Kim oral seks yapmaz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kim oral seks yapmaz?
Yapmayan var mı böyle kadınlara yazık, oyunların öyle bir parçası ki yataktan düşen zevkler))
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 1 month
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Sevilen bir koca emmekten nasıl kaçınabilir bilmiyorum. Bu bir iltifat. Adam sana en değerli şeyi emanet etti. Zevkle oral seks yapıyorum, bu beni tahrik ediyor. Ellerim olmadan bu süreçte boşalabilirim. Bundan delice hoşlanıyor. İstediği yere boşalır. Ağızda, dışarıda. Boğaz oral seks hakkında - doğrudan boğaza boşalıyor. Araba kullanırken (şehirde değil) oluyor, bazen bir restorana gidiyoruz. Film izlemeyi, bir buçuk saat emmeyi ve çabuk boşalmana izin vermemeyi seviyorum. Bazen hızlı olmayı seviyorum. Mesela ben tuvaletteyken hızlıca ağzıma tıkıyor.
- These users thanked the author Şehvetli orospu for the post (total 3):
- Onizm, PlajTavşan, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 2 years 2 months
Elmacık kemikleriniz şişmiş olabilir mi?
- These users thanked the author RazVratnik for the post:
- Fan
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
15 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
İtaatkar çocuk: ↑01 Aug 2023, 08:57 Ne yapacağımı bilmiyorum.
Peki, bunun için jel satın alın. Artık farklılar ve çok lezzetliler.
Görünüşe göre hayır. Gerilmiyorum, tamamen rahatlıyorum, kafam iyi, şeker ya da dondurma gibi. Böyle insanların elmacık kemikleri dolgun değil mi?RazVratnik: ↑03 Aug 2023, 13:47 Muhtemelen elmacık kemiklerinizi şişirmişsinizdir?
15 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Onu emerdim10 yıl boyunca eşimin oral seks yapmaması nasıl mümkün olabilir ki?))
- These users thanked the author Şehvetli orospu for the post:
- Onizm
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Eğer oral seks yapmayı seven bir arkadaşımla tanışsaydım. Emmesine izin vermekten mutluluk duyarım. Biseksüel seks deneyimim var.
Benimki pratikte bunu bana yapmıyor.Katerina90: ↑21 Jun 2022, 08:52 Bir keresinde bir arkadaşımla sohbet ettiğimde onun hiçbir erkeğe ağızdan okşama yapmadığı ortaya çıktı. Yani, genel olarak, en azından biraz bile, ağza boşalma ile tam bir oral seksten bahsetmiyorum bile. Aynı zamanda 10 yıldır evli ve boşandıktan sonra erkeklerin de düğünleri oluyor. Yapamayacağımı söylüyor ve hepsi bu, iğrenç. Üstelik hem eski kocası hem de şimdiki partneri oral seks yapıyor.
Bunu hiç anlamıyorum. Tamam, eğer seks tek seferlikse bu anlaşılabilir bir durum. Ama sevgili bir koca nasıl emmez?
Erkekler, kızlarınız sizi okşuyor mu?
Kızlar, hepiniz en az bir kez oral seks yapmayı denediniz mi veya kesinlikle denemeyenler var mı ve nedeni?
Eğer oral seks yapmayı seven bir arkadaşımla tanışsaydım. Emmesine izin vermekten mutluluk duyarım. Biseksüel seks deneyimim var.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Ahah. Herkes oral seks yapar ama herkes değil))) Eğer sana oral seks yapmıyorlarsa, o zaman belki de nedeni sensin
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- PlajTavşan, Anatolik, ESKİ DOST
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
Biriyle tanıştım ve emmeyi sevmeyenleri ya da emmeyi sevmeyenleri duydum ama oral seks yapmayı seviyorlar) Ben buna şu şekilde bakıyorum: eğer bir kız seni seviyorsa, ya da kız en azından senden hoşlanıyor ve o da saygı duyuyor ve sizi takdir ediyorsa, o zaman kural olarak kendisi inisiyatif alır ve emmeyi sever, prensipte emmeyi değil, böyle olmasına rağmen, özellikle penisinizi emmeyi. Bir kız size oral seks yapmanın aşağılama olduğunu, emmeyi sevmediğini, sizi emmek istemediğini ama oral seks yapmayı sevdiğini ve bunun oldukça normal bir uygulama olduğunu söylemeye başlarsa, o zaman bu en azından düşünmek için bir nedendir. sana gerçekten nasıl davrandığı hakkında)
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
İlk çocuğum bundan hoşlanmadı, çok nadiren yaptı ve pek isteyerek yapmadı. Ve onu yutmanın hiçbir yolu yok. Ve genel olarak yatakta hiçbir kıvılcım olmadan sıkıcıydı.
Ama ikincisi inisiyatifi kendisi alıyor, yutmayı seviyor ve hatta sık sık emmek istiyor.
Otoyolda bir yere doğru giderken bana şöyle diyor: "Ne, bugün seni öpmeyecek miyiz?" Hadi ormanın içinde bir yere gidelim. Her şeyi doğru yapacak ve yolumuza devam edeceğiz. Tek kelimeyle - akıllı!!
Ama ikincisi inisiyatifi kendisi alıyor, yutmayı seviyor ve hatta sık sık emmek istiyor.
Otoyolda bir yere doğru giderken bana şöyle diyor: "Ne, bugün seni öpmeyecek miyiz?" Hadi ormanın içinde bir yere gidelim. Her şeyi doğru yapacak ve yolumuza devam edeceğiz. Tek kelimeyle - akıllı!!
- These users thanked the author Anatolik for the post:
- PlajTavşan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Eşimle benim de çok kötü bir durumumuz var. Oral seks yapmak için onu ikna etmeniz gerekiyor, ayda bir zaten ilerleme kaydediyor ama bunu çok iyi yapıyor ama testisleri ya da popoyu okşmuyor ki bu çok sinir bozucu. Aynı zamanda, oral seks yapmak gözlerimi kapatmamı ve sanki utangaçmış gibi görünmememi sağlıyor... Bilmiyorum??? Kendisi oral seksten hoşlanmıyor ama ben oral seks yapmayı seviyorum ama o bunu yapmakla ilgilenmiyor, ne kadar çabalarsanız çabalayın, bu onu boşatmıyor. Ben okşamayı bilmiyorum diyebilirsiniz ama metresim dilimden uzaklaşıyor, sürekli 3-4 kez boşalıyor ve amını bırakmıyor. Bazen beni yarım saat bacaklarımın arasında tutuyor ve bırakmıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 7 months
...Bu tür soruları yanıtladığımda, yanıt beni çok eğlendiriyor....Ve cevabım basit: cinsiyetim ORAL ve ANAL OLMADAN.
Ve eğer oral OLMADAN, o zaman oral seks olmaz.
Ve eğer oral OLMADAN, o zaman oral seks olmaz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Hiç oral seks olmadan ve oral seks olmadan, ancak cunnilingus ile bunlar iki büyük farktır) Yalnızca klasik tercihleriniz varsa, o zaman bu sizin kişisel işinizdir ve her biriniz için kendi meselesidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 7 months
Kesinlikle. Her şey bireyseldir, herkesin kendine özeldir.BeachBunny: ↑10 Nov 2023, 00:21 Oral seks yok ve oral seks yok, ancak oral seks söz konusu olduğunda bunlar iki büyük farktır) Yalnızca klasik tercihleriniz varsa, o zaman bu sizin kişisel sorununuzdur ve her biriniz için ayrıdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 8 months
Dini nedenlerden dolayı oral seks konusunda da değişken bir tabu var. Bir arkadaşımın böyle bir karısı var. Ne ağzından ne kıçından ama istediğin kadar))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post