Aldatmaya başlayan birisi hiç durmaz mı, yoksa kişinin kendine gelme ihtimali var mıdır?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aldatmaya başlayan hiç durmaz mı, yoksa aklının başına gelme ihtimali var mıdır?

Unread post by Geçit »

niqk: 24 Aug 2023, 17:53 Perde! Herkes ayağa kalksın! Şiddetli alkışlar! Fanfare sesleri! Seyirci mutluluk gözyaşları döküyor... (Durmalıyız! Aksi halde
Ben de ilhamdan ağlamaya başlayacağım!..)
Sen benim iyiliğimsin :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
aryamari, Zorba Carrie, Beluga
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aldatmaya başlayan hiç durmaz mı, yoksa aklının başına gelme ihtimali var mıdır?

Unread post by Serg_A »

Marinka: 24 Aug 2023, 17:49 Sanırım onun ne zaman çok akıllı olduğunu biliyorum. Ne zaman seninle aynı fikirde? Evet? Ve aynı fikirde olmadığında inanılmaz derecede aptal ve şeytani bir trol mü oluyor? Yani?
Hayır, öyle değil. Benim gözümde asla aptal değildi, hararetle tartıştı ve bu şimdi bile oluyor. Ama onunla hiçbir zaman tartışmadım. Ve rıza konusunda neredeyse her zaman benimle aynı fikirde değil.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
aryamari, Beluga
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kariyer »

Marinka: 24 Aug 2023, 17:49Ah, nesin sen?
Ben.. iyice okudum
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 24 Aug 2023, 17:58
Marinka: 24 Aug 2023, 17:49 Sanırım onun ne zaman çok akıllı olduğunu biliyorum. Ne zaman seninle aynı fikirde? Evet? Ve aynı fikirde olmadığında inanılmaz derecede aptal ve şeytani bir trol mü oluyor? Yani?
Hayır, öyle değil. Benim gözümde asla aptal değildi, hararetle tartıştı ve bu şimdi bile oluyor. Ama onunla hiçbir zaman tartışmadım. Rıza konusunda ise neredeyse her zaman benimle aynı fikirde değil.
Anlıyorum, senin gözünde aptal olan tek kişi benim. İnanılmaz derecede aptal ve kötü.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, Beluga
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AryaMari: 24 Aug 2023, 17:52
Marinka: 24 Aug 2023, 17:49 Ah, nesin sen?)))
yuvarlak ve mavimsi :-D
Ve bununla tartışamazsınız 😁😁😁
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
aryamari, Beluga
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

AryaMari: 24 Aug 2023, 17:52yuvarlak ve mavimsi :-D
ah.. "mavimsi"nin ne olduğunu merak eden tek kişi ben değilim. " şu anlama gelir: ?

1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Ve tartışamazsınız çünkü
neden tartışmıyorsunuz?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

uran, avatarına bak, akıllısın bizim...
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
kariyer, Serg_A, Geçit, Zorba Carrie
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

niqk: 24 Aug 2023, 18:06 uran, avatarına bak, sen bizim akıllımızsın...
eh, işte böyle
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Öyleydi, öyle ve olacak! :kullanıldı:
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 24 Aug 2023, 18:02
Serg_A: 24 Aug 2023, 17:58
Marinka: 24 Aug 2023, 17:49 Sanırım onun ne zaman çok akıllı olduğunu anlıyorum. Ne zaman seninle aynı fikirde? Evet? Ve aynı fikirde olmadığında inanılmaz derecede aptal ve şeytani bir trol mü oluyor? Yani?
Hayır, öyle değil. Benim gözümde asla aptal değildi, hararetle tartıştı ve bu şimdi bile oluyor. Ama onunla hiçbir zaman tartışmadım. Rıza konusunda ise neredeyse her zaman benimle aynı fikirde değil.
Anlıyorum, senin gözünde aptal olan tek kişi benim. İnanılmaz derecede aptal ve kötü.
Kahretsin, Marinka , beni şimdiden affedin. Senin öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen akıllı bir kadınsın ve hiç de kötü değilsin. Kadın olduğundan hiç şüphem yoktu.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Beluga
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 24 Aug 2023, 18:11
Marinka: 24 Aug 2023, 18:02
Serg_A: 24 Aug 2023, 17:58 Hayır, değil. Benim gözümde asla aptal değildi, hararetle tartıştı ve bu şimdi bile oluyor. Ama onunla hiçbir zaman tartışmadım. Rıza konusunda ise neredeyse her zaman benimle aynı fikirde değil.
Kahretsin, Marinka , beni şimdiden affedin. Senin öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen akıllı bir kadınsın ve hiç de kötü değilsin. Kadın olduğundan hiç şüphem yoktu.
))) Ahah. Merak etme, gücenmedim. Akşam yemeğini hazırladı ve çocukları besledi. Her şey yolunda)))
Serg_A, Zorba Carrie, Beluga
küçük
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by küçük »

Marinka: 15 Jul 2023, 11:32 Aslında soru başlıkta. Aldatmaya başlayan birisi hiç durmaz mı, yoksa kişinin kendine gelme ihtimali var mıdır? Ne düşünüyorsunuz ya da belki kişisel deneyiminiz var. Söylesene.
İlk evliliğimde karımı sık sık aldattım, ta ki bir kızla tanışana kadar, o 5 yıl boyunca benim metresimdi, sonunda öyle oldu şimdi 8 yıldır eşim, o benimle birlikte karakter ve cinsiyet açısından her şeyden memnunum, onunla hiç ilgilenmiyorum, seks konusunda her şeyi denedim, artık almak istediğimiz bir şey var evli, bu benim girişimim
These users thanked the author küçük for the post (total 2):
Serg_A, Yjjooo
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Hile yapmadım, bu yüzden bunu deneseydim nasıl davranacağımı söylemek zor :unknown:
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Yjjooo, Geçit
Yjjooo
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Yjjooo »

Bu bir tür düşünme şeklidir.
Bir kişi ayık bir şekilde aldatıyorsa bu onun seçimidir. Elbette her vaka özeldir ancak temelde ihanet bir kapıdır; kapıyı bir kez açtığınızda kapatmanız zordur.
These users thanked the author Yjjooo for the post:
Beluga
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zzzzhoooo: 26 Aug 2023, 12:41 Bu bir düşünme biçimidir.
Bir kişi ayık bir şekilde aldatıyorsa bu onun seçimi demektir. Elbette her vaka özeldir ancak temelde ihanet bir kapıdır; onu açarsanız kapatmanız zordur.
Neden? onu çarpmak zor mu? Yeterli güç yok mu?
Bir miyav, Alexsss, Serg_A
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

andrey.petrov: 24 Aug 2023, 15:27 Bana yazma)
Sana yazdım mı? Kötü bir emme...
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Serg_A
Yağdaki hamsi!!!
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Yağdaki hamsi!!! »

Erkeklerde bu kanda var, annelik içgüdüsü var, mümkün olduğu kadar çok dişiyi döllemek için üreme içgüdüsü var. Şu anda bir iş gezisinde olmama ve üç aydır karımı sikmemiş ya da aldatmamış olmama rağmen, bazı nedenlerden dolayı onu şimdi aldatmak istemiyorum. Bundan önce de sevgilileri olmasına ve kendisi yaşlı olmamasına rağmen sağlığı iyi görünüyordu. Ruhsal olarak gelişiyorum sanırım :unknown:
These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post (total 2):
Alexsss, küçük
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Peru’da »

Şahsen benim için güven tamamen kaybolacak. Bir kez aldatırsan duramayacağına inanıyorum. Peki bunu affedemem
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Ve "ihanet" kavramının içine ne giriyor, hemen bir üzerinden yazıyorlar, açık ilişkiler, bir tarafta seks... norm, norm, norm, ihanet nedir?
Kötü niyetli
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Kötü niyetli »

Marinka: 15 Jul 2023, 11:32 Aslında soru başlıkta. Aldatmaya başlayan birisi hiç durmaz mı, yoksa kişinin kendine gelme ihtimali var mıdır? Ne düşünüyorsunuz ya da belki kişisel deneyiminiz var. Anlatın bize.
Hayatta her şey olabilir.. Belki bazı hisleri varsa aklı başına gelir.. belki iyileşir. Bir gün.. ya da belki de.. Duygular yoksa, bir yatak, iyi bir yatak bile insanı tutamaz.
These users thanked the author Kötü niyetli for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zlobnyi: 28 Aug 2023, 12:59
Marinka: 15 Jul 2023, 11:32 Asıl soru başlıkta. Aldatmaya başlayan birisi hiç durmaz mı, yoksa kişinin kendine gelme ihtimali var mıdır? Ne düşünüyorsunuz ya da belki kişisel deneyiminiz var. Anlatın bize.
Hayatta her şey olabilir.. Belki bazı hisleri varsa aklı başına gelir.. belki iyileşir. bir gün.. ya da olmayabilir.. eğer duygular yoksa, bir yatak, iyi bir yatak bile insanı tutamaz
)) ) Forumdan mısınız?))) Orada sıkıldınız mı? Daha çok eğleniyoruz)))
Kötü niyetli
Flört etmek
Flört etmek

