Gidin deneyin, teklif yapın.)) Orada bir yerde...belki normaldir ama burada değil.Tonchik666: ↑10 Jun 2023, 11:56 Çıplak bir arkadaşımdan orada mastürbasyon yapmaktan çekinmeyen birçok insan olduğunu duydum... Herhangi bir kıza gidip ona dokunulmasının sakıncası olup olmadığını sorabileceğinizi söylüyorlar ve bu normal gibi görünüyor orada
Çıplaklar plajı Gösterimler, incelemeler, fotoğraflar!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çıplaklar plajı Gösterimler, incelemeler, fotoğraflar!
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years 3 months
Önerip önermediğimi bilmiyorum ama 2000’li yılların başında Gümüş Orman’da bir çıplaklar plajı vardı. Kanunla düzenlenmediği için mayolu ve çıplak insanlar vardı. Özellikle genç ve güzel kadınlar olduğu için her çalının altında mastürbasyon yapan insanlar vardı.
Orada bir kez sikiştim ve bir noktada yaşlı adamlar saygılı bir mesafede belirmeye ve haklılıklarının tam bilincinde olarak mastürbasyon yapmaya başladılar)
Orada bir kez sikiştim ve bir noktada yaşlı adamlar saygılı bir mesafede belirmeye ve haklılıklarının tam bilincinde olarak mastürbasyon yapmaya başladılar)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 10 months
Denemek ilginç olurdu ama nasıl karar verilecek? Ben 55 kiloyum, 180 boyum var, eşim ise 120 kilo, 160 boyunda. Giyindiğimizde bile bize gülüyorlar ve çıplak insanlar muhtemelen plajdan tamamen atılacaklar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gerçek fotoğraflar var mı? Yoksa internetten mi izleyeceğiz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 9 months
Gerçek fotoğraflar var mı? Yoksa internetten mi izleyeceğiz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
İnternette okudunuz) Yani tüm fotoğraflar internetten geliyor) Çıplaklar plajlarına iki kez gittim, hiçbir şey özel, sadece çıplak insanlar. Kabalık yok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Nudik normal bir konu, çıplak güneşlenip yüzebilmek çok hoşunuza gidiyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
Çıplaklar olanlara nasıl anlayışla yaklaşılırdıPrematureCum: ↑07 Jan 2024, 03:39 Denemek ilginç olurdu ama nasıl karar verilecek? Ben 55 kilo, boyum 180, eşim ise 120 kilo ve 160 boyunda. Giyindiğimizde bile bize gülüyorlar ve çıplak insanlar muhtemelen plajdan tamamen atılacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
nüdist bir insan olarak anlayışla ele alınırdı, belki kafamda öyle yapardım bu konu hakkında şaka yapıyorum, ama kötü niyetle değil, sadece komik (şaka yapmayın, yani komik bir anı kendiniz için fark etmek ve başka bir şey değil) :özür dilerim: ama genel olarak çıplaklar toplumu beden konusunda çok daha sakin, bu sanki çıplaklığın özünün bir parçası, bedenin süsleme ve örtü olmadan kabul edilmesi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
İlk kez çıplak yüzmeyi denediğimde, o zamandan beri çıplaklar plajlarını tercih ediyorum, sadece sen ve su, sen ve deniz meltemi, sen ve doğa olduğunda çok güzel
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 5 years 4 months
Nudik’ten sonra normal plajlara gitmek istemiyorum, buna geldim ve alışkanlıktan dolayı neredeyse külotumu çıkarıyordum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year 10 months
Fotoğraflar çok güzel, kadınlar muhteşem, bana PM yaz
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon

Kurulum 24 dakika 46 gün:
353760364.p.1200.1200.0.jpg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 7 months
https://i.postimg.cc/c4FPx05p/fd56-Fpi-Vl4k.jpg
https://i.postimg.cc/WbNQchSm/q-APe-HTs-WTic.jpg
https://i.postimg.cc/XYhh5xWx/sm3h-Gqt-LD6k.jpg
