Askerdeki kardeşime ne yaptılar??? Beni taciz etmeye başladı
-
Автор темыKristina Aloyamova
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 5 months
Askerdeki kardeşime ne yaptılar??? Beni taciz etmeye başladı
Kardeşim (üvey annemin oğlu) ve benim her zaman bir aile ilişkimiz oldu. Ancak üniversiteden sonra orduya katıldı. Ve oradan tamamen farklı bir insan olarak döndü. Şimdi beni rahatsız ediyor. Onu koridorda sıkıştırmaya çalışıyorum. Geceleri kapı kolunun birkaç kez rahatça döndüğünü gördüm. Bir keresinde anne ve babası orada olmadığında banyodan külotsuz çıktı. Hemen odama koştum ve kendimi kilitledim, o da kapının diğer tarafında durup fısıldadı: "Dışarı çık bebeğim, sana zarar vermeyeceğim." Onunla normal ilişkileri yeniden kurmaya çalıştım ama işe yaramadı. Hatta onu bir arkadaşımla tanıştırdım. Birkaç kez birlikte yattılar, sonra onu terk etti ve sonra yüzüme onu değil beni istediğini söyledi. Bu ordu ona ne yaptı? Neden birdenbire böyle bir canavara dönüştü? Bundan 10 yıl önce kardeş olarak birlikte yaşıyorduk ve böyle bir şey olmamıştı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Orientation: heteroseksüel
Re: Askerdeki kardeşime ne yaptılar??? Beni taciz etmeye başladı
Çıldırdı.
- These users thanked the author Bir günlüğüne for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Anastasya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hormonlar) Seni bir kadın olarak istedi, bu yüzden seni elde etmeye çalışıyor. Eğer kendiniz istiyorsanız direnmeyin, keyif alacaksınız. Ve eğer istemiyorsanız, o zaman aldanmayın, çünkü bir kez bu uzun yıllar sürebilir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 11 months
Kristina Aloyamova, Ordu hiçbir zaman iyi bir şey yapmadı hayattaki kimse! Ordu, devletin bir niteliği olarak bireye karşı şiddet silahıdır! Ordu yönetmeliğinin, bir çalışanın üst komutanlarının tüm emirlerini tereddüt etmeden yerine getirmesi gerektiğini söylemesi boşuna değil! Ve üst düzey komutanlar uzun zaman önce orduda doğal cinsel ilişkinin olmaması gerektiğine karar verdiler, çünkü çalışanları "onurlu görevlerini" - askerlik hizmetini - yerine getirmekten alıkoyuyorlar! Yani bu "canavarlar" ordudan geliyor... Bu anlamda ordunun hapishaneden hiçbir farkı yok! Ve şimdiye kadar hiç kimse bedenin doğal ihtiyaçları ile ülkemizdeki askeri yaşamın gelenekleri arasındaki bu temel çelişkiyi çözemedi! Ve muhtemelen “Rus ordusu” kavramı var olduğu sürece bunu başaramayacak! Her ne kadar diğer ülkelerin ordularında (örneğin Finlandiya veya Danimarka’da) bu çelişkinin başarılı bir şekilde çözüldüğüne dair pek çok örnek olmasına rağmen.
-
- İlgi gösteriliyor
Neden??? Her zaman kardeş gibi yaşadık, neden tam olarak ordudan sonra delirdi?