Marinka: 28 Aug 2023, 13:01 ))) Forumdan mısınız?))) Orada sıkıldınız mı? Burası daha eğlenceli)))
Göreceğiz))
Siz de oraya gidiyor musunuz?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zlobnyi: 28 Aug 2023, 13:04
Marinka: 28 Aug 2023, 13:01 ))) Forumdan mısınız?))) Orada sıkıldınız mı? Burası daha eğlenceli)))
Göreceğiz))
Siz de oraya gider misiniz?
))) Hayır, buralıyım, sadece seni orada ziyarete geldim))) Orayı beğenmedim
Kötü niyetli
Flört etmek
Flört etmek

Marinka: 28 Aug 2023, 13:06 Hayır, buralıyım, sadece seni orada ziyarete geldim)))
O halde seninle tanıştığıma memnun oldum, Marinka, Zlobnyi))
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zlobnyi: 28 Aug 2023, 13:10
Marinka: 28 Aug 2023, 13:06 Hayır, buralıyım, sadece seni ziyarete geldim)))
Peki, o halde seninle tanıştığıma memnun oldum , Marinka, Zlobnyi))
))) Ve sizinle tanıştığıma memnun oldum. Umarım bizimle birlikte olmayı seversiniz)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Kötü niyetli
Kötü niyetli
Flört etmek
Flört etmek

Marinka, nazik sözleriniz için teşekkür ederiz! ben de öyle umuyorum)))
Geçit
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Peru’da »

uran: 28 Aug 2023, 12:39 Ve "ihanet" kavramının içine ne giriyor, hemen bir üzerinden yazıyorlar, açık ilişkiler, seks bir yana.. norm norm norm, ihanet nedir?
Şahsen benim için başka biriyle romantik bir şekilde ilgilenmek zaten ihanettir. Flört ve özellikle seks kesinlikle aldatmadır.

Yukarıdakilerin hepsinin partnerin rızasıyla gerçekleştiği açık ilişkiler de vardır elbette, ancak bu farklıdır
Ekzostoz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ekzostoz »

Aldattığı birini arayıp herkesle bir araya gelme şansın var
padshiy
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by padshiy »

Bu evliliğimi mahvetti ama 20 yıl sonra hiç pişmanlık duymuyorum
Her şeyden memnunum, ayrıca seçim yapmakta özgürüm ve yanmaktan korkmuyorum
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Marinka: 15 Jul 2023, 11:32 Aldatmaya başlayan asla durmaz, yoksa kişinin aklının başına gelme ihtimali var mı?
Pekâlâ durabilir. Böyle bir kararın milyonlarca nedeni vardır; kişi zamanla değişir, dine düşebilir veya rasyonel olarak artık buna ihtiyacı olmadığına karar verebilir, vb. Örneklerle dolu. Tabii ki, her zaman sola doğru yürüyen birinin, başlangıçta katı ahlaki ilkelere sahip olan birine göre, tekrar yola düşme olasılığı daha yüksektir. Ancak her şey bireyseldir ve kararın, karakterin ve koşulların sağlamlığına bağlıdır.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

2 dakika 28 saniye sonra gönderilir :
padshiy: Evliliğimi mahveden şey bu oldu
Kendini mi tüketti yoksa karısının bu yaşam tarzı nedeniyle ekstra bir yük olduğuna mı karar verdi?
:göz kırp:
padshiy
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by padshiy »

FUCKYAMATERITY,
FUCKYAMATERITY: 07 Nov 2023, 21:22 Yandı ya da karar verdi karısının böyle bir yaşam tarzına sahip olması ekstra bir yük mü?
Yandım, affetmedim ve evlilik aşk için değildi büyük ihtimalle sevgi
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

padshiy: 07 Nov 2023, 21:26 evlilik aşk için değildi, büyük olasılıkla sevgi içindi
Bir komşu ya da sınıf arkadaşıyla erken evlilik gibi görünüyor, farkına bile varmadan yetişkinlerle oynamaya başladıklarında herhangi bir şey. Ve sonra bam! Etrafta çok daha ilginç ortakların olduğu ortaya çıktı. :ayyy:
Wercom
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Wercom »

Lizkkka616: 15 Jul 2023, 11:38 Kocam evlilikte beni iki kez aldattı ve bunu kendisi de itiraf etti.
Seks konusunda çeşitlilikten yoksundu ve bunu başkalarında arıyordu.
Çeşitlilik konusunu tartışmaya başladıktan sonra pratik yapmaya başladık. Artık her şey ihanetten, karşılıklı güvenden ve birbirlerinden sırlardan uzak.
yıllar geçtikçe seks sıkıcı hale geliyor ve güveniyorsanız ve kıskanmıyorsanız cinsiyeti çeşitlendirin , çok güzel))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”