https://i.postimg.cc/4390QtNG/Tcmyb-I6-Tvd-I.jpg
https://i.postimg.cc/6pTgTgky/xgg-DS-6-Mifs.jpg
https://i.postimg.cc/GtQVsC3s/z-Hh2r-NE8y-Qs.jpg
https://i.postimg.cc/WbNQchSm/q-APe-HTs-WTic.jpg
https://i.postimg.cc/XYhh5xWx/sm3h-Gqt-LD6k.jpg
https://i.postimg.cc/4390QtNG/Tcmyb-I6-Tvd-I.jpg
https://i.postimg.cc/6pTgTgky/xgg-DS-6-Mifs.jpg
https://i.postimg.cc/GtQVsC3s/z-Hh2r-NE8y-Qs.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Evet, çıplaklar çok daha özgür, kendinizi daha özgür hissedersiniz, bunda hâlâ bir şeyler var
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
Dagomys’te çıplaklar plajındayım! Harika bir yer, çok fazla gösterim var!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 5 months
Bunun Doğu Almanya’daki FKK çıplaklar plajında Angela Merkel olduğunu yazıyorlar, 70’ler
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 858950.jpghttps://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 858953.jpg

https://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 858950.jpghttps://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 858953.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
evet, başkaları hakkında yazdım) Kendinizi doğru şekilde değerlendirmek zor
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 1 year 6 months
Nudian sahilinde en son uzun zaman önceydim, manzaralar kesinlikle çok güzeldi, ancak özellikle benim şehrimde en azından 40 yaş üstü insanlar oraya giderdi (tabii ki 40 yaş üstü kadınları severim), ama ben sevmiyorum 60 yaş üstü bayanlara, özellikle de büyükbabalara karşı bir fetişiniz var. Genel olarak güzel bir yerdi, ama kimse oraya bakmadı ve çok fazla insan yoktu ve oradaki su kurumuştu ve kumun olduğu yerde her şey büyümüştü, yine de deneyim hoştu
-
- heyecanlanıyorum
2022 yılında Divnomorskoye’yi ziyaret ettik. Eşim ve ben Divnomorskoye’ye gittik, orada olduğunu bile bilmiyorduk. Sahilde yürürken rastladık. İlgili. Ertesi gün bilinçli olarak gittik.
Ne öğrendim ve gördüm:
1) külotundan ilk fırlayan eşim oldu
2) Gerçekten hoşuna gittiğini ve bunu gösteriyormuş gibi göründüğünü öğrendim bilerek kendisi (çakıl taşları için eğildi, iki yana uzandı)
3) orası her zaman ıslaktı
4) ağustos ayının sonundaydık ve kumsalın sonunda bir grup vardı Zaten genç ve güzel insanların başında emekliler ve teyzeler geliyordu, dolayısıyla göz mutluydu
5) çünkü daha genç bir ortamdaydık, sonra şunu gördüm: bir kız gerçekten saklanmadan kalçasına işiyordu, sonra benimki de aynısını yaptı
6) seks gördük, bir çift kıyıda örtüsüz seks yaptı
Ertesi sene de gelip oyalanmak istediler ama kapanmıştı(
Ne öğrendim ve gördüm:
1) külotundan ilk fırlayan eşim oldu
2) Gerçekten hoşuna gittiğini ve bunu gösteriyormuş gibi göründüğünü öğrendim bilerek kendisi (çakıl taşları için eğildi, iki yana uzandı)
3) orası her zaman ıslaktı
4) ağustos ayının sonundaydık ve kumsalın sonunda bir grup vardı Zaten genç ve güzel insanların başında emekliler ve teyzeler geliyordu, dolayısıyla göz mutluydu
5) çünkü daha genç bir ortamdaydık, sonra şunu gördüm: bir kız gerçekten saklanmadan kalçasına işiyordu, sonra benimki de aynısını yaptı
6) seks gördük, bir çift kıyıda örtüsüz seks yaptı
Ertesi sene de gelip oyalanmak istediler ama kapanmıştı(
-
- Nirvana’dayım
a____aa, kahretsin ve ben de oraya birlikte gitmek istedim karım...
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 7 months
Şimdi Koktebel’de bile tehlikeli bir şekilde yayıyorlar. Anapa’da ana plajda dinleniyoruz, sonuna doğru gidiyoruz, Ave’de olduğu gibi. Sen Pionersky’ye git. Orada bir sürü çalı var, ya da denizde bir teknede sikişebilirsin. Arkadaşım ve ben bir teknede kıçımdan sikildik, harika.
