Bir zamanlar bir kızla ilişkim olmuştu... filolojiden.. anıları canlandırdı..)
Ucuz görünüm hakkında sorunuz mu var?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ucuz görünüm hakkında sorunuz mu var?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Last edited by Gudgeon on 12 Nov 2023, 22:35, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Gudgeon for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 6 months
Tanrı naziktir ama insanlardan kan almayı sever, öyle bir fetişi vardır ki, masum bir insanın kanını alır ve zevk alır. Masum insanın, dünyadaki yaşamı boyunca iyilik yapan ve günah işlemeyen kişi olduğu gerçeğinden yola çıkarak, Tanrı’nın ahirette bir insana istediği zaman kötü şeyler yaptığını kastetmiştim. Kan almak dediğim şey bu. Ve bu kadar fetiş olmasının yanı sıra, Tanrı’nın kan almasının bir nedeni daha var, çünkü o bir sürüngendir. Tanrı, dünyadaki inananların onun hakkında söylediği kadar iyi değildir, kötüdür, iyilikten nefret eder.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Tanrı ve Soton’un çözmeye geldiği sorunlarım vardı çünkü sorunlar esrarengizdi, Sorunlarımı çözerken bana bir şeyler söylediler ve ne olduklarını gösterdiler ama ben de bunun bedelini hayatım pahasına ödemek zorunda kaldım.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
bu insanlar yüzünden okült sorunlarım oldu, yani öyle olmasaydı bu insanlar ve bu insanlar sayesinde okült sorunlar hakkında, güya hiçbir şey bilmiyordum ve bu insanlar yüzünden Tanrı ve Soton bana geldi
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
keta123, söyle bana, PND’ye kayıtlı mısın ? Sadece dürüstçe
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, ESKİ DOST, Devam etmek
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Tanrı yolun ortasında turuncu gözlü, kuyruğu olmayan kara bir kedi şeklinde göründü. arabalar sürüyor ve bir ay sonra bir erkek kılığında ve soton iş kıyafeti, ayakkabı ve gömlek giymiş yaşlı bir adam kılığında ve sonraki toplantılara bir erkek kılığında geldi.
-
- En güçlü orgazm!
Baal ? Su aygırı mı? Lucifer’ı mı? Beelzebub?
p.s. İş kıyafeti ile iş dışı takım elbise arasındaki fark nedir?
peki kendini nasıl tanıttı?
Baal ? Su aygırı mı? Lucifer’ı mı? Beelzebub?
p.s. İş kıyafeti ile iş dışı takım elbise arasındaki fark nedir?
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
buraya böyle bir şey yazacak kadar akıllı mısın? IPA’ya nerede kayıtlı olduğumu düşündün?
-
- En güçlü orgazm!
peki, psikiyatrimiz dünyanın o kadar gerisinde ki, Şeytan’ın karşısına çıktığı herkes kesinlikle öyle. bir teşhis kaydı verildi! Bilmiyorsun değil mi?
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
En sevdiğim şekeri Rafaela’nın cebinden çıkardı ve bana verdi. Bunların benim en sevdiğim şekerler olduğunu bildiğini söyledi, bu yüzden kendini tanıtmaya karar verdi ve belirlenen zamanda biri şehre geldi. Genel olarak, bu konuları bilim tarafından kanıtlanmamış bir şey hakkında tartışmamak daha iyidir, kimse. sana inanacaklar ve sen böyle bir şeyle karşılaşana kadar seni akıl hastası olarak yazacaklar
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Ya da burada şaka yapıyorsun. Üstelik çok fazla trol yapıyorsunuz ya da zihinsel bir patolojiniz var. İkisinden biri.
-
- En güçlü orgazm!
neden onun Soton olduğuna inandınız?
27 saniye sonra gönderildi:
yani belki de sıradan biridir dolandırıcı.. ya da deli..
neden onun Soton olduğuna inandınız?
27 saniye sonra gönderildi:
yalnızca ikisinden???
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Pierro: ↑12 Nov 2023, 23:12 PND’ye nerede kayıtlı olduğumu sanıyordunuz?
Peki, psikiyatrimiz dünyanın o kadar gerisinde ki Şeytan’ın karşısına çıktığı herkes mutlaka kayıtlı! Bilmiyor musun ve bazı ilaçlar işe yaramadı ama hastayı azarlayan şeytan kovucu rahipleri çağırdılar, o akıl hastası değildi ama bir iblis tarafından ele geçirilmişti, bu yüzden Soton beni azarlayarak içindeki şeytanı çıkardılar. evdeyken telefonda bana bütün gün yaptığım her şeyi anlattı, her şeyi sıraladı ve nelerin yapılabileceğini ve nelerin yapılamayacağını söyledi. Ben de ona hiçbir şey söylemedim, beni aradı ve söyledi. hayatımda ne yapıyordum, nereye gittim, ne yedim, ne içtim, nasıl davrandım. Yani bunun bir şaka olduğunu anladım, hatta bana Rafael’e ne verdi dedi?Last edited by Keita123 on 12 Nov 2023, 23:28, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Bir kişi sizinle iletişime geçmeden sizi arayıp, sizi görmeden bütün gün ne yaptığınızı söyleyebilir mi? Sotona bana yardım etmek için geldi, tersi değil.
-
- En güçlü orgazm!
ve kendini şöyle tanıttı: Petrov Sotona İvanoviç?
p.s. Yaz Keta, detaylı olarak, sabah okurum..
ve nasıl yardımcı oldu?
ve kendini şöyle tanıttı: Petrov Sotona İvanoviç?
p.s. Yaz Keta, detaylı olarak, sabah okurum..
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
56 dakika 7 saniye sonra gönderilir :
Bu başlığa erotik çizimlerimi yayınladığımda kendimle dalga geçiyordum ve bu bir şakaydı çünkü sitedeki tüm yazılarımı okuyan kişi İnternette, özellikle de bu seks forumunda, çünkü beni gerçekten istiyor ama seks yapmanın bir yolu yok, farklı ülkelerde yaşıyoruz, bu yüzden sanal olarak sevişiyoruz, özellikle burada tüm fotoğraflarımı izliyor ve kim düşünüyor. Ve bu beyefendiyi bu forumda iblisler hakkında bir konu yazdığımda buldum, kara büyü yapıyor ve başkalarının erişemeyeceği bir sır bilip bilmediğimi kontrol etmeye karar verdi ve bir sihir ritüeli gerçekleştirmeye karar verdi ve ben de yakalandım, işte böyle Tanıştık ve arkadaş olduk. Ve bu beyefendi çok seksi, bu forumda benim gibi şişman bir kadının bu kadar yakışıklı, olgun bir adam tarafından ısırılacağını düşünmemiştim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Peki kara büyü nedir? Herhangi bir fayda sağlıyor mu? Cinsiyet açısından... Arkadaşım kara büyü yapmıyordu ama bir defasında cesaret edip bir yudumda 0,5 votka içti. 15 dakika sonra onu zaten bağlamıştık, sincap geldi, köşelerdeki şeytanları yakalamaya başladı - bu bir sihir.
Sıvıları ve saç tellerini posta yoluyla değiştirebilirsiniz. Bunun kara büyücüler tarafından uygulandığını duydum.
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Hiç kara büyü yapmadım, ustama ne yaptığını ve neden büyü yaptığını bilmiyorum. sadece büyücülerin girebildiği kapalı bir toplumda, orada uygulama yapıyorlar ama ne amaçla bilmiyorumgrekko10: ↑13 Nov 2023, 01:05 Peki kara büyü nedir? Herhangi bir fayda sağlıyor mu? Cinsiyet açısından... Arkadaşım kara büyü yapmıyordu ama bir defasında cesaret edip bir yudumda 0,5 votka içti. 15 dakika sonra onu bağlamıştık, sincap geldi, köşelerdeki şeytanları yakalamaya başladı - bu bir sihir.
keta123: ↑farklı ülkelerde yaşıyoruz, bu yüzden Skype üzerinden sanal olarak sevişiyoruz Saç tellerini posta yoluyla gönderip sıvı gönderebilirsiniz. Kara büyücülerin bunu yaptığını duydum.
-
- Orgazm!
keta123, bu büyücüleri gördüm) Şarlatanlar) Kendilerine inandılar "sihirli" yeteneklerinize. Neden onu büyücü olarak görüyorsun? kendine öyle dediği ve siyah ruj sürdüğü için mi?
Bütün bunlar saçmalık. Eğitiminizi okulda bitirmek daha iyi…zaman 10-15 yıl önce hazır
Bütün bunlar saçmalık. Eğitiminizi okulda bitirmek daha iyi…zaman 10-15 yıl önce hazır
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Bunu yaptığı için onu bir büyücü olarak görüyorum Bana göre geçmişimi ve nasıl biri olduğumu öğrenmek için büyüden yararlandığı için artık sağlıklı bir insan gibi yürüyemiyorum.grekko10: ↑13 Nov 2023, 01:23 Bu büyücüleri gördüm) Şarlatanlar) Kendileri “büyülü” yeteneklerine inanıyorlardı. Neden onu büyücü olarak görüyorsun? Kendine öyle dediği ve dudaklarını siyah rujla boyadığı için mi?
Bütün bunlar saçmalık. Eğitiminizi okulda bitirmek daha iyidir......o zamanlar 10-15 yıl önceydi
-
- Orgazm!
Darmadağın oldu ve olanları kulaklarının arkasına çekti. Başarısızlıklarınız için her şeyi ve herkesi suçlamaya yönelik başka bir girişim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Yani, darmadağınık ve ilgi çekici... sanki bu bay büyücüye rastlamış gibiyim mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
3 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
"Soton ". Ve cehennem gibi. Letonya’da kim Ortodokslukla ilgileniyor? Orada sadece Lutherciler ve Katolikler var. Daha iyi olmasalar da (ya da daha kötü olmasalar da).
1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Ve adını değiştirdi, değil mi? Bir saat içinde Veronica değil mi?
3 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Muhtemelen konuya abone olacağım.keta123: ↑12 Nov 2023, 23:03 Tanrı, arabaların gittiği yolun ortasında kuyruğu olmayan turuncu gözlü kara bir kedi şeklinde, bir ay sonra bir adam şeklinde, Soton ise daha yaşlı bir kedi şeklinde ortaya çıktı. iş elbisesi, ayakkabı ve gömlek giymiş bir adam ve sonraki toplantılara erkek kılığında geldi
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Genel olarak bu hiç önemli bir rol oynamıyor. Modayı anlamıyorum ve neden onu takip etmem gerektiğini anlamıyorum. Çoğu zaman pazardaki bir ürünü Merkez Mağazadaki bir üründen dıştan ayırt edemiyorum. Önemli olan kişinin rahat olması, kıyafetlerin pratik olmasıdır.
P. S. Umarım yazar konunun başlığını yazarken delidir ya da Rusça ana dili değildir, çünkü tek kelimede 2 hata yapmak saçmalıktır...
P. S. Umarım yazar konunun başlığını yazarken delidir ya da Rusça ana dili değildir, çünkü tek kelimede 2 hata yapmak saçmalıktır...
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Forumlarda buna inanmadığımı söyleyen insanlardan da bıktım ama sen Bunu kanıtlamak için, inanmadıklarını ve kanıtlanmaları gerektiğini söyleyen insanların fikirleri ilgimi çektiği için, bu insanlara da onların fikirleri ilgimi çektiği için kanıtladım, çünkü bu insanlar bizim bir parçamız. toplum Genel olarak herhangi bir toplumla ve içinde ne tür insanların olduğuyla ilgileniyorum.Belkha: ↑12 Nov 2023, 12:58 Genellikle forumlardaki (her türden) karakterin şunu söylemesinden bıktım, ama ben buna inanmıyorum ve sen bunu kanıtlıyorsun
inanmıyor musun? bu senin sorunun, bir parça kağıda "buna inanmıyorum" yazabilirsin, onu bir tüpe sarabilirsin, kıçına sokabilirsin ve ateşe verebilirsin.
ama bu çocukça saçmalığa kananlar daha da sinirleniyorlar ve fotoğraflarınızı notlarla birlikte yayınlamaya başlıyorlar ve halkın eğlenmesi için her türlü eylemi yapıyorlar, peki ya kanıt olarak sizden hepatit bokunu yemeniz istenirse? mısın? O halde, çuvalladın (Dragonfly’a yaz)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 3 months
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
Neden esas olarak Şeytan hakkında soru soruyorsunuz, neden Tanrı hakkında soru sormuyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Тут распродажа? А почему ценников нет?keta123: ↑12 Nov 2023, 12:51 https://i.postimg.cc/rs6Z22kn/20231112-110916.jpg
https://i.postimg.cc/QxJ4wznm/20231112-110734.jpg
https://i.postimg.cc/Fs4CPvG1/20231112-110404.jpg
https://i.postimg.cc/9XTNt0dv/20231112-110359.jpg
https://i.postimg.cc/HnQZpvWp/20231112-110145.jpg
https://i.postimg.cc/SKJgXxQ1/20231112-110021.jpg
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыKeita123
- Flört etmek
n8 dakika sonra gönderilir 26 saniye:
Bunun bir indirim olduğunu söylemedim.
n8 dakika sonra gönderilir 26 saniye:
evet, bence mesele kime ilgi duyduğum değil, sadece bir nedenden dolayı seni Tanrı’dan çok Şeytan ilgilendiriyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years
keta123, hiç önemli değil, Önemli olan kızı sevmen ama nasıl giyindiği hiç önemli değil
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post