Markul: ↑06 Sep 2023, 08:12
Hayır, burası daha çok çevrimiçi aptallardan oluşan bir forum.
Mantığınıza göre siz de bu aptallardan biri misiniz?
n 6 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Mechanic:06 Sep 2023, 13:22
Yavaş yavaş alışmaya başlıyorum yerel "kurallar".
Dört günde 104 mesaj oluşturun!!!?
Trol müsünüz? Bu forumda trafiği teşvik etmek ve insanları kavgaya kışkırtmak için mi tutuldunuz?
Bence bu konuda abarttınız.
Bu atasözünde olduğu gibi - bir aptalın Tanrı’ya dua etmesini sağlayın - bütün vücudunu zedeler. alın!
Bence herkesin gönderilerinize yanıt vermemesi doğru olur.
[quote=Markul post_id=252306 time=1693977130 user_id=17435] Hayır, burası daha çok çevrimiçi aptallardan oluşan bir forum. [/quote]Mantığınıza göre siz de bu aptallardan biri misiniz? n[size=85][color=green] 6 dakika 5 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Mechanic post_id=252493 time=1693995745 user_id=20506] Yavaş yavaş alışmaya başlıyorum yerel "kurallar". [/quote]Dört günde 104 mesaj oluşturun!!!? Trol müsünüz? Bu forumda trafiği teşvik etmek ve insanları kavgaya kışkırtmak için mi tutuldunuz? Bence bu konuda abarttınız. Bu atasözünde olduğu gibi - bir aptalın Tanrı’ya dua etmesini sağlayın - bütün vücudunu zedeler. alın! Bence herkesin gönderilerinize yanıt vermemesi doğru olur.
Mekanik: ↑06 Sep 2023, 13:04
Neden bu kadar gürültülüsün? Yakınlardayım, aynı forumdayım
Sanal seks hakkında ne hissettiğimi imzamda belirtiyorum
Sadece her şey halka açık olarak yapılıyor. Seksi bir sanal gösteri yapılıyor. Seks mizahı bölümünde yer almaktadır. Konu - Genelev Lada
İnternetten konuya fotoğraflar yerleştirildi
bağlantı burada
Yanıt: Genelev Lada (Gönderi) Lada R #248169)
içeri girdi ve baktı! Çok güzel!!! Alkışlarım!!! Bu konuyu görmemiştim! Ancak konuyla ilgili biraz farklı bir sorum var. Şiir tarzında çok güzel bir resim yapıyorsunuz, çok şık ama internetten resimler kullanıyorsunuz! Hala sanal seks biraz farklı. Ve evet, şimdi resmi olarak ilk mesajı düzeltiyorum: kişisel yazışmaların, fotoğrafların ve videoların ekran görüntülerini göndermeye gerek yok!!! Sadece kişisel istek üzerine!!!
These users thanked the author gerz13 for the post:
[quote=Mekanik post_id=252478 time=1693994661 user_id=20506] Neden bu kadar gürültülüsün? Yakınlardayım, aynı forumdayım Sanal seks hakkında ne hissettiğimi imzamda belirtiyorum Sadece her şey halka açık olarak yapılıyor. Seksi bir sanal gösteri yapılıyor. Seks mizahı bölümünde yer almaktadır. Konu - Genelev Lada İnternetten konuya fotoğraflar yerleştirildi
bağlantı burada
Yanıt: Genelev Lada (Gönderi) Lada R #248169) [/quote] içeri girdi ve baktı! Çok güzel!!! Alkışlarım!!! Bu konuyu görmemiştim! Ancak konuyla ilgili biraz farklı bir sorum var. Şiir tarzında çok güzel bir resim yapıyorsunuz, çok şık ama internetten resimler kullanıyorsunuz! Hala [url=viewtopic.php?t=9372]sanal seks[/url] biraz farklı. Ve evet, şimdi resmi olarak ilk mesajı düzeltiyorum: kişisel yazışmaların, fotoğrafların ve videoların ekran görüntülerini göndermeye gerek yok!!! Sadece kişisel istek üzerine!!!
gerz13: ↑06 Sep 2023, 20:45
İçeri girdim ve baktım! Çok güzel!!! Alkışlarım!!! Bu konuyu görmemiştim! Ancak konuyla ilgili biraz farklı bir sorum var. Şiir tarzında çok güzel bir resim yapıyorsunuz, çok şık ama internetten resimler kullanıyorsunuz! Hala sanal seks biraz farklı. Ve evet, şimdi resmi olarak ilk mesajı düzeltiyorum: kişisel yazışmaların, fotoğrafların ve videoların ekran görüntülerini göndermeye gerek yok!!! Yalnızca kişisel istek üzerine!!!
Sanal seks için farklı seçenekler vardır
En ünlüsü göğüsleri ve amcıkları birbirlerine göstermektir monitörde. Ama bu sanal seks beni ilgilendirmiyor,
Metinli sanal seksle ve tercihen şiirle ilgileniyorum
Ve internetten resimler çünkü aynı kalitede kendi fotoğraflarınıza sahip olmanız pek mümkün değil ve internette sahip olduğunuz içerik
İsterseniz katılıp şansınızı deneyebilirsiniz
Ancak o zaman doğrudan katılımınızla ilgili konuya bir gönderi yazın
These users thanked the author LadaR for the post:
[quote=gerz13 post_id=252652 time=1694022327 user_id=20286] İçeri girdim ve baktım! Çok güzel!!! Alkışlarım!!! Bu konuyu görmemiştim! Ancak konuyla ilgili biraz farklı bir sorum var. Şiir tarzında çok güzel bir resim yapıyorsunuz, çok şık ama internetten resimler kullanıyorsunuz! Hala [url=viewtopic.php?t=9372]sanal seks[/url] biraz farklı. Ve evet, şimdi resmi olarak ilk mesajı düzeltiyorum: kişisel yazışmaların, fotoğrafların ve videoların ekran görüntülerini göndermeye gerek yok!!! Yalnızca kişisel istek üzerine!!! [/quote]
Sanal seks için farklı seçenekler vardır En ünlüsü göğüsleri ve amcıkları birbirlerine göstermektir monitörde. Ama bu sanal seks beni ilgilendirmiyor, Metinli sanal seksle ve tercihen şiirle ilgileniyorum Ve internetten resimler çünkü aynı kalitede kendi fotoğraflarınıza sahip olmanız pek mümkün değil ve internette sahip olduğunuz içerik
İsterseniz katılıp şansınızı deneyebilirsiniz Ancak o zaman doğrudan katılımınızla ilgili konuya bir gönderi yazın
Bu tam olarak bununla ilgili bir yazı yazdım! İki kişi birbirlerine samimi fotoğraflarını ve süreçle ilgili duygularını anlatan metinler gönderdiğinde!!!
Biçiminiz benim için net ve hoş,
çünkü çok tatlı !)
Katılmaktan mutluluk duyacağım,
Formatınız çok hoş!)
Bu tam olarak bununla ilgili bir yazı yazdım! İki kişi birbirlerine samimi fotoğraflarını ve süreçle ilgili duygularını anlatan metinler gönderdiğinde!!!
Biçiminiz benim için net ve hoş, çünkü çok tatlı !) Katılmaktan mutluluk duyacağım, Formatınız çok hoş!)
Vasyanitsa: ↑06 Sep 2023, 20:29
Mantığınıza göre siz de bu aptallardan biri misiniz?
Evet, kesinlikle onlardan biriyim. n
İnsanların özgür ruhlu aptallar haline geldiği hâlâ pek çok kaynak var; örneğin Dvach ve Pikabu.