- These users thanked the author Elenarus for the post (total 7):
- koma kız, Fargal94, Ahah, abartı, İskender, PavelNokia, Nicolausblind
-
- heyecanlanıyorum
Belki evet, Divnomorskoye’de de dağıldılar. Ama kumsalın sonundaydık, sonra bir gay plajı vardı. Onlar. Tamamen sapkın bir köşeydi, dolayısıyla kimse buna karşı değildi. Eşcinsel erkeklerin o plaja gitmesi de komikti, artık karılarına değil bana bakıyorlardı ve sonunda ben de onların önünde açık görüşlerle flört etmeye başladım))
-
- ön sevişme
a____aa, eşcinsel oğlanları severim, bırak sikişsinler, Saf görünmeyi seviyorum...bana ilgi yok, o yüzden bırak öyle olsun...
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
Çoğunlukla kızım ve ben göl kenarındaki vahşi bir plaja gideriz. Birkaç yıl boyunca, aynı çıplak dinlenme amatörleri yalnızca bir kez orada rahatladı. Ayrıca denizdeki vahşi plaja da gidiyoruz. çıplaklar plajında Bir gün gelip bizi kovdular. Burada çocuklarla yapılacak bir şey olmadığını söylediler.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 8 months
Sanatçı,
Kaç yaşındasın kız çocuğu? Muhtemelen imkansızdır çünkü yetişkin bir erkekte ereksiyon görebilirsiniz. Ya da birinin nasıl mastürbasyon yaptığını..
Kaç yaşındasın kız çocuğu? Muhtemelen imkansızdır çünkü yetişkin bir erkekte ereksiyon görebilirsiniz. Ya da birinin nasıl mastürbasyon yaptığını..
-
- ön sevişme
O zamanlar kızım 8 ya da 9 yaşlarındaydı. Vahşi bir kumsalda ereksiyon ya da sikişmeyi görmek bana resmi çıplaklar plajından daha kolay geliyor...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 7 months
vahşi doğanın haritaları var mı sahil? Bir tek ben bilirim, 73 km ama ya boş ya da yoğun... ve yalnız değilim ama suyu temiz, denize girişi keyifli, küçük çakıl taşlı ama bu plaj kesinlikle çıplaklık için değilArhivarius: ↑15 Jun 2023, 19:35Çıplaklar plajıBu sanatoryum nerede?
Krasnodar bölgesi, Soçi, Khosta’nın yerleşim bölgesi nhttps://yandex.ru/maps/org/nudistskiy_p ... 6958760607
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 190
Böyle bir kumsala gidemem, heyecanlanabilirim
Ama genel olarak istiyorum böyle bir yeri ziyaret etmek, yeni hisler, duygular deneyimlemek..

Ama genel olarak istiyorum böyle bir yeri ziyaret etmek, yeni hisler, duygular deneyimlemek..
-
- ön sevişme
OwDrin, özellikle böyle bir plajı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ben de oturup soyunursam güleceklerini düşündüm. Ve orada güneşlenen ailelerin de olduğunu görünce bir dahaki sefere kızımla birlikte geldim. Eğer gafınız size eziyet ediyorsa, ya kendinizi bir havluya sarın ya da suya girin)). Utanıyorsan iç çamaşırının içinde rahatlayabilirsin.
- These users thanked the author Sanatçı for the post (total 3):
- abartı, sapık, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 1 month
Bu arada, Peter Mayıs ayından sonra Dunes, Lipovo, Kronstadt’a gidiyor, umarım zorlamak mümkün olur

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 2 years 1 month
Genel olarak, özgürlükle ilgili tüm bu ikiyüzlülüğü, bazı şüpheli çıkarları ve bu konuda kafamdaki bir sürü saçmalığı bir kenara bırakırsak...
Genel olarak, çıplaklar plajının güzel olduğunu düşünüyorum. belirli hedefleri ve eğilimleri olan insanlar için tanışma sitesi gibi bir şey.
Yani kadınlar çıplaklar plajına gelir ve soyunur, her şeyden önce bu onları tahrik eder.
İkincisi, hoşlarına gider.
Üçüncü olarak, erkeklerin kendilerine bakmasından hoşlanıyorlar. Ve baktıklarını biliyorlar.
Dördüncüsü, birisinin mutlaka gelip onlarla sohbet başlatacağı gerçeğine hazırdırlar. Ve bu muhatap büyük olasılıkla çıplak olacak ve ayağa kalkıp penisini sallayacak. Ve bu çok hoş ve sizi bir çocuk gibi tahrik ediyor.
Beşinci olarak, belki bu gündeme geldi, yakınlarda bir yerde seks yapmayı teklif edebilir.
Altıncı olarak, beğenip beğenmediğinize veya beğenmenize bağlı olarak hayır, teklifini kabul edebilir ve emekli olmak için onunla yakın bir yere gidebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla yalnız bile gidebilirsiniz.
Tüm bunlar insanları çok heyecanlandırıyor. Hem erkekler hem de kadınlar. Gerçek şu ki bu çıplaklar plajında tüm bunlar mümkün. Çünkü orada ne derse desin belli bir kontenjan seçiliyor. Ve eğer oraya bazı kızlar gelirse ve soyunurlarsa, bu çevredeki erkeklere kesin bir mesajdır. Sıcakta bir orospu kokusu gibi. Erkeklerin ilgisini çeker ve bu kızın sizinle yalnız kalmaya hazır olduğunu bildirir. Tek soru onun senden hoşlanmasıdır. Ve eğer bu olursa, büyük ihtimalle seks olacaktır.
Ve tam burada ve şimdi olması da şart değil. Plajdan sonra seks konusunda anlaşabilirsiniz. Önce bu kızla akşam yemeği için bir yere gidin, sonra da büyük yatağın olduğu bir yere gidin. Ve her ikisi de, birbirlerini zaten çıplak görmüş olmaları temelinde de olsa, tüm bunlara yeşil ışığın zaten verildiğini biliyor. Ve bir tür engelin çoktan aşıldığını ve tarafların rızasının esasen zaten verildiğini. Geriye kalan tek şey, tüm bunları hiçbir şeyle bozmamak. Yani, bir kızın çıplaklar plajında seks yapma davetinizi kabul ettiği andan itibaren geriye kalan tek şey birlikte iyi vakit geçirmektir.
Çünkü bu daha sık oluyor tam tersi - her ikisi de gecenin nasıl biteceğini tam olarak bilmediğinde. Bu da durumu biraz gerginleştiriyor ve kimsenin rahatlamasına izin vermiyor. Kız kültürel olarak nasıl reddedeceğini bilmiyor ve adam da bu kıza zamanını, duygularını ve parasını boşa harcadığı için gergin; kız zaten bunu ona bugün vermeyecek.
Ve bu da bu. neden şu anda onunla seks yapacağı umuduyla onunla vakit geçiriyor.
Genel olarak çıplaklar plajlarının çok büyük faydaları olduğunu düşünüyorum. Oraya gidip gecelik için birini kiralayabilirsin. Hatta belki iki tane. Ama tabii ki oraya bir arkadaşla yalnız gidip iki kız arkadaşla tanışmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Onlarla seks konusunda pazarlık yapma şansının artacağını düşünüyorum. Hatta sanırım onlara, senden gerçekten hoşlandığımı, sana bakar bakmaz hemen sertleştiğimi söylediklerini doğrudan söyleyebilirsin. Mesela düşündüm ve bugün sizi geceyi birlikte geçirmeye davet etmeye karar verdim ve ondan önce lezzetli bir yemek yiyip oturup dinlenmeye davet ettim.
Genel olarak, çıplaklar plajının güzel olduğunu düşünüyorum. belirli hedefleri ve eğilimleri olan insanlar için tanışma sitesi gibi bir şey.
Yani kadınlar çıplaklar plajına gelir ve soyunur, her şeyden önce bu onları tahrik eder.
İkincisi, hoşlarına gider.
Üçüncü olarak, erkeklerin kendilerine bakmasından hoşlanıyorlar. Ve baktıklarını biliyorlar.
Dördüncüsü, birisinin mutlaka gelip onlarla sohbet başlatacağı gerçeğine hazırdırlar. Ve bu muhatap büyük olasılıkla çıplak olacak ve ayağa kalkıp penisini sallayacak. Ve bu çok hoş ve sizi bir çocuk gibi tahrik ediyor.