Bazı kızlardan hoşlanıyordu ama kahretsin ben onun kız kardeşiyim ve onun için hiçbir zaman cinsel obje olmadımTender: ↑22 Feb 2022, 06:35 Yani bu "canavarlar" ordudan geliyor... Bu anlamda ordu hapishaneden farkı yok! Ve şu ana kadar hiç kimse bedenin doğal ihtiyaçları ile ülkemizdeki askeri yaşamın gelenekleri arasındaki bu temel çelişkiyi çözemedi!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Sadece onunla konuş ve ona olduğu gibi söyle. Ve sizi zorla almaya çalışacağına hazırlıklı olun. İş bu noktaya gelirse polise ihbar etmekle tehdit etti. Bu onun itibarına önemli ölçüde zarar verecektir. Peki, bu soruyu bir sohbette kendinize sorun - neden sizi istiyor? Muhtemelen orduda da benzer bir an yaşandı. Ya da orada bir şekilde sana benzeyen ama onun ulaşamayacağı bir kız vardı.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- annem adam yaptı, INVAR
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Bu hiç de layık bir davranış değil, anne babanla konuş ve onun yaşayacak başka bir yer aramasına izin ver. Sağlıklı bir boğanın atalarının boynuna oturması için hiçbir neden yoktur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
- Registered for: 4 years
Muhtemelen ordudan sonra çoğu erkek hareket eden her şeyi istiyor. Askerden sonra neredeyse bir yıldır kız kardeştim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
İhale, Rus ordusu için değilse o zaman Christina Keşke şu anda onu rahatsız eden üvey kardeşi olmasaydı, düşman ordusunun askerleri onu zaten her yere yerleştiriyordu! Orduda kiminle doğal cinsel ilişki olabileceğini düşünüyorsunuz? Cinsel işlevi ve libidoyu baskılamak için bayanlara üçüncüsü (çay, komposto) BROME verilir! Ve bu nedenle orada kimsenin çekiciliği yok! Çocuk artık erkek oldu! Ve genellikle kızların dans ettiği üniversitede, o cinsiyetsiz bir yaratıktı! Sakın sakın Christina, anne babana şikayet etmeye cesaret etme! Seni suçlu bırakacaklar! Ve eğer kardeşin bu kadar iğrençse o zaman kıyafetlerini topla ve yurda git! Orada tacizin ne olduğunu öğreneceksiniz! Ve adam kendi hakları dahilinde. Peki onun ebeveynlerinin boynuna oturduğu fikrine nereden kapıldılar!? Terhis olduktan sonra üç aylık tatil hakkına sahip olacak, ardından bir iş bulacak, kendisine miras kalan yaşam alanında yaşayacak ve yakında bir kız arkadaş getirecek! Ve sen Christina, "Her şey yoluna girecek" filmini izle!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- George
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
5 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Saçma sapan konuşma, sevgiliTender: ↑22 Feb 2022, 06:35 Kristina Aloyamova, Ordu iyi değil hayatımda bunu hiç yapmamış kimseye! Ordu, devletin bir niteliği olarak bireye karşı şiddet silahıdır! Ordu yönetmeliğinin, bir çalışanın üst komutanlarının tüm emirlerini tereddüt etmeden yerine getirmesi gerektiğini söylemesi boşuna değil! Ve üst düzey komutanlar uzun zaman önce orduda doğal cinsel ilişkinin olmaması gerektiğine karar verdiler, çünkü çalışanları "onurlu görevlerini" - askerlik hizmetini - yerine getirmekten alıkoyuyorlar! Yani bu "canavarlar" ordudan geliyor... Bu anlamda ordunun hapishaneden hiçbir farkı yok! Ve şimdiye kadar hiç kimse bedenin doğal ihtiyaçları ile ülkemizdeki askeri yaşamın gelenekleri arasındaki bu temel çelişkiyi çözemedi! Ve muhtemelen “Rus ordusu” kavramı var olduğu sürece bunu başaramayacak! Her ne kadar diğer ülkelerin ordularında (örneğin Finlandiya veya Danimarka’da) bu çelişkinin başarılı çözümünün pek çok örneği olsa da.