Birileri sosyal ağlarda her türlü saçmalığı konuşmaktan çekinmiyor ama Özel kaynaklar varken neden yapsınlar ve bu da onlardan biri.
[quote=Vasyanitsa post_id=252635 time=1694021398 user_id=20537] Mantığınıza göre siz de bu aptallardan biri misiniz? [/quote]
Evet, kesinlikle onlardan biriyim. n İnsanların özgür ruhlu aptallar haline geldiği hâlâ pek çok kaynak var; örneğin Dvach ve Pikabu. Birileri sosyal ağlarda her türlü saçmalığı konuşmaktan çekinmiyor ama Özel kaynaklar varken neden yapsınlar ve bu da onlardan biri.
gerz13: ↑07 Sep 2023, 01:03
Biçiminiz bana açık ve hoş geldi,
sonuçta çok tatlı!)
Katılmaktan mutluluk duyacağım,
Siz format çok hoş!)
Eğer sanal seksi şovumuza katılmaya karar verirseniz, bu gönderiyi buraya değil, seksilik konusuna yazın göstermek! Genelev Lada
Bağlantı aracılığıyla buraya gelin ve yazın Yanıt: Genelev Lada (Post Lada R #252658)
ve sonra devam edeceğim
These users thanked the author LadaR for the post:
Biçiminiz bana açık ve hoş geldi, sonuçta çok tatlı!) Katılmaktan mutluluk duyacağım, Siz format çok hoş!) [/quote]
Eğer sanal seksi şovumuza katılmaya karar verirseniz, bu gönderiyi buraya değil, seksilik konusuna yazın göstermek! Genelev Lada Bağlantı aracılığıyla buraya gelin ve yazın [url=https://ru.sexforum.top/viewtopic.php?p=252658#p252658]Yanıt: Genelev Lada (Post Lada R #252658)[/url]
Lada R: ↑06 Sep 2023, 21:36
Sanal seks için farklı seçenekler var
Temelde iki tane var.
İlki, Lada R’nin sunduğu gibi ticari. Vazgeçmedi.
İkincisi, (birdenbire) bir forumda veya sosyal ağda, ticaret olmadan arkadaş olmalarıydı. Bu en iyisi ve en nadide olanı.
Her ikisinin de yeri ayrı.
Ama üçüncüsü var.
Bu, aptalların forumlarda ve kadın profilli SZ’de herkese sik kazma attıkları zamandır. . Ve sonra tüm gerçek kadınlar delirdiğinde.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote="Lada R" post_id=252673 time=1694025381 user_id=15255] Sanal seks için farklı seçenekler var [/quote] Temelde iki tane var. İlki, Lada R’nin sunduğu gibi ticari. Vazgeçmedi. İkincisi, (birdenbire) bir forumda veya sosyal ağda, ticaret olmadan arkadaş olmalarıydı. Bu en iyisi ve en nadide olanı. Her ikisinin de yeri ayrı. Ama üçüncüsü var. Bu, aptalların forumlarda ve kadın profilli SZ’de herkese sik kazma attıkları zamandır. . Ve sonra tüm gerçek kadınlar delirdiğinde.
Gopnik benzeri cahiller genellikle "duymak" kelimesiyle başlar. Ve sonra - şablona göre.
[size=85] [color=green]6 dakika 13 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Kral Zogu[/ref], if vicdan sahibini rahatsız etmiyor, bu da onun orada olmadığı anlamına geliyor. :deli:
вот и именно про такой формат я и говорил! Это же дико заводит!!! Сам участвовал в таких переписках, особенно когда тебе вместе с текстом ещё и фото присылают!)
These users thanked the author gerz13 for the post:
[url=https://postimg.cc/TpjRvsqj][img]https://i.postimg.cc/c426wyvz/IMG-20231124-170717.jpg[/img][/url] Вот [/quote]вот и именно про такой формат я и говорил! Это же дико заводит!!! Сам участвовал в таких переписках, особенно когда тебе вместе с текстом ещё и фото присылают!)
Bu çok heyecan verici bir konu, sevgilim ve ben birkaç kez fotoğraflarla, videolarla, partnerin arzularının yerine getirilmesiyle ve bir fotoğraf raporuyla çok şiddetli bir erdemle uğraştık, asıl mesele erken boşalmamak))
These users thanked the author Evgen84 for the post (total 2):
Bu çok heyecan verici bir konu, sevgilim ve ben birkaç kez fotoğraflarla, videolarla, partnerin arzularının yerine getirilmesiyle ve bir fotoğraf raporuyla çok şiddetli bir erdemle uğraştık, asıl mesele erken boşalmamak))
Birçok kez farklı kızlarla oynadım. Hiçbir şey kaydedilmedi (hemen siliyorum). Genellikle akşam yatmadan önce. Soruyorum: uzanıyor musun? Cevap "evet"tir. Ne kadar zaman önce kendimi okşadığımı sormaya başlıyorum, peki sen şimdi okşayacak mısın? Ve ondan "bana bir şey söyle, örneğin benimle ne yapardın" ve gidelim.
Ya da gelecekteki buluşmamızın hayalini kurmaya başlıyorum ve şunu soruyorum: orası ıslak mı? Teslim mi oldun? Cevap EVET, zaten okşuyorum
Birçok kez farklı kızlarla oynadım. Hiçbir şey kaydedilmedi (hemen siliyorum). Genellikle akşam yatmadan önce. Soruyorum: uzanıyor musun? Cevap "evet"tir. Ne kadar zaman önce kendimi okşadığımı sormaya başlıyorum, peki sen şimdi okşayacak mısın? Ve ondan "bana bir şey söyle, örneğin benimle ne yapardın" ve gidelim. Ya da gelecekteki buluşmamızın hayalini kurmaya başlıyorum ve şunu soruyorum: orası ıslak mı? Teslim mi oldun? Cevap EVET, zaten okşuyorum
[quote=Alenka post_id=252194 time=1693946373 user_id=19239] Gerçekten ilginç bir konu... Bir elinizle otuzbir çekerken diğer elinizle harf yazmak uygun mu? [/quote] Her şey kullanıcının türüne bağlı Virt formatı 🙂
Çift penetrasyon için penis aparatlarını kimin kullandığını veya kullandığını bize bildirin. Eşim ve ben denemek istiyoruz. Etkisi nasıl
Last post
Daha da iyisini yaptık. Askısız olarak amın içine yerleştirilen bir askı aldılar ve bu montaj aparatı anüsümün içine itildi. Etki aynı; sanki iki penisim var. Ama zevk kat kat daha büyük
Beyler, bu kadar kaba davrandığım için beni affedin (engelli insanlar tarafından yazılmıştır), az önce bir adamın teyzesine baktığı, engelli olduğu ve hareket edemediği ve ona hem hayatta hem de...
Bize kimin neyle mastürbasyon yaptığını söyleyin, belki toplum içinde, belki başka bir şekilde.
Last post
Elbette çoğu zaman evde, işte arabada yalnız. Bazen karısı yardım eder. Ama bu amaçla kızlarla da toplantılar yapılıyor. Meğerse sadece erkekler değil, birlikte izlemeyi ve mastürbasyon yapmayı seven...
Nerede, nasıl ve nasıl yapılacağı, kimin takip edilmesi en iyisidir. Yanılmadığınızdan nasıl emin olabilirsiniz? Benim ve başkaları için ipuçlarınızı paylaşın, bilmek ilginç ve faydalı olacaktır.
Last post
Gizli kayıt için telefonuma birkaç program yükledim. Bunlardan biri seri fotoğraf çekerken, diğerleri sadece video kaydedebiliyor. Gizli bir klasöre kaydedilecek şekilde yapılandırıyorum. Sonrasında...