır. Eğer hoşuna giderse, ömür boyu çeşitliliğe sahip olacaksınız!
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
- Mihaaaa 4, Fargal94, Alexey 997
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 879 Views
-
Last post by Hız Adamları