5 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Peri masallarına inanmayı bırakmanın zamanı geldi, bunlar brom hakkındadırİhale, Değilse Rus ordusu, o zaman Christina artık üvey kardeşini rahatsız etmeyecekti, ama düşman ordusunun askerleri onu zaten her yere yerleştiriyorlardı! Orduda kiminle doğal cinsel ilişki olabileceğini düşünüyorsunuz? Cinsel işlevi ve libidoyu baskılamak için bayanlara üçüncüsü (çay, komposto) BROME verilir! Ve bu nedenle orada kimsenin çekiciliği yok! Çocuk artık erkek oldu! Ve genellikle kızların dans ettiği üniversitede, o cinsiyetsiz bir yaratıktı! Sakın sakın Christina, anne babana şikayet etmeye cesaret etme! Seni suçlu bırakacaklar! Ve eğer kardeşin bu kadar iğrençse o zaman kıyafetlerini topla ve yurda git! Orada tacizin ne olduğunu öğreneceksiniz! Ve adam kendi hakları dahilinde. Peki onun ebeveynlerinin boynuna oturduğu fikrine nereden kapıldılar!? Terhis olduktan sonra üç aylık tatil hakkına sahip olacak, ardından bir iş bulacak, kendisine miras kalan yaşam alanında yaşayacak ve yakında bir kız arkadaş getirecek! Ve sen Christina, "Her şey yoluna girecek" filmini izle!
- These users thanked the author Anonim for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, SergeiKa
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Lanet olsun, burada tartışılacak ne var, “siz benim hoşgörülülerimsiniz”, ağabeyim salak oldu, büyük ihtimalle içkiden ölene kadar... Biz vatandaşların çoğu askerlik yaptı ve sadece askerlik yapmayanlar ibnedir ve tecavüzcüler. Ona bir çıkış yolu daha söyle ve sahneye çıkacaksın ve orada kendin bir "kız" olacaksın. Moronlardan korkmayın, onlar güçlü insanlardan korkarlar...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Christina, senin hassas durumunu anlıyorum. Ve her şey oldukça basit. Görünüşe göre senden uzun zamandır hoşlanıyormuş ve
seni uzun zamandır istiyordu. Ancak ordudan önce utangaçtım ve açıklama yapmaya cesaret edemiyordum. Ordunun cesareti, hatta belki de kibiri arttı. Ve açılıp "kendisinin" almaya karar verdi. Eğer hoşunuza gitmiyorsa bunu bana açıkça bildirin! Onu uyarın
Eğer bu girişimlerinden vazgeçmezse anne-babanıza şikayet edeceksiniz. Ve eğer seni zorla götürmeye çalışırsa,
tecavüz olayını polise bildireceğini kesin bir şekilde söyle! 5-8 yıl hapiste kalmak istiyorsa... Teslim olmayın! Onunla resmi olarak anlaşın! Şefkat yok, samimi konuşma yok ve özellikle de çapkınlık yok! Şu andan itibaren - tamamen resmi ilişkiler!
seni uzun zamandır istiyordu. Ancak ordudan önce utangaçtım ve açıklama yapmaya cesaret edemiyordum. Ordunun cesareti, hatta belki de kibiri arttı. Ve açılıp "kendisinin" almaya karar verdi. Eğer hoşunuza gitmiyorsa bunu bana açıkça bildirin! Onu uyarın
Eğer bu girişimlerinden vazgeçmezse anne-babanıza şikayet edeceksiniz. Ve eğer seni zorla götürmeye çalışırsa,
tecavüz olayını polise bildireceğini kesin bir şekilde söyle! 5-8 yıl hapiste kalmak istiyorsa... Teslim olmayın! Onunla resmi olarak anlaşın! Şefkat yok, samimi konuşma yok ve özellikle de çapkınlık yok! Şu andan itibaren - tamamen resmi ilişkiler!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
Her şeyi hızlı bir şekilde yerine geri döndürmek mümkün olmayacak. Ama bir yerden başlamalıyız
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 8 months
Kristina Aloyamova, kardeşim için üzülüyorum, belki Onunla biraz daha arkadaş canlısı mı olmalıyım?
- These users thanked the author pavelsuny for the post:
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 35 Replies
- 2482 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye