Kızlara soru. Soyunma odaları.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 1 year 10 months

Uzun zamandır yüzme havuzlu bir fitness kulübüne üyelik satın alıyorum. Eskiden soyunma odasında ya da duşta kimin kıyafetlerini değiştirdiği ya da yıkadığı önemli değildi, pek bakmazdım. Hayatımda iki kızla seks yaptıktan sonra, çıplak arkadaşlıkta kendimi çok garip hissetmeye başladım... Bunu ne kadar çok düşünürsem, durum o kadar kötüleşiyor. Krch, bana öyle geliyor ki... dudaklarıma, kasıklarıma vb. bakıyorum ve bana öyle geliyor ki bu farkediliyor) bakmamaya çalıştığımda, ileriye bakan sahte bir aktris gibi hissediyorum kısacası aptal gibi. Lanet olsun kızlar, bunu kim önemsiyor ve sempati duyuyor, bunu nasıl saklarsınız veya doğal davranırsınız?
- These users thanked the author Lenok for the post (total 4):
- Fargal94, aryamari, Ahah, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kızlara Sorum. Soyunma odaları.
Kahretsin çocuklar, bırakın kızlar eğlensin!
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Nikk, Zorba Carrie
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Yanımda antrenman yapan gerçekten hoşlandığım bir kız vardı ve duşta ona gizlice bakmayı seviyordum. Kendisi çok güzeldi ve mükemmel bir vücuda sahipti. Geçenlerde onu kocası ve çocuğuyla birlikte bir mağazada gördüm. Beni tanımadı bile. :şampuan:
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 9 months
herhangi bir yabancıya dikkatle bakılmalıdır, birisi size baktığında bu bir tür bakış olarak algılanır. ilgi, kıyafet sorunları, yüzdeki kir.. ve kişi istemsizce şu soruyu sorar: "Neye ihtiyaç var?"
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 3 months
Her şeyi yanlış anladınız) Tam tersine amcıkları gösterip el sallamak gerekli olmayan bir durum beni rahatsız eder. Ancak bu konuda TS tam tersini söylüyor. İzlemeyi seviyor.ilovebiboys: ↑27 Oct 2023, 16:55 burada, kısa bir süre önce benzer bir konu bir erkek adına açılmıştı, soyunma odalarındaki erkek amcıkların çokluğundan utanıyordu) Aslında bu yoldaşla ilgili sonuç kendini gösteriyor![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
hadi ama neden utansın, buradaki herkes bizimSotoval: ↑28 Oct 2023, 15:56Hepsini yanlış anladın) Tam tersine amcıkları gösterip sallamak gerekli olmayan bir durumun beni rahatsız etmesi. Ancak bu konuda TS tam tersini söylüyor. İzlemeyi seviyor.çok uzun zaman önce bir erkek adına benzer bir konu gündeme geldi; soyunma odalarındaki erkek amcıkların çokluğu onu utandırdı.) Aslında bu yoldaşla ilgili sonuç kendini gösteriyor![]()

-
- En güçlü orgazm!
Peki soyunma odasında insanların gizlice ona baktığını fark eden var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 3 months
Ben fark etmedim. Ama soyunma odasında oyalanmamaya çalışıyorum: Giyindim, ayakkabılarımı giydim ve çıktım.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Neyi ve neden yapıyorum sana kanıtlamam gerekiyor)?
evet... Siteyi uzun zamandır ziyaret etmedim) Yoldaş Uranüs, Bana karşı şikâyet nedir ve böyle doğaüstü bir şey yazmışımdır? Düşünceler ve duygular? Görünüşe göre burada doğası gereği açıkça mastürbasyona yönelik bir milyon konu var, ya çocuklarla ilgili (Tanrı beni affetsin) ya da kim bilir neyle ilgili...uran:27 Oct 2023, 18:20 nna31, Lenok, Merit, hazır resimlerle kanıtlamak için cinsiyetiniz kadın mı? peki, aynı zamanda güvensizliğinle beni susturmak mı istiyorsun?
Neyi ve neden yapıyorum sana kanıtlamam gerekiyor)?
- These users thanked the author Lenok for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
ve ayrıca 23 kırmızı zilim ve 12 cevaplanmamış özel mesajım var, o yüzden konuyla o kadar ilgisizim ki ne olmuş yani? ?
-
- En güçlü orgazm!
siktir et. peki, senin bir kadın değil, bir mastürbasyoncu olduğun çok belirgin.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
:) sen başka bir gezegenden daha iyisini bilir)) doğrudan diziden: paranoyanız yoksa bu kimsenin sizi izlemediği anlamına gelmez
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Kesinlikle!!! Lanet olsun, gerçek bu!!! Kendi kız gibi şeylerinizle ilgili sohbet etmek istediğinizde - bu başlıkta olması şart değil - erkekler hemen koşarak gelecek ve hadi trolleyelim. Örneğin, kızlarla seks hakkında tartışacağım birkaç konu var - ancak bunları yayınlamayacağımı biliyorum çünkü hiçbir şey hakkında trolleyenler hemen konuya gelecektir. Peki, dvach’a gidin ve istediğiniz kadar trol yapın, bu büyük.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Fargal94
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
teşekkürler
- These users thanked the author Lenok for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Biseksüel olmasam bile, her zaman güzel kadın figürlerini fark ettim ve onlar da beni fark etti. Bir keresinde saunada bir kadının arkadaşıma ve bana şöyle dediğini hatırlıyorum: "Kızlar, ne kadar güzelsiniz, tam birer tanrıçasınız!"
Hoşuma giderse bakarım, ilgimi beğenmediğini görürsem gülümserim, başımı çeviririm ve bir daha bakmam. İrade gereği evet.
Ya da benim bir zamanlar annemle birlikte yaptığım gibi emekliler için ayrıcalıklı saatlerde Basik’e gidebilirsiniz, orada kesinlikle hiçbir cazibe yoktur. )))) Ancak böyle bir melankoli ölümcüldür.
Hoşuma giderse bakarım, ilgimi beğenmediğini görürsem gülümserim, başımı çeviririm ve bir daha bakmam. İrade gereği evet.
Ya da benim bir zamanlar annemle birlikte yaptığım gibi emekliler için ayrıcalıklı saatlerde Basik’e gidebilirsiniz, orada kesinlikle hiçbir cazibe yoktur. )))) Ancak böyle bir melankoli ölümcüldür.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Fargal94, Kral Kuş
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 7 months
Belki daha da iyidir, deneyim efendim. Peki, sormadıkları yerde ben karışmayacağım.
Kız olmasam da dinle , ama seninle seks hakkında konuşmayı çok isterim. Bilirsiniz

- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Tanıdığım bir kız da meme uçları yüzünden yandı. Bir gün işyerinde yazışmaları okuduktan sonra o kadar heyecanlandım ki yanımdan geçen bir patron şunu sordu: Natashechka, üşüyor musun?.... yüzü kızarıyor... ve 3 numarası var.ilovebiboys: ↑27 Oct 2023, 17:09büyük ihtimalle uyarılmayı azaltan bir şey düşünüyorlar)
meme uçlarım yanıyor, örneğin, Köpüksüz göğüslerde yürümek benim için zor oluyor) ancak bu soğuğa bağlanabilir, örneğin![]()
-
- Nirvana’dayım
Meme uçları hakkındaki bu hikayeyi gerçekten anlamıyorum. Ben 3 beden değilim, çok daha mütevazı ve göğüs uçlarım sıklıkla dışarı çıkıyor. Ve bu arada, mutlaka birini istediğim için değil. Yaklaşık 100.500 sebep daha var. Ne olmuş? Bunun “yanmak” anlamına geldiğini düşünmüyorum. Bu da göğüslerim olduğu anlamına geliyor. Ve evet göğüste meme uçları var.

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Fargal94, Kral Kuş
-
- Nirvana’dayım
Ama bu tamamen farklı bir hikaye, bu konuda değil. 
Natasha bu meraklıyı pekâlâ sürüklemiş olabilir patronu işyerinde taciz nedeniyle İK departmanına gönderdi. Eğer istersen.
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 8 months
uran: ↑27 Oct 2023, 17:38Bu nasıl olabilir?! Yazan, bakan ve heyecanlanan herkese bakın, meme uçları dik ve am akıyor... geriye kalan tek şey, tam set için nasıl 30’luk bir şey yaptıklarını, duşta dildolarla birbirlerini nasıl yaladıklarını ve sikiştiklerini yazmak - sonra aslında soyunma odalarına gidiyorlarbekleyemiyorumbiz böyle şeyler yapmayız)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Uzun zaman önceydi, herhangi bir tacizden önce. Üstelik bir süre sonra ofis romantizmi yaşadılar.Hooligan Carrie: ↑10 Nov 2023, 17:02Natasha bu meraklı patronu işyerinde tacizden dolayı İK departmanına sürükleyebilirdi. Eğer istersen.Ama bu tamamen farklı bir hikaye, bu konuda değil.
![]()
![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 6 months
Korkunç veya şaşırtıcı bir şey yok. Ben de hamamdaki vb. pek çok insan gibi siklere bakıyorum. Eğer hoşsa, o zaman otomatik olarak tadacağını vs. hayal ederim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 7 months
Lenok: ↑10 Nov 2023, 15:12:) sen başka bir gezegenden daha iyisini bilir)) doğrudan diziden: Paranoyanız yoksa bu kimsenin sizi izlemediği anlamına gelmezsiktir et..pekala, kadın değil, mastürbasyoncu olduğun çok dikkat çekici
Buna aldırış etme....Bir kadının fikrini okumak ilginç. Aksi takdirde, burada kimin ihtiyacı varsa, kadın temalı kendi versiyonuyla gelecek.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies