Bana hain demek istiyorsanız arayın Ben. Ancak aptalca tavsiyeler vermeyin.Marinka: ↑24 Aug 2023, 10:25n ))) Sen benim iyiliğimsin, Marinka seni kırdı mı? O nasıl bir serseri. Hile yapıp hain olarak anılmamak mı istiyorsun? İhanetin için övülmek mi istiyorsun?![]()
Yanlış adrese geldiniz.
Aldatmaya başlayan birisi hiç durmaz mı, yoksa kişinin kendine gelme ihtimali var mıdır?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Aldatmaya başlayan hiç durmaz mı, yoksa aklının başına gelme ihtimali var mıdır?
-
- En güçlü orgazm!
Re: Aldatmaya başlayan hiç durmaz mı, yoksa aklının başına gelme ihtimali var mıdır?
Tek bir kinim var, o da bir zamanlar yerel aptal çetesinin buradan Lerunya’ya kadar hayatta kalmış olması. Bu gerçekten ilginç bir insandı/oldu, onun gidişiyle forum çok şey kaybetti ve sen onun yerinde solgun görünüyorsun.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Ben onun yerinde değilim. Hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Buradan kurtulamadı ama tam tersine onu burada popüler hale getirdim. O sadece aktif bir kullanıcıydı ve daha fazlası değildi. Gerçekten hoşuma gitti, bu yüzden burayı bir yıldız haline getirdim.
Ayrıldıktan hemen sonra geri döndü. Ancak o artık Lerunchik değil. Onunla iyi iletişim kurmaya devam ediyoruz. Doğru, benim bildiğimi bilmiyor ya da belki o biliyor, ben bilmiyorum.
Ben de senden hoşlanırdım. Sende Don Kişot’tan bir şeyler vardı. Yel değirmenlerine karşı bir savaşçı, gerçekliğe karşı idealizm. Ama senin saf sadeliğin hırsızlıktan daha kötü olduğunu söyledikleri bir şeye dönüştü. Ve sen çok alıngan bir herifsin. Bir yandan fahişeler tarafından bile övülmeyi seviyorsun. Öte yandan o kadar kolay kırılıyorsun ki, o kadar içten kırılıyorsun ki sanki karşımızda bir çocuk var.
Bebek yapmaya başlarsan seninle ortak bir dil bulabilirsin ve Bunu yapabilirdim ama yapmak istemiyorum.
n))) Sen benim iyiliğimsin

Ayrıldıktan hemen sonra geri döndü. Ancak o artık Lerunchik değil. Onunla iyi iletişim kurmaya devam ediyoruz. Doğru, benim bildiğimi bilmiyor ya da belki o biliyor, ben bilmiyorum.
Ben de senden hoşlanırdım. Sende Don Kişot’tan bir şeyler vardı. Yel değirmenlerine karşı bir savaşçı, gerçekliğe karşı idealizm. Ama senin saf sadeliğin hırsızlıktan daha kötü olduğunu söyledikleri bir şeye dönüştü. Ve sen çok alıngan bir herifsin. Bir yandan fahişeler tarafından bile övülmeyi seviyorsun. Öte yandan o kadar kolay kırılıyorsun ki, o kadar içten kırılıyorsun ki sanki karşımızda bir çocuk var.
Bebek yapmaya başlarsan seninle ortak bir dil bulabilirsin ve Bunu yapabilirdim ama yapmak istemiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years
Hayatta... ihanet bir kıskançlık fikridir... Belki de herkes, bir kız arkadaşının, sözde herkesi siken kız arkadaşına karşı tavrını hissetmiştir! ...ama çünkü kimse onu fark etmiyor!
Aslında, bir arkadaşının arkadaşı dıştan bakıldığında arkadaşının kendisinden bile daha iyi görünüyor... ancak /iç ses/ duygular tarafından yönlendiriliyor!
Çocukken bazı çok sakar kızlarla karşılaştım...ama BU çirkin ördek yavrusu hakkındaki bir peri masalındaki gibi! Bir ömür boyu dayanırlar ve en güzeli oldukları ortaya çıkar! Kızıl saçlı, çilli, mankenlerin bile hayal edemeyeceği bir figüre sahip! ve Sadık! !
Aslında, bir arkadaşının arkadaşı dıştan bakıldığında arkadaşının kendisinden bile daha iyi görünüyor... ancak /iç ses/ duygular tarafından yönlendiriliyor!

Çocukken bazı çok sakar kızlarla karşılaştım...ama BU çirkin ördek yavrusu hakkındaki bir peri masalındaki gibi! Bir ömür boyu dayanırlar ve en güzeli oldukları ortaya çıkar! Kızıl saçlı, çilli, mankenlerin bile hayal edemeyeceği bir figüre sahip! ve Sadık! !
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Hâlâ ne söylemek istediğini anlamadım.vodoprovodchik: ↑24 Aug 2023, 12:01 Hayatta... ihanet, bir kıskançlık fikridir.... Belki de herkes, bir kız arkadaşının, sözde herkesi siken arkadaşına karşı tavrını hissetmiştir! ...ama çünkü kimse onu fark etmiyor!
Aslında, bir arkadaşının arkadaşı dıştan bakıldığında arkadaşının kendisinden bile daha iyi görünüyor... ancak /iç ses/ duygular tarafından yönlendiriliyor!![]()
-
- En güçlü orgazm!
Coşma ben, sen Zeki bir insan gibi yazmak yeterli olurdu normal iletişim için (bazen bunu başarırsın), ama şimdi bir piyasacı kadından bana “nasihat verdin”. Artık Rinda’nın seviyesine düştün.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Başlayalım mı?! Ayrıntılı olarak veya tek heceli olarak cevap verebilirsiniz. Hiçbir fark yok. Sadece cevap ver.
Karınızı seviyor musunuz?
Pekala, akıllı insanlar gibi konuşalım. Kendinizi akıllı görüyor musunuz?
Başlayalım mı?! Ayrıntılı olarak veya tek heceli olarak cevap verebilirsiniz. Hiçbir fark yok. Sadece cevap ver.
Karınızı seviyor musunuz?
-
- heyecanlanıyorum
Ve ihanet tam anlamıyla aptalca... Onun bana böyle davranması ve benim ona böyle davranmam gibi! Ne olmuş ? Ve eğer adam soğukkanlıysa ve aşk gerçekse, sonuna kadar yiyin....
Seks sağlık içinse bu anlaşılabilir...ama intikam içinse - ne yazık ki - aptalca sanal kız!
Bir arkadaşında /bir meleğin ışığını/ gördüğünde, sonra başkalarınınki gözler şimdiden sisle kaplı.. ..ben aziz değilim ama bir arkadaş isterse birbirimize sonuna kadar verirdik! HER ŞEY zaten burada! Ne yapabilirsin - gözlerinde gökkuşağı!!

Ve ihanet tam anlamıyla aptalca... Onun bana böyle davranması ve benim ona böyle davranmam gibi! Ne olmuş ? Ve eğer adam soğukkanlıysa ve aşk gerçekse, sonuna kadar yiyin....
Seks sağlık içinse bu anlaşılabilir...ama intikam içinse - ne yazık ki - aptalca sanal kız!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Yine hiçbir şey anlamadım.vodoprovodchik: ↑24 Aug 2023, 12:45Kız arkadaşında /bir meleğin ışığını/ gördüğünde/ sonra zaten sisler içindeki diğerlerine bakıyorsun... Ben aziz değilim ama bir arkadaş isterse birbirimize sonuna kadar verirdik! HER ŞEY zaten burada! Ne yapabilirsin - gözlerinde gökkuşağı!!![]()
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 10 months
Erkeğin “sola” gitmesi ile ailenin çöküşü arasında 1 adım var! Şahsen ben bu durumdan memnun olmazdım! Ancak macera hakkında hiçbir düşüncesinin olmaması için aile yatağında kendini denemesi gerekiyorHooligan Carrie: ↑21 Aug 2023, 10:34 Pek çok kişi sola gitmekle aileyi kurtarmak arasındaki bağlantıyı göremiyor. Mesela Chetakova, gitmiyorum, onun geçimini sağlıyorum, ben bir erkeğim. Bu kadınlar için de geçerli.

-
- En güçlü orgazm!
Seni bir insan olarak seviyorum ama bir kadın olarak değil.
-
- heyecanlanıyorum
Genel olarak hayatta erkekler her zaman kadınları aramaya yatkındır. Doğanın kanunu! Bildiğim kadarıyla sınıfımda bir tür "kadın avcısı" olduğu ortaya çıkan tek kişi bendim
. Ve o zamanlar sadece seks yapmak skandal bir haberdi... er ya da geç her zaman gündeme gelirdi... ve biyolojide öğretmen zührevi hastalıklar konusunda uyardı. Artık herkes, yakalanıp tedavi edilen bir enfeksiyonun yavruya tepki verdiğini unuttu (ailede ya bir ucube ya da zihinsel engelli bir çocuk olacak).
Ve hareket eden her şeyi beceremeyeceksiniz. ...bu kendine saygı duymamak demektir!
Elbette! Her yeni kadın yeni bir şeydir, ancak bir arkadaşımın dediği gibi, "Ayın 5’inden sonra hepsi aynı!" Ama benim için kişinin kendisi ilginç. ve sadece seks değil... bu yüzden en fazla 3 kız çocuğum oldu (yakınlık) Ama uzun yıllar boyunca...
Tamam! Daha açık bir ifadeyle, avatarınıza bakılırsa böyle bir kadını aldatmamaya dikkat ederim!

Ve hareket eden her şeyi beceremeyeceksiniz. ...bu kendine saygı duymamak demektir!
Elbette! Her yeni kadın yeni bir şeydir, ancak bir arkadaşımın dediği gibi, "Ayın 5’inden sonra hepsi aynı!" Ama benim için kişinin kendisi ilginç. ve sadece seks değil... bu yüzden en fazla 3 kız çocuğum oldu (yakınlık) Ama uzun yıllar boyunca...
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
3 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Onunla yaşamanızın beş nedenini ve neden sizinle başka bir erkekle olduğundan daha iyi hissettiğini beş neden söyleyin?
3 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Yaklaşık bir sayı bile veremiyorum çünkü hiçbir zaman saymadım ve asla saymayacağım, ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki tüm erkekler farklıdır, her biri onlardan.vodoprovodchik: ↑ "Yaklaşık 5’inden sonra hepsi aynı!
-
- En güçlü orgazm!
vodoprovodchik, anlıyorum, avatarın şu durumda: zihniniz 
-
- En güçlü orgazm!
Beni kızdıramaz, ben ona asla kızmam.
Maddi olarak ben sağlıyorum, o çalışamıyor.
Sağlığı kötü, eğer sağlığına dikkat etmeseydim uzun zaman önce ölmüş olurdu.
O akıllı, onunla birlikte olmak ilginç.
O tür
Karşılıklı anlayış. O şimdiye kadar kimseyi anlamadığım kadar iyi.
O tür
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Beluga
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Eğer seni bu kadar rahatsız ediyorsam beni kara listeye al. O zaman bu forumdaki yazılarımı görmeyeceksin.
Beni ikna ettin. Başka soru yok. Sana ve ona en iyisini dileyebilirim ama görünüşe göre senin için her şey yolunda.Serg_A: ↑24 Aug 2023, 14:25nKarşılıklı anlayış. O şimdiye kadar kimseyi anlamadığım kadar iyi.
O nazik
Eğer seni bu kadar rahatsız ediyorsam beni kara listeye al. O zaman bu forumdaki yazılarımı görmeyeceksin.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- aryamari, Bir miyav, Zorba Carrie, Beluga
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 7 months
Aslında soru başlıkta. Aldatmaya başlayan birisi hiç durmaz mı, yoksa kişinin kendine gelme ihtimali var mıdır? Ne düşünüyorsunuz ya da belki kişisel deneyiminiz var. Söyle bize.
[
Eğer bunu kocana vermezsen, o zaman başkalarını becermeye başlar!!! ve biz de sevgisiz sevişiriz) ama sırf aileye içimizi dökmek için, ve tercihen prezervatifsiz)
[
Eğer bunu kocana vermezsen, o zaman başkalarını becermeye başlar!!! ve biz de sevgisiz sevişiriz) ama sırf aileye içimizi dökmek için, ve tercihen prezervatifsiz)
- These users thanked the author andrey.petrov for the post:
- kariyer
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
Okulum! Yalnızca muhtemelen "tohum"
-
- Orgazm!
Evet, evet... "vericileri" arayın. Ben böyle insanlarla birlikte değilim... aynı zamanda onların yanında olmak da bir şekilde "faut değil"andrey.petrov: ↑24 Aug 2023, 14:36 Eğer bunu kocanıza vermezseniz, o zaman başkalarını sikmeye başlar!!! ve biz de sevgisiz sevişiriz) ama sadece aileye ve tercihen prezervatife ihtiyaç duymadan.