Beşinci olarak, belki bu gündeme geldi, yakınlarda bir yerde seks yapmayı teklif edebilir.
Altıncı olarak, beğenip beğenmediğinize veya beğenmenize bağlı olarak hayır, teklifini kabul edebilir ve emekli olmak için onunla yakın bir yere gidebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla yalnız bile gidebilirsiniz.
Tüm bunlar insanları çok heyecanlandırıyor. Hem erkekler hem de kadınlar. Gerçek şu ki bu çıplaklar plajında tüm bunlar mümkün. Çünkü orada ne derse desin belli bir kontenjan seçiliyor. Ve eğer oraya bazı kızlar gelirse ve soyunurlarsa, bu çevredeki erkeklere kesin bir mesajdır. Sıcakta bir orospu kokusu gibi. Erkeklerin ilgisini çeker ve bu kızın sizinle yalnız kalmaya hazır olduğunu bildirir. Tek soru onun senden hoşlanmasıdır. Ve eğer bu olursa, büyük ihtimalle seks olacaktır.
Ve tam burada ve şimdi olması da şart değil. Plajdan sonra seks konusunda anlaşabilirsiniz. Önce bu kızla akşam yemeği için bir yere gidin, sonra da büyük yatağın olduğu bir yere gidin. Ve her ikisi de, birbirlerini zaten çıplak görmüş olmaları temelinde de olsa, tüm bunlara yeşil ışığın zaten verildiğini biliyor. Ve bir tür engelin çoktan aşıldığını ve tarafların rızasının esasen zaten verildiğini. Geriye kalan tek şey, tüm bunları hiçbir şeyle bozmamak. Yani, bir kızın çıplaklar plajında seks yapma davetinizi kabul ettiği andan itibaren geriye kalan tek şey birlikte iyi vakit geçirmektir.
Çünkü bu daha sık oluyor tam tersi - her ikisi de gecenin nasıl biteceğini tam olarak bilmediğinde. Bu da durumu biraz gerginleştiriyor ve kimsenin rahatlamasına izin vermiyor. Kız kültürel olarak nasıl reddedeceğini bilmiyor ve adam da bu kıza zamanını, duygularını ve parasını boşa harcadığı için gergin; kız zaten bunu ona bugün vermeyecek.
Ve bu da bu. neden şu anda onunla seks yapacağı umuduyla onunla vakit geçiriyor.
Genel olarak çıplaklar plajlarının çok büyük faydaları olduğunu düşünüyorum. Oraya gidip gecelik için birini kiralayabilirsin. Hatta belki iki tane. Ama tabii ki oraya bir arkadaşla yalnız gidip iki kız arkadaşla tanışmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Onlarla seks konusunda pazarlık yapma şansının artacağını düşünüyorum. Hatta sanırım onlara, senden gerçekten hoşlandığımı, sana bakar bakmaz hemen sertleştiğimi söylediklerini doğrudan söyleyebilirsin. Mesela düşündüm ve bugün sizi geceyi birlikte geçirmeye davet etmeye karar verdim ve ondan önce lezzetli bir yemek yiyip oturup dinlenmeye davet ettim.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- abartı, sapık, Juravl
-
- ön sevişme
Divny’ye giderdim. Artık inşaat nedeniyle çıplak plajına kapalı. Bundan sonra Krinitsa’yı birkaç kez, belki biraz daha fazla ziyaret ettim. Birisi Divnoye’den oraya taşındı, birisi yeni yerler arıyor...
Şu tarihten sonra gönderildi:
Eskiden Divny’ye giderdim. Artık inşaat nedeniyle çıplak plajına kapalı. Bundan sonra Krinitsa’yı birkaç kez, belki biraz daha fazla ziyaret ettim. Birileri Divnoye’den oraya taşınmış, birileri yeni yerler arıyor...
Şu tarihten sonra gönderildi:
Eskiden Divny’ye giderdim. Artık inşaat nedeniyle çıplak plajına kapalı. Bundan sonra Krinitsa’yı birkaç kez, belki biraz daha fazla ziyaret ettim. Birileri Divnoye’den oraya taşınmış, birileri yeni yerler arıyor...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 2 months
Ben de böyle bir plajı ziyaret etmek istiyorum ama henüz fırsat yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 48 Replies