Kadınların fantezileri
-
Marivol
- Flört etmek

- Total posts: 30
-
9913
- Potansiyel seks nesnesi
-
Andrey ben
- Sürtünmeler

- Total posts: 353
Cevap: Kadınların fantezileri
Yalnız ve olgun bir kadının bir zamanlar bana söylediği gibi: "Seks elbette güzeldir, ama en azından birine sarılmak, kendinizi onun kucaklaşmasında bulmak, sıcak bir omuzda uykuya dalmak istersiniz....
-
9913
Ve bir kadının vücut bulmuş hali sayesinde tüm çekingenliklerini kaybedeceği bu tür fanteziler
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
Alena
- Penetrasyon

- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
Yaşlı bir kadınla ilgili bir fantezim vardı
- These users thanked the author Alena for the post (total 3):
- Konstantin39_2, nikolay.andreev, Anonim
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Alena
- Penetrasyon

evet, o benim öğretmenimdi. O zamanlar 9. sınıftaydımniqk: 16 Sep 2021, 18:27 Böyle bir kadını bulmak gerçekten sadece "fantezi" olacak kadar zor mu?
Reply Önceki. konuSonraki konu
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Ne olmuş yani? Öğretmenlerin öğrencilerini şımarttığı birçok vakayı biliyorum. Onu baştan çıkarmayı deneyebilirsin...
-
artm.razvratnik
- Oral stimülasyon

- Total posts: 159
-
Erkek çocuk
Olgun kadınların başka ne gibi fantezileri var? Hayatta denemediğiniz ve muhtemelen aynı fikirde olmadığınız şeyler
-
tenzör
- Sürtünmeler

- Total posts: 304
Genç erkeklerin yaşlı kadınları (hepsini değil ama çoğunu) hayal etmesi ilginç. Biseksüel kızlar da yetişkin kadınları mı hayal ediyor yoksa kendi yaşlarındaki kızlarla mı daha çok ilgileniyorlar?
-
Alena
- Penetrasyon

Rüyamda sınıf liderimizi gördüm. O zamanlar yaklaşık 40 yaşındaydı. ve neden ona bakmaya başladığımı bilmiyorum. Göbeğinin çıkıntılı olması hoşuma gitti, kalçaları büyüktü, armut tipi bir vücudu vardı, anlıyor musun, o zamanlar köyde yaşadım, okudum ve her yerde onu gözetledim. orada zor değilditenzor: 25 Sep 2021, 16:33Genç erkeklerin yaşlı kadınları hayal etmesi ilginç (hepsi değil ama çoğu). Biseksüel kızlar da rüyalarında yetişkin kadınları mı görüyorlar yoksa kendi yaşlarındaki kızlarla mı daha çok ilgileniyorlar?Yaşlı bir kadınla ilgili bir fantezim vardı
-
tenzör
- Sürtünmeler

- Total posts: 304
O zamanlar kendinizi zaten biseksüel olarak tanıyor muydunuz?alena: 25 Sep 2021, 16:38Rüyamda sınıf liderimizi gördüm. O zamanlar yaklaşık 40 yaşındaydı. ve neden ona bakmaya başladığımı bilmiyorum. Göbeğinin çıkıntılı olması hoşuma gitti, kalçaları büyüktü, armut tipi bir vücudu vardı, anlıyor musun, o zamanlar köyde yaşadım, okudum ve her yerde onu gözetledim. orada zor olmadıtenzor: 25 Sep 2021, 16:33Genç erkeklerin yaşlı kadınları hayal etmesi ilginç (hepsi değil ama birçok) . Biseksüel kızlar da rüyalarında yetişkin kadınları mı görüyorlar yoksa kendi yaşlarındaki kızlarla mı daha çok ilgileniyorlar?
-
Alena
- Penetrasyon

Elbette hayır. 13 yaşındaydım ve tüm bunların yanlış olduğunu düşündüm çünkü ben bir kızım, bunu yapmamalıyım ama kendimle kavga etmek zordutenzor: 25 Sep 2021, 17:02O zamanlar kendinizi zaten biseksüel olarak tanıyor muydunuz?Rüyamda sınıf liderimizi gördüm. O zamanlar yaklaşık 40 yaşındaydı. ve neden ona bakmaya başladığımı bilmiyorum. Göbeğinin çıkıntılı olması hoşuma gitti, kalçaları büyüktü, armut tipi bir vücudu vardı, anlıyor musun, o zamanlar köyde yaşadım, okudum ve her yerde onu gözetledim. orada zor olmadıtenzor: 25 Sep 2021, 16:33 Genç erkeklerin rüyalarında yetişkin kadınları görmesi ilginçtir (hepsinin değil ama çoğunun). Biseksüel kızlar da rüyalarında yetişkin kadınları mı görüyorlar yoksa kendi yaşlarındaki kızlarla mı daha çok ilgileniyorlar?
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Ve kendinle kavga etmek de aptalca! Zaten bunu kimse takdir etmeyecek...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 7825 Views
-
Last post by mavi kordon
-
- 9 Replies