-
- En güçlü orgazm!
Bazen en az 3 kişinin senin hesabından yazdığı izlenimine kapılıyorum: biri trol, biri nefret dolu , ikincisi inanılmaz derecede aptal, yani, hiçbir şey anlamıyor veya anlamak istemiyor (bu ikincinin kafasına ağır bir şeyle vururdum!) ve üçüncüsü şaşırtıcı derecede akıllı, durumu açıkça gören ve kendisinden bir şeyler öğrenmekten çekinmeyeceğim biri olarak sizinle iletişim kurmamın nedeni bu üçüncü şey.Marinka: ↑24 Aug 2023, 14:31Beni ikna ettin. Başka soru yok. Sana ve ona en iyisini dileyebilirim ama görünüşe göre senin için her şey yolunda.Serg_A: ↑24 Aug 2023, 14:25Karşılıklı anlayış. O şimdiye kadar kimseyi anlamadığım kadar iyi.
O nazik
Eğer seni bu kadar rahatsız ediyorsam beni kara listeye al. O zaman bu forumdaki gönderilerimi görmeyeceksin.
-
- En güçlü orgazm!
Tanrıya şükür yeterince bağışçı var
-
- En güçlü orgazm!

?
Görünüşe göre doğru söylemiş ama çok iğrenç, iyimser bir biçimde. Ve cahilleri sevmiyorsunuz, değil miMiyav: ↑24 Aug 2023, 14:42Evet, evet... "Vericileri" arayın. Sadece böyle insanlarla birlikte değilim..., onların etrafında olmak da bir şekilde "kolay değil"andrey.petrov: ↑24 Aug 2023, 14:36 Eğer kocanıza vermezseniz, o başkalarını sikmeye başlar!!! ve biz sevgisiz sevişiriz) ama sadece aileye ve tercihen prezervatif olmadan![]()
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
- Bir miyav, Zorba Carrie, Beluga
-
- heyecanlanıyorum
Temelde olan da buydu...
n
Şu anda bilgisayar değiştirildi ve yeni bilgisayarda komik bir resim yoktu... peki, bir fotoğraf çekemez miyim? ereksiyon halindeki penisin fotoğrafı?
burada böyle bir sürü iyilik var!
Hiçbir şeye itiraz edemem... Aynı durum bende de vardı," diye sordu piliç, "Yani sen gelmediğinde , ama ben bir başkasıyla... bu konuda ne düşünüyorsun? Kalbim hiç atmıyor? Ve benim cevabım şu: "Elbette bir ritmi atlıyor ama sen özgürsün ve ben senin için bir hiçim!" !” "yuva" -Hoş geldiniz!...zamanı gelecek ve kendi başımıza kaçacağız..."
Temelde olan da buydu...
n
Evet! Bazen ve yerlerde gülmeyi severim

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Benimle iletişim kurmayın. Merak etme
))) Ahaha. Çok basit. Benim fikrim seninkiyle çeliştiği anda inanılmaz derecede aptal bir trolüm demektir. Seninle aynı fikirdeysem ve hatta seni övüyorsam, o zaman hemen akıllı oluyorum. Yukarıda zaten peltek konuşursanız ortak bir dil bulabileceğinizi yazmıştım.Serg_A: ↑24 Aug 2023, 14:43Bazen en az 3 kişinin senin hesabından yazdığı izlenimine kapılıyorum: biri trol, biri nefret dolu , ikincisi inanılmaz derecede aptal, yani, hiçbir şey anlamıyor veya anlamak istemiyor (bu ikincinin kafasına ağır bir şeyle vururdum!) ve üçüncüsü şaşırtıcı derecede akıllı, durumu açıkça gören ve kendisinden bir şeyler öğrenmekten çekinmeyeceğim bir kişi olduğundan, sizinle bu üçüncüsü nedeniyle konuşuyorum.Marinka: ↑24 Aug 2023, 14:31Beni ikna ettin. Başka soru yok. Sana ve ona en iyisini dileyebilirim ama görünüşe göre senin için her şey yolunda.Serg_A: ↑24 Aug 2023, 14:25 Karşılıklı anlayış. O şimdiye kadar kimseyi anlamadığım kadar iyi.
O nazik
Eğer seni bu kadar rahatsız ediyorsam beni kara listeye al. O zaman bu forumdaki gönderilerimi görmeyeceksin.
Benimle iletişim kurmayın. Merak etme

-
- En güçlü orgazm!
vodoprovodchik, bu yüzden hepiniz kızlar ve kadınlar var, insanlar hakkında saygılı bir şekilde konuşmak gerçekten imkansız mı?vodoprovodchik: ↑24 Aug 2023, 14:55Hiçbir şeye itiraz edemem... Aynı durum bende de vardı," diye sordu piliç, "Yani sen gelmediğinde , ama ben bir başkasıyla... bu konuda ne düşünüyorsun? Kalbim hiç atmıyor? Ve benim cevabım şu: "Elbette bir ritmi atlıyor ama sen özgürsün ve ben senin için bir hiçim!" !” "yuva" -Hoş geldiniz!...zamanı gelecek ve kendi başımıza kaçacağız..."
Temelde olan da buydu...
nEvet! Bazen ve yerlerde gülmeyi severimŞu anda bilgisayar değiştirildi ve yeni bilgisayarda komik bir resim yoktu... peki, bir fotoğraf çekemez miyim? ereksiyon halindeki penisin fotoğrafı?
burada böyle bir sürü iyilik var!
-
- heyecanlanıyorum
Üzgünüm hanımefendi, ama geç kaldın, ben evliyim)

-
- Orgazm!
Okuyamıyor musun? Geç kaldım... Böyle "pislikler" umurumda değil...andrey.petrov: ↑24 Aug 2023, 15:12 Miyav: ↑32 dakika önce
Evet, evet... "vericileri" arayın. Sadece böyle insanlarla birlikte değilim... aynı zamanda etrafta olmak da bir şekilde "olağanüstü değil"
Üzgünüm hanımefendi, ama geç kaldınız, ben evliyim)

- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 4):
- aryamari, Serg_A, Zorba Carrie, Beluga
-
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
Tanrı onun yardımcısı olsun, troll olsun, bazen ihtiyaç duyulan şeyin bu olduğunu anlıyorum hareketi sürdürmek için" . Ama bazen düşünmeden yazıyor gibisin. Şimdi anlayacaksınız, eşimi hastaneden çıkardığımda beyni henüz iyileşmemişti ve iş arkadaşım bana şöyle dedi: “Onu götürün, uzak bir yere götürün ve bazılarının yaptığı gibi dışarı atın. Köpekler dışarı atılır, siz de özgür olursunuz." Ben delirdim ve bu sözleri söylediği için ona zorluk çıkarmak istedim ama o bana bir arkadaşının da aynı şeyi yaptığını anlattı, sadece bir örnek verdi. Bu adam gerçekten de karısı hastayken onu alıp arabadan attı. Daha sonra karısının kaybolduğunu bildirdi. Onu ararken kadın ölmüş, adam da genç bir kadınla evlenmiş ve halinden memnun. Bunu bana da teklif ettiğini anlamıyor musun?Marinka: ↑24 Aug 2023, 15:06))) Ahaha. Çok basit. Benim fikrim seninkiyle çeliştiği anda inanılmaz derecede aptal bir trolüm demektir. Seninle aynı fikirdeysem ve hatta seni övüyorsam, o zaman hemen akıllı oluyorum. Yukarıda zaten peltek konuşursanız ortak bir dil bulabileceğinizi yazmıştım.Serg_A: ↑24 Aug 2023, 14:43Bazen en az 3 kişinin senin hesabından yazdığı izlenimine kapılıyorum: biri trol, biri nefret dolu , ikincisi inanılmaz derecede aptal, yani, hiçbir şey anlamıyor veya anlamak istemiyor (bu ikincinin kafasına ağır bir şeyle vururdum!) ve üçüncüsü şaşırtıcı derecede akıllı, durumu açıkça gören ve kendisinden bir şeyler öğrenmekten çekinmeyeceğim bir kişi olduğundan, sizinle bu üçüncüsü nedeniyle konuşuyorum.
Benimle iletişim kurmayın. Acı çekmeyin![]()
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bu üçüncü şey.
Öncelikle senin bu tür ayrıntıları bilmiyordum. aile hayatı.
Vurmalıydım bu sözler yüzünden onu kahrolası!!! Neden uğramadın? Bu ikinci.
İnanılmaz derecede aptal, bir anda akıllı olamaz. Bu böyle olmaz. Eğer aptal olduğumu düşünüyorsan hiçbir şeyi açıklamaya gerek yok. Aptal, çok aptal.
Bu üçüncü şey.
-
- En güçlü orgazm!
Kahretsin! Marinka, aptal olduğunu düşünmüyorum ! Bunu nasıl anlamazsın!? Sen aptal değilsin, sadece çok kötüsün! Bu zararlılığın daha azını, daha çok yapıcı bir şeyin olmasını isterim!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Dediğiniz gibi - zararlı, çok zararlı.
-
- En güçlü orgazm!
Evet! Bazen sana dışarıdan bakıyorum ve trollediğin insanlara üzülüyorum.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Seryozha, çok iyisin. Muhtemelen çok iyi ve ben kötüyüm. Hatta muhtemelen çok kötü. Ekleyecek hiçbir şeyim yok. Nokta.
-
- En güçlü orgazm!
kuzenim[/url] de aynı derecede zararlı ve aynı zamanda çok akıllı, ancak noktaya bir şey söylediğinde, dünyada ondan daha akıllı kimse yokmuş gibi görünüyor. Ama düşüncelerimden herhangi birini ifade ettiğimde, her zaman benimle çelişiyor ve bunu öyle bir şekilde yapıyor ki, fikrini ifade etmediği, sadece bana karşı çıkmamı söylediği izlenimini veriyor.
-
- En güçlü orgazm!
Lanet olsun, Marinka, hiç kötü olduğunu söylemiş miydim? Senin kötü olduğunu hiç düşünmedim!
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ruhunuzun genişliğine ve hasta eşinize gösterdiğiniz özveriye hayranım. Bu yüzden seninle tartışmayı bıraktım ve sen hemen rahatladın.
İyi olduğunu yazmıştım? Ben yazdım. Kötü olduğumu mu yazdım? Ben yazdım. Buna bir son verdin mi? Yaptılar. Bence bu yeterli
2 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
n ))) Ahah. Ah, onun haklı olabileceği hiç aklına geldi mi? HAYIR? Sanırım ne zaman çok akıllı olduğunu biliyorum. Ne zaman seninle aynı fikirde? Evet? Ve aynı fikirde olmadığında inanılmaz derecede aptal ve şeytani bir trol mü oluyor? Bu yüzden? Bu soruları cevaplamak zorunda değilsiniz)))
Ruhunuzun genişliğine ve hasta eşinize gösterdiğiniz özveriye hayranım. Bu yüzden seninle tartışmayı bıraktım ve sen hemen rahatladın.
İyi olduğunu yazmıştım? Ben yazdım. Kötü olduğumu mu yazdım? Ben yazdım. Buna bir son verdin mi? Yaptılar. Bence bu yeterli

2 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Ah, nesin sen?)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
- Geçit, Serg_A, Zorba Carrie, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Perde! Herkes ayağa kalksın! Şiddetli alkışlar! Fanfare sesleri! Seyirci mutluluktan gözyaşı döküyor... (Durmalıyız! Aksi halde
Ben de ilhamdan ağlamaya başlayacağım!..)
Ben de ilhamdan ağlamaya başlayacağım!..)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 263 Views
-
Last post by serginius76
-
- 14 Replies